Flat to rent - Gavere

7 results (1 - 7)
750 €

9890 Gavere

Ruim appartement, dat volledig in orde staat (geschilderd; parket geschuurd en geboend; ... ). Aangename leefruimte met salon. Afzonderlijke keuken. Badkamer (met ligbad) en afzonderlijk toilet. Twee aangename (slaap)kamers. Privatieve berging in de kelder. Uitstekende ligging, met zicht op de fonteinen van de Gaverse Markt. [Lift aanwezig in het gebouw.] Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding voor dit ruime appartement. Vaste kosten = 50 euro / maand. Mogelijkheid om een afzonderlijke garage bijkomend te huren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
825 €

9890 Gavere

Dit nieuwbouw appartement situeert zich vlakbij de recent heraangelegde Markt. Het appartement beschikt over 2 mooie slaapkamers, een praktische badkamer, afzonderlijk toilet, berging en ruime open keuken. Vanuit de keuken en leefruimte kijkt u uit op het privatieve terras (15 m²) en het bijbehorende tuintje. Dit appartement is modern, zeer ruim en energiezuinig (E-peil < 30). De appartementen beschikken over een collectieve gascondensatieketel, zonnepanelen (voor opwarming van de buffervaten centrale verwarming) en ventilatiesysteem D. Achteraan situeert zich de autostaanplaats. Het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging is eveneens inbegrepen in het appartement. Provisie vaste kosten: 60 euro Provisie verwarming: 70 euro Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Duplex for rent Gavere (RBJ97733)
950 €

9890 Gavere

Dit hoogwaardig, passief nieuwbouwappartement beschikt o.a. over een ruime leefruimte met moderne geïnstalleerde keuken en aanpalende berging, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een afzonderlijk toilet. Een bijzondere troef is de aanwezigheid van zowel een terras vooraan als achteraan ! Genieten gegarandeerd ! Er is bij de bouw met passie gekozen voor passief wonen. Zo beschikt u o.a. over een eigen warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D. Het buitenschrijnwerk is voorzien van zonwerende screens. Armaturen reeds aanwezig. Iedere entiteit beschikt bijkomend over gratis putwater, regenwater en stadswater en is akoestisch ontkoppeld. Een afgesloten ondergrondse garagebox met laadmogelijkheden en afzonderlijke berging zijn inbegrepen. Achteraan het gebouw zijn er steeds bijkomende mogelijkheden om te parkeren onder een carport. Ook op de parking vooraan kan er vrij geparkeerd worden. De opgegeven vaste kosten (200 €) omvatten eveneens het waterverbruik, de verwarming, airco, elektriciteit en het beheer van de gemeenschappelijke delen. De tellers staan op naam van de verhuurder. Deze forfait kost zal enkel mee aangepast worden aan de index onafhankelijk van de elektriciteitsprijs of energieprijs. Dit aanbod omvat m.a.w. alle maandelijkse kosten, en is dan ook kortweg UITZONDERLIJK te noemen ! Dit enorm energiezuinige appartement heeft een EPC score van -32. Het appartement is strategisch goed gelegen: op wandelafstand van bakker, winkel, apotheek, maar ook de Scheldevallei. M.a.w. een prachtige, unieke uitvalsbasis ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for rent Gavere (RBJ93840)
750 €

9890 Gavere

Dit lichtrijk appartement op de derde verdieping staat pico bello in orde (net geschilderd; parket geschuurd en geboend). Uitstekende ligging, met zicht op de fonteinen van de Gaverse Markt. [Lift aanwezig in het gebouw.] Aangename leefruimte met salon. Afzonderlijke keuken. Badkamer (met ligbad) en afzonderlijk toilet. Twee aangename (slaap)kamers. Privatieve berging in de kelder. Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding voor dit ruime appartement. Vaste kosten = 50 euro / maand. Mogelijkheid om een afzonderlijke garage bijkomend te huren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for rent Gavere (RBJ87511)
750 €

