Flat for sale - Zonhoven

9 results (1 - 9)

3520 Zonhoven

277 000 € - 382 000 €

Wil je centraal wonen, maar toch rustig? Dan is woonbuurt Kleine Hemmenweg te Zonhoven helemaal iets voor jou! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met nieuwe gezinswoningen en appartementen, vlak bij invalswegen en openbaar vervoer. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalsbasis om even tot rust te komen. Alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers, een ingerichte keuken en badkamer, een tuin en een carport. Wel zo handig als je thuiskomt met je boodschappen. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een zonnig terras en een gemeenschappelijke fietsenberging. Ook de hoogte van de appartementsblokken is beperkt, waardoor de buurt een open en ruim karakter krijgt. Je woont hier net buiten het centrum van Zonhoven. Bakkers, scholen, winkels, horeca en sportvereniging bevinden zich allemaal op fiets- en wandelafstand. Ook Hasselt bereik je in een twintigtal minuten met de wagen. Even uitwaaien? Dan is natuurgebied De Teut een echte aanrader.Nieuwsgierig? Contacteer onze verkoopster Inge telefonisch ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 - 126 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 26 07 40
398 000 €

3520 Zonhoven

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Dit ruime appartement is te betreden via de zijkant van het gebouw. Bij het betreden komen we in de bijkeuken, aansluitend met de wasplaats/technische ruimte. In deze ruimte genieten we van veel lichtinval en ze geeft onmiddellijk toegang tot de achterliggende tuin met vijver. Aansluitend aan de bijkeuken komen we in een een ruime trap hal met inbouwkasten. De trap in hout geeft meteen toegang tot het appartement. Boven hebben we links de volledig gerenoveerde badkamer die voorzien is van onderhoudsvriendelijke tegels, een inloopdouche, enkele lavabo en hangtoilet. Verder in de hal hebben we 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 volledig gerenoveerd is. De beide slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een 2 persoons slaapkamer. Aan de rechterkant van de trap hebben we een nachthal die rechts uitgeeft in de volledig ingerichte keuken met vaste ontbijttafel. De mooie ruime woonkamer omgeven door veel ramen is aansluitend aan de keuken. Hier hebben we ook de gezelligheid van een kachel voor extra gezelligheid. Een 2de salon bevindt zich achter een tussenmuur. Deze ruimte kan ook dienen als bureau. De volledige ruimte is voorzien van een parketlaminaat wat veel warmte uitstraalt. Hier kan u ontspannen na een drukke werkdag. De U vormige leidraad maakt dat u een perfecte verbinding heeft met alle ruimtes. Op het gelijkvloers is er een tweede wooneenheid van 90m² met 2 slaapkamers, dressing, privé terras en carport. Dit appartement is niet apart te verkopen maar kan ideaal dienen voor inwonende kinderen of om een zelfstandig bijberoep uit te oefenen. Pluspunten: -Carport -Gerenoveerde badkamer -TOP ligging -fietsafstand van winkels, scholen -Op een boogscheut van de E313/E314 -Goede verbinding naar andere steden zoals Hasselt Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

4 Bedroom(s) 260 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
209 000 €

3520 Zonhoven

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Appartement met 3 slaapkamers en garage! In Zonhoven, vlakbij het natuurgebied “de Teut” waar u kan genieten van de natuur, vinden we dit appartement in een kleinschalig gebouw met 2 wooneenheden. Bij het betreden van het gebouw komen we in de gemeenschappelijke hal. Via hier hebben we op het gelijkvloers meteen toegang tot het appartement, waar u in een ruime L-vormige woonkamer komt, voorzien van grote ramen. Gescheiden van de woonkamer komen we in de hedendaagse keuken die voorzien is van een inductievuur. De 3 slaapkamers en de badkamer die voorzien is van bad en een enkele lavabo liggen aan de achterkant van het gebouw en zijn te bereiken via de nachthal nachthal. Dit appartement is instap klaar maar kan toch enkele kleine opfriswerken gebruiken! Pluspunten: - Geen gemeenschappelijke kosten - Ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval - 3 slaapkamers - Garage - parkeergelegenheid voor het appartementsgebouw - Recente gasketel van 2019 Omgeving - Op 2km van het centrum van Zonhoven - Goede bereikbaarheid omwille van de op -en afrit E314 - Vlakbij natuurgebied De Teut waar men kan genieten van prachtige natuur Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

