Villa for sale - Outgaarden

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Outgaarden (3321).

739 000 €

3300 Tienen

Riante villa met tuin en dubbele garage te Tienen, Oorbeeksesteenweg 87. Totale perceel oppervlakte 22a 56ca, KI 2.035 euro. Het gelijkvloers omvat een imposante inkomhal, een lichtrijke zithoek met aansluitend een grote woonkamer van ca. 64m2 met uitzicht op de tuin, een eetplaats, keuken, gastentoilet met lavabo, een bureau en een gezellige wintertuin (veranda) met toegang tot de tuin. De eerste verdieping is voorzien van grote nachthal, vier ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met een aparte berging en twee ingerichte badkamers. De zolderruimte is bereikbaar via een luik in de nachthal op de eerste verdieping. De praktische kelder, toegankelijk via de keuken, is onderverdeeld in een traphal, een technische ruimte (CV-ketel) en twee bergruimtes. Een verzorgde tuin met een grote inrit, meerdere parkeerplaatsen en een dubbele garage van ca. 29m2 voorzien van elektrische sectionaal poorten. Deze villa heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 390m2, incl. garage en kelder, perfect geschikt voor groot gezin, tevens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een zelfstandig beroep (gelijkvloers bureau). Na de rondleiding van deze villa, zal u versteld zijn van de grote leefruimtes, de mogelijkheden, de ligging ed. Gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, vlotte verbinding Leuven-Tienen, openbaar vervoer en op 5 minuten van de autosnelweg E40. Contacteer ons alvast voor een bezoek ter plaatse! EPC 344 - VG-WGLK-GMO-GVKR-VV - Meer info en foto’s op ### – T ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 326 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
350 000 €

1370 Saint-Jean-Geest

L'immobilière L.A. de HAMME-MILLE vous propose cette magnifique villa, nichée dans un cadre résidentiel à proximité d'un arrêt de bus et au cœur de Saint-Jean-Geest. Dotée d'une installation photovoltaïque complète, la plupart des technologies assurent un rendement électrique optimal. Accueillant un bureau au rez-de-chaussée et trois chambres spacieuses à l’étage. Le tout est agrémenté d'un superbe jardin clôturé avec terrasse. Elle bénéficie également d'un garage et d'un vaste parking extérieur. Belle opportunité à ne pas manquer ! N'hésitez pas à nous contacter au ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 130
contact
details
Email
Call
+32 10 86 08 33
Villa for sale Hoegaarden (RBI45092)
640 000 €

3320 Hoegaarden

Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bevinden zich in Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. De woningen zijn nagenoeg identiek qua inrichting en bieden heel aangename, heldere en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en de zolderverdieping biedt een polyvalente ruimte die naar wens kan ingericht worden. Achteraan elke woning is er plaats voor een zonneterras en tuin. (Dit betreft de oppervlakte van de linker woning) Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, technische ruimte en wasplaats, toiletruimte Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, toiletruimte Zolderverdieping: polyvalente ruimte Oprit en tuin Ligging: de woningen bevinden zich in het centrum van Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Tienen bevindt zich op 8 km en de aansluiting met de E40 op een 10-tal km. Deze woningen zijn onmiddellijk beschikbaar. Bekijkt u deze panden via één van onze aanverwante websites, dan verwijzen wij u graag door naar onze eigen website. ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 250 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
Villa for sale Hoegaarden (RBI45091)
640 000 €

3320 Hoegaarden

Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bevinden zich in Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. De woningen zijn nagenoeg identiek qua inrichting en bieden heel aangename, heldere en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en de zolderverdieping biedt een polyvalente ruimte die naar wens kan ingericht worden. Achteraan elke woning is er plaats voor een zonneterras en tuin. Dit betreft de afmetingen van de rechtse woonst Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, technische ruimte en wasplaats, toiletruimte Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, toiletruimte Zolderverdieping: polyvalente ruimte Oprit en tuin Ligging: de woningen bevinden zich in het centrum van Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Tienen bevindt zich op 8 km en de aansluiting met de E40 op een 10-tal km. Deze woningen zijn onmiddellijk beschikbaar. Bekijkt u deze panden via één van onze aanverwante websites, dan verwijzen wij u graag door naar onze eigen website. ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 250 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
849 000 €

