Flat for sale - Deurne

189 results (1 - 20)
279 000 €

2100 Deurne

Instapklaar appartement (123 m²) met 3 slaapkamers, 2 terrassen en autostaanplaats in Deurne. Het pand is centraal gelegen in Deurne-Zuid en dankzij de gunstige ligging is het vlot bereikbaar met bus, tram, velo en auto. Daarbovenop bevindt Berchem-Station zich op fietsafstand zodat het een uitstekende locatie is voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Het Rivierenhof bereik je gemakkelijk te voet en verder is er een ruim aanbod aan scholen, winkels en supermarkten te vinden in de nabije omgeving. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 3 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is in 2023. De vaste kosten bedragen €250/maand en omvatten water, verwarming (mazout met tussenmeters), blokpolis, onderhoud van de gemene delen en syndicus. Het appartement is grotendeels gerenoveerd in 2022, waardoor je hier zo je intrek kan nemen. De elektriciteit is conform. Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. Vooraan situeert zich de woonkamer (36 m²) met aangrenzend de aparte keuken (9 m²). Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het zuid-georiënteerde balkon. De 3 volwaardige slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De grootste heeft een oppervlakte van 18 m² en geeft uit op het noord-georiënteerde terras (11 m²). De overige 2 slaapkamers zijn van gelijke grootte (11 m²). De badkamer (5 m²) is voorzien van een ligbad/douche, dubbele lavabo en wc. Verder zijn er in het appartement ook nog een ruime berging (6 m²) en extra, aparte wc aanwezig. De ondergrondse autostaanplaats is verplicht mee aan te kopen aan €16.000. Bruikbare vloeropp. 123 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
165 000 €

2100 Deurne

Op zoek naar een investering of een appartement voor eigen bewoning op een centrale locatie met alles bij de hand? Dan bieden we u graag dit instapklaar appartement aan. Het appartement is gelegen op de Bisschoppenhoflaan te Deurne, uiterst centraal waarbij alles op loopafstand terug te vinden is. Van winkel, horeca tot sportgelegenheden, alles bij de hand. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en is als volgt ingedeeld: Inkom hal met toegang tot de fijne leefruimte met open, geïnstalleerde keuken, door het geluidswerend glas geniet u hiervan totale rust en is het hier fijn vertoeven. Aan de achterzijde van het appartement vinden we 2 slaapkamers terug en badkamer voor zien van toilet, lavabo, douchecabine en aansluiting voor was- droogmachine. Verder vinden we op de gang nog opbergruimte terug en is er zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een terrasje voorzien. Om het geheel compleet te maken is er nog een rolluik met elektrische bediening, een veiligheidsdeur en een kelderberging aanwezig in het gebouw. Meer informatie: ### EPC: 165 kWh/m². P-score: D, G-score: B. Sted.info in aanvraag. Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 233 33 00
185 000 €

2100 Deurne

Instapklaar appartement (90 m²) met 2 slaapkamers en zuid-georiënteerd terras (2 m²) in Deurne. Het pand dankt zijn uitstekende mobiliteitsscore aan de centrale ligging nabij de Bisschoppenhoflaan en de Turnhoutsebaan. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Verder kan je ook gemakkelijk gebruik maken van het velo-deelsysteem. Het appartement bevindt zich op de zevende verdieping van een gebouw van 9 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €267/maand en zijn alles inclusief. De verwarming is op mazout. Doorheen de jaren zijn er verschillende vernieuwingen gebeurd, waardoor je hier zo je intrek kan nemen. In 2016 is de elektriciteit vernieuwd en conform gemaakt en in 2018 zijn er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen alle aanwezige ruimtes. De woonkamer op parket heeft een mooie oppervlakte van 32 m² en biedt een panoramisch zicht over de omgeving. Van hieruit heb je toegang tot het terras (2 m²) met zuid-oriëntatie. De aparte keuken is 10 m² groot en voorzien van een basisuitrusting. De badkamer (12 m²) beschikt over een inloopdouche en lavabomeubel. De wc is apart. De 2 volwaardige slaapkamers zijn 12 m² en 19 m² groot. Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Bewoonbare opp. 90 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
199 900 €

