Flat - apartment for sale - Deinze

114 results (1 - 20)

9800 Deinze

363 825 €

Porta Klara is een standingvol, zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject op de hoek van de Tolpoortstraat en de Achiel Van Eechautestraat in het centrum van Deinze. Het project bestaat uit 18 units waarvan veertien leefappartementen telkens voorzien van 2 en 3 slaapkamers met ruime zonneterrassen over de eerste 3 bouwlagen en 3 unieke penthouses. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een privatieve tuin. De ligging heeft als belangrijkste troef haar sterke bereikbaarheid van het centrum van de stad. Met de wagen zijn de opritten van de E17 en E40 dichtbij. Ook het openbaar vervoer is er goed georganiseerd vanuit het station van Deinze, op wandelafstand van Porta Klara. Daarenboven biedt Deinze u een aangename, bruisende leefomgeving met een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, horeca en culturele evenementen.De appartementen worden uitgerust met individuele, hoogrenderende condensatieketels op aardgas, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en fotovoltaïsche panelen voor de appartementen waar noodzakelijk. Hierdoor geniet elk appartement van een E-peil lager of gelijk aan 40 wat u een erg lage energiefactuur zal opleveren.Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 18 staanplaatsen, 2 garages en 18 kelderbergingen voorzien.Voor bijkomende informatie over de verschillende appartementen in dit project of voor een werfbezoek, kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Bachte-Maria-Leerne

298 000 € - 475 000 €

Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De kleinschalige residentie bestaat uit 12 comfortabele én energiezuinige leefappartementen met aansluitend een geschakelde woning. Residentie Minnehof is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en de lokale voorzieningen. Er is een vlotte verbinding via de Leernsesteenweg richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Ook de aanpalende gemeenten Nevele en Sint-Martens-Latem zijn nabij. U vindt op wandelafstand een apotheek, de lokale beenhouwer met groenten- en fruitafdeling, een bakker, kapsalon, fitness en kruidenier.De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Dit wordt versterkt door het stijlvol aangelegd ‘dorpspleintje’ net voor het gebouw.De appartementen met 1 en 2 slaapkamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort met zonnige terrassen op de verdiepingen en een terras met privatieve tuin voor de gelijkvloerse appartementen. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs.Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar.Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject in het gezellige Bachte-Maria-Leerne? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

1 - 4 Bedroom(s) 88 - 192 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Deinze

405 500 €

Centraal op de Markt van Deinze verschijnt binnenkort een nieuwe eyecatcher, residentie Imperia, een future-proof nieuwbouwproject met een riante handelsruimte op het gelijkvloers en acht appartementen met ruime zonneterrassen, uitkijkend over de Markt. Het gebouw ligt in het hart van Deinze, omringd door vele restaurants, café's, winkels, cultuur, zorg en de Brielmeersen met zijn prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging ook van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer alsook met de wagen. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Er zijn ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting. Daarnaast zijn er twaalf staanplaatsen en acht ondergrondse bergruimtes voorzien. Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Deinze

199 500 € - 465 000 €

Residentie 'Thuis aan de Statie' is een centraal gelegen en energie-arm nieuwbouwproject bestaande uit 29 kwalitatief afgewerkte appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen verspreid over het gelijkvloers, de eerste, tweede en derde verdieping. Op het gelijkvloers wordt er tevens een handelsruimte voorzien met erg grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen op de hoek van het gebouw. Naast de future-proof technieken, vrij van fossiele brandstoffen, en het lastenboek wordt een nadruk gelegd op het sociale aspect, waarbij een gezamenlijk daktuin van liefst 300 m² wordt voorzien. Het hoge comfort vertaalt zich in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D. Op gebied van afwerking is er een degelijke standaard voorzien, volledig in lijn met de smaakvolle architectuur van het gebouw, ontworpen door het gerenommeerde Antwerpse architectenbureau AWG. Het bureau won diverse prijzen en stond jaren onder leiding van onze eerste Vlaamse Bouwmeester, Architect Bob Van Reeth. Er zijn 18 bovengrondse staanplaatsen voorzien. Benieuwd? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 66 - 171 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Deinze

