Flat for sale - Dessel

7 results (1 - 7)

2480 Dessel

226 500 € - 750 000 €

Wat je gezinssituatie ook is, in De Mousse vind je wat je nodig hebt. Van 1-slaapkamer appartement met terras of tuin, tot grotere appartementen en ruime duplexen. Of liever toch een exclusieve penthouse met 3-slaapkamers, 2 badkamers en extra groot terras? Hier is voor ieders wat wils. Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen. En ook met de orientatie van de terrassen en tuinen werd rekening gehouden, want deze zijn allemaal zuid of zuidwest gericht. Energiezuinig? Absoluut! Het volledige project wordt voorzien van zonnepanelen (liefst 4 per unit) en warmtepompen. Hier mag u er gerust van uitgaan dat uw toekomstige woning “bijna-energie-neutraal” zal zijn. En dat is niet enkel goed voor het klimaat maar ook voor uw portefeuille. Hier hou je je energiefactuur dus gemakkelijk onder controle. De appartementen variëren tussen de 65m² - 199m² zowel 1, 2 als 3 slaapkamers met ruime terrassen tussen de 9m²-26m². Ideaal als investering of om zelf te wonen, kortom voor ieder wat wils! U kan alles volledig naar eigen smaak inrichten met de budgetten die voorzien zijn. Er zal gebruik gemaakt worden van energiezuinige technieken gezien duurzaamheid en milieu centraal staan. Zo zal er gebruik gemaakt worden van l ucht/water warmtepomp met vloerverwarming (+ optioneel vloerkoeling), aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing en zonnepanelen . Het e-peil zal aldus maximum E20 bedragen. Kan u niet wachten om op deze locatie te vertoeven? Maak uw afspraak om samen te bekijken welk appartement volledig aan uw wensen voldoet. Info en verkoop: Voor meer info contacteer ons op ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW (21%) op het constructieaandeel. Parking en berging verplicht bij aan te kopen. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 65 - 197 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 435 31 33
  Dessel (RBI50260)

2480 Dessel

335 000 € - 353 000 €

Reeds 40 % verkocht! Gunstig gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 2 x 5 moderne en luxueus afgewerkte appartementen in een doodlopende nieuwe verkaveling te Dessel. In de doodlopende en kindvriendelijke straat Gietesbos te Dessel vinden we 2 knappe en tijdloze blokjes van telkens 5 appartementen met elk een bewoonbare oppervlakte van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze knappe woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Er wordt verkocht onder de Wet Breyne waardoor u een 100 % voltooiingswaarborg geniet. Prijzen vanaf 335.000 euro (excl aankoopkosten) Voor meer informatie of een afspraak om de plannen, het lastenboek en de prijslijst incl aankoopkosten te bekijken contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 - 111 6 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
250 000 €

2480 Dessel

Dit ruim appartement op de benedenverdieping in Dessel is ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel en gelijkvloers wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 90 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een doorsnee gezin of koppel. We betreden het appartement via de inkomhal met ruimte voor vestiaire kast. Vervolgens komen we in de leefruimte met hier aansluiten de uitgeruste keuken. Zowel de keuken als de leefruimte worden verwend met aangenaam veel lichtinval. De ruime badkamer is uitgerust met een douche-bad combinatie, enkele wastafel in meubel en een handdoekradiator. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin met kinderen of voor wie graag een extra kamer heeft voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of logeerkamer. Extra bergruimte en plaats voor een wasmachine en droogkast vinden we in de berging welke tevens dienst doet als technische ruimte. Deze ruimte biedt toegang naar het ruime terras van ca. 30 m² dat deels overdekt en deel open is. Hierdoor kan je op het terras zowel volop genieten van een heerlijke zomerse dag als gedurende een nattere periode. Tot slot is het appartement voorzien van een lift, waardoor ook de kelder toegankelijk is voor mensen die minder mobiel zijn. In deze kelder vinden we een parkeerplaats en kelderberging inbegrepen in de prijs! Want to know more?

