Flat for sale - Gits

5 results (1 - 5)
285 000 €

8830 Gits

Dit goed onderhouden, gelijkvloers appartement met twee slaapkamers beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 117 m² (volgens EPC-attest) en is gelegen in het centrum van Gits. Indeling: inkomhal, leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging, twee slaapkamers met ingemaakte kasten en badkamer (voorzien van toilet, douche en badkamermeubel). Verder is er een ruim terras (toegankelijk via beide slaapkamers en biedt ook toegang naar de garages), berging en twee garageboxen. Decentrale verwarming op elektriciteit | Dubbele beglazing (HR)(PVC) | Rolluiken | Renovatieverplichting van toepassing | Justine en Michel organiseren voor dit appartement de bezoeken, mits het maken van een afspraak. Deze woning is onderworpen aan de renovatieverplichtingen vanaf 2023. Meer info via: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 117 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
259 000 €

8830 Gits

Dit appartement is gelegen op wandelafstand van Gits Platse, bruisende gemeente kortbij Roeselare. Ontspanning, scholen, voedingszaken, openbaar vervoer en nog veel meer is op wandelafstand gelegen. Het gebouw is een kleine, rustige residentie die zelf beheerd wordt. De indeling is als volgt: Gemeenschappelijke hal - trap/lift - aparte inkomhal - ruime, lichtrijke living - open, uitgeruste keuken - aparte (was)berging - zonnig terras - twee ruime, volwaardige slaapkamers - badkamer (ligbad, douche en badmeubel). Er is de mogelijkheid om een ruime garage bij te kopen voor 25.000 euro. Troeven: - Centrale ligging in Gits centrum - Gunstig EPC: C - Lage syndic kosten - Attest goedgekeurde elektriciteit aanwezig! - Mogelijkheid tot de aankoop van één ruime garage - Interessante investering (reeds 20 jaar verhuurd geweest) Plan nu uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 40 13 30
Flat - Apartment for sale Gits (RBM25031)
289 000 €

8830 Gits

Dit nieuwbouw twee slaapkamer appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 107 m² en is gelegen op de gelijkvloerse verdieping in residentie De Prinne II. Indeling: inkomhal, apart gastentoilet, lichtrijke leefruimte, open geïnstalleerde keuken, berging, badkamer (voorzien van inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en toilet) en twee slaapkamers. Verder beschikt het appartement ook over een tuin met terras van 22,5 m². Woonproject Hof Ter Prinne is gelegen in het centrum van Gits en bestaat uit dertien appartementen en zeven woningen, verdeeld over vijf verschillende woonunits (A t.e.m. E). Aantrekkelijke, groene ligging! Hedendaagse architectuur | Zeer energiezuinig (E39-E40) | Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats/garage | Justine organiseert voor dit appartement een Bordes-bezoekdag ter plaatse op zaterdag 13 juli 2024, mits het maken van een afspraak. Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
Flat - Apartment for sale Gits (RBM25030)
279 000 €

8830 Gits

Dit nieuwbouw twee slaapkamer appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 107 m² en is gelegen op de eerste verdieping in residentie De Prinne II. Indeling: Inkomhal, apart gastentoilet, lichtrijke leefruimte, open geïnstalleerde keuken, berging, badkamer (voorzien van douche en badkamermeubel met dubbele wastafel), twee slaapkamers en terras van 7,8 m². Woonproject Hof Ter Prinne is gelegen in het centrum van Gits en bestaat uit dertien appartementen en zeven woningen, verdeeld over vijf verschillende woonunits (A t.e.m. E). Verder beschikt het domein eveneens over parkeerplaatsen, garages en een fietsenberging. Aantrekkelijke, groene ligging! Hedendaagse architectuur | Zeer energiezuinig (E39-E40) | Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats/garage | Justine en Michel organiseren voor dit appartement de bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak. Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
Flat - Apartment for sale Gits (RBJ98028)

