Flat for sale - Wortegem-Petegem

12 results (1 - 12)

9790 Petegem

219 478 € - 340 213 €

Deze nieuwbouw residentie 'Kastanjehof' is opgebouwd uit 19 appartementen, gesitueerd in een groene omgeving. Deze appartementen zijn energiezuinige (BEN) entiteiten. De Vlaamse overheid voerde het BEN-begrip in. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. De introductie van eigen zonnepanelen, vloerverwarming, passend ventilatiesysteem, hoogwaardige isolatie …, resulteert in een E-peil lager dan 30. Om de bouw van dergelijke wooneenheden te stimuleren, krijgt u gedurende de eerste vijf jaar tot 50 % korting op de onroerende voorheffing! Maar nog belangrijker is dat u alzo voldoet aan de toekomstige isolatie-vereisten. De residentie 'Kastanjehof' is gelegen in een vlot bereikbare en groene omgeving: u kijkt van op het terras naar het omliggende park. Dit wordt gecombineerd met moderne appartementen en de mogelijkheid om een persoonlijke touch te geven aan het interieur (keuken, tegels ... dienen nog gekozen te worden). Kortom, een energiezuinig én uniek leefappartement op een strategische locatie in Wortegem-Petegem. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 69 - 113 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Wortegem-Petegem (RBI85380)
258 110 €

9790 Wortegem-Petegem

Prachtig nieuwbouw BEN appartement, gelegen nabij een gemeentelijk park. Het appartement is ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De open leefruimte creëert een gevoel van ruimte. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een aanpalende bergruimte. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, een afzonderlijke badkamer en een apart toilet. Voor elk appartement is er een open autostaanplaats voorzien, er is tevens een afgesloten en overdekte fietsenstalling voorzien. De woning is gelegen in Wortegem-Petegem, een rustige en groene omgeving met tal van voorzieningen in de buurt. - 7 minuten van het centrum en station van Oudenaarde. (Auto) - 8 min.: Recreatiedomein Donk Oudenaarde (Fiets) - 3 minuten: aansluiting N60 Oudenaarde-Gent - 15 minuten: aansluiting E17 Gent-Kortrijk Midden in de Vlaamse Ardennen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Wortegem-Petegem (RBI85379)
219 884 €

9790 Wortegem-Petegem

Wonen aan het park ! Dit prachtig BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement in Wortegem-Petegem biedt een comfortabele standaard. Het appartement is ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval. De open leefruimte creëert een gevoel van ruimte en vrijheid. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Er is 1 ruime slaapkamer met een aanpalende badkamer. Verder is er nog een apart toilet en een bergruimte. Voor iedere wooneenheid is er een open autostaanplaats voorzien. In het woonproject is er tevens een afgesloten en overdekte fietsenstalling. De woning is gelegen in Wortegem-Petegem, een rustige en groene omgeving met tal van voorzieningen in de buurt. - 7 minuten: het centrum en station van Oudenaarde. (Auto) - 8 minuten: Recreatiedomein Donk Oudenaarde (Fiets) - 3 minuten: aansluiting N60 Oudenaarde-Gent - 15 minuten: aansluiting E17 Gent-Kortrijk Midden in de Vlaamse Ardennen! Want to know more?

1 Bedroom(s) 69 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 9 380 24 74
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84660)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie terras (9,87 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 73 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84658)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi terras (10,61 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84656)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 1 slaapkamer en heeft een mooie terras (17,49 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

1 Bedroom(s) 69 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84655)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi en ruim terras (17,40 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84652)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,41 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84650)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (38,32 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84647)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (72,92 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Ground floor for sale Petegem (RBE84645)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,04 m²) Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!Dit appartement, 0 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers, heeft een mooie, ruime terras (22,80 m²) en een privé tuin (68,04 m²) Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 23 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04
Flat - Apartment for sale Petegem (RBE84654)

Energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u! Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal) Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte. Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen. Dit appartement, 1 ### m²), beschikt over 2 slaapkamers en heeft een mooi en ruim terras (28,79 m²). Parkeerplaats bij aan te kopen aan € 9.500. Hier beleef jij je woondroom!! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Want to know more?

3 Bedroom(s) 113 29 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 55 30 40 04

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Wortegem-Petegem (9790) + Suburbs.

Dit stijlvolle appartement maakt deel uit van Residentie Hugo, ons nieuwbouwproject in het centrum van Ingooigem.Het project omvat bijna-energieneutrale appartementen en woningen in een aantrekkelijke moderne architectuur.Appartement 0.01 biedt jou alle comfort: een mooie inkomhal, open ingedeelde leefruimte met grote raampartij, mooi terras van 21 m², afgewerkte eilandkeuken en badkamer, 2 slaapkamers, apart toilet en berging met wasplaats.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is voorzien van een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Er is een ondergrondse parkeerplaats of garage voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Dit energiezuinige appartement maakt deel uit van Residentie Hugo, ons nieuwbouwproject in het centrum van Ingooigem.Het project omvat bijna-energieneutrale appartementen en woningen in een aantrekkelijke moderne architectuur.Dit appartement biedt jou o.m. een lichtrijke open ingedeelde leefruimte met eethoek, eilandkeuken en zithoek, een mooi zuid gericht terras van 16 m², 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer, apart toilet en wasplaats/berging.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is voorzien van een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Er is een ondergrondse parkeerplaats of garage voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10

