Flat for sale - Berlare

8 results (1 - 8)
590 000 €

9290 Berlare

Ontdek dit exclusieve duplexappartement met privélift naar de verdieping in het charmante dorp Berlare. Indeling: Grote Leefruimte: Zeer lichtrijke leefruimte met stijlvolle bar, en aansluitend de open keuken Open Keuken: Uitgerust met topkwaliteit apparaten, een groot eiland en veel kastruimte. Naast de keuken bevindt zich een grote berging. Zonneterrassen: Waarvan één met zicht op het mooie boomrijke dorpsplein en het andere met veel privacy en avondzon. Privélift: Deze brengt u naar de bovenverdieping, praktisch voor mensen die geen trappen willen of kunnen doen. Slaapkamers: Het appartement heeft een grote master bedroom met inbouwkasten en twee kleinere (slaap)kamers. Garage: Inbegrepen in de prijs. Extra's: Gashaard: De gashaard in de woonkamer zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens najaars- en winteravonden. Ligging: Gelegen in het pittoreske dorp Berlare, niet ver van Overmere Donk, biedt deze locatie zowel rust als een groene omgeving. Verder zijn Gent – Antwerpen – Mechelen en Brussel vlot bereikbaar. Energiezuinig: De uitstekende EPC-score van 64 kWh/m2jaar garandeert een zeer laag energieverbruik. Wenst u een bezoek? Vul bij voorkeur uw gegevens in via de contactknop en dan bel ik u snel op. Laurens Deprez ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 153 31 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 232 21 50
335 000 €

9290 Berlare

In Berlare bevindt zich dit super-luxueus afgewerkt appartement van maar liefst 110m². Het gelijkvloerse appartement is overal afgewerkt met de beste en duurdere materialen en heeft een zeer aangenaam gevoel. Ook de ligging is ideaal tussen Brussel - Gent - Antwerpen alsook openbaar vervoer in alle richtingen op wandelafstand. Scholen, winkels en eetgelegenheden zijn op wandelafstand. Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een zeer ruime woonkamer met aansluitend een zeer ruim terras en tuin. Verder is er een keuken met oven en microgolfoven, vaatwasmachine en inductiekookplaat. Deze woonst heeft verder 2 slaapkamers, een knap ingerichte badkamer douche. Tot slot is er een berging/technische ruimte. Het gebouw is goed uitgerust inzake veiligheid: traliewerk en hek met kleine patio. Als laatste kunnen we u melden dat het een zeer energievriendelijk appartement is. Het EPC is slechts 91 kWh/m²/jaar. Optioneel is bij het appartement ook een garage te koop voor 25.000 euro, met rechtstreekse toegang via de eigen tuin. Voor meer informatie of een bezoek, contacteert u Luc van B&V Invest op het nummer 0495/ 16. 83. 86. Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 231 75 92
Duplex for sale Berlare (RWC35190)

