Farming site for sale - Poperinge

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Poperinge (8970) + Suburbs.

Farming site for sale Kemmel (RBL97126)
749 999 €

8956 Kemmel

OPENDEUR ZATERDAG 6/07 VAN 10U30 TOT 11U30 Bedrijfswoning met loods op 3.965m Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet, bergruimte en ingebouwde kasten, een lichtrijke leefruimte met open zicht over de groene omgeving, aparte bureauruimte, volledig ingerichte open keuken met kookeiland, extra doucheruimte/wasplaats en berging. De woning beschikt tevens over een extra ruimte beneden, mog. tot kamer, bureauruimte,... Op de 1ste verdieping vinden we: 4 grote slaapkamers waarvan 1 met dakterras met prachtig uitzicht over de nabijgelegen velden, een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en ligbad, apart toilet, dressing, bergruimte en zolderberging. Links van de woning is een loods met een totale opp. van 716m² en een aparte garage van 132m2. Mogelijkheid om landbouwgrond bij te kopen (10€/m2) Troeven aan deze hoeve: - Gunstig EPC (label A!) - Zonnepanelen met groenestroomcertificaten - Regenputten 2x 15.000 liter - IBA - Rustige ligging met prachtig zicht! Want to know more?

3965
contact
details
Email
Call
+32 57 20 20 20
Farming site for sale Diksmuide (RBM15000)
540 000 €

8600 Diksmuide

Nabij Leke, deelgemeente van Diksmuide, op de hoek van de Lappersfortstraat en Moerestraat, bevindt zich deze prachtig gelegen karakteristieke hoeve. Hoeve 'Beukenhof' bevindt zich op een rustige doch centrale locatie, vlakbij het centrum van Leke (1,3 km). Men beschikt tevens over een goede verbinding naar de kust, naar Koekelare (6 km) en Diksmuide (9 km). De gedeeltelijk omwalde site beslaat een totale grondoppervlakte van 25.195 m2 (ca. 2,5 ha) en beschikt over een te renoveren of herop te bouwen woonst en 5 bijgebouwen (stallingen, schuur, wagenhuis) in L-vormige opstelling, rondom de deels verharde binnenplaats. De gebouwen, met een bebouwde oppervlakte van 1.251 m2, worden langs beide zijdes geflankeerd door weiland. Vanuit de woning kan u genieten van het zicht over de binnenplaats, alsook de landelijke vergezichten. Dit aanbod is een echt unicum voor iedereen die houdt van ruimte, rust en privacy. Een 'once in a lifetime opportunity' als je het ons vraagt. De hoeve kende origineel al zijn oorsprong in de 19e eeuw, maar werd door de jaren heen al enkele malen gewijzigd. De boerenwoonst dateert van 1923. P.S.: Op deze eigendom geldt de renovatieverplichting (EPC label F). Het bebouwde perceel is niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied en heeft een score A zowel voor het perceel (P-score) als voor de gebouwen (G-score). De indeling van de ruimtes/gebouwen is als volgt: Gelijkvloers: inkomhal met doorlopende gang naar achterdeur - traphal - kelder - slaapkamer op de voute - woongedeelte met aanpalende keuken - gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende badkamer. Eerste verdieping: 4 à 5 slaapkamers - nachthal - zoldergedeelte. Exterieur: oprijlaan met toegangspoort geflankeerd door twee bakstenen pijlers met ingewerkt Onze-Lieve-Vrouwkapelletje - voortuin - gedeeltelijk verharde binnenplaats - 2 vijvers - omwalling - stallingen - schuur - wagenhuis - weiland. Enkele troeven: Oppervlakte van 25.195 m2; Uniek aanbod; Ruimte, rust, privacy, vlotte bereikbaarheid, landelijke vergezichten; Grote, bebouwde oppervlakte van 1.251 m2; Tal van mogelijkheden. BESTEMMING: Deze eigendom is op heden nog vergund als hoeve met weiland, waardoor dit aanbod kan verkocht worden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een functiewijziging. Is uw interesse gewekt? Wenst u een bezoek ter plaatse? Of had u graag meer informatie verkregen omtrent de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars. Dit kan op het nummer ### of per mail naar ### . Want to know more?