245 000 € - 560 000 €

Situation : "Liv-De Molens" est un projet résidentiel situé le long de la Lys et au milieu d'un grand parc à Deinze. Conçu dans le respect de l'authenticité d'un lieu historique et où habiter, vivre et travailler vont de pair. Avec une combinaison parfaite d'appartements spacieux et de qualité, d'espaces de loisirs et de verdure, de commerces, de bureaux et d'équipements urbains, ce projet promet de devenir un nouveau quartier de la ville. Achèvement : Cette phase II fait partie du projet Liv-De Molens. Ici, nous continuons sur la même lancée que la première phase : un mélange de charme authentique et de vie branchée. La combinaison d'éléments authentiques et nouveaux confère au site son caractère extraordinaire. Il y en a pour tous les goûts : des appartements avec vue sur le parc ou sur la Lys. Oeverpoort : Entièrement entouré de verdure, Oeverpoort constitue le lien entre la Lys et le parc. Les huit étages offrent de la place pour 40 unités, et en surélevant le rez-de-chaussée d'un demi-étage par rapport au niveau du sol, les appartements du rez-de-chaussée bénéficient de la même qualité que ceux qui se trouvent au-dessus. Les terrasses évasées offrent une expérience intense de la verdure qui entoure le bâtiment. Kouterheem : Situé dans le poumon vert de Liv-De Molens. Surplombant le parc, cette application est un endroit idéal pour séjourner. 41 unités réparties sur 7 étages. Comme dans l'immeuble voisin d'Oeverpoort, le rez-de-chaussée dépasse d'un demi-étage. A la fois : différents types d'app. disponibles Parking, stockage en sous-sol : supplément Pour plus d'informations et pour connaître les logements disponibles : contactez-nous Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 68 - 130 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Deinze

250 000 € - 420 000 €

"Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects. Een site van 2,2 hectare met ligging aan de Leie, in de onmiddellijke nabijheid de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar invalswegen. In Liv – De Molens vind je enkele historische gebouwen die mooi aansluiten bij de stijlvolle nieuwbouw. De ultieme mix van authentieke charme en trendy wonen. Deze combinatie geven de site buitengewone karakter: een harmonieuze plek die rust en schoonheid uitstraalt. Deelproject Leiehof: onderscheidt zich door de unieke Noorse architectuur waarbij de focus ligt op ruimte, licht en luxe, 29 woonentiteiten. De zonnige app. en penthouses, met 2 of 3 slpk hebben ruime terrassen met zicht op het water. Deelproject Pleinstede is de verbindende factor tussen stad en park. De 36 woonentiteiten zijn allemaal praktisch ingerichte app. met extra aandacht voor veel lichtinval en waarbij je kan kiezen uit 1, 2 of 3 slpk en haalbaar voor elk budget. E-peil 35 - EPC en KI: nog niet gekend Parking en kelderberging: mits meerprijs Beschikbare datum: onder voorbehoud Voor alle info en een overzicht van de beschikbare entiteiteiten: ### Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 61 - 99 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Dit tweeslaapkamer appartement van 93 m² op het vierde verdiep beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken en annex berging, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met twee wastafels en een inloopdouche. Daarnaast heeft het appartement ook een zuidelijk georiënteerd terras aan de kant van de markt.Dit appartement is gelegen in residentie Imperia, een bijzonder vooruitstrevend nieuwbouwproject bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, 8 comfortabel en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwappartementen met ruime zongerichte terrassen uitkijkend over de Markt en voldoende parkeerplaatsen in het binnengebied. Het gebouw ligt in het hart van Deinze, omringd door een divers aanbod van restaurants, café's, winkels, cultuur, zorg en de Brielmeersen met haar prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging ook van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer alsook met de wagen. Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Zo werd er gekozen voor een combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een super efficiënte warmwaterboiler geïntegreerd in de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden. Zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting.Daarnaast zijn er twaalf staanplaatsen en acht ondergrondse bergruimtes voorzien, voor optimaal comfort van alle bewoners.Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
197 000 €