Op zoek naar een nieuwe thuis of een passende investering? Ontdek het plezier van thuiskomen in het charmante Berlare! Gelegen in Berlare langs de Franrijkstraat (N467, Schoonaarde - Donk), omgeven door wandel- en fietsroutes, het Kasteelpark, lokale voorzieningen, horeca en handelszaken in de nabijheid van het stadcentrum. Ons nieuwbouwproject is zorgvuldig ontworpen met het oog op een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie. Met 3 comfortabele appartementen met naar het zuiden aangelegde terrassen of tuin en 7 garageboxen bieden we een diverse opties die voldoen aan verschillende behoeften. Elk appartement is uitgerust met moderne voorzieningen, vloerverwarming, keukens met keramisch werkblad en de appartementen werden volledig geschilderd. Met minimale gemeenschappelijke kosten en een aangelegde tuin, is alles klaar voor uw comfortabele en zorgeloze intrek. Met een E-peil 20 voor alle eenheden, kunt u genieten van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl. We hebben geïnvesteerd in warmtepompen en zonnepanelen per appartement, samen met regenwaterrecuperatie, om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. De omgevingsvergunning werd aangevraagd voor 2023, waardoor je kan genieten van een verminderde onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar. Of u nu kiest voor een ruim 1-slaapkamerappartement met de mogelijkheid tot inrichting van het duplexgedeelte (ruime zolderkamer met een centrale plafondhoogte van 3m), of een ruim 2-slaapkamerappartement met een eigen tuin (100m²) of zonneterras. Oppervlakten: A0: 106m² + 16m² terras + 100m² tuin; A1: 97m² + 16m² terras; A2: 97m² + 32m² zolderkamer. Garageboxen (allen voorzien van een eigen elektrische aansluiting, dit om een laadpaal op aan te sluiten) zijn ook beschikbaar voor aparte aankoop, voor extra gemak en veiligheid. Prijzen vanaf 284.040,00 tot 335.000,00 euro. Exclusief BTW, registratie, aansluiting en notariskosten. 2de verdiep: A2 97m² + 32m² + 6m² terras = 284.040,00 euro Mogelijkheid tot 2de slaapkamer + dressing in het duplexgedeelte. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en uw droom van aangenaam wonen in Berlare te realiseren! Want to know more?

1 Bedroom(s) 129 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 92 67 52
Flat - Apartment for sale Berlare (RWC35189)

Op zoek naar een nieuwe thuis of een passende investering? Ontdek het plezier van thuiskomen in het charmante Berlare! Gelegen in Berlare langs de Franrijkstraat (N467, Schoonaarde - Donk), omgeven door wandel- en fietsroutes, het Kasteelpark, lokale voorzieningen, horeca en handelszaken in de nabijheid van het stadcentrum. Ons nieuwbouwproject is zorgvuldig ontworpen met het oog op een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie. Met 3 comfortabele appartementen met naar het zuiden aangelegde terrassen of tuin en 7 garageboxen bieden we een diverse opties die voldoen aan verschillende behoeften. Elk appartement is uitgerust met moderne voorzieningen, vloerverwarming, keukens met keramisch werkblad en de appartementen werden volledig geschilderd. Met minimale gemeenschappelijke kosten en een aangelegde tuin, is alles klaar voor uw comfortabele en zorgeloze intrek. Met een E-peil 20 voor alle eenheden, kunt u genieten van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl. We hebben geïnvesteerd in warmtepompen en zonnepanelen per appartement, samen met regenwaterrecuperatie, om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. De omgevingsvergunning werd aangevraagd voor 2023, waardoor je kan genieten van een verminderde onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar. Of u nu kiest voor een ruim 1-slaapkamerappartement met de mogelijkheid tot inrichting van het duplexgedeelte (ruime zolderkamer met een centrale plafondhoogte van 3m), of een ruim 2-slaapkamerappartement met een eigen tuin (100m²) of zonneterras. Oppervlakten: A0: 106m² + 16m² terras + 100m² tuin; A1: 97m² + 16m² terras; A2: 97m² + 32m² zolderkamer. Garageboxen (allen voorzien van een eigen elektrische aansluiting, dit om een laadpaal op aan te sluiten) zijn ook beschikbaar voor aparte aankoop, voor extra gemak en veiligheid. Prijzen vanaf 284.040,00 tot 334.000,00 euro. Exclusief BTW, registratie, aansluiting en notariskosten. 1ste verdiep: A1 97m² + 16m² terras = 294.800,00 euro Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en uw droom van aangenaam wonen in Berlare te realiseren! Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 92 67 52
Ground floor for sale Berlare (RWC35188)

