Jurimex (3600 Genk)

"Kopen en verkopen in alle vertrouwen!"
Bochtlaan 32 A - 3600 Genk

IPI number 205 760

jurimex.be

Opening hours Jurimex
Monday09:00 - 12:3013:00 - 17:30
Tuesday09:00 - 12:3013:00 - 17:30
Wednesday09:00 - 12:3013:00 - 17:30
Thursday09:00 - 12:3013:00 - 17:30
Friday09:00 - 12:3013:00 - 15:30
Saturday--
Sunday--

* On appointment only

319 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Weg naar Zwartberg 99 bus 1 te Houthalen Helchteren - Prachtige halfopen bebouwing met ondergrondse garage en grote kelder Bent u op zoek naar een charmante woning die comfort en stijl combineert? Dan is deze halfopen bebouwing Houthalen-Oost precies wat u zoekt!Via de zeer ruime inkomhal hebt u toegang tot de kelder, het gastentoilet, en de keuken. Via de keuken heeft men tevens toegang tot de woonkamer die zeer ruim en luchtig is vanwege de hoge plafonds. De keuken geeft eveneens toegang tot het terras. Op de eerste verdieping vinden we ruimte terug die momenteel is ingericht als slaapkamer, maar deze kan ook ingericht worden als bureauruimte. Vanuit deze ruimte hebben we toegang tot een apart terras. Verder hebben we de overloop, toegang tot twee zeer ruime kamers, en een zeer ruime badkamer met douche én bad (met bubbels!). Perfect voor wie graag een snelle douche neemt, maar ook af en toe onderuit wil liggen genieten.Via de oprit heeft men toegang tot de ondergrondse en zeer ruime garage. De woning is verder nog volledig onderkelderd, en beschikt dus ook over een zeer ruime kelder!Verdere bijzonderheden:- De elektriciteitskeuring is conform verklaard- Het asbestattest was zeer positief. Er werd één asbestverdacht materiaal gedetecteerd, dit gaat over het onderdak waar de deskundige geen staal van kon nemen. Desondanks dat het net geen blanco attest is, werd er ook niet bewezen dat er asbesthoudend materiaal aanwezig is. Leven kan hier dus wél meteen in een veilige omgeving!- Het EPC attest is ondanks het bouwjaar (1987) toch zeer gunstig! Met het label C is er geen sprake van een renovatieverplichting.- Zeer goed gelegen met alle nodige voorzieningen in de directe omgeving (Dagbladhandel als buur, de apotheker tegenover, kapper, frituur, buurtwinkel, nachtwinkel,...)Voldoet deze woning aan uw verwachtingen? Aarzel niet, en neem contact met ons op voor een bezichtiging! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
  Genk (RBG33978)

3600 Genk

256 500 € - 316 500 €

Genk, Winterslagstraat (73 - 77) - Met het nieuwe project ‘Pura Vida’ trachten we een plek te creëren waar de bewoners kunnen genieten van het leven, zij het via de mooie appartementen voorzien van ruime terrassen met een uitstekende oriëntatie naar de zon, of via het aanbieden van een simpele toegang tot het bruisende centrum van Genk met de vele horeca zaken die zich letterlijk op een steenworp bevinden.Deze nieuwbouw bestaat uit 14 energiezuinige (BEN) appartementen, dewelke een mix zijn van gelijkvloerse appartementen met een gezellige en privatieve stadstuin, tot knappe 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen en een magnifieke penthouse met prachtige zichten op Genk centrum.Er zijn tevens voldoende ondergrondse parkings en bergingen voorzien voor alle wooneenheden.Alle appartementen worden uiterst kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt naar de smaak en ideeën van de koper, waarvoor tevens zeer ruime budgetten worden voorzien. Het is de afwerking, de materialen en de begeleiding van de koper die dit project onderscheidt van anderen, dus aarzel niet om meer informatie te verkrijgen via ons kantoor.Bij het appartement kan een ondergrondse autostaanplaats gekocht worden alsook een bergruimte.Prijs autostaanplaats: €25000 excl. kosten en prijs berging: €7500 excl. kosten.Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet, bestaat voor dit project de mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW op de constructiewaarde in plaats van 21%.Alle gepubliceerde prijzen zijn exclusief kosten.Voor meer informatie over dit project kan u steeds contact opnemen met ons kantoor via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 76 - 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for rent Genk (RBK50096)
1 100 €

