Flat for sale - Los Alcázares (Spain)

149 results (1 - 20)
398 900 €

30710 Los Alcázares

GRIJP U KANS LAATSTE Luxe PENTHOUSE MET BESTE ZICHT OP HET RESORT EN OOK OP DE ZEE te koop met garage en berging in een CARIBBEAN PARADISE OP COSTA CALIDA met een GREAT LENDING OFFER en SUPER INVESTERING. Dit project geniet van zijn eigen gemeenschappelijke zwembad maar ook van een subtropisch aangelegd meer van meer dan 17 000 m² water oppervlakte. U kan kiezen tussen gelijkvloers en penthouses met 3 slaapkamers en eerste verdieping met 2 slaapkamers. Wees vlug want er zijn meer kopers dan appartementen. Wij werken ook met pré reservaties. Sluit je ogen en denk aan een bestemming waar je nu zou willen ontspannen. Je hebt je waarschijnlijk een plek voorgesteld die lijkt op het resort Santa Rosalia, omringd door eindeloze turquoise wateren, palmbomen en wit zand. Costa Calida is de thuisbasis vannbsp;een van de meest opwindende projecten die ooit in Spanje zijn geziennbsp;met de kracht om afgelegen en exotische locaties te creëren op toegankelijke locaties. Welkom in het Caribische paradijs op de Mar Menor! Het Santa Rosalia Resort springt op de markt met eennbsp;baanbrekend, geavanceerd en duurzaam conceptnbsp;en ontwerp dat u naar een idyllisch tropisch eiland kan vervoeren waar u heerlijk onbezorgd kunt leven. Deze ongelooflijke ontwikkeling van luxe appartementen en villa's, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco, wordtnbsp;omgeven door een gigantisch kunstmatig lagunestrand van 16.000 m2 kristalhelder water (Crystal Lagoon)nbsp;waar het mogelijk is om verschillende watersporten te beoefenen, zoals kajakken, roeien , paddlesurfen... En nog veel meer activiteiten om met het hele gezin van te genieten! Wat is er fijner dan een paar stappen te lopen en een privéstrand aan je voeten te hebben? Santa Rosalia biedt onvoorstelbare hoekjes in dit deel van de regio. Even verrassend is hetnbsp;grote reservaat met inheemse bomen, speeltuinen, picknickplaatsen en groene ruimten voor ontspanningnbsp;. Ongetwijfeldnbsp;een toeristische trekpleister voor gezinnen uit Midden- en Noord-Europa die opnbsp;zoek zijn naar een andere ervaring onder de Spaanse zon. Investeringsmogelijkheid in Los Alcazares: opbrengstwoningen midden in een duurzaam resort met kunstmatig privéstrand en groene zones Santa Rosalia bevindt zich in de beginfase van ontwikkelingnbsp;in Los Alcazares (Murcia) en heeft eennbsp;speciale lanceringspromotienbsp;... U kunt fantastischenbsp;luxe eigendommen vinden.nbsp;nbsp;Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan bent u hier een van de meest veelbelovende projecten in de omgeving. Lees verder in onze Blog meer over dit gebied. Want to know more?

