Flat for sale - Tisselt

2 results (1 - 2)
325 000 €

2830 Tisselt

Nabij de kanaalbrug van Tisselt kan u deze prachtige in 2022-23 gebouwde instapklare residentie terugvinden. Een kleinschalige residentie waar u veilig kan wonen en dit op een boogscheut van de A12. In dit project heeft de ontwikkelaar werkelijk aan alles gedacht waardoor u hier nu en op termijn ook een lage syndicus kost kan verwachten. Bij het binnenkomen zal u al snel merken dat dit appartement geniet van zeer veel lichtinval! Het appartement heeft 2 slaapkamers voorzien van mooie onderhoudsvriendelijke keramische tegels, een ruime leefruimte met open keuken, aangenaam terras en een praktisch ingedeelde badkamer. Dit appartement is compleet instapklaar waardoor ook de prijs is gekend en u dus geen aandacht hoeft te besteden aan budgetten en meerprijzen. U dient bij akte enkel nog uw koffers uit te pakken. Bel vrijblijvend voor een bezoek ter plaatse en u zal al snel merken dat dit nieuwbouw appartement geen concurrentie heeft in zijn prijsklasse. Er hoort bij ieder appartement een garage (5,35 x 3,05m) met geautomatiseerde poort, dewelke verplicht aan te kopen is aan € 25.000*. De prijzen zijn exclusief 21% btw op de constructie & exclusief 12% registratierechten op de grond. Bel vandaag nog voor uw afspraak naar 052/41.41.94reeds 40 % verkocht! Laatste appartementen te koop.referentie: 4799 Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tisselt (RBG63382)
299 000 €

2830 Tisselt

Nabij de kanaalbrug van Tisselt kan u deze prachtige in 2022-23 gebouwde instapklare residentie terugvinden. Een kleinschalige residentie waar u veilig kan wonen en dit op een boogscheut van de A12. In dit project heeft de ontwikkelaar werkelijk aan alles gedacht waardoor u hier nu en op termijn ook een lage syndicus kost kan verwachten. Bij het binnenkomen zal u al snel merken dat dit appartement geniet van zeer veel lichtinval! Het appartement heeft 2 slaapkamers voorzien van mooie onderhoudsvriendelijke keramische tegels, een ruime leefruimte met open keuken, aangenaam terras en een praktisch ingedeelde badkamer. Dit appartement is compleet instapklaar waardoor ook de prijs is gekend en u dus geen aandacht hoeft te besteden aan budgetten en meerprijzen. U dient bij akte enkel nog uw koffers uit te pakken. Bel vrijblijvend voor een bezoek ter plaatse en u zal al snel merken dat dit nieuwbouw appartement geen concurrentie heeft in zijn prijsklasse. Er hoort bij ieder appartement een garage (5,35 x 3,05m) met geautomatiseerde poort, dewelke verplicht aan te kopen is aan € 25.000*. De prijzen exclusief 21% btw op de constructie & exclusief 12% registratierechten op de grond. Bel vandaag nog voor uw afspraak naar 052/41.41.94reeds 40 % verkocht! Laatste appartementen te koop.referentie: 4798 Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Tisselt (2830).

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’ met een gezonde mix van BEN appartementen en BEN woonunits met tuin, allen voorzien van warmtepomp en zonnepanelen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 3 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elk appartement is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, ruim terras, 1 slaapkamer, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet. Want to know more?

1 Bedroom(s) 7819 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’ met een gezonde mix van appartementen en woonunits met tuin. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 4 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnengebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elk appartement is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, ruim terras, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet. De verwarming gebeurt door een warmtepomp en vloerverwarming. Het appartementsgebouw is voorzien van zonnepanelen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’ met een gezonde mix van BEN appartementen en BEN woonunits met tuin, allen voorzien van warmtepomp en zonnepanelen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 3 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elk appartement is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, terras aan voor en achterzijde, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet. Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 34 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’ met een gezonde mix van BEN appartementen en BEN woonunits met tuin, allen voorzien van warmtepomp en zonnepanelen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 4 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnengebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elk appartement is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, ruim terras, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet. Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 34 m² Terrace
contact
details
Email
Call
432 792 €

