Flat for sale - Stekene

15 results (1 - 15)
199 500 €

9190 Stekene

Compact 1 slaapkamer appartement met overdekt terras. Ideaal als zorgeloze belegging of eerste woonst en deel uitmakend van Residentie Brooklyn. Kleinschalig nieuwbouwproject "Brooklyn" te centrum Stekene Aankoop aan verlaagd btw tarief mogelijk. Het project De Dorpsstraat zal binnenkort weer een nieuw kwalitatief appartementsblok verwelkomen. Er zijn zowel twee- als drieslaapkamerappartementen voorzien. De nadruk wordt vooral gelegd op ruime appartementen met veel comfort en grote terrassen tot wel 39m². Parkeergelegenheid Wagens parkeren en fietsen stallen? Daar is volop ruimte voor! Er zijn bovengrondse parkings te koop en er is een grote fietsenstalling voorzien. De parkeerplaatsen zijn aan te kopen aan €16.000 per stuk. Interieur en afwerking De architecten hebben gekozen voor een strak design "Brooklyn-style". Alle appartementen zijn tevens BEN-woningen en dus optimaal geïsoleerd en onder meer uitgerust met een warmtepomp die permanent voor comfortabele temperaturen zorgt. Een state of the art ventilatiesysteem garandeert gezonde binnenlucht. De platte groendaken dragen dan weer bij aan biodiversiteit en isolatie. “Toekomstgericht wonen betekent slim omgaan met energiebronnen. Warmtepompen, ventilatiesysteem C en vloerverwarming bezorgen de bewoners een zalig comfort.” De bewuste ecologische keuzes zijn noodzakelijk voor het leefmilieu en klimaat, en tegelijk mooi meegenomen voor je portemonnee. Je energiefactuur zal laag zijn. Binnen voel je meteen het comfort van de vloerverwarming. De inrichting van de appartementen is praktisch, met volop oog voor leefkwaliteit. De grote ramen laten een flinke dosis daglicht binnen, wat zorgt voor fijne sfeervolle ruimtes. Aan jou om van deze fantastische plek een thuis te maken, helemaal naar je eigen stijl en smaak. De zeer ruime afwerkingsbudgetten maken het kiezen van de materialen makkelijk. Interesse? Contacteer Laurens op ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 53 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
  Stekene (RBJ15746)

9190 Stekene

230 000 € - 280 000 €

Kwalitatief blokje van 6 nieuwbouw appartementen in het centrum van Stekene. Er zijn nog 2 duplexen beschikbaar met fenomenaal open zicht, ideaal voor zowel een belegging als eigen woonst. Alle appartementen hebben ruime terrassen. Het appartementsblok voorziet een E-peil lager als 30 in combinatie met zonnepanelen en warmtepompen. Bij elk appartement zijn er optioneel ook bovengrondse staanplaatsen of carports aan te kopen. Contacteer Laurens op ### voor meer info! Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 67 - 106 1 - 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
  Stekene (RBI40075)

9190 Stekene

265 000 € - 310 000 €

Kleinschalig project met 3 appartementen op de hoek de Stropersstraat en Galgenveldstraat. Een doodlopend straatje met directe toegang tot het Stropersbos. De appartementen hebben elks een privatieve inkomhal. Er worden aangelegde terrassen en tuintjes voorzien. Alsook 2 staanplaatsen beschikbaar per appartement. Want to know more?

2 - 3 Bedroom(s) 94 - 138 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01

9190 Stekene

199 000 €

Residentie Brooklyn' is een heel mooi kleinschalig project bestaande uit 8 appartementen. Elk appartement heeft een grote tuin of zeer ruim terras. Via een doorrit zijn tevens de bovengrondse staanplaatsen te bereiken en een gemeenschappelijke fietsen- en afval berging. De appartementen worden afgewerkt op maat van de klant. De keuze van materialen is volledig zelf te bepalen binnen de ruime budgetten (zie lastenboek, o.a. keukens van +/- 13.000 euro excl. btw). Ze zijn mooi afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp met vloerverwarming. Want to know more?

