Flat for sale - Schoten

44 results (1 - 20)
209 000 €

2900 Schoten

2-slaapkamerappartement met terras te koop in Schoten, grens Merksem. Indeling: Dit appartement beschikt over een leefruimte, aparte keuken, badkamer, grote bergruimte, gastentoilet, 2 slaapkamers en een terras Maandelijks voorschot: €135/maand (verwarming, water, syndicus, blokpolis, minuterie,...) + €12,5/maand reservefonds. EPC: 133 kwh/m²/j (B) Bijzonderheden: - CV op stookolie (collectief). - ALU ramen met HR beglazing. - Elektra niet conform. Stedenbouwkundige inlichtingen en asbestattest in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: C, G-score: A Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
179 000 €

2900 Schoten

Gezellig 1 slaapkamer appartement in een leuke wijk Ligging: Nabij grens Merksem, wijk Deuzeld, invalswegen naar centrum Schoten, winkels nabij Omschrijving: Een klein gebouw van 3 appartementen zonder syndicus dat een gezonde basis geniet. Reeds voorzien van een nieuw dak en goed onderhouden. Indeling: Op de 1e etage betreden we een knusse leefruimte in L-vorm met een grote raampartij. Naar achter toe hebben we een sas met een aparte berging. De slaapkamer bevindt zich hier achter. Links van de berging betreden we een degelijke keuken met toegang tot een klein terras. Aanpalend aan de keuken werd de badkamer met wc en douche geïnstalleerd. Deze laatste werd nog vernieuwd. Ideaal startersappartement op een gunstige locatie. Geen maandelijkse kosten. EPC: (B) 185 kwh/m²/j Bijzonderheden: -HR glas PVC (2010) -Elektriciteit conform -CV gaskachel -Laag KI -Kelderberging privé Gegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief Stedenbouw en asbest in aanvraag P-en G-score: C en B Want to know more?

1 Bedroom(s) 56 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
269 000 €

2900 Schoten

Knap afgewerkt appartement te centrum Schoten Ligging: nabij Churchilllaan en de markt, winkels op wandelafstand, nabij invalswegen, grenzend aan Kasteeldreef Omschrijving: Een gebouw van 2 appartementen hoogwaardig afgewerkt in 2009. Inpandig achter een elektrische poort bevinden zich 2 staanplaatsen met tevens een gezamenlijk tuinhuis, maar ook een privé-berging. Indeling: Op de 2e etage komen we binnen op de nachthal die het appartement verdeelt in achteraan een royale leefruimte met een open en kwalitatieve keuken. Alle comfort werd voorzien van top-apparaten (MIELE) zoals een wijnkoeler, koffiemachine, combi-oven enz. Een gezellig west georiënteerd terras met zonnetent maakt het af. Achteraan bevindt zich de slaapkamer met de mogelijkheid deze naar 2 kleine kamers om te vormen. Op de nachthal treffen we nog een aparte wc en een knappe badkamer met douche en dubbel lavabo. Handig hier is de aanpalende wasplaats/berging. Tevens is het appartement voorzien van 2 airco's. Comfortabel wonen in het centrum menen wij. Geen maandelijkse kost EPC: (B) 122 kwh/m²/j Bijzonderheden: -Elektriciteit conform -HR ketel gas -HR glas ALU -Staanplaats verplicht à € 20.000 -Pas geschilderd in 2023 -GEEN lift -Geen syndicus Gegevens oppervlaktes zijn steeds indicatief Stedenbouw in aanvraag P-en G-score: A Want to know more?