3600 Genk

Genk - Bochtlaan 27 bus 22 - Ruim en mooi afgewerkt appartement in een rustige blok met twee parkeerplaatsen. Dit prachtig mooi afgewerkt appartement op de tweede verdieping is nog maar net gerenoveerd en bevindt zich vlakbij het centrum. De totale oppervlakte bedraagt 142m2, waarin zich een keuken bevindt, twee slaapkamers, badkamer met toilet, apart gastentoilet, ruime leefruimte, twee terrassen, parkeerplaats ondergronds, parkeerplaats bovengronds, en een ruime kelderberging. Het gebouw beschikt over een lift. De garagepoort wordt bedient met een afstandsbediening.Dit energiezuinig appartement heeft een EPC label A, en wordt verwarmd op gas. De gasketel is maar net vernieuwd, alsook de ramen. Het gebouw wordt gekenmerkt door de rust die er heerst. De bewoners tonen veel respect voor elkaar, waardoor het hier zeer aangenaam wonen is.Het maandelijks voorschot op de gemeenschappelijke kosten bedraagt €100,00/maand.Wenst u het appartement te bezichtigen? Aarzel niet om ons te contacteren!Hebt u zelf eigendom dat verhuurd/verkocht dient te worden? Contacteer ons voor een professionele aanpak! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for sale Genk (RBK42601)
219 999 €

3600 Genk

Genk - Europalaan 132 bus 4 - Een prachtig instapklaar appartement op een topligging net tegenover shopping 1! Dit uitstekend onderhouden appartement met twee slaapkamers heeft een oppervlakte van 100m2.Vlakbij de voordeur van het appartement hebben we alle nodige winkels, en toegang tot het openbaar vervoer via de busstopplaatsen aan shopping 1. Door dit appartement ligt alles net aan uw voeten!Bij een bezoek aan het appartement valt meteen op hoe goed het onderhouden geweest is, de inrichting is eigentijds, en vanwege het goed EPC zullen er in de nabije toekomst ook geen renovaties moeten gebeuren. Nog goed nieuws is dat het appartement vrij van asbest is verklaard, wonen kan hier dus meteen in een veilige omgeving.Ben je geprikkeld voor een bezichtiging? Neem dan snel contact op met ons kantoor!Tot binnenkort. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Residence for sale Genk (RBK42600)
269 000 €

