Flat for sale - Boortmeerbeek

8 results (1 - 8)
  Boortmeerbeek (RBI87197)

3190 Boortmeerbeek

259 500 € - 579 500 €

Nieuwbouwproject Lipshof omvat 34 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, 5 woningen met 3 of 4 slaapkamers, 1 handelsruimte en 2 kantoor- of praktijkruimtes. Opgetrokken in een hedendaagse architectuur die mooi aansluit bij het dorpse gevoel van de gemeente. Op het vlak van comfort en duurzaamheid word je hier op je wenken getrakteerd. Lipshof is energiezuinig met een E-waarde E30 (BEN-woningen), wordt verwarmd via lucht-water warmtepompen, en is voorzien van slimme domotica. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 73 - 147 4 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 290 90 00
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBJ54182)
310 000 €

3190 Boortmeerbeek

Cosy, bright duplex with 2 bedrooms in Boortmeerbeek Step inside: the entrance hall, equipped with a separate toilet, leads you to the sunny living area with an open kitchen. The kitchen is equipped with all modern comforts. From the living space, you have access to the spacious south-facing terrace. Via the staircase, to the first floor, with two bedrooms and a bathroom with sink, toilet, and bathtub. In the storage room, there is a connection for your washing machine and dryer. With a fixed staircase, you enter the spacious attic space, a blank canvas ready for your personal touch: a playroom, a home office, an extra bedroom... the possibilities are there! Bonus: the 2 garage spaces and extra storage make this apartment even more appealing. Located near the canal: an ideal environment for cycling and walking. Furthermore, all amenities are within reach and you have easy access to Leuven, Mechelen, Brussels & Antwerp. Interested? Contact us today for your tour! ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 20 36 00
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBJ48246)
260 000 €

3190 Boortmeerbeek

Ruim en lichtrijk appartement met twee slaapkamers en garage Ligging: Het pand is gelegen pal in het centrum van Boortmeerbeek. Het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het appartement. Indeling: U betreedt het pand via de gemeenschappelijke inkomhal. Van hieruit kunt u gemakkelijk de berging en de aparte tellers bereiken. Eens boven kunt u het appartement betreden. De centrale hal geeft u toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer en de badkamer. De zeer ruime en lichtrijke woonkamer biedt voldoende plaats aan een volwaardig salon en een eetkamer. Aansluitend kunt u de keuken vinden. Deze is groot genoeg om een ontbijttafel te installeren. De slaapkamers zijn alle twee voldoende ruim voor een dubbel bed en een kast. De badkamer beschikt over een douche in bad, dubbele lavabo en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Extra: Het appartement beschikt over een eigen garage in het gebouw. EPC: 172 kWh/m²/jaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBJ48245)
285 000 €

3190 Boortmeerbeek

Ruim en lichtrijk appartement met drie slaapkamers en garage Ligging: Het pand is gelegen pal in het centrum van Boortmeerbeek. Het station, winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van het appartement. Indeling: U betreedt het pand via de gemeenschappelijke inkomhal. Van hieruit kunt u gemakkelijk de berging en de aparte tellers bereiken. Eens boven kunt u het appartement betreden. De centrale hal geeft u toegang tot de drie slaapkamers, de woonkamer en de badkamer. De zeer ruime en lichtrijke woonkamer biedt voldoende plaats aan een volwaardig salon en een eetkamer. Aansluitend kunt u de keuken vinden waar een aparte bergruimte werd voorzien. De slaapkamers zijn alle drie voldoende ruim voor een dubbel bed en een kast. De badkamer beschikt over een douche in bad, dubbele lavabo en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Extra: Het appartement beschikt over een eigen garage in het gebouw. EPC: 120 kWh/m²/jaar Want to know more?

