Flat for sale - Melle

9 results (1 - 9)
289 000 €

9090 Melle

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen in het hart van Melle. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 75 m². De residentie is een uniek concept waar jonge koppels en de oudere generatie samenleven. De gemeenschappelijke ruimtes zijn een ontmoetingsplek voor jong en oud, één van deze ruimtes is voorzien van beperkte sportfaciliteiten en deed dienst als massage/kinepunt. Indeling: gemeenschappelijke inkomhal, privatief vertrek met woon- en eetkamer een open keuken, berging en slaapkamer met annex ruime badkamer. In de kelderverdieping is een privatieve kelderberging, gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal aanwezig. Via de lift of de trappenhal kan men naar de bovenste verdieping waar de publieke ontspanningsruimtes zijn. Vloerverwarming op aardgas. Extra troeven: uniek concept | instapklaar | mogelijkheid tot assistentie voor ouderen. Kyara (BIV 514 129) organiseert hiervoor een Bordes-bezoekdag op zaterdag 6 juli 2024, mits het maken van een afspraak. ### | ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 75 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 67 67 57
279 000 €

9090 Melle

Voor meer info contacteer Arne van Center Office via ### of ### instapklare appartement is gelegen op de Brusselsesteenweg in Melle op de grens van Gentbrugge. Het appartement geniet dus door de ligging van een directe verbinding naar het centrum van Gent met de auto, fiets of openbaar vervoer. De E40 ligt op 5 minuutjes van het appartement waardoor Brussel, Brugge en de kust ook vlot bereikbaar zijn. Doordat het appartement op tweede bouwlijn ligt is er ook geen geluidshinder van de straat. Nutsvoorzieningen zoals winkels, supermarkten, dokters en tandartsen liggen op wandelafstand van het Appartement. Er zijn geen syndicuskosten te betalen!!Indeling: Inkomhal, lichtrijke leefruimte, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer, heel ruim terras, bergingStedenbouwkundige inlichtingen: EPC-score: 174, EPC-label: B, EPC-certificaatnummer: 20220223-0002545342-RES-2, geen voorkooprecht, geen risicogrond, P-score: A, G-score: A, geen onroerend erfgoed. Want to know more?

1 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 484 82 73 92
Flat - Apartment for sale Melle (RBK85689)
345 000 €

9090 Melle

Discover this recent and stylish apartment, built in 2020, located in the second line, which offers a quiet residential environment on the border of Wetteren and Melle. Upon entering, you enter the open living space seamlessly transitioning into a modern kitchen through the entrance hall. The kitchen is equipped with high-quality finishes and all necessary appliances, complemented by custom-made cabinets providing extra storage space. The living space is bright and inviting, with large windows overlooking a cozy terrace, perfect for relaxing and enjoying the peaceful surroundings. The terrace offers a beautiful extension of the living space, ideal for summer evenings and outdoor meals. The apartment features two full bedrooms, each designed with comfort and tranquility in mind. The bathroom is equipped with a spacious walk-in shower and modern finishes. For added convenience and storage space, there is a cellar storage room available, as well as a parking space (25,000 euros). The communal areas are tastefully landscaped with greenery, creating a serene and peaceful living environment. This apartment offers not only modern living comforts but also a strategic location close to the amenities of both Wetteren and Melle. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 470 12 26 61
199 000 €

9090 Melle

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op 0479/ 99. 99. 90, meer info via Facebook "Remue Randy" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In MELLE vinden we te Brusselsesteenweg 24B dit knap instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras terug. Indeling: Bij het betreden van het appartement op het 1e verdiep gaan we eerst naar de lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats. De leefruimte omgeeft het terras waardoor we genieten van een mooie lichtinval in het appartement. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken. Vervolgens begeven we ons naar de 2 slaapkamers waarover het appartement beschikt, alsook naar de badkamer met douche en wastafel. Er is tevens een mogelijkheid tot het aanschaffen van een garage. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, investeerders of gezinnen. Stedenbouw in aanvraag. Het appartement is uiterst centraal gelegen met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand en op slechts 1,5 km van de autosnelweg. P-score: C / G-score: A. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! IMMO ZONE RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES 0479/ 99. 99. 90 Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 479 99 99 90
Flat - Apartment for sale Melle (RBK57460)
Make offer from 350 000 €

