Flat - apartment for sale - Bellem

4 results (1 - 4)
279 000 €

9881 Bellem

Dit uiterst energiezuinig appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie in het centrum van Bellem (bouwjaar 2006). Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 121 m²! Het appartement beschikt over alle modern comfort. Op het ruime terras is het zalig vertoeven. Indeling: Ruime leefruimte, volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers, toilet, badkamer (ligbad en wastafel), bergruimte/ wasruimte, terras vooraan en heel ruim terras achteraan, privatieve kelder en autostandplaats. Contactpersoon: Wim Van de Velde - ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 121 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Bellem (RBG54850)
275 000 €

9881 Bellem

NIEUW TE KOOP IN BELLEM (AALTER)Residentie De BrouwerijLangs de Vaart in het rustige Bellem bouwen we binnenkort de nieuwe residentie De Brouwerij met 10 ruime appartementen, kelderbergingen en bovengrondse garages.Alle appartementen beschikken over een ruim terras met zicht op de centrale groenzone of de Vaart.Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats bij aan te kopen.Appartement 0.2 is gelegen op de benedenverdieping en heeft een oppervlakte van 78,96 m². Er is 1 slaapkamer voorzien en badkamer met douche en dubbele lavabo.De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op een terras van 22,73 m². Er is nog een 2e terras aan de slaapkamer van 8,22 m².Energiezuinig projectResidentie De Brouwerij zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met aardwarmte.Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.Vertrouwen en transparantie = vaste prijsVertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus. Want to know more?

1 Bedroom(s) 79 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Bellem (RBG54849)
390 000 €

9881 Bellem

NIEUW TE KOOP IN BELLEM (AALTER)Residentie De BrouwerijLangs de Vaart in het rustige Bellem bouwen we binnenkort de nieuwe residentie De Brouwerij met 10 ruime appartementen, kelderbergingen en bovengrondse garages.Alle appartementen beschikken over een ruim terras met zicht op de centrale groenzone of de Vaart.Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats bij aan te kopen.Appartement 0.3 is gelegen op de benedenverdieping en heeft een oppervlakte van 124,59 m². Er zijn 3 slaapkamers voorzien en 2 badkamers.De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op een terras van 22,73 m².De ramen op de zuidgevels van dit appartement worden voorzien van zonwerende screens.Energiezuinig projectResidentie De Brouwerij zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met aardwarmte.Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.Vertrouwen en transparantie = vaste prijsVertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus. Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Bellem (RBG54846)
399 500 €

9881 Bellem

NIEUW TE KOOP IN BELLEM (AALTER)Residentie De BrouwerijLangs de Vaart in het rustige Bellem bouwen we binnenkort de nieuwe residentie De Brouwerij met 10 ruime appartementen, kelderbergingen en bovengrondse garages.Alle appartementen beschikken over een ruim terras met zicht op de centrale groenzone of de Vaart.Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats bij aan te kopen.Appartement 1.2 is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 100,01 m². Er zijn 2 slaapkamers voorzien en badkamer met douche en dubbele lavabo.De leefruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen die uitgeven op het terras. Er is een tweede terras aan de slaapkamers voorzien.De ramen op de zuidgevel (slaapkamers) van dit appartement worden voorzien van zonwerende screens.Energiezuinig projectResidentie De Brouwerij zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met aardwarmte.Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.Vertrouwen en transparantie = vaste prijsVertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 29 m² Terrace
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bellem (9881).

645 000 €

9880 Aalter

Bent u op zoek naar een ruim appartement zonder concessies te doen aan de leefruimte? Bij voorkeur gelegen in het centrum, maar toch gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto? Houdt u van overvloedig natuurlijk licht? Mag de afwerking van hoog niveau zijn? Dan bent u hier aan het juiste adres!Dit appartement, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 162 m², bevindt zich midden in Aalter, op de hoek van de Brouwerijstraat en de Europalaan. U bevindt zich hier in de nabijheid van winkels en alle voorzieningen, en tegelijkertijd zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De autosnelweg ligt op slechts 2 minuten afstand, en er is parkeergelegenheid aan de overkant van de straat – alles wat u nodig heeft.Dit appartement weet niet alleen te overtuigen met zijn uitstekende locatie maar ook met zijn openheid, licht en ruimte! De grote glaspartijen zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval, en dankzij de zuidwest oriëntatie baadt het appartement de hele dag in de zon. Een waar genot om in te verblijven. Bovendien beschikt het appartement over 3 gevels, waardoor u het gevoel van een volwaardig huis behoudt.De inrichting en afwerking van dit appartement zijn ongeëvenaard! Maatkasten, massief parket, zwart gelakte aluminium ramen en de pivoterende stalen deur dragen allemaal bij aan een gevoel van ongekende luxe en comfort. Voeg daar het energiezuinige karakter van het appartement aan toe, waarbij verwarming en sanitair warm water worden geleverd door een condensatieketel en zonneboiler, en de zon op de warmste dagen buiten wordt gehouden door elektrisch bedienbare screens.Met 2 volwaardige slaapkamers en de mogelijkheid om een derde te creëren, biedt dit appartement ruimte voor een compleet gezin. Verder omvat het een ruime woonkamer met open keuken, bureauhoek, 2 badkamers, technische berging, berging bij de keuken, dressing, 2 toiletten en een terras. Op verdieping -1 heeft het appartement ook een privé kelderberging en toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging.Tot slot is het mogelijk om een parkeerplaats en/of garage bij te kopen.Energieprestatiecertificaat (E-peil): E57. Want to know more?