3 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI86696)

Appartement B 1.4 bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 105m² en een terras van 6m². Dit is een zeer ruim drieslaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche.Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (zuidelijk georiënteerd).Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1efase worden 2 units aangeboden (28 appartementen in totaal).Alle appartementen hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. Deze appartementen hebben allemaal een E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

3 Bedroom(s) 105 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI79916)

Appartement B 0.1 bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 80 m² en een ruim terras van 11 m². Dit is een zeer ruim een slaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine,. Badkamer met lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (zuidelijk georiënteerd). Alle appartementen hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. Deze appartementen hebben allemaal een E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn.Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

1 Bedroom(s) 80 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI79915)

Appartement B 1.4 op de 1e verdieping heeft een bewoonbare opp. van 95m² en een ruim terras van 16 m². Zeer ruim twee slaapkamerappartement met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (ZO). Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1e fase worden 2 units aangeboden (28 app. in totaal). Alle app. hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien van de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn. Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732
Flat - Apartment for sale Boortmeerbeek (RBI79914)

Appartement B 2.3 op de 2e verdieping heeft een bewoonbare opp. van 103m² en een terras van 6 m². Zeer ruim twee slaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi terras (zuidelijk georiënteerd). Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1e fase worden 2 units aangeboden (28 app. in totaal). Alle app. hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn.Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 800 62 732

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Boortmeerbeek (3190) + Suburbs.

Discover a new era of comfort and luxury in the vibrant center of Haacht! Welcome to our small-scale and energy-efficient new construction project, consisting of 3 spacious apartments perfectly suited to the demands of the 21st century. This contemporary design exudes modernity with its light decorative plaster and striking, jet-black framed windows. Each apartment will have an individual heat pump, underfloor heating and solar panels. The developer also guarantees an E-level of E10, allowing the buyer to enjoy a 100% property tax rebate for the first 5 years. The apartments are designed with floor-to-ceiling windows guaranteeing an abundance of natural daylight. The quick decision maker still has a say in the materials. There is an elevator as well as a bicycle shed. As a buyer you can, under certain conditions, still enjoy a VAT rate of 6% instead of 21%. Apartment 1.1 is xxx m² and has two sliding windows and a terrace of xxx m². Completion is scheduled for the autumn of 2024. Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 468 48 61 27
325 000 €

2820 Bonheiden

Recent, energiezuinig appartement in een aangename residentie te Bonheiden. Dit recente appartement, gebouwd in 2020, werd met hoogwaardige materialen afgewerkt en is perfect instapklaar. Het appartement is vlot toegankelijk, via trap of lift, en is gelegen op de eerste verdieping. Dankzij grote raampartijen kan u heerlijk genieten van aangename leefruimtes. Een knappe woonkamer met geïnstalleerde open keuken bieden een ideale thuis. De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een apart gastentoilet en een berging/wasplaats. En indien u niet binnen wenst te vertoeven kan u heerlijk tot rust komen op het aangename terras. In de ondergrondse parkeergarage is er een autostaanplaats en een privatieve berging voorzien, inbegrepen in de vraagprijs. Het appartement geniet een degelijk afwerkingsgraad en is voorzien van alle moderne comfort. Zeer energiezuinig - E28 ! Een unieke kans voor wie een modern appartement zoekt met vlotte bereikbaarheid, o.a. via openbaar vervoer en belangrijke invalswegen (o.a. R6 - E19), centraal tussen Brussel - Antwerpen en Mechelen - Leuven. Kom de troeven van dit appartement ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
265 000 €

3150 Haacht

Voor meer info, contacteer Pieter via ### of via ### . Dit uitstekend onderhouden, gezellige tweeslaapkamerappartement heeft vele troeven: - Een ideale locatie aan het marktplein van Haacht, dus op wandelafstand van de dichtstbijzijnde apotheek, supermarkt, winkels,...; - Hoogrendementsbeglazing; - Hoogrendementsketel op gas; - Vernieuwd, geïsoleerd dak; - Zeer ruime kamers; - Een garagebox (inbegrepen in de vraagprijs); - Geen gemeenschappelijke kosten; - ... INDELING: - Via de inkomhal betreedt u de twee ruime slaapkamers aan de achterkant van het appartement. Eén ervan heeft een terras, waar u in alle privacy kan genieten van de rust. Verder is er een badkamer met bad, toilet en wasmachine, een apart toilet en een open keuken met ruime woonkamer. Vanaf het salon heeft u zicht op het marktplein van Haacht. Achteraan het gebouw is er nog een aparte garagebox, die kan fungeren als autostaanplaats of extra opbergruimte. Bent u ook benieuwd om eens langs te komen? Plan dan snel uw afspraak in. Wenst u een gratis waardebepaling van uw eigendom? Neem dan vrijblijvend contact op via ### of via ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 84 96 84

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 2 270 07 45

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. Want to know more?