3320 Hoegaarden

Deze mooie, instapklare woning in open bebouwing bevindt zich in Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. De woning biedt heel aangename, open leefruimtes op het gelijkvloers en een master bedroom met dressingruimte en badkamer en 3 slaapkamers op de verdieping. De zolderverdieping biedt bijkomend nog een ruime, polyvalente kamer. Achteraan de woning is er een volledig omheinde, aangelegde tuin met zwembad, zonneterras en tuinhuis. Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, TV-hoek, keuken en eetplaats, berging en wasplaats, toiletruimte, garage Eerste verdieping: master bedroom met badkamer en dressing, 3 slaapkamers, douchekamer, toiletruimte Zolderverdieping: grote polyvalente ruimte Oprit, omheinde tuin met zwembad, zonneterras en tuinhuis Ligging: de woning bevindt zich vlakbij de dorpskern van Meldert, deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn vlakbij en de aansluiting met de E40 (Leuven/Brussel – Luik) bevindt zich op 7,5 km. De beschikbaarheid van deze woning is bij notariële akte. Bekijkt u dit pand via één van onze aanverwante websites, dan verwijzen wij u graag door naar onze eigen website. ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 311 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
Villa for sale Tienen (RBI90230)
325 000 €

3300 Tienen

Ruime karaktervolle stadswoning met terras, gelegen te Tienen, Albertvest 102. Totaal perceel oppervlakte van 1a 45ca, KI 867 euro. Deze woning is gebouwd in 1932 en heeft in de periode van 2000, meerdere renovatiewerken ondergaan zijnde de vernieuwing van het dak (gebinte, bedekking, isolatie, onderdak en velux ramen), ramen, CV-ketel, het bijbouwen van een polyvalente ruimte en een wasplaats op het gelijkvloers en een keukenruimte en terras op de eerste verdieping (bouwvergunning afgeleverd in 2000). Het huis is ruim en lichtvol, hoge plafonds, mooie plankenvloer, stijl van een herenwoning, heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca 228 m2 waarbij de gelijkvloerse verdieping de mogelijkheid biedt tot het uitoefenen van een zelfstandige activiteit of gebruikt kan worden als extra leefruimtes. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, drie polyvalente ruimtes, een wasplaats met aansluiting voor de wasmachine, een hal/wachtzaal en een gastentoilet met lavabo. Kleine kelder aanwezig. De eerste verdieping is voorzien van hal, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 38 m2, een keuken en een gezellig terras. Het terras is bereikbaar via de keuken of het schuifraam in de woonkamer. Op de tweede verdieping vinden we een nachthal, twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche, badkamermeubel, toilet en lavabo. De derde verdieping omvat een nachthal, een ruime slaapkamer en een zolderruimte die perfect inrichtbaar is tot een extra slaapkamer. Deze woning is centraal gelegen, nabij het station/openbaar vervoer en vlotte verbinding E40 richting Brussel-Leuven. Privé parkeerplaats voor de woning. Benieuwd naar de mogelijkheden en de inrichting van deze stadswoning? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer info en foto’s op ### – T ### EPC 282 - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Het onroerend goed is gelegen in een vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen en Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 224 90 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Villa for sale Tienen (RBI67754)
495 000 €

