Flat for sale - Moregem

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Moregem (9790).

289 000 €

9700 Oudenaarde

Gelijkvloers appartement met tuin, terras en 2 parkeerplaatsen! Dit prachtige, compacte appartement met veel lichtinval en een mooie tuin omvat een gezellige leefruimte met open keuken (tiptop geïnstalleerd met alle comfort). Het grote schuifraam geeft uit op de tuin met terras. In de leefruimte is plaats voor een gezellige eetkamer, salon en de open keuken. Aanpalend aan de keuken heeft men een berging voor extra opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de hal gaat men naar de 2 slaapkamers, de badkamer en een apart gastentoilet. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een lavabomeubel met spiegelkast en een handdoekdroger. Voor meer info en/of een bezoekmoment, contacteer stuur een mailtje naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 69 68 67
279 000 €

9700 Oudenaarde

This ready-to-move-in apartment (2015) is located in Eine, a district of Oudenaarde. The apartment has a convenient location with easy access to N60 and public transport. This ground floor apartment is part of a modern complex and has a living area of 74 m². The cozy apartment offers a comfortable living room, a practical kitchen, a bathroom with a walk-in shower and double sink, a separate toilet, a convenient storage space and a bedroom. A major asset is the sunny garden with terrace. There is plenty of parking space available in front of the building. There is also a shared basement and bicycle storage. CLASSIFICATION: entrance hall, toilet, storage, bathroom, bedroom, living room, kitchen, terrace, garden ADVANTAGES: + low energy consumption + garden and terrace + quality materials + year of construction 2015 + convenient location + ready to move in Interested in this ready-to-move-in property? Book your appointment now at ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 74 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 20 80 20
160 000 €

9700 Oudenaarde

This apartment is ideal for starters or those looking for an investment. The apartment is located on the 1st floor and has large spaces. Layout: - entrance - living space - kitchen - storeroom - bathroom - bedroom 1 - bedroom 2 Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 20 80 20
350 000 €

9700 Oudenaarde

Instapklaar nieuwbouw dakappartement (155m²) voorzien van ruime zonrijke living met open ingerichte keuken, zuidelijk gelegen terras met aansluitende buitenberging, bezoekerstoilet, ingerichte badkamer met douche, ligbad en dubbel lavabomeubel, drie ruime slaapkamers (16m²) en berging. Bijhorende kelderberging en mogelijkheid tot het bij aan kopen van garage en/of staanplaats. Prijs excl. kosten. Kom ons modelappartement bezoeken! Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 478 72 13 00
Flat - Apartment for sale Bevere (RBI74454)
249 000 €

9700 Bevere

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via de inkomhal kom je in de ruime living met open keuken. Aansluitend aan de keuken heb je een berging. Verder heeft dit appartement 3 slaapkamers en een badkamer. Vooraan het appartement heb je een zonning terras. Het appartement is momenteel verhuurd. Voor meer info en/of afspraak bel Eefje van Immo D'hondt ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 69 68 67
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84660)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie terras (9,87 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 73 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84658)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi terras (10,61 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84656)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie terras (17,49 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 69 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84655)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi en ruim terras (17,40 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84652)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,41 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84650)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (38,32 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84647)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (72,92 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84645)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,04 m²) Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,04 m²) Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84654)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi en ruim terras (28,79 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

