Flat for sale - Sint-Pauwels

2 results (1 - 2)
Flat - Apartment for sale Sint-Pauwels (RBJ42684)
270 000 €

9170 Sint-Pauwels

Centraal gelegen energiezuinig 3-slaapkamer appartement met overdekt terras en (ondergrondse autostaanplaats) Dit ruim appartement met overdekt zuid-west terras bevindt zich in een verzorgde residentie van 12 appartementen. LIGGING : in het gezellige dorp Sint-Pauwels op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer en bovendien vlotte verbinding naar Sint-Niklaas en waaslandhaven via E34 en E17. INDELING : ruime hal met vestiairehoek, gastentoilet met handenwasser, woonkamer op keramische tegel met veel licht en aansluitend overdekt zuid-west terras met open zicht waar je kan genieten in alle rust, ingerichte keuken (elektrisch vuur, dampkap, spoelbak, ijskast), berging/wasplaats, nachthal, 3 slaapkamers (9, 12, 14m²) en badkamer ( ligbad/douche, groot dubbel lavabomeubel); Tot slot een Individuele parkeerplaats + gemeenschappelijke fietsenberging. EXTRA : EPC: 103 kWh/m²(B-label!), verwarming op aardgas, elektriciteit conform, dubbel glas/PVC, vliegenramen, lift aanwezig. Meer interesse of bezoek? bel ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 106 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Sint-Pauwels (RBJ36058)
250 000 €

9170 Sint-Pauwels

Centraal gelegen instapklaar 2-slaapkamer appartement met overdekt terras en ondergrondse autostaanplaats. Dit leuk ingedeeld appartement met 90 m² bewoonbare oppervlakte en 10m² overdekt terras, bevindt zich in een verzorgde residentie van 12 appartementen. In het gebouw is een lift aanwezig en gemeenschappelijke fietsenberging. Uitstekende locatie ; gelegen in het gezellige dorp Sint-Pauwels op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer en bovendien vlotte verbinding naar Sint-Niklaas en waaslandhaven. INDELING : ruime hal met vestiairehoek, gastentoilet met handenwasser, ruime woonkamer op keramische tegel met veel licht en aansluitend groot overdekt terras met zicht op de Roomanmolen, ingerichte keuken (elektrisch vuur, dampkap, dubbele spoelbak, ijskast) met aansluitend berging/wasplaats, nachthal, 2 slaapkamers (9, 14m²) en badkamer ( ligbad/douche, groot dubbel lavabomeubel); Tot slot een individuele parkeerplaats + gemeenschappelijke fietsenberging. EXTRA : Verwarming op aardgas, elektriciteit conform, dubbel glas/PVC, EPC: 128 kWh/m²(B-label!). Meer interesse of bezoek? bel Lode ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Sint-Pauwels (9170).

315 000 €

9170 Sint-Gillis-Waas

Appartement in een gebouw met 4 woningen. Bewoonbare oppervlakte 114m². Goed gelegen tussen Stekene en St-Gillis-Waas met een vlotte verbinding naar Antwerpen en Gent via de E34. Leefruimte met open en ingerichte keuken. Een slaapkamer op de onderste verdieping en een hele grote kamer op de bovenverdieping. Badkamer met douche, lavabo en toilet. Ingemaakte kasten. Een overdekt balkon met zicht op de Wase Golf. Twee parkeerplaatsen. Ruimte om een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging te plaatsen. De foto's dateren van voor de volledige afwerking en ingebruikname. Momenteel verhuurd aan 695 euro. Bezichtiging op afspraak: Eberhard ### - HUSCH vastgoed Want to know more?

2 Bedroom(s) 114 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 69 29
199 500 €

9190 Stekene

Compact 1 slaapkamer appartement met overdekt terras. Ideaal als zorgeloze belegging of eerste woonst en deel uitmakend van Residentie Brooklyn. Kleinschalig nieuwbouwproject "Brooklyn" te centrum Stekene Aankoop aan verlaagd btw tarief mogelijk. Het project De Dorpsstraat zal binnenkort weer een nieuw kwalitatief appartementsblok verwelkomen. Er zijn zowel twee- als drieslaapkamerappartementen voorzien. De nadruk wordt vooral gelegd op ruime appartementen met veel comfort en grote terrassen tot wel 39m². Parkeergelegenheid Wagens parkeren en fietsen stallen? Daar is volop ruimte voor! Er zijn bovengrondse parkings te koop en er is een grote fietsenstalling voorzien. De parkeerplaatsen zijn aan te kopen aan €16.000 per stuk. Interieur en afwerking De architecten hebben gekozen voor een strak design "Brooklyn-style". Alle appartementen zijn tevens BEN-woningen en dus optimaal geïsoleerd en onder meer uitgerust met een warmtepomp die permanent voor comfortabele temperaturen zorgt. Een state of the art ventilatiesysteem garandeert gezonde binnenlucht. De platte groendaken dragen dan weer bij aan biodiversiteit en isolatie. “Toekomstgericht wonen betekent slim omgaan met energiebronnen. Warmtepompen, ventilatiesysteem C en vloerverwarming bezorgen de bewoners een zalig comfort.” De bewuste ecologische keuzes zijn noodzakelijk voor het leefmilieu en klimaat, en tegelijk mooi meegenomen voor je portemonnee. Je energiefactuur zal laag zijn. Binnen voel je meteen het comfort van de vloerverwarming. De inrichting van de appartementen is praktisch, met volop oog voor leefkwaliteit. De grote ramen laten een flinke dosis daglicht binnen, wat zorgt voor fijne sfeervolle ruimtes. Aan jou om van deze fantastische plek een thuis te maken, helemaal naar je eigen stijl en smaak. De zeer ruime afwerkingsbudgetten maken het kiezen van de materialen makkelijk. Interesse? Contacteer Laurens op ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 53 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
280 000 €

