Flat for sale - Klein-Gelmen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Klein-Gelmen (3870).

Flat - Apartment for sale Heers (RBK24453)
285 000 €

3870 Heers

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Op zoek naar een ruim, instapklaar appartement met drie slaapkamers, groot terras en zonrijke tuin? Welkom thuis in Mechelen-Bovenlingen, een super landelijke deelgemeente van Heers en gelegen in het wondermooie en befaamde Haspengouwse landschap. We nemen je graag mee naar de rustige Gelindenstraat 91 te heers. Busnummer A behoort toe aan het ruime duplex appartement op de eerste en tweede verdieping. Het appartement werd gebouwd in 2005 en beschikt over een ruime bewoonbare oppervlakte van 174m². Je krijgt hier een zeer lichtrijke leefruimte met aansluitend een half open keuken. Het grote schuifraam geeft je hier rechtstreeks toegang tot het zalige, zonovergoten terras. Al is dat hier zeker en vast niet het enige buitenplekje waar jij de nodige rust en ontspanning zal kunnen vinden. Achteraan krijg je immers nog een leuke, groene en bovenal zeer zonnige tuin. Verder vind je op de eerste verdieping ook nog een praktische berging van 11m² groot. Boven zijn er 3 grote slaapkamers en een magnifieke, gracieuze badkamer die zeer recent in 2023 volledig vernieuwd werd. Deze locatie is absoluut de ideale thuisbasis voor heel wat jonge gezinnen die houden van een uiterst natuurrijke omgeving zonder in te boeten op dagelijkse faciliteiten. Ook de E40 ligt al op minder dan 4 kilometer afstand. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

3 Bedroom(s) 174 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Flat - Apartment for sale Borgloon (RBK50170)

LAATSTE APPARTEMENT te koop in dit project: Modern appartement met een unieke ligging, op wandelafstand van het centrum van Borgloon en zicht op de vallei over Kuttekoven en Rullingen.De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, voldoende isolatie en zonnepanelen om te komen aan E-peil 20: als koper geniet u 5 jaar lang 100% korting op de onroerende voorheffing.De afwerking is van het hoogste niveau: De keuken is uitgerust met naast de gebruikelijke toestellen o.a. een wijnkoeler, koffiemachine en een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het appartement wordt volledig geschilderd.Ook de buitenaanleg is inbegrepen: Het terras wordt aangelegd, de percelen worden omheind en gras wordt ingezaaid.Het gelijkvloerse appartement heeft de volgende indeling: een zeer ruime living met open keuken, mooi aansluitend aan het grote terras, een berging/wasplaats, gastentoilet, badkamer, hal, 2 slaapkamers ieder met een eigen dressing en een apart bureel/slaapkamer.De kelderberging en autostaanplaatsen zijn afzonderlijk bij aan te kopen.Meer detailinfo en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Want to know more?

3 Bedroom(s) 152 36 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
Flat - Apartment for sale Borgloon (RBK29249)
242 000 €

3840 Borgloon

Dit appartement op de tweede verdieping is gelegen aan de rand van het centrum van Borgloon en op wandelafstand van de winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het appartement is pas opnieuw geschilderd.De indeling van het appartement is als volgt:Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, woonkamer met schuifraam naar het terras, ingerichte keuken met granietafwerking (alle inbouwtoestellen van Siemens), berging, 2 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met ligbad en dubbele lavabo met meubel en 2 terrassen.Verder beschikt dit appartement ook over een kelderberging van 9m2. De niet-overdekte autostaanplaats is verplicht bij aan te kopen.Meer info en plannen zijn beschikbaar op het kantoor. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 76 05 04
Flat - Apartment for sale Borgloon (RBK25215)

