Flat for sale - Mariekerke

1 results (1 - 1)
289 000 €

2880 Mariekerke

KWALITATIEF EN ENERGIEZUINIG DUPLEX-APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, MOOI TERRAS MET PRACHTIG VERZICHT EN BUITEN-AUTOSTAANPLAATS. 2de en 3de verdieping - ligging in een moderne en kleinschalige residentie in het centrum van Mariekerke (Bornem) nabij de Schelde-dijk met vlotte bereikbaarheid via N17, N16 en A12. 2de verdieping: Inkomhal / wc met handwas / super-ingerichte keuken met eetplaats (totale opp.: 23m²) en toegang tot terras (9m²) / 2 slaapkamers (3,2 x 2,8m; 10m²) waarvan één met toegang tot het groot terras (12m²) / badkamer met wastafel en inloopdouche. 3de verdieping: Living (15m²) met toegang tot terrasje (4m²) / berging met was- en stookplaats (2,8 x 1,6m). Gemeenschappelijke fietsenberging. Autostaanplaats op parking achteraan gebouw. Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Mariekerke (2880).

275 000 €

9220 Hamme

Dit appartement ligt verdeeld over één en hetzelfde verdiep, wat met een bewoonbare oppervlakte van 130 m² uitzonderlijk is. Het is voorzien van een lift en is heel gunstig en veilig gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalig gebouw in het centrum van Hamme. Het beschikt over een lichtrijke leefruimte voorzien van parket, een hoogwaardig afgewerkte keuken met aansluitend een terras en een ruime doorloopberging die eveneens toegang geeft op de nachthal (wat het uitladen van boodschappen makkelijk maakt). Daarnaast is er een badkamer met een ruime inloopdouche, 1 slaapkamer met aansluitend een terras en nog 2 heel grote slaapkamers. Verder is ook nog in de kelderverdieping een extra berging mee in de prijs voorzien.Extra troeven: zeer gunstig EPC, rolstoeltoegankelijk en mogelijkheid overname van het huurcontract voor de garage.Bel vandaag voor uw afspraak op 052/41.41.94referentie: 5002 Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBI42404)

ONTDEK RESIDENTIE "BROUWERIJ" IN HET CENTRUM VAN HET PITTORESKE SINT-AMANDS... Gelegen op wandelafstand gelegen van de Scheldekaai, winkels, scholen, .... Dit aangenaam 2-slaapkamerappartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementsgebouw met hedendaagse architectuur. Geniet van optimaal wooncomfort dankzij moderne, energiezuinige technieken (vloerverwarming via warmtepomp, zonnepanelen, ...). Indeling: Inkomhal / wc / leefruimte met open ingerichte keuken (43m²) die aansluit op zuid-gericht terras (14,4m²) met privé-tuintje (32m²) / bureau (6m²) / wasplaats (6m²) / badkamer (5,44m²) / 2 slaapkamers (13,56m²; 8,65m²). Bijna Energie Neutraal (BEN) / E-peil 20 (vrijstelling onroerende voorheffing van 5 jaar) / gemeenschappelijke fietsenberging / car-port (niet inbegrepen in de prijs) / individuele zonnepanelen en warmtepomp / afwerking naar keuze volgens budgetten bepaald in het lastenboek / snelle oplevering mogelijk Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBI42305)

ONTDEK RESIDENTIE "BROUWERIJ" IN HET CENTRUM VAN HET PITTORESKE SINT-AMANDS... Gelegen op wandelafstand gelegen van de Scheldekaai, winkels, scholen, .... Dit ruim 3-slaapkamerappartement bevindt zich op de 1ste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw met hedendaagse architectuur. Geniet van optimaal wooncomfort dankzij moderne, energiezuinige technieken (vloerverwarming via warmtepomp, zonnepanelen, ...). Indeling: Inkomhal / wc / leefruimte met open ingerichte keuken (47m²) die aansluit op zuid-gericht terras (14,2m²) / wasplaats (6m²) / badkamer (5,43m²) / 3 slaapkamers (17,62m²; 13,56m²; 7,62m²) Bijna Energie Neutraal (BEN) / E-peil 20 (vrijstelling onroerende voorheffing van 5 jaar) / gemeenschappelijke fietsenberging / carport beschikbaar / individuele zonnepanelen en warmtepomp / afwerking naar keuze volgens budgetten bepaald in het lastenboek / snelle oplevering mogelijk. Want to know more?

