Penthouse for sale - Linter

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Linter (3350) + Suburbs.

Penthouse for sale Tienen (RBI90078)
95 000 €

3300 Tienen

ZELF NIET ONMIDDELLIJK BEWOONBAAR: INVESTERING IN VASTGOED OP LIJFRENTE! MEER INFO: ### Het boeket bedraagt 95.000 EURO en de maandelijkse rente 641 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 20 jaar. Na deze periode betaalt de verkoper (M 62j) een vooraf overeengekomen huurprijs aan de koper. U zal NOOIT de geschatte waarde van 400.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing (1.185,68 EURO) ten laste van de verkoper zolang hij het appartement gratis bewoont. Het betreft een gerenoveerde penthouse (120m²) met 3 slaapkamers, 3 garageboxen en een ruim dakterras (60m²) gelegen op de 4de verdieping van de Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Tienen (RWC28578)

Residentie Overlaer, wonen met zicht op de Grote Gete… 56% VERKOCHT! Verlenging 6% BTW t.e.m. 31/12/2024!! (ONDER VOORWAARDEN)! Welkom thuis aan de oever van de Grote Gete! Hier geniet je met frontaal zicht op het water van jouw nieuwe woonplek in Tienen. Overlaer is een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject van 9 ruime en lichtrijke appartementen met bovengrondse autoboxen, staanplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het project is rustig gelegen op een centrale locatie net buiten het centrum van Tienen met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en nabij belangrijke invalswegen. De ligging aan de Grote Gete is een extra troef. Hier geniet je van de rust en de natuur. Residentie Overlaer voorziet in totaal 2 gelijkvloerse appartementen met 2 slaapkamers, 4 appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en 3 mooie penthouses met 2 en 3 slaapkamers. Allen beschikken over mooie terrassen inclusief grote raampartijen die een warme lichtinval en een mooi uitzicht garanderen op het water. De grootte van de appartementen varieert van 99m² tot 188m². Het project wordt opgetrokken met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en voorziet in hernieuwbare energie. Zo worden alle appartementen standaard uitgerust met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. De appartementen zullen een E-peil van maximaal 30 hebben zodat je zeker kan zijn van een laag energieverbruik. De afwerking van het appartement kan je als koper nog volledig kiezen naar eigen smaak en budget Zo heb je de mogelijkheid om je eigen thuis te creëren. Met een moderne buitenzijde, het gebruik van duurzame materialen, mooie terrassen en een doordachte indeling, biedt Overlaer jou een ideale woonplek! Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 47 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Bost (RBI64055)

Bezoek het kijkappartement tijdens NIEUWBOUWZONDAG 22/10 tussen 14u en 17u (zonder inschrijving!) Locatie van de opendeurdag: Spoorwegstraat 25, 3300 Kumtich LAATSTE KANS AAN 6% BTW Prachtig ruim doorkijkappartement met 2 slaapkamers, groot terras, verzichten én zonder gemeenschappelijke imkomhal! Deze stapelwoning op 2 niveaus is ideaal voor wie het comfort zoekt van een nieuwbouw appartement op de boerenbuiten, zonder in te moeten boeten op ruimtegevoel en privacy. De woning maakt deel uit van de residentie Achter Grijpen; een uniek toekomstgericht project met 14 moderne stapelwoningen en 3 appartementen afgewerkt met hoogwaardige, kwaliteitsvolle en duurzame materialen. De unieke en zeer functionele indeling, alsook de vele lichtinval maken dat deze woning alle troeven in handen heeft. Met haar 118m² bewoonbare oppervlakte, 2 ruime slaapkamers, 1 badkamer en zeer ruime leefruimte met open keuken iis deze woongelegenheid ideaal voor wie de ruimtelijkheid van een woning zoekt maar dan functioneel compact. Tot slot is er nog een ruim zuid-oost terras met verzichten. Bij elke woning dient u een autostaanplaats bij aan te kopen in de ondergronds gemeenschappelijke garage. Bijkomend zijn er ook voldoende fietsenstallingen voorzien. Bepaalde appartementen zullen nog volledig worden afgewerkt volgens keuze van de bouwheer. Bij andere appartementen geeft men u als koper de mogelijkheid om uw afwerking zelf te kiezen binnen vooraf bepaalde budgetten. Op energetisch vlak zit u met een E-peil lager dan E20 zeker gerust. Dit lage E-peil geeft u tevens recht op 100% korting op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar van ingebruikname. Met andere woorden: de eerste 5 jaar moet u GEEN onroerende voorheffing betalen! Meer info of graag een vrijblijvend bezoek aan de modelwoning? Bel ### of mail naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 118 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Sint-Truiden (RBI42125)
Price on request

