Farming site for sale - Diksmuide

2 results (1 - 2)
Farming site for sale Diksmuide (RBI56358)
499 000 €

8600 Diksmuide

Bent u op zoek naar een authentieke hoeve met een ziel? Blijf dan even stilstaan bij domein 'De Meerlaan', gelegen in het landelijke Esen aan de hoek van de Steenstraat met de Schoorlingstraat. Deze karaktervolle eigendom, waar u kunt genieten van de idyllische ligging tussen de groene velden van de Westhoek, beschikt maar liefst over een totale grondoppervlakte van 10.240 m2.Momenteel zijn er 2 huisnummers toegekend aan dit pand (zonder functiewijziging). Op heden is dit echter niet meer mogelijk, waardoor het gebouw slechts geschikt is voor één ruime ééngezinswoning. Het is echter zeer eenvoudig om hier terug één grote woning van te maken. De bewoonbare oppervlakte bedraagt op heden maar liefst 299 m2. Het oprichten van een bijkomende zorgunit behoort wel tot de mogelijkheden. Op heden vindt u er in totaal 7 slaapkamers, 2 badkamers, 2 woonkamers, 2 keukens, een kelder en een grote polyvalente ruimte met zonnig terras en doorgang tot aan de vijver. Een leuk weetje is dat u kunt genieten van 100% biologische grond, waar niet alleen de oehoe zich thuis voelt, maar ook de kolonies sprinkhanen en padden zorgen voor het ecologisch evenwicht. Mocht u nog meer landbouwgrond nodig hebben? Geen probleem. Het aanpalende weiland kan mogelijk mee aangekocht worden.Troeven van de woning: Idyllische ligging, fietsknooppunt. Biogrond, bijgebouw met aanhorigheden, serres en vijver. Vakantiegevoel in eigen huis. Tal van mogelijkheden (kinderboerderij, woonst met opslag, voedselbos, land- en tuinbouw, bed&breakfast, vakantiewoning in bijgebouw, gastenkamers, dienstenfunctie, paardenhouderij, manège, dierenasiel, dierenpension, dierenartsenpraktijk, jeugdlogies, tuinaanlegbedrijf, etc ...) Altijd al gedroomd van wonen en/of werken in een groene omgeving? Dan zal deze verborgen, rustieke parel u zeker kunnen overtuigen tijdens een bezoekmoment. Contacteer mij dan op het nummer ### of mail naar ### . Want to know more?

10240 6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Diksmuide (RBH87714)
Price on request

8600 Diksmuide

Diksmuide - Kaaskerkestraat N35 - perceel 2,68haGunstig gelegen te renoveren/slopen hoeve met bijgebouwen en aanpalende wei - en akkerlanden.Hoevewoning (bouwvolume:367m³; mogelijkheid uitbreiding tot 1000m³) of eventueel ook vakantiewoning (mits verkrijgen vergunning).Achteruit bouwen mogelijk.(Momenteel bedrijfswoning doch omgevingsvergunning functiewijziging woonfunctie wordt aangevraagd)Stadswater, aardgasaansluiting, regenwater, elektriciteit.Goede verbinding naar de kust N35 Nieuwpoort , Veurne op 7 km en centrum Diksmuide op 6km).Ideaal voor mensen op zoek naar ruimte met prachtige verzichten.Kadastrale percelen : 32473 Diksmuide 3AFD / Kaaskerke perceelnrs: 162/170a/163/169k/168a/167aGebouw ID 17253705 score A, Gebouw ID17210323 schore A, Gebouw ID 17266756 score A , Perceelscore D Want to know more?

26800
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Diksmuide (8600) + Suburbs.

Farming site for sale Handzame (RBI31548)
479 000 €

8610 Handzame

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod. Prachtig gelegen, te renoveren hoeve met aparte bijgebouwen, ingeplant op een totale oppervlakte van circa 3 ha. Deze eigendom is gehuisvest op een prachtige locatie met landelijk verzicht. De hoeve wordt enerzijds omringd door weilanden én bevindt zich anderzijds op een boogscheut van de dorpskern. De hoeve staat in de geschiedenis gekend als de bakermat van Handzame. Een legende vertelt dat de naam komt van "handen samen". Twee kasteelheren, Kroonevoorde en Watervliet, sloten vrede en noemden de plaats waar hun kastelen stonden Handzame. Het ene kasteel, waarvan sprake in de legende, betreft de hoeve, dewelke hierbij verkocht wordt. Kortom een idyllisch gelegen eigendom, waarbij de landelijke ligging in combinatie met het weiland + bijgebouwen én de nabijheid van de dorpskern, het unieke karakter van deze eigendom bepalen. Het is eventueel mogelijk om extra weiland bijkomend aan te kopen. Mits de nodige renovatiewerken tover je deze landelijke woning om tot een pareltje! Zéker een bezoekje waard!! Want to know more?

