Flat for sale - Gistel

8 results (1 - 8)
132 500 €

8470 Gistel

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen in het centrum van Gistel op wandelafstand van allerlei winkels, horeca en het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van een leefruimte met een open & ingerichte keuken, één slaapkamer en een badkamer met toilet, enkele lavabo en douche. Tevens is er ook nog een individuele kelderberging en gemeenschappelijke tuin en fietsenberging aanwezig! Geen lift aanwezig! Momenteel verhuurd dus ideale mogelijkheid als investering! Vraag nu uw bezoek aan! EPC: 616 kWh / m² ~ UC: 2371951 ~ VG, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv ~ Ref. MI22365 Want to know more?

1 Bedroom(s) 42 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Gistel (RBI82989)
268 000 €

8470 Gistel

Dit appartement werd nog nooit bewoond. Recent werd het appartement voorzien van VLOERISOLATIE en chape, nieuwe vloeren, gloednieuwe kwaliteitskeuken met SIEMENS en BORA TOESTELLEN, nieuwe deuren, NIEUWE BADKAMER,… Daarnaast wordt het appartement getypeerd door de hoge plafondhoogte in de leefruimte. HET APPARTEMENT WERD BOVENDIEN VOLLEDIG GESCHILDERD. De BIJZONDER GOEDE EPC SCORE van 80 (A) dankt het appartement aan z'n vloer- muur- en dakisolatie, isolerende begalzing en energiezuinige CV ketel. Het appartement is ingedeeld in: -verdieping 2: Inkom, leefruimte met open kwaliteitskeuken (Bora kookplaat met afzuig van onderaan, Siemens toestellen oven, microgolfoven, koelkast en zwarte spoelbak met zwarte Franke kraan), eethoek, zithoek, nachthal, 2 slaapkamers, badkamer (met lavabo, ligbad én douche en berging). -verdieping 3: PRIVATE ZOLDER van maar liefst 52m². Daarnaast is PRIVATE PARKING in de ondergrondse verdieping INBEGREPEN in de prijs. Verkoop onder BTW stelsel. Van dit appartement met hoge afwerkingsgraad op centrale locatie uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 via ### of ### voor meer info of een bezoek ter plaatse. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Gistel (RBI71264)
275 000 €

8470 Gistel

Cet appartement de 2 chambres est situé dans le centre de Gistel. L'appartement est prêt à emménager et situé au premier étage. La répartition est la suivante : entrée, séjour exposé sud avec cuisine ouverte et balcon attenant à l'avant, débarras, 2 chambres agréablement grandes dont 1 avec volets électriques, salle de bains avec lavabo et douche, toilettes et terrasse arrière. Possibilité d'acheter un garage souterrain pour 25 000 €. Want to know more?

3 Bedroom(s) 160 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Gistel (RBI67845)
315 000 €

8470 Gistel

Winkel met woonst momenteel uitgebaat als dagbladhandel. Eerste eigenaar. Omvattende : de winkelruimte zelf uitgevende aan de Kerkstraat, berging, ingerichte keuken en badkamer, slaapkamer, gezellig terras met ruime berging aan de achtergevel Pluspunten • Onmiddellijke omzet gegarandeerd gezien bestaand cliënteel • Kwaliteitsafwerking in winkel en woongedeelte / winkel volledig ingericht • Airco, camera’s, alarminstallatie aanwezig • Recent gebouw • Perfecte combinatie tussen wonen en werken • Zeer gunstige ligging op wandelafstand van het centrum • Instapklaar • Geen overname te betalen (enkel stock te betalen) • gunstige EPC score • voordelige koopprijs • Vrij bij akte! Want to know more?