3600 Genk

1705 - Mooie woning op prachtig perceel te Boxberg Op een mooi perceel van 11a 02ca in het populaire Boxberg vinden we deze halfopen bebouwing terug. Deze bevindt zich op de rustige Turfstraat, waar we na 700 meter alreeds de Landwaartslaan bereiken. Dat wil zeggen dat we vlakbij deze rustig gelegen woning toegang hebben tot een bakker, krantenwinkel, de spar, kapperszaken, lager en middelbaar onderwijs,... kortom, alle voorzieningen bevinden zich op een steenworp. Toch, als we in de tuin staan, valt op te merken dat we ons in een zeer natuurrijk gebied bevinden. Achteraan het perceel bevindt zich dan ook het domein van Bokrijk. Een zalige omgeving om te wonen dus.De woning zelf kan een esthetische opknapbeurt gebruiken, maar gelukkig werd hier in het verleden al een groot stuk bijgebouwd. Ruimte genoeg dus! Een grondige renovatie zal zeker niet nodig zijn, aangezien de befaamde renovatieplicht hier niet van toepassing is, we hebben hier een label D. Dat komt onder andere door de recente plaatsing van muurisolatie. Benieuwd hoe de woning er in het echt uit ziet? Aarzel niet, en neem snel contact met ons op! Hebt u zelf eigendom dat verkocht dient te worden? U kan op ons rekenen voor een professionele aanpak! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBK40121)
339 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Weg naar Zwartberg 72 te Houthalen Helchteren - Prachtig gelijkvloers appartement met eigen ingang en eigen oprit!Met veel trots bieden wij u dit prachtig gelijkvloers appartement aan in Houthalen, dat zeer veel pluspunten en extra troeven heeft.Dit gelijkvloers appartement geeft het gevoel in een huis te wonen in plaats van in een appartementsgebouw, dat komt vanwege de eigen private ingang, en de oprit die langs het appartement doorloopt die enkel toegang geeft tot uw private tuin. Deze oprit en tuin is volledig voorzien van klinkers, en is afsluitbaar met een automatische poort. Achteraan in de tuin staat nog een unit waar huidige bewoners een bijberoep in uitoefenen. Hier is alles voorzien om instapklaar te kunnen beginnen met schoonheidsverzorging. Deze hoort ook bij het onroerend goed. Buiten hebben we ook nog een grote private veranda.Bij het betreden van het appartement valt meteen op hoeveel ruimte en natuurlijke lichtinval we hier hebben. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer, en het toilet is apart. Alle kamers en de inkomhal zijn voorzien van inbouwkasten. Deze passen perfect bij het appartement, en worden dus ook eigendom van de kopers. De open keuken met achterliggende berging is een genot voor wie graag kookt, of voor wie graag ontbijt aan het eiland.Het valt ook zeer hard op dat op dit appartement niet bespaard werd bij de aankoop door de verkoper. Zo is heel het appartement voorzien van degelijke deuren met een houtlook, in plaats van standaard schildersdeuren, overal zijn er spots voorzien, er zijn zelfs wandspots in de living!Tot slot hoort bij dit appartement ook nog een ondergrondse staanplaats, voor wie zijn wagen in de winter toch ook graag binnen zet! En een ondergrondse bergruimte.De algemene kosten van de gemeenschap bedragen ongeveer €90,00 per maand.Heeft deze advertentie jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bezichtiging! Heb je zelf ook een eigendom dat verkocht/verhuurd moet worden? Dan helpen we jou ook daar graag mee verder!Tot binnenkort! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Development site for sale Genk (RBK40120)
189 000 €

3600 Genk

Wijerdriesstraat 51 3600 GENK - Bouwgrond voor open bebouwing 14a 62ca. In opdracht bieden wij deze zeer mooi en gunstig gelegen bouwgrond aan in Genk.Deze grond is mooi gelegen op het einde van een doodlopende straat, vlakbij het golfterrein en het natuur- en recreatiegebied Kattevennen.Het perceel heeft bovendien een uitstekende verbinding met de E314 en N75.Deze bouwgrond heeft een totale oppervlakte van 14a 62ca.De maximale bouwdiepte op het gelijkvloers bedraagt 17 meter en 12 meter op verdieping.Bijgebouwen zijn toegestaan met een maximale oppervlakte van 16m2.Wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.Heb je zelf een eigendom die verkocht dient te worden? Contacteer ons voor een betrouwbare, en professionele aanpak. Want to know more?

1462
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for sale Genk (RBK40118)
224 900 €