9090 Melle

Unieke kans! - Reconversieproject van een voormalige textielfabriek naar 9 appartementen en 6 woningen met aangename terrassen en gemeenschappelijke tuin.Prijzen vanaf 350.000 euro.Voor meer informatie mail naar ### slechts 10 minuten fietsen van het Centrum van Gent en in de nabijheid van het station van Merelbeke vinden we dit kleinschalig, design project.De voormalige textielfabriek werd in 1924 gebouwd naar een ontwerp van architect Charles De Nil.Op heden heeft het architectenbureau ‘Volt-architecten’ in samenwerking met ‘Brocap’ de site een nieuwe en bijzonder kwalitatieve invulling gegeven waarbij historiek & authenticiteit hand in hand gaan met hedendaagse architectuur.Deze architectuur focust zich op meerdere vlakken zoals esthetiek, functionaliteit… maar last but not least: duurzaamheid (geothermie, individuele zonnepanelen per appartement…)!Op deze doordachte wijze behouden de buurt en Melle een stukje van de geschiedenis maar dit in een fris en duurzaam jasje.De verschillende appartementen gaan van 2 tot 4 slaapkamers hebben een oppervlakte van 69 m2 tot 168 m2 en dit telkens met volwaardige terrassen van 16,5 m2 tot 58 m2 die een gunstige oriëntatie genieten.De woningen worden onderverdeeld tussen 3 woningen en 3 parkwoningen. Deze hebben een bewoonbaar oppervlak tussen 97m2 en 140 m2 en het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 3 slaapkamers. Deze woningen zijn telkens voorzien van een privatieve tuin.Als extra is het project voorzien van een gemeenschappelijke parkzone en bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een overdekte staanplaats en fietsenbergingen.Kortom, dit is een unieke kans voor wie ‘future-proof’ wil wonen in een kleinschalig design nieuwbouwproject met historiek op een boogscheut van de Gentse binnenstad.* verkoop onder wet-Breyne Want to know more?

2 Bedroom(s) 69 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 492 08 70 47
Penthouse for sale Melle (RBK57458)
715 000 €

9090 Melle

Unieke kans! – Duplex penthouse (4 slpk’s) in een reconversieproject van een voormalige textielfabriek met aangename terrassen en gemeenschappelijke tuin.Prijzen vanaf 350.000 euro.Voor meer informatie mail naar ### slechts 10 minuten fietsen van het Centrum van Gent en in de nabijheid van het station van Merelbeke vinden we deze luxe penthouse in een kleinschalig, design project.De voormalige textielfabriek werd in 1924 gebouwd naar een ontwerp van architect Charles De Nil.Op heden heeft het architectenbureau ‘Volt-architecten’ in samenwerking met ‘Brocap’ de site een nieuwe en bijzonder kwalitatieve invulling gegeven waarbij historiek & authenticiteit hand in hand gaan met hedendaagse architectuur.Deze architectuur focust zich op meerdere vlakken zoals esthetiek, functionaliteit… maar last but not least: duurzaamheid (geothermie, individuele zonnepanelen per appartement…) wat zal resulteren in een E-peil 20!Op deze doordachte wijze behouden de buurt en Melle een stukje van de geschiedenis maar dit in een fris en duurzaam jasje.Deze penthouse beslaat 2 verdiepen met de de onderverdeling tussen een dag- en nachtgedeelte. Op het eerste verdiep van de penthouse vinden een bijzonder lichtrijke open ruimte dankzij de ramen aan 3 zijden. Dit is ingedeeld in een open keuken, eetkamer en een ruime leefruimte met om de hoek een plaats voor een bureauruimte met zicht over de parktuin. Bijzonder aangenaam is het ruime, goed georiënteerde terras aan de kant van de eetplaats. Rondom rond is het terras voorzien van een groendak.Verder is er nog een gastentoilet, ruime berging, een eerste slaapkamer met ensuite douchekamer.De trap leidt ons naar de tweede verdieping waar we nog 3 ruime slaapkamers vinden en een volwaardige badkamer. De hal geeft toegang tot het tweede terras.Als extra is het project voorzien van een gemeenschappelijke parkzone en bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een overdekte staanplaats en fietsenbergingen.Kortom, dit is een unieke kans voor wie ‘future-proof’ wil wonen in een luxueuze penthouse en in een kleinschalig design nieuwbouwproject met historiek op een boogscheut van de Gentse binnenstad.* verkoop onder wet-Breyne Want to know more?

