Flat for sale - Willebroek

92 results (1 - 20)

2830 Willebroek

209 000 € - 515 000 €

Resientie Parkzicht bestaat uit 13 luxuese appartementen, welke in de nabijheid van het centrum te Willebroek gelegen zijn. De appartementen bestaan uit één, twee en drie slaapkamers met ruim terras en grote raampartijen. Allen ontworpen met oog voor slimme details, aangevuld met zorg geselecteerde exclusieve materialen en een praktische indeling. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 65 - 141 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
355 000 €

2830 Tisselt

Residentie RIVA, deze appartementen zijn gelegen nabij de kerk van het gezellige Tisselt! Vooraan heeft deze residentie zicht op zowel de kanaalbrug van Tisselt / Brielenbrug als de kerk en achteraan zicht op een zuid-west georiënteerde groene omgeving. Deze locatie heeft een optimale verbinding tot de A12 Antwerpen - Brussel alsook Willebroek-Centrum! Energiezuinig wonen is hier de sleutel van het totaalconcept met het oog op rust, kwaliteit & luxe! Bent u er snel bij dan heeft u inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst. Er zijn zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen voorzien van heel veel lichtinval! De afwerking van de appartementen gebeurt in samenspraak met de verkoper, hiervoor zijn budgetten bepaald in het lastenboek. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parking (s) alsook een extra berging mee aan te kopen. Elke entiteit heeft een privatief gezellig terras of tuintje en achteraan is deze residentie omgeven door een mooi aangelegd gemeenschappelijk gezellig parkje. Dit nieuwbouwproject is in aanbouw door een bouwheer met kennis, heel veel passie, een oog voor afwerking en verbruik! Zo zijn de volgende zaken reeds voorzien; geothermische warmtepomp, overal vloerverwarming dit in combinatie met bouwstenen van hoge kwaliteit en aluminium ramen! Wil u deze unieke kans niet laten voorbijgaan, boek dan vandaag nog vrijblijvend uw afspraak. Graag stellen wij u vrijblijvend alle plannen voor van deze allernieuwste parel “Residentie RIVA”. Voor meer informatie of een afspraak kan u ons bereiken op ### of mailen naar ### Reeds 14% VERKOCHT Referentie: 5136 Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 28 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
249 000 €

2830 Tisselt

Residentie RIVA, deze appartementen zijn gelegen nabij de kerk van het gezellige Tisselt! Vooraan heeft deze residentie zicht op zowel de kanaalbrug van Tisselt / Brielenbrug als de kerk en achteraan zicht op een zuid-west georiënteerde groene omgeving. Deze locatie heeft een optimale verbinding tot de A12 Antwerpen - Brussel alsook Willebroek-Centrum! Energiezuinig wonen is hier de sleutel van het totaalconcept met het oog op rust, kwaliteit & luxe! Bent u er snel bij dan heeft u inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst. Er zijn zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen voorzien van heel veel lichtinval! De afwerking van de appartementen gebeurt in samenspraak met de verkoper, hiervoor zijn budgetten bepaald in het lastenboek. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parking (s) alsook een extra berging mee aan te kopen. Elke entiteit heeft een privatief gezellig terras of tuintje en achteraan is deze residentie omgeven door een mooi aangelegd gemeenschappelijk gezellig parkje. Dit nieuwbouwproject is in aanbouw door een bouwheer met kennis, heel veel passie, een oog voor afwerking en verbruik! Zo zijn de volgende zaken reeds voorzien; geothermische warmtepomp, overal vloerverwarming dit in combinatie met bouwstenen van hoge kwaliteit en aluminium ramen! Wil u deze unieke kans niet laten voorbijgaan, boek dan vandaag nog vrijblijvend uw afspraak. Graag stellen wij u vrijblijvend alle plannen voor van deze allernieuwste parel “Residentie RIVA”. Voor meer informatie of een afspraak kan u ons bereiken op ### of mailen naar ### Reeds 14% VERKOCHT Referentie: 5141 Want to know more?