2100 Deurne

Instapklaar appartement (79 m²) met 2 slaapkamers in Deurne. Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Turnhoutsebaan en de Bisschoppenhoflaan, waardoor je je vanaf hier gemakkelijk in alle windrichtingen kan verplaatsen. Er stoppen meerdere bussen en trams op wandelafstand en ook aan velo-stations is er geen gebrek. De snelweg bereik je in slechts enkele minuten. Verder is er een ruim aanbod aan winkels en supermarkten te vinden in de nabije omgeving. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog, waarvan het dak in 2007 vernieuwd is met 4 centimeter isolatie. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. In 2006 zijn er ramen dubbele PVC-ramen geplaatst en achteraan zijn ze voorzien van elektrische rolluiken. In 2022 is er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Je komt binnen in de hal met vestiairekast. Vooraan situeert zich de woonkamer (40 m²) met aangrenzend de aparte keuken (8 m²) met basisuitrusting. De 2 slaapkamers zijn 7 m² en 15 m² groot en bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de grootste heb je toegang tot de badkamer (4 m²), die voorzien is van een ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. Bewoonbare opp. 79 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 79 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
159 000 €

2100 Deurne

Appartement (82 m²) met 1-2 slaapkamer in Deurne. Het pand is centraal gelegen, waardoor je je vanaf hier gemakkelijk in alle windrichtingen kan verplaatsen. Er stoppen meerdere bussen en trams op wandelafstand en ook aan velo-stations is er geen gebrek. De snelweg bereik je in slechts enkele minuten. Verder is er een ruim aanbod aan winkels en supermarkten in de nabije omgeving. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 3 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €80/maand en omvatten water, blokpolis, syndicus en onderhoud van de gemene delen. De verwarming is individueel op gas. Je komt binnen in de ruime woonkamer (28 m²) met 2 ingemaakte bergkasten. De aparte keuken (5 m²) bevindt zich vooraan en is uitgerust met een gasvuur, dampkap en ingemaakte frigo en oven. Ook is er een aparte wc aanwezig. Achteraan is er een tussenruimte (10 m²), die veel mogelijkheden biedt. De slaapkamer is 14 m² groot en de badkamer (4 m²) is voorzien van een lavabomeubel en douchecabine. Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Bewoonbare opp. 82 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
198 000 €

2100 Deurne

Ideaal startersappartement (56 m²) met 1 slaapkamer en terras (2 m²) in Deurne. Het pand is gelegen op de grens van Deurne en Borgerhout en is dankzij de gunstige ligging vlot bereikbaar met bus, tram, velo en auto. Met de fiets bereik je Berchem-Station in een tiental minuten. Er is een ruim aanbod aan winkels en supermarkten in de nabije omgeving en het Rivierenhof bevindt zich op wandelafstand. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog, waarvan het dak vernieuwd is. De vaste kosten bedragen €50/maand en omvatten water en blokpolis. Alle meters zijn apart. Het appartement is goed onderhouden en is instapklaar. De ramen zijn voorzien van dubbele PVC-beglazing en de verwarming is op gas. Aan de voorzijde situeert zich een lichtrijke (slaap)kamer van maar liefst 21 m². Grenzend hieraan is er een ruimte van 13 m², dat uitgeeft op het terrasje (2 m²) met oost-oriëntatie. Achteraan in het appartement situeren zich de keuken (9 m²) met basisuitrusting en de badkamer met douche, lavabomeubel, wc en handdoekdroger. Ben je op zoek naar een betaalbaar appartement op een gunstige locatie? Mis deze kans niet! Bruikbare vloeropp. 56 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 56 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
125 000 €