Dit energiezuinig 1-slaapkamerappartementen is gelegen in het dorpscentrum van Gits.Op wandelafstand van het appartement hebben we de kerk van Gits, de lagere school, het voetbalplein, de scouts, slagerij, bakkerij, dokter, apotheek, rusthuis, frituur, kapper, ...Het appartement is 57m² groot en bestaat uit een inkomhal, woonkamer met open keuken, terras, slaapkamer, badkamer en berging.De keuken is goed uitgerust en voorzien van een elektrische kookplaat, dampkap, inbouwkoelkast en combi-oven.De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een lavabomeubel met spiegelkastje.Er is nog een aparte ruimte met privatieve bergingen, waarvan er ook één berging gekoppeld is aan het appartement. Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsberging, een wasplaats en een vergaderzaaltje beschikbaar.Het appartement is energiezuinig en heeft een E-peil van 58 en een energiescore van 113 kWh/m².Er is verwarming op aardgas met radiatoren en een zonneboiler voor het warm water.De ramen zijn in PVC en voorzien van hoogrendementsglas.Het appartement is voorzien van een conformiteitsattest dat 10 jaar geldig is, zo bent u zeker dat het appartement voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden om het appartement te verhuren.Het appartement is momenteel verhuurd voor 550 euro per maand. Er is ook mogelijkheid om een staanplaats bij te kopen voor 7.000 euro.De staanplaats ligt voor het gebouw en kan afgesloten worden met een parkeerbeugel.Interesse? Contacteer ons voor meer info! 051|201.400. Want to know more?

1 Bedroom(s) 57 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 20 14 00

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Gits (8830).

749 000 €

8830 Hooglede

Dit multifunctioneel pand is gelegen op een perceel van 3410 m² op een aantrekkelijke, vlot bereikbare locatie tussen Hooglede en Gits. Op zoek naar een instapklare investeringseigendom bestaande uit twee entiteiten? Of bent u op zoek naar een kantoor/vrij beroep op een goed zichtbare locatie met bovengelegen woonst en voldoende parkeermogelijkheden? We kijken alvast uit u in dit multifunctioneel pand te mogen verwelkomen! Appartement gelijkvloers (ca. 154,65 m²): inkomhal, ruime en lichtrijke leefruimte, open geïnstalleerde keuken met eiland, berging, twee terrassen en achterliggende tuin, drie slaapkamers, badkamer (voorzien van badkamermeubel met dubbele wastafel, ligbad en douche) en kelder. Appartement 1ste verdiep (ca. 86,16 m²): inkomhal, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken, ruim terras met mooi en ver zicht, twee slaapkamers en badkamer (voorzien van badkamermeubel met dubbele wastafel, ligbad en douche). Exterieur: oprit, twee garages met plaats voor vier wagens, extra parkeermogelijkheden, achterliggende tuin. Voor meer informatie, ### Justine en Michel organiseren voor dit pand de bezoeken ter plaatse, mits het maken van een afspraak. Want to know more?

5 Bedroom(s) 241 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57

Op een uiterst centrale locatie in Lichtervelde wordt residentie Margriet gerealiseerd. Winkels, station en horeca zijn op wandelafstand.Margriet is een moderne kleinschalige nieuwbouwresidentie met ruime terrassen en prachtige daktuin. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en als volgt ingedeeld: Inkomhal met toilet, lichtrijke leefruimte met open keuken. Nachthal met 2 slaapkamers, badkamer en berging. Het appartement wordt kwalitatief afgewerkt en is voorzien van mooi ruim terras grenzend aan de leefruimte. Private parkeerplaats voor het gebouw.Oppervlakte appartement: 97,36m²Oppervlakte terras: 21,95m²Troeven: Centrale ligging in Lichtervelde Vlakbij vernieuwde SPAR winkel Future-proof technieken: vloerverwarming op basis van warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, isolerende beglazing, ... Gunstig E-peil Energie-efficiënte appartementen bieden tal van voordelen.Ze verlagen de energiekosten, verbeteren het comfort en dragen bij aan een duurzamere toekomst.Oplevering: zomer '25Geschatte huurprijs: 875 EUR/maand + syndickosten Jaarlijks redement: 6,52%** Rekening houdend met de uitgangspunten zoals vermeld op de overzichtspagina "Investeringsvastgoed" Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 79 40 00
Make offer from 279 575 €