Ligging Dit kleinschalig en gezellig woonproject 'Lodewijk' vinden we terug in het centrum van Borgloon. Het appartement op de tweede verdieping heeft een ruim zuid georiënteerd terras met prachtig zicht op het plein en een eigen overdekte parkeerplaats. Architectuur en indeling Het volledig project wordt ontwikkeld met duurzame materialen en oog voor de toekomst. Bij het ontwerp van de woning wordt er rekening gehouden met een hoogwaardige materiaalkeuze, ruimte en functionaliteit, alsook met oog voor detail. Dankzij de duurzame architectuur, volgens de huidige bouwnormen, is deze woning echt de moeite waard. De afwerking en uitrusting kies je grotendeels naar je eigen smaak. In het inrichtingsbudget zijn er zeer mooie bedragen voorzien voor de keuken, badkamer en vloeren. Indeling Het appartement is als volgt ingedeeld: Inkomhal, apart toilet, aangrenzende berging, ruime eilandkeuken, zit- en eethoek met zicht op het terras, 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Het appartement is eveneens voorzien van een ruim terras van 14m² met prachtig zicht op het plein dat volledig nieuw aangelegd gaat worden. Alsook een eigen overdekte parkeerplaats met afgesloten berging. Pluspunten ·Voldoende ruimte zowel binnen als buiten ·Er worden zonnepanelen (2.500 Wp) voorzien voor het individueel gebruik ·Vloerverwarming ·Ventilatiesysteem type C+ ·ligging in centrum met zicht op het plein ·uitzonderlijk ruim terras ·2 aparte toiletten NU TOT EINDE 2024 TE KOOP AAN 6% IPV 21% indien u aan de voorwaarde voldoet: 1. Je koopt het appartement aan als natuurlijk persoon (niet via een vennootschap) 2. Dit wordt je enige en eigen privé-woonst gedurende minstens 5 jaar. Je bezit dus geen ander vastgoed, met uitzondering van een woning verkregen door een erfenis. Woon je op dit moment in een andere woning, dan kunnen we het verlaagde btw-tarief toepassen indien je de woning verkoopt uiterlijk 31 december van het kalenderjaar dat volgt op het jaar van de eerste ingebruikname van je nieuwe appartement. 3. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maximaal 200 m² en dit blijft behouden voor minstens 5 jaar 4. Je zal nog een btw-verklaring moeten ondertekenen Want to know more?

3 Bedroom(s) 123 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
Flat - Apartment for sale Borgloon (RBK25214)

Ligging Dit kleinschalig en gezellig woonproject 'Lodewijk' vinden we terug in het centrum van Borgloon. Het appartement op de 1ste verdieping heeft een ruim zuid georiënteerd terras met prachtig zicht op het plein en een eigen overdekte parkeerplaats. Architectuur en indeling Het volledig project wordt ontwikkeld met duurzame materialen en oog voor de toekomst. Bij het ontwerp van de woning wordt er rekening gehouden met een hoogwaardige materiaalkeuze, ruimte en functionaliteit, alsook met oog voor detail. Dankzij de duurzame architectuur, volgens de huidige bouwnormen, is deze woning echt de moeite waard. De afwerking en uitrusting kies je grotendeels naar je eigen smaak. In het inrichtingsbudget zijn er zeer mooie bedragen voorzien voor de keuken, badkamer en vloeren. Indeling Het appartement is als volgt ingedeeld: Inkomhal, apart toilet, aangrenzende berging, ruime eilandkeuken, zit- en eethoek met zicht op het terras, 2 ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Het appartement is eveneens voorzien van een zuid georiënteerd ruim terras van 16m² met prachtig zicht op het plein dat volledig nieuw aangelegd gaat worden. Alsook een eigen overdekte parkeerplaats met afgesloten fietsenberging.. Pluspunten ·Voldoende ruimte zowel binnen als buiten ·Er worden zonnepanelen (2.500 Wp) voorzien voor het individueel gebruik ·Vloerverwarming ·Ventilatiesysteem type C+ ·Ligging in centrum met zicht op het plein ·uitzonderlijk ruim terras ·2 aparte toiletten NU TOT EINDE 2024 TE KOOP AAN 6% IPV 21% indien u aan de voorwaarde voldoet: 1. Je koopt het appartement aan als natuurlijk persoon (niet via een vennootschap) 2. Dit wordt je enige en eigen privé-woonst gedurende minstens 5 jaar. Je bezit dus geen ander vastgoed, met uitzondering van een woning verkregen door een erfenis. Woon je op dit moment in een andere woning, dan kunnen we het verlaagde btw-tarief toepassen indien je de woning verkoopt uiterlijk 31 december van het kalenderjaar dat volgt op het jaar van de eerste ingebruikname van je nieuwe appartement. 3. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maximaal 200 m² en dit blijft behouden voor minstens 5 jaar 4. Je zal nog een btw-verklaring moeten ondertekenen Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 98 88 98
409 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit kleinschalig project gelegen in Sint-Truiden bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Het is rustig gelegen in een groene residentiële woonomgeving. Het nieuwbouwproject van 9 appartementen en 2 woningen/duplexen is gerealiseerd in een hedendaags strakke architectuur. De woningen beschikken over voldoende bergruimte, grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval en mooie afgewerkte terrassen. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen en voldoende kelderbergingen voorzien. Deze staanplaats kan apart aangekocht worden. De 2 woningen beschikken ieder over een privé tuin. Mooi meegenomen is dat, indien je aan de voorwaarden voldoet, het mogelijk is om aan te kopen aan 6% BTW in plaats van 21 %. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtig project tot in de puntjes toe te lichten. Want to know more?

