Office space to rent - Linter

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Linter (3350) + Suburbs.

Office space for rent Tienen (RBG90551)
1 250 €

3300 Tienen

Kantoor met magazijn te huur aan de Esperantolaan in het industriepark Tienen-Grijpen. Het gerenoveerde kantoor van 50m² is gelegen in een kantoorgebouw en wordt te huur aangeboden met een naastgelegen loods van 90m². De loods heeft een vrije hoogte van 4,5 meter en is voorzien van een grote toegangspoot. De ruimte is hoofdzakelijk bedoeld voor stockage. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en een kitchenette met warmwaterboiler . Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem en een alarminstallatie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Beschikbaar mits onderling overleg. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Tienen (RBG76069)
590 €

3300 Tienen

Dit mooi gerenoveerd kantoor van circa 40m² is gelegen op het gelijkvloers in een gezellig bedrijvencentrum met parking aan de Leuvenselaan. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en is volledig geschilderd en afgewerkt met een mooie vloer. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem. Het gebruik van een grote vergaderzaal, gemeenschappelijke keuken en onthaal- alsook de verdere inrichting en het onderhoud van het kantoor behoren tot de mogelijkheden. De huurprijs is inclusief: parking, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, verzekering, afvalbeheer, grondlasten en beveiliging. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Tienen (RBG76068)
375 €

3300 Tienen

Dit kantoor van circa 28m² is gelegen op de eerste verdieping in een gezellig bedrijvencentrum met parking aan de Leuvenselaan. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en is volledig geschilderd en afgewerkt met vast tapijt. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem. Het gebruik van een grote vergaderzaal, gemeenschappelijke keuken en onthaal alsook de verdere inrichting en het onderhoud van het kantoor behoren tot de mogelijkheden. De huurprijs is inclusief: parking, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, verzekering, afvalbeheer, grondlasten en beveiliging. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Tienen (RBG76067)
475 €

3300 Tienen

Dit mooie kantoor van circa 28m² is gelegen op het gelijkvloers in een gezellig bedrijvencentrum met parking aan de Leuvenselaan. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en is volledig geschilderd en afgewerkt met een mooie vloer. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem. Het gebruik van een grote vergaderzaal, gemeenschappelijke keuken en onthaal- alsook de verdere inrichting en het onderhoud van het kantoor behoren tot de mogelijkheden. De huurprijs is inclusief: parking, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, verzekering, afvalbeheer, grondlasten en beveiliging. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Tienen (RBG76064)
500 €

3300 Tienen

Dit mooie kantoor van 50m² is gelegen op het gelijkvloers in een kantoorgebouw aan de Esperantolaan in het industriepark Tienen - West-Grijpen. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen, een kitchenette met warmwaterboiler en is volledig geschilderd en afgewerkt met een mooie vloer. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem en een alarminstallatie. De ruimte kan eveneens dienst doen als labo, foto- of muziekstudio en leslokaal. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Tienen (RBF33929)
1 500 €

3300 Tienen

Uiterst interessant gelegen, gelijkvloers handelspand of kantoor in het centrum van Tienen. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 100 m² en is uitgerust met toilet, bergruimte en kelder. Alle moderne voorzieningen aanwezig zoals airco, elektrisch rolluik, led verlichting etc. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.500 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Bent u op zoek naar een ideaal gelegen handelspand voor uw zaak, contacteer ons gerust voor een bezoek via ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bost (VAZ59343)
Price on request

3300 Bost

Tienen, close to the train station and easily accessible from the E40, very nice area, mixed offices (±450m²) and warehouse (±300m²) with sectional door and ceiling height of 5,5m. Numerous parking spaces available on site. Accessible with semi-trailers. A Must See. Measurements given as an indication! Want to know more?

