Office space to rent - Genk

9 results (1 - 9)
4 875 €

3600 Genk

Goed gelegen handelsruimte/kantoorruimte in het centrum van Genk langs een drukke toegangsweg dicht bij het bus- en treinstation. De winkel heeft een ruime voorgevel en een zeer hoog plafond, geschikt voor verschillende doeleinden. Verwarming op aardgas, sanitair en toilettes aanwezig Naburige winkels zijn o.a.: Domino's, Vangrootloon, Accent, ... Betaalparking voor de deur, gratis parking bij het station. In de huurprijs zijn 4 dakparkings inbegrepen. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke lasten zijn ten lasten van de huurder. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 499 30 87 87
Office space for rent Genk (RBL07256)
2 158 €

3600 Genk

TE HUUR: moderne kantoorruimte van 185m² in Thor Park, Genk, waar duurzaamheid & groene energie centraal staan Bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving die innovatie en duurzaamheid omarmt dan is deze kantoorruimte van 185m² in het prestigieuze Thor Park in Genk de ideale locatie voor uw onderneming. Eigenschappen: -185m² groot met de mogelijkheid tot opsplitsing. -Energiezuinige kantoorruimte die onderdeel uitmaakt van een energie-efficiënt - E-PEIL VAN -4 - gebouw dat gebruikmaakt van groene energiebronnen, waaronder zonnepanelen en geavanceerde energiebeheer systemen. -Modern design met strakke, eigentijdse inrichting – zowel aan de binnen -als buitenkant - met hoogwaardige afwerking en flexibele indelingsmogelijkheden. -Groene omgeving - Gelegen volledig in het groen met een waanzinnig zicht, ideaal voor ontspanning en outdoor meetings. Voordelen van Thor Park: • Innovatie hub: Gevestigd in een omgeving waar technologie, onderzoek en ondernemerschap samenkomen. • Bereikbaarheid: Makkelijk bereikbaar via belangrijke verkeersaders en openbaar vervoer. • Netwerk en Community: Deel uitmaken van een bloeiende zakelijke community met tal van netwerkmogelijkheden en evenementen. • Duurzaamheid: Uw bedrijf kan bijdragen aan een groenere toekomst door te opereren vanuit een kantoor dat duurzame praktijken bevordert. • Inspirerende Locatie: Werken in een omgeving die creativiteit en samenwerking stimuleert. HUURPRIJS EN KOSTEN: - Kantoorruimte: € 2.158,33/maand - Bijdrage huurkosten gemeenschappelijke ruimten: € 740/maand – dienen voor: *Toiletten over gehele gebouw *Vergaderruimte gelijkvloers *Vergaderruimte boven met prachtig terras dewelke ook perfect kan dienen voor evenementen allerlei *Het ‘Solcafé’ op het gelijkvloers met een zalig terras - Voorschot gemeenschappelijke kosten: € 1100/maand – dienen voor: *Onderhoud&poetsen gebouw (incl. brandblussers, alle technieken zoals ventilatie-verwarming-alarm-brandcentrale,) *Onderhoud&poetsen van de ramen en zonnepanelen *Water&energie gemene delen *Tuinonderhoud *Meldkamer securitas *Aqualex kranen (kokend water & bruiswater) *Verbruiksproducten: koffie – zeep – servies – afwasproducten – etc… - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder Kom zeker zelf eens kijken en word op slag verliefd. Voor meer info en/of een bezichtiging: ### - ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Office space for rent Genk (RBK85803)
2 158 €

3600 Genk

KANTOORRUIMTE (185m²) IN DUURZAAM KANTOORGEBOUW TE GENK. TROEVEN: - Energiezuinig gebouw: E-peil van -4. - Vlotte bereikbaarheid. - Instapklaar. - Parking op eigen terrein. BESCHRIJVING: De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 185m². Als huurder kan u gebruik maken van een aantal gezamenlijke faciliteiten, zoals: vergaderruimtes, sanitair, sol-café met terras. Verhuur is enkel mogelijk aan energiegerelateerde bedrijven. HUURPRIJS EN KOSTEN: - Kantoorruimte: € 2.158,33/maand - Bijdrage huurkosten gemeenschappelijke ruimten: € 740/maand - Voorschot gemeenschappelijke kosten: € 1100/maand - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder De aanvaarding van huurder gebeurt steeds in overleg met verhuurder. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 86 18 88
Office space for rent Genk (RBK44046)
650 €

