Flat to rent - Baarle-Hertog

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Baarle-Hertog (2387).

Flat - Apartment for rent Weelde (RBJ46151)
775 €

2381 Weelde

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en garage. Ligging: Het appartement is goed gelegen nabij het centrum van Weelde. Hier bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten, horeca, openbaar vervoer, ... Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging/wasplaats, twee slaapkamers, badkamer en garage. Omschrijving: We bereiken het appartement dat gelegen is op het gelijkvloers via de gemeenschappelijke gang. Hierbij komen we toe in de inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. Vervolgens hebben we de lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. De keuken is ingericht met koelkast, vriezer, elektrisch kookvuur, dampkap, vaatwas en combi-oven. Verder komen we toe aan de twee slaapkamers waarvan één toegang heeft tot de achterzijde van de woning. Beide kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. Hiernaast bevindt zich de badkamer die beschikt over een douche, toilet en enkele lavabo. Via de inkomhal bereik je de berging die aansluiting heeft voor een wasmachine en droogkast. Tot slot beschikt de woning over een ruime garage achteraan het gebouw. Kortom, een ideaal appartement voor wie op zoek is naar een woonst nabij het centrum. Extra: - Gunstig EPC - Garage - Centrale ligging - Beschikbaar 1/05/2024 kan in onderling overleg vroeger Want to know more?

2 Bedroom(s) 71
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
710 €

2340 Beerse

Prachtig gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer en garage Het appartement bevind zich centraal gelegen op wandelafstand van het centrum van Beerse en nabij het kanaal Dessel-Schoten. Deze is volledig gerenoveerd en heeft een gunstig EPC van 83kwh, label A. Het appartement is te bereiken via de trap, op de eerste verdieping. We betreden deze via de inkomhal met toilet. De lichtrijke woonkamer geniet van een open indeling met de keuken die uitgerust is met een koelkast, combi-oven, keramische kookplaat met dampkap en een vaatwasser. Aansluitend vinden we de berging met aansluiting wasmachine terug. Aan de achterzijde van het gebouw is er 1slaapkamer van 12m² met ensuite badkamer aanwezig. Deze heeft een mooi uitzicht op de velden. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een enkel lavabomeubel. Het volledige appartement is voorzien van verlichting en rolgordijnen. Bij het appartement hoort een afgesloten garagebox. Kortom, een prachtig gerenoveerd en energiezuinig appartement, instapklaar! Troeven - Geen gemeenschappelijke kosten - Garage - Gunstige epc - Volledig gerenoveerd - Verlichting en rolgordijnen Want to know more?

1 Bedroom(s) 62 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
875 €

2300 Turnhout

Gelijkvloers BEN appartement met 2slpkrs, terras en autostaanplaats Het appartement is BEN gebouwd en staat garant voor een lage energiefactuur en een aangenaam leefklimaat. Daarnaast zijn de appartementen ook aangesloten op een innovatief centraal warmtenet. Alle gebouwen zijn voorzien van groendaken, die zorgen voor extra isolatie en regenwaterinfiltratie. Op fietsafstand van het centrum van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Het appartement bevind zich op het gelijkvloers. Via de inkomhal hebben we toegang tot de verschillende ruimtes. De lichrijke woonkamer geniet van een open indeling met de keuken en geeft toegang tot het ruim en zuid-gericht leefbaar terras met uitkijk op het petanqueveld en binnentuin. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, inductie kookvuur en combi oven. Via de hal komen we terecht in het apart toilet, badkamer met inloopdouche en lavabo meubel en een berging waar zich de aansluiting voor wasmachine bevind. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, elk verschillend in oppervlakte. Voor de wagen en fiets is er een autostaanplaats, en een gem. fietsenberging voorzien. - Beschikbaar 01/03/2024 - Zonnepanelen - Gem. kost €125/m in provisie (incl. verwarming) - Autostaanplaats - E-peil < 30 Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
850 €

