Flat for sale - Ingelmunster

18 results (1 - 18)
212 000 €

8770 Ingelmunster

Ontdek dit knusse één-slaapkamerappartement, gebouwd in 2018. Gelegen op een strategische locatie te Ingelmunster, biedt dit appartement het beste van twee werelden: een knusse residentie met alle gemakken van het stadsleven binnen handbereik.Bij binnenkomst wordt u begroet door een warme sfeer, gekenmerkt door een praktische indeling. De woonruimte biedt veel natuurlijk licht en geeft toegang tot zowel het terras aan de voor- als achterzijde, waardoor u kunt genieten van zowel ochtend- als avondzon.Het ware pronkstuk van dit appartement is het ruime dakterras aan de achterzijde, perfect gepositioneerd om te profiteren van de zuidwestelijke oriëntatie. Of u nu wilt ontspannen onder de zon, dineren onder de sterrenhemel of entertainen met vrienden en familie, dit dakterras biedt de ideale setting voor elke gelegenheid.De badkamer is uitgerust met een ruime inloop regendouche en een elegant badkamermeubel. De slaapkamer aan de achterzijde is Zuid-West georiënteerd en geeft uit op het terras aan de achterzijde.De keuken is compleet met een werkblad in Dekton afwerking, een kookplaat, vaatwasser en combi-oven. Daarnaast biedt dit appartement ook een handige berging in het appartement en de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garagebox met vraagprijs €20.000.Klaar om de volgende stap te zetten naar uw droomwoning? Neem vandaag nog contact met ons op via ### of via ### om dit gezellig appartement te bezichtigen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 34 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 20 66 78
190 000 €

8770 Ingelmunster

Dit verzorgd appartement is in centrum Ingelmunster gelegen op wandelafstand van handelszaken, horeca, scholen, ... Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en is vrij bij akte. Indeling: Inkom, toilet, bergplaats, volledig ingerichte keuken, living met parketbevloering, terras vooraan, badkamer met wastafel en ligbad, 2 slaapkamers waarvan 1 met terras, kelderberging, garage. Bovendien is er een lift in het gebouw. Grootste troeven: - Centrale ligging - Zeer verzorgd - Aparte garagebox en private kelderberging - EPC-label C (207) (dus geen renovatieverplichting!) Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 31 12 45
  Ingelmunster (RBD30210)

8770 Ingelmunster

390 000 € - 610 000 €

Residentie Valora is gelegen op een uitstekende locatie nabij het kanaal Roeselare-Leie en met centrum Ingelmunster op wandelafstand. Het project bestaat uit 10 verdiepingen waarin 40 entiteiten werden gevestigd. Elk appartement beschikt over een fantastisch uitzicht zijnde op het kanaal Roeselare-Leie, de Mandelbeek of het naastliggende natuurreservaat. Er is keuze tussen verschillende type appartementen met elk één (of meerdere) aangena(a)m(e) leefterras(sen). Op de gelijkvloerse verdieping is een parkeergarage voorzien, alsook private bergingen, een gemeenschappelijke fietsenberging en een gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners samen kunnen komen met vrienden, familie en/of medebewoners. De site wordt steeds meer en meer opgewaardeerd dankzij de recente aanwezigheid van de nieuwe brug en de verdwijning van de resterende industriële activiteiten, alsook de heraanleg van de beekvallei en de groene long tussen de site en het centrum. Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 132 - 190 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
  Ingelmunster (RBH46548)