2 Bedroom(s) 91
contact
details
Email
Call
+32 14 75 67 56
Flat - Apartment for sale Dessel (RBJ37035)

Gunstig gelegen en ruim gelijkvloersappartement met 2 slpks en tof terras. In het doodlopende en kindvriendelijke Gietesbos vinden we 2 knappe blokjes van telkens 5 appartementen met een bewoonbare opp. van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. App A 0.2 is een 2 slpk app op het gelijkvloers en bestaat uit een inkomhal, vestiaireruimte, gastentoilet, ruime en lichte leefruimte met aparte keukenhoek en aansluitende berging, verder twee slaapkamers en een badkamer. Aansluitend aan de leefruimte en keuken treft men het overdekte terras van 12 m² op het westen. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Er wordt verkocht onder de Wet Breyne waardoor u een 100 % voltooiingswaarborg geniet. Voor meer info of een afspraak om de plannen, lastenboek en de prijslijst incl aankoopkosten contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Flat - Apartment for sale Dessel (RBI49828)
335 000 €

2480 Dessel

Gunstig gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 2 x 5 moderne en luxueus afgewerkte appartementen in een doodlopende nieuwe verkaveling te Dessel. In de doodlopende en kindvriendelijke straat Gietesbos te Dessel vinden we 2 knappe en tijdloze blokjes van telkens 5 appartementen met elk een bewoonbare oppervlakte van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze knappe woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. App A 0.2 is een gelijkvloersappartement en bestaat uit een inkomhal, vestiaireruimte, gastentoilet, ruime en lichte leefruimte met aparte keukenhoek en aansluitende berging, verder twee slaapkamers en een badkamer. Aansluitend aan de leefruimte en keuken treft men het overdekte terras van 12 m² op het westen. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Flat - Apartment for sale Dessel (RBI49827)
339 000 €

2480 Dessel

Gunstig gelegen nieuwbouwproject, bestaande uit 2 x 5 moderne en luxueus afgewerkte appartementen in een doodlopende nieuwe verkaveling te Dessel. In de doodlopende en kindvriendelijke straat Gietesbos te Dessel vinden we 2 knappe en tijdloze blokjes van telkens 5 appartementen met elk een bewoonbare oppervlakte van ± 104 tem 138m², en mooie ruime zongerichte terrassen van 12 m². Deze knappe woningen worden gebouwd volgens de huidige normen en voldoen hierdoor aan een E-Peil 30. Dit wordt makkelijk behaald door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D systeem, alu profielen enz. App A 0.1 is een gelijkvloersappartement en bestaat uit een inkomhal, vestiaireruimte, gastentoilet, ruime en lichte leefruimte met aparte keukenhoek en aansluitende berging, verder twee slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor 2de toilet. Aansluitend aan de leefruimte en keuken treft men het overdekte terras van 12 m² op het zuidwesten. Afwerking naar eigen keuze zal gebeuren conform ruime budgetten voor keukens, sanitair en vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid tot het creëren u uw eigen "thuis"! Men heeft wel de verplichting tot het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats en berging. Bovengronds zal eveneens een fietsenstalling en afvalberging voorzien worden voor het gemak van de bewoners. Er wordt verkocht onder de Wet Breyne waardoor u een 100 % voltooiingswaarborg geniet. Prijzen vanaf 335.000 euro (excl aankoopkosten) Voor meer informatie of een afspraak om de plannen, het lastenboek en de prijslijst incl aankoopkosten te bekijken contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 73 23
Flat - Apartment for sale Dessel (RBG65726)
219 000 €

2480 Dessel

Dit zeer ruime appartement op het 1ste verdiep bezit enorm veel lichtinval en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst ongeveer 190 m². Recentelijk is ook de elektriciteit vernieuwd en volledig conform bevonden ! Verder is dit appartement zeer gunstig gelegen op een boogscheut van Dessel centrum en nabij tal van verbindingswegen richting Mol, Geel, Retie, Lommel en Nederland. Zo is de Nederlandse grens slechts verwijderd op 12 min rijden. Buiten dat dit ruime appartement 4 slaapkamers bevat, is er ook een ruime leefruimte van ongeveer 40 m² aan de zuid kant, zo is er altijd rijkelijk veel lichtinval aanwezig, ook de keuken bevindt zich aan de zuid kant met zicht op terras en tuin. De keuken is uitgerust met allemaal nieuwe keukenkasten, toestellen grotendeels nog zelf te voorzien. Bij dit appartement hoort een volledig zuid-gerichte terras en tuin van ongeveer 135 m² groot. Zo ook zijn er aan het appartement minimaal 2 parkeerplaatsen voorzien en zijn er voldoende parkeerplaatsen in de straat. Kortom een appartement met veel potentieel dat zeker een bezoekje waard is ! Voor verdere informatie kan U steeds terecht op ons kantoor. ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 190 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 82 15 15

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Dessel (2480).