2300 Turnhout

Prachtig BEN appartement met 2slpkrs, terras en autostaanplaats Het appartement is BEN gebouwd en staat garant voor een lage energiefactuur en een aangenaam leefklimaat. Daarnaast zijn de appartementen ook aangesloten op een innovatief centraal warmtenet. Alle gebouwen zijn voorzien van groendaken, die zorgen voor extra isolatie en regenwaterinfiltratie. Op fietsafstand van het centrum van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, hedendaagse huizen, parkflats en appartementen. Hier is het heerlijk rustig wonen in de groene rand van de stad. Het appartement bevind zich op de 1e verdieping en is te bereiken via trap en lift. De woonkamer geniet van een open indeling met de keuken en geeft toegang tot het ruim zuid-gericht terras. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, keramisch kookvuur en combi oven. Via de hal komen we terecht in het apart toilet, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel en berging met aansluiting wasmachine. Verder zijn er nog 2 slaapkamers. Voor wagen en fiets is er een kelderverdieping met een autostaanplaats, kelderberging en een fietsenberging voorzien. Extra's - Beschikbaar 01/03/2024 - Zonnepanelen - Gem. kost €125/m in provisie (incl. verwarming) - Autostaanplaats en kelderberging - E-peil < 30 Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
680 €

2300 Turnhout

Mooi 1 slaapkamerappartement met autostaanplaats op rustige ligging. Locatie: Het appartement is gelegen nabij de ring rond Turnhout en het centrum met winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer, etc. Indeling: Hal, leefruimte, keuken, berging, toilet, badkamer, 1 slaapkamer, terras en autostaanplaats. Omschrijving: We bereiken dit appartement dat op de 2e verdieping is gelegen via de trap of via de lift. We betreden de woonst via een lange inkomhal dewelke toegang biedt tot de verscheidene ruimtes. De ruime leefruimte is afgewerkt met een groot schuifraam wat zorgt voor voldoende lichtinval en biedt tevens toegang tot het zuid gericht terras. De leefruimte beschikt over een open keuken die voorzien is van een elektrisch kookvuur, dampkap, ijskast en vaatwasser. Hiernaast bevindt zich een berging waar ook de aansluiting is voor de wasmachine. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer met zicht op de binnentuin. Hiernaast is de badkamer die voorzien is van toilet, douche en wasmeubel. Het appartement beschikt tevens over een ondergrondse autostaanplaats en een plaats voor fietsen die men kan bereiken met een fietslift. Extra: - Gunstige ligging - Autostaanplaats - Gemeenschappelijke kost €50 forfait - Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

1 Bedroom(s) 55 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
820 €

2300 Turnhout

Mooi appartement bestaande uit 2 slaapkamers,autostaanplaats en Laag E-peil. Ligging: Dit project is gelegen in het centrum van Turnhout, vlakbij horecagelegenheden, winkelstraten en invalswegen. Indeling: leefruimte, open keuken, terras, hal, douchekamer, 2 slaapkamers, bergruimte/wasplaats, badkamer met bad. Omschrijving: Je bereikt het appartement op de tweede verdieping via de trap of de lift. Men betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval omwille van het grote raam dat toegang biedt tot het terras. De leefruimte beschikt over een open keuken die voorzien is van een elektrische kookplaat, dampkap, combi-oven, ijskast, vriezer en vaatwas. Naast de keuken bevindt zich ook een kleine bergruimte waar tevens de aansluiting is voor de wasmachine. Via de hal bereiken we de achterkant van de woning. Hier bevinden zich de 2 slaapkamers, douchekamer en badkamer.De grote slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten. De ruime badkamer is voorzien van een bad, douche-in bad en dubbele wastafel. Er is een eigen staanplaats en aparte kelder berging voorzien in de ondergrondse garage. Extra: - gemeenschappelijke kost 70,- euro per maand in provisie - Laag EPC - Autostaanplaats - Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
750 €

2300 Turnhout

Appartement met 2 slaapkamers, terras en garage op rustige ligging. Locatie: Het appartement is gelegen nabij het centrum en de ring van Turnhout. Indeling: Inkomhal, leefruimte, aparte keuken, badkamer met toilet, 2 slaapkamers, terras en garage. Omschrijving: We betreden het appartement op de eerste verdieping via de inkomhal. Van daaruit bereiken we de slaapkamers, badkamer met toilet en leefruimte. Via de leefruimte betreden we de aparte keuken met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een meubel met 1 wastafel, toilet en douche. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers waarvan de kleinste slaapkamer toegang biedt tot het terras. Tevens beschikt het appartement over een garage. Extra: - EPC 258 kWh/m² - Rustig gelegen - Garage - Gemeenschappelijke kost €30 - Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ64652)
850 €