1 Bedroom(s) 53 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01

9190 Stekene

285 000 €

Residentie 'Bolero' is een heel mooi project bestaande uit 2 gebouwen met elk respectievelijk 13 en 17 appartementen. Alle appartementen hebben een mooi terras en de gelijkvloerse hebben tevens een tuintje. Er is een garage onder blok B met zowel ondergrondse staanplaatsen als afgesloten boxen en bovengrondse staanplaatsen + een gemeenschappelijke fietsen- en afval berging. De appartementen worden afgewerkt op maat van de klant. De keuze van materialen is volledig zelf te bepalen binnen de ruime budgetten (zie lastenboek, o.a. keukens van +/- 10.000 euro excl. btw). Ze zijn mooi afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp met vloerverwarming. De oplevering is voorzien voorjaar 2024 Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01

9190 Kemzeke

282 550 €

6 energiezuinige, kwalitatief afgewerkte appartementen met tuin of terras en garageboxen. Prijzen excl BTW & kosten. Tarief 6% BTW mogelijk! Uw nieuwe thuis? Kennismaken met dit project? info via ### of kantoor Zandstraat 1 Sint-Pauwels of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Penthouse for sale Stekene (RBJ31082)
310 000 €

9190 Stekene

Kleinschalig project met 3 appartementen op de hoek de Stropersstraat en Galgenveldstraat. In een doodlopend straatje met directe toegang tot het Stropersbos. De appartementen hebben elk een eigen privatieve inkomhal. Een zeer groot 3 slaapkamer appartement (138m²) met terras van 13m². Toegankelijk via een privatieve traphal. Er wordt veel aandacht besteedt aan de energiescore van deze appartementen. Het E-peil zal onder de 10 liggen wat resulteert in een korting op uw te betalen onroerende voorheffing. Een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming zorgen voor een aangenaam comfort. Afwerking kan naar eigen smaak in overleg met deze lokale bouwheer (o.a. keuze vloeren, keuken, badkamer op maat). De ruwbouwwerken zijn reeds gestart. Het project zal klaar zijn en opgeleverd worden in het najaar van 2024. Prijs excl. kosten. Het project kan in aanmerking komen voor het verlaagde btw tarief. Bij vragen, bel Laurens op ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 138 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Stekene (RBJ23784)
312 500 €

9190 Stekene

Top nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en groot Zuid gericht terras Gelegen in het centrum van Stekene, Dorpsstraat met verbinding naar het Zomerhuis. Dit appartement maakt deel uit van Residentie Brooklyn. Een kleinschalig kwalitatief project. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. Het unieke eraan is dat deze enkel te bereiken is via een trap die tevens volledig privé is. Hierdoor zal je uiteindelijk minder gemeenschappelijke kosten dienen te betalen (geen liftkosten, geen poetskosten hal...). Het appartement zelf is zeer goed ingedeeld. Via de trap (tevens ook trappenlift mogelijk) bereikt u een ruime inkomhal met mogelijkheid tot vestiairekast. Van hieruit kan u naar de ruime woonkamer met een breedte 7,83m en geïntegreerde keuken. Goed voor een 40m². Het grote schuifraam geeft toegang naar uw zuid gericht terras van 20m². Er zijn tevens 2 ruime slaapkamers, een berging en afgewerkte badkamer. Enkele troeven op een rijtje: centrum gelegen, lage syndicuskosten, ruime budgetten voor afwerking die volledig zelf te kiezen is, E-peil<30, warmtepomp etc, Verluchtingssysteem C... Ontdek het samen met Laurens op ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Stekene (RBJ07442)
299 000 €

9190 Stekene

Riant duplex appartement (170m²) te centrum Stekene Op wandelafstand van alle voorzieningen die Stekene centrum te bieden heeft. Dit ruim appartement is recent gerenoveerd en voldoet aan de toekomstige energie-verplichtingen. Indeling: U komt binnen via een privatieve inkomhal waar u eventueel fietsen kan opbergen. Via de trap betreedt u een ruime lichtrijke living (35m²) met veel raampartijen en rechtstreekse toegang tot de open keuken, tevens volledig geïnstalleerd met voldoende opbergkasten.. Het appartement beschikt over een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. De twee zeer grote slaapkamers (35m² en 22m²) zijn via 2 aparte trappen bereikbaar. Beide slaapkamers zijn tevens voorzien van handige opberg inbouwkasten. Als kers op de taart een ruim terras met open zicht. Naast de grote oppervlakten die u hier krijgt, is er ook een zeer gunstig EPC label, conforme elektriciteit en zijn er geen gemeenschappelijke kosten (geen syndicus). Wenst u graag een bezoekje? Contacteer Laurens op ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 170 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Stekene (RBI91392)
260 000 €