3 Bedroom(s) 173 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
399 900 €

30710 Los Alcázares

Luxe appartementen te koop met garage en berging in een CARIBBEAN PARADISE OP COSTA CALIDA met een GREAT LENDING OFFER en SUPER INVESTERING. Dit project geniet van zijn eigen gemeenschappelijke zwembad maar ook van een subtropisch aangelegd meer van meer dan 17 000 m² water oppervlakte. U kan kiezen tussen gelijkvloers en penthouses met 3 slaapkamers en eerste verdieping met 2 slaapkamers. Wees vlug want er zijn meer kopers dan appartementen. Wij werken ook met pré reservaties. Sluit je ogen en denk aan een bestemming waar je nu zou willen ontspannen. Je hebt je waarschijnlijk een plek voorgesteld die lijkt op het resort Santa Rosalia, omringd door eindeloze turquoise wateren, palmbomen en wit zand. Costa Calida is de thuisbasis vannbsp;een van de meest opwindende projecten die ooit in Spanje zijn geziennbsp;met de kracht om afgelegen en exotische locaties te creëren op toegankelijke locaties. Welkom in het Caribische paradijs op de Mar Menor! Het Santa Rosalia Resort springt op de markt met eennbsp;baanbrekend, geavanceerd en duurzaam conceptnbsp;en ontwerp dat u naar een idyllisch tropisch eiland kan vervoeren waar u heerlijk onbezorgd kunt leven. Deze ongelooflijke ontwikkeling van luxe appartementen en villa's, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco, wordtnbsp;omgeven door een gigantisch kunstmatig lagunestrand van 16.000 m2 kristalhelder water (Crystal Lagoon)nbsp;waar het mogelijk is om verschillende watersporten te beoefenen, zoals kajakken, roeien , paddlesurfen... En nog veel meer activiteiten om met het hele gezin van te genieten! Wat is er fijner dan een paar stappen te lopen en een privéstrand aan je voeten te hebben? Santa Rosalia biedt onvoorstelbare hoekjes in dit deel van de regio. Even verrassend is hetnbsp;grote reservaat met inheemse bomen, speeltuinen, picknickplaatsen en groene ruimten voor ontspanningnbsp;. Ongetwijfeldnbsp;een toeristische trekpleister voor gezinnen uit Midden- en Noord-Europa die opnbsp;zoek zijn naar een andere ervaring onder de Spaanse zon. Investeringsmogelijkheid in Los Alcazares: opbrengstwoningen midden in een duurzaam resort met kunstmatig privéstrand en groene zones Santa Rosalia bevindt zich in de beginfase van ontwikkelingnbsp;in Los Alcazares (Murcia) en heeft eennbsp;speciale lanceringspromotienbsp;... U kunt fantastischenbsp;luxe eigendommen vinden.nbsp;nbsp;Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan bent u hier een van de meest veelbelovende projecten in de omgeving. Lees verder in onze Blog meer over dit gebied. Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
275 000 €

30710 Los Alcázares

Luxe appartementen op 100 meter van strandnbsp;te koop met garage en berging in een CARIBBEAN PARADISE OP COSTA CALIDAnbsp;nbsp; met een GROOT VERKOOPBOD en SUPER INVESTERING. Deze appartementen bieden de perfecte balans tussen comfort en stijl, met 2 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers. Stap naar buiten op je eigen terras en geniet van adembenemend uitzicht op een eigentijds zwembad, een gezellige sociale club en weelderige groene zones. Het is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van het Caribische leven op zijn best. Wat deze plek nog specialer maakt, is de groeiende vraag. Onze exclusieve locatie garandeert niet alleen een geweldige levensstijl, maar ook een aantrekkelijk investeringspotentieel. Of je nu op zoek bent naar een tweede huis, een vakantieverblijf of een slimme investering, deze luxe appartementen bieden het allemaal. Kom en maak deel uit van het Caribische paradijs op Costa Calida. Mis deze kans niet om de levensstijl van je dromen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit stukje paradijs. Want to know more?

2 Bedroom(s) 101 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
325 000 €

30710 Los Alcázares

Luxe begane grond appartementennbsp;nbsp;te koop met garage en berging in een CARIBBEAN PARADISE OP COSTA CALIDAnbsp;nbsp; met een GROOT VERKOOPBOD en SUPER INVESTERING. Deze appartementen bieden de perfecte balans tussen comfort en stijl, met 3 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers. Stap naar buiten op je eigen terras en geniet van adembenemend uitzicht op een eigentijds zwembad, een gezellige sociale club en weelderige groene zones. Het is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van het Caribische leven op zijn best. Wat deze plek nog specialer maakt, is de groeiende vraag. Onze exclusieve locatie garandeert niet alleen een geweldige levensstijl, maar ook een aantrekkelijk investeringspotentieel. Of je nu op zoek bent naar een tweede huis, een vakantieverblijf of een slimme investering, deze luxe appartementen bieden het allemaal. Kom en maak deel uit van het Caribische paradijs op Costa Calida. Mis deze kans niet om de levensstijl van je dromen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit stukje paradijs. Want to know more?

3 Bedroom(s) 136 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
550 000 €

30710 Los Alcázares

nbsp;Penthousesnbsp;nbsp;op 100 meter van het strand in eennbsp;CARIBBEAN PARADISE OP COSTA CALIDAnbsp;nbsp; met een GROOT VERKOOPBOD en SUPER INVESTERING. Deze appartementen bieden de perfecte balans tussen comfort en stijl, met 3 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers. Stap naar buiten op je eigen terras en geniet van adembenemend uitzicht op een eigentijds zwembad, een gezellige sociale club en weelderige groene zones. Het is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van het Caribische leven op zijn best. Wat deze plek nog specialer maakt, is de groeiende vraag. Onze exclusieve locatie garandeert niet alleen een geweldige levensstijl, maar ook een aantrekkelijk investeringspotentieel. Of je nu op zoek bent naar een tweede huis, een vakantieverblijf of een slimme investering, deze luxe appartementen bieden het allemaal. Kom en maak deel uit van het Caribische paradijs op Costa Calida. Mis deze kans niet om de levensstijl van je dromen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit stukje paradijs. Want to know more?

