Loft for sale - Bellem

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bellem (9881).

Loft for sale Deinze (RBI11289)
523 000 €

9800 Deinze

In het centrum van Deinze vindt u deze ruime, karaktervolle loft. Openbaar vervoer, winkels, ... in de onmiddellijke omgeving. Vlotte verbinding met E17 en belangrijke invalswegen.De loft is gelegen op de 1e verdieping van Residentie LOFTING en heeft een oppervlakte van 193m². De massieve parket, betonnen balken en baksteengewelven in de woonruimte geven een vol gevoel. De grote raampartijen geven uit op een ruim en groen omgeven terras. Ingerichte, grote keuken met aaneensluitende berging/ wasplaats. 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en 2 lavabo's. De loft beschikt tevens over een autostaanplaats.Bekijk het filmpje en snuif de sfeer binnen deze loft op.Troeven: Centrale ligging Vlotte bereikbaarheid Instapklaar Autostaanplaats inbegrepen Nieuwsgierig naar deze fantastische loft? Maak uw persoonlijke afspraak met Gunnar ### of via ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 193 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Casco loft op 2de verdieping in revovatieproject Academie. Deze vormt een eigen stadswijk, een nieuw quartier, geheel in de traditie van het nabijgelegen Prinsenhof. Een plek pal in de stad waar bewoner en leefbaarheid centraal staan. Een plek om te wonen en tot rust te komen, waar men even naar de winkel kan. Waar men zijn buren kent. Een plek met ruimte en privacy op een boogscheut van het hart van de stad. Het uitzicht van Academie wordt gedomineerd door de geslaagde combinatie van prachtig gerenoveerd erfgoed met weldoordachte nieuwbouw. De ambitie is om op een verantwoorde manier om te gaan met erfgoed, en tegelijkertijd een aangename en duurzame omgeving te creëren om in te wonen. Voor de renovatie van het op de site aanwezige erfgoed wordt samengewerkt met specialisten op het vlak van monumentenzorg. Voor de aanvullende nieuwbouw werd bewust gekozen voor een aantal verschillende duurzame projecten, ontwikkeld door een select gezelschap van gerenommeerde architecten en partners. Dit levert 7 unieke deelprojecten op die samen voor een gevarieerd woonaanbod zorgen Op de site wordt er ademruimte gecreëerd door het structureel inplannen van een aantal pleinen, stukken natuur en de ruime doorgangen. Naast de twee met groen verfraaide erekoeren aan de voorgevel van de brandweerkazerne en de Academie, worden op de site nog drie grote tuinen aangelegd. Verder blijft er nog ruim voldoende plaats over voor private tuinen die dankzij hagen moeiteloos in de omgeving opgaan. Want to know more?

3 Bedroom(s) 199 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
990 000 €

9000 Gent

Welkom in deze exclusieve parel, oase van ruimte en licht. De statige plafondhoge ramen met uitzicht op het water en het groen, samen met wat zorgvuldig gekozen planten binnenshuis, geven u bijna het gevoel dat u buiten leeft. Een overvloed aan vloeroppervlakte zorgt ervoor dat u nergens krapte voelt! Ook in de zeer ruime keuken geniet u ten volle van dit open loft-concept. Deze keuken werd ingericht met de allerbeste merken en kwalitatieve materialen. Het immense kookeiland in combinatie met het aparte aanrecht met spoelbak, zorgen voor een mooie scheiding van de voorbereiding en het koken zelf, inclusief aperitief- of ontbijt-corner. In het centrale gedeelte voor de zithoek voelt u opnieuw de open ruimte en toch ook de aangename warmte, er is namelijk overal vloerverwarming op de goed geïsoleerde vloer die zorgt voor maximum comfortgevoel. De stijlvol ingewerkte gashaard zal nog extra bijdragen op een koudere winteravond tot dat cosy gevoel. De repeterende robuuste kolommen, met authentieke gietijzeren elementen, leiden ons naar een open gedeelte, waar men kan ontspannen alsof men buiten in de tuin zit, veilig achter het hogerendementsglas. Laat u leiden door de foto’s om ook het slaapgedeelte en de badkamer te ontdekken. En vergeet zeker niet het uitzonderlijke zicht vanop het mezzanine-bureau te bestuderen. Bezoek enkel op afspraak. ### Laurens Deprez Want to know more?

2 Bedroom(s) 212 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
669 000 €

8000 Brugge

This loft with both an industrial and modern look is located in a quiet area between the Bruges ring road and the Kolenkaai. In addition to a quiet location, there are many other advantages that make this building a gem: a view of the Three Towers of Bruges, ready to move in and Parking space can be purchased without obligation at a purchase price of 35,000 EUR. Want to know more?

