Office space to rent - Hingene

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Hingene (2880).

Office space for rent Bornem (RBI86256)
1 750 €

2880 Bornem

In het centrum van de gemeente Bornem, op een commerciële toplocatie, vinden we deze ruime kantoorruimte terug. De kantoorruimte geniet van een overvloed aan lichtinval door de vele raampartijen. De ruimte is voorzien van een kitchenette, twee toiletten en een archiefruimte. De ruimte is ook bereikbaar via een lift. Op 100 meter wandelen bevindt zich een publieke, gratis parking. Er zijn geen maandelijkse kosten. Gas en elektriciteit zijn individueel. De onroerende voorheffing komt voor de helft ten laste van de huurder. De onroerende voorheffing bedraagt €2959,80/jaar. Hebt u interesse in deze kantoorruimte? Contacteer ons gerust via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI40070)
1 562 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt gemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meeting room) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerde, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 238,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI40069)
3 135 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt bemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meetingroom) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerd, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 615,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI40068)
1 692 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt bemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meetingroom) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerd, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 258,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
900 €

9150 Bazel

Bent u opzoek naar een centraal gelegen en instap klaar kantoor in een modern gebouw? Dan is dit zeker iets voor u! Het pand van 110 m² is voorzien in de eerste ruimte van 2 bureaus met ingemaakte kasten, een keuken die voorzien is van een vaatwasmachine, een aparte toilet en airco. Verder zijn er nog 2 aparte bureauruimtes met inbouwkasten en zicht op de fijne tuin waar u gezellig kan vertoeven. Achter de tuin is er een autostaanplaats en voor extra bergruimte is er ook een kelderruimte aanwezig. Kortom een ideaal en energiezuinig (label B) pand voor een nieuwe en snelle start. De huurprijs is 900 EURO/maand + 100 EUR/maand aandeel KI en het is onmiddellijk beschikbaar.Graag een bezoek? Stuur een mail naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBI77812)
6 900 €

9140 Temse

This bright new office for rent is located on the second floor of a circular, modern and sustainable office building in Temse. The location, in the Antwerp-Brussels-Ghent economic triangle and less than 1 km from the E17, ensures that your staff enjoys a smooth commute to work. The number of parking spaces to rent can be discussed. Surface: 700 m² Layout: - Large, multifunctional space on the left (309.7 m²), can be divided as desired - Smaller office/meeting rooms on the right - Storage - Sanitary Specifications: - Number of parking spaces: to be discussed - Ready to move in, high quality finish - Sustainable: green energy via solar panels and megabattery - Central entrance - Kitchen - Sanitary - Proximus/Telenet facilities - The division of spaces can be determined by yourself - Elevator and stairs - Tiled ceiling - LED lighting - Fire and burglary detection with alarm center Availability: Available from early Q2 2024. Are you interested in this new office for rent in Temse? Please contact us quickly at ### or ### for more info. Want to know more?

700 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBI77069)
5 200 €

9140 Temse

Op de eerste verdieping van het gebouw langs de E17 is een kantoorruimte ter beschikking van 657m².Vlotte bereikbaarheid, goede parkeergelegenheid en alle voorzieningen van sanitair zijn aanwezig!Prijzen:- Kantoor 1e verdieping: €95/m²/jaar- Parkeerplaats: €400/jaar (buiten)- Provisie: OV + Gemeenschappelijke kosten: €5 + €14/m²/jaarWenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Simon Vandenberghe via ### of ### 58BIV 516 159 Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBI63864)
6 900 €

9140 Temse

Fenomenaal gelegen kantoren met een oppervlakte van 700 m² te huur op amper 1,3 km van de Gewestweg (N16) met een onmiddellijke verbinding naar de E17 via op- en afrit 14 Sint-Niklaas. De afgewerkte kantoorruimte situeert zich op de 2e verdieping van een duurzaam kantoorgebouw met oa. een centrale inkom, lift, HVAC, zonnepanelen en megabatterij. De kwalitatief afgewerkte ruimte is ingedeeld in een lichtrijke open space met afzonderlijke burelen en vergaderzalen. Aanwezigheid van oa. een keuken, sanitair en LED-verlichting. Parkeermogelijkheden on site. Beschikbaar per Q2 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

700 700 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBI42019)
1 150 €

9140 Temse

Kwalitatief kantoor op toplocatie in het centrum van Temse, nabij openbaar vervoer en invalswegen. Dit modern kantoor (A2) met een oppervlakte van 57 m² maakt deel uit van het HUB business-center. Het kantoor werd kwalitatief afgewerkt en is voorzien van alle comfort en eigen sanitair. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.150 (inclusief verbruik van nutsvoorzieningen, airco en verwarming, gebruik van parking, internet (wifi) op een afgesloten netwerk, gebruik van polyvalente zaal (12x per jaar) voorzien van alle faciliteiten en geschikt tot 100 personen, camerabewaking, gebruik en verbruik van 1 telefonielijn (incl. toestel), bestickering van deur en logo in de doorrit en brievenbus, afvalverwerking). De maandelijkse huurprijs is exclusief BTW. Interesse? Contacteer ons voor een afspraak! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBI26708)
2 520 €