Op zoek naar een nieuwe thuis of een passende investering? Ontdek het plezier van thuiskomen in het charmante Berlare! Gelegen in Berlare langs de Franrijkstraat (N467, Schoonaarde - Donk), omgeven door wandel- en fietsroutes, het Kasteelpark, lokale voorzieningen, horeca en handelszaken in de nabijheid van het stadcentrum. Ons nieuwbouwproject is zorgvuldig ontworpen met het oog op een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie. Met 3 comfortabele appartementen met naar het zuiden aangelegde terrassen of tuin en 7 garageboxen bieden we een diverse opties die voldoen aan verschillende behoeften. Elk appartement is uitgerust met moderne voorzieningen, vloerverwarming, keukens met keramisch werkblad en de appartementen werden volledig geschilderd. Met minimale gemeenschappelijke kosten en een aangelegde tuin, is alles klaar voor uw comfortabele en zorgeloze intrek. Met een E-peil 20 voor alle eenheden, kunt u genieten van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl. We hebben geïnvesteerd in warmtepompen en zonnepanelen per appartement, samen met regenwaterrecuperatie, om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. De omgevingsvergunning werd aangevraagd voor 2023, waardoor je kan genieten van een verminderde onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar. Of u nu kiest voor een ruim 1-slaapkamerappartement met de mogelijkheid tot inrichting van het duplexgedeelte (ruime zolderkamer met een centrale plafondhoogte van 3m), of een ruim 2-slaapkamerappartement met een eigen tuin (100m²) of zonneterras. Oppervlakten: A0: 106m² + 16m² terras + 100m² tuin; A1: 97m² + 16m² terras; A2: 97m² + 32m² zolderkamer. Garageboxen (allen voorzien van een eigen elektrische aansluiting, dit om een laadpaal op aan te sluiten) zijn ook beschikbaar voor aparte aankoop, voor extra gemak en veiligheid. Prijzen vanaf 284.040,00 tot 334.000,00 euro. Exclusief BTW, registratie, aansluiting en notariskosten. Gelijkvloers: A0 106m² + 16m² terras + 100m² tuin= 334.000,00 euro Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en uw droom van aangenaam wonen in Berlare te realiseren! Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 92 67 52
Flat - Apartment for sale Berlare (RBK54110)
499 000 €

9290 Berlare

Ben je op zoek naar een appartement met een hoge graad van afwerking en met het prachtigste zicht over het Donkmeer van Berlare? Gevonden! Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van Residentie Lakeview. Een naam die de residentie niet gestolen heeft, want vanop het zonnig terras of de mooi verzorgde gemeenschappelijke tuin aan het water heb je een fantastisch uitzicht! Afgewerkt met de beste materialen en met een EPC A (57kWh/m²) heeft dit appartement nog heel wat extra troeven in huis. Kelderverdieping: in de kelderverdieping bevindt zich de garage, afgesloten met een automatische poort. De garage is verplicht mee aan te kopen voor 35.000 EUR. GLV: op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de gemeenschappelijke inkomhal, alsook de toegang naar de gemeenschappelijke tuin met aanlegsteiger. 1steV: op de eerste verdieping bevindt zich het appartement. We komen binnen via de inkomhal (5m²) met ingemaakte kasten, waarna we doorlopen naar de ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken (56m²). De keuken is afgewerkt met top materialen en volledig ingericht met de nodige toestellen. Je aandacht wordt meteen mee naar buiten genomen, waarbij je vanop het terras (14m²) uitkijkt over het Donkmeer, instant vakantiegevoel! Gaan we terug naar binnen, komen we via de nachthal (7m²) terecht bij de koele berging (4m²), de mooi afgewerkte badkamer (5m²) met ligbad en dubbel lavabomeubel, het apart toilet en tot slot de 2 slaapkamers (12-10m²). Het appartement werd pas vorig jaar opnieuw volledig geverfd, de gevel kreeg in mei ook een opknapbeurt, waardoor je zonder kosten kan intrekken. Wil jij graag wakker worden en ontbijten met dit uitzicht? Het kan! Maak snel jouw afspraak voor een bezoek. Want to know more?

