Flat for sale - Mar de Cristal (Spain)

36 results (1 - 20)
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21091)
305 000 €

30384 Mar de Cristal

Begane grond appartement met privé tuin in Mar de Cristal. Een gloednieuw appartementencomplex op luttele meters afstand van de stranden van Mar de Cristal, Murcia.Alle deze moderne appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongedeelte is zeer praktisch ontworpen met de open keuken aangrenzend. De appartementen komen in verschillende modellen, appartementen op de begane grond met privé tuin, tussenliggende appartementen met ruim balkon, ruime hoekappartementen en penthouse modellen met privédakterras.In de gemeenschappelijke tuin is een groot gemeenschappelijk zwembad en mooi mediterraans aangelegd met palmbomen. Hier kun je heerlijk genieten van de fantastische weersomstandigheden die het gebied te bieden heeft.Het complex is op loopafstand van het strand, winkels en restaurants in Mar de Cristal! Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21090)
370 000 €

30384 Mar de Cristal

Hoek appartement met 3 slaapkamers in Mar de Cristal. Een gloednieuw appartementencomplex op luttele meters afstand van de stranden van Mar de Cristal, Murcia.Alle deze moderne appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongedeelte is zeer praktisch ontworpen met de open keuken aangrenzend. De appartementen komen in verschillende modellen, appartementen op de begane grond met privé tuin, tussenliggende appartementen met ruim balkon, ruime hoekappartementen en penthouse modellen met privédakterras.In de gemeenschappelijke tuin is een groot gemeenschappelijk zwembad en mooi mediterraans aangelegd met palmbomen. Hier kun je heerlijk genieten van de fantastische weersomstandigheden die het gebied te bieden heeft.Het complex is op loopafstand van het strand, winkels en restaurants in Mar de Cristal! Want to know more?

3 Bedroom(s) 105 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21089)
240 000 €

30384 Mar de Cristal

Appartement op eerste verdieping in Mar de Cristal te koop. Nog maar pas vrijgegeven, het gaat om een fantastisch complex van moderne appartementen, gelegen vlakbij de zandstranden van Mar de Cristal, aan de Costa Cálida. Alle dagelijkse benodigdheden, zoals supermarkten, bars en restaurants, zijn het hele jaar door beschikbaar en liggen dicht bij het complex.Appartementen beschikbaar in verschillende modellen: appartementen op de begane grond met 2 of 3 slaapkamers en een eigen tuin, appartementen op de middenverdieping ook met 2 of 3 slaapkamers en een terras, en penthouses met 2 of 3 slaapkamers en met een eigen privé solarium. De appartementen hebben een modern ontwerp, met een open woongedeelte, waarin de keuken, het eetgedeelte en de zitkamer gecombineerd zijn tot een grote ruimte met toegang tot het terras. De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer.Gebouwd met een afwerking van topkwaliteit, inclusief een volledig uitgeruste keuken met witgoed, binnen- en buitenverlichting, ingebouwde kasten, voorinstallatie voor gekanaliseerde airconditioning, een zomerkeuken op het terras, een berging en een ondergrondse parkeerplaats.Mar de Cristal heeft prachtige zandstranden, een tenniscentrum, een jachthaven, supermarkten, bars en restaurants. Het nationale park Calblanque waar je ongerepte lange witte zandstranden vindt, evenals de beroemde La Manga Club en het bruisende stadje Los Belones liggen allemaal op 5 minuten rijden van het dorp. Het vliegveld van Murcia ligt op 25 minuten en Alicante op 1 en 15 min uur rijden. Je kunt ook de historische steden Cartagena en Murcia bezoeken.Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie! Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21088)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