3600 Genk

Deze kantoorruimte van 44m² is gelegen in een bedrijfsgebouw op een gunstige locatie op het industriepark Zuiderring te Genk. Het is vlot bereikbaar en vlakbij de kolenhaven van Genk en biedt tal van mogelijkheden. Er is een vergaderruimte beschikbaar die u kan reserveren voor uw meetings of besprekingen met klanten, uw team, ... De keuken en toiletten zijn gemeenschappelijk. Ook is er parkeergelegenheid voorzien. In de huurprijs zijn alle kosten inbegrepen, zoals verbruik gas, elektriciteit en water, internet, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, onroerende voorheffing. Kortom ideaal voor Start-ups. Er is kantoormeubilair aanwezig, indien gewenst. Het huren van een magazijn is evenzeer een mogelijkheid. BESCHIKBAAR VANAF 01.01.2024. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 43 58 19
Office space for rent Genk (RBJ72808)
4 532 €

3600 Genk

Functionele kantoren van 435m² tot 1445m² in het prestigieuze kantorencomplex "Flexis" dat uitpakt met representatieve hedendaagse architectuur en profiteert van een unieke zichtlocatie. Het gebouw is voorzien van een ondergrondse parkeerkelder. Een bijzondere troef is de zeer goede ligging in het centrum van Genk vlak tegenover de Limburghal (biedt voldoende gratis parkeerplaatsen), op loopafstand van het stadhuis, het Ministerie van Financiën en het vernieuwde Genkse stadscentrum. Goede bereikbaarheid door de nabijheid van verschillende invalswegen, het openbaar vervoer (station op wandelafstand) en de autowegen E 314 ( 5km - ca. 5 min.) en E313 (8km - 10min.) Momenteel zijn er twee plateaus van elk 505m² beschikbaar, op de 1ste en 2de verdieping links. Verder is er nog een plateau van 435m² beschikbaar op de 2de verdieping. De eerste verdieping is een open space kantoor met een keuken. Op de tweede verdieping vinden we ingerichte kantoren opgedeeld in verschillende aparte kantoren, vergaderzalen, een deel open space en een keuken. Kleinere oppervlaktes vanaf 200m² beschikbaar in overleg met eigenaar! Huurprijs: - kantoren ingericht: 125€/m²/jaar - parking: 800€/stuk/jaar Kenmerken gebouw: - Per verdieping zijn er twee aparte HVAC systemen (warmtepompen). - Voorzien van zonnepanelen - Floor to ceiling windows - Privatieve terrassen op elke verdieping - Crèche in het gebouw - De tuin wordt door de stad Genk onderhouden. Info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Office space for rent Genk (RBJ57795)
4 750 €

3600 Genk

Representatieve kantoorruimte met showroom of landschapskantoor op zichtlocatie. Door de goede zichtlocatie aan de Oosterring en de strakke architectuur wordt deze locatie misschien de eyecatcher van jouw zaak. Er is een totaal van 690 m² aan bruikbare oppervlakte verdeeld over 2 niveaus (gelijkvloers 420m², verdieping 270m²). Op het gelijkvloers is er een showroom of landschapskantoor, ontvangst met receptie, keuken etc... De verdieping is bereikbaar via een centrale trap. Hier zijn er diverse kantoren, vergaderruimte, overloop, kopieruimte, directiekantoor, etc... De kantoren zijn volledig en hoogwaardig ingericht met bureaus, kasten, etc... De locatie is centraal en nabij Zutendaal en Bilzen. Aan de voorzijde is er een privé parking. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 29 12 12
Office space for rent Genk (RBJ48004)
2 560 €