2 Bedroom(s) 101 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 52 89 00 33
Flat - Apartment for sale Overmere (RBK25737)
174 000 €

9290 Overmere

Ruim 2 slpkmr Appartement Overmere-Donk! Stap binnen bij Donklaan 188, waar ruimte, comfort en locatie samenkomen om jouw volgende vastgoedinvestering te zijn Of je nu een investeerder bent op zoek naar rendement of een toekomstige bewoner die op zoek is naar een eigen stek, deze woning biedt een ongeëvenaarde kans. Gelegen op een steenworp afstand van het betoverende Donkmeer en op wandelafstand van het Provinciaal Domein Nieuwdonk, geniet dit appartement van een adembenemende omgeving die uitnodigt tot ontspanning en recreatie te midden van natuurlijke pracht. Met een royaal vloeroppervlak van 96 m² is er voldoende ruimte om je eigen stempel te drukken. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, ideaal voor gezinsleven of gastenverblijf. Ook zijn er 2 handige bergingen voor extra opslag, wat bijdraagt aan de leefbaarheid en organisatie van de ruimte. -Aparte grote keuken -Geen lift, dus lage syndicale kosten -EPC 216 = C (geen kosten te voorzien, gemoedsrust dus) -Besparing indien enige eigen woning (3 % registratierechten – 2800 € bescheiden woning = ongeveer 2500€ registratie) -Ook het ondergelegen appartement kan het uwe worden, meer info op ### Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar jouw droom? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Mis deze unieke kans niet om te investeren in comfortabel wonen op een toplocatie! Mail ### of bel Dries: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 367 90 67
Flat - Apartment for sale Overmere (RBJ82923)
239 000 €

9290 Overmere

Dit pand doet mee aan de ERA Openhuizendag op 08/06/2024 van 14u30 tot 15u30. ​​​​​​​Ben je op zoek naar een appartement voor jezelf of als investering? Gevonden! Dit appartement is gelegen te Overmere in een recent appartementsgebouw (bouwjaar 2010) met 12 appartementen. Naast het feit dat het appartement instapklaar is, springen ook de energiezuinigheid (label A) en het zeer ruime terras van maar liefst 32m² in het oog. GLV: algemene inkomhal. Garage met extra autostaanplaats voor de garage, verplicht mee aan te kopen voor 20.000 EUR. 1steV: via de private inkomhal (5m²) komen we binnen in de lichtrijke woonkamer (28m²), die toegang biedt tot het terras aan de voorzijde (6m²). De aparte keuken is volledig ingericht en heeft ruimte voor het plaatsen van een ontbijttafel. Ook is er een handige berging (3m²) voorzien. De badkamer (6m²) werd ingericht met een lavabomeubel en een ligbad met douchevoorziening. Ook is er een apart toilet met handenwasser. Tot slot zijn er nog de twee slaapkamers (12-8m²) met toegang tot het ruime terras (32m²) aan de achterzijde, met uitzicht op de velden. Ideaal voor zowel eigen gebruik als voor investering! Voor investering is er de mogelijkheid tot het aankopen van meerdere appartementen met of zonder overname van aandelen. Interesse? Maak snel een afspraak! Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 52 44 46 58

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Berlare (9290) + Suburbs.

279 000 €

9200 Appels

100% Instapklaar én energiezuinig duplex appartement met 2 slpks te Schoonaarde. Dit prachtig duplex appartement situeert zich op wandelafstand van de winkels, de scholen, het openbaar vervoer. Via de inkomhal bereiken we de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken, die voorzien werd van alle comfort. Alsook geeft deze toegang tot het zuidgerichte terras. Er werd ook een slaapkamer, een badkamer en apart toilet voorzien. Op verdieping treffen we de tweede slaapkamer en een zolderruimte die dienst kan doen als berging (slp3?). Wenst u meer info ### Voor een bezoek ter plaatse, contacteer ### EPC waarde: 127 kWh/m². Want to know more?