1 Bedroom(s) 81 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
239 000 €

2900 Schoten

Verhuurd, instapklaar en energiezuinig appartement met 3 slaapkamers te koop in Schoten. Ligging: centraal in Schoten, op wandelafstand van winkels, nabij alle invalswegen en met een goed aanbod van het openbaar vervoer. Indeling: Het appartement ligt op de vijfde verdieping en verkeerd in zeer propere staat. Het is ingedeeld met een leefruimte en aansluitend een geinstalleerde keuken met terrasje. Er is een gastentoilet op de nachthall en er zijn 3 slaapkamers, allen met terras. Maandelijkse provisie: €150/maand. EPC: 103 kwh/m²/j (B) Bijzonderheden: - Individuele cv-ketel (2023). - HR beglazing in PVC kaders. - Thans verhuurd (sinds aan 01/04/21) aan €893.75/maand + €50 kosten. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: D, G-score: A Want to know more?

3 Bedroom(s) 94 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
219 000 €

2900 Schoten

Verzorgd appartement te koop met 2 à 3 slaapkamers en terras nabij Schoten-centrum, in een doodlopende straat. Aankoop grote garagebox is mogelijk mits meerprijs. Ligging: nabij Schoten-centrum. Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met aparte geïnstalleerde keuken, badkamer met bad, gastentoilet, 2 slaapkamers en eventueel een derde slaapkamer die grenst aan de woonruimte. Momenteel is er tussen deze kamer en de leefruimte en een harmonicadeur. Tot slot is er een balkon aan de leefruimte en een terras aan de achterzijde, te bereiken via de tweede slaapkamer. Bij dit appartement kan er een zeer ruime garagebox (met automatische poort) aangekocht worden, er is ruimte voor 2 à 3 wagens in deze garagebox. EPC: 254 kwh/m²/j (C) Maandelijkse provisie: in aanvraag. Bijzonderheden: - Vraagprijs garagebox: €45.000 - Dubbele beglazing in ALU kaders. - Condensatieketel op aardgas (Vaillant - EcoTecPlus) - Aangename en rustige wijk, doodlopende straat. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: A, G-score: A Want to know more?

3 Bedroom(s) 95 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
229 000 €

2900 Schoten

Ruim 3-slaapkamerappartement met terras te koop, centraal gelegen in Schoten. Ligging: Een rustige straat in het centrum van Schoten, centraal gelegen tussen de Churchilllaan en de Vordensteinstraat. Indeling: We bereiken de tweede verdieping trap en stappen de leefruimte binnen. Aan de voorzijde ligt de aparte keuken. Centraal in het appartement vinden we de badkamer en het gastentoilet. Verder zijn er 3 slaapkamers. Via de kleinste slaapkamer hebben we toegang tot het terras (circa 1x7m). Maandelijkse kosten: in aanvraag (+- €75/maand). EPC: 238 kwh/m²/j (C) Bijzonderheden: - CV op gas (condensatieketel 2022). - ALU ramen met dubbele of enkele beglazing met rolluiken aan de achterzijde. - Asbestveilige woning. - Dit appartement heeft een privatieve kelderberging. - Dak geïsoleerd in 2021 met 12 cm. Stedenbouwkundige inlichtingen en asbestattest in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: A, G-score: A Want to know more?

3 Bedroom(s) 102 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
245 000 €

2900 Schoten

Benedenverdieping met 3 slaapkamers, tuin/terras en mogelijkheid tot aankoop van een gagagebox te koop in centrum Schoten. Ligging: Gelegen in de Braamstraat te Schoten (centrum-zuid), vlakbij het kasteel van Schoten. Indeling: Dit gelijkvloerse appartement ligt op de hoek van het gebouw en kan daardoor over extra ramen en meer lichtinval beschikken. Het is alvolgt ingedeeld: leefkamer met open keuken en bijhorende bergruimte. Badkamer en gastentoilet. 3 volwaardige slaapkamers, achterliggende koer met poortje naar het garagecomplex. EPC: 511 kwh/m²/j (F) Laat u echter niet afschrikken door deze score: door het vervangen van de elektrische accu-verwarming door een lucht-lucht warmtepomp (COP 4,4 / label A+, standaardmodel) bekomt met label B (158 kWh/m²/j). U kan hierdoor mogelijk genieten van een "Renovatiekrediet met rentesubsidie (bij energierenovatie na aankoop)" of "Mijn VerbouwLening". Maandelijkse provisie: €69,43 Bijzonderheden: - HR beglazing in houten kaders. - Garagebox, achterliggend, kan bijgekocht worden. VP: €25.000. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: A, G-score: A Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
545 000 €