3 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
209 000 €

3520 Zonhoven

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Appartement met 3 slaapkamers en garage! In Zonhoven, vlakbij het natuurgebied “de Teut” waar u kan genieten van de natuur, vinden we dit gelijkvloers appartement in een kleinschalig gebouw met 2 wooneenheden. Bij het betreden van het gebouw komen we in de gemeenschappelijke hal. Via hier hebben we op het gelijkvloers meteen toegang tot het appartement, waar u in een ruime L-vormige woonkamer komt voorzien van grote ramen. Gescheiden van de woonkamer komen we in de hedendaagse keuken die voorzien is van een inductievuur. De 3 slaapkamers en de badkamer die voorzien is van bad en een enkele lavabo liggen aan de achterkant van het gebouw en zijn te bereiken via de nachthal. Dit appartement is instap klaar maar kan toch enkele kleine opfriswerken gebruiken! Pluspunten: - Geen gemeenschappelijke kosten - Ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval - 3 slaapkamers - Garage - Veel parkeergelegenheid voor het appartementsgebouw - Recente gasketel van 2019 Omgeving - Op 2km van het centrum van Zonhoven - Goede bereikbaarheid omwille van de op -en afrit E314 - Vlakbij natuurgebied De Teut waar men kan genieten van prachtige natuur Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

3 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
  Zonhoven (RBK35632)

3520 Zonhoven

277 000 € - 409 900 €

NIEUW AANBOD EXCLUSIEVE APPARTEMENTENIn het hart van Zonhoven breiden we De Kwint uit met een karaktervol, laatste volume waar het uiterst comfortabel wonen wordt. Dit dankzij de uitstekende ligging, de imposante architectuur, de ruime terrassen en de groene binnentuin. Bovendien is deze laatste reeks appartementen en penthouses ontworpen met wat extra luxe en cachet maar ook met een knap uitzicht op groen en het (binnenkort) splinternieuwe dorpsplein … of allebei!In dit nieuwe volume zijn er diverse types appartementen beschikbaar, telkens met minstens één terras. Voor ieder wat wils dus. Eenslaapkamerappartementen tweeslaapkamerappartementen Drieslaapkamerappartementen Penthouses met twee of drie slaapkamers COMFORT EN DUURZAAMHEIDDe stijlvolle architectuur herbergt een doordacht comfort en een kwalitatieve inrichting te kiezen in gerenommeerde toonzalen. Bovendien kan je rekenen op een energiezuinige structuur. Zo worden er geen fossiele brandstoffen gebruikt voor de verwarming.Over bereikbaarheid en mobiliteit moet je je ook geen zorgen maken: er zijn een ondergrondse parking, voldoende fietsstallingen, een bushalte nabij en een parking voor deelwagens voorzien. En via een autoluwe doorsteek tussen de Heuvenstraat en de Grote Eggenstraat ben je te voet of met de fiets zo op het kerkplein.LUXUEUZE LICHTINVALExtra veel aandacht ging ditmaal naar de lichtinval. Zo kan je opteren voor een doorzonappartement met raampartijen aan voor- en achterzijde. En ook een hoekappartement is mogelijk als je van ’s morgens tot ’s avonds van helder daglicht wil profiteren.VERNIEUWDE DORPSKERNZonhoven evolueert en vernieuwt. Niet enkel deze comfortabele appartementen zijn er een knappe aanwinst, de volledige dorpskern wordt opnieuw ingericht.Die heraanleg omvat onder meer een mooi gemeenteplein met groen en een waterpartij. De Roosterbeek wordt immers blootgelegd langs de kerk. Daarnaast wordt er ca. 3.000 m² aan verharding verwijderd om plaats te maken voor groenzones.In de gebouwen van De Kwint komen er bovendien heel wat handelspanden, een politiekantoor, fijne horecazaken en niet te vergeten een splinternieuwe polyvalente zaal om de oude Kwint te vervangen.NATUUR IN DE NABIJHEIDMet de fiets of te voet door de bossen, heide en velden trekken? Daarvoor moet je niet ver gaan. De natuurgebieden De Wijers, De Teut, Wijvenheide en Ter Donk bevinden zich slechts op enkele kilometers afstand. Ideaal als je even de stilte wil opzoeken.Kortom: wie koopt in De Kwint woont op een toplocatie in Zonhoven!Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website via dekwint.be . Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s) 3 unit(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 21 12 11
Flat - Apartment for sale Zonhoven (RBK57440)