2300 Turnhout

Mooi 2 slaapkamer appartement met tuin en garage nabij het centrum van Turnhout, Locatie: op wandelafstand van de grote markt Indeling: hal, living, keuken, wasplaats, apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer, tuin en garage. Omschrijving: We betreden het appartement via de ruime woonkamer met aanpalende open keuken. De keuken beschikt over een elektrisch kookvuur, dampkap, ijskast met vriesvak, oven en afwasmachine. Hiernaast bevindt zich nog een berging waar ook de aansluiting is voor de wasmachine. Via de hal bereiken we de achterzijde van het appartement waar er zich nog 2 slaapkamers, toilet en badkamer bevinden. De hal is voorzien van een apart gasten toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche-in bad en wasmeubel. Het is mogelijk om vanuit beide slaapkamers de tuin te betreden. Beide slaapkamers zijn ook voorzien van automatische rolluiken. De kleine slaapkamer heeft nog een ingemaakte kast. Tevens beschikt het appartement over een garage. Extra: - Garage - Dicht bij scholen, winkels, sport, centrum - Ruime tuin - Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ64650)
950 €

2300 Turnhout

Prachtig BEN appartement met 2slaapkamers, terras en autostaanplaats Het appartement is BEN gebouwd en staat garant voor een lage energiefactuur en een aangenaam leefklimaat. Ligging Op fietsafstand van het centrum van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Beschrijving Het appartement bevind zich op de 2de verdieping en is te bereiken via trap of lift. Via de centrale inkomhal hebben we toegang tot de verschillende ruimtes. De lichtrijke woonkamer geniet van een open indeling met de keuken en geeft toegang tot het ruim leefbaar terras met uitkijk op de binnentuin en weide. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, keramisch kookvuur, dampkap en oven. Hiernaast bevindt zich de berging waar tevens de aansluiting is voor wasmachine en droogkast. Via de hal komen we terecht in het apart toilet en badkamer met douche en een dubbel wasmeubel. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, elk verschillend in oppervlakte. Voor de wagen en fiets is er een kelderverdieping met een autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. De fietsenstalling kan je bereiken via een fietslift. Extra's - Onmiddellijk beschikbaar - Gemeenschappelijke kost €170/m in provisie (inclusief verwarming) - Zonnepanelen - Autostaanplaats - E-peil kleiner dan 30kwh Want to know more?

2 Bedroom(s) 70
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RWC33664)
850 €

2300 Turnhout

Ruim appartement bestaande uit inkomhal met apart toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken met aangrenzend terras, wasplaats, 3 slaapkamers, berging, badkamer met ligbad en douche. Een ruime ondergrondse berging en autostaanplaats inbegrepen. Gelegen in een gebouw met lift op 100m van de Grote Markt. Want to know more?

3 Bedroom(s) 115 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 42 33 85
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ62947)
800 €

2300 Turnhout

Prachtig appartement met 2slpkrs, terras en staanplaats Het appartement is BEN gebouwd en staat garant voor een lage energiefactuur en een aangenaam leefklimaat. Daarnaast zijn de appartementen ook aangesloten op een innovatief centraal warmtenet. Op fietsafstand van het centrum van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, hedendaagse huizen, parkflats en appartementen. Hier is het heerlijk rustig wonen in de groene rand van de stad. Het appartement bevind zich op de 3e verdieping en is te bereiken via trap en lift. Via de centrale inkomhal hebben we toegang tot de verschillende ruimtes. De woonkamer geniet van een open indeling met de keuken en geeft toegang tot het ruime terras met uitkijk op de binnentuin. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, inductie kookvuur en combi oven. Via de hal komen we terecht in het apart toilet en badkamer met ligbad en een dubbel lavabo meubel en een berging waar zich de aansluiting voor wasmachine bevind. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, elk verschillend in oppervlakte. Voor de wagen en fiets is er een autostaanplaats, kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. - Beschikbaar 01/04/2024 - Gemsch. kost €125/m in provisie (incl. verwarming) - 2 Zonnepanelen Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ62946)
850 €