8610 Kortemark

De naam 'Scarpato' is een samenvoeging van het Italiaanse 'Scarpa' en het Spaanse 'Zapato' wat beiden 'schoen' betekent. Hiermee verwijzen we naar de vroegere bekende schoenwinkel "Supeene" die op deze centrale locatie was gevestigd. De realisatie is ontwikkeld door FI2BUILD die zich als bouwheer profileert als bijzonder klantgericht, vernieuwend en beschikt over een duidelijke visie wat betreft toekomstgericht wonen. De residentie bevindt zich op wandelafstand van de markt van Kortemark alsook op een boogscheut van het station gelegen. Tevens treft men tal van kwalitatieve handelszaken aan in de buurt. 'Scarpato' beschikt over 5 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een totale oppervlakte variërend van 88 m² tot 123 m². Daarnaast beschikt elk appartement over ruime terrassen (tot wel 35m²). Achterliggend biedt de residentie 8 parkeerplaatsen, 13 garages (groot en standaard afmetingen mogelijk - voorzien van automatische sectionaalpoort) en een groenzone met pétanquebaan. In de residentie werd de nodige aandacht besteed aan een afzonderlijke (afgesloten) fietsenberging, een vuilnislokaal en private bergingen per appartement. Kopers die op heden instappen in dit nieuwbouwverhaal hebben bijkomende voordelen, ondermeer de vrije keuze in de afwerking van de keuken, badkamer en de vloer van uw appartement. Het lastenboek voorziet ruime mogelijkheden voor de koper om zijn eigen accent te leggen in de verdere afwerking (ruime budgetten voorzien voor verdere afwerking - op te vragen bij makelaar).Bij de ontwikkeling werd door de bouwheer een bijzondere aandacht besteed aan kwalitatieve en duurzame materialen in combinatie met een unieke en karaktervolle architectuur (architectenbureau Vanhoorn-Maeckelbergh) passend bij deze locatie. Naast de vormgeving zijn ook de keuze van technieken hierbij van essentieel belang. Hierbij koos men resoluut voor uiterst energiezuinige en vernieuwende methodes. Ieder appartement zal afgewerkt worden met een Smart Air Klimaatsysteem (via individuele lucht/lucht warmtepomp per appartement), een uniek een vooruitstrevend systeem die koeltechnische warmte of koude omzet in warm/koude lucht en via kanalisatie verdeeld (in combinatie met een ventilatie systeem D). Door deze keuze beschikt het appartement over een volwaardig acclimatisatiesysteem waardoor elke bewoner tijdens warme zomermaanden zijn appartement perfect kan koelen (airco)! Een thermostaat per ruimte behoort hierbij ook tot de mogelijkheden (zie lastenboek). Tevens beschikt ieder appartement over zonnepanelen individueel aangesloten (geen gasaansluiting meer in deze residentie). Appartement 01.01Dit ruim appartement met 2 slaapkamers beschikt over een ruim terras van ca. 35m².Bijzondere troeven: Kleinschalige residentie, lage gemeenschappelijke kosten; Oplaadpalen voor elektrische wagens aanwezig op de site + parkeerplaats om te laden; Rustige ligging doch dicht bij het centrum; Modernste technologie (Smart Air systeem, zonnepanelen,...); Karaktervolle en unieke architectuur; Ruime appartementen met veel lichtinval; De gekozen technieken laten ook toe om uw appartement in de zomer te koelen (airco)! Parkeerplaatsen, diverse garages en afzonderlijke bergingen beschikbaar; Gemeenschappelijke Fietsenstalling en vuilnislokaal aanwezig; ... Btw tarief:Dit project werd vergund vóór 1/7/23, waardoor u in aanmerking komt om alsnog tot eind 2024 aan te kopen aan het voordelige btw-tarief van 6%.Meer info hierover te verkrijgen bij uw makelaar. Kom langs op kantoor en ontvang een unieke verkoopbrochure van Residentie Scarpato.Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement in een kleinschalige residentie als investering of als eigen bewoning?Kom dan snel even langs bij ons op kantoor voor meer uitleg! Contacteer ons via ### Opleveringsdatum na te vragen bij ons op kantoor en in functie van voorverkoop. Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 50 11 51
Flat - Apartment for sale Hooglede (RBL80365)
299 000 €