2830 Blaasveld

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’ met een gezonde mix van BEN appartementen en BEN woonunits met tuin, allen voorzien van warmtepomp en zonnepanelen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 4 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnengebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen en woningen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elke woning is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Deze duplex woning beschikt over een ruime leefruimte met keuken, aansluitende berging, apart toilet en een ruim terras. Op de 2e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer met douche, dubbele lavabo en apart toilet. Want to know more?

3 Bedroom(s) 139 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’met een gezonde mix van BEN appartementen en BEN woonunits met tuin, allen voorzien van warmtepomp en zonnepanelen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 4 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnengebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen en woningen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elke woning is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Deze woning beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, aansluitende berging en apart toilet, een ruim terras grenzend aan de leefruimte en een aangename groene tuin, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Tussen Mechelen en Willebroek in het kleinschalige en aangename Blaasveld, verschijnt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Rubenspark’met een gezonde mix van BEN appartementen en BEN woonunits met tuin, allen voorzien van warmtepomp en zonnepanelen om met deze dure energieprijzen te genieten van en betaalbaar wooncomfort. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Hier ruime keuze van 1 tot 4 slaapkamers. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnengebied aan de achterzijde. In tweede lijn komt een achterbouw met 12 wooneenheden. Gelegen in een groen kader met achterin het perceel de Zwartbeek, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. De appartementen en woningen zijn gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum met op 100m afstand een kleuter- en lagere school, een proxy delhaize op 250m en een Okay op 700m. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Elke woning is voorzien van een eigen terras of tuin. Het gebouw beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. Deze woning beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, aansluitende berging en apart toilet, een ruim terras grenzend aan de leefruimte en een aangename groene tuin, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele lavabo. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call