31043
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Alveringem (RBI15569)
499 000 €

8690 Alveringem

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, huisvest dit fantastische landhuis met bijgebouwen. Deze eigendom is gelegen op een domein van maar liefst 11.514 m² en baadt in een oase van rust en natuur dat grenst aan uitgestrekte laaggelegen weiden en hooilanden die een unieke fauna en flora herbergt. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1250 m², bestaande uit een woonhuis en verschillende bijgebouwen. Uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers. BOUWPLANNEN VERGUNDE TOESTAND TE VERKRIJGEN OP AANVRAAG!!! (HERBOUW 6% BTW) De render is gebaseerd op de plannen en is dus ook intellectueel eigendom van Vandewynckel Karel architecten. Deze beelden zijn een visualisatie van de vergunde toestand. Deze nieuwbouw kan dus gerealiseerd worden op dit eigendom. Troeven: * Izenberge (deelgemeente Alveringem) * Bouwvergunning aanwezig (te verkrijgen op aanvraag) * Herbouw aan 6% BTW * perceel 11.514 m² * 1250 m² bebouwde oppervlakte * 2 Grote regenwaterputten Aarzel niet en plan een bezoek in! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Farming site for sale Alveringem (RBI11720)
499 000 €

8690 Alveringem

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, huisvest dit fantastische landhuis met bijgebouwen. Deze eigendom is gelegen op een domein van maar liefst 11.514 m² en baadt in een oase van rust en natuur dat grenst aan uitgestrekte laaggelegen weiden en hooilanden die een unieke fauna en flora herbergt. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1250 m², bestaande uit een woonhuis en verschillende bijgebouwen. Uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers. BOUWPLANNEN VERGUNDE TOESTAND TE VERKRIJGEN OP AANVRAAG!!! (HERBOUW 6% BTW) Troeven: * Izenberge (deelgemeente Alveringem) * Bouwvergunning aanwezig (te verkrijgen op aanvraag) * Herbouw aan 6% BTW * perceel 11.514 m² * 1250 m² bebouwde oppervlakte * 2 Grote regenwaterputten Aarzel niet en plan een bezoek in! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Farming site for sale Kortemark (RBI65879)
575 000 €

8610 Kortemark

In Kortemark, ligt een prachtige boerderij op een uitgestrekt perceel van 1,31 hectaren. De hoeve is al volgt opgedeeld: In het hoofdgebouw bevindt zicht de woning. Deze beschikt over een ruime leefruimte , die aansluit op de keuken. De kelder is gemakkelijk te bereiken via een gemetste trap. Via de keuken kunnen we doorlopen naar de vaute kamer. Deze kamer palt aan de badkamer. Op de bovenste verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan er 1 slaapkamer eigen dressing heeft. In het hoofdgebouw is er ook een kleine feestzaal, De feestzaal heeft recent een nieuwe betonvloer gekregen. De aanbouw wordt op vandaag gebruikt als loods (310m²) , De ideale plek om u materiaal droog te stockeren. In de loods is er ook een stal aanwezig voor dieren , boven de stal is de hooi zolder . De hoeve heeft nog een kleine varkensstal(195m²) , maar deze kan perfect omgetoverd worden naar een poolhouse. deze boerderij biedt een geweldige kans voor degenen die dromen van het leven op het platteland, omgeven door de prachtige natuur en met voldoende ruimte om hun plannen te verwezenlijken. Heeft u na dit te te lezen echt zin gekregen om dit in werkelijkheid te bewonderen , contacteer mij dan zeker. Dan plannen wij met veel plezier een afspraak in . Want to know more?

13021
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Kortemark (RBI26361)
Price on request

8610 Kortemark

Hoeve met woning stallen en aanpalende grond op totaal 9.497 m² te koop te KortemarkGelegen langs de Edewallestraat, in agrarisch gebied, maar bij woonkern.Gezien zijn ligging mogelijkheden naar functiewijziging / basisrechten zonevreemd wonen. Want to know more?