3 Bedroom(s) 186 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
260 900 €

30710 Los Alcázares

Betaalbare luxe in een paradijs aan de prachtige Costa Calida! Welkom bij Santa Rosalia Resort! Luxe appartementen te koop nbsp;compleet met ondergrondse appartementen garage en berging, in een omgeving die rechtstreeks uit uw dromen lijkt te zijn gekomen. Deze woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers. Er zijn Appartementen op de begane grond, 1ste en 2 de verdiep en penthouses. Kenmerken van deze appartementen: Elektrische jaloezieën Verlichting (LedSpotlights) Ondergrondse parkeergarage Berging in kelder GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD IN STRANDSTIJL Lift Volledig ingerichte badkamers keuken Volledig afgewerkte tuinen terrassen Voorinstallatie voor gekanaliseerde airco/verwarming Keuze uit verschillende kleuren voor tegels en keuken Video-intercom Ingebouwde scheidingswanden Gesloten gemeenschap Stel je voor: eindeloze turquoise wateren, wuivende palmbomen en wit zand. Dat is precies wat Santa Rosalia Resort te bieden heeft, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco. Dit baanbrekende project introduceert een geavanceerd en duurzaam concept, waardoor u zich kunt wanen op een idyllisch tropisch eiland, recht hier in Spanje. nbsp;Santa Rosalia Resort is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een bestemming op zich. Met een gigantisch kunstmatig lagunestrand van 16.000 m², bieden we een scala aan watersportactiviteiten, zoals kajakken, roeien en paddlesurfen. En met privéstranden binnen handbereik, kunt u genieten van de ultieme luxe van gemak. nbsp;Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek uw toegangspoort tot dit Caribische paradijs op de Costa Calida! Vanwege de buitengewone vraag naar deze exclusieve woningen adviseren wij u om de beschikbaarheid te vragen. We helpen u graag verder hiermee. Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
294 900 €

30710 Los Alcázares

Betaalbare luxenbsp; begane grond appartementennbsp;in een paradijs aan de prachtige Costa Calida! Welkom bij Santa Rosalia Resort! Luxe appartementen te koop nbsp;compleet met ondergrondse appartementen garage en berging, in een omgeving die rechtstreeks uit uw dromen lijkt te zijn gekomen. Deze woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers. Er zijn Appartementen op de begane grond, 1ste en 2 de verdiep en penthouses. Kenmerken van deze appartementen: Elektrische jaloezieën Verlichting (LedSpotlights) Ondergrondse parkeergarage Berging in kelder GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD IN STRANDSTIJL Lift Volledig ingerichte badkamers keuken Volledig afgewerkte tuinen terrassen Voorinstallatie voor gekanaliseerde airco/verwarming Keuze uit verschillende kleuren voor tegels en keuken Video-intercom Ingebouwde scheidingswanden Gesloten gemeenschap Stel je voor: eindeloze turquoise wateren, wuivende palmbomen en wit zand. Dat is precies wat Santa Rosalia Resort te bieden heeft, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco. Dit baanbrekende project introduceert een geavanceerd en duurzaam concept, waardoor u zich kunt wanen op een idyllisch tropisch eiland, recht hier in Spanje. nbsp;Santa Rosalia Resort is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een bestemming op zich. Met een gigantisch kunstmatig lagunestrand van 16.000 m², bieden we een scala aan watersportactiviteiten, zoals kajakken, roeien en paddlesurfen. En met privéstranden binnen handbereik, kunt u genieten van de ultieme luxe van gemak. nbsp;Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek uw toegangspoort tot dit Caribische paradijs op de Costa Calida! Vanwege de buitengewone vraag naar deze exclusieve woningen adviseren wij u om de beschikbaarheid te vragen. We helpen u graag verder hiermee. Want to know more?

