Flat for sale - Lippelo

3 results (1 - 3)
  Lippelo (RBJ63748)

2890 Lippelo

210 000 € - 445 000 €

KORTING VOOR SNELLE BESLISSERS: 3% KORTING! In het rustige en landelijke Sint-Amands, één van de groene parels van Klein-Brabant, wordt nieuwbouwproject Willow opgetrokken. Het project is gelegen aan de oevers van de Schelde. Verder bevindt het project zich op een uitstekende locatie nabij scholen, winkels en openbaar vervoer alsook grote steden, zoals Brussel, Antwerpen en Gent omringen deze pittoreske gemeente. Het project zal bestaan uit 11 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, en 17 ondergrondse autostaanplaatsen. Verder vinden we nog een gemeenschappelijke fietsenberging en een publieke parking terug. De units zullen bijna-energieneutraal zijn en voldoen aan de huidige energienormen. Er wordt oa. gebruik gemaakt van een lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D en thermische en akoestische isolatie. De appartementen zullen E-peil 10 behalen waardoor u recht hebt op een korting van 100% voor 5 jaar op de onroerende voorheffing. Alle appartementen genieten van een goed georiënteerd terras en de gelijkvloers appartementen genieten daarenboven van een mooie tuin. Er wordt gestreefd naar een kwalitatieve afwerking tot in de puntjes. De inrichting kan zelf gekozen worden. Bovendien kan u dit jaar nog een deel van de constructie aankopen aan 6% BTW, wanneer u voldoet aan de voorwaarden. Wenst u meer informatie over dit kwalitatieve nieuwbouwproject? Contacteer ons gerust via ### of ### Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 65 - 137 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 303 39 36

2890 Lippelo

255 000 € - 349 000 €

LANCERINGSACTIE: €5.000,00 korting op de autostaanplaatsen! De afbraakwerken gaan begin februari van start! In het rustige en landelijke Sint-Amands wordt de kleinschalige residentie Ter Heide opgetrokken. Het project bevindt zich op een uitstekende locatie, op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Het gebouw springt meteen in het oog door de strakke gevel. Het project zal bestaan uit 7 appartementen en 11 ondergrondse autostaanplaatsen. In de ondergrondse parking vinden we tevens een fietsenberging en een afvalberging. De units zullen bijna-energieneutraal zijn en meer dan voldoen aan de huidige energienormen. Er wordt oa. gebruik gemaakt van vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen, super-isolerende beglazing en thermische en akoestische isolatie. Alle appartementen genieten van een ruim terras en de gelijkvloers appartementen genieten daarenboven van een mooie tuin. Er wordt gestreefd naar een kwalitatieve afwerking tot in de puntjes. De inrichting kan zelf gekozen worden. Gelijkvloers APP 1: - Opp: 107m² - Tuin 45m² - 2 slaapkamers - 325.000€ Gelijkvloers APP 2: - Opp: 105m² - Tuin 66m² - 1 slaapkamer met dressing - 315.000€ Gelijkvloers APP 3: Verkocht Eerste verdieping duplex appartement: - Opp: 130m² - 2 slaapkamers - 330.000€ Eerste verdieping APP 2: - Opp: 78m² - 1 slaapkamer - 255.000€ Eerste verdieping APP 3: - Opp: 90m² - 2 slaapkamers - 299.000€ Dakappartement: - Opp: 103m² - 2 slaapkamers - 349.000€ De constructiewaarde kan aangekocht worden aan 6% BTW, indien u voldoet aan de voorwaarden. Wenst u meer informatie over dit kwalitatieve project? Contacteer ons gerust via ### of ### Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 72 - 117 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 303 39 36
Flat - Apartment for sale Lippelo (RBJ34798)
324 000 €

2890 Lippelo

Vandaag nemen we je mee naar de gemeente Sint-Amands, waar we dit gezellige appartement terugvinden. De gemeente ligt aan de rechteroever van de Schelde, stroomopwaarts van Antwerpen. Samen met de gemeente Bornem vormt Puurs-Sint-Amands de streek Klein-Brabant. Via trap of lift bereikt u de tweede verdieping, waar zich het aangeboden appartement bevindt. De inkomhal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken met aansluitend het terras met mooi open zicht. Verder biedt het appartement nog een apart toilet, twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kast, een badkamer en een praktische berging. Daarnaast voorziet het appartement in een inpandige garage (inbegrepen in de prijs). Het appartement geniet van een mooie afwerkingsgraad en is met haar energielabel B zeer energiezuinig. Heb je interesse in dit appartement in het centrum van Sint-Amands? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 39 36

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Lippelo (2890).