3800 Sint-Truiden

Prachtig park-penthouse (120 m² + 15 m² terras) te koop op wandelafstand van centrum. Dit zeer moderne penthouse-appartement is gelegen in een oase van rust en groen en dit op slechts 700 m van de grote markt van Sint-Truiden. De Penthouse is uitstekend uitgerust, volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van alle comfort. Niet enkel de ligging en de afwerking van dit appartement zijn uiterst interessant maar ook de prijs Sint-Truiden, de stad die je doet dromen van bloesems en lekker fruit. In Park Gulden Bodem sta je met één voet tussen de fruitbomen en één voet in de stad. Met de boomgaarden in je achtertuin geniet je elke dag van een uniek uitzicht. En je voortuin? Dat is de historische, bruisende die Sint-Truiden is. Geen compromissen maar het beste van twee werelden.De sublieme architectuur, hoogwaardige afwerking en duurzame karakter zorgen voor een ultiem woongenot. Park Gulden Bodem is een zalige plek om te wonen, laat deze kans niet aan je voorbij gaan.Prijs van 447.244,00 euro inclusief kosten; (Inbegrepen kosten zijn: notariskosten, grond, registratie rechten, architect, EPB, veiligheidscoördinator, BTW).Kelderniveau: Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats (€ 19.500 excl. BTW) alsook een afgesloten kelderberging (€ 9.500 excl. BTW).ℹ️ Wens je meer informatie of een afspraak? Bel ons dan nu op het nummer ### Meer projecten? Surf naar ### Samen maken we jouw woondroom waar.MEER PROJECTEN, BEZOEK ZEKER ONZE WEBSITE. - ### - Want to know more?

3 Bedroom(s) 120 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

TOPLIGGING op wandelafstand van Herent-Centrum en op 4 km fietsafstand van de Grote Markt van Leuven. Een nieuwbouw (nooit bewoonde), luxueus afgewerkte penthouse van 173.20m² (volledige derde verdieping) + rondom buitenruimte 220m² (waarvan ca. 120m² zuid-west gericht terras in hardhout), ondergrondse garagebox + staanplaats en grote kelder. Op de derde verdieping (rechtstreekse toegang vanuit de lift): inkomhal met toilet en vestiaire, lichtrijke leefruimte met knappe open keuken (62.10m²), masterbedroom met vrijstaand ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, slaapkamers 2 en 3 met gekoppelde douchekamer (wastafelmeubel + inloopdouche), ruime berging/wasplaats. Verder: terras van ca. 120m² met 3 stalen plantenbakken, ondergrondse garagebox met laadinfrastructuur + staanplaats en een grote kelder. Overigens 4 privatieve zonnepanelen, domotica en alarmsysteem. Buitenschrijnwerk aluminium dubbel glas Centrale vloerverwarming via lucht/water warmtepomp gevoed met zonnepanelen (warm / koud) + individuele warmtepompboiler E-peil: maximaal E30 - balansventilatie (systeem D met warmterecuperatie) Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd. PRIJS: 1.150.000 EUR + 21% BTW Want to know more?

3 Bedroom(s) 173 120 m² Terrace
contact
details
Email
Call

6% btw nog tot eind 2024. Mis je kans niet! De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Tussen de gebouwen van De Bonnefant is een groene doorsteek gecreëerd die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd. Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. - PENTHOUSES: Het spectaculaire stadszicht is naast de luxueuze afwerking en de ruime terrassen de grootste troef van deze penthouses. Hier geniet je op hoog niveau. De penthouses hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Penthouse B5 APP 03 - Verdiep 5 - bewoonbare oppervlakte: 146,21 m² - oppervlakte ruim open dakterras: 68,08 m² - doorzon leefruimte met open keuken en kookeiland - zicht op de groene binnentuin - 1 ruime slaapkamer met ensuite-badkamer - 1 ruime slaapkamer met inloopdressing en ensuite-douchekamer - 2 bergingen - apart gastentoilet - autostaanplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden) Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Alle appartementen werden intussen volledig afgewerkt en zijn instapklaar. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Want to know more?