9190 Stekene

Nieuwbouw duplex appartement in Residentie Nelson te Stekene Project Nelson is gelegen in de Kerkstraat te Stekene, op wandelafstand van het centrum. Het betreft een kleinschalig project van 6 appartementen. Appartement 2.2 beschikt over 2 slaapkamers waarvan eentje met sanitaire voorzieningen. Per appartement komen er 2 zonnepanelen. Verwarming is via een warmtepomp en vloerverwarming. Er is tevens een lift aanwezig. Gemeenschappelijke afvalberging en fietsenberging zitten in mee in prijs. Bovengrondse parking optioneel mee aan te kopen aan 10.000 euro excl. kosten of een carport aan €20.000 excl. kosten. Volledig afgewerkte appartementen met kwaliteitsmaterialen naar keuze volgens lastenboek en smaak van de klant. Verkoop onder btw-stelsel met waarborg en volledige bescherming Wet Breyne. Mogelijks nog aan 6% btw. Alle info via Laurens op ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Kemzeke (RBH54284)

Laatste appartement met tuin en garagebox.. Deze gezellige residentie bevindt zich nabij het centrum van Kemzeke. Dit gelijkvloers 2 slaapkamer appartement beschikt over een tuin met terras en rechtstreekse toegang tot de garagebox ( elektriciteit en voldoende manoeuvreerruimte voor in- en uitrijden). EXTRA: smaakvolle en kwalitatieve afwerking, vloerverwarming, isolatie is volgens de strenge, huidige EPB-normen. E-peil max 35, S-peil max 31. Ramen: PVC profiel, deceuninck Zendow appartement is na oplevering bij akte beschikbaar. Prijzen excl BTW & kosten. Tarief 6% BTW mogelijk! Interesse? Twijfel niet contact op te nemen met Lode op ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
765 000 €

9112 Sinaai

Atelierwoning met tal van mogelijkheden! Het atelier beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 244 m2 en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor overvloedig daglicht. Het aangrenzende privégedeelte op de bovenverdieping (181m2) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, berging, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een apart gastentoilet en een mooi terras waar men volop van kan genieten." De Melkerij In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid (al dan niet ondergronds). Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. U wenst een mooie woonst in Centrum Sinaai met een authentiek karakter? Deze unieke combinatie vindt u terug in De Melkerij. De ontwikkeling gebeurt met respect voor het verleden. Zo worden onder meer de schouw & gevel behouden en gerestaureerd, wat de parktuin meer karakter geeft. Naast de parktuin geniet u ook van een prachtig groen uitzicht. Kortom: Wonen in een unieke groene omgeving. We kozen ook bewust voor geothermie: duurzaam verwarmen via warmtepompen. Alle woningen worden gerealiseerd als BEN-woning, incl PV-cellen en ventilatiesysteem met warmte-terug-win installatie. Meer info? ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 425 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 294 50 57
675 000 €

9112 Sinaai

Atelierwoning met tal van mogelijkheden! Het atelier beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 244 m2 en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor overvloedig daglicht. Het aangrenzende privégedeelte op de bovenverdieping (137m2) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een apart gastentoilet en een riant terras waar men volop van kan genieten. De Melkerij In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid (al dan niet ondergronds). Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. U wenst een mooie woonst in Centrum Sinaai met een authentiek karakter? Deze unieke combinatie vindt u terug in De Melkerij. De ontwikkeling gebeurt met respect voor het verleden. Zo worden onder meer de schouw & gevel behouden en gerestaureerd, wat de parktuin meer karakter geeft. Naast de parktuin geniet u ook van een prachtig groen uitzicht. Kortom: Wonen in een unieke groene omgeving. We kozen ook bewust voor geothermie: duurzaam verwarmen via warmtepompen. Alle woningen worden gerealiseerd als BEN-woning, incl PV-cellen en ventilatiesysteem met warmte-terug-win installatie. Meer info? ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 382 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 294 50 57
302 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
317 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
317 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
251 500 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
337 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
499 500 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

3 Bedroom(s) 106 65 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
499 500 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

3 Bedroom(s) 106 65 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
327 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
327 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
416 500 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
434 500 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

4 Bedroom(s) 160 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
459 500 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

3 Bedroom(s) 140 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40