2100 Deurne

Gemeubileerde studio (.41 m²) met balkon en kelderberging in Deurne. Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging nabij de Bisschoppenhoflaan en de Ruggeveldlaan. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en ook zijn er meerdere velo-stations te vinden in de nabije omgeving. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg. Het studio appartement bevindt zich op de derde verdieping van een kleinschalig gebouw van 4 hoog met lift. De verwarming is collectief op gas. In de kelder staat er een privatieve kelderberging ter beschikking. De unit bestaat uit een lichtrijk leef- en slaapgedeelte van zo’n 27 m² met gunstig zicht op de overliggende bomen. De halfopen keukenhoek (4 m²) is uitgerust met een kookvuur, dampkap, spoelbak, frigo met diepvries en microgolfoven. De badkamer is voorzien van een douche, wc en lavabo. Ook heb je in het appartement ruimte om een was- en droogmachine te plaatsen. De studio is praktisch ingericht en wordt gemeubileerd verkocht, wat het een ideale opportuniteit maakt voor starters of investeerders. De maandelijkse kosten Syndicus zijn ca. 187 p/maand (water, verwarming, blokpolis, Syndicus, lift en onderhoud gebouw). Bewoonbare opp. 41 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 41 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
175 000 €

2100 Deurne

Instapklaar appartement (75 m²) met 2 slaapkamers en inpandig terras (2 m²) in Deurne. Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging op de Bisschoppenhoflaan. Meerdere bussen en trams stoppen op wandelafstand en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving. De woning bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, waarvan het dak dit jaar nog vernieuwd en geïsoleerd werd. De vaste kosten bedragen zo’n €165/maand en omvatten onderhoud van de gemene delen, water, blokpolis en syndicus. De verwarming is individueel op gas. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2010 en is instapklaar. Zo is de elektriciteit AREI-conform en zijn alle ramen voorzien van dubbele PVC-beglazing. Momenteel is het verhuurd aan €797/maand + €100 kosten. Je komt binnen in de centrale hal met vestiairekast. Vooraan situeert zich de woonkamer (27 m²) met aangrenzend de aparte, geïnstalleerde keuken (7 m²). Centraal treffen we de badkamer (3 m²) met lavabomeubel en douchecabine. De wc is apart. Achteraan bevinden zich de 2 slaapkamers van 11 m² en 15 m², waarvan de kleinste uitgeeft op het inpandige terras (2 m²) met zuid-oriëntatie. Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
205 000 €

2100 Deurne

Goed onderhouden appartement (93 m²) met 3 slaapkamers, garagebox en 2 terrassen in Deurne. Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging op de Bisschoppenhoflaan. Meerdere bussen en trams stoppen op wandelafstand en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw van 4 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €130/maand en omvatten water, blokpolis, onderhoud van de gemene delen en syndicus. De verwarming is individueel op gas. Je komt binnen in de hal, die doorheen het appartement loopt en voor de verbinding zorgt tussen alle aanwezige ruimtes. Vooraan situeert zich de woonkamer met open keukenhoek, goed voor een oppervlakte van zo’n 37 m². Van hieruit heb je toegang tot het eerste terras (4 m²) met noord-oriëntatie. Centraal in het appartement treffen we de badkamer (4 m²), die voorzien is van een ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. De 3 gelijkwaardige slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 9 m² en 12 m² zijn gelegen aan de achterzijde en vanuit de grootste heb je toegang tot het tweede, zuid-georiënteerde terras (5 m²). Tot slot is de garagebox verplicht mee aan te kopen aan €25.000. Bruikbare vloeropp. 93 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 93 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
195 000 €

2100 Deurne

Ruim duplex appartement (135 m²) met 3 slaapkamers en garage in Deurne. Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging op de Bisschoppenhoflaan. Meerdere bussen en trams stoppen op wandelafstand en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving. Het duplex appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de normen. De vaste kosten bedragen slechts €10/maand voor de elektriciteit van de gemene delen. De verwarming is individueel op gas. De elektriciteit is AREI-conform en de keuken is recent vernieuwd. Op de tweede verdieping kom je binnen in de (trap)hal. Vooraan bevinden zich de ruime woonkamer (31 m²) en aparte keuken (6 m²). Achteraan treffen we de eetkamer (22 m²), wasplaats (3 m²) en dressing (9 m²) met aangrenzende badkamer (6 m²). Deze is voorzien van een douchecabine, wc en dubbele lavabo. Op de bovenverdieping situeren zich de 3 slaapkamers van 6 m², 12 m² en 14 m². Tot slot is de garage verplicht mee aan te kopen aan €20.000. Bruikbare vloeropp. 135 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 135 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
209 000 €