LUXE 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENTIn de Kwint in Zonhoven zijn we gestart met de laatste uitbreiding van dit prachtige project waar comfortabel wonen centraal staat.Dit laatste volume biedt een perfecte combinatie van uitstekende ligging, indrukwekkende architectuur, ruime terrassen en een groene binnenplaats, voor een unieke woonsfeer.De stijlvolle architectuur herbergt een doordacht comfort en een kwalitatieve inrichting te kiezen in gerenommeerde toonzalen. Bovendien kan je rekenen op een energiezuinige structuur. Zo worden er geen fossiele brandstoffen gebruikt voor de verwarming.Over bereikbaarheid en mobiliteit moet je je ook geen zorgen maken: er zijn een ondergrondse parking, voldoende fietsstallingen, een bushalte nabij en een parking voor deelwagens voorzien. En via een autoluwe doorsteek tussen de Heuvenstraat en de Grote Eggenstraat ben je te voet of met de fiets zo op het kerkplein.Wonen op een toplocatie in Zonhoven.Zonhoven evolueert en vernieuwt. Niet enkel deze comfortabele appartementen zijn er een knappe aanwinst, de volledige dorpskern wordt opnieuw ingericht.Met de fiets of te voet door de bossen, heide en velden trekken? Daarvoor moet je niet ver gaan. De natuurgebieden De Wijers, De Teut, Wijvenheide en Ter Donk bevinden zich slechts op enkele kilometers afstand. Ideaal als je even de stilte wil opzoeken.Kortom: wie koopt in De Kwint woont op een toplocatie in Zonhoven!Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website via kolmont.com. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 21 12 11
Flat - Apartment for sale Zonhoven (RBK42706)

LUXE 3-SLAAPKAMERAPPARTEMENTIn het hart van Zonhoven breiden we De Kwint uit met een karaktervol, laatste volume waar het uiterst comfortabel wonen wordt. De uitbreiding van De Kwint omvat een karaktervol laatste volume, waar comfortabel wonen centraal staat. De perfecte mix van uitstekende ligging, imposante architectuur, ruime terrassen en groene binnentuin zorgen voor een unieke woonervaring. De appartementen zijn ontworpen met extra luxe en bieden een prachtig uitzicht op het groen en het (binnenkort) splinternieuwe dorpsplein.Dit ruime drieslaapkamerappartement biedt niet alleen hoogwaardig comfort, maar is ook energiezuinig ontworpen, waardoor je kunt genieten van een milieubewuste leefomgeving zonder in te leveren op luxe. Speciale aandacht is besteed aan maximale lichtinval, waardoor je kunt genieten van een overvloed aan natuurlijk licht in je appartement.Maak je geen zorgen over mobiliteit en bereikbaarheid, want een ondergrondse parking, voldoende fietsenstallingen, een nabijgelegen bushalte en deelwagenparking zijn allemaal voorzien voor optimaal gemak.Wonen op een toplocatie in Zonhoven.Zonhoven evolueert en vernieuwt. Niet enkel deze comfortabele appartementen zijn er een knappe aanwinst, de volledige dorpskern wordt opnieuw ingericht.Met de fiets of te voet door de bossen, heide en velden trekken? Daarvoor moet je niet ver gaan. De natuurgebieden De Wijers, De Teut, Wijvenheide en Ter Donk bevinden zich slechts op enkele kilometers afstand. Ideaal als je even de stilte wil opzoeken.Kortom: wie koopt in De Kwint woont op een toplocatie in Zonhoven!Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website via dekwint.be. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 21 11 52
Flat - Apartment for sale Zonhoven (RBK29198)
Make offer from 309 900 €