3 Bedroom(s) 15 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 67 22 01
351 000 €

3800 Sint-Truiden

Dit kleinschalig project gelegen in Sint-Truiden bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt, op wandelafstand van de nodige supermarkten, kledingwinkels en scholen. Het is rustig gelegen in een groene residentiële woonomgeving. Het nieuwbouwproject van 9 appartementen en 2 woningen/duplexen is gerealiseerd in een hedendaags strakke architectuur. De woningen beschikken over voldoende bergruimte, grote raampartijen voor een maximum aan lichtinval en mooie afgewerkte terrassen. Om het groen in dit project te laten primeren werden er ondergrondse parkings met open staanplaatsen en voldoende kelderbergingen voorzien. Deze staanplaats kan apart aangekocht worden. Deze woning beschikt tevens over een privé tuin en wordt CASCO aangeboden. Indien gewenst kan ook deze woning volledig afgewerkt volgens lastenboek aangekocht worden. Meerprijs volledige afwerking : 64.000€. Mooi meegenomen is dat, indien je aan de voorwaarden voldoet, het mogelijk is om aan te kopen aan 6% BTW in plaats van 21 %. Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtig project tot in de puntjes toe te lichten. Want to know more?

3 Bedroom(s) 16 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 67 22 01

Residentie "Tram 75-77" biedt 10 ruime en comfortabele appartementen in het centrum van Sint-Truiden. Dit nieuw te bouwen project, naar de hand van architecten Grosemans & Heylen, zal een mooie moderne residentie worden waarin iedere koper zich meteen thuis voelt. De 10 doorzon-appartementen liggen op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Een kwalitatieve afwerking en veel lichtinval zullen je overtuigen. Diverse appartementen hebben een eigen tuintje en alle appartementen hebben minimum één terras. Op de 2de en bovenste verdieping is een zeer ruim en exclusief penthouse, voor ieder wat wils. Met een E-peil van 30 (mogelijk te verlagen naar E20, 5 jaar lang respectievelijk 50% of 100% vrijstelling op het KI), vloerverwarming en eigen zonnepanelen is dit project zeer ecologisch en toekomstgericht. Bovendien kan je hier van 6% BTW genieten, informeer naar de voorwaarden. Er zijn 2 gemeenschappelijke inkomhallen met elk zijn lift en trap. De ondergrondse parkeergarage bestaat uit 15 parkeerplaatsen, 10 ruime kelderbergingen en voldoende fietsbergingen. Ook bovengronds wordt een fietsenberging voorzien. De gemeenschappelijke buitenzones worden aangelegd met groen en kwalitatieve materialen. APPARTEMENT 75/102 - verdieping 1 -Bewoonbare oppervlakte 95m²; -Terras voorzijde van 10m²; -Ruime doorzonleefkamer en open keuken; -2 ruime slaapkamers; -Badkamer; -Berging; -Afzonderlijk toilet; -Bij aan te kopen: parkeerplaats en berging in de ondergrondse garage; Kleinschalig wonen vlakbij het centrum van Sint-Truiden, wij informeren je graag over dit project. Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats en berging, registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning. Contacteer ons op ### of ### voor bijkomende informatie. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Flat - Apartment for sale Bergilers (VBA87315)
237 500 €