3 Bedroom(s) 181 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Loft for sale Waregem (RBI88614)
359 000 €

8790 Waregem

UNIEKE LOFT met GROOT en ZONNIG TERRAS (60 m2) en STAANPLAATS op een goede ligging te Waregem! INDELING: inkom, bureauruimte of slaapkamer, grote leefruimte met open keuken (open haard), douchekamer, slaapkamer met badkamer ensuit (ligbad en lavabo), groot ingericht terras met berging van 30 m2 dat nog heel wat potentieel biedt. + STAANPLAATS vooraan het gebouw. Op de eerste verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer met open zicht op de leefruimte. TROEVEN: centrale verwarming op gas en vloerverwarming, dubbele beglazing, conforme elektriciteit, grote raampartijen waardoor VEEL LICHTINVAL, INDUSTRIËLE ELEMENTEN (betonnen vloeren en hoge plafonds), GUNSTIGE LIGGING, etc. Info of een bezoek: ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 230 60 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBI86761)
725 000 €

9000 Gent

Loods 23. Casco loft met uitmuntend zicht en diverse mogelijkheden in een beschermd gebouw met rijke industriële voorgeschiedenis.Voor meer informatie mail naar ### of bel Alexander 0486/48.58.53Wonen in een bijzondere loft in een zeer dynamisch en creatieve buurt, omgeving 'Nieuwe Voorhaven'.In 'Loods 23', een voormalige op-en overslagloods van katoen met een maritiem verleden dat recent omgetoverd werd tot een bijzonder loftcomplex vinden we deze zeer casco loft met een plateau van 157m2 en de mogelijkheid tot het creëeren van 220m2 woonruimte met een zeer ruim terras en de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse staanplaats en privatieve berging.Deze loft geniet één van de beste zichten op de site, met namelijk zicht op zowel de stad, het water als op de historische loods 22. Werkelijk een ‘one of a kind’!Een loft in de werkelijke betekenis van het woord: open ruimtes, industrieel verleden, originele elementen...Kortom, een unieke kans voor de liefhebbers van een loft en wie uitzonderlijk en luxueus wil wonen op een dynamische locatie op fietsafstand van het stadscentrum. Want to know more?

220 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Loft for sale Brugge (RBI79239)

Uniek Woonproject : KARMEL BRUGGE. Wonen middenin de stad Brugge, in het hart van een UNESCO werelderfgoed, en toch volop genieten van rust, stilte en groen? Dit unieke woonproject binnen de kloostermuren zal plaats bieden aan 6 woningen, een unieke kapelloft en 9 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Het betreft een renovatie met respect voor de authenticiteit van het gebouw, waarbij de gebruikte materialen van hoogstaande kwaliteit zijn. Bij elke wooneenheid worden de originele erfgoedelementen stijlvol ingepast in de nieuwe architectuur. Binnen de muren van het historische Karmel klooster bevindt zich een prachtige private stadstuin van 5.000m2. U geniet van een exclusieve woonbeleving dankzij de sublieme ligging, het luxueuze interieur en de duurzame energievoorzieningen. De site bevindt zich in de Schutterstraat en is gemakkelijk te bereiken met de wagen, het openbaar vervoer en de fiets. Alle huizen en appartementen worden geothermisch verwarmd met een individuele warmtepomp. Geothermie staat garant staat voor een comfortabele temperatuur in alle seizoenen. Overal wordt eveneens vloerverwarming voorzien. Een groot deel van de elektriciteit voor de woningen en appartementen is afkomstig van de zonnepanelen op het dak. Bovendien wordt alle regenwater gerecupereerd voor het gebruik van het onderhoud van de tuinen.De prijs is exclusief btw. Meer info over deze unieke woonbeleving vindt u op ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 16 m² Terrace 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Loft for sale Brugge (RBI37834)
375 000 €