9800 Deinze

Dit appartement van ca. 65m2 bevindt zich op de eerste verdieping van Residentie Maurice, in het centrum van Deinze. Dankzij de centrale ligging zijn alle faciliteiten zoals scholen, restaurants, winkels, culturele voorzieningen en zorginstellingen nabij. Bovendien bevinden de Brielmeersen zich op slechts 1 kilometer afstand, waar men kan genieten van sportieve activiteiten, wandelingen en van de natuur. De locatie van dit appartement biedt ook een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.Het appartement heeft in 2023 een volledige renovatie ondergaan zo werden de ramen, sanitair, elektriciteit, verwarming, keuken, badkamer, vloeren... vernieuwd en werd er geschilderd. Het appartement is ingedeeld als volgt: via de inkomhal komt men in de leefruimte bestaande uit een zit- en eethoek met volledig uitgeruste open keuken. Aansluitend geeft de leefruimte toegang tot het terras waar men kan genieten van de ochtendzon. Vervolgens biedt het appartement een master bedroom, een tweede slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast beschikt het appartement over een privatieve kelderberging die is inbegrepen in de vraagprijs. Tenslotte is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging. EPC: 99 kWh/m² (A) / Elektriciteit conform / Vrij vanaf akteBenieuwd naar dit appartement in het centrum van Deinze? Maak een afspraak via ### of bel ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 65 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
848 000 €

9800 Deinze

Dit luxueuze appartement is gelegen in het centrum van Deinze, op 2 minuten wandelen van de markt. Het appartement bevindt zich over de volledige 4e verdieping en geniet van ca. 210 m² bewoonbare oppervlakte met 40 m² aan terrassen, deels gelegen aan de leefruimte en de slaapkamers. Dankzij de prachtige raampartijen is een overvloed van natuurlijk licht aanwezig met een panoramisch zicht over de stad. Bij het binnenkomen van het appartement komt u in direct contact met de imposante leefruimte met open bureauruimte. De spatieuze eetruimte met gashaard zorgt voor verbinding naar de leefkeuken met een tweede eetgedeelte. De keuken is royaal uitgerust en geniet van twee bergingen. Het uitgestrekte eiland zorgt voor extra werk- en opbergruimte. De dressing dient als doorgang naar de twee slaapkamers met gemeenschappelijke badkamer. Deze is voorzien van toilet, luxedouche en lavabo, afgewerkt in hoogwaardige materialen. In de masterbedroom zijn eveneens ingewerkte kasten voorzien. Doorheen het volledige appartement werd maximaal gebruik gemaakt van maatwerkkasten met ingewerkte nissen in notelaarshout en ingewerkte ledverlichting. Op deze manier is er voldoende opbergruimte en wordt de afwerkingsgraad nogmaals benadrukt. De parketvloeren zorgen voor een warme sfeer die versterkt wordt door de ingebouwde gashaard. Het volledige appartement is voorzien van indirecte verlichting, vloerverwarming, domotica en screens zijn voorzien op alle ramen. Bij het appartement is keuze tussen twee types garageboxen. Voor meer info of een bezoek: ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 210 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
227 000 €