8830 Hooglede

This energy-efficient apartment is located on the top floor of the residence and a stone's throw from the center of Hooglede. Thanks to this central location, you can enjoy both easy access to restaurants and shops. The apartment has an open kitchen, large living area and 2 bedrooms. In addition, there is also a possibility to build a roof terrace. The recent apartment has an EPB and has an E level of 59. Apartment layout: - entrance hall with guest toilet - living room with sitting and dining area - open kitchen with all appliances - 2 bedrooms - bathroom with double sink and shower Possibility to rent a garage. Advantages: - very energy efficient apartment - 2 spacious bedrooms - central location Contact Maarten De Graeve today at ### to schedule a visit! Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 26 50 00
Flat - Apartment for sale Hooglede (RBL75081)
Price on request

8830 Hooglede

Het betreft hier een appartement op de gelijkvloerse verdieping van de residentie "Dorpszicht". Via de inkomdeur komt u het appartement binnen in de hal. Dit centrale punt geeft toegang tot alle ruimtes, nl. een apart toilet (hangwc) met lavabo, living, slaapkamers, badkamer en berging. Vanuit de hall komt u in de ruime, lichtrijke living met open keuken. Vanuit de living heeft u zowel links zicht op het park en rechts zicht op het marktplein van Gits. In de living bevindt zich ook een deurvenster met pomp waardoor het appartement ook als kantoor zou kunnen ingericht worden met aparte ingang. De open keuken is rondom rond voorzien van kasten met stenen werkblad. De keuken is ook volledig uitgerust met een inductie kookplaat, dampkap, grote frigo met vriesvak, oven, microgolfoven en vaatwasmachine. Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers die voorzien zijn van een laminaatvloer. Achter de slaapkamers bevindt zich ook het ruim terras. Naast de slaapkamers vindt u er ook nog de badkamer, deze is uitgerust een lavabomeubel met onderkasten en spiegel en een ruime douche met thermostatische kraan en ook nog een opklapbaar zitbankje voor mensen die niet meer zo mobiel zijn. Tenslotte is er ook de aansluiting voor de wasmachine en/of droogautomaat. Tenslotte beschikt het appartement ook nog over een ruime berging waar zich ook de boiler voor het warm water bevindt, deze werd een paar jaar geleden ook volledig vernieuwd. Achteraan het gebouw bevindt er zich een ruime individuele garage met geautomatiseerde poort, er zijn tevens extra stopcontacten voorzien voor het opladen van elektrische fietsen, ... Tenslotte beschikt het appartement ook over een ruime kelderberging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 18 60
Loft for sale Hooglede (RBL10443)
Price on request