25195
contact
details
Email
Call
+32 51 50 11 51
Farming site for sale Diksmuide (RBM49920)
450 000 €

8600 Diksmuide

Nabij Leke, deelgemeente van Diksmuide, op de hoek van de Lappersfortstraat en Moerestraat, bevindt zich deze prachtig gelegen karakteristieke hoeve. Hoeve 'Beukenhof' bevindt zich op een rustige doch centrale locatie, vlakbij het centrum van Leke (1,3 km). Men beschikt tevens over een goede verbinding naar de kust, naar Koekelare (6 km) en Diksmuide (9 km). De gedeeltelijk omwalde site beslaat een totale grondoppervlakte van 15.195 m2 (ca. 1,5 ha) en beschikt over een te renoveren of herop te bouwen woonst en 5 bijgebouwen (stallingen, schuur, wagenhuis) in L-vormige opstelling, rondom de deels verharde binnenplaats. De gebouwen, met een bebouwde oppervlakte van 1.251 m2, worden langs beide zijdes geflankeerd door weiland. Vanuit de woning kan u genieten van het zicht over de binnenplaats, alsook de landelijke vergezichten. Dit aanbod is een echt unicum voor iedereen die houdt van ruimte, rust en privacy. Een 'once in a lifetime opportunity' als je het ons vraagt. De hoeve kende origineel al zijn oorsprong in de 19e eeuw, maar werd door de jaren heen al enkele malen gewijzigd. De boerenwoonst dateert van 1923. P.S.: Op deze eigendom geldt de renovatieverplichting (EPC label F). Het bebouwde perceel is niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied en heeft een score A zowel voor het perceel (P-score) als voor de gebouwen (G-score). De indeling van de ruimtes/gebouwen is als volgt: Gelijkvloers: inkomhal met doorlopende gang naar achterdeur - traphal - kelder - slaapkamer op de voute - woongedeelte met aanpalende keuken - gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende badkamer. Eerste verdieping: 4 à 5 slaapkamers - nachthal - zoldergedeelte. Exterieur: oprijlaan met toegangspoort geflankeerd door twee bakstenen pijlers met ingewerkt Onze-Lieve-Vrouwkapelletje - voortuin - gedeeltelijk verharde binnenplaats - 2 vijvers - omwalling - stallingen - schuur - wagenhuis - weiland. Enkele troeven: Oppervlakte van ca. 15.195 m2; Uniek aanbod; Ruimte, rust, privacy, vlotte bereikbaarheid, landelijke vergezichten; Grote, bebouwde oppervlakte van 1.251 m2; Mogelijkheid tot aankoop van 1 extra hectare weide/landbouwgrond. Waarde geraamd op ongeveer €90.000 à €95.000. Tal van mogelijkheden. BESTEMMING: Deze eigendom is op heden nog vergund als hoeve met weiland, waardoor dit aanbod kan verkocht worden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een functiewijziging. Is uw interesse gewekt? Wenst u een bezoek ter plaatse? Of had u graag meer informatie verkregen omtrent de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars. Dit kan op het nummer ### of per mail naar ### . Want to know more?

15195
contact
details
Email
Call
+32 51 50 11 51
Farming site for sale Beauvoorde (RBK37922)
1 100 000 €