8770 Ingelmunster

245 000 € - 399 000 €

Wonen in residentie De Maalderij is thuiskomen in een oase van rust, dit dankzij de groene omgeving van de Mandelvallei en zijn oevers.Het woonproject is centraal gelegen in hartje Ingelmunster. Er zijn tal van horeca, winkel- mogelijkheden alsook kan je genieten van de mooie wandel en fietsroutes in de buurt.De Maalderij beschikt over bovengrondse afgesloten garageboxen. Dit project beschikt over 16 ruime appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, met een woonoppervlakte van 78 m2 tot 140 m2. De terrassen zijn volledig zuidwest gericht met zicht op de Mandel en zijn groene oevers. Het E-peil ligt lager dan E30 en zal resulteren in een korting van 50% op de onroerende voorheffing voor de eerste vijf jaar. Residentie Maalderij zet sterk in op energie-efficiëntie omringd in een groen kader, mede door een keuze voor zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming.Kortom een plek waar je zonder twijfel nog jarenlang met plezier zal thuiskomen.Wens je meer info over dit gloednieuwe project of vrijblijvend een afspraak? Contacteer ons dan gerust per mail ( ### ) of per telefoon (051 79 22 77).Aankoop mogelijk onder 6% btw.Heb je nog vragen of ben je niet zeker of jouw aankoop in aanmerking komt?Contacteer ons gerust, we helpen je graag verder. Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 78 - 125 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 79 22 77

8770 Ingelmunster

184 500 € - 349 740 €

Dit luxueuze appartementengebouw is een architectonisch meesterwerk dat modern design combineert met klassieke elegantie. Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerkingen is elk appartement ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. De appartementen zijn ruim en licht, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en tegelijkertijd een prachtig uitzicht bieden op de omgeving van Ingelmunster. De moderne keukens zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur en bieden een ideale omgeving voor culinaire avonturen. Het comfort is overal voelbaar, met vloerverwarming en -verkoeling tot slimme technologie die uw leven gemakkelijker en aangenamer maakt. De luxueuze badkamers zijn een oase van ontspanning, met prachtig tegelwerk en uitstekende voorzieningen om tot rust te komen na een lange dag. Op het ruime terras van uw appartement kunt u genieten van een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de levendige stad en het bruisende stadsleven dat zich voor u ontvouwt. Of u nu rustig wilt ontspannen met een goed boek of uw vrienden wilt uitnodigen voor een gezellige avond, het terras is de perfecte plek om te genieten van het beste van beide werelden. Bovendien heeft dit complex tal van voorzieningen die exclusief zijn voor de bewoners. Een fietsenbergingen een weelderige tuin bieden u alles wat u nodig heeft om een gezonde en evenwichtige levensstijl te leiden zonder uw woonomgeving te verlaten. Het luxeappartement in het hart van Ingelmunster biedt een onvergetelijke levensstijl voor degenen die het beste eisen. Laat u betoveren door de prachtige omgeving, geniet van het comfort en de elegantie, en maak kennis met de bruisende gemeenschap van deze bijzondere stad. Welkom in uw nieuwe thuis, waar luxe en verfijning samenkomen om u het ultieme woongenot te bieden. 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 54 - 140 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 77 85 60
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ05856)
155 000 €

8770 Ingelmunster

Dit gelijkvloerse appartement beschikt over volgende kenmerken: * Inkomhal * Toilet * Ruime leefruimte met voldoende lichtinval * Ingerichte keuken * Badkamer met lavabo en ligbad * 2 slaapkamers * Ruime garage Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen. Na effectieve aankoop heeft u als koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te verbeteren tot minimaal energiescore D, conform de huidige wetgeving. Meer informatie kan u terugvinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap ### Contacteer ons snel voor meer info of een bezoek! Dit rechtstreeks op het nummer ### of mail naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 19 01 00
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ45918)
345 600 €