3300 Tienen

Op te frissen villa met een grote tuin en garage gelegen te Tienen, Kabbeekvest 124, totaal perceel oppervlakte van 10a 06ca, KI 1.668 €. Deze authentieke villa werd in 1955 gebouwd, de achtergelegen garages voor twee voertuigen werden in 1987 gebouwd en de leefruimtes op het gelijkvloerse niveau werden in 1995 heringericht (muren, inbouwkasten, vloeren ed). Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met statige trap, gastentoilet met lavabo, bureau, een ruime woonkamer met een open haard, een eetplaats, keuken, hal, berging een veranda met uitzicht naar de tuin. Via de keuken en het schuifraam in de veranda heb je toegang tot het terras en de grote tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie ruime slaapkamers waarvan twee met een lavabo en één met ingebouwde kasten, apart toilet, berging, badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en ingebouwde kasten. De woning heeft twee zolderruimtes van ca. 47m2 en zijn bereikbaar via de trekladder in de nachthal. Deze ruimtes kunnen perfect ingericht worden tot extra kamers. Er is eveneens een ruime kelder die onderverdeeld is in een wijnkelder, cv-ruimte en twee kelderruimtes die extra opslagruimte bieden. Een volledige omheinde tuin, kind- en diervriendelijk, een terras, een afzonderlijk bijgebouw dienstig als twee ruime garages, rechts naast de woning een serre en links een praktische inrit, eveneens geschikt als parkeerplaatsen. Na het uitvoeren van de gewenste opfris/renovatiewerken, ben jij de eigenaar van een ruime villa met totale bruikbare oppervlakte van ca. 340m2, incl. zolder en kelder. Een extra troef van deze villa is de unieke ligging, slechts op een boogscheut van het stadscentrum, doch rustig gelegen langs een recent vernieuwde groene ventweg met een mooi uitzicht vanuit de eigen stadstuin op de Tiense Stadsakker. Benieuwd naar deze woning? Wees er snel bij en bekijk of dat deze woning jouw toekomstige thuis wordt. EPC 374 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Gelegen in een Vastgestelde archeologische zone en wetenschappelijke inventaris : Historische stadskern van Tienen.Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer info en foto's op ### - T ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 221 192 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Villa for sale Jodoigne (VBA69123)
770 000 €

1370 Jodoigne

Agréable villa de charme type fermette de 401m² habitables (hors caves et locaux piscine), située dans un quartier rural à 2,5 km du centre de Jodoigne et de toutes ses facilités. Implantée sur un superbe terrain de 27a 57ca, elle se compose au rez-de-chaussée d'un hall d’entrée avec toilette visiteurs, espace de vie de 92,25m² (salon cosy - deuxième salon et salle-à-manger) et cuisine (20,60m²) hyper-équipée. Au 1er étage, hall de nuit desservant une suite parentale (chambre à coucher de 20,20m² - dressing de 13,10m² - salle de douche avec toilette >>> possibilité de transformer le dressing en chambre à coucher ou buanderie), 3 chambres (15,80- 15 et 10,70m²), un salon de 16,80m² (ou chambre à coucher supplémentaire) et une salle de bain. Au 2ème étage, hall de nuit desservant une très belle chambre (31,40m²) et une salle de douche. DIVERS: construction traditionnelle, caves (chaufferie, buanderie, cave-à-vin et rangement), grenier (rangement), châssis en bois double vitrage partout, chauffage central au mazout, panneaux photovoltaïques (x48), piscine couverte avec jacuzzi / chauffée par une pompe à chaleur (reliée au panneaux), garage avec porte télécommandée, plusieurs emplacements de parking à l’extérieur, chalet de jardin, citerne d’eau de pluie, système d’alarme volumétrique, grand espace de rangement avec grenier (anciennes écuries),... PEB.: E. Want to know more?

6 Bedroom(s) 401 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 652 50 50
Villa for sale Jodoigne (RWC32576)

Votre maison neuve tout avec confort et pour un prix TOUT compris ? C'est possible avec SERECO Pour le prix d'une maisons existante, sans le confort NOS MAISONS NEUVES SONT ENTIEREMENT CONFORMES AUX NOUVELLES NORMES DI'SOLATION ENERGETIQUE ET DE CHAUFAGE DESORMAIS OBLIGATOIRES PAR LA REGION WALLONNE Nous vous proposons plusieurs maisons àvendre avec un large choix de matériaux, toute le confort moderne équipée du chaufage au sol et d'une cuisine équipée. Nos prix sont TOUS FRAIS INCLUS: terrain, maison, frais de Notaire, frais d'architecte et TVA. 413.412 euro. Pour obtenir votre dossier de documentation complet, contactez-nous pour nu rendez-vous personnalisé au & Tel ou via el formulaire présent sur cette annonce, n'oubliez pas d' indiquer votre numéro de téléphone. Nous sommes joignables 7jours sur 7de 10 à 20 h. Vous pouvez également consulter notre site web: ### Nous pouvons également vous proposer des prêts à taux attractif à 3% (fixe sur 25 ans)) et la vente de votre bien actuel sans courtier, sans affiche et pour un coût de 1%TVA comprise. Présent depuis de nombreuses années en Flandre et dans el Nord de al France, SERECO n'est ni une agence immobilière innu courtier immobilier. Want to know more?