3600 Genk

320M² KANTOREN TE GENK. TROEVEN - Gelegen aan het industrieterrein in Genk. - Ruime parking voorzien. - Moderne inrichting. - Verschillende mogelijkheden. - Hoge afwerkingsgraad van de kantoren. - Instapklaar. KANTOORGEBOUW GELIJKVLOERS - 160m2 - Onthaal/receptie + bureelruimte: tegelvloer. - Vergaderruimte: tegelvloer. - Kleedruimte/douches/toiletten (m²): tegelvloer. 2 toiletten, douche, wastafel met ladekasten, beton - Keuken/refter: vaatwasser, koelkast, kasten, beton VERDIEPING +01 - 160m2 - Bureelruimte: tegelvloer. - Bureel 1: tegelvloer. - Bureel 2: tegelvloer. EXTRA INFORMATIE Aanvaarding huurder steeds in overleg met verhuurder. Onroerende voorheffing, kosten/verbruik nutsvoorzieningen ten laste van huurder Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 86 18 88
Office space for rent Genk (RBI76975)
895 €

3600 Genk

Instap klaar en ingerichte kantoor- of praktijkruimte van ca. 100 m² met parking. Dit voormalig advocatenkantoor is rustig en centraal gelegen in Bokrijk tussen Genk en Hasselt . De kantoorruimte is gelegen op het gelijkvloers van een kleine residentie en is voorzien van airco, alarm, kitchenette en diverse kantoorruimtes. Op zoek naar een betaalbare werkplek op een rustige en toch centraal gelegen locatie? Neem dan contact op met ons kantoor. Want to know more?

4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 29 12 12
Office space for rent Genk (RBH99972)
1 550 €

3600 Genk

Ontdek de moderne kantoorruimtes van ByAtti Bedrijvencentrum, een gloednieuw bedrijvenpark voor ambitieuze KMO's. Gunstig gelegen nabij de op- en afrit naar de N76 richting Genk en Hasselt, biedt deze locatie een vlotte bereikbaarheid. De 3 kantoren, met een totale oppervlakte van 140m², zijn ontworpen met oog voor praktisch gebruik en beschikken over een uitnodigende kitchenette en een vergaderruimte met aangrenzend terras. Ideaal voor ondernemers in de startblokken en bedrijven die klaar zijn voor uitbreiding. Geniet van moderne werkruimtes, een functionele vergaderruimte, vrije parkeerplaatsen vooraan, een handige kitchenette, een sfeervol terras en een aparte ingang. Financieel gezien zijn de 3 kantoren beschikbaar voor verhuur tegen een aantrekkelijke prijs van € 1550. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 76 70 16

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Genk (3600).

Office space for rent Diepenbeek (RBG87732)
6 000 €

3590 Diepenbeek

Deze multi-functionele ruimte van +/- 530m² is gelegen op het gelijkvloers en bestaat deels uit open-space ruimte en deels over meerdere aparte vergaderruimtes/kantoren. Tevens is er een ruime inkomhal met ontvangstbalie. Deze volledig afgewerkte ruimte beschikt over de nieuwste technieken qua ventilatie, koeling en verwarming (via een warmtepompsysteem). Design LED-verlichting of verlaagd plafond let LED-tegels, akoestische wandpanelen, sanitair en kitchenette zijn aanwezig. Grote visibiliteit en veel lichtinval dankzij grote raampartijen. Verder kan er optioneel beperkte opslagruimte bijgehuurd worden.6000 €/maand excl. 21% BTW (terbeschikingstelling) inclusief deel van het meubilair, onroerende voorheffing en 6 privatieve parkings. Er zijn reeds wachtbuizen voorzien voor laadpalen. Voor de lasten (groenonderhoud, brandverzekering en ramenwas) wordt er een maandelijkse provisie gevraagd van 250 € (excl. 21% BTW).Op 150m is er tevens een publieke gratis parking. Gelegen langs de Verbindingslaan Diepenbeek-Genk en op 1min van op- en afrit Diepenbeek van de E313. INFO 011 74 1234OPGELET bestemmingsvoorschriften RUP Dorpsveld 2 zijn van kracht, de activiteiten van de huurder dienen hiermee overeen te stemmen (zie bijlage). Want to know more?