2900 Schoten

Ruim en lichtrijk duplex met fantastisch zicht op parkdomein De List! Rijden op de Listdreef is op zichzelf al een genot. Deze prachtige groene laan leidt je naar een grote poort met oprijlaan, die toegang geeft tot het privé-domein van De List. Op dit prachtig natuurdomein bevindt zich dit ruim duplex appartement met 3 slaapkamers/3 badkamers. We betreden het appartement via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire op natuurstenenvloer. De riante inkomhal geeft rechtstreeks toegang tot de lichte leefruimte (49m²) met haard en zalig zonneterras met uitzicht op de vijver en het prachtige domein. Hier kom je helemaal tot rust en kun je urenlang genieten van het uitzicht. De eetkamer (22 m²) beschikt over een mooie, op maat gemaakte vitrinekast en heeft tevens toegang tot een terras. De keuken is apart te bereiken via de hall, is voorzien van een dubbele spoeltafel, ceran kookplaat, oven, micro, koelkast, diepvries en een ontbijthoek onder de grote velux. Hier kun je urenlang naar buiten staren en wegdromen. Verder is er op dit verdiep nog een bureau ruimte (mogelijks in te richten als slaapkamer) en een praktische berging, met aansluiting voor een wasmachine en een droogkast. Een inpandige trap in de inkomhall brengt u naar het verdiep. Hier vindt u de masterbedroom (40m²) met eigen badkamer (bad, douche, dubbele lavabo en bidet) en een apart toilet, veel dressingkasten en een zalig terras met zicht op het domein. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, die beide beschikken over hun eigen badkamer. Het appartement heeft tot slot een ondergrondse staanplaats met een handige kelderberging en dit in de prijs inbegrepen!! Gemeenschappelijke kosten bedragen ca 1000 euro/maand . Hierin zit wel gas en water inbegrepen, alsook onderhoud tuin, syndicus, blokpolis, onderhoud gangen, conciërge, Bijzonderheden - Rustig gelegen - Nabij winkels en openbaar vervoer - 3 slaapkamers met eigen badkamer - 3 terrassen - Staanplaats nr2 met kelderberging nr 1 in de ondergrondse garage - Afgesloten domein met conciërge - Parktuin met prachtige vijverpartij - Gunstige EPC-score (label B) - Parking voor gasten op het domein Informatieplicht: Vergunning uitgereikt – woonpark – geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – verkavelingsvergunning – geen klim – niet overstromingsgevoelig P-score: A - G-score: A – EPC 136kWh/m² - EK niet conform - geen asbest gevonden. Want to know more?

3 Bedroom(s) 225 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 474 09 26 75
250 000 €

2900 Schoten

Recent appartement met 2 slaapkamers ( bouwjaar 2015) op de 1ste verdieping met lift in een kleinschalig gebouw gelegen in de verkaveling " Nieuwe Horizon". De locatie is uitstekend: op korte afstand van Schoten centrum en nabijgelegen Cogelspark; daarnaast is Antwerpen makkelijk bereikbaar via de fietsbrug. Het appartement beantwoordt aan hedendaags comfort met volwaardig zuidwestelijk georiënteerd terras en zorgt met zijn EPC label A voor een energiezuinige manier van wonen. De ondergrondse autostaanplaats is bereikbaar met de lift en biedt plaats voor één wagen. Boek dus snel uw afspraak en kom zeker niet TE LAET! Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
  Schoten (RBL48778)