1 Bedroom(s) 76 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94

2830 Tisselt

239 000 € - 355 000 €

Residentie RIVA, deze 14 appartementen zijn gelegen nabij de kerk van het gezellige Tisselt! Vooraan heeft deze residentie zicht op zowel de kanaalbrug van Tisselt / Brielenbrug als de kerk en achteraan zicht op een zuid-west georiënteerde groene omgeving. Deze locatie heeft een optimale verbinding tot de A12 Antwerpen - Brussel alsook Willebroek-Centrum! Energiezuinig wonen is hier de sleutel van het totaalconcept met het oog op rust, kwaliteit & luxe! Bent u er snel bij dan heeft u inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst. Er zijn zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen voorzien van heel veel lichtinval! De afwerking van de appartementen gebeurt in samenspraak met de verkoper, hiervoor zijn budgetten bepaald in het lastenboek. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parking (s) alsook een extra berging mee aan te kopen. Elke entiteit heeft een privatief gezellig terras of tuintje en achteraan is deze residentie omgeven door een mooi aangelegd gemeenschappelijk gezellig parkje. Dit nieuwbouwproject is in aanbouw door een bouwheer met kennis, heel veel passie, een oog voor afwerking en verbruik! Zo zijn de volgende zaken reeds voorzien; geothermische warmtepomp, overal vloerverwarming dit in combinatie met bouwstenen van hoge kwaliteit en aluminium ramen! Wil u deze unieke kans niet laten voorbijgaan, boek dan vandaag nog vrijblijvend uw afspraak. Graag stellen wij u vrijblijvend alle plannen voor van deze allernieuwste parel “Residentie RIVA”. Voor meer informatie of een afspraak kan u ons bereiken op ### of mailen naar ### Reeds 14% VERKOCHTReferentie: 5150 Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 67 - 111 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
376 000 €

2830 Tisselt

KOOP NU UW DROOMAPPARTEMENT EN GENIET NOG VAN EEN AANKOOP AAN 6% BTW ! (*) Ontdek dit hoogwaardig afgewerkt appartement gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalige, aangename residentie met hedendaagse architectuur. Prima gelegen en vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van A12, N16 en E19. Appartement op de eerste verdieping (115m²) met 2 slaapkamers (3,79m x 2,3m; 3,68m x 3,78m), ingerichte keuken, wasplaats, wc, leefruimte (8,8m x 5,81m) die aansluit op een ruim zuid-gericht terras (18m²) Een aankoop dient gecombineerd te worden met de aankoop van een garage en een privé kelderberging (in de ondergrondse verdieping). Kleinschalig gebouw bestaande uit 5 appartementen, 4 garages en een autostaanplaats / alle appartementen beschikken over ruime en zongerichte terrassen / 1 of 2 slaapkamers / individuele warmtepompen en zonnepanelen / beschikbaar bij akte / keuze van de keuken en badkamer gebeurt in samenspraak met de koper / hoogwaardige afwerking / BEN-appartementen (bijna energie neutraal) (*) enkel van toepassing als u voldoet aan de voorwaarden en de aankoop (akte) plaats vindt voor 1/1/2025 Want to know more?

2 Bedroom(s) 115 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
316 000 €

2830 Tisselt

KOOP NU UW DROOMAPPARTEMENT EN GENIET NOG VAN EEN AANKOOP AAN 6% BTW ! (*) Ontdek dit hoogwaardig afgewerkt appartement gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalige, aangename residentie met hedendaagse architectuur. Prima gelegen en vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van A12, N16 en E19. Appartement op de eerste verdieping (84m²) met 2 slaapkamers (3,67m x 2,4m; 3,67m x 3,16m), ingerichte keuken, wasplaats, wc, leefruimte (6,86m x 5,01m ) die aansluit op een ruim zuid-gericht terras (15,5m²) Aankoop dient gecombineerd te worden met de aankoop van een garage en een privé kelderberging (in de ondergrondse verdieping). Kleinschalig gebouw bestaande uit 5 appartementen, 4 garages en een autostaanplaats / alle appartementen beschikken over ruime en zongerichte terrassen / 1 of 2 slaapkamers / individuele warmtepompen en zonnepanelen / direct beschikbaar / keuze van de keuken en badkamer gebeurt in samenspraak met de koper / hoogwaardige afwerking / BEN-appartementen (bijna energie neutraal) (*) enkel van toepassing als u voldoet aan de voorwaarden en de aankoop (akte) plaats vindt voor 1/1/2025 Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
291 000 €