9497
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Kortemark (RBH16770)
679 000 €

8610 Kortemark

Ruime boerderij op 1,75 ha in Handzame! Gelegen in alle rust en op een grondoppervlakte van 1ha 75, treffen we deze alleenstaande woning met 5 slaapkamers en bijgebouwen. Deze woning is op het gelijkvloers ingedeeld met een inkom met apart toilet, zeer ruime leefruimte, keuken, berging, nachthal, wasplaats, slaapkamer en badkamer. Op het verdiep zijn er nog 4 slaapkamers en een dressing aanwezig. - Momenteel vergund voor 450 zeugen, 8 beren en 1522 andere varkens - Vergunning recent hernieuwd tot 13/12/2032 - Zonnepanelen aanwezig - Mooie comfortabele bedrijfswoning Want to know more?

17471
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Kortemark (RBG89111)
Price on request

8610 Kortemark

Zeer goed gestructureerd en uitgerust vleesveebedrijf + kalversorteercentrum te koop te KortemarkHet totale complex bestaat uit :A) Rundveebedrijf Steenstraat 94 vergund voor 508 runderen met volledig uitgeruste infrastructuur, villa, diverse stallen, sleufsilo's,....B) Kalversorteer- en verzamelcentrum Pollaertstraat 14 vergund voor 500 vleeskalverenC) Mogelijkheid bijkopen meer aanpalende grondenMeer info ten kantore Agro Vastgoed Want to know more?

31800
contact
details
Email
Call
398 000 €

8480 Ichtegem

Deze landelijke hoeve ligt te midden de velden in het landelijke Eernegem. De hoeve dient volledig gerenoveerd te worden maar biedt wel mooie perspectieven. Naast de hoeve bevinden er zich ook verschillende stallingen. Er is mogelijkheid tot het bijkopen van landbouwgrond van ca. 5 ha. EPC: 1689 kWh/m² (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU23712 Want to know more?

contact
details
Email
Call
Farming site for sale Staden (RBI22065)
650 000 €

8840 Staden

Prachtig gelegen hoeve met bijgebouwen tussen Staden en Roeselare De woning bestaat uit: Kelder Gelijkvloers: Inkomhal - lichtrijke leefruimte - slaapkamer/bureau - ruime leefkeuken - ruime badkamer - voutekamer Verdieping: in te richten Bijgebouw met dubbele garage - Diverse andere bijgebouwen Mogelijkheid tot aankopen van aanpalende weide van 70a. Want to know more?

17170
contact
details
Email
Call
875 000 €

8810 Lichtervelde

KIJKDAG ZAT 23/12 | LANDELIJKE EIGENDOM/ GOED DRAAIENDE VAKANTIEHOEVE MET 9 KAMERS OP TOPLIGGING TE LICHTERVELDE Deze eigendom bestaat uit een gerenoveerde woning met 9 kamers met elk een eigen badkamer, 2 loodsen met garage en diverse stallen. Dit op een perceel van 7000m² in het rustige Lichtervelde. Maar er kan nog 3,5 ha aanpalend bijgekocht worden. De eigendom biedt prachtige verzichten op agrarische landschap en is uiterst rustig gelegen, doch vlot bereikbaar via de E403. Droomt U van Uw eigen B&B of heeft U nood aan veel plaats? Dan is dit de ideale investering! Kijkdag zaterdag 23 december | Mail of bel voor een afspraak. WONING: De woning werd volledig gerenoveerd in 2004 en geniet een mooie eetplaats met vele raampartijen die zorgen voor veel lichtinval alsook een prachtig zicht op agrarisch landschap. Aansluitend bevindt zich de keuken met ruime ontbijthoek alsook de veranda. De B&B telt 9 verhuurbare kamers met elk een badkamer waarvan 2 met eigen keuken. Tot slot is er een gezamenlijke wasruimte met twee afzonderlijke toiletten alsook een douchekamer met 5 douchecellen. LOODS/ STALLEN: De loods werd in 1986 gebouwd en biedt een oppervlakte van 250 m² met aansluitend de garage alsook stallen voor paarden/rundvee. De voormalige laad-en losstal geniet tevens een mooie hoogte. De overige 4 stallen van '80 zorgen tevens voor veel extra opslag. TROEVEN: - 2 HUISNUMMERS - 9 KAMERS - GOED DRAAIENDE B&B - GROTE VOLUME AAN BESTAANDE GEBOUWEN - PRACHTIGE LIGGING - VLOT BEREIKBAAR VIA E403 - RUIME LOODSEN Want to know more?