2 Bedroom(s) 103
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Gistel (RBI47037)
365 000 €

8470 Gistel

Dit prachtig nieuwbouw 3 slaapkamer appartement is gelegen pal in het centrum van Gistel vlakbij alle mogelijke faciliteiten. Winkels, scholen, middenstand bevinden zich allemaal op wandelafstand en ook omliggende steden en gemeentes liggen op een boogscheut.Naast een topligging worden heeft het gebouw ook nog een mooie en uniek architectuur. De vloeren zijn afgewerkt in een mooie 60*60 tegel en het raamwerk is voorzien in een tijdloos aluminium anthraciet raamprofiel. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en zeer lichtrijk door zijn grote raampartijen. Het appartement is maar liefst 130 m2 groot en heeft een unieke leefruimte. De woonkamer is huge en mooi verbonden met de halfopen en kwalitatieve keuken van GRANDO (nog keuzes mogelijk), naast de keuken is ook nog een zeer ruime berging aanwezig. Het aanpalend en zuidgericht terras is 13 m2 , ideaal om te tafelen of een leuk kleurtje op te doen. In de inkomhall is nog een apart gastentoilet aanwezig U kunt genieten van een kwalitatieve vloerverwarming aangestuurd met een warmtepomp (dit maakt dit appartement zeer future proof) De slaapkamers zijn ruim en volwaardig en liggen langs weerszijden van het gebouw. De badkamer is mooi afgewerkt (nog lichte keuzes) mogelijk. In het gebouw zelf is natuurlijk een lift aanwezig die u vlot naar het gelijkvloers brengt maar dus ook naar het kelderverdiep, waar u gebruik kunt maken van de fietsenberging, afvallokaal en u kunt hier ook een extra staanplaats aankopen. Het appartement kan dus aangekocht worden aan 6% BTW! Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact op via ### of via ### 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Keuringsattest elektriciteit: conform Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Gistel (RBI35017)
249 000 €

8470 Gistel

Cet appartement de 2 chambres est situé dans le centre de Gistel. L'appartement est prêt à emménager et situé au premier étage. La répartition est la suivante : entrée, séjour exposé sud avec cuisine ouverte et balcon attenant à l'avant, débarras, 2 chambres agréablement grandes dont 1 avec volets électriques, salle de bains avec lavabo et douche, toilettes et terrasse arrière. Possibilité d'acheter un garage souterrain pour 25 000 €. Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Gistel (RBI23667)
399 000 €

8470 Gistel

Dit prachtig duplex appartement is gelegen pal in het centrum van Gistel vlakbij alle mogelijke faciliteiten. Winkels, scholen, middenstand bevinden zich allemaal op wandelafstand en ook omliggende steden en gemeentes liggen op een boogscheut. Naast een topligging worden heeft het gebouw ook nog een mooie en uniek architectuur. Door zijn 2 terrassen (20 m2) springt dit duplexappartement echt wel enorm in het oog. Daarnaast heeft dit appartement het grote voordeel dat er zowel slaapkamers op het eerste verdiep als op het tweede verdiep aanwezig zijn . De vloeren zijn afgewerkt in een mooie 60*60 tegel en het raamwerk is voorzien in een tijdloos aluminium anthraciet raamprofiel. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en zeer lichtrijk door zijn grote raampartijen. Het appartement is maar liefst 146 m2 groot en heeft een grote leefruimte. En is uitgerust met een kwalitatieve keuken van GRANDO (nog keuzes mogelijk), naast de keuken is ook nog een zeer ruime berging aanwezig. U kunt genieten van een kwalitatieve vloerverwarming aangestuurd met een warmtepomp (dit maakt dit appartement zeer future proof). De badkamer is mooi afgewerkt (nog lichte keuzes) mogelijk. In het gebouw zelf is natuurlijk een lift aanwezig die u vlot naar het gelijkvloers brengt maar dus ook naar het kelderverdiep, waar u gebruik kunt maken van de fietsenberging, afvallokaal en u kunt hier ook een extra staanplaats aankopen. Het appartement kan dus aangekocht worden aan 6% BTW! Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact op via ### of via 0474/04//11/55 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Keuringsattest elektriciteit: conform Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