530
contact
details
Email
Call
+32 11 74 12 34
1 450 €

3660 Opglabbeek

TE HUUR OPGLABBEEK Commerciële ruimte van 190m² gelegen op de verbindingsweg tussen het centrum en het industrieterrein van Opglabbeek. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Goede bereikbaarheid van de E314. TECHNISCHE KENMERKEN - twee aparte ingangen - schrijnwerk: pvc met dubbele beglazing - verwarming op aardgas - deels voorzien van airco - sanitaire ruimte - kitchenette Onmiddellijk beschikbaar Vg - Wglk - Gmo - Gvkr - Gvv Meer inlichtingen: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Office space for rent Opglabbeek (RAD91017)
400 €

3660 Opglabbeek

Uniek representatief kantorencomplex met kantoren vanaf 25m² met ruime parking, centraal gelegen te Opglabbeek. Deze luxueuze, op maat aanpasbare kantoorruimtes, zijn voorzien van alle faciliteiten die van een modern kantoor kunnen geëist worden. De kantoren bieden dan ook het antwoord op de wensen van de hedendaagse gebruiker: compleet, stijlvol en efficiënt ! De kantoorruimtes worden steeds perfect afgeleverd, waarbij de modaliteiten bespreekbaar en aanpasbaar zijn aan uw wensen. Alle kantoorruimtes zijn luxueus en tegelijk praktisch ingericht met o.a.: - alle communicatiemogelijkheden; - klimatisatie; - getinte ruiten; - telefooncentrale; - parkeren: tevens wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de grote parkeerplaats (voor meer dan 100 auto´s) aan de voorzijde van het gebouw. PRIJZEN (per maand): De huurprijs bedraagt: 8 EUR./m² en de bijdrage algemene kosten: 8 EUR./m² + 21% B.T.W. (Prijsvoorbeeld kantoorruimte van 25m²: 8 EUR./m² x 25m² + 8euro/m² (excl. BTW) x 25m² = 442,00 EUR. / per maand) De algemene kosten omvatten: - water, elektriciteit en airco; - schoonmaken van uw bureel en de gemeenschappelijke ruimtes; - gebruik van de gemeenschappelijke keuken (koelkast, afwasmachine,...); - gebruik van de vergaderruimte; - onderhoud parking en tuin; - alarminstallatie; - brandverzekering. INFORMEER STEEDS NAAR DE BESCHIKBAARHEID. INFOPLICHT: Ig-Vg-Gdv-Gvkr-Gvv. Meer info: tel ### of www.N78vastgoed.be Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 86 18 88
6 200 €

3500 Hasselt

KMO-units Kantoor in opbouw van 591 m² in een multifunctioneel gebouw met toonzaal en kantoren goed gelegen op de ring van Hasselt. - een kantoorverdieping van 591m² (boven de toonzaal) Deze wordt afgewerkt met sanitair, vloerafwerking en elektriciteit. Verdere basisafwerking kan hier door ons geburen in functie van een huurder. De kantoren kunnen verbonden zijn met de showroom, maar zullen ook rechtstreeks van buiten toegankelijk zijn. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 14 23 48 23
Price on request

3500 Hasselt

ROYALE COMMERCIËLE RUIMTE OP DE KLEINE RING Uw kantoor, praktijkruimte of handelspand op toplocatie op de Kleine Ring van Hasselt? Dat kan! Ontdek het exclusieve nieuwbouwproject Fendi, gelegen pal tegenover het nieuwe stadhuis ’t Scheep. Dankzij de klassevolle architectuur en de sublieme ligging heeft u aan uitstraling en visibiliteit geen gebrek! Laat u binnen verrassen door de royale ruimtes die nog volledig naar eigen wens op te delen alsook in te richten zijn. Wij bieden de ruimte aan in 2 aparte praktijken, eentje van 328m2 en eentje van 172m2 (VERKOCHT). In de ondergrondse garage kunnen er nog ruim voldoende autostaanplaatsen aangekocht of gehuurd worden. Inrit garage via de Welvaartstraat. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse bezoek onze website ### of contacteer ons op ### wij maken graag tijd voor u vrij! Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 22 22 80
Office space for rent Kortessem (RBL47242)
650 €