2 Bedroom(s) 162 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
225 000 €

9880 Aalter

Dit appartement is uiterst goed gelegen aan het station van Aalter. Met zijn open zicht over de sporen, geniet je van de beleving van beweging alsook de maximale lichtinval in keuken en living. Mede door het aangename terras op de voorgevel is binnen- en buitenruimte één geworden. Het appartement is netjes onderhouden en bijgevolg instapklaar. Zowel voor eigen bewoning als investering kan dit dienst doen! Door de oppervlakte (109 m²) beleef je het ruime gevoel. De mogelijkheid bestaat om een bijhorende achterliggende garagebox aan te kopen. De indeling ziet er als volgt uit: Via de inkomhall bereik je de leefruimte met toegang naar de ingerichte keuken en terras (op voorgevel). Tevens kan je via de centrale inkomhall naar de twee (ruime) slaapkamers, de ingerichte badkamer, het afzonderlijke toilet en de berging. Tevens beschikt het appartement ook over een private kelderberging. Mogelijkheid tot aankopen van een achterliggende garagebox op hetzelfde perceel (privatief gebruik) tegen meerprijs. Tot slot geniet je van de bruikbaarheid van een gemeenschappelijk fietsenlokaal. Het appartement is vrij bij akte. Interesse? Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan! Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBI85954)
175 000 €

9880 Aalter

Dit moderne gerenoveerd appartement in Aalter is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke leefomgeving in het centrum nabij het station en is tevens ideaal als investeringseigendom. Het gebouw waarin het appartement zich bevindt, beschikt over een lift, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bewoners van alle leeftijden. Een van de grotere voordelen van dit appartement is de mogelijkheid om een garage mee aan te kopen (+ 30.000 €). Met deze garage hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte parkeerplaats voor uw voertuig, hoewel er in de omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Het appartement heeft 1 slaapkamer, wat ideaal is voor een alleenstaande persoon, een stel of een klein gezin. De slaapkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en meubels. Daarnaast is er ook een gerenoveerde badkamer, die is uitgerust met moderne voorzieningen en een stijlvolle afwerking heeft. De indeling: Open inkom met kast en toegang naar leefruimte met open ingerichte keuken. Mooi afgewerkte vernieuwde badkamer, ruime slaapkamer en privatieve kelderberging. De mogelijkheid bestaat om een garage achterliggend aan het gebouw mee aan te kopen. Kortom, dit appartement in Aalter is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke leefomgeving of investeringsvastgoed. Met een lift, een garage, 1 slaapkamer en een mooi afgewerkte badkamer, biedt het alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Bovendien is de energieprestatie van het appartement ook een pluspunt. Aarzel niet om dit appartement te bekijken en te ontdekken of het aan al uw wensen voldoet. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBI28858)

Deze penthouse is gelegen op het bovenste verdiep van residentie Emeric. Het appartement is ingedeeld als volgt: een inkomhall met toegang tot de doorzon woonkamer, bestaande uit een zit- en eethoek met open keuken, een ruime slaapkamer met ensuite badkamer die werd voorzien van een wastafel en inloopdouche, een afzonderlijk toilet en twee praktische bergingen. Het appartement beschikt over twee terrassen met een gezamenlijke oppervlakte van 27,46 m². Dit appartement is gelegen in Residentie ‘Emeric’ te Aalter, een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse handelsruimtes, 6 bijzonder comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen, 3 nieuwbouwwoningen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming door middel van een warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. Tot slot zijn er 9 ondergrondse staanplaatsen en 7 ondergrondse bergruimtes voorzien, voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 99 27 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBI76838)
224 000 €