9140 Temse

Kantoorruimte van 263 m² te huur op het gelijkvloers. Het kantoor is gelegen op een zichtlocatie (N16) in Temse. Vlakbij afrit E17, bereikbaar via openbaar vervoer lijn 93.Het lichtrijke kantoor zelf bestaat uit een landscape ruimte met achteraan 3 aparte lokale, een kleine stockage ruimte, een grote vergaderzaal, een uitgebreide keuken met refter, berging en een privatieve sanitaire blok voor H/D met douche. Het kantoor is opgebouwd uit een verlaagd plafond met inlegtegels (vrij hoogte 2,6m), inbouw tl-armaturen, databekabeling, linoleum vloer en tapijttegels. Er is cv op gas en airco. Op het dak is er mogelijkheid tot publiciteit. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin en 20 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs. De huurprijs is excl. gemeenschappelijke en privatieve kosten en OV. Bezoekje waard! Want to know more?

263
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBH88758)
4 887 €

9140 Temse

Kantoorruimte van 510m² te huur op het gelijkvloers links. Het kantoor is gelegen op een zichtlocatie (N16) in Temse. Vlakbij afrit E17, bereikbaar via openbaar vervoer lijn 93.Het lichtrijke kantoor zelf bestaat uit een landscape ruimte met achteraan 3 aparte lokale, een kleine stockage ruimte, een grote vergaderzaal, een uitgebreide keuken met refter, berging en een privatieve sanitaire blok voor H/D met douche. Het kantoor is opgebouwd uit een verlaagd plafond met inlegtegels (vrij hoogte 2,6m), inbouw tl-armaturen, databekabeling, linoleum vloer en tapijttegels. Er is cv op gas en airco. Op het dak is er mogelijkheid tot publiciteit. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin en 20 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs. De huurprijs is excl. gemeenschappelijke en privatieve kosten en OV. Bezoekje waard! Want to know more?

510
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBH66655)
1 150 €

9140 Temse

TEMSE - Bent u op zoek naar een modern kantoor op een toplocatie te huur in Temse? Twijfel dan niet en bel meteen voor een afspraak! HUB business-center biedt kwalitatieve werkplekken aan die u volledige privacy bieden doch de voordelen een bedrijvencentrum hebben. Ideaal voor start-up, snelle groeiers of mensen meteen (tijdelijke) nood aan een aangename werkplek met uitstraling. De belangrijkste troeven in een notendop: ·Gelegen in het nieuwe business center The Hub ·Nabijheid openbaar vervoer, toegangswegen en talrijke lokale winkels op wandelafstand. CENTRUM TEMSE ·Prachtig afgewerkt en voorzien van alle comfort: keuken, airconditioning, gratis te gebruiken parking, camerabewaking, telefonie en internet,... alles in de huurprijs inbegrepen! · Gebruik polyvalente zaal voor meetings en voorstellingen (110 m2) met alle faciliteiten aanwezig tot 100 personen. Belangrijk: De kantoorruimte 1 is 57 m² groot en beschikt over eigen sanitair en keuken: huurprijs 1150 euro per maand. In de huurprijs zit inbegrepen: - telefoonlijn en verbruik 1 toestel - verbruikt gas-elektriciteit-water - airco - parking - beveiligd Wifi netwerk - camerabewaking - afvalverwerking - bestickering deur en logo aan straatzijde. Flexibele en bespreekbare huurvoorwaarden Neem snel contact op voor een bezoek. Want to know more?

10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBH08650)
900 €

9140 Temse

Kantoor en/of winkelruimte (voorheen "Maulya Nails") +/- 88m² groot - met ontvangstruimte (welkomsttoog), groot kantoor ingedeeld in 2 aparte compartimenten, aparte keuken, apart toilet met handenwasser - De winkel is ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR ! HUURPRIJS: 900€/m Energielabel B - 20211221-0002513934-KNR-1 De nieuwe huurder heeft de mogelijkheid om alle lichtelementen/reepgordijnen aan de vitrine, luchtverversingsysteem (ventilatietoestel met warmterecuperatie + fijnstoffilterset) en alarmsysteem over te nemen = geen verplichting Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RAP22848)
289 €

9140 Temse

Full service offices for rent in company building in Temse located along the E17 a stone's throw from the entrance and exit. In addition, the building is also easily accessible by public transport, both bus and train. These offices are spread over three floors of a dynamic building with a central large open interior space that provides a lot of natural light. Private offices, meeting rooms and open coworking spaces are available. Surfaces: - 6 m²: 1 workstation - 11 m²: 2 workstations - 10 m²: 2 workstations - 17 m²: 4 workstations - 23 m²: 6 workstations - 26 m²: 8 workstations - 38 m²: 10 workstations - 400 m²: 100 workstations Specifications: - 24 hour access - wifi - staffed reception - furnished offices Availability: Available immediately. Are you interested in these offices for rent in Temse. Do not hesitate to contact us on ### Want to know more?