8000 Brugge

Loft/ magazijn in hippe en creatieve buurt aan het water, Brugge Kristus Koning.We schrijven 1912. De groep Delhaize-Le Lion beslist om aan het kanaal Brugge-Oostende, op een zucht van de Brugse binnenstad, een borstelfabriek te bouwen met 4 gebouwen-groepen verenigd rond een fabrieksschouw.De gebouwen in eclectische stijl – een ontwerp van architect Oscar De Breuck -, opgetrokken in rode baksteen, kregen een Brugs accent met oa trapgevels, rondboognissen en ontlastingsbogen.De borstelfabriek werd een textielzaak, waarna het complex jaren stond te verkommeren, dit terwijl de omgeving vanaf eind jaren ’70 aan een stevige opmars bezig was : de jachthaven, de eerste appartementsgebouwen, …Begin jaren 2000 werd de site herontdekt, aanvankelijk enkel voor ambacht, later werden ook handel en privé-bewoning toegestaan. De toegangswegen werden aangepakt, het geheel werdgeorganiseerd en is op vandaag een perfecte mix van trendy wonen, creatief werken en eigentijds handel drijven. Om maar enkele namen te noemen: Cantine Copine, Dancelot, Meetmarcel, B&B B.room, Mind Transformers, ....Het gebouw die we hier aanbieden is een hoekpand met goede visibiliteit op de site en beschikt over een grondopp van 114m2 en 202m2 bruikbare opp (volgens het EPC). Op het gelijkvloers is er een toilet.Ideaal voor een creatieve geest die de handen uit de mouwen wil steken. Op aanvraag plannen beschikbaar tot verbouwen naar woning.De site is inmiddels opgenomen in de inventaris voor het bouwkundig erfgoed.Alles mits het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning.G-score: A - P-score: A Dit pand is mogelijks onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen, meer info via volgende link, ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBI35747)
1 127 500 €

9000 Gent

Met Graaf van Vlaanderen heeft de stad Gent er een nieuwe parel bij. Op De Zuid - zoals ze het in de Gentse volksmond zeggen, aan het Zuidpark, vind je dit unieke nieuwbouwproject. De zes appartementen met terras zijn afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen. Als kers op de taart bleef het authentieke, historische karakter van het pand helemaal behouden. De woonunits bevinden zich rondom een aangelegde binnentuin, waar je in het midden van de bedrijvige binnenstad rust en comfort vindt. Graaf van Vlaanderen is gelegen in het hart van de stad, waar jong en oud hun gading vinden met ontelbare ontspannings- en ontdekkingsmogelijkheden. Graaf van Vlaanderen huist in een historisch gebouw met dezelfde architectuur als Capitole Gent - van grotesk wonen gesproken! Deze unieke dakloft op de vierde verdieping omvat inkomhal met apart toilet, twee ruime slaapkamers met en suite badkamer. Aan de achterzijde vinden we de lichtrijke leefruimte, berging, open keuken en eetplaats met zicht op het schitterend terras met buitenberging. Via de vaste trap komen tot een extra zolderruimte en open bureauruimte. Laat u verrassen door deze fenomenale dakloft en contacteer ons voor een afspraak. Het appartement is volledig afgewerkt en instapklaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 153 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBI35746)
1 118 500 €

9000 Gent

Met Graaf van Vlaanderen heeft de stad Gent er een nieuwe parel bij. Op De Zuid - zoals ze het in de Gentse volksmond zeggen, aan het Zuidpark, vind je dit unieke nieuwbouwproject. De zes appartementen met terras zijn afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen. Als kers op de taart bleef het authentieke, historische karakter van het pand helemaal behouden. De woonunits bevinden zich rondom een aangelegde binnentuin, waar je in het midden van de bedrijvige binnenstad rust en comfort vindt. Graaf van Vlaanderen is gelegen in het hart van de stad, waar jong en oud hun gading vinden met ontelbare ontspannings- en ontdekkingsmogelijkheden. Graaf van Vlaanderen huist in een historisch gebouw met dezelfde architectuur als Capitole Gent - van grotesk wonen gesproken! Deze unieke dakloft op de vierde verdieping omvat inkomhal met apart toilet, twee ruime slaapkamers met dressing en en suite badkamer. Aan de achterzijde vinden we de lichtrijke leefruimte met bureauhoek, berging, halfopen keuken met zicht op het schitterend terras met buitenberging. Via de vaste trap komen tot een extra zolderruimte en tweede terras met schitterende verzichten. Laat u verrassen door deze fenomenale dakloft en contacteer ons voor een afspraak. Het appartement is volledig afgewerkt en instapklaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 123 43 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBI20830)
649 000 €