3 Bedroom(s) 113 29 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04

Met trots stellen wij u Residentie VEDASTUS voor, een tijdloze architecturale parel die zich zal realiseren in het centrum van Nederename, net naast de Sint-Vedastuskerk.Op deze unieke en centrale ligging realiseert de bouwheer een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen. Ieder appartement beschikt over ruime leefterrassen. In Residentie Vedastus speelt de architectuur met kleur en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in het straatbeeld en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd.De appartementen die we u aanbieden in deze residentie zijn erg ruim, genieten veel lichtinval en zijn uiterst kwalitatief afgewerkt. Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Bovendien werd er zeer veel aandacht besteed aan de nieuwste normen van energie efficiëntie. Ook aan de praktische indeling, bergruimte en privacy van de bewoners werd heel wat aandacht geschonken. Achterliggend beschikt de residentie over 5 carports en 5 (fietsen)bergingen. De appartementen hebben oppervlaktes variërende van 90 m² tot 130 m². Zowel voor wie op zoek is naar een appartement met twee slaapkamers als wie droomt van een ruim 3 slaapkamerappartement (penthouse waarbij de lift rechtstreeks toekomt in het appartement) zijn er mogelijkheden binnen ons aanbod.Alle appartementen in Residentie Vedastus zijn uitgerust met de nieuwste energiezuinige technieken, nl. vloerverwarming in combinatie met warmtepomp (lucht/water). Hierdoor geniet u heel het jaar door over een aangenaam binnenklimaat. Ieder appartement zal over zijn eigen fotovoltaïsche zonnepanelen beschikken op het dak van de residentie. Voor afwerking (materiaalkeuzes) heeft de bouwheer voldoende budget voorzien zodat u als koper kan genieten van mooie keuzes bij de leveranciers. (lastenboek en lijst leveranciers te verkrijgen bij de makelaar).Het penthouse appartement zal in de basisafwerking reeds een belangrijke upgrade genieten (zwarte deurklinken en deurbeslag, hoger keukenbudget, …). Uiteraard kan alles volledig op maat van de wensen van de klant afgewerkt worden. Indeling:Inkomhal - apart gastentoilet met handwasbakje - aparte voorraadberging met voorzieningen voor wasmachine/droogkast - lichtrijke leefruimte gekoppeld aan een zeer ruim terras (6.90 m x 3.87 m) - volledig ingerichte keuken met kookeiland en vitro-keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwas, ingebouwde koelkast en een spoelbak - grote badkamer, die uitgerust is met een dubbele wastafel, een douche met regendouchekop en een ligbad - 2 ruime slaapkamers.Ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde.Voor meer info, aarzel niet om contact op te nemen!!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !! - >De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in het voorjaar van 2025. INTERESSE GEWEKT? Plan dan snel uw afspraak! Contacteer ons snel op het nummer ### of per mail via ### komen met plezier tot bij u langs voor een persoonlijke uitleg en voorstelling van het project. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 51 50 11 51
Flat - Apartment for sale Oudenaarde (RBJ62573)
299 000 €

9700 Oudenaarde

Eigentijdse energiezuinige assistentieflat (85 m²), gelegen in Residentie Keizershof op wandelafstand van het centrum van Oudenaarde, ideaal als investering of voor eigen gebruik. In de verkoopprijs is een privé parking begrepen. Dit betreft een nieuwbouwflat met parketvloeren, gelegen op de vierde (bovenste) verdieping dewelke is voorzien van alle modern comfort (vloerverwarming, hoogrendementsglas, domotica-en oproepsysteem) + een aangenaam zuid georiënteerd terras (15 m²). Indeling: ruime woonkamer met open keuken, badkamer met antisliptegels, royale slaapkamer. Het app. is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarnaast kan u genieten van een uitstekende à la carte service, inclusief algemene en medische permanentie. Verder zijn er faciliteiten zoals een fitnessruimte, wellnessruimte en brasserie. Dit betreft een ideale locatie, in het centrum van Oudenaarde, op slechts 500 m van de Grote Markt met een prachtig groen uitzicht op de natuur. Bakker, beenhouwer, ziekenhuis en diverse horeca bevinden zich op wandelafstand. Zie ook: ### Contacteer ons gerust voor de verdere inlichtingen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
Flat - Apartment for sale Oudenaarde (RBJ62376)
299 000 €