9800 Deinze

Dit prachtig lichtrijk appartement met 2 terrassen is gelegen in het hartje van Deinze, op wandelafstand van bakker, slager, school, restaurants, winkels,... en op een boogscheut van de Markt, station en invalswegen. Het appartement bestaat uit een inkomhal, apart gastentoilet en ingemaakte vestiairekast met aansluiting voor wasmachine. De lichtrijke, ruime en gezellige living verleent toegang tot een balkon aan de voorgevel van het gebouw en sluit naadloos aan met de vernieuwde keuken (vitrokeramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasmachine en frigo met diepvries). Daarnaast voorziet het appartement twee slaapkamers met toegang tot het terras aan de achtergevel én een badkamer met regendouche en lavabo met meubel. Bovendien is er een ruime fietsenberging aanwezig in het gebouw. De recente renovatiewerken, gunstige ligging, lage EPC-score, conforme elektriciteitskeuring en de centrale verwarming op aardgas maken van dit appartement een ideaal investeringsvastgoed met een gegarandeerd rendement van bijna 5%, of ideaal voor starters! Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor op ### of via mail: ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
215 000 €

9800 Deinze

Dit lichtrijk en gezellig appartement op de eerste verdieping is super centraal gelegen nabij het centrum en vlakbij het station van Deinze. Het appartementsgebouw ondergaat intussen energetische verbeteringen met het zicht naar een duurzame toekomst. Dit appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, ruime berging, grote leefruimte bestaande uit twee delen met een terras die perfect aansluit met de ingerichte keuken. Er zijn bovendien 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met terras en de badkamer. Vraag eveneens meer info in verband met de aankoop van de bovengrondse garagebox (25.000 EUR)! Dit appartement is ideaal voor starters of als investeringsvastgoed, voor de snelle beslisser! Contacteer ons dan snel via ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
240 900 €

9800 Deinze

OPEN HUIS ZATERDAG 09/12 e.k. van 11u tot 12u. Recent perfect instapklaar en energiezuinig appartement – 3de verdieping - te Deinze omvattende o.a. • Ruime inkom. • Apart toilet. • Berging. • Lichtrijke gezellige living. • Mooi ingerichte open keuken. • 1 slaapkamer. • Ingerichte badkamer met dubbele lavabo, meubel, mooi betegelde douche. • Zuidgericht terras – zeer ruim – met afdak. • Ruime privé kelder. • Gemeenschappelijke fietsplaats. • CV aardgas (HR-top ketel). • HR-glas b (U waarde 1,10). • … … … Oppervlakte ca.52m2 (volgens het EPC). Bouwjaar 2012. EPC 85 kWh/m2jaar – Label A. Vrij bij akte en betaling. Gelegen in mooie omgeving, op wandelafstand van handelszaken, vlakbij de Leie met voetgangersbrug en gratis parkeergelegenheid,… Bel ons op ### voor een bezoekje ter plaatse en reserveer alvast Uw bezichtiging tijdens ons OPEN HUIS ZATERDAG 9/12 e.k. van 11u tot 12u. (Ref.15568) Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
330 000 €

9800 Deinze

​In het hartje van Deinze vindt u op de 3e verdieping van Residentie Eden dit ruime, knappe appartement, afgewerkt met stijlvolle en kwalitatieve materialen. Winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer, ... in de onmiddellijke omgeving. Vlotte bereikbaarheid naar E17 en de belangrijke invalswegen.Het appartement beschikt over een inkomhal, lichtrijke woonkamer met open keuken en aanpalende berging, badkamer voorzien van ligbad en dubbele lavabo, 2 slaapkamers en een apart toilet. Het appartement beschikt vooraan over een ruim terras, achteraan een kleiner. Daarnaast beschikt het appartement nog over een privatieve kelderberging.Troeven: Centrale ligging Gemeenschappelijke fietsenberging Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
219 000 €

9800 Petegem

Dit prachtig 1-slaapkamer appartement met zonnig terras bevindt zich op de eerste verdieping, dichtbij het centrum van Deinze, het station en de belangrijkste invalswegen. Via de inkomhal betreden we de lichtrijke en gezellige woonkamer met aansluitend de volledig ingerichte keuken met kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser,.... Verder beschikt dit appartement over 1 ruime slaapkamer, een badkamer met douche en lavabomeubel, een apart toilet en een praktische berging. Bovendien hoort bij dit appartement een bovengrondse autostaanplaats en is er de mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan € 35.000. Extra troeven aan dit ruim appartement zijn: centrale verwarming op aardgas, laag EPC, heel recent gebouw en lage gemeenschappelijke kosten. Ideaal als investering of eerste woning! Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor via ### of via mail: ### . Want to know more?