8830 Hooglede

Het betreft hier een zeer ruime, moderne loft in het centrum van Hooglede. Het gebouw bestaat uit 2 wooneenheden, elk met een aparte, individuele ingang. U komt binnen op de gelijkvloerse verdieping vanwaar u toegang heeft tot de garage die uitgerust is met een geautomatiseerde poort. Bij de garage bevindt zich tevens een aparte wasplaats/berging In de inkom gaat u via de trap naar het verdiep waar u binnenkomt in een grote, open ruimte. De leefruimte heeft aan beide zijden veel lichtinval door de veluxramen. Vanuit de leefruimte heeft u via een breed schuifraam toegang tot het ruime, zongerichte terras. De open keuken met kookeiland beschikt over veel inbouwkasten en is uitgerust met een vitrokeramische kookplaat, ingebouwde dampkap in het werkblad, ingebouwde friteuse en spoeltafel. Er is tevens een opening voorzien onder het werkblad voor het plaatsen van een vaatwasmachine. Aan de voorkant van het kookeiland is er de mogelijkheid tot het plaatsen van barstoelen zodat het eiland als eettafel kan gebruikt worden. Via de trap die zich naast de keuken bevindt komt u op de mezzanine die zicht heeft over de leefruimte, ideaal als derde slaap- of bureauruimte. Achter de keuken bevindt zich de nachthal vanwaar u toegang heeft tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, ligbad en toilet. De loft beschikt zowel over traditionele verwarming met radiatoren, alsook over vloerverwarming. Het schrijnwerk van de loft bestaat uit PVC en houten veluxramen. De loft beschikt over een energieprestatiecertificaat zonder renovatieverplichting. De cv-ketel op gas werd enkele weken geleden vernieuwd. Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 20 18 60
Flat - Apartment for sale Hooglede (RBK14566)
235 000 €

8830 Hooglede

The Alfred Nobel I residence was built on the edge of Hooglede with Roeselare. In this fun green and sustainable subdivision, residents enjoy peace, mobility and contemporary comfort. Apartment layout: - entrance hall with toilet - storage room with laundry facilities - living room with open kitchen with island - bright seating and dining area overlooking the terrace of approximately 12m² - 2 bedrooms Advantages of the apartment: - sustainable: connected heat network, - smooth and green mobility: bike lanes, charging points, near roads,... - high-quality finish from renowned contractor Dumobil Are you looking for an apartment near Roeselare/Hooglede, surrounded by greenery and future-proof? Then get in touch with us today. We'd love to help you out! Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 26 50 00
Flat - Apartment for sale Hooglede (RBK02089)
299 000 €

8830 Hooglede

Dit recent appartement met 2 slaapkamers en een staanplaats in hartje Hooglede is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Over het pand: Dit moderne appartement, gelegen in het kloppend hart van Hooglede, biedt een bewoonbare oppervlakte van 80 m², perfect ingedeeld en afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Gebouwd in 2018, combineert het eigentijds comfort met functionaliteit. De woonruimte geniet van natuurlijke lichtinval dankzij de dubbele beglazing die ook zorgt voor een uitstekende isolatie. De centrale verwarming op gas en een hoogrendementsketel staan garant voor een aangenaam binnenklimaat. Locatie en Omgeving: Gelegen op een steenworp afstand van het centrum, geniet dit appartement van een ideale ligging met nabijheid tot winkels, scholen en openbaar vervoer. Indeling van het appartement: Het appartement omvat een inkomhal die leidt naar een ruime woonkamer met aansluitend terras, een moderne keuken uitgerust met de nieuwste toestellen, twee sfeervolle slaapkamers, waarvan één met toegang tot een extra terras, een praktische berging, een toilet, en een badkamer uitgerust met alle comfort. Energiezuinigheid: Met een E-peil van 65 en een EPC van slechts 41.63 kWh/m² per jaar, bewijst dit appartement zijn energiezuinigheid. Deze gunstige scores worden ondersteund door de aanwezigheid van kwalitatieve isolatie, dubbele beglazing, en een efficiënte centrale verwarming op gas. Dit appartement is de ideale keuze voor wie op zoek is naar comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum van Hooglede. Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met uw makelaar Ulrike Debaes via ### of bel ### Tot snel! Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 25 05 00
169 000 €