2900 Schoten

485 000 € - 950 000 €

Residentie Polus is een hoogstaand en energiezuining wooncomplex centraal gelegen in Schoten. Dit project omvat 5 ruime appartementen met 1 gelijkvloerse commerciële ruimte waarbij de focus ligt op kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen met aandacht voor licht en lucht. Het vormt een uniek woonproject midden in het centrum van Schoten. Het bevindt zich op een loopafstand van functies zoals winkels, openbare vervoer, scholen, het gemeentehuis, enz. Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 121 - 367 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
  Schoten (RBJ95662)

2900 Schoten

306 000 € - 369 000 €

In hartje Schoten waar alles op wandelafstand ligt, bieden wij u deze nieuwbouwappartementen in de kleinschalige residentie "Ventose" aan. Instapklare en lichtrijke appartementen met 1 tot 2 slaapkamers, allen voorzien van terras. In de kelderverdieping is bijhorend een individuele berging voorzien. Een ondergrondse auto staanplaats is apart mee aan te kopen vanaf € 23 000. Voor een aankoop van een appartement in dit project kan u genieten van het 6% BTW stelsel! Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 68 - 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
  Schoten (RBJ18731)

2900 Schoten

296 700 € - 445 200 €

Luxe-appartementen van 1 tot 3 slaapkamers met eigen parktuin. Teruggetrokken van de straat voor optimale beleving. De appartementen zijn voorzien van een private tuin of ruim terras met zuid oriëntatie en zicht op eigen parktuin. BEN appartementen door de uitvoerige isolatie, warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen. Contacteer ons voor een afspraak. Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 85 - 106 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
Ground floor for sale Schoten (RBM43990)
189 000 €

2900 Schoten

Op wandelafstand van het park als ook het centrum van Schoten bieden wij u dit te renoveren gelijkvloers appartement met 1 grote slaapkamer en grote tuin. Het appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw en beschikt over een aanzienlijk bewoonbare oppervlakte va ca. 75m² met heel wat mogelijkheden mits de nodige renovatie Met een redelijke EPC label C is het wooncomfort voldoende goed om te starten en is hier geen haast noch renovatieplicht: U kan dit appartement dus op u eigen ritme naar uw eigen voorkeur renoveren. Boek dus snel een afspraak en kom zeker niet TE LAET! Want to know more?

1 Bedroom(s) 78
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
259 000 €

2900 Schoten

Zeer net en instapklaar gelijkvloers 2-slaapkamerappartement met koer (terras) en garagebox (bij te kopen) te koop in Schoten. Ligging: Een zeer rustige en doodlopende straat met het openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving. Indeling: Dit appartement beschikt over een leefruimte, aparte keuken, vernieuwde stijlvolle badkamer, bergruimte, gastentoilet, 2 slaapkamers en een ruime koer (terras). Er kan een achter liggende garagebox bijgekocht worden. Tot slot heeft dit appartement ook een privatieve kelderberging. Maandelijks voorschot: in aanvraag +- €85/maand. EPC: 234 kwh/m²/j (C) Bijzonderheden: - CV op gas (Junkers, 2015). - ALU ramen met HRbeglazing. - Vraagprijs garagebox: €25.000. - Asbestveilig. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: A, G-score: A Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 303 71 33
Flat - Apartment for sale Schoten (RBM24157)
349 000 €

2900 Schoten

Op korte wandelafstand van Schoten centrum en nabij park Vordenstein bieden wij u dit recent ( bouwjaar 2010) en uitstekend onderhouden dakappartement op de 2de verdieping in een kleinschalig gebouw met 3 wooneenheden. Dit groot appartement van ca. 108m² heeft als sterke troef de mooie gevelbreedte ( ca. 15.00m) waardoor u beschikt over 2 volwaardige, ruime slaapkamers, maar tevens ook een leefruimte over een gevelbreedte van ca. 7.50m met grote schuiframen waardoor u hier optimaal kan genieten van een uitstekende lichtinval en open zicht. Via deze leefruimte hebt u trouwens doorgang naar het terras met een aanzienlijke oppervlakte van ca. 15m². Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime voorraadberging, een ruime badkamer met douche als ook een apart toilet. Kortom ene uitstekende indeling. Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke garagecomplex waar elk appartement beschikt over een individuele, ruime staanplaats en grote individuele berging. Samengevat een recent appartement met zeer goed energielabel, uitstekende locatie, mooi woonvolume met zeer goede indeling en degelijke afwerking: Gouden tip: Boek snel uw afspraak en kom dus zeker niet TE LAET! Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
Flat - Apartment for sale Schoten (RBM24156)
315 000 €