10 10 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RAP22847)
1 789 €

9140 Temse

Full service offices for rent in company building in Temse located along the E17 a stone's throw from the entrance and exit. In addition, the building is also easily accessible by public transport, both bus and train. These offices are spread over three floors of a dynamic building with a central large open interior space that provides a lot of natural light. Private offices, meeting rooms and open coworking spaces are available. Surfaces: - 6 m²: 1 workstation - 11 m²: 2 workstations - 10 m²: 2 workstations - 17 m²: 4 workstations - 23 m²: 6 workstations - 26 m²: 8 workstations - 38 m²: 10 workstations - 400 m²: 100 workstations Specifications: - 24 hour access - wifi - staffed reception - furnished offices Availability: Available immediately. Are you interested in these offices for rent in Temse. Do not hesitate to contact us on ### Want to know more?

38 38 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RAP22845)
1 259 €

9140 Temse

Full service offices for rent in company building in Temse located along the E17 a stone's throw from the entrance and exit. In addition, the building is also easily accessible by public transport, both bus and train. These offices are spread over three floors of a dynamic building with a central large open interior space that provides a lot of natural light. Private offices, meeting rooms and open coworking spaces are available. Surfaces: - 6 m²: 1 workstation - 11 m²: 2 workstations - 10 m²: 2 workstations - 17 m²: 4 workstations - 23 m²: 6 workstations - 26 m²: 8 workstations - 38 m²: 10 workstations - 400 m²: 100 workstations Specifications: - 24 hour access - wifi - staffed reception - furnished offices Availability: Available immediately. Are you interested in these offices for rent in Temse. Do not hesitate to contact us on ### Want to know more?

25 25 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RAP22844)
1 079 €

9140 Temse

Full service offices for rent in company building in Temse located along the E17 a stone's throw from the entrance and exit. In addition, the building is also easily accessible by public transport, both bus and train. These offices are spread over three floors of a dynamic building with a central large open interior space that provides a lot of natural light. Private offices, meeting rooms and open coworking spaces are available. Surfaces: - 6 m²: 1 workstation - 11 m²: 2 workstations - 10 m²: 2 workstations - 17 m²: 4 workstations - 23 m²: 6 workstations - 26 m²: 8 workstations - 38 m²: 10 workstations - 400 m²: 100 workstations Specifications: - 24 hour access - wifi - staffed reception - furnished offices Availability: Available immediately. Are you interested in these offices for rent in Temse. Do not hesitate to contact us on ### Want to know more?

20 20 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBE98556)
2 950 €

9140 Temse

Deze ruime en kwalitatieve kantoren ca. 300 m² zijn zeer gunstig gelegen in industriezone de Zaat. Het betreft een hippe en recente industriezone aan de Schelde en vlakbij de E17, in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. De grote glaspartijen zorgen voor optimaal licht, zicht en een uitstekende visibiliteit. Het pand beschikt over 2 grote open kantoorruimtes, 4 lokalen/bureauruimtes en sociale ruimtes (keuken, toiletten). Er zijn 2 aparte ingangen aanwezig. Het kantoor werd volledig ingericht voor kantoren en is voorzien van databekabeling, brand-en inbraakdetectie en HVAC. Groene stroom via zonnepanelen. Parkings voor het gebouw zijn inbegrepen. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 2.950 (inclusief de parkings), exclusief BTW. Het geheel is samen te vatten als een duurzaam, kwalitatief en stijlvol kantoor. Interesse? Contacteer ons voor een afspraak. Want to know more?

300
contact
details
Email
Call
Office space for rent Temse (RBE95594)
2 950 €

9140 Temse

Fantastisch gelegen kantoorruimte te huur met een oppervlakte van 300 m² in industriezone De Zaat aan de Schelde, op amper 3 km van de Rijksweg Temse Breendonk (N16) en vlakbij de E17 exit Sint-Niklaas. De volledig ingerichte kantoren zijn voorzien van alle hedendaagse comfort en genieten van veel lichtinval. Dankzij de glazen moduleerbare wanden kan het kantoor ingedeeld worden naar eigen wens. Aanwezigheid van oa. databekabeling, brand- en inbraakdetectie, een kitchenette, sanitair en groene stroom dankzij de zonnepanelen. Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Onmiddellijk beschikbaar! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

300 300 m² Buildable surface
contact
details
Email