334 000 €

2890 Oppuurs

ENERGIEZUINIG EN RECENT GELIJKVLOERSAPPARTEMENT 105M² MET 3 SLAAPKAMERS, TERRAS EN TUIN ligging in kleinschalige residentie in centrum Oppuurs (Puurs-Sint-Amands) met vlotte bereikbaarheid via A12, N16 en N17 - gebouw is voorzien van zonnepanelen en warmtepomp Gelijkvloers: Inkom / wc met handwas / living met eetplaats met super-ingerichte open keuken (totale opp.: 38m²) en toegang tot terras en tuintje / 3 slaapkamers (4,8 x 3m; 8m²; 8m²) / badkamer (6m²) met dubbele wastafel, ligbad en douche. Kelder: Berging met wasplaats (18m²). individuele fietsenberging. aankoop garage of autostaanplaats is mogelijk Want to know more?

3 Bedroom(s) 105 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
314 000 €

2870 Puurs-Sint-Amands

Residentie Aurelle omvat 13 bijna-energieneutrale appartementen en wordt gerealiseerd in een aantrekkelijke hedendaagse architectuur.Ons nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de hoek van de Sint-Katharinastraat met de Pullaarsteenweg in Ruisbroek. Een centrale woonlocatie met een ideale bereikbaarheid. Appartement 0.2 heeft o.m. een mooie inkomhal, een zuid gerichte leefruimte met grote raampartij en een groot terras dat uitgeeft op de tuin, een afgewerkte eilandkeuken en badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet en berging met wasplaats.Er is een ondergrondse parkeerplaats voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement wordt uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 37 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBI42404)

ONTDEK RESIDENTIE "BROUWERIJ" IN HET CENTRUM VAN HET PITTORESKE SINT-AMANDS... Gelegen op wandelafstand gelegen van de Scheldekaai, winkels, scholen, .... Dit aangenaam 2-slaapkamerappartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementsgebouw met hedendaagse architectuur. Geniet van optimaal wooncomfort dankzij moderne, energiezuinige technieken (vloerverwarming via warmtepomp, zonnepanelen, ...). Indeling: Inkomhal / wc / leefruimte met open ingerichte keuken (43m²) die aansluit op zuid-gericht terras (14,4m²) met privé-tuintje (32m²) / bureau (6m²) / wasplaats (6m²) / badkamer (5,44m²) / 2 slaapkamers (13,56m²; 8,65m²). Bijna Energie Neutraal (BEN) / E-peil 20 (vrijstelling onroerende voorheffing van 5 jaar) / gemeenschappelijke fietsenberging / car-port (niet inbegrepen in de prijs) / individuele zonnepanelen en warmtepomp / afwerking naar keuze volgens budgetten bepaald in het lastenboek / snelle oplevering mogelijk Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBI42305)

ONTDEK RESIDENTIE "BROUWERIJ" IN HET CENTRUM VAN HET PITTORESKE SINT-AMANDS... Gelegen op wandelafstand gelegen van de Scheldekaai, winkels, scholen, .... Dit ruim 3-slaapkamerappartement bevindt zich op de 1ste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw met hedendaagse architectuur. Geniet van optimaal wooncomfort dankzij moderne, energiezuinige technieken (vloerverwarming via warmtepomp, zonnepanelen, ...). Indeling: Inkomhal / wc / leefruimte met open ingerichte keuken (47m²) die aansluit op zuid-gericht terras (14,2m²) / wasplaats (6m²) / badkamer (5,43m²) / 3 slaapkamers (17,62m²; 13,56m²; 7,62m²) Bijna Energie Neutraal (BEN) / E-peil 20 (vrijstelling onroerende voorheffing van 5 jaar) / gemeenschappelijke fietsenberging / carport beschikbaar / individuele zonnepanelen en warmtepomp / afwerking naar keuze volgens budgetten bepaald in het lastenboek / snelle oplevering mogelijk. Want to know more?