2300 Turnhout

Prachtig BEN appartement met 2slpkrs, terras en autostaanplaats Het appartement is BEN gebouwd en staat garant voor een lage energiefactuur en een aangenaam leefklimaat. Daarnaast zijn de appartementen ook aangesloten op een innovatief centraal warmtenet. Op fietsafstand van het centrum van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, hedendaagse huizen, parkflats en appartementen. Hier is het heerlijk rustig wonen in de groene rand van de stad. Het appartement bevind zich op de 3e verdieping en is te bereiken via trap en lift. Via de centrale inkomhal hebben we toegang tot de verschillende ruimtes. De woonkamer geniet van een open indeling met de keuken en geeft toegang tot het ruime terras met uitkijk op de binnentuin. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, inductie kookvuur en combi oven. Via de hal komen we terecht in het apart toilet en badkamer met ligbad en een dubbel lavabo meubel en een berging waar zich de aansluiting voor wasmachine bevind. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, elk verschillend in oppervlakte. Voor de wagen en fiets is er een autostaanplaats, kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Extra's - Beschikbaar 01/04/2024 - Gemeenschappelijke kost €125/m in provisie (inclusief verwarming) - 2 Zonnepanelen Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ62945)
700 €

2300 Turnhout

2 slaapkamer appartement met terras en garage Ligging Het appartement is gelegen nabij het station en de ring, in de buurt van bushaltes en snelwegen. Beschrijving Het appartement bevind zich op de 2e verdieping en is te bereiken met de trap. Via de centrale hal hebben we toegang tot de verschillende ruimtes. De inkomhal is voorzien van een vestiaire kast. De lichtrijke woonkamer op tegel heeft een oppervlakte van 28m². Aansluitend bevind zich de keuken die uitgerust is met een elektrisch kookvuur en dampkap. Hier zal later nog een koelkast en combi-over bijgeplaatst worden. Er is een berging aanwezig waar zich de aansluiting bevind voor wasmachine. Via de hal hebben we toegang tot de badkamer met ligbad en aparte toilet. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig van 15.5m² en 9.3m². Via de kleine slaapkamer heb je toegang tot het terras. Bij het appartement hoort ook een garage. Kortom, een ideaal appartement voor wie graag wil wonen in centrum Turnhout. Extra's - Beschikbaar 01/04/2024 - Garage - Geen gemeenschappelijke kosten Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ61293)
790 €

2300 Turnhout

Modern, instapklaar één-slaapkamer appartement met terras en autostaanplaats. Ligging: Het appartement is ideaal gelegen in de residentie Vogelkers tussen het centrum van Turnhout en de bruisende Nieuwe Kaai. Op wandelafstand zijn er verschillende faciliteiten zoals supermarkten, winkels, openbaar vervoer, etc. Indeling: Inkomhal, apart toilet, leefruimte met open keuken, wasplaats, slaapkamer, badkamer en terras Omschrijving: We bereiken het appartement dat gelegen is op de derde verdieping via de trap of lift. Vervolgens komen we toe in de inkomhal met apart gasten-toilet en onmiddellijke toegang tot de leefruimte. De leefruimte is licht-rijk en geniet van een open keuken die volledig geïnstalleerd is met keramische kookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. Vervolgens bevindt er zich naast de keuken een handige berging met aansluiting voor wasmachine. Tot slot is er nog een slaapkamer met en-suite badkamer, ingericht met dubbele lavabo en douche in bad. Het appartement geniet eveneens van een ruim terras van 12m². Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een instapklaar appartement nabij de Nieuwe Kaai! Extra: - Ondergrondse staanplaats + berging - Stadsverwarming - Gemeenschappelijke kost €60 (Syndicus, lift, onderhoud, elektriciteit gemeenschappelijke delen.) -Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

1 Bedroom(s) 58 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ61292)
750 €

2300 Turnhout

Energiezuinig één-slaapkamerappartement met terras en auto-staanplaats Locatie: In het centrum van Turnhout, scholen, recreatie, verbindingswegen Omschrijving: We betreden het appartement dat zich bevindt op de eerste verdieping via de trap of de lift. De leefruimte is lichtrijk omwille van zijn grote raampartijen met aansluitend de open keuken. De keuken is voorzien van een elektrisch vuur, dampkap, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Aanpalend de berging met aansluitingen voor wasmachine-droogkast.Via de slaapkamer betreden we de badkamer met inloopdouche en enkele wastafel. Het terras is gezellig en biedt een mooi uitzicht op zowel de Turnova-toren als de gebouwen van het Heilig Graf secundair onderwijs. Het appartement beschikt ook over een ondergrondse autostaanplaats. Extra's: - Instapklaar - Energiezuinig - Autostaanplaats - Beschikbaar vanaf 1/05/2024 - GEEN EXTRA KOSTEN Want to know more?