8770 Ingelmunster

Dit luxueuze appartementengebouw is een architectonisch meesterwerk dat modern design combineert met klassieke elegantie. Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerkingen is elk appartement ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. De appartementen zijn ruim en licht, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en tegelijkertijd een prachtig uitzicht bieden op de omgeving van Ingelmunster. De moderne keukens zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur en bieden een ideale omgeving voor culinaire avonturen. Het comfort is overal voelbaar, met vloerverwarming en -verkoeling tot slimme technologie die uw leven gemakkelijker en aangenamer maakt. De luxueuze badkamers zijn een oase van ontspanning, met prachtig tegelwerk en uitstekende voorzieningen om tot rust te komen na een lange dag. Op het ruime terras van uw appartement kunt u genieten van een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de levendige stad en het bruisende stadsleven dat zich voor u ontvouwt. Of u nu rustig wilt ontspannen met een goed boek of uw vrienden wilt uitnodigen voor een gezellige avond, het terras is de perfecte plek om te genieten van het beste van beide werelden. Bovendien heeft dit complex tal van voorzieningen die exclusief zijn voor de bewoners. Een fietsenbergingen een weelderige tuin bieden u alles wat u nodig heeft om een gezonde en evenwichtige levensstijl te leiden zonder uw woonomgeving te verlaten. Het luxeappartement in het hart van Ingelmunster biedt een onvergetelijke levensstijl voor degenen die het beste eisen. Laat u betoveren door de prachtige omgeving, geniet van het comfort en de elegantie, en maak kennis met de bruisende gemeenschap van deze bijzondere stad. Welkom in uw nieuwe thuis, waar luxe en verfijning samenkomen om u het ultieme woongenot te bieden. Mogelijkheid tot aankoop met 6 % btw! 1) Urban development destination Ra: Residential area Rcha: Residential area with a cultural, historical and/or aesthetic value Rp: Residential park Rea: Residential expansion area RaLc: Residential area with rural character Ia: Industrial area Ici: Industrial area for craft industries or areas for small and medium-sized enterprises Dra: Day recreation area Raa: Recreation accommodation area Cpua: Community and public utility area Aa: Agricultural area Lvaa: Landscape with valuable agricultural area Fa: Forest area Na: Natural area Nr: Nature reserve Pa: Park area Udna: Urban destination not available 2) Protected heritage: yes or no 3) Listed heritage: Inventory of archaeological zones Inventory of architectural heritage Inventory of historic gardens and parks Inventory of woody plants with heritage value Landscape atlas not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Renovation obligation: yes or no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled B: small probability of flooding under climate change C: small probability of flooding D: medium probability of flooding Building score or G-score: A: no flooding modelled B: small probability of flooding under climate change C: small probability of flooding D: medium chance of flooding Location in signal area: yes or no Location in defined riparian zone or defined flood plain: yes or no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

1 Bedroom(s) 59 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 77 85 60
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ43106)
219 500 €

8770 Ingelmunster

Kom dit pand vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag van zaterdag 16 maart tussen 9u30 en 10u30! Volledig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en garage in Ingelmunster Ligging: Gelegen op een steenworp van het centrum van Ingelmunster, nabij openbaar vervoer, horecazaken, scholen ... Ook het kasteeldomein van Ingelmunster ligt op wandelafstand Indeling: We komen binnen in de ruime woonkamer, voorzien van televisieaansluiting met plaats voor een eet-en zitgedeelte. Aansluitend vinden we de open keuken met een keramische kookplaat, dampkap, enkele spoelbak, koelkast en diepvries, oven en vaatwasser. In de nachthal vinden we als eerst de technische berging, voorzien van aansluiting voor een wasmachine. Verder vinden we de 2 slaapkamers van respectievelijk 9,30 m² en 9 m². De badkamer is voorzien van een enkele wastafel in meubel, een inloopdouche en een toilet. Terras: Er is een terras aanwezig Garage: Er is een afgesloten garagebox inbegrepen in de prijs. Pluspunten: Volledig gerenoveerd in 2023; Gunstig EPC, label A; Ligging; Kleinschalig karakter van het gebouw. Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 40 97 92
Ground floor for sale Ingelmunster (RBJ42816)
219 500 €

8770 Ingelmunster

Kom dit pand vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag van zaterdag 16 maart tussen 9u30 en 10u30! Modern en volledig gerenoveerd gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers en garage in Ingelmunster Op wandelafstand van het centrum van Ingelmunster, nabij openbaar vervoer, winkels, scholen, horecagelegenheden en het kasteeldomein Ingelmunster... Indeling: Bij binnenkomst betreedt u de ruime, lichtrijke woonkamer die recent geschilderd is en voorzien is van televisieaansluitingen aan beide zijden. De open keuken, uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, enkele spoelbak, koelkast en diepvries, oven en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een enkele wastafel in een meubel, een inloopdouche en een toilet. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers van respectievelijk 11m² en 9,5 m². Garage: Er is een afgesloten garagebox inbegrepen in de prijs. Pluspunten: Volledig gerenoveerd in 2023; Gunstig EPC, label A; Ligging; Kleinschalig karakter van het gebouw. Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 40 97 92
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ34715)
203 000 €