2 Bedroom(s) 131 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 489 20 02 48
Flat - Apartment for sale Wichelen (RBK48742)
234 000 €

9260 Wichelen

Ben je op zoek naar een rustig gelegen appartement te Wichelen voor jezelf of als investering? Zoek niet verder! Dit recent appartement van het bouwjaar 2018 heeft heel wat troeven ter beschikking. Zo kent het een zeer rustige ligging, is het appartement energiezuinig en heeft het een zonnige privatieve tuin met terras. Indien je uitkijkt naar een investering, is dit appartement een absolute topper wegens instapklaar en verhuurd aan een zeer correcte huurder. Kelder: op de kelderverdieping, ook toegankelijk via de lift, is er een private kelder voorzien. GLV: via de algemene inkomhal met videofonie kom je terecht in de private inkom (9m²). Deze geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer (33m²) met open ingerichte keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot je eigen tuin met terras. De slaapkamer (11m²) heeft een ensuite badkamer (3m²) met inloopdouche. Tot slot is er nog het apart toilet en handige berging (4m²). Buiten is er ook nog een parkeerplaats voorzien, verplicht mee aan te kopen voor 10.000 EUR. Indien recent, instapklaar en rustige ligging deel uitmaken van jouw criteria, dan heb je ze met die appartement allemaal afgevinkt. Benieuwd? Maak snel jouw afspraak! Want to know more?

1 Bedroom(s) 72 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 89 00 33
229 000 €

9260 Wichelen

Deze prachtige duplex dakwoning is een droom voor iedereen die op zoek is naar comfort en een centrale locatie. Gelegen op de tweede verdieping, biedt dit appartement een veilige toegang met een deurbel voorzien van parlofoon en camera. Zodra u binnenstapt, wordt u begroet door een overvloed aan ruimte en natuurlijk licht. De woning pronkt met een moderne, open keuken in strak wit design, uitgerust met een houten werkblad, een inductiekookplaat en een ingebouwde koelkast. De keuken wordt verlicht door zonlicht dat prachtig door de Velux-ramen stroomt. De woonkamer, met zowel een zit- als eethoek, is verrassend ruim en biedt toegang tot een sfeervol dakterras met houten vloer via een grote schuifdeur. Het appartement beschikt ook over een apart toilet en een afgesloten ruime berging, ideaal voor uw wasmachine en proviand. De open ruimte leidt naar een houten trap die u naar de eerste verdieping brengt. Hier vindt u een royale slaapkamer met Velux-raam, met plaats voor een grote kledingkast. De moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche, bad, toilet, en een wastafelmeubel met verlichting en een grote spiegel, is uitzonderlijk ruim. Met ramen aan zowel de voor- als achterkant, is deze badkamer een juweeltje dat u elke ochtend blij maakt om de dag te beginnen. Dit appartement is niet alleen een oase van comfort en stijl, maar biedt ook een praktische en uitnodigende leefruimte in het hart van het dorp. Een ideale keuze voor wie houdt van modern wonen met een vleugje luxe. Er is ook een eigen privé parkeerplaats inclusief de prijs. ASBESTVEILIG & GEEN RENOVATIEPLICHT!!!! Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES Want to know more?

1 Bedroom(s) 70 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 96 62 22
199 000 €

9200 Dendermonde

Dit appartement maakt deel uit van een voormalig herenhuis opgedeeld in 4 appartementen. Het gebouw is gelegen in een rustige straat in de nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien werden alle appartementen in 2013 compleet gerenoveerd. Dit appartement op de tweede verdieping beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend de berging. Daarnaast is er nog de ruime slaapkamer, badkamer en apart toilet. Momenteel is het appartement verhuurd. Achteraan het gebouw is er ook de mogelijkheid om 1 of meerdere garages bij aan te kopen.Het appartement beschikt ook over een zeer gunstig EPC en is daardoor ook de ideale zorgeloze investering. Bel vandaag nog voor een bezoek naar 052/41.41.94.Referentie: 4826 Want to know more?