3 Bedroom(s) 126 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
384 900 €

30710 Los Alcázares

Betaalbare luxe Penthouses in een paradijs aan de prachtige Costa Calida! Welkom bij Santa Rosalia Resort! Luxe appartementen te koop nbsp;compleet met ondergrondse appartementen garage en berging, in een omgeving die rechtstreeks uit uw dromen lijkt te zijn gekomen. Deze woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers. Er zijn Appartementen op de begane grond, 1ste en 2 de verdiep en penthouses. Kenmerken van deze appartementen: Elektrische jaloezieën Verlichting (LedSpotlights) Ondergrondse parkeergarage Berging in kelder GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD IN STRANDSTIJL Lift Volledig ingerichte badkamers keuken Volledig afgewerkte tuinen terrassen Voorinstallatie voor gekanaliseerde airco/verwarming Keuze uit verschillende kleuren voor tegels en keuken Video-intercom Ingebouwde scheidingswanden Gesloten gemeenschap Stel je voor: eindeloze turquoise wateren, wuivende palmbomen en wit zand. Dat is precies wat Santa Rosalia Resort te bieden heeft, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco. Dit baanbrekende project introduceert een geavanceerd en duurzaam concept, waardoor u zich kunt wanen op een idyllisch tropisch eiland, recht hier in Spanje. nbsp;Santa Rosalia Resort is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een bestemming op zich. Met een gigantisch kunstmatig lagunestrand van 16.000 m², bieden we een scala aan watersportactiviteiten, zoals kajakken, roeien en paddlesurfen. En met privéstranden binnen handbereik, kunt u genieten van de ultieme luxe van gemak. nbsp;Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek uw toegangspoort tot dit Caribische paradijs op de Costa Calida! Vanwege de buitengewone vraag naar deze exclusieve woningen adviseren wij u om de beschikbaarheid te vragen. We helpen u graag verder hiermee. Want to know more?

3 Bedroom(s) 174 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
349 000 €

30710 Los Alcázares

Penthouse Appartementen te koop in Los Alcazaresnbsp;op slechts 1 km van zee met zeezichten De appartementen liggen in Los Alcázares op slechts 1 km van zee, in een uitzonderlijk gebied aan de Costa Cálida op slechtsnbsp; 25 minuten van de uchthaven van Murcia en 55 min van Alicante. Het gebied is verbonden via snelweg met de steden Cartagena, Murcia en Alicante en de rest van de stranden van de Costa Cálida en de Costa Blanca.De urbanisatie bestaat uit 32 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 9 exclusieve villa's met een combinatie van modern design, kwaliteit en functionaliteit. De onverslaanbare locatie biedt een prachtig uitzicht op golf en de zee .Ieder appartement heeft zicht op zee. U kan kiezen tussen een penthouse met 3 slaapkamers of een begane grond en eerste verdieping met 2 slaapkamers.In de prijs inbegrepen een ondergrondse garage met berging. Uitstekende plaats om te komen wonen.nbsp;Voor investeerders die bereid zijn om lange termijn verhuur te organiseren kan de mogelijke verhuur waarde per maand gauw oplopen tussen de 1200€ en 2000€ per maandnbsp; gaan naar gelang het gekozen verdiep met de meubels-decoratie.Chic Estates zorgt voor een huurder.Bij lange termijn verhuur is er geen verhuurlicentie nodig. Want to know more?

3 Bedroom(s) 180 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
329 000 €

30710 Los Alcázares

Penthouse Appartementen te koop in Los Alcazaresnbsp;op slechts 1 km van zee met zeezichten De appartementen liggen in Los Alcázares op slechts 1 km van zee, in een uitzonderlijk gebied aan de Costa Cálida op slechtsnbsp; 25 minuten van de uchthaven van Murcia en 55 min van Alicante. Het gebied is verbonden via snelweg met de steden Cartagena, Murcia en Alicante en de rest van de stranden van de Costa Cálida en de Costa Blanca.De urbanisatie bestaat uit 32 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 9 exclusieve villa's met een combinatie van modern design, kwaliteit en functionaliteit. De onverslaanbare locatie biedt een prachtig uitzicht op golf en de zee .Ieder appartement heeft zicht op zee. U kan kiezen tussen een penthouse met 3 slaapkamers of een begane grond en eerste verdieping met 2 slaapkamers.In de prijs inbegrepen een ondergrondse garage met berging. Uitstekende plaats om te komen wonen.nbsp;Voor investeerders die bereid zijn om lange termijn verhuur te organiseren kan de mogelijke verhuur waarde per maand gauw oplopen tussen de 1200€ en 2000€ per maandnbsp; gaan naar gelang het gekozen verdiep met de meubels-decoratie.Chic Estates zorgt voor een huurder.Bij lange termijn verhuur is er geen verhuurlicentie nodig. Want to know more?

