Penthouse for sale - Heist-op-den-Berg

10 results (1 - 10)
199 000 €

2221 Booischot

Gezellig dakappartement op de 2e verdieping, ideaal gelegen in het centrum van Booischot, vlakbij winkels en verbindingswegen naar Heist-op-den-Berg en Westmeerbeek. Via de gemeenschappelijke traphal komen we terecht in de lichtrijke leefruimte van het appartement, volledig nieuw geschilderd. Aansluitend hebben we toegang tot de ingerichte keuken, voorzien van een kookplaat, ijskast, diepvries, spoelbak en dampkap. Vanuit de keuken hebben we toegang tot het ruime terras met houten bevloering en prachtig georiënteerd op het zuiden. Indien men terug naar de leefruimte loopt, heeft men nog toegang tot de nachthal langswaar we enerzijds de badkamer met lavabo, toilet en douche vinden. Anderzijds hebben we toegang tot de ruime slaapkamer en aparte berging, dewelke voorzien is van inbouwkasten en aansluiting voor wasmachine/droogkast. Dit was oorspronkelijk een 2e slaapkamer. De mogelijkheid is nog steeds aanwezig om een 2e slaapplaats te creëren. Ideaal als investering of starterswoning! Voor meer informatie ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 495 57 40 40
Penthouse for sale Heist-op-den-Berg (RBM32762)
529 500 €

2220 Heist-op-den-Berg

REEDS 75% VERKOCHT! Exclusieve penthouse in blok C omgeven door groen met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 30m² terras. Het appartement is gelegen op de 3 e verdieping (ganse verdieping is penthouse) waarbij de lift toegang heeft tot in het appartement. De afwerking is volledig beschreven in een lastenboek. Verkoop onder 21% BTW én voldoen aan e-peil 20. Den Tram wordt een toekomstgericht project, afgestemd op de omgeving en met de focus op groen. Een mix van 22 nieuwbouwappartementen, 19 stapelwoningen en 8 gerenoveerde woningen verdeeld over 3 gebouwen. Algemeen: - E-peil 20 (50% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar) - Duurzaam wonen met o.a. warmtepompen, standaard vloerkoeling, PV-panelen en regenwaterrecuperatie - Ondergrondse parking met parkeerplaats, privatieve berging en 172 fietsstallingen - Gemeenschappelijke groene zone - Verkoop onder Wet Breyne Oplevering januari 2026! Voor meer info of een afspraak op kantoor: ### of ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 139 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 22 22 44
Penthouse for sale Schriek (RBK43358)
275 000 €

2223 Schriek

Luxe nieuwbouw appartementen in stijlvol gebouw op 28 are - terras of tuintje op zuidenBlijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe .Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch ### Het nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

1 Bedroom(s) 68
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Heist-op-den-Berg (RBK43357)
275 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

SCHRIEK - Luxe nieuwbouw appartementen in stijlvol gebouw op 28 are - terras of tuintje op zuidenBlijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe in het centrum van Schriek.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch ### Het nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

1 Bedroom(s) 68
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Schriek (RBK43356)
550 000 €

2223 Schriek

Luxe penthouse nieuwbouw 152m² + zuider-terras 30m²Blijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Exclusieve penthouse van 152m² met 3 slaapkamers en 2 bad-of douchekamers en een zeer ruim zuider-terras 30m².De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.Ecologisch en duurzaam bouwen- zeer energiezuinige BEN appartementen = Bijna Energie Neutraal met E-peil 20- zeer energiezuinige verwarming met warmtepomp geothermisch (warmte uit de bodem via diepe grondboringen)- vloerverwarming- vloerkoeling- zonnepanelen per appartement- uitgebalanceerde ventilatie D met warmterecuperatie- regenwater wordt hergebruikt- aanplanten van 16 nieuwe loofbomen en groenblijvende laurierhagenHet nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