APP 2.3 Lichtrijk nieuwbouwappartement (109 m²) met 2 slaapkamers en 2 terrassen in Willebroek.Het kan verkocht worden onder het stelsel van 6% BTW onder bepaalde voorwaarde Het pand is uiterst centraal gelegen in het dorpscentrum. De bus stopt vlakbij, het station ligt op wandelafstand en er zijn tal van winkels en diensten te vinden in de nabije omgeving. Verder is Willebroek ook gunstig gelegen ten opzichte van Brussel, Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. Het appartement maakt deel uit van ‘Den Geerhoek’, een nieuwbouwproject bestaande uit 18 kwaliteitsvol afgewerkte appartementen met een gemeenschappelijke, groene binnentuin. Energiezuinige technieken zoals zonnepanelen en vloerverwarming garanderen een laag verbruik en een uiterst gunstige EPC-score. Het ventilatiesysteem D zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Verder bevorderen moderne technologieën jouw woonkwaliteit: van vloerverwarming en een glasvezelverbinding voor razendsnel internet tot (uitbreidbare) domotica en pre-aircovoorzieningen om later of meteen te installeren. Hier woon je in alle luxe en wordt er niets aan het toeval overgelaten! Vloeren, badkamer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd maar zitten mee in het budget, zodat het appartement nog volledig naar eigen smaak in te vullen is. Hier wordt gedacht aan het totaalplaatje, zodat je zonder zorgen je intrek kan nemen! Tot het appartement kan verder ook een ondergrondse garagebox horen, waar je de mogelijkheid hebt om een elektrische laadpaal te installeren. Wonen zonder zorgen in het centrum van Willebroek? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat ‘Den Geerhoek’ jou te bieden heeft! Bruikbare vloeropp. 109 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 109 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Overwinningsstraat 110 - Willebroek APP 2.1 Modern nieuwbouwappartement (93 m²) met 2 slaapkamers en 2 terrassen in Willebroek.Het kan verkocht worden onder het stelsel van 6% BTW onder bepaalde voorwaarde Het pand is uiterst centraal gelegen in het dorpscentrum. De bus stopt vlakbij, het station ligt op wandelafstand en er zijn tal van winkels en diensten te vinden in de nabije omgeving. Verder is Willebroek ook gunstig gelegen ten opzichte van Brussel, Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. Het appartement maakt deel uit van ‘Den Geerhoek’, een nieuwbouwproject bestaande uit 18 kwaliteitsvol afgewerkte appartementen met een gemeenschappelijke, groene binnentuin. Energiezuinige technieken zoals zonnepanelen en vloerverwarming garanderen een laag verbruik en een uiterst gunstige EPC-score. Het ventilatiesysteem D zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Verder bevorderen moderne technologieën jouw woonkwaliteit: van vloerverwarming en een glasvezelverbinding voor razendsnel internet tot (uitbreidbare) domotica en pre-aircovoorzieningen om later of meteen te installeren. Hier woon je in alle luxe en wordt er niets aan het toeval overgelaten! Badkamer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd maar zitten mee in het budget, zodat het appartement nog volledig naar eigen smaak in te vullen is. Hier wordt gedacht aan het totaalplaatje, zodat je zonder zorgen je intrek kan nemen! Tot het appartement kan verder ook een ondergrondse garagebox behoren, waar je de mogelijkheid hebt om een elektrische laadpaal te installeren. Wonen zonder zorgen in het centrum van Willebroek? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat ‘Den Geerhoek’ jou te bieden heeft! Bruikbare vloeropp. 93 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Overwinningsstraat 110 - Willebroek APP 1.5 Lichtrijk nieuwbouwappartement (120 m²) met 2 slaapkamers en 2 terrassen in Willebroek. Het kan verkocht worden onder het stelsel van 6% BTW onder bepaalde voorwaarde Het pand is uiterst centraal gelegen in het dorpscentrum. De bus stopt vlakbij, het station ligt op wandelafstand en er zijn tal van winkels en diensten te vinden in de nabije omgeving. Verder is Willebroek ook gunstig gelegen ten opzichte van Brussel, Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. Het appartement maakt deel uit van ‘Den Geerhoek’, een nieuwbouwproject bestaande uit 18 kwaliteitsvol afgewerkte appartementen met een gemeenschappelijke, groene binnentuin. Energiezuinige technieken zoals zonnepanelen en vloerverwarming garanderen een laag verbruik en een uiterst gunstige EPC-score. Het ventilatiesysteem D zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Verder bevorderen moderne technologieën jouw woonkwaliteit: van vloerverwarming en een glasvezelverbinding voor razendsnel internet tot (uitbreidbare) domotica en pre-aircovoorzieningen om later of meteen te installeren. Hier woon je in alle luxe en wordt er niets aan het toeval overgelaten! Vloeren, badkamer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd maar zitten mee in het budget, zodat het appartement nog volledig naar eigen smaak in te vullen is. Hier wordt gedacht aan het totaalplaatje, zodat je zonder zorgen je intrek kan nemen! Tot het appartement kan verder ook een ondergrondse garagebox behoren, waar je de mogelijkheid hebt om een elektrische laadpaal te installeren. Wonen zonder zorgen in het centrum van Willebroek? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat ‘Den Geerhoek’ jou te bieden heeft! Bruikbare vloeropp. 120 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 48 m² Terrace
contact
details
Email
Call
390 000 €