Zillelande het future proof woonproject aan de Keirlandse Zillen. Dit comfortabel appartement met 2 slaapkamers gelegen op de 3e verdieping heeft een oppervlakte van 73m². Eveneens beschikt dit appartement over een ruim terras van 26m². Heeft u interesse of vragen over ons overig aanbod, aarzel niet ons te contacteren via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 73 26 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 820 82 82

Zillelande het future proof woonproject aan de Keirlandse Zillen. Deze gezellige studio gelegen op de eerste verdieping met aparte slaaphoek heeft een oppervlakte van 62m². Eveneens beschikt deze studio over een ruim terras van 25m². Heeft u interesse of vragen over ons overig aanbod, aarzel niet ons te contacteren via ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 62 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 820 82 82
331 000 €

2400 Mol

Het betreft een kleinschalig project van 1 ruime commerciële ruimte en 3 appartementen. De appartementen variëren tussen de 80 - 114m² voorzien van 2 slaapkamers en zonne terrassen. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en volledig opgeschilderd, instap klaar bij oplevering. Verder zullen ze voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Geen lift aanwezig dus zeer lage gemeenschappelijke kosten. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten 3 of 12% of btw-stelsel (6% of 21%) Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 114 34 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
309 000 €

2400 Mol

Het betreft een kleinschalig project van 1 ruime commerciële ruimte en 3 appartementen. De appartementen variëren tussen de 80 - 114m² voorzien van 2 slaapkamers en zonne terrassen. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en volledig opgeschilderd, instap klaar bij oplevering. Verder zullen ze voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Geen lift aanwezig dus zeer lage gemeenschappelijke kosten. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten 3 of 12% of btw-stelsel (6% of 21%) Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 101 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54

Het betreft 28 prachtig gerenoveerde luxeappartementen, verdeeld over 2 identieke gebouwen. In de gebouwen kan u een ruime traphal terugvinden met glazen liftkoker. Bovendien beschikt elke wooneenheid over uitzicht op het water (het kanaal of de congovaart) en worden ze omgeven door een groen parkdomein. De appartementen beschikken over een woonoppervlakte tussen 101-107m²met een ruime leefruimte met open keuken, grote raampartijen en terras over de gehele lengte van het appartement. De gelijkvloerse beschikken ook over een terras met privétuin. Er zijn voldoende bovengrondse staanplaatsen voorzien en mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in het gebouw zelf. Ze werden allen volledig ingericht en voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw warmtenet over de gehele site, ventilatiesysteem D, aluminium ramen, ed. Oplevering voorzien bij akte, onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar deze prachtige, rustgevende locatie? Plan uw bezoek. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten Vg, Vv, Gmo, Vkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse onbekend Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
319 000 €

2400 Mol

Het betreft 28 prachtig gerenoveerde luxeappartementen, verdeeld over 2 identieke gebouwen. In de gebouwen kan u een ruime traphal terugvinden met glazen liftkoker. Bovendien beschikt elke wooneenheid over uitzicht op het water (het kanaal of de congovaart) en worden ze omgeven door een groen parkdomein. De appartementen beschikken over een woonoppervlakte tussen 101-107m²met een ruime leefruimte met open keuken, grote raampartijen en terras over de gehele lengte van het appartement. De gelijkvloerse beschikken ook over een terras met privétuin. Er zijn voldoende bovengrondse staanplaatsen voorzien en mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in het gebouw zelf. Ze werden allen volledig ingericht en voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw warmtenet over de gehele site, ventilatiesysteem D, aluminium ramen, ed. Oplevering voorzien bij akte, onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar deze prachtige, rustgevende locatie? Plan uw bezoek. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten Vg, Vv, Gmo, Vkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse onbekend Want to know more?

3 Bedroom(s) 107 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
269 000 €

2400 Mol

Het betreft een kleinschalig project van 1 ruime commerciële ruimte en 3 appartementen. De appartementen variëren tussen de 80 - 114m² voorzien van 2 slaapkamers en zonne terrassen. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en volledig opgeschilderd, instap klaar bij oplevering. Verder zullen ze voldoen aan de laatste nieuwe normen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Geen lift aanwezig dus zeer lage gemeenschappelijke kosten. Contacteer ons voor een bezoek via ### of ### Verkoop geschiedt onder registratierechten 3 of 12% of btw-stelsel (6% of 21%) Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
289 000 €

