Flat for sale - Morkhoven

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Morkhoven (2200).

429 000 €

2200 Noorderwijk

Energiezuinig en ruim appartement met multifunctionele ruimte achteraan Dit uniek appartement met een bewoonbare opp. van 151m² bevindt zich in een kleine mede-eigendom van 2 entiteiten, dateert van 2002 en biedt verschillende mogelijkheden. Ideaal voor personen die op zoek zijn naar een plaats voor het uitoefenen van een zelfstandig (bij)beroep, nood hebben aan een bureel/kantoor of graag ruimer wonen met terras en tuin. Beschrijving: U betreedt het appartement met de trap en komt toe in de lichtrijke leefruimte dewelke centraal ligt en toegang geeft tot de overige ruimtes. Langs de keuken vindt u de eetkamer, die net zoals de leefruimte doorgang geeft naar het ruime terras (120m²). De eerste verdieping is tevens voorzien van 2 slaapkamers, een berging/dressing en een badkamer. Via de trap komt u tot de zolderruimte die kan dienst doen als extra slaapkamer/hobbyruimte en waar tevens een douchekamer aanwezig is. Het terras geeft toegang tot de privatieve tuin met multifunctioneel bijgebouw. Het ingericht bijgebouw heeft ca. 40m² bewoonbare oppervlakte en kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Het perceel is ook langs achter te bereiken. Extra: - EPC: 182 kWh/m² - App: radiatoren op gas - Bijgebouw: vloerverwarming, warmtepomp met grondboring, videofoon, domotica - Tuinhuis: technisch lokaal met elektrische boiler Want to know more?

4 Bedroom(s) 151 120 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
525 000 €

2270 Herenthout

Openhuizendag zaterdag 27/04 vanaf 09.30 tot 10.30 uur Opbrengsteigendom bestaande uit 2 app, 3 garages en ruime opslagplaats. Het pand is zeer gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Herenthout en Herentals. De woning werd opgesplitst in twee appartementen met elk een eigen terras. Het perceel, waar u tevens 3 garages en een ruime opslagplaats vindt, omvat 1.807 m² met vrij zicht op het aangrenzend agrarisch gebied. Beschrijving: Het gelijkvloers appartement (ca. 130m²) is via de gem. inkomhal of zijingang aan de keuken te bereiken. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en geeft toegang naar de L-vormige en gezellige leefruimte met parket vloer. De keuken biedt ruimte voor het plaatsen van een ontbijthoek met naastliggend de wasplaats en de berging. Via de nachthal bereikt u de badkamer en de 3 slaapkamers. Achteraan is een terras voorzien. Het appartement op de eerste verdieping (ca. 100m²) bereikt u via de gem. inkomhal met trap. De leefruimte voorzien van parket vloer is zeer lichtrijk en geeft toegang naar de keuken. Via de nachthal bereikt u de badkamer en de twee slaapkamers. Eén slaapkamer geeft toegang naar het overdekt terras. Achteraan is rust gegarandeerd door de groene vergezichten. Ideaal voor wie opzoek is naar een investering, kangoeroe - of zorgwoning, ruimte voor vrij beroep, co-housing, … - App. 31b + één garage: verhuurd - Opslagruimte: verhuurd Want to know more?

5 Bedroom(s) 230 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
349 000 €

2270 Herenthout

Recent, energiezuinig appartement met drie slaapkamers op een prachtig domein nabij centrum Herenthout. Ligging: Gelegen in Park "Hooghuys", een stijlvol project in de prachtige parktuin van het historisch Hooghuys met kasteel en vijver. Op wandelafstand van het centrum van Herenthout en de Merodese Bossen. Vertoef je liever tussen de velden? Dan hoef je enkel het straat over te steken! Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar. Beschrijving: Vanuit de inkomhal heb je toegang naar de verschillende ruimtes. Aan de linkerzijde vindt u de drie slaapkamers van respectievelijk ca. 7m², 8m² en 10m². Aan de rechterzijde vindt u de berging met nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast, de badkamer met ligbad, douchescherm en dubbele lavabo in het meubel en het apart toilet. Achteraan het appartement over de volledige breedte vindt u de leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, combi-oven, inductiekookplaat, dampkap en vaatwasser. Via het schuifraam in de leefruimte bereik je het zuid gericht terras. De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn verplicht bij aan te kopen voor 25.000 euro. Extra's: - EPC 49 kWh/m²/jaar - Elektriciteit conform - Voldoet aan de hedendaagse normen - Lift aanwezig - Videofoon aanwezig Want to know more?