9890 Gavere

Dit aangemane leefappartement (95 m² bewoonbare oppervlakte) beschikt over een ruime leefruimte, incl. open keuken. Daarnaast beschikt u over twee slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Het appartement is energetisch (o.a. vloerverwarming). Deze woonentiteit is gelegen op wandelafstand van o.a. winkel, bakker ... Daarnaast is ook een vlotte verbinding richting Oudenaarde en Gent gegarandeerd. U kan ondergronds binnenrijden, waar u een eigen privé parkeerplaats ter beschikking heeft. Bijkomend beschikt u ook over een extra bergruimte. De provisie vaste kosten bedragen 50 € per maand. Rekening houdend met het leefcomfort en de super-ligging, is dit appartement prijs-kwaliteit gezien een echte opportuniteit! Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for rent Dikkelvenne (RBJ79458)
875 €

9890 Dikkelvenne

Vanop dit bovenste appartement in deze kleine residentie kijk je vanop het zuidgericht terras uit op de Scheldevallei. Vooraan zie je het prachtige kasteeldomein Baudries. EXCEPTIONELE TOPPER MET GEOTHERMIE, ZONNEPANELEN, UITZONDERLIJKE KEUKEN, TERRAS,... EN 2 STAANPLAATSEN (waarvan één overdekt; eveneens : afzonderlijke berging bvb. voor fietsen). Dit - volledig geschilderd - BEN-appartement (E-peil < 20) beschikt over een bijzonder ruime leefruimte met een exclusieve keuken. Er is een afzonderlijke berging in het appartement aanwezig. Twee slaapkamers. Badkamer met stijlvol meubel en inloopdouche. Neusje van de zalm op energetisch vlak : vloerverwarming én vloerkoeling (dankzij de geothermie). Provisie vaste kosten : 70 euro / maand. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for rent Gavere (RBI84736)
800 €

9890 Gavere

Mooi afgewerkt kantoor, winkel of praktijkruimte gelegen bij het Marktplein van Gavere. De Markt van Gavere is trouwens een gezellige open ruimte met groen zoals vroeger de pleinfunctie was, waar mensen tesamen kwamen. Het handelspand geniet mooie zichtbaarheid en er is parkeerplaats aan de overkant van de straat. Indeling: een handelsruimte of ontvangstruimte, behandelingsruimte of werkruimte, vergaderruimte of zithoek en eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met inloopdouche en toilet, archiefruimte of slaapkamer, ruime aparte inkom, wasruimte.De ligging geeft een vlotte verbinding naar de N60, de E17, het station van Asper en op wandelafstand van het "mobipunt". Deze commerciële ruimte is onmiddellijk bruikbaar voor uw commerciële activiteit. Het kantoor is ideaal geschikt voor dokter, kinesist, advocaat, architect, verzekeringskantoor, kledingzaak, modeaccessoires, schoonheidsspecialiste en zoveel andere commerciële activiteiten. Nieuwsgierig voor een ambitieuze start? Maak een afspraak en bel naar VASTGOED DE HAES op ### Tot binnenkort en steeds welgekomen!! Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 475 26 45 02

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Gavere (9890) + Suburbs.

890 €

9810 Nazareth

Dit leuk en net 2 slaapkamer appartement bevindt zich in het centrum van Nazareth. Ideaal gelegen voor wie alle comfort in de onmiddellijke buurt wilt : bakkers, slager en groentewinkel op een boogscheut, apotheker en supermarkt op wandelafstand, scholen in de onmiddellijke omgeving, sporthal en station op fietsafstand en de autosnelweg op enkele kilometers. Het lichtrijke appartement heeft een ruime living met geïnstalleerde open keuken, 2 slaapkamers, een berging, en een comfortabele badkamer met douche. Achteraan het gebouw is er een ruim terras. Domicilie verplicht Huurprijs : 890 Euro per maand Huurwaarborg : 3 maanden huur Gemeenschappelijke lasten : 80 Euro forfait per maand Er zijn individuele tellers voor water, gas en electriciteit. Beschikbaar: 15/05/2024 Bezoeken enkel na afspraak. Een bezoek plannen? Dit kan enkel via onze website ### Ga naar het pand en klik op "Een bezoek aanvragen" (onder de foto van de makelaar). Verdere info via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 476 37 42 67
Flat - Apartment for rent Eke (RBJ96700)