3 Bedroom(s) 180 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
235 000 €

30710 Los Alcázares

Penthouse Appartementen te koop in Los Alcazaresnbsp;op slechts 1 km van zee met zeezichten De appartementen liggen in Los Alcázares op slechts 1 km van zee, in een uitzonderlijk gebied aan de Costa Cálida op slechtsnbsp; 25 minuten van de uchthaven van Murcia en 55 min van Alicante. Het gebied is verbonden via snelweg met de steden Cartagena, Murcia en Alicante en de rest van de stranden van de Costa Cálida en de Costa Blanca.De urbanisatie bestaat uit 32 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 9 exclusieve villa's met een combinatie van modern design, kwaliteit en functionaliteit. De onverslaanbare locatie biedt een prachtig uitzicht op golf en de zee .Ieder appartement heeft zicht op zee. U kan kiezen tussen een penthouse met 3 slaapkamers of een begane grond en eerste verdieping met 2 slaapkamers.In de prijs inbegrepen een ondergrondse garage met berging. Uitstekende plaats om te komen wonen.nbsp;Voor investeerders die bereid zijn om lange termijn verhuur te organiseren kan de mogelijke verhuur waarde per maand gauw oplopen tussen de 1200€ en 2000€ per maandnbsp; gaan naar gelang het gekozen verdiep met de meubels-decoratie.Chic Estates zorgt voor een huurder.Bij lange termijn verhuur is er geen verhuurlicentie nodig. Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
251 875 €

30710 Los Alcázares

Luxe begane grond appartementen in golfdorp met garage en lift in La Serena Golfresort. Luxe Appartementen met Stijlvol Design Wij presenteren een selectie van 2-slaapkamer, 2-badkamer appartementen op de begane grond met een eigen tuin, op de 1ste verdieping met een royaal terras, en penthouses met een adembenemend solarium. Elk model belichaamt een eigentijdse leefruimte waar de woonkamer, eetkamer en keuken harmonieus samenkomen. De grote ramen openen naar een terras waar u kunt genieten van de meer dan 320 dagen zon per jaar, waardoor binnen en buiten naadloos samenvloeien. Aanpasbaar naar Uw Wensen Onze woningen kunnen worden aangepast aan uw smaak met keuzes uit hoogwaardige materialen. Standaardvoorzieningen omvatten pre-installatie voor airconditioning, inbouwkasten en elektrische rolluiken in de woonkamer en slaapkamers. La Serena Golfresort en Omgeving Geniet van het luxe leven met toegang tot de 18-holes golfbaan, clubhuis, pro-shop, restaurant en bar met terras met uitzicht op de golfbaan en de betoverende Mar Menor. Los Alcázares biedt een scala aan voorzieningen, waaronder supermarkten, bars, restaurants, banken, apotheken, scholen en een medisch centrum. De regio biedt tal van buitenactiviteiten zoals golfen, fietsen, mountainbiken, zeilen en duiken aan de prachtige stranden van Mar Menor. Met een uitstekend wegennet bereikt u de luchthaven van Murcia in slechts 30 minuten en de luchthaven van Alicante in iets meer dan een uur. Veiligheid en Gemeenschappelijke Voorzieningen Het volledig afgesloten complex waarborgt de veiligheid en privacy van de bewoners. Een centrale gemeenschappelijke ruimte biedt een zwembad voor volwassenen, waar u kunt ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Prijzen en Beschikbaarheid Voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Omdat de prijzen kunnen variëren, verstrekken wij graag de laatste informatie om ervoor te zorgen dat u de beste beslissing kunt nemen voor uw nieuwe thuis op La Serena Golfresort. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
241 295 €