9880 Aalter

Appartement met 2 slaapkamers en garage op toplocatie in Aalter! Ligging : Gelegen in een rustige doodlopende straat, maar op wandelafstand van de markt, bakker, slager, openbaar vervoer... Indeling: Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via een trap en lift. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Het appartement heeft een mooie en lichtrijke woonkamer evenals een open keuken. Deze is uitgerust met een kookplaat, dampkap, frigo met vriesvak, oven, dubbele spoelbak en een vaatwasser. Verder in de gang vinden we een toilet met handenwasser, een technische berging en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een lavabomeubel. Het appartement beschikt ook over 2 volwaardige en ruime ruime slaapkamers. Terras: Via de keuken bereik je het zuid gericht terras. Berging: Het appartement beschikt ook over een individuele privatieve kelderberging. Garage: Er is een ondergrondse garage beschikbaar. Deze kan je aankopen voor de prijs van 25.000 euro. Pluspunten : - Instapklaar - TOPlocatie - 2 ruime slaapkamers - Energiezuinig (EPC B) - Garage Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBI64105)
399 000 €

9880 Aalter

This 3 bedroom apartment is in excellent condition with lovely finishes. The extremely central location offers you the advantage of quickly reaching any desired destination (Station, E40, N44, shops and schools). LAYOUT - entrance hall - living space - kitchen - laundry room - terrace - separate toilet - bedroom 1 - bedroom 2 - bedroom 3 - bathroom with bath - bathroom with shower A parking space is also included in the sales price. Advantages: - lots of light - excellent condition - excellent connections - close to everything - quiet location Also interesting as an investment! Be sure to check out the virtual tour too! file manager, Amin Drif - ### - ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBG75520)
159 000 €

9880 Aalter

Dit appartement, gelegen op de derde verdieping, bevindt zich in de winkelstraat (Stationsstraat) van Aalter. Het betreft een éénslaapkamer-appartement dat reeds 16 jaar aan een standvastige huurder is verhuurd. Met andere woorden, een ideale opbrengsteigendom voor investeerders. Het appartement is gezien zijn ligging nabij het station van Aalter, alsook aansluitend aan het winkelcomplex 'Carrefour', overal dichtbij. Ook scholen en openbaar vervoer zijn eenvoudig bereikbaar. Het appartement is ingedeeld als volgt: leefruimte met open keukenblok, slaapkamer, nachthall naar berging en slaapkamer. Huidige huuropbrengst: 402,19 €. Wens je een interessante investering te doen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. Want to know more?

1 Bedroom(s) 40 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBI28861)

Dit éénslaapkamer appartement is gelegen op het eerste verdiep van residentie Emeric. Het appartement is ingedeeld als volgt: een inkomhall met toegang tot de woonkamer, bestaande uit een zit- en eethoek met open keuken, een ruime slaapkamer met ensuite badkamer die werd voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche, een afzonderlijk toilet en een praktische berging. Het terras heeft een oppervlakte van 6,20 m² en is westelijk georienteerd. Dit appartement is gelegen in Residentie ‘Emeric’ te Aalter, een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse handelsruimtes, 6 bijzonder comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen, 3 nieuwbouwwoningen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming door middel van een warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. Tot slot zijn er 9 ondergrondse staanplaatsen en 7 ondergrondse bergruimtes voorzien, voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 74 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBI28859)

Dit tweeslaapkamer appartement is gelegen op het tweede verdiep van residentie Emeric. Het appartement is ingedeeld als volgt: een inkomhall met toegang tot de woonkamer, bestaande uit een zit- en eethoek met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer die werd voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche, een afzonderlijk toilet en een praktische berging. Het appartement beschikt over twee terrassen met een gezamenlijke oppervlakte van 42 m². Dit appartement is gelegen in Residentie ‘Emeric’ te Aalter, een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse handelsruimtes, 6 bijzonder comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen, 3 nieuwbouwwoningen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming door middel van een warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. Tot slot zijn er 9 ondergrondse staanplaatsen en 7 ondergrondse bergruimtes voorzien, voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd? ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 42 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBG91899)
145 000 €

9880 Aalter

Dit gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Aalter. Het heeft een uitstekende ligging nabij het station, grote verbindingswegen en op wandelafstand van scholen en verschillende winkels.Indeling: Inkomhal, gezellige leefruimte, open keuken, een slaaphoek, badkamer, toilet en berging. Het appartement is perfect onderhouden en wordt op heden verhuurd. Neem contact op voor bijkomende inlichtingen of het plannen van een bezoek: ### EPC: 551 kWh/m²jaar - 0002818931Sted. inlichtingen in aanvraag. Want to know more?