2 Bedroom(s) 146 68 m² Terrace
contact
details
Email
Call

6% btw nog tot eind 2024. Mis je kans niet! Bezoek ons high-end MODEL appartement met wintertuin A2 APP 05 en MODEL skyhouse A5 APP 03. De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Tussen de gebouwen van De Bonnefant is een groene doorsteek gecreëerd die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd. Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. SKY HOUSES: Luxe, comfort en privacy. Dat van de indrukwekkende sky houses boven het gerenoveerd RTT-gebouw het best samen. Je woont er in het midden van én bovenop de bruisende stad in een fantastisch huis in de lucht. De indeling van de twee verdiepingen zijn vrij te kiezen. 3 slaapkamers en 2 badkamers en 2 of 3 terrassen. SKY HOUSE A5 APP 05 - Verdiep 5+6 - bewoonbare oppervlakte: 176,50 m² - oppervlakte terrassen: 85,38 m² - benedenverdiep: inkomhal, berging, apart gastentoilet, master bedroom met ensuite-badkamer, 2 slaapkamers en badkamer - bovenverdiep: zeer ruime doorzon leefkamer met open keuken voorzien van kookeiland - zowel op de beneden als bovenverdieping: ruime zuidgerichte terrassen met magnifiek zicht op de binnenstad - autostaanplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden). Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Alle appartementen werden intussen volledig afgewerkt (inclusief schilderwerken) en zijn instapklaar. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 176 85 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Residentie Taïga met 11 appartementen maakt deel uit van het unieke woonproject oHase langs het Albertkanaal. Dit project creëert een nieuwe woonomgeving met een eigen karakter. Je komt er thuis in een oase van groen, water en rust . Hoewel het project zich op wandel- en fietsafstand van de stad Hasselt bevindt, is parkeergelegenheid geen enkel probleem dankzij de ondergrondse parkeergarage én er ligt een bushalte voor de residentie. Er is nog één penthouse te koop! Dit penthouse is instapklaar. Snel verhuizen is mogelijk. Penthouse 3.11 - Verdiep 3 - prachtige verzichten naar het kanaal en de stad Hasselt met panoramisch raam; - bewoonbare oppervlakte: 131 m²; - zeer groot terras: 38 m²; - 3 ruime slaapkamers; - berging; - open ingerichte keuken met kookeiland; - leefruimte met bureelhoek - ingerichte badkamer met ligbad, douche en toilet; - apart gastentoilet; - overal parketvloer voorzien, behalve in berging/toilet/badkamer is een keramische vloertegel voorzien - standplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder. Dit penthouse werd intussen volledig afgewerkt met duurzame materialen. Ook de verfwerken zijn reeds uitgevoerd. Snel verhuizen kan hier dus! Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning ! Voor de volledige uitleg: ### of ### - we helpen je graag verder. Want to know more?

3 Bedroom(s) 131 38 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Aarschot (RBI92916)

Dit fantastische appartement maakt deel uit van "Residentie Homberg", een nieuwbouwproject in afwerkingsfase bestaande uit 20 ruime BEN-appartementen en een commerciële ruimte. Het eigendom bevindt zich in een rustige omgeving op wandelafstand van natuurgebied Molenheide. Centrum Aarschot is vlakbij en makkelijk te bereiken per fiets, auto of openbaar vervoer. Het appartement heeft een oppervlakte van 130m², daarnaast is er een zeer ruim zuid gericht terras van 35m². Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een badkamer, bureau, berging en leefruimte met open keuken. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Oplevering bij akte is mogelijk, de koper kan (voorlopig) zelf nog de afwerking kiezen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: A, G-score: A - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een bezoek ter plaatse of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 130 35 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI81356)
495 000 €