3 slaapkamer appartement op de hoek in Mar de Cristal. Een gloednieuw appartementen complex op luttele meters afstand van de stranden van Mar de Cristal, Murcia.Alle deze moderne appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongedeelte is zeer praktisch ontworpen met de open keuken aangrenzend. De appartement komen in verschillende modellen, appartementen op de begane grond met privé tuin, tussenliggende appartementen met ruim balkon, ruime hoekappartementen en penthouse modellen met privé dakterras.In de gemeenschappelijke tuin is een groot gemeenschappelijk zwembad en mooi mediteriaans aangelegd met palmbomen. Hier kun je heerlijk genieten van de fantastische weersomstandigheden die het gebied te bieden heeft.Het complex is op loopafstand van het strand, winkels en restaurants in Mar de Cristal! Wacht niet te lang! En plan je bezoek met ons snel zodat we samen dit prachtige project kunnen bekijken. Want to know more?

3 Bedroom(s) 96 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21087)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

2 slaapkamer penthouse met dakterras in de Mar Menor. Een gloednieuw appartementen complex op luttele meters afstand van de stranden van Mar de Cristal, Murcia.Alle deze moderne appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongedeelte is zeer praktisch ontworpen met de open keuken aangrenzend. De appartement komen in verschillende modellen, appartementen op de begane grond met privé tuin, tussenliggende appartementen met ruim balkon, ruime hoekappartementen en penthouse modellen met privé dakterras.In de gemeenschappelijke tuin is een groot gemeenschappelijk zwembad en mooi mediteriaans aangelegd met palmbomen. Hier kun je heerlijk genieten van de fantastische weersomstandigheden die het gebied te bieden heeft.Het complex is op loopafstand van het strand, winkels en restaurants in Mar de Cristal! Wacht niet te lang! En plan je bezoek met ons snel zodat we samen dit prachtige project kunnen bekijken. Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21085)
385 000 €

30384 Mar de Cristal

Penthouse met privé dakterras en 3 slaapkamers in de Mar Menor. Een gloednieuw appartementen complex op luttele meters afstand van de stranden van Mar de Cristal, Murcia.Alle deze moderne appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongedeelte is zeer praktisch ontworpen met de open keuken aangrenzend. De appartement komen in verschillende modellen, appartementen op de begane grond met privé tuin, tussenliggende appartementen met ruim balkon, ruime hoekappartementen en penthouse modellen met privé dakterras.In de gemeenschappelijke tuin is een groot gemeenschappelijk zwembad en mooi mediteriaans aangelegd met palmbomen. Hier kun je heerlijk genieten van de fantastische weersomstandigheden die het gebied te bieden heeft.Het complex is op loopafstand van het strand, winkels en restaurants in Mar de Cristal! Wacht niet te lang! En plan je bezoek met ons snel zodat we samen dit prachtige project kunnen bekijken. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK21005)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

.Welcome to this spectacular penthouse located in one of the most exclusive areas near La Manga. With a privileged location that combines the serenity of the coast with the convenience of having everything within reach, this property offers an exceptional living experience.This penthouse features two large bedrooms, perfect to accommodate families, couples or those looking for a quiet seaside retreat. Each room is elegantly decorated and offers stunning views from its panoramic windows, providing a feeling of calm and relaxation.The heart of this home is its bright and spacious living room, designed to maximize comfort and entertainment. With modern decor and high-quality furniture, this space invites you to relax after a day of exploring the coast or enjoy a quiet night at home.The kitchen, fully equipped with state-of-the-art appliances, is a perfect place for culinary enthusiasts who want to prepare delicious meals using fresh local produce.But the highlight of this penthouse is its impressive private terrace. With panoramic views of the sea and the surrounding area, this outdoor space is ideal for enjoying the Mediterranean climate, whether sunbathing, enjoying an al fresco meal or simply watching the stunning sunsets over the horizon.Additionally, residents have access to the complex's facilities, which include a communal swimming pool, lush gardens and private parking Want to know more?