3 Bedroom(s) 152 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Heist-op-den-Berg (RBJ56154)
495 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Schriek - exclusieve nieuwbouw penthouse 141m² + ruim terras 8m²SCHRIEK - Blijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Exclusieve penthouse van 141m² met 3 slaapkamers en 2 bad-of douchekamers en ruim terras 8m² op het zuid-westen.De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.Ecologisch en duurzaam bouwen- zeer energiezuinige BEN appartementen = Bijna Energie Neutraal met E-peil 20- zeer energiezuinige verwarming met warmtepomp geothermisch (warmte uit de bodem via diepe grondboringen)- vloerverwarming- vloerkoeling- zonnepanelen per appartement- uitgebalanceerde ventilatie D met warmterecuperatie- regenwater wordt hergebruikt- aanplanten van 16 nieuwe loofbomen en groenblijvende laurierhagenHet nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

3 Bedroom(s) 141 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Schriek (RBJ56153)
495 000 €

2223 Schriek

Exclusieve nieuwbouw penthouse 141m² + ruim terras 8m²Blijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Exclusieve penthouse van 141m² met 3 slaapkamers en 2 bad-of douchekamers en ruim terras 8m² op het zuid-westen.De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.Ecologisch en duurzaam bouwen- zeer energiezuinige BEN appartementen = Bijna Energie Neutraal met E-peil 20- zeer energiezuinige verwarming met warmtepomp geothermisch (warmte uit de bodem via diepe grondboringen)- vloerverwarming- vloerkoeling- zonnepanelen per appartement- uitgebalanceerde ventilatie D met warmterecuperatie- regenwater wordt hergebruikt- aanplanten van 16 nieuwe loofbomen en groenblijvende laurierhagenHet nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

3 Bedroom(s) 141 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Heist-op-den-Berg (RBJ25439)
550 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Schriek - nieuwbouw penthouse 152m² + zuider-terras 30m²Blijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Exclusieve penthouse van 152m² met 3 slaapkamers en 2 bad-of douchekamers en een zeer ruim zuider-terras 30m².De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.Ecologisch en duurzaam bouwen- zeer energiezuinige BEN appartementen = Bijna Energie Neutraal met E-peil 20- zeer energiezuinige verwarming met warmtepomp geothermisch (warmte uit de bodem via diepe grondboringen)- vloerverwarming- vloerkoeling- zonnepanelen per appartement- uitgebalanceerde ventilatie D met warmterecuperatie- regenwater wordt hergebruikt- aanplanten van 16 nieuwe loofbomen en groenblijvende laurierhagenHet nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

3 Bedroom(s) 152 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Heist-op-den-Berg (RBJ24696)
Price on request

2220 Heist-op-den-Berg

Luxe nieuwbouw appartementen in stijlvol gebouw op 28 are - ruim terras of privé tuintje op zuidenSCHRIEK - Blijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch 015.52.80.20Ecologisch en duurzaam bouwen- zeer energiezuinige BEN appartementen = Bijna Energie Neutraal met E-peil 20- zeer energiezuinige verwarming met warmtepomp geothermisch (warmte uit de bodem via diepe grondboringen)- vloerverwarming- vloerkoeling- zonnepanelen per appartement- uitgebalanceerde ventilatie D met warmterecuperatie- regenwater wordt hergebruikt- aanplanten van 16 nieuwe loofbomen en groenblijvende laurierhagenGELIJKVLOERSApp 0.1 met 2 slpks - vloeropp 89m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.2 met 3 slpks - vloeropp 121m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.3 met 2 slpks - vloeropp 102m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.4 met 1 slpk - vloeropp 82m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.5 met 3 slpks - vloeropp 112m² + privé-zijtuin met 2 ruime terrassen - zuid en west1 STE VERDIEPINGApp 1.1 met 2 slpks - vloeropp 106m² + ruim terras 14m² - zuidApp 1.2 met 1 slpk - vloeropp 68m² + ruim terras 14m² - zuidApp 1.3 met 1 slpk - vloeropp 93m² + ruim terras 12m² - zuidApp 1.4 met 2 slpks - vloeropp 88m² + ruim terras 12m² - zuidApp 1.5 met 1 slpk - vloeropp 68m² + ruim terras 12m² - zuidApp 1.6 met 3 slpks en 2 bad-of douchekamers - vloeropp 107m² + ruim terras 8,6m² - westPENTHOUSE op 2DE VERDIEPINGPenthouse 2.1 met 3 slpks en 2 bad-of doucheks- vloeropp 152m² + zeer ruim zuider-terras 30m²Penthouse 2.2 met 3 slpks en 2 bad-of doucheks - vloeropp 141m² + ruim terras 8m² - westHet nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Schriek (RBJ24695)
Price on request