3500 Hasselt

Dit prachtig penthouse met 2 slaapkamers is gelegen op een toplocatie langs de Hasseltse kanaalkom. Via de jachthaven wandel je in geen tijd naar het stadscentrum of Quartier Blue. Het appartement werd smaakvol afgewerkt met parketvloer, kwalitatieve keukentoestellen en de nodige voorzieningen zoals airco, een soundsysteem van BOSE, elektrische rolluiken en zonneweringen en een dressing. De INDELING is als volgt: Verdieping +5: Inkomhal - woonkamer - keuken - terras - slaapkamer 1 met dressing en berging - slaapkamer 2 - badkamer - toilet - Verdieping -2: 2 autostaanplaatsen - berging De TROEVEN : Een toplocatie langs de kanaalkom Instapklaar penthouse Vlotte verbinding met de ring van Hasselt Royaal en zonnig terras Hoogwaardige afwerking NOTA: De prijs is inclusief 2 ondergrondse autostaanplaatsen en een kelderberging. Interesse in dit prachtig penthouse op een toplocatie in Hasselt? Contacteer vastgoedkantoor ERA De Piramide via ### of via het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 119 63 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI69143)
197 373 €

3500 Hasselt

B-hive - 6% BTW tarief mogelijk! Ligging: gelegen op het Stationsplein en de Bampslaan. Nabij het station en toch omgeven door groen. Het combineer futureproof wonen met duurzame mobiliteit. Het centrum van Hasselt kan u terugvinden op een boogscheut waar u tal van horeca, winkel, culturele mogelijkheden heeft. B-hive bestaat uit 8 verschillende blokken met onderaan commerciële ruimtes voorzien bij sommige blokken. De residentie beschikt over zowel studio's, studentenkamers, 1 - 2 als 3-slaapkamer appartementen en prachtige penthouses. Ondergronds kan u parkeerplaatsen private bergingen terugvinden deze zijn verplicht bij aan te kopen. Bepaalde appartementen vallen onder het principe van betaalbaar wonen (niet beschikbaar voor investering), hiervoor moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Benieuwd naar wat dit prachtig, groen woonerf in hartje Hasselt u te bieden heeft? Info en verkoop: Contacteer ons voor meer info (plannen, lastenboek, beschikbare units, prijzen), afspraak op ons kantoor via ### of ### Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte en Registratie op het grondaandeel volgens Wet Breyne. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse: B / G-score klasse: B. Want to know more?

1 Bedroom(s) 57 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI69142)
326 855 €

3500 Hasselt

B-hive - 6% BTW tarief mogelijk! Ligging: gelegen op het Stationsplein en de Bampslaan. Nabij het station en toch omgeven door groen. Het combineer futureproof wonen met duurzame mobiliteit. Het centrum van Hasselt kan u terugvinden op een boogscheut waar u tal van horeca, winkel, culturele mogelijkheden heeft. B-hive bestaat uit 8 verschillende blokken met onderaan commerciële ruimtes voorzien bij sommige blokken. De residentie beschikt over zowel studio's, studentenkamers, 1 - 2 als 3-slaapkamer appartementen en prachtige penthouses. Ondergronds kan u parkeerplaatsen private bergingen terugvinden deze zijn verplicht bij aan te kopen. Bepaalde appartementen vallen onder het principe van betaalbaar wonen (niet beschikbaar voor investering), hiervoor moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Benieuwd naar wat dit prachtig, groen woonerf in hartje Hasselt u te bieden heeft? Info en verkoop: Contacteer ons voor meer info (plannen, lastenboek, beschikbare units, prijzen), afspraak op ons kantoor via ### of ### Verkoop geschiedt onder BTW op het constructiegedeelte en Registratie op het grondaandeel volgens Wet Breyne. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse: B / G-score klasse: B. Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Kortessem (RBI64647)