3 Bedroom(s) 90 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58
269 000 €

2260 Westerlo

Dit mooie lichtrijke appartement is gelegen op de verbindingsweg tussen Westerlo en Zammel.Het appartement bestaat uit een ruime living met geïntegreerde keuken, berging, 1 slaapkamer, badkamer met lavabo en bad/douche , een apart toilet en een mezzanine.Er hoort tevens een garagebox bij.Ontdek dit appartement reeds via onze interactieve grondplannen met foto's. Ga hiervoor naar ### en klik op de detailpagina van het appartement.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### Want to know more?

1 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 473 33 33 33
199 000 €

2260 Westerlo

Lichtrijk instapklaar appartement met centrale ligging. We betreden dit appartement op de 2de verdieping via een centrale inkomhal en nemen vervolgens de trap naar boven. Stappen we het appartement binnen hebben we een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en een glazen deur met connectie naar de leefruimte. Hier hebben we één grote lichtrijke ruimte die kan onderverdeeld worden in eetkamer en zitkamer. Achterliggend hebben we dan de ruime keuken voorzien van alle basiscomfort met vaste tafel tegen de muur en ook de directe connectie via de schuifraam naar het naastliggende terrasje. Gaan we vervolgens door naar het nachtgedeelte, hebben we hier 2 ruime slaapkamers voorzien van rolluiken, een badkamer met bad/douche combinatie en dubbele lavabo en een extra berging/wasplaats voorzien van de nodige aansluitingen voor was- en droogkast en waar zich ook de CV-installatie bevindt. Zetten we een stap naar buiten hebben we een achterliggende privatieve garage, die kan afgesloten worden en voorzien is van elektriciteit en verlichting. Deze is trouwens verplicht bij aan te kopen tegen een meerprijs van €16.000. Op vlak van ligging zitten we hier binnen de dorpskern van Oevel (Westerlo), met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Bent u geïnteresseerd en wenst u een bezoek? Bel ons op het nummer ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 105 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 58 02 08
445 000 €

2260 Westerlo

Laatste nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers, gelegen in een groene omgeving. Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 170m² met aansluitend een terras én privé tuin met uitzicht op de groene omgeving van de Beeltjensdreef. Het unieke project van 5 zeer ruime appartementen is gelegen in De Merodedreef te Westerlo en wordt gebouwd conform energieneutraal principe. Bij elk appartement wordt verplicht een carport gekoppeld (mits betaling meerprijs). DAST heeft de ambitie om een kwaliteitsvolle woonomgeving en appartementen aan te bieden binnen de stadskern. Vanuit een bewustheid van schaarste wordt gezocht naar een evenwicht om kwaliteitsvolle appartementen aan te bieden voor een marktconforme prijs. Als koper heeft u inspraak in de afwerking qua keuken, sanitair, vloeren, tegels en binnendeuren. Energiezuinig wonen: - E-PEIL 20 - Zonnepanelen aanwezig - Ventilatie type D - Vloerverwarming - Groene tuinomgeving Op dit project is de Wet Breyne van toepassing (100% voltooiingswaarborg), zo bent u als koper beschermd en zeker van een goede afloop. 6% BTW mogelijk (mits voldaan aan alle voorwaarden*) of voldoet u niet aan de voorwaarden dan is het grondaandeel onder registratie en de constructie onder 21% BTW. *alle voorwaarden terug te vinden op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 170 25 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 58 02 08
245 000 €

2260 Oevel

Instapklaar gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en garagebox. Ligging: Dit appartement is gelegen in het centrum van Oevel met alle nodige voorzieningen in de buurt zoals winkels, openbaar vervoer, horeca,... Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, en garagebox. Beschrijving: Het appartement dateert van 1996 en werd in 2022 grotendeels gerenoveerd. We treden het appartement binnen via de inkomhal. Eenmaal binnen hebben we toegang tot een apart toilet, een praktische berging met de nodige aansluiting voor wasmachine en droogkast en waar u kan stockeren. Verder is er een badkamer met ligbad en wasmeubel en twee slaapkamers. Daarna komen we in de open leefruimte met aansluitend toegang tot het terras. De keuken is volledig uitgerust. Het appartement beschikt verder over 1 garagebox, deze is verplicht aan te kopen voor 15 000 euro. Kort samengevat een echte aanrader voor wie op zoek is naar een instapklaar appartement in het centrum van Oevel met alle nodige voorzieningen! Bijzonderheden: - Elektriciteit conform - gunstig EPC - veel parkeergelegenheid Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 76 24 54