3520 Zonhoven

LUXE 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENTENIn de Kwint in Zonhoven zijn we gestart met de laatste uitbreiding van dit prachtige project waar comfortabel wonen centraal staat.Dit laatste volume biedt een perfecte combinatie van uitstekende ligging, indrukwekkende architectuur, ruime terrassen en een groene binnenplaats, voor een unieke woonsfeer.De stijlvolle architectuur herbergt een doordacht comfort en een kwalitatieve inrichting te kiezen in gerenommeerde toonzalen. Bovendien kan je rekenen op een energiezuinige structuur. Zo worden er geen fossiele brandstoffen gebruikt voor de verwarming.Over bereikbaarheid en mobiliteit moet je je ook geen zorgen maken: er zijn een ondergrondse parking, voldoende fietsstallingen, een bushalte nabij en een parking voor deelwagens voorzien. En via een autoluwe doorsteek tussen de Heuvenstraat en de Grote Eggenstraat ben je te voet of met de fiets zo op het kerkplein.Extra veel aandacht ging ditmaal naar de lichtinval. Zo kan je opteren voor een doorzonappartement met raampartijen aan voor- en achterzijde. En ook een hoekappartement is mogelijk als je van ’s morgens tot ’s avonds van helder daglicht wil profiteren.Wonen op een toplocatie in Zonhoven.Zonhoven evolueert en vernieuwt. Niet enkel deze comfortabele appartementen zijn er een knappe aanwinst, de volledige dorpskern wordt opnieuw ingericht.Met de fiets of te voet door de bossen, heide en velden trekken? Daarvoor moet je niet ver gaan. De natuurgebieden De Wijers, De Teut, Wijvenheide en Ter Donk bevinden zich slechts op enkele kilometers afstand. Ideaal als je even de stilte wil opzoeken.Kortom: wie koopt in De Kwint woont op een toplocatie in Zonhoven!Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. ### Onze bouwadviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website via kolmont.com. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 21 12 11
Flat - Apartment for sale Zonhoven (RBJ82890)
420 000 €

3520 Zonhoven

PRACHTIG GERENOVEERDE, ENERGIEZUINIGE (A-LABEL) EN RIANTE APPARTEMENTEN MET 3 RUIME SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN ZONNETERRAS IN ZONHOVEN! Vlakbij het centrum van Zonhoven, vinden we aan de Herestraat op huisnummer 115 deze instapklare appartementen terug. Op wandel en/of fietsafstand vind je alle voorzieningen zoals scholen, winkels, banken, restaurants en het openbaar vervoer terug. Op efficiënte wijze bereik je van hieruit de E314, alsook de N74 (verbindingsweg Hasselt - Helchteren). Een te waarderen ligging met andere woorden, voor zowel jong als oud. De building dateert initieel uit 1978 maar werd dit jaar in 2023, totaal gerenoveerd. Zo goed als alles (isolatie, elektriciteit, waterleidingen, afvoeren, verwarming met warmtepomp, ventilatiesysteem en zonnepanelen, ramen en deuren, en ruimten van A-Z) in deze appartementen werden vernieuwd. Ze werden in een moderne stijl met landelijke toets afgewerkt en ademen op en top gezelligheid uit. Op de vloeren werd gebruik gemaakt van een knappe keramische parkettegel, in de slaapkamers plaatste men hoogwaardige laminaat. De ingrijpende energetische renovaties hebben een strak A-label tot gevolg. Ondanks de grootte van de appartementen dient men dus niet te vrezen voor grote rekeningen! Op de eerste verdieping vind je eerst een ruime inkomhal met aansluitend het gastentoilet en de berging/wasruimte terug, gevolgd door een eerste badkamer en een riante living met meer dan voldoende plaats voor zit- en eethoek. Daarna tref je de leefkeuken met veel natuurlijke lichtinval dankzij het grote schuifraam, dat toegang biedt naar het terras. De strakke maatkeuken bevat de nodige toestellen (combi-oven, inductiekookplaat en ijskast van het merk BEKO en ZANUSSI) en een tof eiland zijn een echte eye-catcher. De riante woonkamer geeft ons via een stijlvolle houten trap toegang tot de tweede verdieping. Hier tref je eerst de nachthal, een extra badkamer en 3 meer dan ruime slaapkamers. Het onderhoudsvriendelijke zonneterras geeft de nodige privacy en parkeergelegenheid voor minstens 2 wagens worden hier voor de deur gegarandeerd. Fietsen kunnen opgeborgen worden in de prive tuinberging op het gelijkvloers. In dit geheel dienen enkel nog schilderwerken te gebeuren waarna men klaar is om te verhuizen. Mensen die de voordelen van een appartement willen combineren met de grootte van een huis, vlakbij Zonhoven-centrum met ideale verbindingsmogelijkheden, zijn hier aan het juiste adres. Interesse om deze parels zelf te komen bewonderen? Contacteer ons op ### of mail naar ### . Opmerking: u vindt alle wettelijk verplichte documenten op onze website terug onder "downloads". Want to know more?