4360 Bergilers

VENDU ... VENDU ... VENDU ... L'agence immobilière We Invest vous présente ce petit nid ultra confortable construit en 2023. Ce dernier se compose de 2 chambres et 1 salle de douche. Au rez-de-chaussée, nous retrouvons une magnifique cuisine ouverte sur le salon le tout dans une luminosité maximale et une ambiance chaleureuse générée par le poêle à pellets. Nous retrouvons également une buanderie, un vestiaire et une toilette. A l'extérieur, une terrasse de 24m² orientée plein sud avec une vue sur les champs et sur un jardin entièrement clôturé. Niveau technique: Toiture isolée, murs isolés, DV PVC partout, électricité bi-horaire (compteur intelligent) conforme, 8 panneaux photovoltaïques, VMC double flux, poêle pellet, citerne eau. Vente sous régime TVA 21 %. Vente sous réserve d'accord des propriétaires. Vous l'aurez compris, il ne manque qu'une chose à ce bien ... De nouveaux propriétaires! PEB B - 12.570 kWh/an - 129 kWh/m2.an - N° du rapport 20230130504884 ***** Pour recevoir d'autres opportunités en exclusivité, nous vous invitons à nous contacter directement. Nous sommes disponibles pour vous accompagner dans votre recherche d'achat ou d'investissement ainsi que dans votre projet de vente: Évaluation gratuite et sans engagement. ***** Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 19 86 06 06
335 000 €

3800 Sint-Truiden

In the Schepen Dejonghstraat near house number 6, we find a spacious duplex apartment of 165m2 in this small-scale residence. The apartment is located in the center of the city of Sint-Truiden. As a result, the shopping streets and the main market, where you can eat and drink, are literally around the corner. Shops and other activities are also within walking distance of the apartment. You can also be sure of good accessibility thanks to the surrounding roads and public transport that is nearby. This apartment is located on the 3rd floor, which can be reached by elevator or stairs. When you enter the apartment, you immediately feel very open, thanks to the large windows and the presence of a patio. The apartment has a very spacious living room, a modern kitchen with storage, 3 spacious bedrooms, 2 guest toilets and 2 bathrooms with showers. This apartment also has a spacious terrace with a beautiful view of the Church of Our Lady. Finally, you also have a private basement where you can store a lot of things. A few advantages: - Very central location - Small-scale residency - 3 bedrooms -165m2 and a nice terrace Is this duplex apartment in the heart of Sint-Truiden exactly what you're looking for? Don't hesitate to contact us on ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 165 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 30 50 50
Duplex for sale Borlo (RBL13834)
330 000 €

3891 Borlo

PRACHTIG DUPLEXAPPARTEMENT MET EEN BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN 155M², EEN TERRAS VAN MAAR LIEFST 45M², EEN TUIN, OVERDEKTE AFGELIJNDE AUTOSTAANPLAATS, 3/5 SLAAPKAMERS EN EEN APART BUREEL, GEBOUWD IN 2007 Want to know more?

3 Bedroom(s) 155 45 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 75 57 30
Flat - Apartment for sale Waremme (VBB23208)
190 000 €

4300 Waremme

Appartement ultra lumineux, sans charges communes. L'accès à l'étage se fait via un escalier. Accès aisé aux commodités de Waremme (gare, écoles, supermarchés, etc.). L'immeuble est techniquement séparé (compteurs, chaudière,..). Au niveau technique, l'immeuble est reconnu en 2 entités à l'urbanisme : chaudières gaz, poêles à pellet, volets élec en façade, élec non conforme avec quelques petites infractions , toiture en roofing refaite et isolée en 2012, et châssis en PVC avec double vitrage. Entrée séparée avec escalier donnant sur l'étage de 8 m², 3 ch de 9, 11 et 12 m², séjour de 18 m², SDD de 5 m² + actuel bureau pouvant être modifié en cuisine par l'actuel propriétaire. Contactez-nous au ### ou par mail ### pour organiser une visite! PEB C - 250 kWh/m².an - 27436 kWh/an (20240514022688) Want to know more?