2 Bedroom(s) 67 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK18625)
257 500 €

30384 Mar de Cristal

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Cálida. Een begane grond appartement, bestaande woning, appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. haven op wandelafstand, garage, gemeenschappelijk zwembad, berging, fietsafstand strand, begane grond, wandelafstand strand, ondergrondse garage, gemeenschappelijke tuin, 2 etage gebouw, gemeubileerd. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK17020)
385 000 €

30384 Mar de Cristal

Te koop op 300m van zee luxe penthousesnbsp;met garage en berging. Mar de Cristal is eennbsp;Speciale luxenbsp;locatie door de achterliggende 5 sterrengolf La Manga Golf en de zeer gekende stad Cabo de Palos waar heel veel mensen komen om te duiken. U kan kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers appartementen, penthouses met dakterras en andere appartementen allemaal met een grote terras gericht naar de zon. Deze bouwer is gespecialiseerd in luxe woningen. Al zijn showappartementen of villa's zijn gezellige moderne luxe parade paardjes. In het dorp, zijn er tennis terreinen, een supermarkt , een haven voor de bootliefhebbers, een lang zandstrand met verschillende bars op het strand tijdens de zomer. Voor de golfliefhebbers, ligt op slecht 5 min autorijden de zeer gekende golfbanen van La Manga golf. Heel veel beroemde sportclubs komen hier tijdens de winter hun sport beoefenen tijdens de winterstop. Ieder jaar komt de "Vuelta" hier langs omdat richting Cartaghena verschillende scherpe bergen zijn. Heel mooie landschappen ! Op 1 km van deze luxe gemeenschap, ligt Los Belones, een dorp vol met bars en restaurants waar u echt kan gaan genieten om lekker te eten of gewoon te aperitieven. Want to know more?

3 Bedroom(s) 203 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK17019)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

Te koop op 300m van zee luxe penthousesnbsp;met garage en berging. Mar de Cristal is eennbsp;Speciale luxenbsp;locatie door de achterliggende 5 sterrengolf La Manga Golf en de zeer gekende stad Cabo de Palos waar heel veel mensen komen om te duiken. U kan kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers appartementen, penthouses met dakterras en andere appartementen allemaal met een grote terras gericht naar de zon. Deze bouwer is gespecialiseerd in luxe woningen. Al zijn showappartementen of villa's zijn gezellige moderne luxe parade paardjes. In het dorp, zijn er tennis terreinen, een supermarkt , een haven voor de bootliefhebbers, een lang zandstrand met verschillende bars op het strand tijdens de zomer. Voor de golfliefhebbers, ligt op slecht 5 min autorijden de zeer gekende golfbanen van La Manga golf. Heel veel beroemde sportclubs komen hier tijdens de winter hun sport beoefenen tijdens de winterstop. Ieder jaar komt de "Vuelta" hier langs omdat richting Cartaghena verschillende scherpe bergen zijn. Heel mooie landschappen ! Op 1 km van deze luxe gemeenschap, ligt Los Belones, een dorp vol met bars en restaurants waar u echt kan gaan genieten om lekker te eten of gewoon te aperitieven. Want to know more?

2 Bedroom(s) 182 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK17018)
370 000 €

30384 Mar de Cristal

Te koop op 300m van zee luxenbsp; begane grondnbsp; appartementen met garage en berging. Mar de Cristal is eennbsp;Speciale luxenbsp;locatie door de achterliggende 5 sterrengolf La Manga Golf en de zeer gekende stad Cabo de Palos waar heel veel mensen komen om te duiken. U kan kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers appartementen, penthouses met dakterras en andere appartementen allemaal met een grote terras gericht naar de zon. Deze bouwer is gespecialiseerd in luxe woningen. Al zijn showappartementen of villa's zijn gezellige moderne luxe parade paardjes. In het dorp, zijn er tennis terreinen, een supermarkt , een haven voor de bootliefhebbers, een lang zandstrand met verschillende bars op het strand tijdens de zomer. Voor de golfliefhebbers, ligt op slecht 5 min autorijden de zeer gekende golfbanen van La Manga golf. Heel veel beroemde sportclubs komen hier tijdens de winter hun sport beoefenen tijdens de winterstop. Ieder jaar komt de "Vuelta" hier langs omdat richting Cartaghena verschillende scherpe bergen zijn. Heel mooie landschappen ! Op 1 km van deze luxe gemeenschap, ligt Los Belones, een dorp vol met bars en restaurants waar u echt kan gaan genieten om lekker te eten of gewoon te aperitieven. Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK17016)
305 000 €