3 Bedroom(s) 106 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61478)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid. Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20. Indeling Appartement A0.3: Je betreedt het appartement in de hal (7m²). Deze biedt toegang tot het apart toilet (1m²) en de berging (3m²). Als je tot het einde van de hal loopt, kan je de moderne badkamer (5m²) binnen gaan. Daarnaast kan je via de hal ook de 3 mooie slaapkamers (14m² - 10m² - 10m²) betreden. Als je door de deur aan de linkerkant gaat, kom je uit in de prachtige en zeer ruime woonkamer (59m²) met geïntegreerde open keuken. De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het terras (14m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

3 Bedroom(s) 131 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61476)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid. Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20. Indeling Appartement A2.2: Je betreedt het appartement via de hal (5m²). Deze biedt toegang tot het apart toilet (1m²) en de berging (3m²). Als je tot het einde van de hal loopt, kan je aan de linkerkant de moderne badkamer (5m²) binnen gaan. Daarnaast kan je via de hal ook de 2 mooie slaapkamers (15m² - 8m²) betreden. De tweede slaapkamer geeft ook toegang tot het terras. Als je door de deur aan de aan het einde van de gang doorgaat, kom je uit in de prachtige en ruime woonkamer (34m²) met geïntegreerde open keuken. De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het fantastische terras (42m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 42 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61475)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid. Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20. Indeling Appartement C1.4: Je betreedt het appartement via de hal (8m²). Deze biedt, na het doorgaan van de deur, toegang tot het apart toilet (1m²) en de slaapkamer (12m²). De prachtige slaapkamer geeft rechtstreeks toegang tot de moderne badkamer (4m²). Als je verder wandelt, kom je uit in de stijlvolle woonkamer (25m²) met geïntegreerde open keuken. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging (1m²). De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het gezellige terras (11m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61474)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid. Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20. Indeling Appartement B2.3: Je betreedt het appartement in de inkomhal (4m²). Deze biedt toegang tot het apart toilet (1m²) en het verlengde van de ruime woonkamer. Als je doorloopt, kan je de beide slaapkamers (13m² -10m²) en de moderne badkamer (5m²) binnen gaan. Als je de badkamer en slaapkamers achter je laat, kom je uit in de prachtige en ruime woonkamer (39m²) met geïntegreerde open keuken. De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het terras (11m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
395 000 €

1840 Londerzeel

Dichtbij het centrum van Londerzeel bieden we dit opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen. Beide appartementen bestaan uit een living, keuken, 2 slaapkamers (13m²/12m²), badkamer, overloop en afzonderlijke WC. Er is tevens een tuin, een garage en een zolder. Momenteel is de gelijkvloers verhuurd aan 700 euro + 75 euro gemeenschappelijke kost per maand. Het appartement op het 1ste verdiep is recent vrij gekomen. Extra troeven: uitstekende ligging in de nabijheid van onderwijs/sportfaciliteiten/winkels/openbaar vervoer, kleinschalig gebouw = héél lage gemeenschappelijke kosten, aanwezigheid tuin en ruime garage. KORTOM, een interessante opportuniteit en investering te Londerzeel! Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via ### of via ### ! EPC gelijkvloers: 407kWh/m² (UC: 20240202-0003130454-RES-2) EPC 1e verdieping: 542 kWh/m² (UC: 20240202-000310559-RES-1) Want to know more?

4 Bedroom(s) 130
contact
details
Email
Call
+32 474 89 77 34
235 000 €

1840 Londerzeel

Dit energiezuinig appartement is gelegen in een kleine residentie met twee appartementen, het gebouw is in 2007 her opgebouwd. Bij het appartement hoort ook een privé parkeerplaats achter het gebouw. Op het gelijkvloers is er een ruime gemeenschappelijke berging voor de twee appartementen. Via de trap kom je op de tweede verdieping aan het appartement. Dit is ingedeeld als volgt: inkomhal, berging voor o.a wasmachine, badkamer met ligbad, apart toilet, twee slaapkamers, een ruime woonkamer met een open keuken. Er is een bewoonbare oppervlakte van 89 m². Bent u op zoek naar een instapklaar appartement vlakbij het station van Malderen dan is deze zeker een bezoekje waard.Referentie: 5082 Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
Flat - Apartment for sale Malderen (RBJ65682)