7000 10 Parking place(s) 3000 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
425 000 €

8210 Veldegem

Ontdek de charme van landelijk wonen met deze hoeve, gelegen langs een rustige weg in Veldegem. Met zijn gunstige ligging nabij de E403 biedt deze woning niet alleen rustig wonen rondom velden, maar ook een gemakkelijke bereikbaarheid voor wie verbonden wil blijven met stedelijke voorzieningen. De hoeve, die volledig te renoveren is biedt een ruime woonkamer, een eetplaats en grote open ruimtes aan. Naast de eetkamer is een keuken aanwezig met plaats voor een aparte eethoek. Verder is er een aparte badkamer, een wasplaats en een toilet voorzien op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping zijn er 5 slaapkamers aanwezig die wachten op nieuw leven en een apart toilet. Bovendien is er aan praktische opslag geen gebrek door de vele berging aan de hoeve. Er zijn twee royale opslagplaatsen die meteen in gebruik kunnen worden genomen, rekening houdend met de voorschriften van zonevreemde woningen. De hoeve omvat ook drie garages, wat niet alleen handig is voor het parkeren van voertuigen, maar ook voor extra opslagruimte of het herbergen van hobby's die extra ruimte vereisen. (sted. inl: Vg,Ag,Gmo, Gvkr,Gvv) Want to know more?

2430
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Voormezele (RBI81052)
295 000 €

8902 Voormezele

Uniek aanbod! Nieuw te bouwen hoeve op totale oppervlakte van 3600 m².Voor wie zijn droomhuis wil realiseren op een locatie met een prachtig verzicht op de landelijke omgeving.Deze hoeve is gelegen in Voormezele op een boogscheut van centrum Ieper.Tal van mogelijkheden na het verkrijgen van een omgevingsvergunning:Herbouwen op gewijzigde plaats (woning is momenteel getroffen door de rooilijn):De bestaande woning mag herbouwd worden tot een volume van 1000 m³.De bestaande schuur (bijgebouw) mag herbouwd worden binnen hetzelfde volume. Troeven: Ruim perceel; Prachtig verzicht; Voor wie zijn droomhuis wenst te realiseren! Wenst u een bezichtiging of meer info? Contacteer ons op het nummer: ### Want to know more?

3600
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Roeselare (RBI93199)
399 000 €

8800 Roeselare

Deze te renoveren hoeve (Ruiterclub Ter Wanten) met een perceeloppervlakte van maar liefst 15.352 m² is gelegen in een doodlopende straat in een groene omgeving van Roeselare. De eigendom is vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en diverse winkels, horeca, sportgelegenheden, middelbare scholen, ... zijn vlakbij.De indeling van deze woning is als volgt, het gelijkvloers beschikt over een woon- en eetkamer, geïnstalleerde keuken met toegang tot de kelder, veranda met bar en zicht op de zonnige tuin met terras, gang, ruime slaapkamer, ingerichte badkamer, gerieflijke berging/wasplaats en aparte garage.Op de eerste verdieping kan u nog een nachthal en 3 ruime slaapkamers terugvinden.Verder geniet dit uniek vastgoed van een prachtig vergezicht op de landschappen, paardenstallen, aangelegde piste, meerdere weiden, meerdere opslagplaatsen, gezellig café, ...Heeft u interesse in dit uniek eigendom? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Want to know more?

15352 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Bekegem (RBI92093)
450 000 €

8480 Bekegem

This beautiful house in Bekegem can become a dream home for anyone looking for a spacious and characterful property. Located in a peaceful and green environment, this detached house offers all the comfort and privacy you need. When driving up the driveway, you feel the tranquility of coming home. The house includes all the necessary comforts but could use some modernization. There is a living area with an adjoining enclosed kitchen equipped with basic amenities. In addition, there is a separate storage room under the stairs and a large technical room next to the living room. There is a bathroom with a shower, toilet, and sinks on the ground floor. Furthermore, the house has two bedrooms, one of which can easily be divided into two rooms. Adjacent to the house, there is a spacious garage and a large outdoor storage room. Outside, there is a well-maintained garden and a large meadow where you can enjoy the peace and nature. In short, this farmhouse-style house in Bekegem is the ideal home for those looking for a spacious and characterful property with plenty of space. The house can be modernized and/or renovated. There is also the possibility to build a completely new house with a maximum volume of 1000 m³. Would you like to visit or need more information? Call or email Kris! ### or ### Want to know more?