8610 Kortemark

Ruim Instapklaar appartement, met dubbele garage en 2 slaapkamers te Kortemark. STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel. Dit leuke appartement is gunstig gelegen, en heeft veel natuurlijk lichtinval en bijgevolg een goed ruimtegevoel. Verder omvat dit appartement een inkomhal, ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken met aansluitend een kleine terras, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en het terras biedt ook nog eens een kleine berging. Tevens is ook een ruime garage van 30 m² beschikbaar. Gelegen op een invalsweg. Interesse in dit appartement? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit is een ideale investeringsmogelijkheid (momenteel verhuurd) met een stabiele huurinkomst. Ook als eerste woning of appartement is dit een buitenkans. Geen renovatieverplichting en geen asbest! Geen syndicus kosten, en een ruime garage inbegrepen. Mis deze kans niet! Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08
159 000 €

8610 Kortemark

Ruim instapklaar appartement, met dubbele garage en 2 slaapkamers te Kortemark. STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel. Dit leuke appartement is gunstig gelegen, en heeft veel natuurlijk lichtinval en bijgevolg een goed ruimtegevoel. Verder omvat dit appartement een inkomhal, ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken met aansluitend een kleine terras, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en het terras biedt ook nog eens een kleine berging. Tevens is ook een ruime garage van 30 m² beschikbaar. Gelegen op een invalsweg. Interesse in dit appartement? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Dit is een ideale investeringsmogelijkheid (momenteel verhuurd) met een stabiele huurinkomst. Ook als eerste woning of appartement is dit een buitenkans. Geen renovatieverplichting en geen asbest! Geen syndicus kosten, en een ruime garage inbegrepen. Mis deze kans niet! Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 492 08 08 08

Le projet résidentiel w.e.s.t. dispose d'atouts remarquables. Ce nouveau quartier résidentiel est situé en bordure du centre ville, à l'intérieur du petit ring de Roulers. Vous avez le choix entre des appartements et des maisons de différentes tailles, de sorte que vous trouverez sans aucun doute celui qui vous convient. Les espaces verts de ce projet - avec des arbres, de l'herbe, de l'eau et des jeux en bois - donnent une impression d'espace. Toutes les unités d'habitation sont de type BEN (énergie quasi nulle) et sont chauffées sans gaz, grâce au réseau de chaleur Mirom. Un choix durable pour l'avenir ! Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous renseigner. Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 484 67 15 55

Le projet résidentiel w.e.s.t. dispose d'atouts remarquables. Ce nouveau quartier résidentiel est situé en bordure du centre ville, à l'intérieur du petit ring de Roulers. Vous avez le choix entre des appartements et des maisons de différentes tailles, de sorte que vous trouverez sans aucun doute celui qui vous convient. Les espaces verts de ce projet - avec des arbres, de l'herbe, de l'eau et des jeux en bois - donnent une impression d'espace. Toutes les unités d'habitation sont de type BEN (énergie quasi nulle) et sont chauffées sans gaz, grâce au réseau de chaleur Mirom. Un choix durable pour l'avenir ! Le nom w.e.s.t. fait référence à son emplacement sur la Westlaan et la Weststraat. La zone intérieure du site est interdite aux voitures. Il y a plus de places de parking qu'il n'en faut, mais la voiture reste à la périphérie. De plus, l'utilisation de la voiture devient un luxe superflu grâce à la présence de commodités à proximité (magasins, restaurants, etc.). Prendre le vélo devient également une occasion agréable grâce à la piste cyclable aménagée qui traverse le site de part en part. Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous aider. Want to know more?

3 Bedroom(s) 145 41 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 484 67 15 55
Flat - Apartment for sale Beveren-Roeselare (RBF76723)
Price on request