2223 Schriek

Luxe nieuwbouw appartementen in stijlvol gebouw op 28 are - ruim terras of privé tuintje op zuidenBlijf op de hoogte van dit stijlvolle nieuwbouwproject Hof ter Hooghe.Plannen en lastenboek verkrijgbaar via ### of telefonisch 015.52.80.20Luxe nieuwbouw-appartementen op 28 are met ruim terras of privé tuintje op het zuiden.In het centrum van Schriek gelegen nabij de grens met Keerbergen op een uniek groot en zuid gericht perceel van 28 are omgeven door een zeer mooie aangelegde tuin met 16 nieuwe loofbomen.Wonen in het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning en openbaar vervoer.De omgevings-bouwvergunning voor dit unieke project is in aanvraag - schrijf je in om op de hoogte te blijven via ### of telefonisch 015.52.80.20Ecologisch en duurzaam bouwen- zeer energiezuinige BEN appartementen = Bijna Energie Neutraal met E-peil 20- zeer energiezuinige verwarming met warmtepomp geothermisch (warmte uit de bodem via diepe grondboringen)- vloerverwarming- vloerkoeling- zonnepanelen per appartement- uitgebalanceerde ventilatie D met warmterecuperatie- regenwater wordt hergebruikt- aanplanten van 16 nieuwe loofbomen en groenblijvende laurierhagenGELIJKVLOERSApp 0.1 met 2 slpks - vloeropp 89m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.2 met 3 slpks - vloeropp 121m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.3 met 2 slpks - vloeropp 102m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.4 met 1 slpk - vloeropp 82m² + privé-tuintje met ruim terras - zuidApp 0.5 met 3 slpks - vloeropp 112m² + privé-zijtuin met 2 ruime terrassen - zuid en west1 STE VERDIEPINGApp 1.1 met 2 slpks - vloeropp 106m² + ruim terras 14m² - zuidApp 1.2 met 1 slpk - vloeropp 68m² + ruim terras 14m² - zuidApp 1.3 met 1 slpk - vloeropp 93m² + ruim terras 12m² - zuidApp 1.4 met 2 slpks - vloeropp 88m² + ruim terras 12m² - zuidApp 1.5 met 1 slpk - vloeropp 68m² + ruim terras 12m² - zuidApp 1.6 met 3 slpks en 2 bad-of douchekamers - vloeropp 107m² + ruim terras 8,6m² - westPENTHOUSE op 2DE VERDIEPINGPenthouse 2.1 met 3 slpks en 2 bad-of doucheks- vloeropp 152m² + zeer ruim zuider-terras 30m²Penthouse 2.2 met 3 slpks en 2 bad-of doucheks - vloeropp 141m² + ruim terras 8m² - westHet nieuwbouwproject is tevens voorzien van een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers, vuilnisberging in bijgebouw in achtertuin, ondergrondse garageboxen en autostaanplaatsen, privé kelders.Stedenbouwkundige omgevingsvergunning bouwvergunning in aanvraag - stedenbouw info in aanvraag - volgens gewestplan gelegen in woongebied - niet overstromingsgevoelig.Verkoop onder het BTW-stelsel (grondwaarde + 12% registratiebelasting en constructiewaarde + 21% btw). Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Heist-op-den-Berg (2220) + Suburbs.