2830 Tisselt

KOOP NU EN GENIET NOG VAN EEN AANKOOP AAN 6% BTW ! (*) Ontdek dit hoogwaardig afgewerkt appartement gelegen op het gelijkvloers van een kleinschalige, aangename residentie met hedendaagse architectuur. Prima gelegen en vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van A12, N16 en E19. BEN-Gelijkvloersappartement (74m²) met 1 slaapkamer, ingerichte keuken, wasplaats, wc, leefruimte (7,15m x 4,07m) die aansluit op een zuid-gericht terras en privé-tuin. Een aankoop dient gecombineerd te worden met de aankoop van een privé-autostaanplaats (buiten) en een privé kelderberging (in ondergrondse verdieping). Kleinschalig gebouw bestaande uit 5 appartementen, 4 garages en een autostaanplaats / alle appartementen beschikken over ruime en zongerichte terrassen / 1 of 2 slaapkamers / individuele warmtepompen en zonnepanelen / direct beschikbaar / keuze van de keuken en badkamer gebeurt in samenspraak met de koper / hoogwaardige afwerking / BEN-appartementen (bijna energie neutraal) (*) enkel van toepassing als u voldoet aan de voorwaarden en de aankoop (akte) plaats vindt voor 1/1/2025 Want to know more?

1 Bedroom(s) 74 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02
325 000 €

2830 Willebroek

Residentie Kapellenhof is a unique and innovative residential project built in 2009 in the Willebroek-Stad district, near the center in a quiet area with a private access road. The apartment is located on the first and top floor and has a private, covered access staircase. The layout of the apartment for sale in Willebroek is as follows: - Entrance hall with guest toilet - 2 spacious bedrooms (both 12m²) - technical room with condensing boiler - large bathroom with a new walk-in shower, double sink, bidet and toilet - very bright, open living space with fireplace and access to the living terrace (29m²). The terrace is partly equipped with a high-quality roof, an electric awning and atmospheric lighting. This makes it always pleasant to stay. - through the open living space, there is access to the kitchen, which has a double sink, gas fire and double electric ovens. - next to the kitchen, there is another spacious storage room with facilities for washing machine and dryer It is also mandatory to purchase 2 underground, private parking spaces and 2 storerooms. Finally, this apartment offers a number of additional advantages: - air conditioning installed in 2023 (connection still needs to be done) - alarm system - electric shutters in bedrooms - automatic screens Take this unique opportunity to become the owner of this apartment for sale in Willebroek and contact Dewaele Vastgoed in Mechelen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 108 32 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 41 12 83
239 000 €

2830 Willebroek

Looking for your apartment in the heart of Willebroek? This completely renovated gem has everything you need for a comfortable life. Imagine... You walk into the brand new, open kitchen where you enjoy a delicious breakfast while making plans for the day. The completely renovated bathroom invites you for a refreshing shower. But it gets even better! Because this apartment also has a cozy rooftop terrace, perfect for enjoying your morning coffee, reading a good book, or simply relaxing after a long day. It's your own private oasis in the bustling city. The central location means that everything Willebroek has to offer is right at your doorstep. Shops, restaurants, cafes, and public transportation are just a stone's throw away. This is your chance to fully enjoy city life without sacrificing comfort or style. Don't wait any longer and seize this unique opportunity to secure your new home in the center of Willebroek. Schedule a viewing today and discover for yourself why this renovated two-bedroom apartment with open kitchen, renovated bathroom, and charming rooftop terrace is the perfect place to make your dreams come true! Tim Van Campenhoudt ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 3 211 06 11
Flat - Apartment for sale Willebroek (RBJ53603)
279 000 €