contact
details
Email
Call
495 €

3800 Sint-Truiden

Dit veelzijdige pand, strategisch gelegen nabij de Grote Markt van Sint-Truiden, biedt een scala aan mogelijkheden (kantoorruimte, atelier...).Op slechts enkele meters afstand bevinden zich een interim-, vastgoed- en postkantoor, wat zorgt voor een constante stroom van passanten. Voor potentiële klanten zijn zowel een ondergrondse parkeergarage als een plein met voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.Met een totale oppervlakte van ongeveer 70m² biedt het pand een ruime, open indeling met een onderhoudsvriendelijke tegelvloeren, een aparte berging, een eigen ingang en een apart toilet. De overvloedige natuurlijke lichtinval wordt versterkt door de grote raampartijen, die een rustgevend uitzicht op de groene Tiensevest bieden.De algemene onkosten bedragen €30 als provisie voor gemeenschappelijke uitgaven, waaronder onderhouds- en herstellingskosten aan het gebouw, esplanade, voorschotten voor individueel waterverbruik, enzovoort. Grondlasten zijn ten laste van de huurder.Is dit veelzijdige pand iets voor u of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: ### 40.De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Sint-Truiden (RBH84134)
870 €

3800 Sint-Truiden

Ben je opzoek naar een kantoorruimte in het centrum van Sint-Truiden, dan is deze werkruimte op de Minderbroedersplein 6 zekere iets voor jou. De kantoorruimte is gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Truiden vlakbij alle faciliteiten. Tevens hebben we hier een zeer goede aansluiting met verschillende verbindingswegen. Naast de eigenlijke kantoorruimte omvat het pand nog een opbergruimte, een apart toilet, een ruime koer en een grote kelderberging. Samenvatting: - Huurprijs: €870/maand - Huurwaarborg: €2.610 - Gemeenschappelijke kosten: €120/maand Heeft u interesse, neem contact op met ons kantoor op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Sint-Truiden (RBG89594)
Price on request

3800 Sint-Truiden

Nieuwbouw landschapskantoor met prachtig uitzicht, gelegen op “Bedrijventerrein Brustem”. Directe verbinding met de N3 (Leuven-Luik) en vlotte aansluiting met de N80 (Hasselt-Namen). De kantoorruimte van +/- 400m² is gelegen op de 2de verdieping van een nieuw bedrijfsgebouw en kan door de grote raampartijen genieten van veel lichtinval en een prachtig verzicht op de achtergelegen velden met in de verte de DronePort. Basis afwerking zoals: vloer, plafond, sanitair, elektriciteit, ventilatie en verwarming/koeling wordt voorzien. Verwarming en koeling met warmtepomp. Aardgas aanwezig. +/- 30 Parkeerplaatsen beschikbaar. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, KI nog vast te stellen. Onmiddellijk beschikbaar. Bezichtiging na telefonische afspraak met ons kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Sint-Truiden (RBG78796)
Price on request

3800 Sint-Truiden

Aan de Minderbroedersstraat, pal in het centrum van Sint-Truiden, vinden we ter hoogte van huisnummer 6 “Huys Germeys”. Oorspronkelijk bevond zich hier een historische dokterswoning maar sinds 2019 is deze historische locatie volledig in ere hersteld en ingericht als modern bedrijvencentrum. We kunnen hier dus zeker spreken van een werkplek met uitstraling die velen elke dag opnieuw met verstomming doet staan. In dit unieke bedrijvencentrum kan u terecht voor het huren van kantoorruimtes met een variërende oppervlakte van 22m² - 35m². Naast de privé-kantoorruimtes kan men hier ook terecht voor het huren van een “shared office”. Hierbij geniet men van alle faciliteiten van een privé-kantoorruimte maar kiest men ervoor om je kantoor te delen met een andere ondernemer. Als kers op de taart is elke kantoorruimte bemeubeld, heeft men toegang tot gebruik van printer, scan en kopieerapparaat en krijgt men een eigen telefoonnummer en IT-infrastructuur. Bovendien zijn alle kosten van nutsvoorzieningen inbegrepen in de huurprijs en kan men genieten van receptiediensten, postbehandeling en van de schoonmaak en onderhoud van de kantoorruimte. Indien u een kantoorruimte huurt, heeft u bovendien een vergaderruimte een aantal uur per maand ter beschikking. In totaal zijn er immers 6 professionele vergaderruimtes die de perfecte plaats vormen voor jouw volgende bijeenkomst. Samen met deze ruimtes krijgt u ook toegang tot audiovisueel materiaal, WiFi, een flipchart en koffie en water. Bovendien is er ook nog de mogelijkheid tot catering. Het leuke aan elke ruimte is dat u deze ook per dag kan huren! De huurprijzen variëren vanaf 25 euro per dag of vanaf 400 euro tot en met 1600 euro per maand te verhogen met btw. Voor meer informatie, neem zeker een kijkje op de website: ### u geïnteresseerd? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een afspraak! Tel. ### Want to know more?