3 Bedroom(s) 162 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 96 51 76

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Zonhoven (3520).

265 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Knap appartement met ruim terras op het zuiden! Voor een goede bereikbaarheid is de ligging top! Gelegen op de verbindingsweg tussen Genk en Houthalen en op 5 minuten afstand van de autosnelweg. Dit knap en lichtrijk appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van dit goed onderhouden gebouw. Deze zeer aangename en rustige residentie van 1985 telt 4 eenheden, met enkel dit appartement op de bovenste verdieping. De woonkamer is erg ruim en geeft toegang tot het zonnig terras. De volledig afgewerkte keuken is praktisch en verzorgd met alle toestellen aanwezig. De drie slaapkamers zijn ruim en in te richten naar eigen wens. De master bedroom heeft een ensuite badkamer met douche. Momenteel is één van de slaapkamers ingericht als dressing en wasplaats. Ondanks de leeftijd heeft het appartement een mooie EPC-score. Dit komt mede door de privatieve zonnepanelen die er liggen. Voor deze panelen zijn er nog certificaten tot 2031 beschikbaar. Kortom, een perfect appartement voor een gezin vanwege de rust en de ruimte. Als laatste is er een parking vooraan het gebouw en een garagebox achteraan (€20.000). Extra's: - Verhuurd met goed rendement - Zonnepanelen (certificaten tot 2031) - Aankoop garagebox & staanplaats Want to know more?