9190 Stekene

Ben je op zoek naar een ruim en goed gelegen appartement in Stekene? Lees hier dan zeker even verder! De uitstekende ligging vlakbij invalswegen, de ruime en lichtrijke leefruimte en de uitstekende staat van onderhoud zijn slechts enkele troeven van dit appartement! Indeling: - 1eV: dit ruime appartement strekt zich met een oppervlakte van 133m² over de 1de verdieping van de residentie. Langs de ruime inkomhal (6m²) met ingemaakte kasten en apart gastentoilet komen we via de glazen deur in de lichtrijke en praktisch in te richten leefruimte van maar liefst 38m². Het terras (5m²) is bereikbaar via de volledig ingerichte keuken (11m²). Hier is ook de berging (8m²) met aansluitingen voor zowel een droog- als wasmachine. De badkamer (9m²) met inloopdouche en toilet, 2 riante slaapkamers (14-13m²) en de bureauruimte (8m²) vervolledigen dit appartement. Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in! Want to know more?

3 Bedroom(s) 133 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
Flat - Apartment for sale Stekene (RBI87315)

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% - vraag zeker naar de voorwaarden! Hof Verbeke wordt gerealiseerd worden achter de historisch gekende gevel in het centrum van Kemzeke, Stekene. Achter deze uniek gevel komen er 31 nieuwe & comfortabele appartementen waar het zalig wonen is. Omgeven door een grote groene tuin heb je steeds een prachtig zicht vanop je ruim terras. Je hebt bovendien ook de keuze uit 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers. Deze unieke appartementen voldoen aan de BEN-normen met een E-peil van E20. Dit wil zeggen dat je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. Van een pluspunt gesproken! Indeling app B0.3- Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet, 2 ruime slaapkamers (17-10m²), volledig ingerichte badkamer (5m²) en een berging (4m²) voor wasmachine/droogkast. Verder heb je een zeer ruime lichtrijke leefruimte (50m²) met open luxueuze keuken voorzien van alle toestellen. Verder heeft dit appartement een ruim terras (34m²). Maak snel een vrijblijvende afspraak voor meer informatie! Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 34 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 296 37 69
Ground floor for sale Stekene (RBD39822)

Nieuwbouw appartement gelijkvloers instapklaar in het prachtige complex Botanique. Gelegen in Stekene in de Kerkstraat, op 250 meter van de markt en het centrum, is blok A het uithangbord van dit mooie project.Vloerverwarming met geothermische warmtepomp (Zonnepanelen) Nettoprijs exclusief kosten, btw en registratie. Ruim appartement op gelijkvloers met twee slaapkamers. Ruime woonkamer met open keuken voorzien van alle comfort. Terras aan voorzijde en achterzijde van appartement. De grote raampartijen zorgen mede voor een open en licht gevoel. Volledig ingerichte keuken met kookeiland. Badkamer met inloop douche. Apart toilet. Twee ruime slaapkamers met terras. Privé ondergrondse staanplaats inbegrepen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 116 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 478 51 04 35
Flat - Apartment for sale Stekene (RBI35210)
225 000 €

9190 Stekene

Ruim appartement (110m²) met 3 slaapkamers en garagebox Gelegen op de verbindingsweg Sint-Niklaas - Hulst, ideale uitvalsbasis. Het appartement is eveneens zeer goed onderhouden. Indeling: Via de inkomhal komt u binnen die meteen toegang geeft tot de leefruimte (40m²) met vele glaspartijen, aanpalende open verzorgde keuken met voldoende beweegruimte en grote berging. Vervolgens hebben we een badkamer met combi ligbad, 3 slaapkamers, apart toilet en een overdekt terras. Er zit tevens een garagebox inbegrepen in de prijs. Verwarmd op elektrische accumulatiekachels, lage syndicus kosten (inclusief brandverzekering), elektriciteit volledig in orde... Bij installatie van een warmtepomp lucht/lucht zou het appartementen EPC score van ongeveer 160 (B label) behalen. Het appartement is momenteel verhuurd aan 663 euro/maand. Bij vragen of een bezoekje? Contacteer Laurens op ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 110 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Stekene (RBI27259)
569 000 €