2830 Willebroek

Handelshuis met commerciële ruimte, duplex appartement en garage in het dorpscentrum van Willebroek. Zeer commerciële ligging in bruisende centrum. Goede centrale ligging in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen naar Antwerpen, Brussel en Mechelen. Het gebouw heeft volgende indeling: Gelijkvloers; Commerciële ruimte dat momenteel gebruikt wordt als studio, toilet met douche en ruime keuken met opslagruimte. Via de opslagruimte heb je toegang tot de tuin en de ruime garage. Eerste verdieping: (duplex appartement): Woonkamer, eetplaats let open keuken voorzien van alle comfort. Via de trap in de woonkamer kom je in de nachthal die toegang geeft tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Via een uitklapbare trap in één van de slaapkamers heb je toegang tot de zolder die geschikt is als slaapkamer. Via de keuken heb je toegang tot het terras. EPC van het gelijkvloers: Code 20230822-0002969083-RES-1 met een score van 424 kWh/m²jaar (label E). Elektriciteit: Niet conform. Asbestattest: Geen asbest aanwezig EPC van de eerste verdieping: Code 20191008-0002204015-Res-1 met een score van 150kWh/m²jaar (label B) Elektriciteit: Niet conform. Asbestattest: Geen asbest aanwezig Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Voor een bezoek ter plaatsen, of meer informatie, kan U ons contacteren via het nummer ### of via ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 176 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Breendonk (RBI91192)
360 000 €

2870 Breendonk

Prachtige gelijkvloers-appartement in een kleinschalig gebouw van slechts 2 appartementen! Het appartement bevat een inkomhall, toilet, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers, woonkamer, open keuken met eiland, eetplaats met toegang tuin, praktische wasplaats, kelder, garage en autostaanplaats. Het betreft hier een gelijkvloers-appartement, ingedeeld als volgt: KELDERVERDIEPING Privatieve kelder: 13,5m² Er is ook een gemeenschappelijke kelder waarin de meters nutsvoorzieningen zich bevinden GELIJKVLOERSE VERDIEPING Inkomhal: 5m² op tegelvloer (keramiek) en voorzien van een ingemaakte kast Toilet: 1,3m² op tegelvloer, wanden half betegeld en voorzien van een toiletmeubel met handenwasser en hangtoilet Woonkamer: 30m² op tegelvloer en voorzien van een wandradiator Keuken: 16,4m² op tegelvloer en voorzien van keukenkasten met werkblad in graniet, inductiefornuis, dampkap, combioven en stoomoven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak met uitgietbak Eetplaats: 12,2m² op tegelvloer Berging/wasplaats: 7,2m² op tegelvloer, voorzien van aansluiting wasmachine, rechtstreeks toegang tot garage en kelder Badkamer: 6m² op tegelvloer, wanden volldig betegeld en voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel, inloopdouche met rainshower en handdoekradiator Slaapkamer 1: 14,4m² op laminaat Slaapkamer 2: 15,2m² op laminaat Garage: 24,2m² op tegelvloer, toegankelijk via een automatische sectionale garagepoort en voorzien van een uitgietbak De ramen zijn voorzien van driedubbele beglazing en zonnescreens (behalve in keuken en garage) BUITENOMGEVING Terras: 48m² op tegelvloer + 18m² overdekt terras Autostaanplaats: bij dit pand hoort tevens de autostaanplaats vooraan rechts Het gebouw is opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Omschrijving: "Dubbelhuis in baksteenbouw met verspringende volumes, van circa 1935 naar ontwerp van D. Beckers". Want to know more?

2 Bedroom(s) 132 66 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Breendonk (RBH22907)
299 000 €

2870 Breendonk

Recent (2019) instapklaar appartement op 1ste verdieping in centrum Breendonk. Indeling (plan in bijlage): inkomhal, living met open keuken, badkamer, berging, slaapkamer met dressing (of 2de kamer), terras. Prachtig uitzicht op de velden. Gezamelijke overdekte afgesloten fietsenstalling. Lift aanwezig. Mogelijkheid tot mee aankopen van ondergrondse autostaanplaats en berging voor € 36.000,00. CV op gas met vloerverwarming. Ventilatiesysteem D. Ramen in aluminium. EPC 57-A! - heel laag energieverbruik. Momenteel verhuurd. Dus ook interessant als investering met mooi rendement. Gelegen nabij A12 en N16. Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Breendonk (RBI62394)