8800 Beveren-Roeselare

Het appartement 0.6 is een één-slaapkamerappartement van 66m² groot en bevindt zich aan de straatzijde van het gebouw. Een ideaal appartement voor mensen die graag wat passage langs de straatzijde zien. Het terras is in totaal 26m² groot en sluit mooi aan tegen de leefruimte. Residentie “De Brink” is een nieuwbouwproject in het centrum van Beveren-Roeselare, waarbij vooral de openheid, het groen en de grote terrassen de grootste troeven zijn.Het project bestaat uit 15 appartementen , met keuze uit 1,2 of 3-slaapkamerappartementen.De grote raampartijen in de appartementen zorgen voor de nodige dosis natuurlijk daglicht en het zicht op de buitenomgeving.Beveren is een sfeervol dorp, met alle nodige dienstverleningen dichtbij en een uitstekende bereikbaarheid. In minder dan 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Roeselare.Vanuit de residentie vertrekt een fietspad, dat via het Krommebeekbos tot in het centrum van Roeselare loopt. De Brink combineert het rustige dorpsleven, met alle gemakken van de stad dichtbij.Een ondergrondse parking biedt plaats voor 25 wagens.In De Brink vind je daarnaast ook fietsenbergingen en individuele bergingen.Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 26 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 20 14 00
Flat - Apartment for sale Lichtervelde (RBK06430)
374 000 €

8810 Lichtervelde

Welkom in Residentie Sint-Jacob, waar kwaliteit centraal staat. De site is gelegen in hartje Lichtervelde vlakbij het bruisende centrum. Zowel lokale handelaars als diverse grootwarenhuizen bevinden zich allen op wandel- of fietsafstand. Ook scholen en horeca-aangelegenheden bevinden zich slechts op een steenworp van dit project. De oprit naar de E403, de verbindingsweg Roeselare - Torhout en de N35 zijn slechts enkel minuten rijden verwijderd van het project. Residentie Sint-Jacob wordt gekenmerkt door zijn tijdloze architectuur, hoogwaardige afwerkingsgraad en lichtrijke appartementen. Er is keuze tussen 2 of 3 slaapkamerappartementen. Alle eenheden beschikken over een zonnig terras van minimum 6 m² tot maximum 75 m². Onder het gebouw zijn ruime afgesloten garages met berging aanwezig. Het duplex appartement heeft een oppervlakte van 171,40 m² en beschikt over een inkomhal, een grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een aparte berging en toilet. Het appartement heeft 2 ruime terrassen van 60 m² en 15 m² groot. Ben jij overtuigd van dit magnifiek project? Maak een afspraak op ons kantoor of ter plaatse voor meer informatie en laat u betoveren door deze parel! Troeven * Gesitueerd in hartje Lichtervelde * Kwaliteitsvolle materialen * Ruime appartementen * Lichtrijke ruimtes * Ruime parkeermogelijkheden 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Gevalideerd as-builtattest: neen 5) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Heritage List: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 171 75 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 492 54 80 04
Flat - Apartment for sale Lichtervelde (RBK03966)
304 000 €

8810 Lichtervelde

Welkom in Residentie Sint-Jacob, waar kwaliteit centraal staat. De site is gelegen in hartje Lichtervelde vlakbij het bruisende centrum. Zowel lokale handelaars als diverse grootwarenhuizen bevinden zich allen op wandel- of fietsafstand. Ook scholen en horeca-aangelegenheden bevinden zich slechts op een steenworp van dit project. De oprit naar de E403, de verbindingsweg Roeselare - Torhout en de N35 zijn slechts enkel minuten rijden verwijderd van het project. Residentie Sint-Jacob wordt gekenmerkt door zijn tijdloze architectuur, hoogwaardige afwerkingsgraad en lichtrijke appartementen. Er is keuze tussen 2 of 3 slaapkamerappartementen. Alle eenheden beschikken over een zonnig terras van minimum 6 m² tot maximum 75 m². Onder het gebouw zijn ruime afgesloten garages met berging aanwezig. Dit appartement heeft een oppervlakte van 111,42 m² en beschikt over een inkomhal, een grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, aparte berging en toilet. Het ruime terras met zicht op groen is 10,91 m². Ben jij overtuigd van dit magnifiek project? Maak een afspraak op ons kantoor of ter plaatse voor meer informatie en laat u betoveren door deze parel! Troeven * Gesitueerd in hartje Lichtervelde * Kwaliteitsvolle materialen * Ruime appartementen * Lichtrijke ruimtes * Ruime parkeermogelijkheden 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Gevalideerd as-builtattest: neen 5) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Heritage List: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 492 54 80 04