TOP gelegen penthouse van 190m² en 3 terrassen naar eigen smaak af te werkenKnap penthouse in nieuwbouwproject "Park 't Boske" vanaf € 565.000*! 5 jaar vrijstelling KI wegens EPB Aankoop aan 6% BTW mogelijk**!! Géén Wet Breyne: u betaalt pas als de appartementen klaar zijn!Oplevering voorzien begin 2024! Inclusief screens achterkantInclusief overal vliegenramenBudget keuken 16.000 euro excl. btwBudget badkamer 9.150 euro excl. btwInclusief 15 zonnepanelen (6.000 Wp)Pré-airco voorzien voor 4 binnentoestellen...Op de Omstraat/Hinnesteeg in Kortessem wordt momenteel nieuwbouwproject "Park 't Boske" gerealiseerd - een moderne residentie bestaande uit 2 gebouwen met gezellige binnentuin, op een steenworp van het charmante centrum van Kortessem, een aangename gemeente in het groene Haspengouw. TROEVEN: - Kleinschalige residentie (twee gebouwen van 7 en 8 appartementen) - Bijzonder energiezuinig - Moderne architectuur met focus op veel lichtinval- Af te werken naar eigen smaak (badkamer, keuken, vloeren, binnendeuren, ...) - Centrale locatie nabij centrum Kortessem en invalswegen naar naburige steden - Gezellige binnentuin, enkel toegankelijk voor bewoners - Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen beschikbaar - ... Wie op zoek is naar een modern penthouse op een centrale locatie is bij Park 't Boske aan het juiste adres. Blok A bevindt zich aan de Omstraat, blok B geeft uit op de Hinnesteeg (parking CC Mozaïek). De penthouses beschikken over 3 slaapkamers en meerdere terrassen! Met een oppervlakte van 190 m² en terrassen tussen 10 m² en 34 m² geniet u in dit penthouse van een ruimtelijk gevoel én kan u bij mooi weer heerlijk buiten vertoeven. Vanuit blok B geniet u van een weids, groen uitzicht over de Haspengouwse natuur! Nieuwsgierig naar deze unieke opportuniteit om in Kortessem te wonen? Neem contact met ons op voor meer informatie. *Prijs exclusief BTW, notariskosten en eventuele meerwerken. ** Aankoop aan 6% BTW mogelijk mits u voldoet aan de voorwaarden, geven u met veel plezier alle informatie hieromtrent. Want to know more?

3 Bedroom(s) 190 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI58660)
580 000 €

3500 Hasselt

Uitzonderlijk penthouse met 4 slaapkamers, 2 ondergrondse parkeerplaatsen en 2 autostaanplaatsen op een centrale ligging, op een boogscheut van zowel Hasselt als Genk. Dit prachtige penthouse met een bewoonbare oppervlakte van +- 230m² is gelegen op de 2de verdieping van de gezellige "Residentie La Luna". Deze residentie is niet alleen vlot bereikbaar maar geniet ook van een prachtig uitzicht op het achterliggend groen. Het centrum van Hasselt is gelegen op +- 8 min met de auto en is ook vlot bereikbaar met de fiets, het centrum van Genk is gelegen op +- 10 min rijden, de winkels en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. De indeling van het appartement is als volgt: Inkomhal met gastentoilet en bureauruimte, ruime en lichtrijke leefruimte die voorzien is met airco, elektronische screens en een gezellige ingebouwde gashaard. Naast de leefruimte ligt de volledig uitgeruste keuken (i nductie kookplaat, microgolf, combioven, 2 frigo's, afwasmachine en een ruim kookeiland met zitgedeelte). Buiten de op maat gemaakte keuken met inbouwkasten, is er nog een extra keukenberging. Indien deze opbergruimte niet voldoende is, is er in de doorgang van de leefruimte naar de keuken nog de toegang tot de grote wasberging met een aparte douchekamer. De douchekamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement waar ook het eerste terras zich bevindt, dit terras is voorzien van een jacuzzi (inbegrepen in de prijs). Via de lichtrijke overloop aan de keuken komen we terecht in de nachthal met 4 slaapkamers, toilet, berging, 2 badkamers waarvan 1 met inloopdouche, lavabo en een zeer grote inloopdressing. De 2de badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en een ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco-units met koel/verwarmingsfunctie en de slaapkamers aan de achterzijde van het penthouse zijn bijkomend uitgerust met zonnewerende screens. Deze 2 grote slaapkamers grenzen beide aan het achterste terras van het appartement. De troeven van het penthouse zijn de lift die rechtstreeks toegang geeft, het EPC-attest met label A en de vele parkeermogelijkheden. In de prijs zijn er 2 ondergrondse autostaanplaatsen, een ruime kelderberging en 2 bovengrondse parkeerplaatsen inbegrepen. Het appartement wordt verwarmd op aardgas en is uitgerust met 50 zonnepanelen van 230 Wp per paneel. Dit in combinatie met een omvormer van 10 kWh, bijkomend kunnen deze panelen nog 10 jaar genieten van groene stroomcertificaten. Gemeenschappelijk kosten zijn 230 EURO per maand. Ben u opzoek naar een uitzonderlijk en ruim penthouse met voldoende parkeerplaats? Neem dan zeker contact op via ### of via ### Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning ! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