615 000 €

2580 Putte

Prachtige penthouse met ruim terras (110m²) in parkdomein te Hoog-Beerzel. BESCHRIJVING: Dit prachtig energiezuinig nieuwbouwproject werd met maximaal respect voor het groen in het park en de natuur ingepland. Met aangrenzend het natuurpark Beerzelberg biedt deze locatie een oase van rust en gezonde lucht. Met een oppervlakte van 120m², geniet u van een ruim en open interieur dat perfect is afgestemd op hedendaags wonen. Het ruime terras (110m²) is slechts één van de vele troeven van deze prachtige penthouse. De lichtvolle woonkamer op parketvloer en de open keuken bieden een oase van natuurlijk licht en voldoende ruimte voor ontspanning. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom werd ingericht als ensemble met badkamer en ingemaakte kasten. Ook in de inkomhal zijn op maat gemaakte kasten geplaatst. Het toilet is afzonderlijk en een praktische berging geeft plaats aan ondermeer de wasmachine en de droogkast. Dankzij de vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en energiezuinige installaties geniet u van een comfortabel binnenklimaat en lage energiekosten. (A-Label). Ondergronds vinden we nog twee autostaanplaatsen (mee aan te kopen @25.000€/autostaanplaats) en een praktische berging. Voor een gedetailleerde indeling van dit pand verwijzen wij u graag door naar de interactieve grondplannen op onze website. Indien meer info en/of een bezoek ter plaatse, aarzel niet en contacteer onze vastgoedverantwoordelijke via het nummer ### of mail naar ### BIJZONDERHEDEN: Unieke architectuur in groene omgeving Hoge afwerkingsgraad (parket, vloeren, gashaard, deuren, inbouwkasten,...) Zeer ruim appartement met veel lichtinval 2 privé autostaanplaatsen (laadpaal aanwezig) mee aan te kopen @ 25.000€/autostaanplaats Gemeenschappelijke fietsenberging bezoekersparking vooraan het gebouw 2 toiletten gemeenschappelijke lift vanuit de kelder ruim terras, zodanig ingedeeld en ingepland zodat u optimaal van uw privacy kan genieten E-peil 24, 45 kWh/m², A-Label airco in slaapkamer Vloerverwarming + zonnepanelen, HR beglazing ALU, EK conform AREI, ventilatie type D Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 110 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 16 41 51 51
Penthouse for sale Putte (RBL76299)
249 000 €

2580 Putte

Dakappartement met 2 ruime slaapkamers, garagebox, terras in centrum Beerzel! Ligging: Dit instapklaar appartement is gelegen in de dorpskern van Beerzel met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Daarnaast zijn ook scholen, openbaar vervoer en winkels eenvoudig te bereiken. Indeling: Leefruimte, keuken, 2 bergingen, 2 toiletten, nachthal, badkamer, 2 grote slaapkamers, terras en garagebox. Beschrijving: Het zeer ruime dakappartement is gelegen op de 3e verdieping, het kent veel lichtinval dankzij ruime Velux-ramen. Het appartement is voorzien van veel leefruimte en 2 grote slaapkamers. Extra comfort vinden we terug in een volledig geïnstalleerde keuken en een badkamer met zowel ligbad als een douche. Momenteel wordt het appartement verhuurd, wat maakt dat dit een interessante investering is met mooi rendement. Het gebouw is verder voorzien van een lift tot de 2e verdieping. Extra: - EPC: 199 kWh/m2 jaar (label B) - Instapklaar, goed onderhouden - Zuid terras - Elektriciteit conform - Garagebox aan te kopen aan 25.000€ Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 79 33 30
535 000 €

3140 Keerbergen

Luxe appartement 150m² met 2 ruime terrassen en autostaanplaats + kelderRecent luxe appartement van 150m² + 2 ruime terrassen van 27m² en 17m² - terras en living/keuken hebben een mooi zicht op het natuurgebied “Broekelei” en zijn zuid-west georienteerd.Het appartement omvat op straatniveau: inkomhal (via eigen inkomportaal), wc, bureel met parket (19m² of 3de slaapkamer), badkamer (thans berging en nog verder in te richten), living met parket en open ingerichte keuken (43m²) en aanpalend terras van 17m², 2 bergingen. Op niveau tuin: nachthal, 2de wc, douchekamer (inloopdouche en dubbele lavabo), 2 slaapkamers met parket (16m² en 14m²) en aanpalend terras van 27m². Afzonderlijk: ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.Zeer goede afwerking en perfecte staat. Instapklaar. Verwarming op aardgas met condenserende ketel. EPC: 68 kWh/m² - energielabel A - UC: 3003482-RES-1. Bouwjaar: 2015. KI: 1.235 euro.Vooraan het appartement is er gemeenschappelijke parking voor eigenaars en bezoekers.Stedenbouw info in aanvraag: (vergunning uitgereikt - woongebied - geen verkavelingsvergunning). Want to know more?