GENIET VAN EEN AANKOOP AAN 6% BTW !!! NIEUWBOUW Ruim duplex-appartement 2.03 (unit 14) met 3 slaapkamers en 2 grote terrassen. Residentie Margrid is gelegen in het centrum van Breendonk. Prima bereikbaarheid dankzij nabijheid van A12 en N16. 2de verd : inkomhal / wc / ruime en lichtvolle leefruimte met open ingerichte keuken met alle comfort (62m²) / berging ( 5,1m²) / zuidoost-gericht terras (17,5m²). 3de verd : nachthal / 3 slaapkamers (17,5m²; 14,6m²; 11,1m²) / berging (3m²) / badkamer voorzien van ligbad en douche (8,9m²) / zuidoost-gericht terras (6,5m²) / privé-berging (7.500 €) en autostaanplaats (21.000 euro) in ondergrondse verdieping / gemeenschappelijke tuin / aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk. BEN-appartement (E-peil 20) / vrijstelling onroerende voorheffing / direct beschikbaar Want to know more?

3 Bedroom(s) 157 24 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Breendonk (RBH54105)

U hecht belang aan ruimte en een uniek groen kader om in te wonen? Dan zijn de villa-appartementen in Vista Verde, grenzend aan golfclub Puurs (Breendonk), ongetwijfeld uw ding. Want met oppervlaktes van 98 tot 139 m² en al even comfortabele terrasoppervlaktes (gemiddeld 15 tot 43m²) heeft men in dit project bewust de kaart van ruimtelijke kwaliteit gekozen. Leefruimtes en terrassen genieten daarenboven allemaal een westelijke oriëntatie en kijken afhankelijk van de residentie uit op het golfterrein of een knap staaltje tuinarchitectuur. Door toepassing van geothermie in combinatie met zonnepanelen voldoen de appartementen ook allemaal aan de BEN-norm. De A12 en N16 brengen je in no time naar de rest van Vlaanderen en met het centrum van Breendonk op 500m heb je alle dagdagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Last but not least: u kan in dit project aankopen aan 6% btw mits u als koper aan de voorwaarden voldoet. -> Meerdere appartementen zijn reeds afgewerkt! -> Komt u dit alles graag zelf ontdekken? Maak een afspraak op het nummer ### -> Meer info op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 126 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Breendonk (RBH54104)

U hecht belang aan ruimte en een uniek groen kader om in te wonen? Dan zijn de villa-appartementen in Vista Verde, grenzend aan golfclub Puurs (Breendonk), ongetwijfeld uw ding. Want met oppervlaktes van 98 tot 139 m² en al even comfortabele terrasoppervlaktes (gemiddeld 15 tot 43m²) heeft men in dit project bewust de kaart van ruimtelijke kwaliteit gekozen. Leefruimtes en terrassen genieten daarenboven allemaal een westelijke oriëntatie en kijken afhankelijk van de residentie uit op het golfterrein of een knap staaltje tuinarchitectuur. Door toepassing van geothermie in combinatie met zonnepanelen voldoen de appartementen ook allemaal aan de BEN-norm. De A12 en N16 brengen je in no time naar de rest van Vlaanderen en met het centrum van Breendonk op 500m heb je alle dagdagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Last but not least: u kan in dit project aankopen aan 6% btw mits u als koper aan de voorwaarden voldoet. ->Appartementen zijn afgewerkt: instapklaar -> Komt u dit alles graag zelf ontdekken? Maak een afspraak op het nummer ### -> Meer info op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 119 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Breendonk (RBH54103)

U hecht belang aan ruimte en een uniek groen kader om in te wonen? Dan zijn de villa-appartementen in Vista Verde, grenzend aan golfclub Puurs (Breendonk), ongetwijfeld uw ding. Want met oppervlaktes van 98 tot 139 m² en al even comfortabele terrasoppervlaktes (gemiddeld 15 tot 43m²) heeft men in dit project bewust de kaart van ruimtelijke kwaliteit gekozen. Leefruimtes en terrassen genieten daarenboven allemaal een westelijke oriëntatie en kijken afhankelijk van de residentie uit op het golfterrein of een knap staaltje tuinarchitectuur. Door toepassing van geothermie in combinatie met zonnepanelen voldoen de appartementen ook allemaal aan de BEN-norm. De A12 en N16 brengen je in no time naar de rest van Vlaanderen en met het centrum van Breendonk op 500m heb je alle dagdagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Last but not least: u kan in dit project aankopen aan 6% btw mits u als koper aan de voorwaarden voldoet. -> Meerdere appartementen zijn reeds afgewerkt! -> Komt u dit alles graag zelf ontdekken? Maak een afspraak op het nummer ### -> Meer info op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 128 32 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Duplex for sale Breendonk (RBH09028)
380 000 €