3 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 19 86 06 06
Flat - Apartment for sale Waremme (VBB22180)
185 000 €

4300 Waremme

In the center of Waremme, 2-bedroom apartment on the second floor comprising: Entrance hall, large living/dining room partially open onto a very nice equipped kitchen (oven, hood, vitro, dishwasher), 2 large bedrooms (17 and 12 m²), one with balcony, renovated bathroom and cellar. Charges: +- €150/month including heating, utilities and syndic (as tenant) + individual water and electricity meters. Cadastral income: €810.00. Technical aspects: Shutters in 2 bedrooms, non-compliant electricity, new shared oil-fired boiler, electric boiler (200 liters) and PVC window frames. PEB No. 20170621021900 - PEB: B - E spec: 142 kWh/m².an - E total: 15,035 kWh/year. Price: 185.000€. Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 477 13 50 82
120 000 €

4300 Waremme

Idéalement situé dans le centre de Waremme, appartement 2 chambres de 63 m² habitables au 3ème étage d'un immeuble à appartements (avec ascenseur). Il se compose comme suit: un hall d'entrée, un lumineux séjour avec balcon, une cuisine équipée, 2 chambres et une salle de bains. Caractéristiques techniques: châssis PVC DV, chauffage central mazout (collectif), PEB "D" - 280 kWh/m².an. LIBRE A L'ACTE. RC: 740€. Prix: 120.000€ sous réserve d'acception des propriétaires. A visiter sans plus tarder. N'hésitez plus à contacter notre agence au ### ou ### . Informations données à titre indicatives et non contractuelles. Cette annonce ne constitue pas une offre. Want to know more?

2 Bedroom(s) 63 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 85 25 39 03
Flat - Apartment for sale Waremme (VBA61905)
125 000 €

4300 Waremme

Idéalement situé dans le centre de Waremme, appartement 2 chambres de 63 m² habitables au 1er étage d'un immeuble à appartements (avec ascenseur). Il se compose comme suit: un hall d'entrée, un lumineux séjour avec balcon, une cuisine équipée NEUVE, 2 chambres et une salle de bains. Caractéristiques techniques: châssis PVC DV, chauffage central mazout (collectif), PEB "D" - 328 kWh/m².an. Électricité non conforme. Libre à l'acte. Prix: 125.000€ sous réserve d'acception des propriétaires. RC: 740€ (droits d'enregistrement à 6%). A visiter sans plus tarder. N'hésitez plus à contacter notre agence au ### ou ### . Informations données à titre indicatives et non contractuelles. Cette annonce ne constitue pas une offre. Want to know more?

2 Bedroom(s) 62 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 85 25 39 03
Flat - Apartment for sale Waremme (VBB10765)
195 000 €

4300 Waremme

Bel Appartement idéalement situé à Waremme, proche de toutes les commodités. Il se compose d'un hall d'entrée, d'un beau living lumineux avec terrasse, d'une cuisine équipée, de 3 chambres et d'une salle de bains et une cave au sous-sol. le bien mérite quelques rafraichissements (électricité, sanitaire). Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 19 32 23 08
Penthouse for sale Waremme (VWD07936)
90 000 €

4300 Waremme

Viager occupé - Superbe penthouse récent de 128 m² habitables + terrasse arborée de 145 m² orientée sud-ouest (avec point d’eau, prise électrique, barbecue), comprenant 3 chambres dont une avec salle de douche et donnant sur la terrasse, séjour avec airco, cuisine équipée attenante, buanderie, salle de bain, électricité conforme, placards de rangement, très belles finitions de qualité. L’appartement dispose d’un ascenseur privatif, de deux portes blindées (escalier et ascenseur) et d’un grand garage fermé au rez-de-chaussée derrière une entrée sécurisée. Le viager occupé est constitué sur deux têtes (Monsieur 59 ans et Madame 58 ans), valeur profisco 480000€, bouquet 90000€, rente mensuelle de 2180€ pendant 10 ans, rente convertible 400€/mois, rente réversible. PEB B: 164 kwh/m².an Et: 19377 kwh/an code: 20240131007394 RC: 1125€ Want to know more?

3 Bedroom(s) 128 145 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 475 29 78 98
Flat - Apartment for sale Waremme (VBB02459)
145 000 €

4300 Waremme

A 100 m de l'Administration Communale, au 2ème étage, cet appartement 2 chambres d'env. 90 m² (terrasse comprise) bénéficie d'une localisation exceptionnelle. Living spacieux, terrasse, cave. Chauffage central, double vitrage. Provision charges (chauffage, eau et frais communs compris) : 285 €/mois. Bail en cours. PEB N° 20230721006593 - Indice C - E spec 226 kWh/m².an - E totale 19.048 kWh/an. Pour un investissement ou pour occuper soi-même ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 4 221 48 75