Dit lichtrijk tweeslaapkamerappartement bevindt zich op de tweede verdieping van residentie Arlu in het gezellige Eke. Er is een vlotte bereikbaarheid door de nabijheid van het oprittencomplex E17. In enkele minuten vertrekt u richting Gent, Antwerpen, Brussel of Kortrijk. Kortom, Eke is de ideale uitvalbasis voor wie centraal wil wonen in een rustige omgeving. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 88 m² en beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, twee volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van een dubbele lavabo en inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Een pluspunt is het zonneterras van 7 m² met een prachtig zicht op de Sint-Amanduskerk. Bovendien is het appartement voorzien van fotovoltaïsche panelen, een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, verlichtingsarmaturen en gordijnen. In de ondergrondse verdieping vindt u de bijhorende autostaanplaats en privatieve berging die inbegrepen zijn in de huurprijs. Provisie voor gemene lasten bedraagt: 65€/maand. EPC: 56 kWh/ (m2 jaar)Beschikbaar vanaf 01/03/2024.Benieuwd naar dit appartement in Eke? Maak een afspraak via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
740 €

9810 Nazareth

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Els ### of ### Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementsgebouw in de Drapstraat in Nazareth. Het bestaat uit een inkomhal, woonkamer, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers en een apart toilet. Er is een mogelijkheid om 2 autostaanplaatsen te huren voor €30/maand. Huurprijs: 740 euro per maand + 50 euro gemeenschappelijke kosten Huurwaarborg: 3 maanden huur Beschikbaarheid: vanaf 1 juli 2024 Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 227 08 90
645 €

9700 Nederename

Dit gezellig dakappartement is gelegen in t centrum van Nederename en is bijzonder ruim en praktisch. Toegang tot appartement via lift en gaanderij. Ruime living en open keuken, met veel licht en ruimte. Eveneens een bijzonder grote slaapkamer. 15 euro/maand vaste kosten. Want to know more?

1 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
1 100 €

9700 Eine

Het nieuwbouwappartement is gelegen op de eerste verdieping. Onmiddellijk zie je de luxueuze keuken met de beste toestellen en heel veel kastruimte. De ruime living met heel wat glaspartijen en authentieke elementen staan garant voor rust en gezelligheid. Verder heb je een apart toilet, 2 slaapkamers (met inbouwkasten ) en een badkamer met inloopdouche. Overal is gekozen voor de meest kwalitatieve materialen. Het appartement is volledig geschilderd en van gordijnen en armaturen voorzien. Bij het appartement hoort ook een autostaanplaats en een berging. Op het mooie terras is het aangenaam vertoeven. Zeer energiezuinig appartement met warmtepomp en vloerverwarming. EPB is nog in aanvraag wegens nieuwbouw. Gelegen in een kleinschalig project van 7 appartementen. De buitenomgeving wordt nog volledig aangelegd met achteraan een gemeenschappelijke tuin. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. 30€ provisie voor oa onderhoudskosten tuin en poort. Als je op het 360° logo klikt, krijg je een filmpje te zien van dit prachtige appartement. Voor meer info en/of afspraak mail ### of bel ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 69 68 67
Flat - Apartment for rent Nazareth (RBJ92592)
700 €

9810 Nazareth

Op een boogscheut van het station van Nazareth en het centrum van Eke, vinden we dit gezellig 1-slaapkamer appartement gelegen op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over een inkomhal met vestiaire en apart toilet, woonkamer (voorzien van prachtige parketvloer) met open ingerichte keuken, slaapkamer, berging en de badkamer met ligbad en lavabo. Tevens is er een garage inbegrepen in de huurprijs!De gemeenschappelijke lasten bedragen amper 250 EUR / jaar.Beschikbaar: 01/06/2024 Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 11 10
Flat - Apartment for rent Nazareth (RBJ78848)
795 €

9810 Nazareth

In het centrum van Nazareth vinden we dit appartement gelegen op de eerste verdieping en het omvat: inkomhal, apart toilet, living, eetplaats, ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo in meubel verwerkt, terras en garage.Vlotte verbinding naar N60 en autosnelweg. Openbaar vervoer in nabijheid. Gemeenschappelijke lasten: €250/ jaarBeschikbaar: 01/06/2024 Troeven: Centrale ligging Vlotte verbinding naar N60 en E17 Nabijheid openbaar vervoer Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 11 10
Penthouse for rent Zevergem (RBJ86092)
835 €