30710 Los Alcázares

Luxe appartementen in golfdorp met garage en lift in La Serena Golfresort. Luxe Appartementen met Stijlvol Design Wij presenteren een selectie van 2-slaapkamer, 2-badkamer appartementen op de begane grond met een eigen tuin, op de 1ste verdieping met een royaal terras, en penthouses met een adembenemend solarium. Elk model belichaamt een eigentijdse leefruimte waar de woonkamer, eetkamer en keuken harmonieus samenkomen. De grote ramen openen naar een terras waar u kunt genieten van de meer dan 320 dagen zon per jaar, waardoor binnen en buiten naadloos samenvloeien. Aanpasbaar naar Uw Wensen Onze woningen kunnen worden aangepast aan uw smaak met keuzes uit hoogwaardige materialen. Standaardvoorzieningen omvatten pre-installatie voor airconditioning, inbouwkasten en elektrische rolluiken in de woonkamer en slaapkamers. La Serena Golfresort en Omgeving Geniet van het luxe leven met toegang tot de 18-holes golfbaan, clubhuis, pro-shop, restaurant en bar met terras met uitzicht op de golfbaan en de betoverende Mar Menor. Los Alcázares biedt een scala aan voorzieningen, waaronder supermarkten, bars, restaurants, banken, apotheken, scholen en een medisch centrum. De regio biedt tal van buitenactiviteiten zoals golfen, fietsen, mountainbiken, zeilen en duiken aan de prachtige stranden van Mar Menor. Met een uitstekend wegennet bereikt u de luchthaven van Murcia in slechts 30 minuten en de luchthaven van Alicante in iets meer dan een uur. Veiligheid en Gemeenschappelijke Voorzieningen Het volledig afgesloten complex waarborgt de veiligheid en privacy van de bewoners. Een centrale gemeenschappelijke ruimte biedt een zwembad voor volwassenen, waar u kunt ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Prijzen en Beschikbaarheid Voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Omdat de prijzen kunnen variëren, verstrekken wij graag de laatste informatie om ervoor te zorgen dat u de beste beslissing kunt nemen voor uw nieuwe thuis op La Serena Golfresort. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
525 000 €

30710 Los Alcázares

Exclusieve Penthouses bungalowsnbsp; te koop in het betoverende CARIBBEAN PARADISE OP COSTA CALIDA.nbsp;Deze weelderige woningen, voorzien van een garage en berging, belichamen de perfecte combinatie van comfort en stijl. Of u nu kiest voor een begane grond of penthouse, elk biedt een eigen parkeerplaats en opslagruimte. Stap buiten op uw eigen terras en laat u betoveren door adembenemende uitzichten op een eigentijds zwembad, een gezellige sociale club en weelderige groene zones. Hier, in deze weelderige omgeving, wordt het Caribische leven op zijn best ervaren - een ultieme plek om te ontspannen en te genieten. Gelegen in een privé-gated resort, met een imposante hoofdingang en 24-uurs beveiliging, biedt dit paradijselijke toevluchtsoord een exclusieve levensstijl. Het resort is doordacht ontworpen rond een indrukwekkend groengebied van 126.000 m2, met wandel- en fietspaden, sportfaciliteiten, paddle- en tennisbanen, een minigolfbaan, tuinen, hondenparken, recreatiegebieden en een clubhuis. In het hart van het resort schittert een kristalhelder kunstmatig meer van bijna 17.000 m2 wateroppervlak. Witte zandstranden en wuivende palmbomen omringen het meer, waardoor een stukje Caribisch gebied wordt gebracht naar de regio Murcia. Ontdek de twee eilanden in het meer, waarvan één een eigen bar heeft, en geniet van de "beach Chiringuitos" verspreid rondom. Hier wordt de sfeer van een echt Caribisch paradijs tot leven gebracht. Het resort is strategisch gelegen, op slechts 4 km van het strand en de stad Los Alcázares, waar diverse watersporten op u wachten. Omringd door verschillende golfbanen en op slechts 15 minuten rijden van de historische stad Cartagena, biedt het resort een breed scala aan culturele, gastronomische en sportieve ervaringen. Bovendien bevindt de luchthaven van Murcia zich op slechts 22 km afstand, waardoor dit betoverende Caribische paradijs gemakkelijk bereikbaar is. Mis deze kans niet om uw eigen stukje Caribisch paradijs te bezitten en te investeren in luxe en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de unieke mogelijkheden die deze exclusieve begane grond appartementen te bieden hebben. Prijzen variëren vraag ons steeds de laatste prijslijstnbsp; Want to know more?