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Fantastisch mooi gelegen en ingerichte hoeve met woonhuis, loodsen, stallingen met paardenboxen en weide met buitenpiste op 1ha 65a 91ca.In één van Vlaanderens mooiste dorpjes vinden we deze hoeve terug in een landelijk en groen kader. Beauvoorde is een deelgemeente van Veurne en biedt een vlotte verbinding richting de kust, Veurne en oprit E40 (10 minuutjes rijden). De Blauwhuisstraat is een typisch plattelandsbaantje met alleen maar plaatselijk verkeer en loopt volledig tussen velden en weides. De dreef naar de hoeve wordt in het kader van de ruilverkaveling nog heraangelegd. Eén maal U de hoeve betreedt kunt U via een betonnen oprit naar de loodsen of via het automatische hekken en de oprit in klinkers naar het woonhuis. Het woonhuis werd in 2004 volledig onder handen genomen en voorzien van alle moderne technische inrichting en snufjes maar met behoud van het authentieke landelijke kader van het oorspronkelijke boerenhuis. Beneden is er volgende indeling: inkomhall met vestiairekast, open ingerichte keuken met eetplaats, zitplaats met OH, badkamer met inloopdouche en ligbad, wasplaats/berging, bureauruimte, TV-kamer en kelder. Boven is er een ruime nachthall, 4 slaapkamers en een 2de badkamer met douche.Extra's: warmtepomp, zonnepanelen met groene stroomcertificaten, vloer- en dakisolatie, nieuwe elektriciteit, stadswater en regenwater, waterzuivering voorzien,...Het is volop genieten van de zon aan de achterkant van de woning. Daar vinden we niet alleen ruime terrassen terug maar is er ook een buitenbar voorzien, alsook een extra zaaltje (ca 100m²) die heel wat mogelijkheden biedt. De twee loodsen samen en een extra open loodsruimte zijn in totaal ca 565m² en beschikken over nieuwe daken met dakgoten, alsook gepolierde betonnen vloer. Het aanpalend weiland is opgedeeld in 3 stukken en beschikt ook over een buitenpiste (20m x 60m) voor paarden en eveneens een schuilhok en berging. De stallingen zijn in totaal ca 245m² en beschikken over 5 ingerichte paardenboxen. Het volledige eigendom is voorzien van een houten omheining. Zalig wegdromen op deze prachtige landelijk locatie met tal van mogelijkheden! Want to know more?

16591 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Farming site for sale Lo-Reninge (RBK15277)
500 000 €

8647 Lo-Reninge

Landbouwbedrijf gelegen in agrarisch gebied. Ligging langs gewestweg met interessante goede logistieke verbindingen. Landbouwbedrijfszetel omvattende woning, diverse rundveestallen, loodsen, varkensstal, sleufsilo's en andere aanhorigheden. Dit bedrijf was tot voor kort operationeel als melkveebedrijf met bijhorend jongvee. Uitrusting en vergunningen zijn intact. Traditionele stallen. Goed onderhouden. De stallen hebben een mooie werkhoogte en zijn goed toegankelijk. Multifunctioneel en inzetbaar voor ander landbouwgebruik. Milieuvergunning sedert 5 mei 2022. Vergund voor het houden van 261 runderen (verschillende leeftijden) voor onbepaalde duur. De vergunning voor het houden van 218 varkens is beperkt tot einddatum 31/12/2030. Eventueel NER-D over te nemen (optioneel). De vergunning kan omgeschakeld worden naar andere diersoorten zoals bijvoorbeeld paarden. Dit bedrijf heeft een gunstige ligging om aan landbouw te doen. Er is nagenoeg geen impact op kwetsbare natuur (op grote afstand). Er is voldaan aan normen inzake geur en stof. Deze eigendom is te koop met een vanaf prijs. Ieder voorstel vanaf minstens 500.000 EUR of meer zal worden voorgelegd aan de verkoper. Er zal pas een verkoop tot stand komen na aanvaarding door de verkopers. Meer informatie? Contacteer Geert VANHOVE GSM ### ### Want to know more?

20816
contact
details
Email
Call
+32 51 79 28 00
Farming site for sale Houthulst (RBK04451)
575 000 €

8650 Houthulst

Deze mooi verder af te werken hoeve bevindt zich in het landelijke Houthulst op een boogscheut van het centrum. De gemeente biedt tal van voorzieningen met bakkers, slagers, supermarkten, scholen... eveneens het 350 ha toegankelijke "Vrijbos" De authentieke gebouwen werden met respect gerenoveerd door vakbekwame stielmannen. Omwille van de erfgoedwaarde zijn er veel gebruiksmogelijkheden inpasbaar en vergunbaar. Op vandaag is de hoeve vergund voor zonevreemd wonen in combinatie met horeca. We informeren kandidaat kopers over de mogelijkheden voor een gewenste inzet van de hoevegebouwen. We bekijken projecten van kandidaat kopers en bieden ondersteuning op maat voor het eventueel realiseren van andere toelaatbare zonevreemde functiewijzigingen. U kan bij ons terecht voor meer uitleg. Energiescore F. De woning geniet vrijstelling van de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid kan worden opgelegd omwille van het voorkomen op de inventaris van bouwkundig erfgoed. Bijkomende info en meer geschiedenis over de hoeve vindt u op ### Deze eigendom is te koop met een vanaf prijs. Ieder voorstel vanaf minstens 575.000 EUR of meer zal worden voorgelegd aan de verkoper. Er zal pas een verkoop tot stand komen na aanvaarding door de verkoper. Meer info? Contacteer Gerald De Visschere GSM ### Want to know more?