30384 Mar de Cristal

Te koop op 300m van zee luxenbsp; begane grond en appartementen met garage en berging. Mar de Cristal is eennbsp;Speciale luxenbsp;locatie door de achterliggende 5 sterrengolf La Manga Golf en de zeer gekende stad Cabo de Palos waar heel veel mensen komen om te duiken. U kan kiezen tussen 2 of 3 slaapkamers appartementen, penthouses met dakterras en andere appartementen allemaal met een grote terras gericht naar de zon. Deze bouwer is gespecialiseerd in luxe woningen. Al zijn showappartementen of villa's zijn gezellige moderne luxe parade paardjes. In het dorp, zijn er tennis terreinen, een supermarkt , een haven voor de bootliefhebbers, een lang zandstrand met verschillende bars op het strand tijdens de zomer. Voor de golfliefhebbers, ligt op slecht 5 min autorijden de zeer gekende golfbanen van La Manga golf. Heel veel beroemde sportclubs komen hier tijdens de winter hun sport beoefenen tijdens de winterstop. Ieder jaar komt de "Vuelta" hier langs omdat richting Cartaghena verschillende scherpe bergen zijn. Heel mooie landschappen ! Op 1 km van deze luxe gemeenschap, ligt Los Belones, een dorp vol met bars en restaurants waar u echt kan gaan genieten om lekker te eten of gewoon te aperitieven. Want to know more?

2 Bedroom(s) 127 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBK16985)
275 000 €

30384 Mar de Cristal

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Cálida. Een begane grond appartement, appartement, bestaande woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. haven op wandelafstand, garage, gemeenschappelijk zwembad, berging, fietsafstand strand, begane grond, wandelafstand strand, ondergrondse garage, gemeenschappelijke tuin, 2 etage gebouw, gemeubileerd. Want to know more?

3 Bedroom(s) 100 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBI72578)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

New apartment complex in Mar de Cristal, one of the most exclusive coastal areas of Murcia. A charming village, with only 500m to the Blue Flag sand beaches, and all the necessary daily services. It is an ideal location for sports and water sports enthusiasts, due to the are many activities on offer, like tennis, basketball, sailing, golf etc. The area is well connected by road to the major cities in the area, as well as by local trains, and three international airports.The complex consists of apartments with 2 and 3 bedrooms, available in three models: ground floor with a spacious terrace, mid-floor with a terrace, and penthouse with private solarium. The open living area combines the lounge, dining area, and kitchen into a spacious room, with views over the communal area. The top floor apartments have internal stairs leading to a spacious solarium. All bedrooms include fitted wardrobes, private bathroom for the master bedroom, a laundry room, pre-installation for AC, a private parking space and a storage unit.The communal area includes two pools, a garden and underground parking with storage rooms. Want to know more?

2 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBI72574)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

New apartment complex in Mar de Cristal, one of the most exclusive coastal areas of Murcia. A charming village, with only 500m to the Blue Flag sand beaches, and all the necessary daily services. It is an ideal location for sports and water sports enthusiasts, due to the are many activities on offer, like tennis, basketball, sailing, golf etc. The area is well connected by road to the major cities in the area, as well as by local trains, and three international airports.The complex consists of apartments with 2 and 3 bedrooms, available in three models: ground floor with a spacious terrace, mid-floor with a terrace, and penthouse with private solarium. The open living area combines the lounge, dining area, and kitchen into a spacious room, with views over the communal area. The top floor apartments have internal stairs leading to a spacious solarium. All bedrooms include fitted wardrobes, private bathroom for the master bedroom, a laundry room, pre-installation for AC, a private parking space and a storage unit.The communal area includes two pools, a garden and underground parking with storage rooms. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBF44759)
299 950 €