4 Bedroom(s) 168 116 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 492 08 70 47
Flat - Studio for sale Melle (VBB03323)
140 000 €

9090 Melle

Ontdek deze lichtrijke studio op de derde verdieping van een aangename residentie. De studio is uitermate gunstig gelegen dankzij de nabijheid van het station van Melle. De studio omvat een leefruimte met slaaphoek, een keuken, aparte badkamer met ligbad en toilet en een zolderruimte. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur op het gemeenteplein. Verder is er een gemeenschappelijke tuin met fietsenberging aanwezig. Uiterst geschikt als investering of voor eerste woonst. De goede bereikbaarheid, de conforme elektriciteit en de gemeenschappelijke tuin zijn slechts enkele van de positieve punten. Te bezichtigen op afspraak. ### ### Want to know more?

1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 230 30 71
Penthouse for sale Melle (VBA94083)
438 000 €

9090 Melle

Ontdek dit gerenoveerd duplex appartement op de derde en vierde verdieping van residentie Orchidee. Dankzij haar uiterst centrale en bereikbare ligging bevinden alle belangrijke winkels, scholen en toegang tot het openbaar verkeer zich op een wandelafstand. Het appartement, met een bewoonbare oppervlakte van liefst 180m² is ingedeeld als volgt: bij het betreden van de inkomhal met privatieve toilet op de derde verdieping komt men in de leefruimte met open keuken en terras. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van al de toestellen. Op deze verdieping is er nog een ruime slaapkamer aanwezig met bijhorende badkamer met inloopdouche. Op de vierde verdieping bevinden zich nog drie ruime slaapkamers, waarvan er twee in rechtstreekse verbinding staan met het riante zonnig terras die zich aan de voorzijde bevindt. Verder is er nog een prachtig afwerkte badkamer met toilet, inloopdouche en ligbad alsook een bergingruimte. Er is ook nog een privatieve bergingruimte op de -1 inbegrepen in de prijs, eventueel ook de mogelijkheid tot aankoop garagebox(en). Op zoek naar een mooi appartement met 4 ruime slaapkamers of meer info gewenst? ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 180 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 230 30 71
275 000 €

9090 Melle

Dit moderne gelijkvloers appartement is ideaal voor een koppel of als investering voor verhuur. Zowel jonge mensen als senioren kunnen zich hier perfect thuis voelen. Door zijn centrale ligging in het centrum van Melle ben je perfect in de omgeving van winkels, ontspanning, openbaar vervoer en snelwegen. Op heden is het pand verhuurd. In de kelder is er een fietsberging en plaats voor vuilnisbakken. Er is ook een afzonderlijke kelder berging aanwezig. vraagprijs 275.000 euro Want to know more?

1 Bedroom(s) 78 1 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 252 50 70

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Melle (9090) + Suburbs.

299 000 €

9820 Merelbeke

MERELBEKE - Op zoek naar een duplex appartement in Merelbeke? Dan is dit pand iets voor u. De belangrijkste troeven in een notendop: ·Interessante investering ·Grote ramen voorzien het appartement van veel licht ·Gelegen in het centrum nabij winkels en toegangswegen Zo ziet het eruit: Inkomhall met apart toilet, berging met aansluitingen wasmachine en droogkast, keuken en ruime lichtrijke leefruimte, slaapkamer en badkamer met douche, bad en lavabomeubel. Richtprijs: 299.000 euro EPC: 179 kWh/m² Want to know more?

1 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 219 08 77
335 000 €

9820 Merelbeke

Fantastisch mooi en modern ruim appartement op het 1ste verdiep te Merelbeke, aan de rand van Gent, dichtbij openbaar vervoer, winkels, scholen, station, bushalte, Liedemeerspark, Ghelamco arena ….Dichtbij Gent-Centrum, E40, E17 en Gentse binnenring. Dit appartement omvat: •Inkomhal •Zeer mooie open en lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek •Ruime moderne open keuken met alle toestellen •Luxe badkamer met ruimte voor wasmachine en droogkast •2 prachtige ruime slaapkamers •Dakterras (18 m2) met prachtig uitzicht op de natuur •Berging •Kelder 12m2 •Autostaanplaats •Garage Divers: Dit ruime appartement in Merelbeke Flora, aan de rand van Gent, biedt een comfortabele en moderne leefomgeving. Met twee slaapkamers, een royaal terras en berging, biedt het alle gemakken voor een aangename woonsituatie. Grondoppervlakte 85m2. Bruikbare vloeroppervlakte ca. 85 m2 (indicatief volgens het EPC), alsook kelder 12m2 en terras 18m2. Bouwjaar 1998. EPC 141 kWh/m2 - Label B (UC2108791) – geen renovatieplicht. Niet overstromingsgevoelig. P-score: D en G-score: A. Vrij bij akte en betaling. Bel ons op ### voor een bezoek ter plaatse. Zien = koper. (Ref. 15786) Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 56 72 48 93
268 800 €