9190 Stekene

STEKENE - interessant gelegen opbrengsteigendom, bestaande uit 2 appartementen en 2 garages. Indeling gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met aansluitend ingerichte keuken met zich op het terras en tuin, 2 slaapkamers waarvan 1 met lavabo, badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en meubel. De inpandige garage is direct bereikbaar via en het appartement en is betegeld en voorzien van een spoelbak. Het grote terras en de tuin geven het appartement het gevoel van een woning Indeling appartement 1ste verdieping: Hal, gastentoilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, apart ingerichte keuken met veel opbergkasten, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en meubel. het appartement beschikt ook over een eigen garage. Op de oprit is er nog een mogelijkheid om 3 wagens te parkeren. CV HR op aardgas / E-label GV: 178 en 1ste: 224 (geen renovatieverplichting) / pand is asbestvrij. Momenteel zijn beide panden beschikbaar en klaar voor verhuur. Totaal geschatte huuropbrengst = 1.500 euro per maand Bent u op zoek naar een eigen opbrengsteigendom, volledig in eigen beheer en zonder syndickosten, dan is Oost- Eindeken 9 het juiste adres. Voor meer info, contacteer Ben op ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 245 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01
Flat - Apartment for sale Kemzeke (RBH54284)

Laatste appartement met tuin en garagebox.. Deze gezellige residentie bevindt zich nabij het centrum van Kemzeke. Dit gelijkvloers 2 slaapkamer appartement beschikt over een tuin met terras en rechtstreekse toegang tot de garagebox ( elektriciteit en voldoende manoeuvreerruimte voor in- en uitrijden). EXTRA: smaakvolle en kwalitatieve afwerking, vloerverwarming, isolatie is volgens de strenge, huidige EPB-normen. E-peil max 35, S-peil max 31. Ramen: PVC profiel, deceuninck Zendow appartement is na oplevering bij akte beschikbaar. Prijzen excl BTW & kosten. Tarief 6% BTW mogelijk! Interesse? Twijfel niet contact op te nemen met Lode op ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 779 79 01

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Stekene (9190) + Suburbs.

765 000 €

9112 Sinaai

Atelierwoning met tal van mogelijkheden! Het atelier beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 244 m2 en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor overvloedig daglicht. Het aangrenzende privégedeelte op de bovenverdieping (181m2) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, berging, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een apart gastentoilet en een mooi terras waar men volop van kan genieten." De Melkerij In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid (al dan niet ondergronds). Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. U wenst een mooie woonst in Centrum Sinaai met een authentiek karakter? Deze unieke combinatie vindt u terug in De Melkerij. De ontwikkeling gebeurt met respect voor het verleden. Zo worden onder meer de schouw & gevel behouden en gerestaureerd, wat de parktuin meer karakter geeft. Naast de parktuin geniet u ook van een prachtig groen uitzicht. Kortom: Wonen in een unieke groene omgeving. We kozen ook bewust voor geothermie: duurzaam verwarmen via warmtepompen. Alle woningen worden gerealiseerd als BEN-woning, incl PV-cellen en ventilatiesysteem met warmte-terug-win installatie. Meer info? ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 425 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 294 50 57
675 000 €

9112 Sinaai

Atelierwoning met tal van mogelijkheden! Het atelier beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 244 m2 en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor overvloedig daglicht. Het aangrenzende privégedeelte op de bovenverdieping (137m2) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een apart gastentoilet en een riant terras waar men volop van kan genieten. De Melkerij In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid (al dan niet ondergronds). Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. U wenst een mooie woonst in Centrum Sinaai met een authentiek karakter? Deze unieke combinatie vindt u terug in De Melkerij. De ontwikkeling gebeurt met respect voor het verleden. Zo worden onder meer de schouw & gevel behouden en gerestaureerd, wat de parktuin meer karakter geeft. Naast de parktuin geniet u ook van een prachtig groen uitzicht. Kortom: Wonen in een unieke groene omgeving. We kozen ook bewust voor geothermie: duurzaam verwarmen via warmtepompen. Alle woningen worden gerealiseerd als BEN-woning, incl PV-cellen en ventilatiesysteem met warmte-terug-win installatie. Meer info? ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 382 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 294 50 57
302 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
317 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40
317 000 €

9112 Sinaai

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid. Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,… Alle appartementen hebben ruime individuele terrassen. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment met de kindjes daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 766 50 40