2870 Breendonk

Unieke duplexwoning/appartement met staanplaats en dakterras in een kleinschalig gebouw van slechts 2 appartementen! Dit prachtig duplex-appartement, gelegen in het hartje van Ruisbroek, bestaat uit: inkomhal met toegang tot kelder, hal/overloop met wasplaats en apart toilet, woonkamer met open ingerichte keuken, badkamer, masterbedroom, en verder op de 2de verdieping: nachthal met apart toilet en toegang ruim dakterras, 2 slaapkamers en een technische ruimte. Een megatroef is de ligging met winkels op wandelafstand alsook vlotte bereikbaarheid via N16 en A12 . EPC heeft een topscore B, de elektrische keuring is conform en er is geen asbest te vinden! Enkel een laagje verf heeft dit pareltje nodig. Het betreft hier een duplex-appartement/woning, type halfopen en ingedeeld als volgt: KELDERVERDIEPING Privatieve kelder: 4,8m² Er is nog een gemeenschappelijke kelder waarin de meters nutsvoorzieningen zich bevinden + 2 privatieve kelders die behoren tot het gelijkvloers appartement. GELIJKVLOERSE VERDIEPING Inkomhal: 10,4m² op tegelvloer en voorzien van een wandradiator EERSTE VERDIEPING Hal/overloop: 20m² op tegelvloer en voorzien van ingemaakte kasten en wandradiator Wasplaats: 4m² op tegelvloer en voorzien van aansluiting wasmachine Toilet: 1,2m² op tegelvloer, wanden half betegeld en voorzien van een hangtoilet Badkamer: 8,5m² op tegelvloer, wanden volledig betegeld en voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad en wandradiator Masterbedroom: 14,5m² op tegelvloer Woonkamer met open keuken: 33m² op tegelvloer, toegankelijk via een pivoterende smeedijzeren/glazen deur met vloerpomp (draaibaar naar beide kanten) en voorzien van een videofoon + keuken voorzien van keukenkasten met werkblad in Dekton, inductiefornuis met dampkap, vaatwasser met comfort lift, spoelbak met uitgietbak, warmeluchtoven, combi-microgolfoven, combistoomoven en tevens een bijhorende eettafel TWEEDE VERDIEPING Nachthal: 22m² op laminaat met wandradiatoren en toegang tot terras Toilet: 1,4m² op laminaat, wanden half betegeld en voorzien van een hangtoilet en toiletmeubel met handenwasser Cv-ruimte: 2,4m² op chappe (laminaat is wel nog voorradig) en voorzeien van een uitgietbak en verwarmingsketel Slaapkamer 2: 12,2m² op laminaat en voorzien van een automatische 3-dubbele lichtkoepel met verduistering (met afstandbediening) Slaapkamer 3: 12,2m² op laminaat en voorzien van een automatische 3-dubbele lichtkoepel met verduistering (met afstandbediening) Terras: 35m² op hout en voorzien van een waterkraantje, stopcontacten en gevelverlichting BUITENOMGEVING De autostaanplaats voor het gebouw links hoort bij dit goed. Buiten een gewone brievenbus is er tevens een pakketbrievenbus voorzien. Het gebouw is opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Omschrijving: "Dubbelhuis in baksteenbouw met verspringende volumes, van circa 1935 naar ontwerp van D. Beckers". Want to know more?

3 Bedroom(s) 142 35 m² Terrace
contact
details
Email
Call