9840 Zevergem

LANDELIJK GELEGEN DUPLEX APPARTEMENT OP DE EERSTE en TWEEDE VERDIEPING. Ideaal voor alleenstaande of koppel zonder kinderen. GEEN STUDENTEN ! Dit appartement is gelegen in de dorpskern van Zevergem (De Pinte). Het omvat: op het GLVL : een eigen inkom met hall. Trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping : een ruime leefruimte (living en eetplaats inéén). Een nieuw ingerichte keuken (elektrisch fornuis met oven, afzuigkap, dubbele spoelbak, ingebouwde frigo en de nodige kasten (geen vaatwas !) Via de keuken toegang tot een klein, aangenaam terras. De badkamer met ligbad, enkele lavabo, WC alsook de nodige aansluitingen voor wasmachine. Trap naar de 2e verdieping. Op de 2e verdieping : 2 slaapkamers (een kleine (of bureau) en een grotere, en nog een kleine zolderberging. Alles werd volledig herschilderd, nieuwe laminaatvloer. Opgelet : geen lift ! Nieuwe verwarming deels op warmtepomp . Overal dubbele beglazing. EPC waarde : 611 kWh/m³. UC 1971251-1 (VOOR plaatsing warmtepomp en dakisolatie / nieuw EPC in aanvraag). Vlotte verbinding met Gent via N-60, alsook bus. Treinstation De Pinte. Oprit E-17 in Eke. Vlot parkeren op straat. Ligging Pand: Pont-Zuid 5A , te 9840 Zevergem (De Pinte). Prijs: € 835 excl. eigen verbruik (eigen water en elektriciteit) . Beschikbaar: ONMIDDELLIJK. Contract : 3 jaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 222 00 63
Flat - Apartment for rent Nederename (RBJ97175)
645 €

9700 Nederename

Dit gezellig dakappartement is gelegen in t centrum van Nederename en is bijzonder ruim en praktisch. Toegang tot appartement via lift en gaanderij. Ruime living en open keuken, met veel licht en ruimte. Eveneens een bijzonder grote slaapkamer. 15 euro/maand vaste kosten. Want to know more?

1 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for rent Zwalm (RBJ31922)
875 €

9630 Zwalm

Centraal gelegen energiezuinig appartement gelegen op de verbindsweg tussen Zottegem en Gent. Kwalitatief afgewerkt met alle comfort en bestaande uit inkomhal, vaste trap naar bovenverdiep waar zich leefruimte en slaapgedeelte situeren. Leefruimte beschikt over een ingerichte open keuken. Nachthal voorzien van bezoekerstoilet, drie ruime slaapkamers, ingerichte badkamer en vaste trap naar tweede verdiep dienstig als stockageruimte. Klein balkon vooraan gelegen. Géén syndickost. Géén lift aanwezig. Beschikbaar vanaf 1 maart 2024.Voor meer info of een bezoek bel Thomas op ### of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 478 72 13 00
Flat - Apartment for rent Eine (RBK03551)
685 €

9700 Eine

Cet appartement récemment rénové se trouve au deuxième étage d'une petite résidence située au centre d'Eine, à quelques pas des commerces, des écoles, des transports en commun, ...Bonne accessibilité N60.Cet appartement se compose d'un hall d'entrée, de toilettes, d'un spacieux séjour, d'une cuisine équipée, d'une salle de bain avec baignoire, de 2 chambres à coucher.Une réserve au sous-sol et un garage box sont également inclus.Frais communs : 50 euro/moisDisponible immédiatement !Intéressé ? Contactez Immo Roman: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 485 53 17 16
Flat - Apartment for rent Eine (RBJ34329)
790 €

9700 Eine

Cet appartement récemment rénové se trouve au rez-de-chaussée d'une petite résidence située au centre d'Eine, à quelques pas des commerces, des écoles, des transports en commun, ... Bonne accessibilité N60.Cet appartement se compose d'un hall d'entrée, de toilettes, d'un spacieux séjour, d'une cuisine équipée, d'une salle de bain avec baignoire, de 2 chambres à coucher et d'une spacieuse terrasse avec jardin. Un espace de rangement en sous-sol et un garage box sont également inclus. Frais communs: 50 euros/moisDisponible immédiatement!Intéressé? Contactez Immo Roman : ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 485 53 17 16