9050 Gentbrugge

LOCATION This small-scale residence is located in a quiet street in Gentbrugge. The location of this apartment is one of its greatest assets, this quiet neighborhood in Gentbrugge enjoys a perfect access to the center of Ghent as well as to the main approach roads. Nearby there are supermarkets and there is public transport. DIVISION This 2 bedroom apartment is located on the 1st floor and is completely ready to move in. You enter in the entrance hall and proceed to a bright, spacious living space with open kitchen. There is a bathroom with bathtub, sink and a toilet. There is a double bedroom and a children's room with access to the terrace. Currently this apartment is rented out. TROEVEN - CENTRAL location - Small-scale residence - Move-in ready Contact us for more information or a visit. Want to know more?

2 Bedroom(s) 73 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
216 750 €

9050 Gentbrugge

LOCATION This small-scale residence is located in a quiet street in Gentbrugge. The location of this apartment is one of its greatest assets, this quiet neighborhood in Gentbrugge enjoys a perfect access to the center of Ghent as well as to the main approach roads. Nearby there are supermarkets and there is public transport. DIVISION This apartment is located on the 2nd floor and enjoys a nice open view. You enter in the entrance hall, there is a bright living space with open kitchen. There is a bathroom with shower and sink and a separate toilet. There is a double bedroom and a small room with access to the terrace. This apartment is currently rented out. ASSETS - CENTRAL location - Small-scale residence - Ready to move in Contact us for more information or a visit. Want to know more?

2 Bedroom(s) 49 2 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
163 400 €

9050 Gentbrugge

LOCATION This small-scale residence is located in a quiet street in Gentbrugge. The location is one of the biggest assets, this quiet neighborhood in Gentbrugge enjoys a perfect access to the center of Ghent as well as to the main approach roads. Nearby there are supermarkets and public transport. DESCRIPTION This studio is located on the 3rd floor and is very bright. The open kitchen is fully installed. There is a separate bathroom with shower, sink and toilet. Currently this studio is rented out. ASSESTS - CENTRAL location - Small-scale residence - Ready to move in Contact us for more information or a visit. Want to know more?

48 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 472 61 00 00
375 000 €

9050 Gentbrugge

ALTRO VASTGOED VERKOOPT: Recent, instapklaar appartement met ruime terrassen nabij Gent. Prachtig gelegen aan de Schelde en perfect bereikbaar met de wagen, openbaar vervoer en fiets. Dankzij de mooi aangelegde wandel- en fietsbrug over de Schelde kom je meteen in centrum Gent en vlakbij het Sint-Pietersstation. Winkels en parken zijn vlakbij. Woon-werkverkeer verloopt vlot dankzij de uitermate vlotte bereikbaarheid naar verbindingswegen. Instapklaar met heel ruime en mooie terrassen is het volop genieten van de rustige omgeving. Je beschikt over twee ruime slaapkamers met toegang naar het terras, een zithoek en open keuken met ruime berging. Verder is er nog een badkamer en gastentoilet. Residentie Bellevuekaai (F) is een recent en goed onderhouden gebouw (2014), omgeven door tuinpartijen, zonder doorgaand verkeer. Totale rust is hier in combinatie met bereikbaarheid. Je fiets kan je veilig stallen in de ondergrondse fietsenberging. Met een EPC van 74 kWh/m² jaar en een schitterende A zit je goed voor de toekomst en geniet je van uitermate lage verwarmingskosten. Bij het appartement hoort ook de aankoop van een ondergrondse parkeerplaats (72) aan +35.000 euro. Interesse? Vraag uw bezoek aan bij Bram via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 396 93 99
249 000 €

9820 Merelbeke

Dit goed gelegen appartement (centrum Merelbeke), voorzien van een recente keuken, badkamer, toilet en bevloering (gerenoveerd in 2020). Het is dus helemaal instapklaar en perfect voor een alleenstaande of koppel met maximum 1 kind. Het appartement beschikt over een inkomhal met apart toilet, badkamer met voorziening voor wasmachine, leefruimte met toegang tot het terras, keuken en 2 slaapkamers. De leefruimte en 2 slaapkamers zijn voorzien van airco. Extra opbergruimte in de kelder. Dak isolatie conform laatste regelgeving. Op wandelafstand zijn er heel wat winkels en openbaar vervoer is vlakbij, net als de R4. Garage bij te kopen voor 20.000€ Beschikbaar bij akte. Bel Top Vastgoed voor een afspraak ter plaatse op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 79 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 475 70 07 00