3 Bedroom(s) 146 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Gistel (RBH98357)
358 500 €

8470 Gistel

Dit prachtig nieuwbouw 3 slaapkamer appartement is gelegen pal in het centrum van Gistel vlakbij alle mogelijke faciliteiten. Winkels, scholen, middenstand bevinden zich allemaal op wandelafstand en ook omliggende steden en gemeentes liggen op een boogscheut. Naast een topligging worden heeft het gebouw ook nog een mooie en uniek architectuur. De vloeren zijn afgewerkt in een mooie 60*60 tegel en het raamwerk is voorzien in een tijdloos aluminium anthraciet raamprofiel. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en door het feit dat het een hoekappartement betreft is het lichtinval zeer uniek. Het appartement is maar liefst 129 m2 groot en heeft een grote open leefruimte. De woonkamer is huge en vormt een open geheel met de open en kwalitatieve keuken van GRANDO (nog keuzes mogelijk), naast de keuken is ook nog een zeer ruime berging aanwezig. Het aanpalend en zuidgericht terras is 12 m2 , ideaal om te tafelen of een leuk kleurtje op te doen. In de inkomhall is nog een apart gastentoilet aanwezig U kunt genieten van een kwalitatieve vloerverwarming aangestuurd met een warmtepomp (dit maakt dit appartement zeer future proof) De slaapkamers zijn ruim, volwaardig en lichtrijk. Door de unieke indeling van het appartement is het ideaal geschikt voor een gezin of om de kleinkinderen te laten logeren. De badkamer is mooi afgewerkt (nog lichte keuzes) mogelijk. In het gebouw zelf is natuurlijk een lift aanwezig die u vlot naar het gelijkvloers brengt maar dus ook naar het kelderverdiep, waar u gebruik kunt maken van de fietsenberging, afvallokaal en u kunt hier ook een extra staanplaats aankopen. Het appartement kan dus aangekocht worden aan 6% BTW! Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact op via ### of via ### 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Keuringsattest elektriciteit: conform Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Gistel (8470) + Suburbs.

355 000 €

8460 Oudenburg

Dit prachtige penthouse met loftgevoel beslaat de volledige bovenste verdieping en is het kroonjuweel van deze nieuwe residentie en is gelegen in het hartje van Oudenburg. Alle belangrijke faciliteiten bevinden zich werkelijk op wandelafstand: scholen, bakkers, slagers, groot warenhuis, sportclubs en ga zo maar door. Daarnaast zijn alle omringende steden en gemeentes zeer vlot bereikbaar (Oostende 10 min, Gistel 5min, Jabbeke 8 min) er is daarenboven ook een op en afrit in de Sint-Arnoldusstad. Waardoor u van een vlotte verbinding met het binnenland kunt genieten. Dit prachtige penthouse met loftgevoel beslaat de volledige bovenste verdieping en is het kroonjuweel van deze nieuwe residentie. De unieke architectuur en de praktische indeling maken dit een paradijs om in te wonen. Via de ruime en lichtrijke inkomhall betreedt u zeer vlot uw appartement. Langs de gang kunt u al een eerste slaapkamer terugvinden die uitermate groot is en volwaardig. De woonkamer en keuken vormen één mooi geheel. De keuken werd voorzien van AEG-toestellen (vaatwas, koelkast met vriesvak enzoverder..). Aanpalend bij de keuken is er nog een ruime berging waar u ook vlot uw voedingswaren kunt wegbergen. Het werkblad van de keuken werd afgewerkt in een mooi zwart graniet. De woonkamer heeft 2 ruime terrassen waar u de ganse dag van de zon kunt genieten. Naast een eetplaats en een zithoek kunt u ook steeds ontbijten, lunchen, dineren aan het kookeiland. De badkamer is uitgerust met zowel een douchefunctie als badfunctie. De hoofdslaapkamer heeft nog een derde eigen privéterras met prachtige zichten op het hinterland van Oostende. Het spreekt voor zicht dat ook dit verdiep vlot te bereiken is via de lift. De vloeren zijn uitgevoerd in een mooie en moderne volkeramische tegel met afmeting 60x60. De centrale verwarming werkt op een individuele installatie op gas. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is er ook een ventilatiesysteem aanwezig in het appartement (SYSTEEM C+). Daarnaast zijn er ook nog zonnepanelen voorzien in dit appartement (het EPEIL van dit appartement scoort zeer sterk). De beglazing is voorzien in super isolerende dubbele beglazing (hoogrendementsglas). U hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een staanplaats bij te kopen. Daarnaast is in de doorgang van het gebouw ook nog een handige fietsenberging voorzien. Vraag zo snel mogelijk een afspraak aan via ### ! Troeven: *Uiterst lichtrijk *Zonnepanelen *Fietsenberging *3 appartementen *zeer goed rendement *Centrum Oudenburg *Staanplaats mogelijk *Zeer ruim appartement *Lift aanwezig *Mooie architectuur 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Gevalideerd as-builtattest: ja 6) Keuringsattest elektriciteit: ja conform Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 141 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
199 000 €