8770 Ingelmunster

Dit luxueuze appartementengebouw is een architectonisch meesterwerk dat modern design combineert met klassieke elegantie. Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerkingen is elk appartement ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. De appartementen zijn ruim en licht, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en tegelijkertijd een prachtig uitzicht bieden op de omgeving van Ingelmunster. De moderne keukens zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur en bieden een ideale omgeving voor culinaire avonturen. Het comfort is overal voelbaar, met vloerverwarming en -verkoeling tot slimme technologie die uw leven gemakkelijker en aangenamer maakt. De luxueuze badkamers zijn een oase van ontspanning, met prachtig tegelwerk en uitstekende voorzieningen om tot rust te komen na een lange dag. Op het ruime terras van uw appartement kunt u genieten van een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de levendige stad en het bruisende stadsleven dat zich voor u ontvouwt. Of u nu rustig wilt ontspannen met een goed boek of uw vrienden wilt uitnodigen voor een gezellige avond, het terras is de perfecte plek om te genieten van het beste van beide werelden. Bovendien heeft dit complex tal van voorzieningen die exclusief zijn voor de bewoners. Een fietsenbergingen een weelderige tuin bieden u alles wat u nodig heeft om een gezonde en evenwichtige levensstijl te leiden zonder uw woonomgeving te verlaten. Het luxeappartement in het hart van Ingelmunster biedt een onvergetelijke levensstijl voor degenen die het beste eisen. Laat u betoveren door de prachtige omgeving, geniet van het comfort en de elegantie, en maak kennis met de bruisende gemeenschap van deze bijzondere stad. Welkom in uw nieuwe thuis, waar luxe en verfijning samenkomen om u het ultieme woongenot te bieden. Mogelijkheid tot aankoop met 6 % btw! 1) Urban development destination Ra: Residential area Rcha: Residential area with a cultural, historical and/or aesthetic value Rp: Residential park Rea: Residential expansion area RaLc: Residential area with rural character Ia: Industrial area Ici: Industrial area for craft industries or areas for small and medium-sized enterprises Dra: Day recreation area Raa: Recreation accommodation area Cpua: Community and public utility area Aa: Agricultural area Lvaa: Landscape with valuable agricultural area Fa: Forest area Na: Natural area Nr: Nature reserve Pa: Park area Udna: Urban destination not available 2) Protected heritage: yes or no 3) Listed heritage: Inventory of archaeological zones Inventory of architectural heritage Inventory of historic gardens and parks Inventory of woody plants with heritage value Landscape atlas not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (conform or not) or no 5) Renovation obligation: yes or no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled B: small probability of flooding under climate change C: small probability of flooding D: medium probability of flooding Building score or G-score: A: no flooding modelled B: small probability of flooding under climate change C: small probability of flooding D: medium chance of flooding Location in signal area: yes or no Location in defined riparian zone or defined flood plain: yes or no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

1 Bedroom(s) 59 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 77 85 60
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ16018)
575 000 €

8770 Ingelmunster

This luxurious, bright apartment is located on the eighth floor of the Valora residence in Ingelmunster. The building was built in 2019 and has a very high quality finish. The apartment of approximately 190 m² of living space has been practically furnished and offers a unique living experience in an exclusive setting. In short, the ideal base for those who enjoy peace, greenery and easy accessibility. Apartment layout: - entrance hall with guest toilet - bright living space - installed open kitchen - practical storage space - 3 bedrooms, one with adjoining bathroom with separate toilet, double sink in furniture, bath and shower - separate bathroom with double sink in furniture and walk-in shower - 3 terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone Possibility to purchase parking and storage. Advantages of the apartment: - high quality finish - various terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone. - central location near the center of Ingelmunster Are you looking for a phenomenal apartment near the Roeselare-Leie canal with an incredible view? Be sure to contact us to discover this apartment in Ingelmunster up close! Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 30 83 08
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ16016)
550 000 €