Espace de vie confortable avec cuisine ouverte - 2 chambres à coucher - Pièce de rangement pratique - Terrasse spacieuse - Excellente situation à quelques pas du centre ville - Environnement verdoyant avec de belles pistes cyclables et de belles promenades - Tous les services nécessaires sont facilement accessibles - Possibilités de loisirs à proximité Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 479 29 39 32

Espace de vie confortable avec cuisine ouverte - 2 chambres à coucher - Pièce de rangement pratique - Terrasse spacieuse - Excellente situation à quelques pas du centre ville - Environnement verdoyant avec de belles pistes cyclables et de belles promenades - Tous les services nécessaires sont facilement accessibles - Possibilités de loisirs à proximité Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 216 16 16
299 000 €

9270 Laarne

Dit mooi gerenoveerde appartement, dat gelegen is op de eerste verdieping van het gebouw, bereik je via de gemeenschappelijke inkomhal en trap. Zo kom je tot in de bijzonder lichtrijke leefruimte, waar het grote raam uitzicht biedt op de groene omgeving. De laminaat in de slaapkamers zorgt voor een heel aangenaam en gezellig gevoel. De aanpalende keuken is voorzien van alle comfort, en heeft ruime opbergmogelijkheden. Langs deze weg kom je ook tot op het dakterras, van waarop je het jaar rond kan genieten van de Kalkense Meersen die letterlijk om de hoek liggen. Er zijn twee ruime slaapkamers (waarvan één met wandhoge ingemaakte kasten) die eveneens voorzien zijn van een massief houten vloer. De moderne badkamer met inloopdouche en een dubbel lavabomeubel maken het plaatje compleet. Bij het pand hoort ook een autostaanplaats (met voorziening van elektriciteit) op wandelafstand. Dit is een RICHTPRIJS. Bezoekdag 29/06: Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 96 62 22
485 000 €

9050 Ledeberg

This very spacious apartment for sale is located along the Bisschopstraat and is close to all major access roads and a stone's throw from the center of Ghent. Upon entering through the entrance hall, you enter the spacious living room with an open kitchen. Thanks to the large windows, the room is flooded with natural light. In addition, the apartment has three spacious bedrooms, each with a private terrace, and two bathrooms. A spacious terrace adjoins the living room. Located on the waterfront, this residence offers a peaceful escape from the hustle and bustle of city life. Thanks to the proximity to the highway and the bicycle highway, commuting to and from work is a breeze, so you can effortlessly connect to the city center or the highway. Ghent-Sint-Pieters station is only a 10-minute bike ride away. This apartment also includes a park, a petanque square, lifts, well-maintained common areas and a tram stop. The parking space must also be purchased for 35,000 euros. Are you looking for a spacious 3 bedroom apartment? Contact us today for an on-site visit! Want to know more?

3 Bedroom(s) 126 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 234 34 34

Apartment for Sale in Melle

For those looking to invest in an apartment, Melle offers an appealing market with an average price of €317,200 for flats. Despite being a small community, Melle features a spectrum of apartment buildings that constitute about 16.4% of the housing mix. Prices can vary widely, from €140,000 to €715,000, reflecting the diversity in size, location, and luxury. The apartments in Melle cater to various lifestyles, appealing both to young professionals and smaller families.

The demographic data reveals a community well-suited for apartment dwellers; with a high percentage of Belgians and an average resident age of 41 years, there is stability and a neighborly atmosphere prevalent throughout the town. Local amenities enhance the living experience; with several supermarkets like Carrefour and Aldi, along with specialty shops, residents have everything they need within close reach. The local economy is supported by numerous businesses in management consultancy and legal services, suggesting a professional environment conducive to career-oriented individuals.

In terms of accessibility and transportation, apartment residents in Melle benefit greatly. The proximity to major highways allows for easy travel to and from major urban centers while public transport options connect residents to broader regions. Furthermore, the presence of educational institutions from nursery to secondary level makes it convenient for families residing in apartments. For investors or potential homeowners looking for a blend of tranquility and accessibility in Belgium, Melle’s apartments offer an excellent opportunity.

Show all Show less