9000 Gent

Niet te missen! Deze designloft, in een voormalige spinnerij te Gent, is gelegen op een uiterst goede locatie, nader op een boogschoot van de oprit van de R4, E17 en E40! Bereikbaarheid is hier troef!De loft werd opgetrokken met oog voor design en geniet duurzame materialen. De loft werd in 2018 volledig gerenoveerd en er werd onder andere met admonter parket gewerkt én gestreefd naar een optimale lichtinval en natuurlijk de sensatie ervan. De loft geniet maar liefst van 190m2 bewoonbare oppervlakte en vele authentieke industriële elementen komen hier ook terug. De epc score bedraagt maar liefst 66 Kwh/m2, dat wil zeggen dat de loft een laag verbruik geniet. Via de aangepaste maar authentieke industriële lift komen we in de indrukwekkende wandelgang, welke de voormalige fabriek representeert. Vervolgens betreden we de loft die voorzien is van een vestiaire, gastentoilet en afgesloten bureauruimte met ingemaakte kasten. Verder komen we in de open leefruimte die door de enorm grote raampartijen baadt in het licht. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van kooktoestellen van Miele, een wijnfrigo en zeer veel bergruimte. Er is zelfs een verscholen bar gecreëerd. Er kan ook nog een extra opslagberging aangekocht worden, dit is optioneel. Via de trap komen we op het hoger gelegen mezzanine gedeelte waar er twee slaapkamers met en suite badkamer zijn. De master beschikt over ingemaakte kasten en badkamer (dubbele wastafel, bad en inloopdouche) waar je kan genieten van het open gevoel van de loft. De tweede slaapkamer beschikt over een inloopdouche en lavabo. Onder het gebouw zijn 40 parkeerplaatsen voorzien waarbij iedere loft recht heeft op 1 toegangsbadge (extra badge kan aangevraagd worden bij de syndicus). Er zijn dus 2 staanplaatsen voor wagens voorzien.Openbaar vervoer/parking nodig? Geen probleem! Op wandelafstand vindt u een bushalte en voor de deur kan u de wagen parkeren op de parking (bezoekers) van het gebouw. Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan! Bel Karen OC Vastgoed op ### of mail ### . Vergund; Woongebied; Geen gerechtelijke dagvaarding of bestuurlijke maatregel opgelegd; Voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; wel beschermd/geïnventariseerd erfgoed, EPC: 20220930-0002684998-RES-1, 66 KhW/m2 met Label A. P-Score = B en G-Score = B Want to know more?

2 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Loft for sale Ardooie (RBH65796)
399 000 €

8850 Ardooie

Gelegen op "De Tassche", te Ardooie en op de grens met de stad Roeselare treft u deze unieke loft. Het eigendom is vlot bereikbaar, diverse winkels, horeca, frituren, buurtwinkels, kleuter- en lagere scholen, sportgelegenheden, .. bevinden zich in de nabije omgeving. Daarnaast is er een vlotte verbinding met verschillende belangrijke invalswegen, denk hierbij maar aan de E403 richting Kortrijk en Brugge.Via de gemeenschappelijke inkomhal gaat u richting de tweede verdieping van deze industriële en kleinschalige residentie.De loft, met al zijn unieke facetten, is terug te vinden op de bovenste verdieping van het complex. Hierdoor geniet u van twee uitgebreide luxe-terrassen waarvan één terras zuidgericht gelegen is. Bij het betreden van het privatieve gedeelte heeft u meteen zicht op de geïnstalleerde open keuken met bijhorend kookeiland. Aansluitend op deze volledig uitgeruste keuken treft u de lichtrijke woon- en eetkamer. De leefruimte is voorzien van vloerverwarming. Van hieruit heeft u directe toegang op de twee terrassen. Vervolgens beschikt deze instapklare loft over een gerieflijke berging, geïnstalleerde badkamer voorzien van een wastafel, ligbad én inloopdouche, twee ruime slaapkamers waarvan één is voorzien van raamdecoratie (verduistering), de andere slaapkamer beschikt op zijn beurt over een extra zolderruimte. Daarnaast kan u er ook nog een apart toilet en wasplaats terugvinden. Aansluitend op bovenstaande is er bij deze loft nog een aparte en ruime garage met automatische poort voorzien, daarnaast is er ook op de buitenparking een staanplaats voorbehouden aan de eigenaar/huurder van dit pand. Beide verlenen voldoende plaats voor het stationeren van één wagen, in de garage is er nog wat extra opbergruimte voorzien. Tot slot geven wij u graag nog mee dat deze loft geniet over een centrale verwarming op aardgas, vloerverwarming in de leefruimte, twee ruime terrassen waarvan één zuidgericht, garage met automatische poort, staanplaats, audioaansluiting, ... Kortom, een instapklare loft! Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 164 90 m² Terrace
contact
details
Email
Call
342 500 €