950
contact
details
Email
Call
Office space for rent Sint-Truiden (RBG22438)
300 €

3800 Sint-Truiden

FULL SERVICE BUREAU IN COWORKSPACE GELEGEN IN CENTRUM SINT-TRUIDEN Ben je op zoek naar een full service bureau in een dynamische omgeving, dan is deze workspace gelegen in de Diesterstraat 34 te Sint-Truiden zeker iets voor jou. De kantoorruimte is gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Truiden vlakbij alle faciliteiten. Bij de huurprijs is alles inbegrepen en kom je niet voor verrassingen te staan. De co-workspace is 24/7 toegankelijk met je eigen sleutel waardoor je flexibel kunt werken en is bovendien stijlvol ingericht en reeds bemeubeld. Je kan deze werkruimte betrekken met een andere co-worker. Wat is er allemaal inbegrepen: - Bureau in co-workspace - Wifi - Meubels (bureel, stoel en kast) - Nutsvoorzieningen (elektriciteit en gas) - Sanitair - Gebruik van gemeenschappelijke comfortvoorzieningen(lounge, keuken, koffie) - Poetsdienst - Professionele printer, scanner en kopier (1000 gratis prints per maand) Kortom, geniet van alle voordelen van een eigen werkplek zonder je zorgen te moeten maken om de praktische beslommeringen! Deze werkruimte is beschikbaar vanaf 01 maart 2023. Hebt u interesse, neem contact op met ons kantoor op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Sint-Truiden (RBD24265)
2 950 €

3800 Sint-Truiden

Nieuwbouw landschapskantoor met prachtig uitzicht, gelegen op “Bedrijventerrein Brustem”. Directe verbinding met de N3 (Leuven-Luik) en vlotte aansluiting met de N80 (Hasselt-Namen). De kantoorruimte van +/- 400m² is gelegen op de 2de verdieping van een nieuw bedrijfsgebouw en kan door de grote raampartijen genieten van veel lichtinval en een prachtig verzicht op de achtergelegen velden met in de verte de DronePort. KENMERKEN KANTOREN - Oppervlakte: 400m² (eventueel opdeelbaar in 2x200m²) - Bijzonder veel lichtinval - Verwarming en koeling met warmtepomp, aardgas aanwezig. - A fwerking: b asis afwerking zoals vloer, plafond, sanitair, elektriciteit, ventilatie en verwarming/koeling wordt voorzien. Verdere indeling en afwerking te voorzien door de huurder. - Circa 30 Parkeerplaatsen beschikbaar TROEVEN: -Prachtig zicht op de landingsbaan van het vliegveld van Brustem -Voldoende parkeergelegenheid (ca. 30 parkeerplaatsen) Ig – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Hasselt (RBI91480)
4 292 €