1 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
Flat - Apartment for sale Appels (RBK56772)
329 000 €

9200 Appels

Bent u op zoek naar een tot in de puntjes afgewerkt BEN-appartement met twee zongerichte terrassen? Wij hebben wat u zoekt! Dit appartement dateert van 2022 en is rustig gelegen dichtbij de Schelde, ideaal voor fietsers en wandelaars. Het appartement werd volledig ingericht met een strakke moderne stijl, die doorheen het volledige appartement terug te vinden is. Indeling: - GLV: Het appartement is voorzien van 2 ruime bergingen (2-2m²) en een bijhorende staanplaats. - 2deV: Via de ruime inkomhal (18m²) komt u in de omvangrijke woonkamer (47m²), met volledig uitgeruste open keuken.De keuken is eveneens voorzien van een kookeiland. Aangrenzend aan de keuken vinden we nog een ruime berging (6m²), met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De ultramoderne badkamer, beschikt over een ligbad en inloopdouche. Aansluitend bevinden zich twee slaapkamers (16-15m²). Als we teruggaan via de inkomhal hebben we nog een apart toilet en een technische ruimte. De woning beschikt over twee terrassen (18-4m²), waarop je gedurende de hele dag kan genieten van de zon. Bent u nog niet overtuigd? Hier zijn nog enkele pluspunten: -Het appartement beschikt over een lucht/water warmtepomp en is bijgevolg zeer energiezuinig -Het is een BEN-appartement. -Een extra alarmsysteem kan worden geïnstalleerd. -Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. -Zongericht groot terras. -Een garage voor 15.000 euro. -Het E-peil is 14, dus de kopers genieten gedurende 5 jaar van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing. Deze verkoop valt onder 6% BTW in plaats van 21% Wenst u een bezoek aan dit luxueus appartement? Aarzel niet ons te contacteren! Want to know more?

2 Bedroom(s) 118 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
335 000 €

9200 Appels

IN OPTIE - Recent energiezuinig appartement + 2 terrassen + auto-standplaats + berging. Dit instapklare en recent hoogwaardig en energiezuinige appartement, gelegen op het gelijkvloers van deze rustgevende residentie in een doodlopende straat is recent gebouwd in 2015 en beschikt over een open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. Koele en droge berging/wasplaats daarbij aansluitende voorhanden. Verder beschikt dit appartement op het gelijkvloers over over een hedendaagse badkamer, 2 volwaardige slaapkamers (waarvan beiden toekijken op 1 van uw 2 privatieve terrassen) en het gasten-toilet. De echte troef van het appartement is dat er in de vraagprijs zijn begrepen: een overdekte autostaanplaats en de privatieve kelder-berging. Van de zonnige hoogdagen genieten doet U op 1 van uw 2 privatieve terrassen die zicht geeft op een fenomenaal groen verzicht. Een TOP aanbod op de markt met een bewoonbare oppervlakte van bij de 100 m² met centrale ligging in Grembergen (vlakbij centrum Dendermonde, het station en invalswegen voor recreatie en woon-werk). Top energiezuinige EPC-B score van 117 kwh/m²/j en elektriciteitskeuring volledig CONFORM. Verwarming per vloerverwarming! Volle eigendom bezwaard met een recht van erfpacht. De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. BEZOEKDAG OP AANVRAAG! Attesten beschikbaar op ### Een GRATIS SCHATTING of meer info, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 46 00 00

Residentie Mercatus opens its doors - First viewing day by appointment: Saturday, July 6th from 10 AM to 1 PM. Come and experience it for yourself! For more information and registration, visit: kijkdag-residentie-mercatus. In this small-scale residence, 10 stylish apartments and 2 penthouses are being realized with a high degree of finishing. The light-rich, optimally laid out apartments are all finished with very high-quality materials, ensuring a high level of living comfort. Solar panels, underfloor heating, and the latest noise isolation techniques also contribute to this. Bicycles can be safely stored in the locked bicycle shed, equipped with charging points. Parking is available in the underground parking. 6% VAT purchase possible. If you would like more information or to schedule an appointment, contact Kimmy Suetens at ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 53 70 80 90