30384 Mar de Cristal

Mooie bungalow met drie slaapkamers en twee badkamers met een grote leefruimte en uitgerust met een royale keuken en woonkamer gericht naar het terras.Brede ruimtes met natuurlijk licht en afgewerkt met natuurlijk ogende materialen, warme houtsoorten en texturen die naar de natuur verwijzen. Twee van de kamers kijken uit op een interne patio en de derde kamer kijkt uit op de voorgevel en fungeert als een polyvalente ruimte, een ruimte die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. In dit geval met een opklapbedsysteem waardoor aanpassing naar slaapkamer of woonkamer mogelijk is.De keuken is uitgerust met keukenapparatuur, een keukeneiland en keukentafel. Tevens is de woning voorzien van airconditioning en een Aero-thermisch sanitair waterverwarmingssysteem.De woningen op de begane grond beschikken over een tuinterras en een grote veranda, de woningen op de bovenverdieping hebben een terras/veranda op de eerste verdieping en een groot dakterras, gedeeltelijk met kunstgras en een zomerkeuken met gasbarbecue.In de gemeenschappelijke buitenruimte treft u een gemeenschappelijk zwembad aan, dat een boiler heeft om het van april tot november te kunnen gebruiken.Mar de Cristal is een mediterraan paradijs aan de zuidkant van de Mar Menor en biedt prachtige stranden, warm water en buitengewone uitzichten.Gelegen aan de Costa Cálida, biedt de stad uitstekende strandfaciliteiten, uitstekende golfmogelijkheden en een rustige sfeer.Slechts 200 meter van de Mar Menor. Want to know more?

3 Bedroom(s) 91 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBI94981)
264 950 €

30384 Mar de Cristal

Beautiful apartments within walking distance of the beachThese beautiful and luxuriously finished apartments are located in Mar de Cristal and have an extremely central location, only 850m from the beach!This ultramodern and fully equipped project consists of both ground floor apartments and penthouses. The ground floor apartments only have a private garden/terrace of 40 m² and the penthouse apartments all have a unique solarium of no less than 75 m². Both types of apartments have a living room with an open kitchen and three bedrooms and two bathrooms.The apartments are all standard equipped with kitchen appliances (Bosch or Siemens), indoor and outdoor lighting, underfloor heating in the two bathrooms and air conditioning. In addition, there is the option to purchase an additional storage room of +- 5 m².585-beautiful-apartments-within-walking-distance-of-the-beach Want to know more?

3 Bedroom(s) 70 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBF49797)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Cálida. Een penthouse, appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. haven op wandelafstand, garage, gemeenschappelijk zwembad, berging, fietsafstand strand, dakterras, wandelafstand strand, groot terras, zeezicht, gemeenschappelijke tuin. Want to know more?

2 Bedroom(s) 62 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBF49796)
325 000 €

30384 Mar de Cristal

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Cálida. Een appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. haven op wandelafstand, garage, gemeenschappelijk zwembad, berging, fietsafstand strand, wandelafstand strand, groot terras, gemeenschappelijke tuin. Want to know more?

3 Bedroom(s) 83 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Flat - Apartment for sale Mar de Cristal (RBF49793)
305 000 €

30384 Mar de Cristal

Woning gesitueerd in Mar de Cristal in de regio Costa Cálida. Een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Mar de Cristal zijn o.a. haven op wandelafstand, garage, gemeenschappelijk zwembad, berging, fietsafstand strand, begane grond, wandelafstand strand, groot terras, gemeenschappelijke tuin. Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 2 Bathroom(s)
contact
details
Email