3500 Hasselt

Volledig vernieuwde trendy kantoren (412 m²) gelegen op de 4de etage met een prachtig zicht op een toplocatie. Bij dit kantoor horen er 8 parkeerplaatsen (4 binnen en 4 buiten). Deze volledig ingerichte kantoorruimte bestaat uit 8 aparte kantoren, 2 vergaderzalen, sanitair en sociale ruimte met uitgeruste keuken en een toog. De kantoren werden recent vernieuwd met nieuwe vloerbekleding, nieuwe ramen, nieuw sanitair, geverfde muren en plafonds. Er is airco en een nieuw ventilatiesysteem, maar u kan eveneens de schuiframen openzetten. De gemeenschappelijke inkomhal op het gelijkvloers werd eveneens grondig vernieuwd. Liften zijn aanwezig. De gemeenschappelijke lasten (provisie 500€/maand) en de onroerende voorheffing (provisie 500€/maand) zijn ten laste van de huurder. Huurprijs kantoor incl. 30m² archief bedraagt 4.292€/maand, de 4 bijhorende overdekte parkings worden verhuurd aan 75€/parking/maand de 4 bijhorende niet-overdekte parkings aan 100€/parking/maand. INFO ### Want to know more?

412 412 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Jodoigne (VBA48343)
650 €

1370 Jodoigne

Ce bureau de 37 m² est situé à proximité du centre de Jodoigne, au dessus du magasin Brico. L'espace de travail est situé sur un grand espace bureau de 622m². L'ensemble de la surface se compose de 9 bureaux indépendants, dont 4 sont encore disponibles, dont celui que nous proposons ici. L'espace commun se compose d'un grand espace ouvert avec terrasse, d'une cuisine, d'un réfectoire, d'une salle de réception pour les clients, d'une salle de douche et de toilettes séparées. Le bureau dispose d'un accès pour les PMR. Le bâtiment est situé à proximité des routes et dispose de suffisamment de places de stationnement. Les charges s'élèvent à 5 €/m² par mois (forfait) et comprennent l'eau, le chauffage, la ventilation (chaud et froid) les parties communes et le nettoyage des parties communes. Le précompte immobilier est à la charge du locataire. Il est estimé ici à 1 mois de loyer, soit 650 € Accès sécurisé et belle exposition à la rue. N'hésitez pas à nous contacter pour une visite ! Want to know more?

37
contact
details
Email
Call
Office space for rent Jodoigne (VBA48342)
550 €

1370 Jodoigne

Situé à proximité du centre de Jodoigne, au-dessus du magasin Brico, se trouve ce bureau de 29 m². L'espace de travail est au seins d'une grande surface du bureau de de 622m². L'ensemble de la surface est constitué de 9 bureaux indépendants dont 4 sont encore disponible, y compris celui que nous présentons ici. L'espace commun est composé d'un grand open-space avec terrasse, une cuisine avec réfectoire, une zone d’accueil pour clientèle, une douche et de WC séparés. Le bureau dispose d'un accès pour les PMR. L' immeuble se trouve proche des grands axes et dispose de nombreuses places de parking. Les charges sont de 5€/m² mensuellement (forfait) et comprennent l'eau, l'internent, la ventilation (chaud et froid) les communs et le nettoyage des parties communes. Le précompte immobilier est à la charge du preneur. Il est ici estimé à 1 mois de loyer soit 550€ Accès sécurisé et belle exposition sur la rue. N'hésitez pas à nous contacter pour organiser une visite ! Want to know more?

29
contact
details
Email
Call
Office space for rent Jodoigne (VBA48341)
500 €

1370 Jodoigne

C'est situé à proximité du centre de Jodoigne, au-dessus du magasin Brico, que se trouve ce bureau de 27m². L'espace de travail est au seins d'une grande surface du bureau de de 622m². L'ensemble de la surface est constitué de 8 bureaux indépendants dont 4 sont encore disponible, y compris celui que nous présentons ici. L'espace commun est composé d'un grand open-space avec terrasse, une cuisine avec réfectoire, une zone d’accueil pour clientèle, une douche et de WC séparés. Le bureau dispose d'un accès pour les PMR. L' immeuble se trouve proche des grands axes et dispose de nombreuses places de parking. Les charges sont de 5€/m² mensuellement (forfait) et comprennent l'eau, l'internent, la ventilation (chaud et froid) les communs et le nettoyage des parties communes. Le précompte immobilier est à la charge du preneur. Il est ici estimé à 1 mois de loyer soit 500€ Accès sécurisé et belle exposition sur la rue. N'hésitez pas à nous contacter pour organiser une visite ! Want to know more?