2100 Deurne

Instapklaar appartement (85m²) met 2 slaapkamers in Deurne. Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging op een boogscheut van het Rivierenhof. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en ook zijn er meerdere velo-stations te vinden in de nabije omgeving. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. De ramen beschikken over dubbele beglazing. Vooraan bevindt zich de lichtrijke woonkamer met aangrenzend de aparte keuken met basisuitrusting. De 2 volwaardige slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en de badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Verder is er nog een ingemaakte vestiairekast aanwezig in de inkomhal. Tot slot zijn er nog 2 kelderbergingen inbegrepen. Bewoonbare opp.85 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30
275 000 €

2100 Deurne

Bent u op zoek naar een ruim (117m²) en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen? Dan stellen wij graag volgende parel aan u voor gelegen op de 6de verdieping met zicht op groen! Indeling: U komt binnen in een centraal gelegen inkomhal die doorgang geeft aan de meeste ruimtes. Vooraan is er de ruime lichtrijke woonkamer (40m²) de uitkijkt op groen (Bremweide) en doorgang geeft aan het eerste terras (9m²). Aanpalend aan de woonkamer is er de open ingerichte keuken (10m²) die voorzien is van een kookplaat, een dampkap, een koelkast, een diepvriezer, een spoelbak en een vaatwasser. Naast de keuken is er een kleine berging (2m²). De badkamer (6m²) is centraal gelegen en heeft een ligbad met douchefunctie, een dubbele lavabo verwerkt in een badkamermeubel en een handdoekradiator. Verder zijn er twee slaapkamers (18m² & 13m²), waarvan één doorgang geeft aan het terras (12m²) achteraan. Er is een polyvalente ruimte (4m²) die momenteel ingericht is als wasplaats. Via deze polyvalente ruimte kan u ook het terras achteraan bereiken. Er is een apart gastentoilet voorzien. Ligging: U vindt de tramhalte van tram 5 voor de deur, zo bent u op 20 minuten in het centrum van Antwerpen en op 10 minuten in het Shop Eat Enjoy. Op 200m van het appartement is er het Wim Saerensplein met o.a. een Jumbo-supermarkt, keurslager, bakker, apotheek, bank, horeca... etc. Verder vindt u de Bremweide met aansluitend het Ertbruggebos, alsook het Rivierenhof en Park Groot Schijn. Pluspunten: - Toplocatie met centrale ligging - Videofoon - Gelegen in een goed onderhouden gebouw - Lift aanwezig - Privatieve kelderberging en gemeenschappelijke fietsenberging Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ERA ONE bereiken op volgend nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 117 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 360 85 30
249 000 €

2100 Deurne

Bent u op zoek naar een charmant appartement met twee slaapkamers? Dan is deze parel op de eerste verdieping met twee slaapkamers, twee zonnige terrassen en een privatieve kelderberging uw unieke kans om comfortabel te wonen in een groene omgeving! Indeling U betreedt het appartement via een centraal gelegen inkomhal die doorgang geeft aan alle ruimtes. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement, met daarnaast de keuken. Langs de woonkamer vindt u een fijn terras, die zich aan de voorgevel situeert. Centraal in het appartement bevinden zich de badkamer, een apart toilet en een berging die fungeert als dressing en wasplaats. Verder bevinden zich twee ruime slaapkamers die beide doorgang geven aan het terras aan de achterzijde. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse kelderberging nr. 4. Ligging Dit appartement is ideaal gelegen: nabij openbaar vervoer waarmee u binnen 20 minuten in het centrum van Antwerpen bent, en dicht bij de belangrijkste invalswegen. Vlakbij het Rivierenhof en het Ertbruggebos en winkels, supermarkten, bakkers, slagers, ... binnen handbereik. Pluspunten 3-dubbele beglazing Dakisolatie van 120mm PUR (conform energiedoelstelling 2050) Elektriciteit conform tot 2037 Hoogrendementsketel Uitstekende ligging Klinkt dit als uw toekomstige thuis? Neem vandaag nog contact op met ERA ONE op ### voor een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen! Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 360 85 30