4 Bedroom(s) 230 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI44986)
480 000 €

3500 Hasselt

6th floor (accessible by elevator): - Cozy open living space with parquet flooring, gas fireplace and desk corner - Fully equipped kitchen with dining area - Exceptionally large terrace with stunning views - Air conditioning available - Enclosed double garage with sectional gate - Extra storage spaces Are you looking for a unique apartment with a spacious interior and exterior area? Contact us for an appointment at ### 50! Want to know more?

2 Bedroom(s) 220 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI40518)
485 000 €

3500 Hasselt

CONTACT Jeroen Vandormael: ### | ### In Hasselt, Klaprozenstraat 17 A2.02 vinden we op fietsafstand van Hasselt centrum dit luxueus ingericht penthouse appartement (tweede verdieping) terug. Gelegen in een nieuwe woonverkaveling met voornamelijk luxe woningen en dit nieuwbouw appartementencomplex, bestaande uit slechts 10 appartementen. Het appartement werd volledig afgewerkt met de meest duurzame materialen (allernieuwste technieken; zonnepanelen, warmtepomp, parket,...) én zelfs de schilderwerken werden uitgevoerd. In de ondergrondse kelderberging bevinden zich twee privatieve autostandplaatsen met aansluitend een zeer ruime kelderberging (inbegrepen in de prijs). INDELING Gemeenschappelijke inkomhal met lift. Een privatieve inkomhal met apart toilet (lavabo), een ruime berging met aansluiting voor het wasmachine en de droogkast, lichtrijke woonkamer (parket, airco) met aansluitend een open keuken (volledig geïnstalleerd) met kookeiland in keramisch marmer en voorzien van volgende toestellen: Combi -en hetelucht-oven, Novy inductie kookplaat met ingebouwde dampkap, afwasmachine en frigo, een afgesloten nachthal die toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer met inloopdouche met regendouche, toilet en dubbele lavabo afgewerkt in corian. Het terras (ca. 33 m²) is deels overdekt en voorzien van een elektrische zonneluifel (ingebouwde LED verlichting). De kastenwand/buitenberging zorgt ervoor dat buitenspullen netjes kunnen opgeborgen worden of dat we zelf in openlucht naar televisie kunnen kijken, zelfs deze voorziening is aanwezig. TROEVEN - luxe afwerking - nieuwbouw (BEN gebouw met gunstig negatief E-peil!) - instapklaar (reeds geschilderd) - veiligheidsdeur - hoge plafonds, grote raampartijen - zonnescreens (elektrisch) - zonneluifel (elektrisch) - zeer ruim terras met mooi uitzicht - rustige woonomgeving - high-end verlichtingsapparatuur (volledig appartement) - ingebouwde gordijnrails - airco (Daikin) - ventilatie systeem D - zonnepanelen (4500 watt piek totaal) - warmtepomp - alu ramen (driedubbele beglazing) - vloerverwarming BEKNOPT E-Peil: zéér gunstig: -11 (5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing) Bewoonbare oppervlakte: ca. 117 m² (netto) Oppervlakte terras: ca. 33 m² CV warmtepomp: vloerverwarming Jaar einde opbouw: 2023 Vraagprijs: 485.000 euro (excl. kelderberging + 2 autostandplaatsen) excl. kosten Totaalprijs: 625.940 euro (incl. kelderberging + 2 autostandplaatsen) inclusief BTW + registratierechten Het grondplan vindt u beneden bij downloads. Meer info: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 117 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Lummen (RBI35967)