27
contact
details
Email
Call
Office space for rent Heverlee (RBI85301)
925 €

3001 Heverlee

Immo3000 heeft dit modern instapklaar handelspand te huur op de ring van Leuven aan de Naamsepoort. De ruimte is praktisch opgedeeld dankzij de glazen tussendeur. Door de LED verlichting (de kleur kan aangepast worden) krijgt de ruimte bovendien een verfrissende uitstraling. Er is een apart toilet met lavabo en een praktische berging met kitchenette. Deze recent gerenoveerde ruimte met designkasten en voldoende stopcontacten is onmiddellijk klaar om je verdere droom te verwezenlijken. Dit met een recent geïnstalleerde warmtepomp (2018), gecombineerd met condensatieketel op gas (2015) en hoog rendementsbeglazing (aluminium 2014). Via het algemene appartementsgebouw beschik je ook nog over toegang tot de afvalruimtes voor je karton en PMD. Als kers op de taart is er gratis parking voorzien rond het gebouw zodat je klanten niet eindeloos moeten zoeken naar een plekje. Nog net het uithangbord veranderen en de ruimte wat naar je hand zetten en je bent klaar om die eerste nieuwsgierige klanten te ontvangen. Neem dus snel contact op met Nancy van Immo3000 op ### Want to know more?

3879 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Leuven (RBI80399)
13 000 €

3000 Leuven

Exquisite opportunity for professional organizations looking for a large office in the outskirts of Leuven! Exceptional office complex with 17 (!) separate offices (surface area: +/- 893 m²) on one of Leuven's main approach roads. As far as location is concerned, this office building scores particularly high. The E314 freeway is less than 500 meters away, but the Leuven ring road is also nearby for direct accessibility. The parking facilities are also excellent: no fewer than 17 grouped, underground parking spaces allow clients to park their cars close to the office. In addition, the complex also has 6 above-ground parking spaces at the front of the building. Inside the office complex, in addition to the 17 office units, there are other important areas belonging to the building. For example, there is 1 kitchen, 2 separate toilet rooms with 1 additional toilet for the disabled and a guest toilet. In addition, the complex contains 2 more very spacious meeting rooms as well as 1 smaller meeting room. Clients can be received in the reception and entrance hall. Technically, the building is equipped with a large storage room (mainly for archives with also the heating system) and an air conditioning system in all office spaces. Relevant and additional information: Today the whole building is leased, by a commercial lease. The indexed rent at present is 12,500 EUR per month. Available from 01/01/2024. The office complex is modular with the possibility for 2 separate units and with 2 separate accesses. No major works are planned in the co-ownership in the near future. The sale can be done through a real estate transaction or a share transfer. Visits are possible by appointment, floor plans, photos and the trial and balance sheet are available upon request. Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Hannut (VBA41689)
395 €

4280 Hannut

Situé à proximité directe du coeur du centre-ville, bénéficiant d'une situation stratégique, ce bureau 2 pièces d'environ 25 m² situé au rez-de-chaussée vous offre différentes possibilités d'exploitation. Il se compose de deux pièces dont une avec petite cuisine et espace toilette. Chauffage central au mazout (chaudière commune à l'immeuble) et compteur électrique individuel. Pas d'extérieur ni de parking/garage privatif (parking en face de l'immeuble). Loyer de 395EUR/mois + 60€ de provisions de charges pour l'eau, le chauffage, l'entretien des communs et l'électricité des communs. Charges indépendantes pour l'électricité. Libre immédiatement. Bail de 1 an pour commencer. 2 mois de garantie locative (790€). Location sous réserve d'accord du propriétaire. Venez le découvrir avant qu'il ne soit trop tard! PEB : G - 607 kWh/m² an - 14920 kWh/an – 20130223006517. ***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente. Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT, contactez votre expert au ### ***** Want to know more?

25
contact
details
Email
Call