3 Bedroom(s) 179 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
269 900 €

30710 Los Alcázares

nbsp;te koop met garage en berging in een CARIBBEAN PARADISE AAN DE COSTA CALIDA SUPER INVESTERING. Dit project geniet van een eigen gemeenschappelijk VERWARMD zwembad alsook van een subtropisch aangelegd meer met meer dan 17 000 m³ wateroppervlakte.U kunt kiezen tussen penthouses en gelijkvloers appartementen met 2 slaapkamers en appartementen op de eerste en tweede verdieping. Wees er snel bij want er zijn meer kopers dan appartementen. Wij werken ook met pre-reservering. In de dichte omgeving zijn er tal van golfterreinen voor de golfliefhebbers. Sluit uw ogen en denk aan een bestemming waar u nu zou willen ontspannen. U hebt zich waarschijnlijk een plaats voorgesteld die lijkt op de badplaats , omgeven door eindeloos turquoise water, palmbomen en wit zand. Costa Calida is de thuisbasis van een van de meest opwindende projecten ooit in Spanje met de kracht om afgelegen en exotische locaties te creëren op toegankelijke locaties. Welkom in het Caribische paradijs op de Mar Menor! Het Cristal lake Resort springt op de markt met een baanbrekend, vooruitstrevend en duurzaam concept en ontwerp dat u kan vervoeren naar een idyllisch tropisch eiland waar u zorgeloos kunt leven. Deze ongelooflijke ontwikkeling van luxe appartementen en villa's, gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco, is omgeven door een enorme kunstmatige lagune strand van 16.000 m2 kristalhelder water (Crystal Lagoon) waar het mogelijk is om verschillende watersporten te beoefenen, zoals kajakken, roeien, peddelsurfen ... En nog veel meer activiteiten om met het hele gezin van te genieten! Wat is er beter dan een paar stappen lopen en een privéstrand aan je voeten te hebben? Santa Rosalia biedt onvoorstelbare hoekjes in dit deel van de regio. Al even verrassend is het grote reservaat met inheemse bomen, speeltuinen, picknickplaatsen en groene ruimten om te ontspannen. Ongetwijfeld een toeristische trekpleister voor gezinnen uit Midden- en Noord-Europa die op zoek zijn naar een andere ervaring onder de Spaanse zon. Investeringskans in Los Alcazares: rendabele woningen midden in een duurzaam resort met privé-kunstmatig strand en groene zonesCristal lagoon resort is in een vroeg stadium van ontwikkeling in Los Alcazares (Murcia) en heeft een speciale lanceringspromotie ... U kunt hier fantastische luxe eigendommen vinden.nbsp; Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan is dit een van de meest veelbelovende projecten in de omgeving. Lees meer over dit gebied in onze Blog. Want to know more?

2 Bedroom(s) 70 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
228 000 €

30710 Los Alcázares

Te koop Appartement op 1 km van zee met zwembad en garage op wandelafstand van zee in Los Alcazaresnbsp; op 100m van 4 supermarkten- LANCERINGSPRIJZEN Zuid oriëntatie en sommige appartementen met zeezichten Privé-complex vannbsp; moderne appartementen, met 3 woongebouwen, grote groene zone, zwembad, speelzones en barbecue. Gelegen in een mooie en ontspannende wijk van os Alcazaresnbsp; Appartementen met twee/drie slaapkamers en twee badkamers, woonkamer en open keuken, allen met ondergrondse parkeerplaats inbegrepen.Begane grond met groot terras en tuin, 4e verdieping met prive solarium.Momenteel is Euro-Roda de plek waar u kunt genieten van de zon, het strand en de golfbanen.nbsp; U kan te voetnbsp; uw dagelijkse boodschappen doen, barrekes en restaurants binnen de 5 min stappen Slechts een paar minuten afstand van de stranden, en zeer dicht bij een aantal recreatiegebieden, zoals tennispleinen, zomerbars, watersporten het ganse jaar door, een bevoorrechte omgeving om te wonen. Elke activiteit doen op wandel- of fietsafstand. Op 900m van de Roda Golf en 4 km van Serena Golf en Mar Menor Golf resortVerkoopprijs starten nu vanaf 219 000 € tot ....(prijslijst 30-7-23) Goede investering waar u zowel korte als lange verhuur kan doen.Er is een groot tekort aan lange verhuur appartementen en wij hebben een database met kandidaten die op zoek zijn naar een permanente bewoning in de streek.Verwachte huurprijs per maand tussen de 980 € en de 1400 €Voor lange verhuur is er geen verhuurlicentie nodig Want to know more?

2 Bedroom(s) 115 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Los Alcázares (RBK83417)
330 000 €

30710 Los Alcázares

Penthouse met privé dakterras in de Costa Calida, Murcia. Exclusief modern project van appartementen, op een zeer goede plaats in Los Alcazares. Slechts op 1 kilometer afstand naar de strandboulevard, waar een ruime keuze aan bars en restaurants te vinden is, en ook de lokale "chiringuitos" (strandtentjes) langs de fantastische zandstranden van de Mar Menor. Andere voorzieningen in de omgeving zijn supermarkten, banken, het winkelcentrum Dos Mares, en diverse sportactiviteiten zoals golf, zeilen en fietsen. Het uitgebreide snelwegennet verbindt de omgeving met grote steden als Murcia, Cartagena en Alicante.Het project omvat appartementen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers op verschillende niveaus: benedenverdieping met tuin, tussen verdieping met balkon, penthouse met balkon en dakterras. Alle appartementen hebben een open woonruimte, en een en-suite hoofdslaapkamer. De gemeenschappelijke ruimten omvatten een groot zwembad en tuin, en parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.Gezien de prijs en de ligging van deze appartementen is dit een ideale investeringsmogelijkheid. Want to know more?