3 Bedroom(s) 136 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 49 65 60
233 850 €

3530 Houthalen-Helchteren

Residentie Albatros – Helchteren (1 appartement beschikbaar aan 6%) Residentie Albatros is een instap klaar nieuwbouwproject met grote ondergrondse parking die gelegen is aan de Kazernelaan 97-99 te Helchteren. Het project omvat 15 prachtige appartementen in een bosrijke omgeving en op wandelafstand van kasteel Den Dool en de supermarkt. Elk appartement heeft een privé terras/privé tuin en 2 à 3 slaapkamers. Als koper heeft u volledige inspraak in de afwerking van het appartement. Koopt u het als investering? Bij Pelter Makelaardij beschikken we over een verhuurdienst, die indien u wenst de verhuur op zich neemt. Wenst u meer informatie of heeft u vragen over dit project? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### of via mail: ### Prijs: vanaf € 233.850 exclusief kosten PS: VERLAAGD BTW-TARIEF 6%: vraag naar de wettelijke voorwaarden ! REEDS VERKOCHT: app 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 NOG BESCHIKBAAR: app 15 Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 45 02 80
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBK41854)
317 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Ontdek dit unieke appartement in Residentie Kennes, een modern nieuwbouwproject gelegen in het bruisende centrum van Lillo. Met een kwalitatieve en duurzame afwerking biedt dit appartement een unieke woonervaring. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruim zuid-oostelijk gelegen terras waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Bovendien is het volledig geschilderd en is er een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging voorzien, zodat uw wagen veilig staat en u voldoende opbergruimte heeft. Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en koeling is dit appartement energiezuinig (E-peil 20) en milieuvriendelijk. Door de centrale ligging is het het centrum van Houthalen, Helchteren en Zolder slechts op enkele minuten rijden en ligt de E314 op een steenworp , waardoor u snel en eenvoudig alle richtingen uit kunt. Daarnaast heeft dit appartement toegang tot de gemeenschappelijke achtertuin, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Kortom, dit appartement combineert comfort, luxe en duurzaamheid, waardoor het de ideale plek is om te wonen. Prijs is zonder autostaanplaats (€ 25.000) & kelderberging (€ 7.500). Deze zijn verplicht aan te kopen. Verkoop valt onder het BTW-stelsel (21% BTW) Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 498 73 32 06
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBK40121)
339 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Weg naar Zwartberg 72 te Houthalen Helchteren - Prachtig gelijkvloers appartement met eigen ingang en eigen oprit!Met veel trots bieden wij u dit prachtig gelijkvloers appartement aan in Houthalen, dat zeer veel pluspunten en extra troeven heeft.Dit gelijkvloers appartement geeft het gevoel in een huis te wonen in plaats van in een appartementsgebouw, dat komt vanwege de eigen private ingang, en de oprit die langs het appartement doorloopt die enkel toegang geeft tot uw private tuin. Deze oprit en tuin is volledig voorzien van klinkers, en is afsluitbaar met een automatische poort. Achteraan in de tuin staat nog een unit waar huidige bewoners een bijberoep in uitoefenen. Hier is alles voorzien om instapklaar te kunnen beginnen met schoonheidsverzorging. Deze hoort ook bij het onroerend goed. Buiten hebben we ook nog een grote private veranda.Bij het betreden van het appartement valt meteen op hoeveel ruimte en natuurlijke lichtinval we hier hebben. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer, en het toilet is apart. Alle kamers en de inkomhal zijn voorzien van inbouwkasten. Deze passen perfect bij het appartement, en worden dus ook eigendom van de kopers. De open keuken met achterliggende berging is een genot voor wie graag kookt, of voor wie graag ontbijt aan het eiland.Het valt ook zeer hard op dat op dit appartement niet bespaard werd bij de aankoop door de verkoper. Zo is heel het appartement voorzien van degelijke deuren met een houtlook, in plaats van standaard schildersdeuren, overal zijn er spots voorzien, er zijn zelfs wandspots in de living!Tot slot hoort bij dit appartement ook nog een ondergrondse staanplaats, voor wie zijn wagen in de winter toch ook graag binnen zet! En een ondergrondse bergruimte.De algemene kosten van de gemeenschap bedragen ongeveer €90,00 per maand.Heeft deze advertentie jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bezichtiging! Heb je zelf ook een eigendom dat verkocht/verhuurd moet worden? Dan helpen we jou ook daar graag mee verder!Tot binnenkort! Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 89 30 87 00
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBK09305)
359 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Een straf, stijlvol & design woonproject in centrum Houthalen: dat is waar “In ’t Veld” voor staat. Niemand minder dan architect Stéphane Beel ontwierp met veel zorg een woonproject met in totaal 24 appartementen met terras, een ommuurde binnentuin en ondergrondse parkeergarage. Dit splinternieuwe appartement is gelegen op de derde verdieping en is nog nooit bewoond geweest. Bij het binnenkomen van het appartement bevindt u zich in de centrale nachthal waar de 2 slaapkamers, badkamer, berging én aparte wasplaats gelegen zijn. Via de strakke stalen deur betreedt u de leefruimte met open keuken en aansluitend het overdekt terras. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven en microgolfoven. Hier valt de meteen de hoogwardige afwerking op en het gebruik van degelijke materialen. Het appartement is eveneens volledig voorzien voor mindervaliden. Dit zeer energiezuinige appartement wordt verwarmd op aardgas en heeft E-peil 26 (label A). Naar het centrum van Houthalen ben je even snel met de fiets als met de auto. Daar vindt u alle winkels en supermarkten die u nodig hebt. Op nauwelijks 200 meter van uw nieuwe voordeur heeft u een uitgebreide vrijetijdsinfrastructuur met niet alleen voetbalterreinen, maar ook sportpark Lakerveld met onder andere de sporthal. Voor uw verre verplaatsingen woont u vlakbij de Grote Baan. Van daaruit kan u richting de ‘Noord-Zuid’ of richting Zonhoven en Hasselt met onderweg ook de E314. Pluspunten : - Op 500m van centrum - Nieuwbouw - Overdekt terras - Veel bergruimte - Voorzieningen voor mindervaliden - Inclusief brede ondergrondse parking en ruime kelderberging - Sportpark Lakerveld in uw zicht - Goede verbinding richting Noord-Zuid en E314 Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 78 78 78 70
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBK03322)
257 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