Résidence MARSELAER, située dans le centre de Malderen. La bonne orientation et l'emplacement calme sont une combinaison convoitée par les futurs résidents. Ce projet comprend 7 appartements avec terrasses ensoleillées et jardins, répartis sur deux étages, allant de 80m² à 101m². Les appartements seront prêts à être emménagés et seront finis selon vos souhaits et besoins personnels. Ils sont équipés de tout le confort nécessaire et sont en même temps économes en énergie. Le bâtiment répond aux normes les plus strictes en matière de performance énergétique (QZEN E20). Des emplacements de parking et des caves sont disponibles au niveau du sous-sol. Chauffage par pompe à chaleur en combinaison avec des panneaux solaires. - 6% TVA est possible - QZEN 20: 100% réduction sur la RC pour 5 ans Vous souhaitez obtenir plus de renseignements concernant ce projet? Contactez STRUCTURA au ### ou ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 2 460 80 46
Flat - Apartment for sale Oppuurs (RBI56041)
277 000 €

2890 Oppuurs

RECENT GELIJKVLOERSAPPARTEMENT 88M² MET 2 SLAAPKAMERS, TERRAS EN TUINTJE 2de verdieping met lift - landelijk gelegen en nabij centrum Oppuurs (Puurs-Sint-Amands) - met vlotte bereikbaarheid via N17, N16 en A12 Inkomhal met vestiaire / wc met handwas / living met eetplaats en super-ingerichte open keuken (totale opp.: 37m²) met toegang tot terras (19m²) en tuintje (64m²) (met zicht op agrarisch gebied) / nachthal / 2 slaapkamers (3,6 x 2,6m; 3,1 x 2,6m) / badkamer met dubbele wastafel, douche en wasplaats / berging met stookplaats. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats in ondergrondse garage en individuele kelderberging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
Flat - Apartment for sale Puurs (RBJ63065)
398 000 €

2870 Puurs

Dit ruime appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een voortreffelijke residentie. Opvallend zijn het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige materialen en optimale indeling van de ruimtes. Een enorm ruimtegevoel werd gecreëerd door o.a. grote raampartijen, een goede vormgeving en de juiste oriëntatie. Via de lift of trap kan u het driegevel appartement bereiken. De inkomhal, waar ruimte is voor een vestiairekast, geeft je onmiddellijk toegang tot het leefgedeelte. De leef- en eetruimte situeren zich in een L-vorm samen met de open keuken. Hierdoor heb je een leuke interactie tussen de ruimtes. De open keuken is volledig uitgerust met kasten en toestellen alsook met een praktisch eiland met tal van opbergruimte. . Er is een terras vooraan van 4,8m² en een groot terras van 40,81m² langs de zijkant van het appartement. Op het terras zelf is een afgesloten overdekte bergruimte voorzien. Achteraan het appartement bevindt zich de masterbedroom van maar liefst 35 m²! Hierdoor heb je tal van ruimte voor het creëren van een dressing. De tweede slaapkamer is ideaal als kinder- of logeerkamer. De badkamer is uitgerust met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet. Door de talrijke raampartijen wordt het volledige appartement met zon overgoten. In de ondergrondse garage is er de mogelijkheid om een autostaanplaats met aansluitende berging aan te kopen aan 30.000 euro. Appartement is beschikbaar vanaf 01/10/2024. Want to know more?

2 Bedroom(s) 177 47 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 33 19 19
Flat - Apartment for sale Puurs-Sint-Amands (RBJ56653)
378 000 €

2870 Puurs-Sint-Amands

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en beschikt over een leefruimte met open keuken voorzien van alle comfort, ruime terras aan de leefruimte, 2 slaapkamers , 1 badkamer voorzien met douche, dubbele lavabo en apart toilet, bergruimte. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen met E-peil 20 en valt onder de categorie BEN woningen. Het project is voorzien van een ondergrondse keldergarage. De staanplaatsen worden verkocht aan 20.900,00 euro exclusief kosten (niet in de de prijs van het appartement inbegrepen). Voor meer info of een bezoek ter plaatse neem met ons contact op. Het project is gelegen in een groene omgeving aan "Golfcenter Puurs". Rustig wonen nabij de belangrijkste verkeersassen Brussel-Antwerpen en Mechelen-St-Niklaas. Op 15minuten bent u aan de ring van Brussel of Antwerpen. En op 15minuten van de belangrijkste winkelketens. Kort bij het centrum, sportcomplex, openbaar vervoer. Een droom locatie voor sporters, wandelaars en genieters. Door middel van 5 gebouwen voorzien van een gemeenschappelijke ondergrondse parkeergarage en verbonden via wandelpaden en groenaanleg creëren we een aangename woonomgeving. Met een moderne vooruitstrevende architectuur die we voorzien van ruime terrassen wordt u uitgenodigd te genieten van de omgeving. Want to know more?