2830 Willebroek

RUIM DUPLEX APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN AANGENAAM TERRAS. Gelegen op 2de verdieping van verzorgde residentie uitgerust met lift in het centrum van Willebroek vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, ... Vlotte bereikbaarheid dankzij nabijheid N16 en A12. 2de verdieping: Inkomhal met vestiaire / wc / ruime, aangename living met eetplaats en salon (36m²) / goed uitgeruste keuken met oven, microgolfoven, keramische kookplaat, ... / bergruimte - wasplaats / balkon. 3de verdieping: Nachthal / master bedroom met aansluitende bergruimte - dressing (4,16 x 4,16m) / 2 slaapkamers (4,5 x 3,93m; 3,4 x 3,35m) / comfortabele badkamer met ligbad, douche, wastafel en wc / aangenaam zon-gericht terras. Mogelijkheid tot aankoop garage in achtergelegen garagecomplex. Want to know more?

3 Bedroom(s) 130 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 3 298 02 02

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi gelijkvloers appartement met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet, mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 895 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi appartement op de 1ste verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet, mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi appartement op de 1ste verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet, mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW. Mooi appartement op de 2de verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met douche en dubbele lavabo en apart toilet, mooie inkomhal met ingebouwde vestiairekast en glazen deur naar leefruimte. Het terras grenst aan de leefruimte en biedt u een mooi zicht op een groene gemeenschappelijke tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36

LAATSTE KANS OM TE KOPEN AAN 6% BTW Zeer mooi groot appartement op de 2de verdieping met een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, 2 zeer ruime terrassen, 3 slaapkamers, toilet, 2 badkamer met douche en dubbele lavabo. De grote badkamer is ook uitgerust met bad en toilet.. De 2 ruime zonneterrassen grenzen aan de leefruimte bereikbaar via schuiframen en ver zicht op een aangename groene tuin. De verwarming wordt voorzien met een geothermische warmtepomp op zonnepanelen waardoor de stookkosten aanzienlijk lager liggen dan bij een gasketel. Het appartement voldoet aan de zuinigste energienormen om met deze dure energieprijzen te genieten van een betaalbaar wooncomfort. Het project "Rubenspark" is gelegen op de Mechelsesteenweg te Blaasveld, kort bij het centrum en op wandelafstand van een kleuter- en lagere school, en van verschillende winkelketens zoals Delhaize en Okay. Er is een vlotte bereikbaarheid via de A12 en de E19. Aan de zijde van de Mechelsesteenweg komt een mooi, hedendaags gebouw met 19 appartementen over 4 verdiepingen. Met een ruime keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen. Alle terrassen kijken uit op het groene en rustige binnen gebied aan de achterzijde. Achter de appartementen in de groene binnentuin creëren we 12 wooneenheden genoemd stapelwoningen. De gelijkvloerse 2 slaapkamer woningen zijn voorzien van een privatieve tuin en terras en de appartementen zijn allemaal voorzien van een ruim terras. Het project beschikt over een ondergrondse keldergarage en mooie gemeenschappelijke tuinen. In dit groene kader, zal dit project vooral de focus leggen op hedendaagse architectuur en uitgedachte buitenaanleg om een bijzondere woongelegenheid te creëren. Want to know more?

3 Bedroom(s) 143 56 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 15 27 70 36
229 000 €

2830 Willebroek

Dit appartement is helemaal gerenoveerd en gelegen op wandelafstand van centrum en treinstation; indeling: ruime woonkamer met open nieuwe keuken. Grote inkomhal die toegang geeft tot de 2 lichtrijke slaapkamers. Overal nieuwe dubbele beglazing in nieuwe omlijsting. Electriciteit is conform. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk via lift.Momenteel is het appartement verhuurd aan 956 euro per maand (inclusief kosten voor water en verwarming), met een jaarlijkse afrekening aan de hand van het werkelijk verbruik. Wenst u een bezoek mag u ons steeds contacteren via ### of via tel: 052/41.41.94referentie: 4718 Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
229 000 €