Appartement met twee slaapkamers, centraal gelegen aan de Grote Baan van Houthalen met het centrum op fietsafstand. Het appartement van 98m² is gelegen op de eerste verdieping in residentie "Tussen Centrum en Dool" (bouwjaar 2009) en is instapklaar. Het is als volgt ingedeeld: Je komt binnen via de inkomhal waar een vestiaireruimte voorzien is. De leefruimte met veel licht inval heeft een zit- en eethoek en een open keuken. Via deze leefruimte geraak je ook op het terras van 21m². Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, een badkamer met bad en lavabo, een apart toilet en een ruime berging (waar er afvoer en aansluiting voorzien is voor het wasmachine). Het appartement beschikt ook over een ondergrondse parkeergarage (20) en een kelderberging (23). Het appartement wordt met gas verwarmd en het EPC-attest geeft een waarde van 186kWh/m² en label B. Momenteel wordt het appartement verhuurd. Op zoek naar een instapklaar en centraal gelegen appartement in Houthalen? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 98 21 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBK03321)
265 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Appartement met twee slaapkamers, centraal gelegen aan de Grote Baan van Houthalen met het centrum op fietsafstand. Het appartement van 106m² is gelegen op de eerste verdieping in residentie "Tussen Centrum en Dool" (bouwjaar 2009) en is instapklaar. Het is als volgt ingedeeld: Je komt binnen via de inkomhal waar een vestiaireruimte voorzien is. De leefruimte met veel licht inval heeft een zit- en eethoek en een open keuken. Via deze leefruimte geraak je ook op het terras van 14m². Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, een badkamer met bad en lavabo met kasten, een apart toilet en een ruime berging (waar er afvoer en aansluiting voorzien is voor het wasmachine). Het appartement beschikt ook over een ondergrondse parkeergarage (nr 12) en een kelderberging (nr 24). Het appartement wordt met gas verwarmd en het EPC-attest geeft een waarde van 156kWh/m² en label B. Momenteel wordt het appartement verhuurd. Op zoek naar een instapklaar en centraal gelegen appartement in Houthalen? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 106 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 39 90 50
Duplex for sale Houthalen-Helchteren (RBJ96090)
284 500 €

3530 Houthalen-Helchteren

DUPLEX APPARTEMENT MET GROOT TERRAS. Dit appartement is centraal gelegen nabij de autosnelweg, winkels, restaurants,... Op de eerste verdieping is er een grote leefruimte met een volledig ingerichte open keuken. Via de inkomhal heb je toegang tot het gastentoilet en een grote bergruimte/waskamer. Boven zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche en dubbele wastafel. Bovendien is er een autostaanplaats in de ondergrondse garage en een bergruimte inbegrepen in de prijs. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het grote terras, dit is ruim genoeg voor het plaatsen van een tuinset, bbq,... BELANGRIJK: Het appartement is momenteel verhuurd, dit met een huuropbrengst 1030 euro per maand. Voor meer info of een bezichtiging bel ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 109 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 11 52 66 73
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBJ95921)
165 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Centraal op het Lindeplein in Houthalen-Oost ligt dit 2-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 69m². Via de gemeenschappelijke inkomhal neemt u twee trappen naar de 2de verdieping. Hier komt u binnen in de keuken die een uitzicht biedt op het Lindeplein.Aan één zijde van de keuken ligt de woonkamer met aansluitend een slaapkamer. Aan de andere zijde vinden we de eetkamer, badkamer, tweede slaapkamer en berging.Achter het gebouw ligt nog een tweede berging en een autostaanplaats.In de directe omgeving liggen enkele horeca-zaken, winkels, sporthal, scholen, …. Zoekt u graag de natuur op? Dan is het domein van Kelchterhoef of Hengelhoef ook vlot bereikbaar. De verbindingsweg tussen Houthalen en Genk ligt op slechts enkele minuten rijden net zoals de E314 autosnelweg.Woongebied – bouwvergunning – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – geen verkavelingsvoorschriftenEPC: 289 kWh/(m²jaar) – certificaatnummer: 20240311-0003171099-RES-1O-peil: niet overstromingsgevoeligG-score: CP-score: C Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 499 17 26 17
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBJ88665)
289 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Instapklaar, ruim, eigentijds, zonovergoten en bovenal een toplocatie. Welkom thuis in dit zeer hedendaagse appartement met 2 grote slaapkamers en 2 terrassen pal in het centrum van Helchteren. We nemen je graag mee naar de Maastrichtsestraat 5 te Houthalen-Helchteren. Het pand, dat gebouwd werd in 2009 heeft een zeer eigentijdse en trendy uitstraling. Voor het appartement met busnummer 2.1 nemen we de lift naar de tweede en tevens bovenste verdieping. Je krijgt hier een zeer aangename bewoonbare oppervlakte van 100m² die dankzij heel wat gunstige factoren meteen als nog veel ruimer zal aanvoelen. Zo krijg je om te beginnen het hele appartement opgevrolijkt door een aanzienlijke portie natuurlijke lichtinval. De hoge ligging van het appartement zorgt daarenboven ook nog eens voor een weids zicht. Maar de belangrijkste troef is hier zonder enige twijfel het uiterst grote én zuidwestelijk georiënteerde terras. Dit verruimt het appartement nog eens met maar liefst 30m². Je krijgt hier een lichtrijke leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, grote badkamer en een praktische berging. Aansluitend aan deze berging krijg je bovendien nog een tweede aangename terras. Verder is er bij het appartement nog een private berging van 10,59m² en een privé autostaanplaats voorzien op de kelderverdieping. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