3 Bedroom(s) 106 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Sint-Amands (RBH97782)
Price on request

2890 Sint-Amands

In project "De Heidevelden" wordt hier APP 3 aangeboden bestaande uit: inkomhal met apart toilet, leefruimte met ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers en badkamer. Tevens voorzien van een ruim terras. Het appartement is energiezuinig gebouwd en zal volledig afgewerkt opgeleverd worden. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum, zicht op groen en biedt tevens een vlotte bereikbaarheid. Het betreft hier een appartement, gelegen op verdieping 0 en ingedeeld als volgt: Inkomhal: 10m² tegel Toilet: 1,65m² op tegel Berging: 4m² op houtlook tegel Leefruimte met open ingerichte keuken: 53m² op houtlook tegel, rechtstreeks toegang tot terras en tuin Slaapkamer 1: 12,60 m² op houtlook tegel Slaapkamer 2: 10 m² op houtlook tegel Badkamer: 7m² op tegel voorzien van dubbele lavabo, met ladekasten en douche Terras: 11,75m² op tegel Tuin: 44,59m³ Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61478)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid . Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20 . Indeling Appartement A0.3: Je betreedt het appartement in de hal (7m²). Deze biedt toegang tot het apart toilet (1m²) en de berging (3m²). Als je tot het einde van de hal loopt, kan je de moderne badkamer (5m²) binnen gaan. Daarnaast kan je via de hal ook de 3 mooie slaapkamers (14m² - 10m² - 10m²) betreden. Als je door de deur aan de linkerkant gaat, kom je uit in de prachtige en zeer ruime woonkamer (59m²) met geïntegreerde open keuken. De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het terras (14m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

3 Bedroom(s) 131 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61476)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid . Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20 . Indeling Appartement A2.2: Je betreedt het appartement via de hal (5m²). Deze biedt toegang tot het apart toilet (1m²) en de berging (3m²). Als je tot het einde van de hal loopt, kan je aan de linkerkant de moderne badkamer (5m²) binnen gaan. Daarnaast kan je via de hal ook de 2 mooie slaapkamers (15m² - 8m²) betreden. De tweede slaapkamer geeft ook toegang tot het terras. Als je door de deur aan de aan het einde van de gang doorgaat, kom je uit in de prachtige en ruime woonkamer (34m²) met geïntegreerde open keuken. De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het fantastische terras (42m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 42 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61475)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid . Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20 . Indeling Appartement C1.4: Je betreedt het appartement via de hal (8m²). Deze biedt, na het doorgaan van de deur, toegang tot het apart toilet (1m²) en de slaapkamer (12m²). De prachtige slaapkamer geeft rechtstreeks toegang tot de moderne badkamer (4m²). Als je verder wandelt, kom je uit in de stijlvolle woonkamer (25m²) met geïntegreerde open keuken. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging (1m²). De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het gezellige terras (11m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 66 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Amands (RBH61474)

Tuin van Emile is een prachtig nieuwbouwproject in Sint-Amands. Een perfecte ligging in het pittoreske Sint-Amands zorgt voor de ideale combinatie van rust en een groene ligging maar toch een vlotte en goede bereikbaarheid . Je hebt er alles binnen handbereik. Bakkers, beenhouwers, supermarkten. Ontspannen kan je langs de oevers van de Schelde of in één van de vele lokale sportclubs. Met enkele leuke restaurants in de buurt, kan je ook de inwendige mens makkelijk verwennen. Je hebt er bovendien een bushalte die verplaatsingen onder meer naar Puurs Station zeer eenvoudig maken. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort en luxe zodat het elke dag heerlijk thuiskomen is. De ruime terrassen geven je de mogelijkheid om te genieten van de Schelde en al het omliggende groen. Daarnaast voldoen alle appartementen aan de voorwaarden voor Bijna Energie Neutrale woningen met een nagestreefd E-peil van 20 . Indeling Appartement B2.3: Je betreedt het appartement in de inkomhal (4m²). Deze biedt toegang tot het apart toilet (1m²) en het verlengde van de ruime woonkamer. Als je doorloopt, kan je de beide slaapkamers (13m² -10m²) en de moderne badkamer (5m²) binnen gaan. Als je de badkamer en slaapkamers achter je laat, kom je uit in de prachtige en ruime woonkamer (39m²) met geïntegreerde open keuken. De woonkamer geeft een mooi zicht naar buiten toe. Op het terras (11m²) kan je volop genieten van de groene omgeving. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Neem gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
265 000 €

2880 Bornem

Are you looking for an entry-level apartment in the center of Bornem near all? Then this apartment is definitely worth a visit! You can reach us via www.dewaele This property may be subject to the renovation requirement imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Heavenly live on the wonderful site of Saint Bernard's Abbey in Bornem. You can't live greener! The former stables of the abbey are converted into 6 luxury apartments and 4 luxury homes, with the buyer having a say in the choice of materials and finishes. A private parking space is always included in the prices. Houses and apartments with 2 or 3 bedrooms. Prices from 345.000€ to 595.000€ for the houses and 380.000€ to 415.000€ for the apartments. Prices excl. costs (10% registration land value and 21% VAT construction) For more information please contact our office: ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 115 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Oppuurs (RBI56041)
277 000 €

2890 Oppuurs

RECENT GELIJKVLOERSAPPARTEMENT 88M² MET 2 SLAAPKAMERS, TERRAS EN TUINTJE 2de verdieping met lift - landelijk gelegen en nabij centrum Oppuurs (Puurs-Sint-Amands) - met vlotte bereikbaarheid via N17, N16 en A12 Inkomhal met vestiaire / wc met handwas / living met eetplaats en super-ingerichte open keuken (totale opp.: 37m²) met toegang tot terras (19m²) en tuintje (64m²) (met zicht op agrarisch gebied) / nachthal / 2 slaapkamers (3,6 x 2,6m; 3,1 x 2,6m) / badkamer met dubbele wastafel, douche en wasplaats / berging met stookplaats. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats in ondergrondse garage en individuele kelderberging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69507)
275 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in DE MOUTERIJ deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers met een bewoonbare oppervlakte van 88,90 m². Indeling: inkom met apart toilet, lichte leefkamer met open keuken. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en mooi meubel. Naast de badkamer is er een grote berging, verder is er hier ook een ruime bureau die ook kan gebruikt worden als extra kamer. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen onder 12% registratie! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info te vinden op ### : 4490 Want to know more?