8770 Ingelmunster

This unique, bright apartment is located on the seventh floor of the Valora residence in Ingelmunster. The building was built in 2019 and has a very high quality finish. The apartment of approximately 190 m² of living space has been practically furnished and offers a unique living experience in an exclusive setting. In short, the ideal base for those who enjoy peace, greenery and easy accessibility. Apartment layout: - entrance hall with guest toilet - bright living space - installed open kitchen - practical storage space - 3 bedrooms, one with adjoining bathroom with separate toilet, double sink in furniture, bath and shower - separate bathroom with double sink in furniture and walk-in shower - 3 terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone Possibility to purchase parking and storage. Advantages of the apartment: - high quality finish - various terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone. - central location near the center of Ingelmunster Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 30 83 08
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBJ16014)
345 000 €

8770 Ingelmunster

This ready-to-move-in and bright apartment is located on the first floor of the Valora residence in Ingelmunster. The building was built in 2019 and has a high-quality finish. The apartment of approximately 132 m² of living space has been practically furnished and offers a unique living experience in an exclusive setting. In short, the ideal base for those who enjoy peace, greenery and easy accessibility. Apartment layout: - entrance hall with separate toilet - bright living space - installed open kitchen - practical storage space - 2 spacious bedrooms - bathroom with sink in furniture, bath and walk-in shower - 2 terraces with a view of the green surroundings and the Roeselare-Leie canal Possibility to purchase parking and storage. Advantages of the apartment: - high quality finish - two terraces with a view of the Roeselare-Leie canal and the green zone. - central location near the center of Ingelmunster Are you looking for a phenomenal apartment near the Roeselare-Leie canal with an incredible view? Be sure to contact us to discover this apartment in Ingelmunster up close! Then get in touch with us today! Want to know more?

2 Bedroom(s) 132 32 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 30 83 08
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBI97966)
345 000 €

8770 Ingelmunster

Residentie Valora is gelegen op een uitstekende locatie nabij het kanaal Roeselare-Leie en met centrum Ingelmunster op wandelafstand.Het project bestaat uit 10 verdiepingen waarin 40 entiteiten werden gevestigd. Elk appartement beschikt over een fantastisch uitzicht zijnde op het kanaal Roeselare-Leie, de Mandelbeek of het naastliggende natuurreservaat. Er is keuze tussen verschillende type appartementen met elk één (of meerdere) aangenaam leefterras(sen). Appartement 2/01.03 is gelegen op de 1ste verdieping van residentie Valora en geniet van een fantastisch uitzicht op de naastgelegen nieuwe brug en het voorliggende kanaal Roeselare-Leie. Het appartement heeft een oppervlakte van 132,46m² en beschikt over twee aangename oost- en zuidgeoriënteerde terrassen van samen 31,70m². Indeling: inkomhal, technische berging, apart toilet, ruime aangename leefruimte met open geïnstalleerde keuken en twee zonneterrassen. Verder geniet het appartement van twee slaapkamers waarvan één met dressingruimte en bijhorende badkamer (voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en handdoekradiator) en een apart toilet. De andere slaapkamer geniet van een oost georiënteerd terras met nabij de 2de badkamer met douche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Mogelijkheid tot aankopen extra kelderberging en staanplaats (buiten/binnen gebouw). Want to know more?

2 Bedroom(s) 132 32 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBI97965)
575 000 €

8770 Ingelmunster

Residentie Valora is gelegen op een uitstekende locatie nabij het kanaal Roeselare-Leie en met centrum Ingelmunster op wandelafstand.Het project bestaat uit 10 verdiepingen waarin 40 entiteiten werden gevestigd. Elk appartement beschikt over een fantastisch uitzicht zijnde op het kanaal Roeselare-Leie, de Mandelbeek of het naastliggende natuurreservaat.Er is keuze tussen verschillende type appartementen met elk één (of meerdere) aangenaam leefterras(sen).Dit prachtig appartement is gelegen op de 8ste verdieping van residentie Valora en is uniek binnen de regio met zijn fantastische oppervlakte van maar liefst 190,42m² (excl. terrassen) en zijn panoramisch zicht. Het appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers en 3 terrassen. Indeling: inkomhal met gastentoilet, riante lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken en annex 2 terrassen (zuid en oost georiënteerd).Verder geniet dit exclusief appartement van 2 aparte slaapkamers en een douchekamer met lavabomeubel en handdoekradiator, alsook over een aparte berging en de masterbedroom met bureauruimte, apart toilet en volledig geïnstalleerde badkamer. De masterbedroom geniet daarbovenop van een privé terras dat oost georiënteerd is. Mogelijkheid tot aankopen extra kelderberging en staanplaats (buiten/binnen gebouw). Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBI93191)
215 000 €