2400 Mol

Bestaande uit 9 kwalitatieve, betaalbare appartementen en 1 penthouses. Er worden zowel één-, twee- en drieslaapkamerappartementen aangeboden alsook een luxueuze penthouse. De oppervlaktes variëren van 69 m² tot 107 m². Eveneens ondergrondse bergingen en een gemeenschappelijke bovengrondse fietsenberging. Alle appartementen hebben toffe inpandige terrassen op het zuiden. Deze BEN appartementen worden voorzien van vloerverwarming (kan ook koelen), alu profielen, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, grote terrassen en volledig instapklaar opgeleverd inclusief schilderwerken. Contacteer ons voor meer info via ### of ### Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54
295 000 €

2400 Mol

Bestaande uit 9 kwalitatieve, betaalbare appartementen en 1 penthouses. Er worden zowel één-, twee- en drieslaapkamerappartementen aangeboden alsook een luxueuze penthouse. De oppervlaktes variëren van 69 m² tot 107 m². Eveneens ondergrondse bergingen en een gemeenschappelijke bovengrondse fietsenberging. Alle appartementen hebben toffe inpandige terrassen op het zuiden. Deze BEN appartementen worden voorzien van vloerverwarming (kan ook koelen), alu profielen, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, grote terrassen en volledig instapklaar opgeleverd inclusief schilderwerken. Contacteer ons voor meer info via ### of ### Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54

Zillelande het future proof woonproject aan de Keirlandse Zillen. Dit comfortabel appartement met 3 slaapkamers gelegen op het 2e verdiep heeft een oppervlakte van 125m². Eveneens beschikt dit appartement over een terras van 12m². Heeft u interesse of vragen over ons overig aanbod, aarzel niet ons te contacteren via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 820 82 82
215 000 €

2400 Mol

Dit handelspand met een bovengelegen twee slaapkamer appartement heeft een geweldige ligging op loopafstand van het centrum van Mol. Alle voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, horeca en scholen, bevinden zich in de directe omgeving. Met de nabijheid van de N103, N18 en de N71 is zowel het pand als de omliggende gemeenten gemakkelijk bereikbaar. Omschrijving: De gelijkvloerse handelsruimte van 118m² omvat een ruimte met toog, keuken, dubbele wc en urinoirs, berging en kelder. Via een aparte ingang langs de buitentrap bereikt men de woonst van 88m², bestaande uit een ruime lichtrijke leefruimte met open volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, gastentoilet en een grote badkamer met douche en wastafel. Het pand heeft een ruime zolder die mogelijkheden biedt voor extra slaapkamers, hobbyruimte of opslag. Tenslotte bevindt er zich bij de buitentrap de mogelijkheid tot het creëren van een terras. Extra: - Ideaal als investering - Aparte busnummers - Commerciële ligging - Handelsruimte biedt verschillende mogelijkheden Voor meer info of een bezoek contacteer ons via ### of via ### Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 72 73 74
175 000 €

2400 Mol

Goed gelegen appartement met 2 slaapkamers Bent u op zoek naar een woning op een toplocatie in Mol? Zoek niet verder! Dit appartement biedt alles wat u zoekt. Gelegen op een A-locatie, pal in het centrum van Mol, geniet u van het bruisende stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik. Met ruime living, 2 slaapkamer, keuken, badkamer, is dit appartement ideaal voor koppels of individuen die ruimte en comfort wensen. Het appartement heeft opnieuw wat aandacht nodig maar het is net dat wat er voor zorgt dat je hier op een heel persoonlijke manier mee kan omgaan. Daarnaast beschikt dit appartement over een kelderberging. Mis deze unieke kans niet om in het hart van Mol te wonen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 30 02 08
Flat - Apartment for sale Mol (RBK85830)
229 000 €

2400 Mol

Dit leuke en goed onderhouden appartement is gelegen langs de Korenbloemenstraat, in het centrum van Mol. Dankzij deze gunstige ligging zit je op wandelafstand van winkels, scholen, horecazaken, het station,... en toch geniet je hier van een rustig uitzicht op het terras. We betreden de private inkomhal via de gemeenschappelijke trap of lift en komen vervolgens in de lichtrijke keuken welke uitgerust is met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, dubbele wastafel en een heteluchtoven. Als we verder lopen komen we terecht in de leefruimte welke opgesplitst kan worden in een eethoek en zithoek. Deze leefruimte werd voorzien van een airco. De badkamer is uitgerust met een douche, lavabo in meubel, toilet alsook aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement is voorzien van 2 terrassen. Zo vinden we een eerste terras van 12 m² terug aan de voorkant van het gebouw, en een zonnig terras van 18 m² aan de rustige achterkant van het gebouw. Dit zonnige terras geniet van een leuk uitzicht over de gemeenschappelijke tuin ! Extra berging en een ruime parkeerplaats vinden we terug in de kelder en zijn inbegrepen in de prijs! EK: conform! EPC: 173 kWh/m²jaar (B) Want to know more?