3 Bedroom(s) 103 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Los Alcázares (RBK83418)
315 000 €

30710 Los Alcázares

Begane grond appartement in Los Alcazares, Costa Calida. Exclusief modern project van appartementen, op een zeer goede plaats in Los Alcazares. Slechts op 1 kilometer afstand naar de strandboulevard, waar een ruime keuze aan bars en restaurants te vinden is, en ook de lokale "chiringuitos" (strandtentjes) langs de fantastische zandstranden van de Mar Menor. Andere voorzieningen in de omgeving zijn supermarkten, banken, het winkelcentrum Dos Mares, en diverse sportactiviteiten zoals golf, zeilen en fietsen. Het uitgebreide snelwegennet verbindt de omgeving met grote steden als Murcia, Cartagena en Alicante.Het project omvat appartementen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers op verschillende niveaus: benedenverdieping met tuin, tussen verdieping met balkon, penthouse met balkon en dakterras. Alle appartementen hebben een open woonruimte, en een en-suite hoofdslaapkamer. De gemeenschappelijke ruimten omvatten een groot zwembad en tuin, en parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.Gezien de prijs en de ligging van deze appartementen is dit een ideale investeringsmogelijkheid. Want to know more?

3 Bedroom(s) 103 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Los Alcázares (RBK83416)
265 000 €

30710 Los Alcázares

Appartement op eerste verdieping in Los Alcazares, Murcia. Exclusief modern project van appartementen, op een zeer goede plaats in Los Alcazares. Slechts op 1 kilometer afstand naar de strandboulevard, waar een ruime keuze aan bars en restaurants te vinden is, en ook de lokale "chiringuitos" (strandtentjes) langs de fantastische zandstranden van de Mar Menor. Andere voorzieningen in de omgeving zijn supermarkten, banken, het winkelcentrum Dos Mares, en diverse sportactiviteiten zoals golf, zeilen en fietsen. Het uitgebreide snelwegennet verbindt de omgeving met grote steden als Murcia, Cartagena en Alicante.Het project omvat appartementen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers op verschillende niveaus: benedenverdieping met tuin, tussen verdieping met balkon, penthouse met balkon en dakterras. Alle appartementen hebben een open woonruimte, en een en-suite hoofdslaapkamer. De gemeenschappelijke ruimten omvatten een groot zwembad en tuin, en parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.Gezien de prijs en de ligging van deze appartementen is dit een ideale investeringsmogelijkheid. Want to know more?

3 Bedroom(s) 103 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Los Alcázares (RBK83411)
550 000 €

30710 Los Alcázares

PENTHOUSE IN EXCLUSIVE PRIVATE RESIDENTIAL IN THE PROVINCE OF MURCIA.. . New development comprising 42 luxury flats and penthouses with 2 and 3 bedrooms, 2 bathrooms, open plan kitchen with spacious living room, fitted wardrobes and terraces.. . This dwelling consists of 3 bedrooms and 2 bathrooms (one of them en suite), kitchen-living-dining room and a large private terrace.. . This exclusive development has a landscaped communal area which boasts a fabulous contemporary pool, social club and green areas. . . All apartments come with underground parking and storage room.. . . Located in a private gated resort, with a main access entrance and 24 hours security. The resort is designed around an impressive 126.000 m2 green area.. . It comprises walking and cycling paths, sport facilities, paddle and tennis courts, a mini-golf course, gardens, dog parks, leisure areas, clubhouse…. Also in the central area is the jewel of the resort, a crystal-clear artificial lake of almost 17.000m2 of water surface, surrounded by white sandy beaches and palm trees, bringing a piece of the Caribbean to the Murcia Region.. . There are 2 islands in the lake, one of them has its own bar, there are also “beach Chiringuitos” spread around the lake.. . The resort is strategically located less than 4 km from the beach and the town of Los Alcázares, where you can practice various water sports, surrounded by several golf courses and the city of Cartagena less than 15 minutes by car and 22 km from Murcia airport, therefore having a wide cultural, gastronomic and sports offer within reach. Want to know more?

3 Bedroom(s) 109 3 Bathroom(s)
contact
details
Email