2830 Willebroek

Appartement met drie slaapkamers in het centrum van Willebroek De Algemene Vergadering heeft eind vorig jaar goedkeuring gegeven voor een volledige vernieuwing van het dak. Volgens het EPC-rapport zou deze aanpassing het appartement aan een B label helpen en dus onmiddellijk de renovatieverplichting volbrengen. Deze kost zal gedragen worden door alle mede-eigenaars. Ligging: Het appartement is gelegen in de Dokter Persoonslaan te Willebroek. Dankzij de centrale locatie zijn alle voorzieningen zoals scholen en winkels op wandelafstand van het appartement. Bovendien is Willebroek uitstekend gelegen voor zijn verbinding met de A12 en de E19 Brussel/Antwerpen. Indeling: U betreedt het appartement via de gemeenschappelijk inkomhal om zo op de tweede verdieping uit te komen. Hier treft u een ruime inkomhal aan die u toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. Beginnen doen we in de zeer grote en lichtrijke woonkamer. U vindt hier meer dan genoeg plaats om een salon en een eetkamer te installeren. Aansluitend kunt u ook de keuken vinden. Verder treft u in het appartement nog drie ruime slaapkamers aan. Tot slot is er nog de badkamer. Deze beschikt over een dubbele lavabo en een douche. EPC: 590 kWh/m²/jaar Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 124 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 79 46 46
209 000 €

2830 Willebroek

Dit appartement is helemaal gerenoveerd en gelegen op wandelafstand van centrum en treinstation; indeling: ruime woonkamer met open nieuwe keuken. Grote inkomhal die toegang geeft tot de 2 lichtrijke slaapkamers. Overal nieuwe dubbele beglazing in nieuwe omlijsting. Electriciteit is conform. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk via lift.Wenst u een bezoek mag u ons steeds contacteren via ### of via tel: 052/41.41.94referentie: 5018 Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 52 41 41 94
319 000 €

2830 Willebroek

In 2023, this apartment in Willebroek was completely renewed. Both energetically and the interior were fully addressed. The apartment therefore receives a favourable EPC label B. Furthermore, it has a gross living area of no less than 144 m². The layout of the apartment is as follows: Ground floor: - spacious, private entrance hall (with bike storage) with guest toilet First floor: - spacious living room with modern, open, wood-look kitchen with dishwasher, electric stove, built-in refrigerator and freezer - storage room with connection for washing and drying machines - bathroom with a walk-in shower, only washbasin and toilet Second floor: - 3 very spacious bedrooms (22m², 16m² and 13m²) - toilet What are the advantages of this apartment for sale in Willebroek? - Private entrance hall - 3 bedrooms - center of Willebroek close to shops, public transport and restaurants More interested in this apartment for sale in Willebroek? Do not hesitate to contact Dewaele real estate group, Mechelen office. Want to know more?

3 Bedroom(s) 144 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 15 41 12 83

More info on properties for sale or for rent - Willebroek (2830) + Suburbs

Apartment for Sale in Willebroek

For those interested in apartment living, Willebroek offers an appealing market with 87 flats currently available, ranging from €185,000 to €805,000. These apartments make up 23.6% of the local housing types, with options largely concentrated in modern flat blocks that cater to diverse lifestyles - from young professionals to smaller families looking for urban convenience.

The apartments in Willebroek are part of a community where the majority of residents enjoy ownership of their dwellings. This sense of permanence and community is complemented by the town’s infrastructure which supports a quality lifestyle with ample shopping, dining, and recreational activities. Architecturally, the flats typically reflect modern design principles, focusing on maximizing space and light, making them both practical and aesthetically pleasing living solutions.

Residents of Willebroek benefit from excellent connectivity. Located just minutes away from major motorways like A12 and A1/E19, and with reliable public transport links including buses and nearby train stations, commuting is made easy. The town’s proximity to Antwerp International Airport adds to its appeal for frequent travelers. Additionally, the presence of various multinational corporations in domains like consultancy and IT around Willebroek provides ample employment opportunities close to home.

Show all Show less