Welkom bij nieuwbouwproject `T Park, waar energiezuinig wonen samengaat met een unieke ligging pal aan het Rivierenhof. Dit project biedt 22 moderne appartementen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers. Elk appartement is voorzien van ondergrondse parkeerplaatsen, kelders en verplicht aan te kopen garageboxen. Met oppervlaktes tussen 67m² en 140m² bieden de appartementen ruime keuze, zodat u een eigendom kunt vinden die perfect past bij uw levensstijl en behoeften. De ligging van `T Park zorgt niet alleen voor gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen in Deurne, maar plaatst u ook op een steenworp afstand van het prachtige Rivierenhof. Daarnaast biedt het project uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar Antwerpen en Wijnegem. Elk appartement wordt opgeleverd volgens energiezuinige normen (E30) en met hoogwaardige afwerking. Bovendien heeft u veel inspraak in de indeling en afwerking van uw nieuwe thuis! Verkoop onder BTW 21% op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel. Neem voor meer informatie contact op met ERA ONE op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 360 85 30
195 000 €

2100 Deurne

Dit charmante appartement op de 9de verdieping werd doorheen de jaren kwaliteitsvol gerenoveerd waardoor u geniet van een instapklare woning met panoramisch uitzicht over de groene omgeving en de stad Antwerpen. Bij het binnentreden in het appartement een inkomhal met voorziene opslagruimte, aansluitend de open leefruimte (ca 30m²) op laminaat met uitzicht op het terras. De geïnstalleerde moderne keuken (oven, inductie, lavabo, vaatwasmachine, koelkast & vriezer) geniet eveneens van het panoramische zicht. Het appartement beschikt over twee slaapkamers (ca 9 - 12m²) waarvan één voorzien van een rolluik systeem. De hal aansluitend met de slaapkamers geeft toegang tot het apart gastentoilet & badkamer met douche en badkamermeubel. Aansluiting voor wasmachine is voorzien in een ingebouwde kast in de nachthal. Het terras te betreden vanaf de leefruimte heeft een lengte van 12m. Kelderberging voorzien. Op het levendige Bosuilplein vind je diverse faciliteiten te midden van het groen: een speeltuin voor de jongsten, sporttoestellen, een voetbalveld en knusse zitplekken. Dit appartement geniet van zijn centrale positie, waar rust en de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer samenkomen, alles binnen handbereik. Elektriciteit conform. Dubbele beglazing. Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 233 53 33
379 000 €

2100 Deurne

Close to the Rivierenhof in Deurne-Zuid in a quiet residential area, this spacious recently renovated flat is located on the 1st floor of a recent building with lift. Through the armoured door you enter a wide entrance hall (8m2) with separate guest toilet (with washbasin) and a large, handy built-in wardrobe. The exceptionally spacious and windowed living room of 46 m2 offers access to a sunny terrace via a sliding window. The very well-equipped kitchen has all necessary appliances and connects to a separate storage room with connections for a washing machine and dryer. This storage room houses a recently serviced condensing boiler and also offers plenty of storage space. The apartment provides 3 large bright bedrooms of 21, 15 en 14 m2 ( the windows fitted with fly screens) and a spacious bathroom equipped with a shower cabin, double sink, separate bathtub and second toilet. There is also a private storage room and communal bike shed. In the immediate neighbourhood you will find various shops, public transport and schools (mobiscore 8.9/10). Want to know more?

3 Bedroom(s) 151 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 495 60 33 06
135 000 €

2100 Deurne

Zeer aangenaam en licht instapklaar appartement met 1 slaapkamer. Dit appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een breedte van 6m waardoor het zeer zonnig is in de leefruimte en de open keuken. Overal is er dubbele beglazing. De keuken is ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, ijskast, spoelbak en combi oven.De ruime badkamer is betegeld en heeft een inloopdouche, wc en enkele lavabo. De slaapkamer is achteraan gelegen. Momenteel bewoond door de eigenaar. Want to know more?