2 Bedroom(s) 144 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 2 270 07 45

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 2 270 07 45

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 2 270 07 45
272 000 €

2812 Muizen

Handelsgelijkvloers met woonst, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen. Op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie is de zeer ruime vloeroppervlakte ingedeeld met een voormalige winkelruimte en achterliggend woonst met 2 slaapkamers en bureel. Gezien de ruime oppervlakte op het gelijkvloers is er mogelijkheid tot het creëren van een extra appartement, onder voorbehoud van goedkeuring vergunning. Achteraan is er voor elk van de entiteiten een aangenaam, zuidoost georiënteerd terras voorzien. Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013. Bijhorende garage-boxen zijn gesitueerd achter het gebouw en mogelijk bij aan te kopen met vraagprijs € 22.000. Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven. Want to know more?

2 Bedroom(s) 211 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
258 000 €

2812 Muizen

Knap appartement met 3 slaapkamers, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen. Dit verrassend ruime appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige residentie met 5 entiteiten en is functioneel ingedeeld. Een lichtrijke woonruimte en aparte keuken bieden een aangename thuis. De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers, een berging / wasplaats, een badkamer en een apart toilet. Achteraan is het heerlijk vertoeven op het perfect zuidoost georiënteerd terras. Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013. In 2021 werden op de verdiepingen nieuwe PVC-ramen met dubbelglas voorzien. Ook werd +- 3 jaar geleden een nieuwe CV-ketel geplaatst. Extra: mogelijkheid tot aankoop garagebox, vraagprijs € 22.000. Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven. Fijn pluspunt: een gunstig rendement aangezien het appartement reeds verhuurd is. Kortom, een interessante opportuniteit ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44
269 000 €

1981 Hofstade

Volledig vernieuwd, gezellig appartement met 2 ruime slaapkamers en terras op de 2de verd. en aparte garage achteraan. Ind.: gemeensch. inkomhal en tellerlokaal (water en gas), traphal. 1ste verd.: inkomhal, leefruimte met eetplaats (25m²), open ing. keuken, nachthal, ing. badkamer, 2 ruime slaapkamers (11/15m²) en ruim terras achteraan. Tevens inclusief ruime en eigen garagebox (16m²). Vrij van asbest ! ! KORTOM EEN VERNIEUWD EN GEZELLIG APPARTEMENT, BOVENDIEN OP FIETSAFSTAND VAN MECHELEN CENTRUM ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 66 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 751 07 01
214 600 €

2820 Bonheiden

Modern ground-floor flat with 2 bedrooms, terrace and carport (+ €20,000) This move-in-ready flat offers a perfect combination of comfort and modern style. Located on the ground floor, you enter the spacious living area with an open-plan kitchen equipped with all necessary appliances. Large windows provide abundant natural light and offer a view of the cosy terrace, creating a harmonious connection between inside and outside. The bathroom is tastefully decorated and features a washbasin cabinet, a toilet and a shower. In addition, the flat offers two comfortable bedrooms and an extra storage/laundry room. This flat is equipped with a carport, mandatory to purchase, at a sales price of 20,000 euros. This carport not only provides protection for your vehicle, but also adds to the overall convenience of your new home. In short, this flat is an excellent opportunity for those looking for a contemporary and carefree living experience. Do not hesitate to contact us for more information or to arrange a viewing. Discover the charm and functionality of this beautiful ground-floor flat, located in a quiet street, close to schools, approach roads, public transport and the village centre. Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 49 09 00
Flat - Apartment for sale Bonheiden (RBJ42227)
275 000 €

2820 Bonheiden

Knap gelijkvloersappartement, gunstig gelegen nabij het dorpscentrum van het residentiële Bonheiden. Dit instapklare 2-slaapkamerappartement is gelegen in een kleinschalige residentie, bouwjaar 2006. Het appartement is vlot toegankelijk met alle woonvertrekken op het gelijkvloers. Het verrassend ruime appartement is functioneel ingedeeld en werd afgewerkt met duurzame materialen. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer met open keuken biedt een gezellige thuis. De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een toilet en een berging / wasruimte. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen op het zuid georiënteerde terras achteraan. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij de garagebox achteraan het gebouw, inbegrepen in de vraagprijs. Dankzij de gunstige ligging nabij het centrum zijn scholen, winkels, openbaar vervoer, sport & ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand te bereiken. Op zoek naar een mooi appartement of een ideale investering? Mis deze kans niet en contacteer ons via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 75 54 44