2 Bedroom(s) 10 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36
Flat - Apartment for sale Puurs-Sint-Amands (RBJ56652)
415 000 €

2870 Puurs-Sint-Amands

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en beschikt over een leefruimte met open keuken voorzien van alle comfort, ruime terrassen aan de leefruimte 1 aan voorzijde en 1 aan de achterzijde, 2 slaapkamers , 1 badkamer voorzien met douche, dubbele lavabo en apart toilet, bergruimte. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen met E-peil 20 en valt onder de categorie BEN woningen. Het project is voorzien van een ondergrondse keldergarage. De staanplaatsen worden verkocht aan 20.900,00 euro exclusief kosten (niet in de de prijs van het appartement inbegrepen). Voor meer info of een bezoek ter plaatse neem met ons contact op. Het project is gelegen in een groene omgeving aan "Golfcenter Puurs". Rustig wonen nabij de belangrijkste verkeersassen Brussel-Antwerpen en Mechelen-St-Niklaas. Op 15minuten bent u aan de ring van Brussel of Antwerpen. En op 15minuten van de belangrijkste winkelketens. Kort bij het centrum, sportcomplex, openbaar vervoer. Een droom locatie voor sporters, wandelaars en genieters. Door middel van 5 gebouwen voorzien van een gemeenschappelijke ondergrondse parkeergarage en verbonden via wandelpaden en groenaanleg creëren we een aangename woonomgeving. Met een moderne vooruitstrevende architectuur die we voorzien van ruime terrassen wordt u uitgenodigd te genieten van de omgeving. Want to know more?

2 Bedroom(s) 43 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36
Flat - Apartment for sale Puurs-Sint-Amands (RBJ42827)
264 000 €

2870 Puurs-Sint-Amands

INSTAPKLAAR, PRIMA ONDERHOUDEN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN TERRAS. Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping van een residentie met hedendaagse, strakke architectuur in het centrum van Puurs vlakbij winkels, scholen, station, ... Vlotte bereikbaarheid dankzij nabijheid N16. Dit energiezuinig appartement beschikt over een recente condensatieketel en conforme elektrische installatie. Indeling: inkomhal met inbouwkast / WC / aangename en bijzonder lichtrijke living met eetplaats en salon (28,5 m²) / prima uitgeruste keuken met keramische kookplaat, combi-oven, granieten werkblad, ... / bergruimte / moderne badkamer met inloopdouche en wastafel / 2 slaapkamers (13 m², 9,4m²) / leuk terras (3,5 m²) / zolder met extra bergruimte. Gemeenschappelijke fietsen- afvalberging achteraan gebouw. Het appartement is vlot verhuurbaar en is interessant voor investeerders op zoek naar een rendabele investering. Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
Flat - Apartment for sale Puurs-Sint-Amands (RBJ18344)
279 000 €

2870 Puurs-Sint-Amands

Kwalitatief wonen in hartje Puurs... Residentie Liora biedt karaktervolle wooneenheden, aangepast aan de noden van vandaag en morgen. De voormalige stoombrouwerij daterend uit de 19de eeuw maakt deel uit van ons bouwkundig erfgoed. De toplocatie in hartje Puurs is een extra troef. De grondige renovatie voorziet o.a. in nieuw aluminium buitenschrijnwerk met superisolerende beglazing, nieuwe dakbedekking, ventilatie-systeem, warmtepompen en zonnepanelen. Ontdek dit deels verder af te werken duplex-appartement B2.01 MET 2 SLAAPKAMERS (112m²). Indeling : inkomhal / berging (2,7 x 1,32m) / badkamer (2,52m x 2,4m) / eetkamer(6,27m x 4,32m) met open keuken / 2 slaapkamers (3,58m x 3,4m; 3,4m x 2,69m) / zithoek op mezzanine (30m²) Geef jouw appartement een persoonlijke touch en werk het af naar eigen wensen en budget. Parkeren kan in de autostaanplaatsen en garages met geïntegreerde fietsenstalling. Het appartement wordt verkocht onder het gunstige stelsel van registratierechten (3% indien enige en eigen woning 12% als investering) Het project is tevens een opportuniteit voor investeerders. Je kan er laagdrempelig investeren in vlot verhuurbare appartementen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 112 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02