Magnificent new construction project in the heart of Lede. In this small-scale residence, 10 stylish apartments and 2 penthouses are being developed with a high degree of finish. The light-filled, optimally laid out apartments are all finished with very high-quality materials, ensuring a high level of living comfort. Solar panels, underfloor heating, and the latest in sound insulation technology also contribute to this. Mercatus is constructed in beautiful architecture with attention to detail. Energy efficiency and guarantee of optimal privacy were taken into account. The spacious southwest-facing terraces are a nice extension of the cozy living space, creating a sense of extra space, natural freedom, and ensuring good lighting. Bicycles can be safely stored in the locked bicycle storage, which also has charging points for electric bicycles. Parking is available in the common underground parking where the private storages are also located. A major plus is the central location: near the market, within walking distance of shops, schools, restaurants, banks, pharmacy, bus stops, and the station. Purchase at 6% VAT possible. For more information, we would like to welcome you at our office to explain this magnificent project in detail. Feel free to make an appointment by phone with Kimmy Suetens at ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 53 70 80 90

Magnificent new construction project in the heart of Lede In this small-scale residence, 10 stylish apartments and 2 penthouses are being realized with a high degree of finishing. The bright, optimally arranged apartments are all finished with very high-quality materials, guaranteeing a high level of living comfort. Solar panels, underfloor heating, and the latest sound-insulating techniques also contribute to this. Mercatus is constructed in beautiful architecture with attention to detail. Energy efficiency and ensuring optimal privacy were taken into account. The spacious southwest-facing terraces are a lovely extension of the cozy living space, creating a sense of extra space, natural freedom, and ensuring beautiful light. Bicycles can be safely stored in the secured bike storage, which is also equipped with charging points for electric bikes. Parking is available in the communal underground parking, where the private storage units are also located. A major plus is the central location: near the market, within walking distance of shops, schools, restaurants, banks, pharmacy, bus stops, and the station. Purchase with 6% VAT possible. For more information, we would be happy to welcome you at our office to explain this magnificent project in detail. Feel free to make a telephone appointment with Kimmy Suetens at ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 53 70 80 90

Residence Mercatus opens its doors - First viewing day by appointment: Saturday, July 6th from 10 AM to 1 PM. Come and experience it for yourself! For more information and registration, visit: viewing-day-residence-mercatus. In this small-scale residence, 10 stylish apartments and 2 penthouses are being realized with a high level of finishing. The bright, optimally arranged apartments are all finished with very high-quality materials, ensuring a high level of living comfort. Solar panels, underfloor heating, and the latest noise insulation techniques also contribute to this. Bicycles can be safely stored in the locked bike storage, equipped with charging points. Parking is available in the underground parking. 6% VAT purchase possible. For more information or an appointment, contact Kimmy Suetens at ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 53 70 80 90

KIJKDAG 06/07 VAN 10U TOT 13U (enkel op afspraak!). Kom dit schitterend project ontdekken via georganiseerd werfbezoek, laatste appartementen in eindafwerking. Dit jaar oplevering van appartement en geniet van de gunstmaatregel aan 6% BTW! LEDE – Residentie “Mercatus”, 2 exclusieve nieuwbouwresidenties in CENTRUM Lede. DIT wordt ongetwijfeld één van de meest prestigieuze en uitzonderlijke projecten van 2021! Uw nieuwbouw appartement aan 6% BTW!“Mercatus” biedt u de mogelijkheid. De architectuur met gesloten voorgevel langs straatkant, in combinatie met de lichtrijke en open woonvolumes langs terras met zuidwestoriëntatie, zorgen voor de ideale harmonie tussen privacy en wonen in centrumligging. “Mercatus” telt in totaal 10 energiezuinige appartementen en 2 penthouses, met woonoppervlaktes van 90 Tot 140m² excl. terrassen. De gelijkvloerse appartementen hebben elk afzonderlijk een aangelegde tuin, wat het aangenaam vertoeven maakt. Ondergrondse parkeerplaatsen, bezoekersparking, afgesloten fietsenberging met laadpunten (elektrische fietsen) en afzonderlijke kelderbergingen in aanbod. Exclusieve afwerking met de modernste faciliteiten (vloerverwarming, ventilatie, zonnepanelen en nieuwe geluidsisolerende technieken) en begeleiding bij keuzematerialen maken dit project onderscheidend van alle andere. De ligging met op wandel- en fietsafstand van Markt, winkels, scholen, openbaar vervoer en de vlotte bereikbaarheid naar invalswegen, zijn hier zeker een extra troef! U kan vrijblijvend een afspraak maken op kantoor om detailplannen, lastenboek en mogelijkheden te overlopen: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 53 60 65 60