2900 Schoten

Op korte wandelafstand van Schoten centrum en nabij park Vordenstein bieden wij u dit recent ( bouwjaar 2010) en uitstekend onderhouden appartement op de 1ste verdieping in een kleinschalig gebouw met 3 wooneenheden. Dit ruim appartement van ca. 91m² heeft als sterke troef de mooie gevelbreedte ( ca. 8.00m) waardoor u beschikt over 2 volwaardige, ruime slaapkamers, maar tevens ook een leefruimte over de volledige gevelbreedte met grote schuiframen waardoor u hier optimaal kan genieten van een uitstekende lichtinval en open zicht. Via deze leefruimte hebt u trouwens doorgang naar het terras met een aanzienlijke oppervlakte van ca. 16m². Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime voorraadberging, een ruime badkamer met ligbad en douche als ook een apart toilet. Kortom ene uitstekende indeling. Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke garagecomplex waar elk appartement beschikt over een individuele, ruime staanplaats en grote individuele berging. Samengevat een recent appartement met zeer goed energielabel, uitstekende locatie, mooi woonvolume met zeer goede indeling en degelijke afwerking: Gouden tip: Boek snel uw afspraak en kom dus zeker niet TE LAET! Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
Flat - Apartment for sale Schoten (RBM24154)
325 000 €

2900 Schoten

Op korte wandelafstand van Schoten centrum en nabij park Vordenstein bieden wij u dit recent ( bouwjaar 2010) en uitstekend onderhouden appartement op de 1ste verdieping in een kleinschalig gebouw met 3 wooneenheden. Dit ruim appartement van ca. 96m² heeft als sterke troef de mooie gevelbreedte ( ca. 7.00m) waardoor u beschikt over 2 volwaardige, ruime slaapkamers, maar tevens ook een leefruimte over de volledige gevelbreedte met grote schuiframen waardoor u hier optimaal kan genieten van een uitstekende lichtinval en open zicht. Via deze leefruimte hebt u trouwens doorgang naar het terras met een aanzienlijke oppervlakte van ca. 16m². Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime voorraadberging, een ruime badkamer met ligbad en douche als ook een apart toilet. Kortom ene uitstekende indeling. Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke garagecomplex waar elk appartement beschikt over een individuele, ruime staanplaats en grote individuele berging. Samengevat een recent appartement met zeer goed energielabel, uitstekende locatie, mooi woonvolume met zeer goede indeling en degelijke afwerking: Gouden tip: Boek snel uw afspraak en kom dus zeker niet TE LAET! Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 644 00 88
Flat - Apartment for sale Schoten (RBM14362)
226 000 €

2900 Schoten

Welkom in dit schitterende instapklare appartement, waar modern comfort en stijl elkaar ontmoeten. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een sfeervolle en goed afgewerkte woonruimte (renovatie 2022). Ruimte, hoge plafonds en licht accentueren dit appartement en maken er een fijne knusse woning van. De ruime, volledig geïnstalleerde keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende opbergruimte, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om de meest culinaire gerechten te bereiden. De lichte en uitnodigende leefruimte is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Hier kun je heerlijk tot rust komen na een drukke dag en ontspannen. De stijlvolle slaapkamer is een oase van rust en comfort. Het luxe vrijstaande bad in de kamer geeft een unieke en elegante touch, ideaal om jezelf te verwennen en helemaal tot rust te komen. Dit prachtige appartement biedt de perfecte mix van comfort, stijl en moderne voorzieningen. Mis deze kans niet om de ideale woonruimte te bemachtigen. Kom langs en ontdek zelf de charme en het gemak van dit instapklare appartement! Tot slot is de elektriciteit blanco gekeurd, is er een kelder berging aanwezig, geen algemene kosten en heeft een mobiscore van 9/10. Meer informatie of een bezoek? www.Walls.be. EPC: 259 kWh/m², G-score: A, P-score: A. Sted.info in aanvraag Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 233 33 00
Flat - Apartment for sale Schoten (RBL81324)
530 000 €