1 Bedroom(s) 68 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
225 000 €

9800 Deinze

In het hart van Deinze vinden we deze goed onderhouden appartementen terug. De appartementen zijn instapklaar. Er is ook de mogelijkheid tot het kopen van een garage (€20.000) en/of een staanplaats (€10.000). Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Deinze

234 000 € - 339 000 €

De oude Torck site in Deinze kreeg een nieuwe bestemming. De oude kinderwagen fabriek heeft plaats gemaakt voor appartementen en een ruim handelspand op het gelijkvloers. Betaalbare appartementen, investeringsappartementen , maar evengoed de mogelijkheid om de appartementen op de 6e en 7e verdieping te gaan samenvoegen tot loftachtige units met weidse vergezichten... je vindt het allemaal terug in deze mooie ontwikkeling. Qua bewoning op de Torck site is er voor elk wat wils. Er zijn zowel 1 slaapkamer, 2 slaapkamer als 3 slaapkamer appartementen. De ligging is ideaal voor diegene die in de nabijheid van het station willen wonen, want dat ligt op loopafstand. De appartementen liggen rond een groen binnengebied. De wagen kan je kwijt in de ondergrondse parkeerplaats. Scholen, een natuur-, wandel- en sportgebied (de Brielmeersen), een sportcomplex (Palaestra), warenhuizen, de winkelstraat, het theater (de Leiespiegel), de muziekacademie, de tekenacademie... alles is op loopafstand bereikbaar. Deinze heeft bovendien een super goede fietsinfrastructuur. Zeker de moeite waard om eens in detail te bekijken. De appartementen zijn allemaal afgewerkt. Het energielabel voor deze appartementen is label A . Vrijblijvende info 7/7 of een bezoek: contacteer Sarah ### of ### Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 71 - 123 2 unit(s)
contact
details
Email
Call

De TORCK-site weet zowel jong als oud te bekoren . Het project TORCK is een ambitieus nieuwbouwproject met een rijke geschiedenis die klaar is voor de moderne toekomst. Dit project is gelegen te Deinze en zorgt er voor dat de bewoners naast een topligging ook genieten van een gezellige groene binnentuin. Deze binnentuin vormt het centrum van de site en zorgt voor een rustgevend gevoel. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 71 - 123 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

9800 Vinkt

368 180 €

Deze kleinschalige residentie laat je door zijn unieke ligging optimaal genieten van het beste wat de charmante dorpskern van Vinkt te bieden heeft. Zowel lokale voorzieningen, openbaar vervoer, school, wandelroutes en andere belangrijke troeven zijn op wandelafstand van het project. Oplevering is gepland zomer 2023! Want to know more?

2 Bedroom(s) 146 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Deinze (RBI36792)
219 900 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, openbaar vervoer, ... vindt u dit 2-slaapkamerappartement.Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en omvat een inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, balkon, garage en kelderberging.Troeven: Centrale ligging Ideaal voor starters of als investering Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Deinze (RBI92460)
195 000 €

9800 Deinze

Gelegen op de vierde verdieping vinden we dit ruime appartement bestaande uit inkomhal, leefruimte met ruim balkon, aparte leefkeuken, kleine berging, badkamer met lavabo/bad/aansluiting wasmachine, apart toilet, 2 ruime slaapkamers, een terras aan de achterzijde en een ruim balkon aan de voorzijde met uitzicht.Het appartement is verhuurd, onmiddellijke inkomsten verzekerd! Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call