1 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBH89439)
267 000 €

9880 Aalter

Koop dit appartement aan 3% verkooprechten in plaats van 21% BTW! Het appartement scoort zeer goed qua energiezuinigheid dankzij de WARMTEPOMP met VLOERVERWARMING, isolerende beglazing, vloer- en muurisolatie, ventilatie type D,… Indeling: Inkom, badkamer, gastentoilet, ruime berging, slaapkamer en leefruimte met open keuken. Buiten: privatief, volledig afgesloten terras. ONDERGRONDS is een PARKEERPLAATS én private kelderberging INBEGREPEN in de prijs. De keukens zijn voorzien van Siemens kwaliteitstoestellen: kookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwas, dampkap, spoelgedeelte. De woningen zijn gelegen op wandelafstand van het station van Aalter, winkels, scholen,… . Daarnaast is er een vlotte verbinding met het binnenland en de kust via de E40. Van dit recent appartement met warmtepomp en vloerverwarming uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBH43590)

In the hip station district in Aalter, we find this ready-to-move 2-bedroom apartment (89m²) with a very spacious terrace (25m²). Ideal for private living or as an investment. Layout: - entrance hall - open living area with kitchen - bedroom 1 - bedroom 2 - bathroom - toilet - storeroom - bicycle storage - terrace (25m²) Assets - Low EPC - Floor heating on a heat pump - Easy connection station, E40, N44 - Ready to move in - Sales under the VAT system - mandatory parking space of 19,500€ to be purchased Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBE46740)
261 500 €

9880 Aalter

Res. Emeric (genoemd naar de Aalterse fotograaf die op deze locatie in de 20ste eeuw heeft gewoond), is een nieuwbouw appartementsgebouw bestaande uit twee gelijkvloerse handelsruimtes en zes aangename en ruime appartementen (combinatie van één- en tweeslaapkamer appartementen). Alle appartementen zijn, op hun manier en met hun mogelijkheden, voorzien van een aangenaam terras. Innovatie troef, mede dankzij de ecologische verwarming (verwarmen in de winterperiode/verkoeling in de zomerperiode) door middel van de geothermische warmtepomp met diepteboringen (hoge aardgasfacturen niet meer aan de orde!) in combinatie met vloerverwarming. De beide gelijkvloerse handelsruimtes zijn uiterst interessant door middel van hun ligging, met parkeermogelijkheid voor de deur en een zeer goede visibiliteit. De keuze kan gemaakt worden tussen een ondergrondse garagebox of ondergrondse autostaanplaats, welke bereikbaar zijn met een in het gebouw geïntegreerde autolift. Vraag vandaag nog bijkomende informatie en krijg een gedetailleerd zicht op de grondplannen! Want to know more?

1 Bedroom(s) 74 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Aalter (RBD71213)
260 000 €

9880 Aalter

Deze opbrengsteigendom bestaat uit twee aparte entiteiten op de eerste verdieping, telkens met één slaapkamer en bevindt zich in het centrum van Aalter. De appartementen beschikken over een mooie leefruimte met open keuken, een badkamer met ligbad, lavabo en toilet! Door de grote glaspartijen hebt u een open gevoel. Een van de appartement heeft een zeer ruim terras. Want to know more?

2 Bedroom(s) 47 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zomergem (RBI82758)
249 500 €

9930 Zomergem

Dit aangenaam appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en bevindt zich op wandelafstand van het dorpsplein, waar verschillende commerciële zaken aanwezig zijn. Het appartement heeft een totaal bewoonbare oppervlakte van 80 m² excl. terras, tuin en garagebox. Indeling: inkomruimte, bezoekerstoilet, ruime woonkamer met geïnstalleerde open keuken, functionele bergruimte, twee aangename slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel en douche. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een aangenaam terras met privatieve tuin. Uw wagen kan u zonder zorgen plaatsen in de afgesloten garagebox. De garage dient afzonderlijk aangekocht te worden voor 19.500,00 euro. Troeven: momenteel verhuurd / twee slaapkamers / garagebox aanwezig / nabij het dorpspleinHet appartement wordt momenteel verhuurd.Bezoekmoment: 21/11/2023 tussen 17-18u, mits het maken van een afspraak via ### of ### u meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer ons gerust via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call