2 Bedroom(s) 141 30 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55
Flat - Apartment for sale Houthalen-Helchteren (RBJ82501)
179 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – We bevinden ons in ’t Dorp, een straatnaam die meteen alles prijs geeft. Je zit hier namelijk pal in het hartje van Helchteren, een zeer levendig dorp en deelgemeente van Houthalen-Helchteren. In 2016 werd ter hoogte van huisnummer 30 een zeer stijlvolle en hedendaagse residentie gerealiseerd. ‘Het dorp Senior Resort’ biedt plaats aan 41 luxueuze service flats waar jij binnenkort eentje misschien wel de jouwe mag noemen. Ben jij op zoek naar een fantastische plek om te wonen met een uitgebreide waaier aan service en faciliteiten aan huis? Ontdek dan snel samen met ons de eindeloze lijst aan troeven van deze prachtige service flat. We nemen de lift naar de tweede verdieping. Appartement nummer 02.08 heeft een zeer comfortabele oppervlakte van 52m² en wordt nog eens verrijkt door een zuidelijk georiënteerd terras van 5,17m². Het grote schuifraam brengt al dat zalige natuurlijke daglicht ook vlot naar binnen. Je krijgt hier een grote leefruimte met open keuken, ruime slaapkamer en comfortabele badkamer. In de gehele residentie staat een zorgeloos en veilig leefcomfort centraal met 24/7 service en hulp. Ook het sociale contact wordt hier zeker niet uit het oog verloren. Dit steeds met het grootste respect voor elkaars privacy en rust. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Want to know more?

1 Bedroom(s) 52 5 m² Terrace
contact
details
Email
Call
+32 11 25 51 55

More info on properties for sale or for rent - Zonhoven (3520)

Apartment for Sale in Zonhoven

For those inclined towards a more compact and manageable living space in Zonhoven, the apartment market presents an attractive proposition. Currently, there are 13 apartments for sale, predominantly located in buildings that reflect the architectural heritage and modern designs typical of the region. These apartments are priced at an average of €294,908, providing options ranging from €209,000 to €420,000. With a substantial percentage of the local buildings being apartment blocks (16%), these units often feature contemporary amenities and communal facilities enhancing the urban living experience.

Zonhoven is not just about serene landscapes; it also offers a vibrant urban experience with easy access to major roads and an effective public transport network including bus lines connecting to broader regions. The presence of multiple supermarkets within the town limits along with diverse dining options adds layers of convenience and socialisation opportunities. Furthermore, the strategic location near central transportation hubs like the Zonhoven train station augments the appeal of apartment living here.

The demographic composition of Zonhoven suggests a community that values education and economic diversity, with many residents working in sectors ranging from consultancy to construction. This economic vibrancy is mirrored in the local real estate market where apartments offer both young professionals and smaller families an excellent opportunity to invest in a property that promises growth in capital value alongside a high quality of life. The blend of modern amenities, accessible services, and a supportive community makes purchasing an apartment in Zonhoven a smart choice for those looking to embrace urban living within a close-knit community atmosphere.

Show all Show less