1 Bedroom(s) 89 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69503)
890 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in DE MOUTERIJ deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het 1ste verdiep met een bewoonbare oppervlakte van 139 m² en een terras van 64,90 m². Indeling: u komt met de lift aan op uw appartement. inkom met apart toilet, zeer grote leefruimte met open keuken. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, van hieruit kan u naar het terras dat deels zal ingericht worden als daktuin. Verder is er een grote berging en twee 2 grote slaapkamers met elk toegang naar de badkamer met inloopdouche, ligbad en mooi meubel en een apart toilet. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen onder 12% registratie! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4492 Want to know more?

2 Bedroom(s) 139 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69499)
1 235 250 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in DE MOUTERIJ deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het 2de verdiep met een bewoonbare oppervlakte van 141,10 m² en een totaal aan terras van 133,40 m² met zwembad.. Indeling: u komt met de lift aan op uw appartement. inkom met apart toilet, zeer grote leefruimte met open keuken. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, van hieruit kan u naar het terras. Verder is er een grote berging en twee 2 grote slaapkamers met elk toegang naar de badkamer met inloopdouche, ligbad en mooi meubel en een apart toilet. Via de trap komt u aan op uw groot dakterras met zwembad. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Mogelijkheid om aan te kopen onder 12% registratie! Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4494 Want to know more?

2 Bedroom(s) 141 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69497)
395 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in de DIRECTEURSWONING, deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers met een bewoonbare oppervlakte van 110,30 m² en een terras van 9,6 m². Indeling: inkom met vestiaire ruimte, toilet, berging, lichte leefruimte en open keuken en eetplaats en een mooi terras dat afgewerkt zal worden met rondom beplanting voor de privacy. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers met elk toegang naar de badkamer met inloopdouche en mooi meubel. U kunt vanuit het appartement rechtstreeks de lift nemen de de kelder. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Aankoop onder 21% BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4495 Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69495)
395 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in de DIRECTEURSWONING, deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het 1ste verdiep met een bewoonbare oppervlakte van 95,5 m² en een terras van 15,70 m². Indeling: u komt met de lift of trap binnen in het appartement, inkom met vestiaire ruimte, toilet, berging, lichte leefruimte met Scheldezicht een open keuken met aansluitend een mooi terras. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers met elk toegang naar de badkamer met inloopdouche en mooi meubel. Eén slaapkamer geeft ook toegang naar het terras. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Aankoop onder 21% BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4496 Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69491)
585 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in de DIRECTEURSWONING, deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het 2de verdiep met een bewoonbare oppervlakte van 133.60 m² en een totaal aan terras van 34 m². Indeling: u komt met de lift of trap binnen in het appartement, inkom met apart toilet, berging, open keuken met een ruim terras. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers, een badkamer, op het volgende verdiep is er de leefruimte met een groot terras en Scheldezicht. . Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Aankoop onder 21% BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4498 Want to know more?

2 Bedroom(s) 133 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Baasrode (RBE69489)
650 000 €

9200 Baasrode

Wonen aan de rand van de Schelde in een uniek woonproject ‘BREW’ genaamd. De vroegere brouwerij Bacchus krijgt nieuw leven ingeblazen met 32 woonentiteiten met veel aandacht voor duurzaamheid (BEN appartementen) Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, onder meer vloerverwarming door middel van een geothermische warmtepomp. Dit appartement is gelegen in de DIRECTEURSWONING, deze bestaat uit 6 woonentiteiten. Het appartement is gelegen op het 2de verdiep met een bewoonbare oppervlakte van 107,10 m² en een terras van 13,40 m². Indeling: u komt met de lift rechtstreeks binnen in het appartement, inkom met vestiaire ruimte met apart toilet, berging, leefruimte met open keuken en een terras met zicht naar de binnentuin. Dankzij een groot raam aan de voorkant heeft u een mooi Scheldezicht. De keuken is volledig ingericht met top toestellen van Miele, 2 slaapkamers en een badkamer. Ondergronds worden parkings en kelderbergingen voorzien die bij het appartement aangekocht kunnen worden. Verder kan u genieten van vele collectieve ruimtes: oa. Parktuin, gemeenschappelijk dakterras met zwembad, buitenkeuken, autodelen, pakjesautomaat, fitnessruimte, wassalon, enz…Deze appartementen worden afgewerkt op topniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige exclusieve materialen. Aankoop onder 21% BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om de plannen te bekijken. We zijn bereikbaar op ### of via ### info op ### : 4499 Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call