3600 Genk

Genk - Molenstraat 45 bus 31 - Prachtig instapklaar appartement, gelegen op de fel begeerde Molenstraat, net achter Shopping 1. Dit prachtig en uitstekend onderhouden appartement heeft 3 slaapkamers. De ramen zijn recent vernieuwd, badkamer en toilet zijn ook recent gerenoveerd. De master bedroom heeft een elektrisch rolluik, en een apart balkon. Vanwege zijn ligging hebben we vlakbij de voordeur alle nodige winkels, en toegang tot het openbaar vervoer. Met dit appartement ligt alles net aan uw voeten!Bij een bezoek aan het appartement valt ook meteen op dat er veel aandacht besteed werd aan vernieuwing. Alle ramen werden dit jaar vernieuwd, de toiletruimte, en de badkamer zijn gerenoveerd. Vanwege het goed EPC zullen er in de nabije toekomst helemaal geen renovaties nodig zijn. Nog goed nieuws is dat het appartement vrij van asbest is verklaard, wonen kan hier dus meteen in een veilige omgeving.Indeling: Inkom met bergruimte en deur naar leefruimte. Mooie grote leefruimte met grote glaspartijen, halfopen keuken met eetruimte (momenteel ingericht als werkruimte). Vanuit de eetruimte hebben we toegang tot de gang, met als eerst het apart toilet, verder de badkamer met een mooie schuifdeur, en tot slot de 3 slaapkamers. De laatste, en meest achterliggende slaapkamer is de master-bedroom. Deze ruimte heeft een apart balkon, en een elektrisch rolluik. Ben je geprikkeld voor een bezichtiging? Neem dan snel contact op met ons kantoor!Tot binnenkort.P.S.: Hebt u zelf eigendom dat verkocht dient te worden? Wij komen graag en vrijblijvend eens langs! Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Development site for sale Genk (RBK30302)
230 000 €

3600 Genk

Hengelhoefstraat 50-54 - Bouwgrond voor open bebouwing, twee huisnummers mogelijk. Graag bieden wij u dit goed gelegen stuk grond aan, vlakbij het "Genker plantencentrum". Op deze grond dient een open bebouwing gebouwd te worden. Het is mogelijk om hier 2 woningen op te bouwen zodat hier 2 halfopen bebouwing op staan, zonder het perceel op te splitsen. Deze kan dus niet verkaveld worden, maar door middel van een basisakte kunnen beide woningen wel apart vervreemd worden. Let op! Indien u hier twee woningen op wenst te bouwen, is het belangrijk dat beide woningen gelijktijdig opgericht worden als één stedenbouwkundig samenhangend geheel.Op het gelijkvloers mag er maximaal 17 meter diep gebouwd worden, en 12 meter op verdieping. De gevelbreedte bedraagt 12,80 meter, of 6,40 per wooneenheid indien er twee woningen gerealiseerd worden. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 21a 62ca. Bent u geïnteresseerd in deze bouwgrond? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!Heeft u zelf een eigendom die verkocht dient te worden? Contacteer ons voor een betrouwbare, en professionele aanpak. Want to know more?

2162
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Development site for sale Genk (RBK30301)
126 000 €

3600 Genk

Genk, Meeënheide Lot 3 - Deze bouwgrond van 5a 98ca is geschikt voor een halfopen bebouwing.De hoofdbestemming is residentieel gebruik, nevenbestemming zoals vrije beroepen en diensten zijn toegestaanmits aan bepaalde eisen wordt voldaan (zie voorschriften).Aangebouwde bijgebouwen zijn toegelaten en kunnen maximaal uit één bouwlaag bestaan.Vrijstaande bijgebouwen kunnen enkel dienst doen als berging of dierenhok, de garage moet inpandig voorzien worden.De zijstroken dienen verplicht bouwvrij te blijven.De bouwdiepte op het gelijkvloers zoals aangeduid op het afpalingsplan, op de verdieping mag de diepte maximaal 12m bedragen.Dakterrassen zijn niet toegelaten.De kroonlijsthoogte mag maximaal 6,5m zijn ten opzichte van het peil gelijkvloers.De dakvorm, dakhelling en de nokhoogte zijn vastgelegd door de aanpalende woning.Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor. Want to know more?

598
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for sale Genk (RBJ31961)
445 000 €

3600 Genk

Residentie “Marktzicht” is gelegen op de hoek van de Winterslagstraat en de Klokstraat in het hart van Genk-centrum.Het appartement heeft een oppervlakte van 76,55m2, is gelegen op de tweede verdieping en bestaat uit:- een inkomhal,- een toilet,- een leefruimte met keuken,- een slaapkamer,- een ruime dressing met wasplaats- een badkamerOp het gelijkvloers is er een private berging.Het terras heeft een oppervlakte van ±10m2 en kijkt uit over de Grote Markt.Voor de afwerking van de keuken, de badkamer en dressing is er gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen.De vraagprijs is exclusief kosten.Voor meer informatie of een plaatsbezoek kan u contact opnemen met ons kantoor op 089/308.700.Troeven:+ topligging in het centrum van Genk+ moderne vormgeving en technieken+ energiezuinigheid Want to know more?