KIJKDAG 06/07 VAN 10U TOT 13U (enkel op afspraak!). Kom dit schitterend project ontdekken via georganiseerd werfbezoek, laatste appartementen in eindafwerking. Dit jaar oplevering van appartement en geniet van de gunstmaatregel aan 6% BTW! LEDE – Residentie “Mercatus”, 2 exclusieve nieuwbouwresidenties in CENTRUM Lede. DIT wordt ongetwijfeld één van de meest prestigieuze en uitzonderlijke projecten van 2021! Uw nieuwbouw appartement aan 6% BTW!“Mercatus” biedt u de mogelijkheid. De architectuur met gesloten voorgevel langs straatkant, in combinatie met de lichtrijke en open woonvolumes langs terras met zuidwestoriëntatie, zorgen voor de ideale harmonie tussen privacy en wonen in centrumligging. “Mercatus” telt in totaal 10 energiezuinige appartementen en 2 penthouses, met woonoppervlaktes van 90 Tot 140m² excl. terrassen. De gelijkvloerse appartementen hebben elk afzonderlijk een aangelegde tuin, wat het aangenaam vertoeven maakt. Ondergrondse parkeerplaatsen, bezoekersparking, afgesloten fietsenberging met laadpunten (elektrische fietsen) en afzonderlijke kelderbergingen in aanbod. Exclusieve afwerking met de modernste faciliteiten (vloerverwarming, ventilatie, zonnepanelen en nieuwe geluidsisolerende technieken) en begeleiding bij keuzematerialen maken dit project onderscheidend van alle andere. De ligging met op wandel- en fietsafstand van Markt, winkels, scholen, openbaar vervoer en de vlotte bereikbaarheid naar invalswegen, zijn hier zeker een extra troef! U kan vrijblijvend een afspraak maken op kantoor om detailplannen, lastenboek en mogelijkheden te overlopen: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 53 60 65 60

More info on properties for sale or for rent - Berlare (9290) + Suburbs

Apartment for Sale in Berlare
The apartment market in Berlare presents an exclusive opportunity, with only 2 flats currently listed for sale. These premium apartments are priced at an average of €1,374,500, reflecting their luxurious nature and exclusive features. The availability of such high-end apartments in a predominantly house-oriented market makes these properties particularly appealing to discerning buyers looking for modern living spaces within a peaceful community.

Berlare’s apartments are part of a smaller segment comprising 12.7% of the local building types, with these units offering modern amenities and design that cater to professionals or smaller families who seek a more compact and maintenance-friendly living arrangement. The high price point of these apartments is justified by their sophisticated build and the exclusivity due to the limited number available, providing a unique living experience that stands out in the region.

Residents of these apartments benefit from the same community amenities as house owners. The local infrastructure supports a comfortable lifestyle with nearby shopping options, beauty and healthcare services, and dining establishments within the municipality. Moreover, the strategic location near significant highways and public transportation links ensures that residents can easily navigate to and from major urban centers whether for work or leisure.

Show all Show less