Dit energiezuinige appartement maakt deel uit van Residentie Hugo, ons nieuwbouwproject in het centrum van Ingooigem.Dit dakappartement biedt jou naast een fantastisch uitzicht ook een open ingedeelde leefruimte met eethoek, eilandkeuken en zithoek, een ruim zonneterras, 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer, apart toilet en wasplaats/berging.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is voorzien van een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Er is een ondergrondse parkeerplaats of garage voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 112 52 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10
Flat - Apartment for sale Anzegem (RBK37972)
259 000 €

8570 Anzegem

De liggingResidentie 'Vivarius', opgericht in 2019, is gelegen pal in het centrum van Vichte, op wandelafstand van allerhande winkels, horecazaken en overige faciliteiten. Tevens is het openbaar vervoer (waaronder het station van Vichte!) op wandelafstand bereikbaar. Het op- & afrittencomplex van de E17 is gelegen op ca 5 km. van het gebouw, centrumsteden Kortrijk-Gent bereikt u op respectievelijk 20 à 35 min. rijden. Het appartement zelf, gelegen op de eerste verdieping, alsook zijn zuid gerichte terras situeren zich aan de achterzijde van het gebouw, waardoor u kan genieten van een rustige omgeving doch met alle voorzieningen binnen handbereik.Het appartementVolledig instapklaar appartement voorzien van diverse luxueuze afwerkingen. Zo bevat het keukenmeubel ondermeer een natuurstenen werkblad en zijn de ramen in de woonkamer voorzien van vliegramen/verduisterende geautomatiseerde screen. Dankzij zijn recente bouwjaar hoeft u zich geen zorgen te maken naar energiezuinigheid toe (nl. A-label), alsook beschikt u uiteraard over een asbestveilig appartement alsmede een volledige conforme elektrische installatie. Een lift is aanwezig in het gebouw.De indelingInkom - apart toilet - ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken voorzien van eiland en toegang tot het zuid gerichte terras van maar liefst 19 m² groot - 2 slaapkamers - berging - badkamer met lavabomeubel en instapbad;Tevens beschikt u over 2 autostaanplaatsen op de privatieve parking achteraan het gebouw.Troeven- centrale ligging doch rustige omgeving vanuit het appartement!- ruim zuid gericht terras!- volledig instapklaar (energiezuinig én luxueuze afwerking)!- energiezuinig!Voor meer informatie of een bezoek reageer via het contactformulier of stuur naar ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 77 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 474 60 84 02
Flat - Apartment for sale Anzegem (RBJ98367)
238 000 €

8570 Anzegem

Centraal gelegen RUIM gelijkvloers APPARTEMENT met 2 SLK, en groot TERRAS. INDELING: inkom, apart toilet, grote gezellige leefruimte met open geïnstalleerde keuken, grote handige berging, nachthal, 2 slaapkamers, extra berging en badkamer. Grote achterliggende parking, centrale ligging, recent gebouw. TROEVEN: dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, energiezuinig, tevens ideale investering. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 100
contact
details
Email
Call
+32 486 60 66 00
Flat - Apartment for sale Anzegem (RBI15850)

Dit stijlvolle appartement maakt deel uit van Residentie Hugo, ons nieuwbouwproject in het centrum van Ingooigem.Het project omvat bijna-energieneutrale appartementen en woningen in een aantrekkelijke moderne architectuur.Appartement 0.02 biedt jou o.m. een mooie inkomhal, open ingedeelde leefruimte met grote raampartij, een mooi zongericht terras van 18 m², ingerichte eilandkeuken en badkamer, apart toilet en berging met wasplaats.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing.Een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen worden standaard voorzien. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar.Er is een ondergrondse parkeerplaats of garage voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling. Want to know more?

1 Bedroom(s) 73 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10
Flat - Apartment for sale Anzegem (RBI15846)

Dit energiezuinige appartement maakt deel uit van Residentie Hugo, ons nieuwbouwproject in het centrum van Ingooigem.Het project omvat bijna-energieneutrale appartementen en woningen in een aantrekkelijke moderne architectuur.Dit appartement biedt jou o.m. een lichtrijke open ingedeelde leefruimte met eethoek, eilandkeuken en zithoek, een mooi zonneterras, 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer, apart toilet en wasplaats/berging.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is voorzien van een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Er is een ondergrondse parkeerplaats of garage voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar en jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Want to know more?

2 Bedroom(s) 103 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10
Flat - Apartment for sale Anzegem (RBI15844)

Dit energiezuinige appartement maakt deel uit van Residentie Hugo, ons nieuwbouwproject in het centrum van Ingooigem.Het project omvat bijna-energieneutrale appartementen en woningen in een aantrekkelijke moderne architectuur.Dit appartement biedt jou o.m. een lichtrijke open ingedeelde leefruimte met eethoek, eilandkeuken en zithoek, een mooi zuid gericht terras van 16 m², 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer, apart toilet en wasplaats/berging.Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is voorzien van een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie en zonnepanelen.Er is een ondergrondse parkeerplaats of garage voorzien, net als extra bergingen en een fietsenstalling.Danneels werkt jouw appartement sleutel-op-de-deur voor je af met vaste afspraken over budget & timing. Jij kiest jouw keuken, badkamer & vloeren uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar. Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 16 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 50 47 10 10