1 Bedroom(s) 76 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Development site for sale Genk (RBK05907)
140 000 €

3600 Genk

Genk, Hooiweg - Rustig gelegen perceel bouwgrond van 8a 65ca, geschikt voor open bebouwing.De bouwgrond van 8a 65ca is gelegen aan de Hooiweg te Genk op 2 km van het centrum en 5 minuutjes van het station. Bilzen, Diepenbeek en Hasselt zijn op een kwartiertje bereikbaar en men woont op minder dan 3 km van het Ziekenhuis Oost-Limburg. De bouwgrond maakt deel uit van een goedgekeurde verkaveling.Volgens de voorschriften bouwt men twee bouwlagen onder de kroonlijst.Een vrijstaand bijgebouw (bvb. garage) kan tot 40m2.De grond is geschikt voor het bouwen van een ééngezinswoning voor residentieel gebruik (onder voorwaarden kan een zorgwoning toegestaan worden).Er is geen bouwverplichting. Want to know more?

865 53 m Depth of the terrain 23 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for rent Genk (RBJ92697)
800 €

3600 Genk

Genk, Oude Markt 4 bus 24 - Degelijk en stijlvol appartement op de eerste verdieping met 1 slaapkamer, zuidgericht terras, ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.Midden in het centrum van Genk vinden we op de 1ste verdieping van residentie Albert Remans dit prachtig “doorzon”-appartement.Het heeft een oppervlakte van 85m2 en bestaat uit:- een inkomhal met gastentoilet- een leefruimte ingedeeld in een zitruimte en een eetplaats,- een open en ingerichte keuken, voorzien van ingebouwde toestellen (koelkast, combi-oven, vaatwasmachine en dampkap)- een praktische bergruimte (naast de keuken) met de aansluiting voor een wasmachine- een ruime slaapkamer met parketvloer en- een aanpalende badkamer met een badkamermeubel en een doucheVia de leefruimte bereikt men het zuidgericht terras.Het terras is afgewerkt met bankirai-vloerplanken en biedt een mooi groen uitzicht midden in het centrum van de stad.Het appartement is met degelijke materialen afgewerkt en het geheel is instapklaar.In de eet- en zitruimte en in de slaapkamer ligt een mooie parketvloer en in de andere kamers werd de vloer betegeld.Residentie Albert Remans is centraal gelegen, vlakbij het trein- en bussenstation, in de nabijheid van winkels en dienstencentra, kortbij de scholen, …Bij het appartement hoort een autostaanplaats in de ondergrondse parkeergarage en een privatieve kelderberging. Want to know more?

1 Bedroom(s) 85 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Development site for sale Genk (RBJ57764)
180 000 €

3600 Genk

Fletersdel ZN 3600 GENK - Bouwgrond voor open bebouwing 16a 88ca. In opdracht bieden wij een zeer mooi en gunstig gelegen stuk grond aan in Genk. Op een boogscheut van het ZOL (Ziekenhuis Oost-Limburg), op 5 minuten rijden van de kortst bijzijnde op,- en afrit van de autosnelweg, en op 5 minuten rijden van het gezellig centrum van Genk.Op dit stuk grond dient een open bebouwing gebouwd te worden, en heeft een totale oppervlakte van 16a en 88ca. De breedte van de grond aan de straatzijde bedraagt 20 lopende meter. Het achterste gedeelte betreft bosgebied, hier zal dus niet gebouwd mogen worden. Ideaal voor wie gek is op privacy!Wens je toch nog meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.Bekijk ook deze bouwgrond via onze website: ### je zelf een eigendom die verkocht dient te worden? Contacteer ons voor een betrouwbare, en professionele aanpak. Want to know more?