3726
contact
details
Email
Call
+32 51 79 28 00
Farming site for sale Diksmuide (RBJ99836)
Price on request

8600 Diksmuide

Deze hoeve bestaat uit een ruime woning en 2 grote pluimveestallen.Momenteel is ze nog in uitbating als pluimveebedrijf.Er is recent vergunning verleend voor functiewijziging van de woning naar zonevreemde woning en functiewijziging van de 2 pluimveestallen naar opslagruimte caravans en/of oldtimers.De 2 stallen zijn telkens ruim 60 m lang en 12,5 m breed, waardoor er circa 1500 m² opslagruimte is.Gezien de verleende vergunning functiewijziging zijn ook de basisrechten om de woning uit te breiden, verbouwen, herbouwen tot 1.000 m³ van toepassing.De hoeve is gelegen op een perceel van 5.330 m² langs de Steenstraat nabij Woumen en Klerken en heeft een mooie ligging met aan de ene kant een kleine woonkern en aan de andere kant open landschap. Want to know more?

5340
contact
details
Email
Call
+32 475 55 58 34
Farming site for sale Beauvoorde (RBI35444)
Price on request

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Charmant hoevetje op mooie landelijke ligging met woonhuis, garages, bijgebouw, stal, schuur en weide op 1ha 97a totale grondoppervlakte. Dit hoevetje was al eeuwen lang van generatie op generatie steeds zo'n typisch boerderijtje geweest zoals je er heden ten dage nog maar zelden tegenkomt in groot-Veurne. Gezien het gebrek aan verdere opvolgers gaat het hoevetje nu op zoek naar nieuwe eigenaars die er hopelijk ook generatie op generatie van kunnen genieten. - Woonhuis: het woonhuis werd eigenhandig door de vorige eigenaar nieuw gebouwd eind jaren '50, dus zeker nog altijd een kloek en degelijk woonhuis maar het volledige comfort is aan vernieuwing toe, de huidige indeling bestaat beneden uit volgende ruimtes: gang/badkamer en WC, keukenruimte, zitplaats, 2 kamers en kelder, boven is er één grote zolderruimte met een zolderkamertje.- Naast het woonhuis werd halverwege de jaren '70 een garage en berging bijgebouwd.- De huidige bijgebouwen waren vroeger stallingen, in totaal ca 150m² met bijhorende hooi- en strooizolder erboven.- In 1971 werd een nieuw melkveestal ingewijd (ca 250m²), deze is ingedeeld met de typische "voedergang" met aan beide kanten de "slieten" voor de runderen, ook het typische "melkkotje" is nog aanwezig.- Verder hebben we nog de authentieke schuur, hiervan werd geen oorspronkelijk bouwjaar meer terug gevonden maar dat deze 100 jaar en meer is, dat is zeker, we herkennen het typische dakgebinte en gelijksoortige inrijpoorten. Naast het huis was er vroeger de moestuin (momenteel gazon) en de natuurlijke wal (alsook drinkput voor de dieren). Volledig aanpalend aan de bebouwingen (en bijna in een mooie rechthoekige blok) is er de weide, volledig omheind en voorzien van elektrische afsluiting. Vanuit het woonhuis is er zicht op de weide! Het eigendom is voorzien van een private dreef. Het eigendom is geen Onroerend Erfgoed en niet beschermd. Qua omgeving is dit top: rustige, groene en landelijke woonomgeving, volop genieten van de troeven van het platteland, met vlotte verbinding richting Veurne en de kust! Want to know more?