2900 Schoten

Ruime en energiezuinig appartement in het rustige Koningshof. Het appartement beschikt over een drie slaapkamers en één badkamer. aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een terras van 10m². 2 garages en een kelderberging zijn verplicht mee aan te kopen aan € 50.000. Want to know more?

3 Bedroom(s) 125 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 226 85 00
Flat - Apartment for sale Schoten (RBL61693)
205 000 €

2900 Schoten

Ruim appartement (103 m²) met 2-3 slaapkamers, garagebox en 2 terrassen in Schoten. Het pand bevindt zich op een boogscheut van het dorpscentrum, waar tal van winkels, supermarkten, drank- en eetgelegenheden te vinden zijn. Verschillende buslijnen stoppen op wandelafstand en de park&ride van Merksem bereik je makkelijk met de fiets. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot de snelweg en verbindingswegen. Park Vordenstein ligt om de hoek, ideaal voor sport en ontspanning. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een gebouw van 6 hoog, waarvan het dak vernieuwd is. De vaste kosten bedragen €120/maand en omvatten syndicus, onderhoud van de gemene delen, spaarpot en lift. Je komt het appartement binnen in de woonkamer, goed voor een oppervlakte van zo’n 40 m². Aan de voorzijde heb je toegang tot de aparte keuken (8 m²) met basisuitrusting. Deze geeft uit op een eerste, noord-west-georiënteerde terras (4 m²). De nachthal zorgt voor de verbinding tussen de overige aanwezige ruimtes. De badkamer (6 m²) is voorzien van een ligbad/douche en 2 lavabo’s. De wc is apart. Achteraan bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers (13 m² - 16 m²), die uitgeven op het tweede terras (6 m²) met zuid-oost-oriëntatie. Verder is er in het appartement nog een derde (slaap)kamer/berging van 6 m² aanwezig. Tot slot is de garagebox voor 2 wagens, die zich achter het gebouw bevindt, apart aan te kopen aan €35.000. Bruikbare vloeropp. 103 m² ref.: bruikbare vloeropp. EPC-certificaten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 290 30 30

**Apartment for Sale in Schoten**

Schoten’s real estate market is thriving, particularly for those interested in purchasing apartments. With a population of 34,517 inhabitants spread across 29.5 km², the municipality offers a well-balanced community with a slight female majority (51.7%). The average age of residents is around 43 years, reflecting a stable and mature demographic. The majority of people living in Schoten are homeowners (75%), highlighting the area's appeal as a long-term residential choice.

Currently, there are 50 apartments listed for sale in Schoten, with an average price of €356,876. The range of prices varies significantly from €159,000 to €774,125, catering to different budgets and preferences. Apartments constitute about 33.2% of all buildings in Schoten, with flat blocks making up 31.8% of the architectural landscape. Most buildings were constructed around 1962, offering a blend of vintage charm and modern conveniences. These apartments typically include around 5.8 rooms, providing ample space for comfortable living.

Schoten’s connectivity and amenities significantly enhance its appeal for apartment buyers. The municipality offers easy access to major highways like the A1/E19 and A12, facilitating seamless commutes to Antwerp and Brussels. Public transportation is well-developed with several bus lines such as Line 620 and Line 780 ensuring efficient local and regional travel. For daily needs and shopping convenience, there are multiple supermarket chains like Carrefour and Delhaize within close proximity. Additionally, families with children will find excellent educational infrastructure including numerous nurseries, primary schools, and secondary schools that cater to various academic requirements.

Show all Show less