3720 Kortessem

Kantoor van 65m², gelegen op het industrieterrein van Kortessem. Goede verbinding met Hasselt/Diepenbeek/Tongeren en de E313 (Antwerpen - Luik). KENMERKEN KANTOOR: - oppervlakte kantoren: 65m² - indeling: 2 aparte ruimtes, kitchenette, sanitaire cel Mogelijkheid om hal bij te huren. Verhuur onder BTW-stelsel. Ig - Gvg - Gmo - Gvkr - Gvv ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Office space for rent Spalbeek (RBK72205)
750 €

3510 Spalbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorruimte die direct beschikbaar is en naar eigen wens kan worden ingericht? Dan is deze casco commerciële ruimte in Spalbeek-Hasselt van 60m² precies wat u zoekt!Deze ruimte biedt een flexibele indeling zoals afgebeeld op de render, zodat u uw werkplek kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. De kantoorruimte is voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten, waaronder een sanitaire voorziening met toilet, waardoor uw medewerkers en bezoekers van alle gemakken zijn voorzien.Daarnaast beschikt deze commerciële ruimte over een kelderberging, wat extra opslagmogelijkheden biedt voor uw archief of andere benodigdheden. Voor uw gemak zijn er twee autostaanplaatsen inbegrepen, zodat u en uw medewerkers altijd verzekerd zijn van een parkeerplek. Bovendien is er ook de mogelijkheid tot het stallen van fietsen, wat een ideale oplossing is voor fietsende werknemers.Deze ruimte biedt een uitstekende combinatie van flexibiliteit en voorzieningen, gelegen in het rustige Spalbeek-Hasselt, met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste uitvalswegen. Aarzel niet en grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een ruimte die u volledig naar eigen wens kunt inrichten.Huurprijs: €750/mndVaste kosten: €25/mndProvisie: €50/mnd (voorschot KI)Huurwaarborg: €2.250Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen via(011)48.58.86 of mail : ### We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideale werkplek! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 475 97 24 38
Office space for rent Bilzen (RBK62055)

Dit nieuwbouw kantoorruimte van 129m² is gelegen op de eerste verdieping in het complex van Terpentijn. Het beschikt over een aparte ingang met een badgesysteem.Aan de voorzijde is er parking voorzien (te bespreken met de eigenaar). De ruimte is onderverdeeld uit een grote ruimte, een keuken welke beschikt over een vaatwasser en een koelkast, toiletten.Het is volledig afgewerkt en beschikt over airco, alarmsysteem, ... .De ruimte heeft naast kantoorruimte ook de mogelijkheid voor praktijken, ... .Wil je deze ruimte bekijken, neem dan contact op met Valère Vangeel via ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 80 00 00
Office space for rent Kuringen (RBK57618)
Price on request

3511 Kuringen

Layout: - 6 desks - kitchen - toilets - meeting room - Each desk can be locked separately and provided with an access code - Storage/technical room - 2 entrances - Visitor parking spaces Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
Office space for rent Hasselt (RBK44628)
2 800 €

3500 Hasselt

Te Huur: Modern kantoor van 314m² met stadstuin in Hasselt Dit modern kantoor van 314m² ligt net buiten de kleine ring in het hart van Hasselt. De zalige stadstuin en de twee handige parkeerplaatsen voor de deur bieden een perfecte combinatie van comfort en bereikbaarheid. Kenmerken van het kantoor: -314m² aan veelzijdige ruimte voor uw bedrijfsideeën. -Zalige stadstuin: -Modern interieur dat professionaliteit uitstraalt. -Grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht en een open sfeer. -Twee parkings voor de deur -Gelegen in Hasselt op een strategische locatie dicht bij alle voorzieningen. -Energiezuinig - EPC-label B Voor meer info en/of bezichtigingen: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50