!Verkoop onder 6% BTW mogelijk!"Residentie Valleizicht" langs de Zelemsebaan in Meldert/Lummen is een prachtig nieuwbouwproject van 9 appartementen verdeeld over 2 aparte blokken .Gelegen op 40 are in een rustige, landelijke omgeving met een uniek zicht op de Vallei van de Zwarte Beek en grote gemeenschappelijke tuin.En toch vind je alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, bakker, slager, dokter, apotheek, lagere school, kinderopvang enz... op korte afstand.De autosnelweg E313 is eveneens vlot bereikbaar op minder dan tien minuten rijden.Op de bovenverdieping van project Valleizicht huist een exclusief stukje vastgoed! Deze uitzonderlijke penthouse betreed je via een inkom met vestiaire en gastentoilet, die uitgeeft op de lichtoverladen leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte ligt het deels overdekte terras van maar liefst 40,6 m². De keuken en berging zijn verbonden aan de leefruimte. Via de nachthal heb je toegang tot 2 ruime slaapkamers, de badkamer en een tweede toilet.Wie snel beslist heeft nog inspraak in de keuze van vloeren, keuken, badkamer....Verwarming met luchtwater-warmtepomp met vloerverwarming in elke ruimte behalve de berging.Ventilatiesysteem C+.E-peil bijna 0Parkeerplaats (geschikt voor mindervaliden) en kelderberging (7,5 m²) zijn een extra en niet in de prijs inbegrepen: € 24.043Voor meer inlichtingen, contacteer ons op +32 0477/88.70.34 of mail naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 172 41 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Leuven (RBI29952)

IMMO FERCO présente ce loft penthouse neuf. Le projet consiste en 7 appartements de luxe très spacieux avec respectivement 2 et 3 chambres à coucher. Le bâtiment est situé dans le nouveau centre urbain de la zone de la gare sur Diestsesteenweg avec une connexion fluide à la ville pour les usagers doux de la route. L'emplacement s'ouvre vers Kessel-Lo et est directement relié par une piste cyclable à l'espace vert des Ateliers Centraux réaménagés et au parc 'Belle Vue' L'architecture contemporaine élégante, les espaces fonctionnels et confortables, le caractère durable et économe en énergie des appartements, ainsi que les finitions de haute qualité constituent un concept global unique ! L'appartement situé au 4ème étage avec ascenseur, d'une belle superficie de +/-140m², dispose de 3 chambres à coucher. Il propose également 1 salle de bains avec douche à l’italienne et 1 salle de douche séparée. L'espace de vie se compose d'un salon confortable, d'une salle à manger et d'une immense cuisine ouverte. Grâce aux grandes fenêtres de la zone de vie, vous avez un accès direct à deux grandes terrasse orientation Sud et Nord qui totalisent une superficie de +/-80 m². Cet appartement dispose également de son propre local à poubelles et technique au niveau de l’appartement. L’ appartement est énergétiquement efficace avec ses propres panneaux solaires, chauffage individuel, système de ventilation C+, vitrage super isolant,... Plus d'infos ou une visite ? Contactez-nous au ### Sous régime TVA. Possibilité d'acquérir un garage box ou des places de parking voiture au prix de 25000€. Garage double fermé au prix de 58000€. Les renseignements et superficies sont donnés à titre indicatif et non contractuel. Hors tva et droits d'enregistrement . SOUS CONDITIONS : tva de 6% sur le bâti. Want to know more?

3 Bedroom(s) 80 m² Terrace 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI20178)
1 160 000 €

3500 Hasselt

Dit exclusieve penthouse bevindt zich in hartje Hasselt. Hier ligt het centrum aan uw voeten. Buiten genieten van een aperitief op uw zomerterras met stijlvolle plankenvloer? Binnen baadt u in luxe: de leefruimte met open keuken is licht, royaal en uitnodigend. De Masterbedroom omringd zich met een terras, eigen badkamer en dressing room. Dit is exquise villabeleving op hoog niveau. Interesse om meer te weten te komen in dit hoogstaande wooncomfort van Residentie Refuga? Laat je gegevens en telefoonnummer achter in onderstaand contactformulier of neem contact op met Kolmont via T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Hasselt (RBI20176)

Dit exclusieve penthouse bevindt zich in hartje Hasselt. Hier ligt het centrum aan uw voeten. Buiten genieten van een aperitief op uw zomerterras met stijlvolle plankenvloer? Binnen baadt u in luxe: de leefruimte met open keuken is licht, royaal en uitnodigend. De Masterbedroom omringd zich met een terras, eigen badkamer en dressing room. Dit is exquise villabeleving op hoog niveau. Interesse om meer te weten te komen in dit hoogstaande wooncomfort van Residentie Refuga? Laat je gegevens en telefoonnummer achter in onderstaand contactformulier of neem contact op met Kolmont via T ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call