77
contact
details
Email
Call
+32 14 75 67 56

More info on properties for sale or for rent - Dessel (2480)

29 properties for sale or for rent in Dessel (Turnhout), commune of 27.4 km²: 9,598 people live in this area where there are a higher proportion of men (50.1%) than women in this municipality. The average age of the inhabitants is about 42 years, they are majority ownership (80%) in their homes and have an average per capita income of 18,784 € net per year. There is an average of 1.3 cars per household either aligned with the country's average.

The inhabitants come from these different countries:
- 93.1% Belgium
- 3.4% Netherlands
- 0.6% Poland
- 0.5% Romania
- 0.4% Portugal
- 0.3% Bulgaria
- 0.2% Germany
- 1.5% Other

Jan, Jozef, Luc, Tom and Marc are the first names you will come across the most in Dessel for men and Maria, Marleen, Anna, Ann and Els for women.

In general, the accommodation you will find in Dessel has 5.9 rooms and is therefore below the national average (6). With regard to the age of the buildings, they were built around 1972 and the dwellings in the municipality are distributed as follows: 13.3% apartment buildings and 86.7% houses.

More specifically, here is the breakdown by type of building:
- 60.6% open type houses, farms, castles
- 17.9% semi-closed type houses
- 12.6% buildings and flat blocks
- 3.5% other types of buildings
- 3.5% houses of the closed type
- 1.9% commercial houses

20 houses are for sale in the municipality, 1 houses for rent, 11 flats for sale and 2 flats for rent. The current average of prices for Dessel are as follows:
- 372282€ for a house for sale
- 1300€ monthly for a rented house
- 322909€ for a flat to buy
- 783€ per month for a flat for rent

The most expensive house currently for sale in Dessel is at 569000€ while the cheapest is at 259000€. When renting, the highest rent for a house is 1300€ per month while the lowest is 1300€ per month. In Dessel, count 353000€ for the highest price for a flat for sale and 219000€ for the lowest. When renting, the maximum rent is 875€ while 690€ is the lowest rent charged to rent on https://immovlan.be/en.

The municipality of Dessel has different companies on its territory, here are the most common areas:
- 39 corporations active in "hairdressing and other beauty treatment"
- 29 companies in the field "other specialised construction activities n.e.c."
- 29 corporations present in "restaurants and mobile food service activities"
- 24 firms active in "activities of head offices"
- 23 firms active in "construction of residential and non-residential buildings"
- 20 companies present in "joinery installation"

In Dessel, you are close to an access to the highway A21 / E34 (Antwerpen - Turnhout - (Eindhoven, Netherlands)): you will be there in 8 minutes from the centre of Dessel. An access to the highway A13 / E313 (Antwerpen - Hasselt - Liège) can also be reached in 19 minutes.

In Dessel, you will also have access to these main roads:
- N18
- N118

Different supermarkets are available: 1 OKay and 1 Delhaize.

If you have children or are planning to have children, you should know that the commune offers 3 nurseries ("'T Vlinderhofke" or "Duimelot" for example), 4 nursery schools ("Gemeentelijke Basisschool - De Meikever" or "Vrije Basisschool - Weg-Wijzer"), 5 primary schools ("Vrije Basisschool - Weg-Wijzer" or "Gemeentelijke Basisschool - De Kangoeroe" for example) but no secondary school.

5 lines from bus with a stop in Dessel, you will find an overview of the lines:
- Bus De Lijn, Line 380: Leuven - Boutersem - Tienen
- Bus De Lijn, Line 381: Honsem - Boutersem - Tienen
- Bus De Lijn, Line 390: Aarschot - Tielt - Kapellen - Tienen
- Bus De Lijn, Line 391: Tielt - Waanrode - Hoeleden - Tienen
- Bus De Lijn, Line 470: Snelbus Brussel Noord - Haacht

The nearest stations to the centre of the town are "Mol", "Balen / Baelen", "Geel", "Lommel", "Turnhout".

Within the perimeter of Dessel, you will find 1 recharging stations for your electric vehicle.

In 39 minutes by car or 111 minutes by public transport, the nearest airport is Antwerp International Airport (Deurne).

We are not aware of the existence of shared bicycles in this commune. Dessel has no shared cars on its territory.

Show all Show less