1 Bedroom(s) 59 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 232 15 22
200 000 €

2100 Deurne

Volledig gerenoveerd appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en twee terrassen. We betreden dit appartement via de stevige veiligheidsdeur en komen dan in de inkomhal. Hier is voldoende plaats voor jassen en schoenen en er is een ingemaakte kast. Aan de straatkant is er de ruime leefruimte met parketvloer. Aansluitend is er een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, microgolf, oven, anderhalve spoelbak, veel opbergruimte en een zeer grote vrijstaande ijskast met diepvries. In de keuken is tevens de aansluiting voor de wasmachine voorzien. Het terras is toegankelijk via de keuken. Hier heb je zicht op de Bremweide. Vooraan is er overal driedubbele beglazing. De twee slaapkamers zijn achteraan gelegen en hebben beide een laminaat vloer. Hier is een tweede terras bereikbaar via de kleine slaapkamer. Aan beide slaapkamers zijn er rolluiken. Via de inkomhal is er toegang tot het apart toilet met hondenwasser. De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad en enkele lavabo. De parkeerplaatsen voor het gebouw zijn vrij te gebruiken vanaf vrijdag 14u gedurende heel het weekend en dagelijks van 16u tot 9u. Er hoort ook een ruime kelder bij het appartement. Dak en achtergevel zijn geïsoleerd en vernieuwd. EPC A en keuring elektriciteit conform, geen asbest. Lage algemene kosten. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 232 15 22
399 000 €

2100 Deurne

For sale in Deurne-Zuid - centrally located near Boekenbergpark and Te Boelaerpark - an 80's penthouse to be refreshed on the 4th floor of a small residence with an excellent mobiscore (9.3) and close to various department stores. The penthouse that we offer for sale here in Deurne has the following layout: -spacious entrance hall with mirror panel/built-in closet -separate toilet -multiple storerooms -spacious and sunny living room (50m²) with gas fireplace -unique south-facing roof terrace spread over the entire width of the building (15 m) with 2 electric solar tents and no view from the other neighbours (unitas district)! -spacious kitchen -bedroom 1 -bedroom 2 -bathroom 1 -bedroom 3 (master bedroom) with ensuite 2nd bathroom -indoor garage box -communal bicycle shed All windows in the penthouse for sale here in Deurne are double-glazed and all have shutters (partly electric, partly manual). The central heating boiler was renewed in 2020 and the roof will be renewed and further insulated within a few weeks, which will result in an even more energy-efficient home! EPC Eksterlaar 41:276 kWh/(m² year) Are you interested in this property for sale in Deurne? Don't hesitate to contact us. Deurne's Dewaele real estate office on the Turnhoutsebaan is happy to be at your service. Would you like a free property estimate? call us for an informal conversation on ### or mail to ### Urban planning information: on request Want to know more?

3 Bedroom(s) 145 52 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 206 76 76
245 000 €

2100 Deurne

For sale in Deurne at Lundenstraat 74 - a very energy-efficient and bright apartment located on the third (highest) floor of a recent apartment building in 2016! The apartment that we offer for sale here in Deurne is divided as follows: -entrance hall -separate storage room with washing machine and dryer -separate toilet with hand washer -open fully equipped kitchen -living room with access to the terrace -10m² terrace with little insight and a view of other green courtyards! -bathroom with double sink, towel radiator, bathroom cabinet and walk-in shower -bedroom 1 +-8m² -bedroom 2 +- 12m² In addition, the electricity is also offered in accordance with the AREI and the monthly costs are very low. The big advantage of the apartment for sale here in Deurne is its location. The Lundenstraat is a one-way street that is within walking distance of public transport, shops, schools, bakeries and the Rivierenhof park! EPC Lundenstraat 74:116 kWh/(m² year) Are you interested in this property for sale in Deurne? Don't hesitate to contact us. Deurne's Dewaele real estate office on the Turnhoutsebaan is happy to be at your service. Would you like a free property estimate? call us for an informal conversation on ### or mail to ### Urban planning information: on request Want to know more?

2 Bedroom(s) 70 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 206 76 76