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 127 52 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 76 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 114 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00

Prachtig wonen in de dorpskern van Noorderwijk. LANCERINGSEVENT OP ZATERDAG 4 MEI TUSSEN 10:00 EN 14:00! Het lanceringsevent zal doorgaan op de projectsite (Olenseweg 1, 2200 Noorderwijk), aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom! Project Bavo is een kleinschalige residentie die zal bestaan uit 12 appartementen met 1 - 2 slaapkamers. Het project is gelegen op een absolute toplocatie, in het hart van Noorderwijk, met alle voorzieningen op wandelafstand. De oprit van de E313 bevindt zich op een steenworp waardoor je een vlotte verbinding hebt naar Antwerpen of Hasselt. De residentie omvat een knap doordacht architecturaal concept waarbij rekening is gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval en kwalitatieve buitenruimtes voor alle appartementen. Extra's: - BEN 30 - Vloerverwarming op basis van warmtepomp/zonnepanelen - Aluminium ramen - Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parking en berging - Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: B - Juridische vermeldingen: woongebied, verkavelingsvergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht Voor meer informatie, een afspraak op kantoor of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 69 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 493 89 59 00
259 000 €

2200 Herentals

Dit appartement is gelegen in het centrum van Herentals, is voorzien van 3 ruime slaapkamers, een vernieuwde badkamer, vernieuwde keuken, vernieuwde elektriciteit, ondergrondse parkeerplaats en berging en een gunstig EPC.Het ruime 130m² appartement betreden we via de inkomhal, deze geeft uit op 3 volwaardige slaapkamers. Ook vinden we toegang tot de vernieuwde badkamer die ingericht is met een inloopdouche en lavabo.Verder betreden we de living/leefruimte die uitzicht geeft op de markt van Herentals.Aansluitend hebben we nog de vernieuwde keuken die werd ingericht met vaatwasmachine, microgolf-oven, oven, gasvuur, zwarte spoelbak en aparte ijskast met diepvriesvak.Er bevindt zich een klein balkon aan de keuken dat ook uitgeeft op de markt.In de ondergrondse garage is er inclusief de aankoopprijs een autostaanplaats met kelderberging. Er is een gezamenlijke fietsenberging voorzien in de ondergrondse garage.EXTRA:- Gunstig EPC - Elektriciteit vernieuwd (conform)- Parkeerplaats inclusief - ligging op de markt van HerentalsInteresse in dit pand? Neem dan snel contact op met ons via ### of via ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 14 84 83 69
315 000 €

2200 Herentals

Zeer ruim appartement (207m²) met 3 slpks en terras op TOPlocatie. Locatie: Gelegen in de zeer gegeerde wijk 'De Molekens' met alle faciliteiten (winkels, scholen, eetgelegenheden, openbaar vervoer, speelterreinen, ...) in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de verbindingswegen naar de omliggende gemeenten, industriezone en de E313 vlot te bereiken. Beschrijving: Met de trap bereikt u de eerste verdieping van dit gebouw, waar u toegang verkrijgt tot het appartement dat vroeger dienstig was als twee verschillende appartementen. U betreedt dit appartement via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte. De leefruimte geniet door de vele raampartijen van natuurlijk lichtinval, wat in combinatie met de parketvloer een zeer aangename gevoel geeft. Naastgelegen bevindt zich de keuken met een grote ontbijthoek. De keuken is uitgerust met vaatwasser, spoelbak, combi-oven, kookplaat, dampkap en biedt veel werkruimte door het eiland. Verder beschikt het appartement over een badkamer, een douchekamer, een apart toilet, een berging/wasplaats en drie slaapkamers. Achteraan bevindt zich een ruim terras, waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot om dit geheel compleet te maken, horen er bij het appartement nog twee ondergrondse open bergplaatsen (voor kleine wagen of fietsen), deze zijn verplicht bij aan te kopen voor 10.000,-€! EPC 181 kWh/m²/jaar Want to know more?

3 Bedroom(s) 207 49 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 14 70 51 58