5243
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Gistel (RBI79119)
Price on request

8470 Gistel

Aan de rand van het mooie Gistel ligt deze strategisch gelegen hoeve.Dit renovatieproject is gelegen op 1km van de oprit / afrit E40 Gistel, vlakbij het industriepark, scholen en winkels. Oostende, de grootste badstad van de Belgische kust, is ook op slechts enkele km rijden. De commerciële ligging van dit uniek eigendom, met een perceelgrootte van 2.400m², maakt het uiterst interessant voor bepaalde zelfstandige activiteiten. Ook voor wie op zoek is naar een te verbouwen boerderij is dit zeker een opportuniteit. Indeling van de woning is als volgt:U rijdt het eigendom op via de geasfalteerde oprit, waar u vervolgens aan de achterzijde van het gebouw de woning betreedt. U komt meteen in de eetkamer met aansluitend de living en aparte keuken. Deze staat in verbinding met de berging en vervolgens de schuur. Verder beschikt deze woning over een kelder, inpandige garage en een verdiep.Dit eigendom is verdeeld in twee percelen van telkens 1.200m². Troeven van dit eigendom : Uitstekende commerciële ligging; Vlakbij autostrade (geen lawaai hinder); Oppervlakte 2.400m²; schuur / opslagruimte. Zoekt u een boerderij / renovatieproject op een uitstekende commerciële ligging, contacteer mij vandaag voor een afspraak. Dit kan via het nummer ### of via ### Want to know more?

2400
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Ardooie (RBI76364)
749 500 €

8850 Ardooie

Mooi gelegen hoeve op 17.435 m² met veel bijgebouwen BELANGRIJKE INFO: De 'functiewijziging van hoeve naar particulier wonen’ is definitief goedgekeurd door de gemeente en de provincie. De stallen mogen worden afgebroken en het volume mag teruggebouwd worden +/- 2 000 m³ plus een woning van 1 000 m³. Deze mag meer naar voor worden gebouwd. Info i.v.m deze eigendom: Ligging: nabij het centrum van Ardooie, dicht bij op -en afrit autosnelweg (Kortrijk-Brugge). Bestaande uit: mooie oprijlaan met grote tuin, woning, deel ouderlijke woonst en 4 bijgebouwen/stallen. Woning: De woning is volledig te renoveren of nieuw te bouwen. Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, 2 woonkamers, leefkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Op het 1ste verdiep vinden we 4 ruime slaapkamers. Er is nog een zolder van 77 m². De garage en extra bergplaats zijn verbonden met de woning alsook een schuur van +/- 215 m². Achteraan is is er de machineloods van 380 m². Achteraan de woning zijn er nog 2 oude varkenstallen van +/- 125 m² en 230 m². Kortom, dit is een goed gelegen, te renoveren hoeve met tal van gebouwen die veel mogelijkheden scheppen, grote tuin alsook weiland. PLUSPUNTEN : - goede ligging (landelijk en toch nabij het centrum en oprit autosnelweg) - de vele gebouwen scheppen mogelijkheden voor heropbouw - goedgekeurde functiewijziging Voor meer info, bel naar Isabel ### Want to know more?

17435
contact
details
Email
Call
440 000 €

8820 Torhout

Deze prachtige hoeve is gelegen op de grens tussen Lichtervelde en Torhout. Het perceel biedt tal van renovatie / bouwmogelijkheden en bestaat momenteel uit volgende perceelnummers: 0158B - weiland 0158C - weiland 0151A - bouwland 0152A - hooiland 0154D - hoeve (bebouwde oppervlakte 1786m2 / nuttige oppervlakte 214m2) De hoeve is gelegen op een absolute topligging, waarbij u kunt genieten van een fenomenaal verzicht op de omliggende velden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of een bezoek inplannen ter plaatse? ### ### Want to know more?

9446
contact
details
Email
Call