8000 Brugge

Dit prachtig en instapklaar Loft-appartement met 2 slaapkamers en TERRAS is rustig gelegen in de Brugse binnenstad, vlakbij de Langerei en met een vlotte verbinding naar de ring en het historisch centrum van Brugge. Uitstekende MOBISCORE van 9 op 10 ! Ook interessant als vastgoedinvestering! Omvat een inkom, living, ingerichte keuken, berging met voorziening wasmachine, bureel, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en bakamer met douche en een gezelig terras. P-score=D G-score=D Sted. in aanvraag Bruikbare vloeroppervlakte : 106 m² + + + Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer ### voor meer info en/of een bezoek ! immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique tags - appartementen te koop in Brugge - verkoop appartementen - apartment for sale in Bruges Belgium - appartement a vendre a Bruges Belgique Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBH53652)
2 295 000 €

9000 Gent

Prachtig Loftgebouw met oneindig veel mogelijkheden in het Centrum van Gent. Wilt u de ultieme ruimte creëren die past bij uw unieke visie? Dit loftgebouw, een voormalige burgerwoning met drukkerij, biedt u de kans om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Met meer dan 1000m² bewoonbare oppervlakte, verspreid over meerdere verdiepingen, wacht deze ongeëvenaarde ruimte op uw creativiteit. Gelegen in het hart van Gent, geniet u van het beste wat de stad te bieden heeft. Op wandelafstand van de befaamde Kouter en Gent Zuid, bevindt u zich te midden van de bruisende cultuur, winkels en restaurants die deze historische stad te bieden heeft. Het multifunctionele gelijkvloers biedt eindeloze mogelijkheden voor commerciële doeleinden, zoals een galerie, showroom of kantoorruimte. Met vernieuwde ramen en technieken geniet u van een moderne omgeving met voldoende daglicht. Heel wat werken zijn immers reeds gebeurd. Dit karakterpand met een grondoppervlakte van 534m² is de ideale plek om uw persoonlijke touch aan toe te voegen. De voor- en achtergevel worden nog gerenoveerd. De verdere afwerking en invulling kan u aanpassen naar uw eigen smaak en behoeften. Hier is uw kans om uw droomwoning of unieke werkruimte te creëren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor plannen en meer informatie over dit uniek gebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is tijd om uw visie werkelijkheid te laten worden. Bel ons vandaag nog en maak van dit loftgebouw uw eigen meesterwerk! Want to know more?

1095
contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBG97128)
795 000 €

9000 Gent

Deze voormalige garage (Oscar) kreeg een fantastische make-over. De verbouwing van dit authentieke pand veranderde in 2019 naar een mooie, praktische en luxe verblijfplaats. Een echt thuis om bij weg te dromen. De Ibiza style inrichting is gewoon prachtig en elke identiteit heeft zijn eigen terras. De ligging is top: rustig maar toch op wandelafstand van de binnenstad van het adembenemend mooie Gent. Indeling: alles is gelijkvloers maar de plafonds zijn hoog en ademen ruimte en rust uit. De inkom bestaat uit een lange gang naar alle entiteiten. Het eerste gedeelte is bureau/appartement gedeelte. Deze kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden (praktijk, kantoor, tentoonstellingsruimte...) of als woonst (aanvraag ingediend) Het 2de gedeelde bestaat uit ingerichte (vergunde) B&B ruimtes. Deze zijn allemaal voorzien van eigen keuken, badkamer en WC. Elk entiteit (4) heeft zijn eigen terras. Voel je je geroepen om van deze topper jouw pareltje te maken, dan is dit pand misschien wel iets voor jou? Begin maar al te dromen. Bezichtigen kan mits afspraak met onze vastgoedpersoon Simon Coens - simon@cornelis-partners - ### of rechtstreeks op onze site ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Loft for sale Gent (RBE34579)
835 000 €

9000 Gent

Deze uniek loft is gelegen in hartje Gent in het renovatieproject van de voormalige Kunstacademie, een gebouw erkend als beschermd monument. De loft is uitgewerkt tot in de nok van het dak, dat bestaat uit een authentiek gerestaureerd polonceaugespante. Met zijn oppervlakte van 160m² en lichtinval via maar liefst 3 zijdes, zijn de mogelijkheden met dit appartement eindeloos. Daarom wordt deze casco aangeboden. De koper heeft de flexibiliteit om de indeling naar eigen wens te voorzien.De mogelijkheid bestaat om in de ondergrondse verdieping een autostaanplaats en/of kelderberging aan te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call