9700 Oudenaarde

Eigentijdse energiezuinige assistentieflat (85 m²), gelegen in Residentie Keizershof op wandelafstand van het centrum van Oudenaarde, ideaal als investering of voor eigen gebruik. In de verkoopprijs is een privé parking begrepen. Dit betreft een nieuwbouwflat met parketvloeren, gelegen op de vierde (bovenste) verdieping dewelke is voorzien van alle modern comfort (vloerverwarming, hoogrendementsglas, domotica-en oproepsysteem) + een aangenaam zuid georiënteerd terras (15 m²). Indeling: ruime woonkamer met open keuken, badkamer met antisliptegels, royale slaapkamer. Het app. is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarnaast kan u genieten van een uitstekende à la carte service, inclusief algemene en medische permanentie. Verder zijn er faciliteiten zoals een fitnessruimte, wellnessruimte en brasserie. Dit betreft een ideale locatie, in het centrum van Oudenaarde, op slechts 500 m van de Grote Markt met een prachtig groen uitzicht op de natuur. Bakker, beenhouwer, ziekenhuis en diverse horeca bevinden zich op wandelafstand. Zie ook: ### . Rendabele en veilige investering zijn (reeds huurder aanwezig, vrijstelling KI...) Contacteer ons gerust voor de verdere inlichtingen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 54 33 62 52
Flat - Apartment for sale Oudenaarde (RBJ58874)
199 000 €

9700 Oudenaarde

TOPPPER !!! GERENOVEERD APPARTEMENT, OPBRENGSTEIGENDOM INCLUSIEF BUITENSTAANPLAATS Indeling : Via de inkomhal met vestiaire komt men in de ruime living met eetplaats. Aanpalend is er een ingerichte keuken. Zowel de keuken als de living geven toegang tot het ruim en zonnig terras. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers , een berging en badkamer. Inbegrepen in de prijs is een grote berging en buitenstaanplaats voor de wagen. Er is een mogelijk om een extra ondergrondse parkeerplaats/box bij te kopen. Technische weetjes : CV op gas . Installatie van 2020. PVC ramen dubbel glas EPC 215 kWh/m2 C-label Geen asbest Elektriciteit conform Wat maakt dit appartement zo speciaal ? Dit gerenoveerd en goed onderhouden appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen en aan de haven van Oudenaarde. Het appartement is momenteel verhuurd en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Maak je afspraak via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 69 68 67
Flat - Apartment for sale Oudenaarde (RBJ58416)
179 900 €

9700 Oudenaarde

Appartement lumineux de 2 chambres à coucher situé au centre avec possibilité d'acheter un grand garage ! Dans un petit immeuble (6 appartements), vous trouverez cet appartement lumineux de 2 chambres à coucher au premier étage. Aménagement : hall d'entrée avec toilettes séparées, séjour ouvert et lumineux avec salon et cuisine, salle de bains avec douche et lavabo et deux chambres à coucher. Possibilité d'acheter un grand garage (50m2). Troubles: lumineux, chauffage central au gaz, 2 chambres, situation centrale, salle de bain rénovée, peut être vendu meublé. Pour plus d'informations : ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 72 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 486 60 66 00
Flat - Apartment for sale Oudenaarde (RBJ54671)
230 000 €

9700 Oudenaarde

Gelijkvloersappartement / opbrengsteigendom centrum Oudenaarde Indeling : Inkomhal met toilet, ruime living met eetplaats, ingerichte moderne keuken met aansluitend een berging. Verder zijn er ook nog 2 slaapkamers en een ruim terras. Bij het appartement behoort ook nog een extra ondergrondse berging. Technische weetjes : EPC 196 kWh/m2 CV aardgas Schrijnwerk PVC dubbel glas Dit appartement is gelegen in het centrum van Oudenaarde, vlakbij het winkelcentrum ' De commercie', station en scholen. Tevens is het recreatiedomein Den Donk en de markt op wandelafstand. Maak je afspraak via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 55 69 68 67