19751 100 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 477 66 64 92
Farming site for sale Alveringem (RBI15569)
499 000 €

8690 Alveringem

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, huisvest dit fantastische landhuis met bijgebouwen. Deze eigendom is gelegen op een domein van maar liefst 11.514 m² en baadt in een oase van rust en natuur dat grenst aan uitgestrekte laaggelegen weiden en hooilanden die een unieke fauna en flora herbergt. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1250 m², bestaande uit een woonhuis en verschillende bijgebouwen. Uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers. BOUWPLANNEN VERGUNDE TOESTAND TE VERKRIJGEN OP AANVRAAG!!! (HERBOUW 6% BTW) De render is gebaseerd op de plannen en is dus ook intellectueel eigendom van Vandewynckel Karel architecten. Deze beelden zijn een visualisatie van de vergunde toestand. Deze nieuwbouw kan dus gerealiseerd worden op dit eigendom. Troeven: * Izenberge (deelgemeente Alveringem) * Bouwvergunning aanwezig (te verkrijgen op aanvraag) * Herbouw aan 6% BTW * perceel 11.514 m² * 1250 m² bebouwde oppervlakte * 2 Grote regenwaterputten Aarzel niet en plan een bezoek in! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 487 36 59 85
Farming site for sale Alveringem (RBI11720)
499 000 €

8690 Alveringem

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, huisvest dit fantastische landhuis met bijgebouwen. Deze eigendom is gelegen op een domein van maar liefst 11.514 m² en baadt in een oase van rust en natuur dat grenst aan uitgestrekte laaggelegen weiden en hooilanden die een unieke fauna en flora herbergt. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1250 m², bestaande uit een woonhuis en verschillende bijgebouwen. Uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers. BOUWPLANNEN VERGUNDE TOESTAND TE VERKRIJGEN OP AANVRAAG!!! (HERBOUW 6% BTW) Troeven: * Izenberge (deelgemeente Alveringem) * Bouwvergunning aanwezig (te verkrijgen op aanvraag) * Herbouw aan 6% BTW * perceel 11.514 m² * 1250 m² bebouwde oppervlakte * 2 Grote regenwaterputten Aarzel niet en plan een bezoek in! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 487 36 59 85
Farming site for sale Wervik (RBG61867)
Price on request

8940 Wervik

Hoeve met bedrijfswoning en stallen te koop te WervikMet aanpalende gronden totaal 2 ha 02 are 10 caHoeve en gronden zijn verpacht Want to know more?

20210
contact
details
Email
Call
+32 475 55 58 34
Farming site for sale Ploegsteert (RBG27400)
569 950 €

7782 Ploegsteert

Très beau corps de ferme rénové de 140m2 au sol c’est-à-dire 300m2 habitable au total avec le premier étage. Au rez-de-chaussée : • le hall d’entrée • 1 living • une cuisine • un bureau • une buanderie avec grenier aménageable L’étage vous propose : • un Hall de distribution • 4 chambres • une salle de bain Le tout habitable sans frais. Chauffage central au mazout, éclairage à LED. Toit isolé de 8 cm à la laine de verre. Une cour de 540 m2 vous accueillera desservant à droite une dépendance non attenante au corps de ferme de 140 m2 au sol avec un étage facilement aménageable, pouvant servir de grange, de box à chevaux, de garages, d’étable, d’atelier, de stockage, de restaurant, etc… A gauche, vous trouverez la deuxième dépendance également non attenante au corps de ferme de 110 m2 avec un étage facilement aménageable pouvant servir de bureaux, de gîte, de maisonnette, etc… L’intérieur des 2 dépendances est à l’état brut permettant des transformations aisées. Le corps de ferme et les 2 dépendances avec cachet préservé dans un cadre champêtre est situé sur une parcelle de 7.240 m2 avec passage latéral d’une largeur de 5 m le long de la propriété de façon à accéder à la parcelle située derrière le corps de ferme sans devoir passer par la cour. La fermette est située sur une parcelle rectangulaire de 55m de front à rue et une profondeur de 133m. Cette propriété est une fermette située à 20 minutes de Lille et à 30 minutes de Courtrai. Ce bien est idéalement destiné aux professions libérales, aux restaurateurs, hôtellerie, chambres d’hôtes, éleveurs de chevaux ou autres élevages, aux particuliers etc… de nombreuses possibilités, gros potentiel. La fermette est constituée de 3 bâtiments distincts non attenants en forme de U. Contactez-nous au ### et ​​réservez votre visite!! (Ref. 15066) Want to know more?

7240
contact
details
Email
Call
+32 56 72 48 93