8460 Oudenburg

Dit ruim woon appartement is gelegen in het centrum van Oudenburg aan de Marktdirect nabij winkels, openbaar vervoer en scholen.In een kleinschalig gebouw met 4 appartementen.Gelegen op de 2de verdieping ( geen lift in het gebouw )Achteraan is het mogelijk om een gesloten garagebox bij aan te kopen voor 28.000 euro.Voorzien met verlichting en elektriciteit en automatische poortHet appartement omvat: Inkomhal in U vorm met plaats voor een vestiairekast + extra bergkast en een apart toilet.Een ruime en lichtrijke woonkamer van 32m² met een zuid gericht balkon.Een ingerichte basic keuken met toestellen en aanpalende berging.Er zijn 2 volwaardige en ruime slaapkamers aanwezig ( K1 = 18,21m + K2 = 13,32m² ) Badkamer met ligbad en lavabomeubel en aansluitingen wasmachine voorzien.Een privatieve kelder in de kelderruimte en een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.Er is ook een vuilnislokaal aanwezig.De ramen zijn in hout met dubbel glas en veluxramen.Individuele verwarming met aardgas en gaswandketel.Epc waarde: 207 kWh Verlaagde prijs naar 199.000 euro Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
226 000 €

8480 Eernegem

Goed onderhouden, centraal gelegen gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en ruime garage. Gelegen in de residentie "Capri", op het gelijkvloers bevindt zich dit appartement die als volgt is ingedeeld: inkom met berging en gastentoilet, lichtrijke leefruimte met zicht op het kasseilegger plein (veel parkeermogelijkheid), er is ook de ingerichte keuken, 2 slaapkamers en badkamer met douche, lavabo en tweede toilet. Heel leuk is het buitenterras (18 m²) met windscherm, waar het heerlijk vertoeven is. Ondergrondse zeer ruime garage met lichtpunt en stopcontact. CV op gas, gunstige EPC met zuinige verbruiksresultaten. Dit appartement is op vandaag verhuurd, is netjes onderhouden, en is dus een zeer interessante vastgoedinvestering!! Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call

In het centrum van Eernegem vinden we dit 1-slaapkamer appartement in de nieuwe Residentie "De Maalderij", vlakbij lokale handelaars, winkels, openbaar vervoer, scholen, ... Ontdek het gemak van wonen in stijl met alle voorzieningen binnen handbereik! Dit prachtig nieuwbouwappartement omvat o.a. een ruime en lichtrijke leefruimte, open keuken en terras met berging. Daarnaast is er een ruime badkamer met inloopdouche, 1 slaapkamer, ruime bering en apart toilet aanwezig. In het gebouw is er een lift aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement is momenteel verhuurd dus is een ideale investering! Het appartement werd tevens volledig geschilderd en is dus perfect instapklaar. Daarnaast is dit appartement ook uiterst energiezuinig dankzij zijn E-peil 31. Deze eigendom wordt verkocht onder het btw-stelsel (21%). (Vg, Gmo, Wg, Gvkr, VV) Ref. OU24731 Want to know more?