1 Bedroom(s) 60
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
825 €

2300 Turnhout

Knap dakappartement bestaande uit 2 slaapkamers, autostaanplaats en ruim terras. Ligging: Dit complex is gelegen in het centrum van Turnhout in een residentiële wijk, vlakbij horecagelegenheden en winkelstraten. Omschrijving: Je bereikt het appartement op de tweede verdieping via de trap of de ruime lift. Men betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De leefruimte beschikt over veel lichtinval omwille van het grote schuifraam die ook toegang geeft tot het ruime terras.De leefruimte heeft een open keuken die voorzien is van een elektrische kookplaat en dampkap. Hiernaast bevindt zich de berging waar tevens ook de aansluiting is voor de wasmachine en droogkast. Via de hal bereiken we de aparte ruimtes in de woning. Hier bevinden zich de 2 slaapkamers en badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is 1 ruime slaapkamer en 1 kleine slaapkamer die momenteel dienst doet als bureauruimte. Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke fietsenstalling op het binnenplein en een elektrische garagepoort die toegang geeft tot de ondergrondse staanplaats.Er is een eigen staanplaats en aparte kelder berging voorzien in de ondergrondse garage. Extra: - gemeenschappelijke kost 50,- euro per maand - Laag EPC - Autostaanplaats - Beschikbaar vanaf 1/05/2024 Want to know more?

2 Bedroom(s) 110
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RWC33487)
800 €

2300 Turnhout

Verzorgd appartement bestaande uit inkomhal met apart toilet en vestiaire, ruime woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad,douche en dubbele lavabo's, berging, 2 slaapkamers en terras . Ruime ondergrondse garagebox inbegrepen! Gelegen in een gebouw met lift! Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 42 33 85
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ53191)
615 €

2300 Turnhout

Appartement met 1 Slaapkamer en terras met zicht op haven Ligging: Het appartement is gelegen aan de Nieuwe Kaai, vlakbij de jachthaven waar er zich tal van horecagelegenheden en winkels bevinden Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en terras Omschrijving: We betreden dit appartement dat gelegen is op de 1de verdieping via een centrale inkom. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de lichtrijke leefruimte. Deze leefruimte geeft zicht op het oostgerichte terras en omvat een open keuken die uitgerust is met gasvuur, oven en koelkast. Vanuit de keuken gaan we richting de badkamer die voorzien is van lavabo, toilet en douche. In de badkamer is er verder een aansluiting voorzien voor wasmachine. Tot slot is er een gezellige slaapkamer die omwille van de grote glaspartijen geniet van een aangename lichtinval en het uitzicht op de jachthaven aan de Nieuwe Kaai. Extra: - GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOST - Terras met zicht op de haven - Centrale verwarming op aardgas - Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

1 Bedroom(s) 39 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
Flat - Apartment for rent Turnhout (RBJ53178)
615 €

2300 Turnhout

Appartement met 1 slaapkamer en ruim terras aan de jachthaven. Ligging: Het appartement is gelegen aan de Nieuwe Kaai, vlakbij de jachthaven waar er zich tal van horecagelegenheden en winkels bevinden Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en terras Omschrijving: We betreden dit appartement dat gelegen is op de 2de verdieping via een centrale inkom. We betreden de woning via de lichtrijke leefruimte. Deze leefruimte geeft zicht op het ruime (18m²) zuidgericht terras en omvat een open keuken die uitgerust is met gasvuur en koelkast. Vanuit de keuken gaan we richting de badkamer die voorzien is van lavabo, toilet en douche. In de badkamer is er verder een aansluiting voorzien voor wasmachine. Tot slot is er een gezellige slaapkamer. Extra: - Geen gemeenschappelijke kosten - Zuidgericht terras - Centrale verwarming op aardgas - Beschikbaar in overleg vanaf 1/03/2024 Want to know more?

1 Bedroom(s) 41 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82
680 €

2300 Turnhout

Gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer op centrale ligging. Locatie: De woning is gelegen tussen de ring en het centrum, nabij het treinstation. Omschrijving: We betreden het appartement op de 2de verdieping via een gemeenschappelijke inkomhal. We treden de eetkamer met aansluitend de woonkamer binnen. Hiernaast bevindt zich het terras aan de achterzijde van het gebouw. Naast de eetkamer, komen we terecht in de keuken die voorzien is van een elektrisch kookvuur en dampkap. Aanpalend bevindt zich de berging waar er tevens plaats is voor een wasmachine of vaatwasser. Via de inkomhal bereikt men ook de badkamer en slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, enkele lavabo en toilet. EXTRA: - Gerenoveerd - Centrale ligging - Onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

1 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 73 38 82