3 Bedroom(s) 150 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
289 000 €

3140 Keerbergen

Duplex appartement 157m² met zuiderterras 30 m², garage en autostaanplaatsKOOPOPTIE - verkoop in afhandeling - Ruim en zonnig duplex-appartement met zuiderterras van 30m², gelegen in het centrum op de 1ste en 2de verdieping in een gebouw met lift.Omvat: inkomhal, wc, living met eethoek/bureel van 51m², volledig ingerichte keuken 10m², wasplaats/berging, traphal, 2 slaapkamers van 15m², badkamer, 2de afzonderlijke wc, zolderberging.Op het gelijkvloers achter het appartementsgebouw een garagebox en een autostaanplaats.Bouwjaar 1995 - EPC 287 Kwh/m² - energielabel C - UC 0003187732-RES.Elektrische verwarming met accumulatie op nachttarief.Totale vloeroppervlakte: 157m² + terras 30m² + garagebox en autostaanplaats. Mogelijkheid tot bij aankoop 2de garagebox. Het appartement is momenteel nog verhuurd, opzegbaar voor eigen gebruik mits vooropzeg van minstens 6 maanden vanaf de notariële akte.Stedenbouw info: vergunning uitgereikt - woongebied - geen dagvaarding uitgebracht - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - niet gelegen in verkaveling - niet overstromingsgevoelig Want to know more?

2 Bedroom(s) 157 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Keerbergen (RBK09646)
670 000 €

3140 Keerbergen

Exclusief luxe appartement van 235m² met ruim zuiderterrasRustig gelegen exclusief luxe appartement van 235m² in een prachtig domein van 1,5 hectare met vijver - één van de grootste appartementen en met één der mooiste zichten frontaal op vijver en parktuin in residentie 'Berkendael'. Zuid georiënteerd.Hoekappartement gelegen op de 2de en 3de verdieping met lift en omvat: inkomhal met vestiaire, wc, ruime living 52m² met massief eikenhout parket + open volledig ingerichte keuken 9m², ruim zuiderterras 13m² met prachtig uitzicht op vijver en domein, 3 slaapkamers met dressing (waarvan 1 zeer ruime slaapkamer of 2de living of hobbyruimte op de 3de verd), 3 bad-of douchekamers, sauna, wasplaats-berging, bergzolder.Verplicht bij aan te kopen 2 ondergrondse autostaanplaatsen + 2 ruime bergkelders (achter de autostaanplaatsen) aan de prijs van 55.000 euro + appartement 670.000 euro = totaal 725.000 euro.Luxueuze afwerking. Perfecte staat en instapklaar - bouwjaar 2008. Appartement met veel lichtinval. Ki 1.324 euro. CV met aardgas. Epc: 130 kWh/m² - energielabel B - UC: 3187767-RES-1. Totale vloeroppervlakte: circa 235m² + terras 13m² + bergzolder + 2 ondergrondse autostaanplaatsen + 2 bergkelders.Stedenbouw info: vergunning uitgereikt - woonpark = residentieel woongebied - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - niet gelegen in verkaveling - niet overstromingsgevoelig. Want to know more?

3 Bedroom(s) 235 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
Penthouse for sale Keerbergen (RBK08445)
860 000 €

3140 Keerbergen

Energiezuinig nieuwbouw penthouse van 200m² met 3 slaapkamers en ruim dakterras van 50m²Penthouse op de eerste verdieping in een prachtig nieuwbouwproject met 2 luxueuze woongelegenheden. Residentiëel gelegen langsheen invalsbaan op een mooi aangelegd perceel van 25a90ca. De penthouse omvat op het gelijkvloers de gemeenschappelijk inkomhal, privé-lift en trap naar de eerste verdieping en garage voor 1 wagen (28m²). Op de verdieping: inkomhal met lift en trap, nachthal, living (voorziening voor gashaard) met open keuken (60m²) en ruim zuid-west gericht dakterras (50m² en deels overdekt), 3 slaapkamers (18m² met aanpalende badkamer, 12m² en 12m²), douchekamer, wc en berging. Wordt verkocht in huidige staat. Nog verder af te werken door de koper: vloeren, binnendeuren, keuken en sanitair. Verkoop onder registratiebelasting (geen BTW).Energiezuinige verwarming (vloerverwarming met warmtepomp geothermisch verticale diepteboring). Ventilatiesysteem D (warmterecuperatie).Zonnepanelen aanwezig (24 stuks van 400 Wp - totaal 9.600 Wp). Bouwjaar 2023-2024.Totale vloeroppervlakte: 200m² + garage en terras. E-peil: -18 - Energielabel A+ 24048-G-OMV_2021135620/EP05035/A001/D01/SD002.Stedenbouwkundige info: vergunning uitgereikt - woonpark = residentieel woongebied - verkavelingsvergunning - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - niet overstromingsgevoelig. Want to know more?