1 Bedroom(s) 80
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Westkerke (RBI70715)
118 000 €

8460 Westkerke

Dit duplex appartement is gelegen in het centrum van Westkerke, vlakbij Oudenburg en Gistel. Eerste verdieping: lichtrijke woonkamer met open keuken, badkamer en zonnig terras.Tweede verdieping: 2 ruime slaapkamers VIDEO: ### info of een bezoek? Bel Alina op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Oudenburg (RBI68315)

Laatste appartement in Residentie Féline! Appartement gelegen op de 2e verdieping in Residentie Féline met zongericht terras van 23,20 m² en balkon 5,50 m²! Dit appartement heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 102,40 m² en is ingedeeld met ruime leefruimte met ingerichte keuken en aansluitend berging, groot zongericht terras, hall met apart toilet, badkamer met douche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers! Mogelijkheid tot aankoop garage en gemeenschappelijke fietsenberging voorzien! 6% BTW MOGELIJK! Ref OU24121 Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Oudenburg (RBI23255)
369 750 €

8460 Oudenburg

Prachtig afgewerkt appartement gelegen op de 2e verdieping in Residentie 'Louise' inclusief GARAGE en aparte CARPORT. Deze residentie dateert van 2017 en biedt alle comfort en luxe. Het appartement is centraal en rustig gelegen. Vanop het ruime dakterras, met een oppervlakte van 40m², kan je genieten van de prachtige verzichten in de groene omgeving van Roksem. Dit appartement is voorzien van een ruime woonkamer met een prachtige open keuken, ingericht met alle toestellen. Er is tevens een extra wasplaats voorzien met een aansluiting voor wasmachine. Het appartement heeft 2 slaapkamers, beiden voorzien van ingemaakte kasten, en een badkamer die uitgerust is met zowel een ligbad als inloopdouche. Aan de achterzijde van het vinden we de garage en de carport die bij het appartement horen. E-peil: 70 - OU24295. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 40 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Oudenburg (RBG62769)
295 000 €

8460 Oudenburg

Gelijkvloers appartement (2009) in het centrum van Oudenburg met opslagruimte! Het appartement heeft een aparte ingang en is ingedeeld met inkom, ruime leefruimte met open keuken, bar of bureauhoek, technische ruimte, ruime slaapkamer met dressing, badkamer, wasplaats, toilet en ruim zonneterras van +/- 50 m². Vooraan is er een bijkomende bureau/hobbyruimte en stockageruimte (fietsenberging, opslag,...). Momenteel verhuurd aan 950€/ maand EPC 149 kWh/m²/jaar - UC2482974 - (Vg,Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. 21234 Want to know more?

2 Bedroom(s) 203 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zandvoorde (RBJ00131)
129 000 €

8400 Zandvoorde

Rechtover de Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart-kerk in Zandvoorde bevindt zich dit 2 slaapkamer appartement in kleinschalig gebouw. Dit appartement bestaat uit leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en berging. Onderaan het gebouw bevinden zich de 5 garages die eventueel kan apart aangekocht worden. Goede huurders en mooi rendement (450 euro/maand). Reeds 20 jaar verhuurd aan dezelfde huurder. Netjes onderhouden. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het kantoor B&V Invest. Want to know more?

2 Bedroom(s) 70 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zandvoorde (RBJ00108)
99 000 €

8400 Zandvoorde

Rechtover de Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart-kerk in Zandvoorde bevindt zich dit 1 slaapkamer appartement in kleinschalig gebouw. Dit appartement bestaat uit leefruimte, keuken, badkamer, 1 slaapkamer en berging. Onderaan het gebouw bevinden zich de 5 garages die eventueel kan apart aangekocht worden. Goede huurders en mooi rendement. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het kantoor B&V Invest. Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zandvoorde (RBI91619)
129 000 €

8400 Zandvoorde

Rechtover de Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart-kerk in Zandvoorde bevindt zich dit 2 slaapkamer appartement in kleinschalig gebouw. Dit appartement bestaat uit inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een berging. Kenmerken: Deels nieuwe pvc ramen, geen lift in het gebouw, geen syndicuskosten, vrij bij akte. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het kantoor Caenen Oostende. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zandvoorde (RBI91618)
99 000 €

8400 Zandvoorde

Rechtover de Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart-kerk in Zandvoorde bevindt zich dit 1 slaapkamer appartement in kleinschalig gebouw. Dit appartement bestaat uit inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer en een berging. Kenmerken: Geen lift in het gebouw en geen syndicuskosten. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het kantoor Caenen Oostende. Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call