8770 Ingelmunster

Recent en energiezuinig tweeslaapkamer appartement gelegen op de eerste verdieping van de residentie 'Sanderus', uitstekend gelegen op wandelafstand van de markt van Ingelmunster, talloze scholen, supermarkten, fitnesscentra, e.a. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 69 m² (volgens EPC- attest). Indeling: Woonkamer met open geïnstalleerde keuken, ruim zonnig terras, nachthal met ingemaakte kasten, badkamer (inloopdouche en wastafel), apart toilet, berging en twee slaapkamers. Het appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats (nr.10). Energiezuinig (B-label)|Centrale verwarming op aardgas|Dubbele beglazing (ALU)|EK conform|Op heden verhuurd aan 661 EUR + 50 EUR provisie gemeenschappelijke kosten per maand|Gunstige ligging|Voormalig modelappartement voorzien van ingemaakte kasten| De residentie en het appartement zijn ideaal voor zorgbehoevenden wegens de aangepaste deurbreedtes, brede(re) gangen en lift met zitbankje| Aantrekkelijke opbrengsteigendom|Overdekte parkeerplaats aanwezig |Ruim leefterras. Contacteer ons voor meer informatie. ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 69 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
Flat - Apartment for sale Ingelmunster (RBI70804)
300 000 €

8770 Ingelmunster

Centrum Ingelmunster: Recent appartement op het gelijkvloers, omvattende inkomhal met apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers en een mooie open leefruimte met woonkamer en open keuken (met praktische berging aanpalend). Vanuit de leefruimte is een mooi zicht op het privatieve tuintje. Door de huidige eigenaar overal voorzien van gordijnen/raamdecoratie en lichtarmaturen Een overdekte autostaanplaats (carport) is inbegrepen. Het appartement is momenteel correct verhuurd aan 650 €/maand. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 72 48 01

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Ingelmunster (8770).

215 000 €

8870 Izegem

This ready-to-move-in and well-kept apartment of approximately 90 m² of living space is located on the top floor. The building was built in 2016 and is located near the center of Izegem. The apartment is practically furnished and offers every comfort. It is also an interesting investment with a good return. Apartment layout: - entrance hall with guest toilet - bright living space - sunny terrace - open kitchen with every comfort - bathroom with double sink and walk-in shower - 2 bedrooms - office space - storage room with washing machine connection Advantages of the apartment: - bright and ready to move in (painted, equipped with lighting,...) - low energy consumption - Elevator available in the building - sunny terrace - very centrally located near the center of Izegem Curious? Then request a visit today! Want to know more?

3 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 30 83 08
254 000 €

8870 Izegem

2 slaapkamer appartement (0.4) voor een ALL-IN PRIJS van €272.540 incl. 6% BTW.Kwalitatief en betaalbaar woonproject nabij het bruisende stadscentrum van Izegem. GROOT 2 SLAAPKAMER appartement, oppervlakte ca. 99,5 m²! Dit appartement beschikt over een 2 RUIME en aangename TERRASSEN!LICHTRIJK en GROOT appartementen met een verfijnde architectuur en een optimale indeling!Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een moderne en open geïnstalleerde keuken en berging. Nachtgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 met bad en dubbele lavabo met meubel en 1 met douche en enkele lavabo met meubel.Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeergelegenheid.IDEALE INVESTERING met een TOP RENDEMENT! ALL-IN Prijs onder 6% BTW. (excl. notaris) Voor verdere informatie contacteer Sebastien: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 56 25 53 33