3 Bedroom(s) 200
contact
details
Email
Call
+32 15 52 80 20
394 026 €

2500 Lier

Olivia beschikt over 50 appartementen en 19 levensloopbestendige appartementen met ieder een unieke indeling gelegen op de 1,2,3 en 4 de verdieping. Allen beschikken ze over ruime terrassen met oppervlaktes van 5,88 tot 36,22m² en voorzien van alle privacy en goede zon ligging. Ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstalling voorzien. Bovendien biedt dit project een hoogwaardige kwalitatieve afwerking door gebruik te maken van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem type C+, aluminium ramen. De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Maak u afspraak via ### of ### Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse C / G-score klasse B Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 361 00 03
1 190 000 €

2500 Lier

Uitzonderlijke penthouse met adembenemende vergezichten. Met overvloedig natuurlijk licht dat door de talrijke ramen stroomt, wordt hier een perfecte symbiose gecreëerd tussen binnen en buiten. Elk detail is zorgvuldig uitgekozen om een gevoel van harmonie en elegantie te garanderen. De ruime leefruimte, op parket en omgeven door panoramische ramen, wordt het hart van dit verblijf met een centrale gashaard die warmte en sfeer creëert. De open keuken met zijn moderne design is voorzien van alle toestellen zoals oa een stoomoven. De master bedroom met ensuite badkamer beschikt over een dressing. Alle drie slaapkamers hebben toegang tot het terras. Beide ruime badkamers beschikken over inloop (regen) douche en ligbad. Er zijn 2 aparte toiletten. De weelde aan ruimte wordt verder versterkt door de aanwezigheid van een royaal terras dat zich rondom het appartement uitstrekt, compleet met stopcontacten op strategische locaties. Met vloerverwarming, airconditioning, indirecte sfeerverlichting, domotica en meer, is aan elke comfortbehoefte voorzien. En als kers op de taart, biedt deze penthouse ook twee ruime autostaanplaatsen en een grote berging in de kelderverdieping. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het mooie centrum van Lier en omgeven door de schoonheid van natuur en water, biedt deze woning een zeldzame combinatie van luxe en locatie. Want to know more?

3 Bedroom(s) 192 170 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 480 29 00
394 026 €

2500 Lier

Olivia beschikt over 50 appartementen en 19 levensloopbestendige appartementen met ieder een unieke indeling gelegen op de 1,2,3 en 4 de verdieping. Allen beschikken ze over ruime terrassen met oppervlaktes van 5,88 tot 36,22m² en voorzien van alle privacy en goede zon ligging. Ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstalling voorzien. Bovendien biedt dit project een hoogwaardige kwalitatieve afwerking door gebruik te maken van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem type C+, aluminium ramen. De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Maak u afspraak via ### of ### Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse C / G-score klasse B Want to know more?

3 Bedroom(s) 129 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 361 00 03

Deze knappe duplex met duurzame afwerking is gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw nabij het centrum van Nijlen. Dit appartement beschikt over een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een badkamer die voorzien is van bad, douche, toilet en dubbele wastafel, 2 slaapkamer en een terras. Verder is er nog een kelderberging voorzien van 6 m2 en een overdekte autostaanplaats. De platte daken die grenzen aan de terrassen worden allen nog voorzien van een groendak. Gemeenschappelijke kosten zijn zeer beperkt gezien elk appartement zijn aparte inkom heeft. Maak snel uw afspraak voor een bezoek! Want to know more?

2 Bedroom(s) 73 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 293 54 20