1688 84 m Depth of the terrain 20 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for sale Genk (RBJ23619)

Genk, A0.1 Winterslagstraat (73 - 77) - Met het nieuwe project ‘Pura Vida’ trachten we een plek te creëren waar de bewoners kunnen genieten van het leven, zij het via de mooie appartementen voorzien van ruime terrassen met een uitstekende oriëntatie naar de zon, of via het aanbieden van een simpele toegang tot het bruisende centrum van Genk met de vele horeca zaken die zich letterlijk op een steenworp bevinden.Deze nieuwbouw bestaat uit 14 energiezuinige (BEN) appartementen, dewelke een mix zijn van gelijkvloerse appartementen met een gezellige en privatieve stadstuin, tot knappe 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen en een magnifieke penthouse met prachtige zichten op Genk centrum. Er zijn tevens voldoende ondergrondse parkings en bergingen voorzien voor alle wooneenheden. Alle appartementen worden uiterst kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt naar de smaak en ideeën van de koper, waarvoor tevens zeer ruime budgetten worden voorzien. Het is de afwerking, de materialen en de begeleiding van de koper die dit project onderscheidt van anderen, dus aarzel niet om meer informatie te verkrijgen via ons kantoor.A0.1 is een gelijkvloers appartement met een bruto oppervlakte van 93,35m2 en bestaat uit:- een inkomhal,- een toilet,- een berging,- een ingerichte keuken,- een leefruimte (eet- en zithoek),- een badkamer,- 1 slaapkamer met ruimte voor een dressing (16,62m2),- een achtertuinzone van 54m2 en een terras van 36,65m2Bij het appartement kan een ondergrondse autostaanplaats gekocht worden alsook een bergruimte.Prijs autostaanplaats: €25000 excl. kosten en prijs berging: €7500 excl. kosten.Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet, bestaat voor dit project de mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW op de constructiewaarde in plaats van 21%.De prijs vermeld onderaan is berekend op het btw-tarief van 6%. Want to know more?

1 Bedroom(s) 93 37 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Return building for sale Genk (RBG47123)
290 000 €

3600 Genk

Genk, Busweg 14 bus 01 - Recent gebouwde serviceflat op het gelijkvloers met terras, tuin, private parking en berging. Op wandelafstand van het centrum van Genk vinden we op het gelijkvloers van residentie Hof van Gan deze ruime serviceflat. De centrale, toch rustige ligging is hier dan ook één van de grote troeven. De serviceflat omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken, 1 slaapkamer, een aangepaste badkamer, toilet, berging en 2 terrassen waarvan aan de achterzijde het ruime terras overloopt in een tuin. Vanuit de leefruimte kan men genieten van een mooi zicht op het groen. Bovendien horen bij deze serviceflat een ondergrondse parkeerplaats alsook een kelderberging. U kan ter plaatse genieten van diverse gemeenschapsvoorzieningen, alles is bij de hand zoals oa: een kapper, een kinesist, een sfeervol Grand Café,... Loopt er iets fout? Eén druk op de knop en er staat iemand voor u klaar! Er is ook voldoende parking waar bezoekers hun auto steeds kwijt kunnen. Zoekt u een ideale investering met oog op de toekomst en/of een gegarandeerd huurrendement met weinig omkijken naar? De ruime serviceflat heeft een oppervlakte van maar liefst 89m2 en een terras met tuin van 34,85m2.De huidige eigenaars hebben extra geïnvesteerd in een grotere koelkast en extra bergruimte in de keuken,mooie tegels, vaste verlichting in de leefruimte en slaapkamers en kwaliteitsvolle gordijnen.Extra troeven zijn:- gelijkvloers gelegen- ruime serviceflat- op wandelafstand van het stadscentrum- ruim terras met tuin- ondergrondse parkingVoor meer informatie en een bezichtiging, kan u ons steeds contacteren. Want to know more?

89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00