3 Bedroom(s) 612
contact
details
Email
Call
+32 479 70 22 95
Villa for sale Kumtich (RBH75199)
570 000 €

3300 Kumtich

Perfect onderhouden, ruime VILLA-LANDHUIS, open bebouwing, 3 slaapkamers, inpandige garage en apart tuinhuis met aangelegde tuin op 10 are 30 ca. Het goed is volledig omheind; Indeling: ruime inkomhall, living met open haard, grote volledig ingerichte, nieuwe keuken; berging/wasplaats; nachthal, apart toilet met lavabo, 3 slaapkamers; Volledig ingerichte badkamer met dubbel lavabomeubel, hoekbad en douche, garage, uittrekbare trap tot bergzolder; kelder; Ondergronds: kelder. Centrale verwarming op aardgas: condenserende ketel, dubbele beglazing/ HR, overal luiken en rolluiken. Alarm. Hoogwaardige gebruikte materialen/afwerking (graniet/marmer/parket/eik). De woning werd volledig gestript en vernieuwd in 2000. EPC: 342 kWh/m²jr. vg, wg, gdv, gvkr, gvv. Want to know more?

3 Bedroom(s) 143 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 72 05 30
Villa for sale Marilles (RBI92181)
649 000 €

1350 Marilles

Op zoek naar een duurzame en prachtig gelegen woning? Dan is dit wat u zoekt! Deze prachtige villa is zeer energiezuinig. Dit maakt de woning circulair en duurzaam. Naast het energiezuinig aspect, heeft deze villa ook een prachtig zicht op groen. Indeling: - Gelijkvloers: inkomhal, berging, apart toilet, slaapkamer met dressing, badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo, ruime garage - Verdieping +1: hal, berging/hobbyruimte, apart toilet, woonkamer met open keuken en ruim terras - Verdieping +2: nachthal en 2 ruime slaapkamers Troeven: - Passieve woning: E-peil lager dan 0 - Zonnepanelen - 3 ruime slaapkamers - Prachtig groen gelegen Want to know more?

3 Bedroom(s) 229 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 13 31 14 00
Villa for sale Lathuy (VBA46737)
350 000 €

1370 Lathuy

OPTION!!! Plus de visite possible Faire offre à partir de 350 000 € sous réserve d'acceptation du propriétaire Dans le village recherché de Lathuy, découvrez cette maison tout confort de 2020 construite sur un terrain de +/- 9ares. Elle est équipée d'un agréable séjour/cuisine de 37m², une buanderie, deux toilettes indépendantes, une salle de bains avec douche à l'italienne, 3 chambres (11,10,10m²). Chauffage gaz de marque Vaillant, double vitrage PVC, toiture et mûrs isolés, citerne d'eau de pluie de 5000 litres avec groupe hydrophore. A visiter sans tarder. Vente sous réserve d'accord du propriétaire. PEB B - Cspec: 88 kWh/m².an - Etotale: 11041 kWh/an -code 2022050404014 L’agent immobilier ne pratique aucune enchère, monopole des notaires. Il ne s’arroge aucunement le droit de vendre ou de déterminer un prix minimum requis dans les offres d’acquisition reçues. Ces deux actions appartiennent exclusivement au propriétaire, lequel, s’il décide de vendre, ne sera donc jamais automatiquement tenu par l’offre la plus élevée recueillie, mais par celle qui répond le plus à ses propres exigences (délai pour signer, condition suspensive, prix proposé, etc.). Le prix mentionné ne constitue qu’un prix de départ. Want to know more?

3 Bedroom(s) 99 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 19 86 06 06
Villa for sale Oplinter (RBI19633)
560 000 €

3300 Oplinter

Perfect onderhouden, hoogwaardig afgewerkte VILLA, open bebouwing op 10 are 95ca met 3 slaapkamers, grote leefruimten, 2 badkamers, aangelegde tuin, parking 3 wagens en inpandige grote garage. Indeling: inkom, doorgang naar: apart wc met lavabo, ingerichte badkamer met douche en badmeubel, slaapkamer 1, ruime berging/wasplaats, grote garage (sectionaal poort), mooie zonnige living met OH en met open volledig ingerichte keuken. verdieping: ruime nachthal, apart wc met lavabo, ingerichte badkamer met ligbad, douche en badmeubel, 2 slaapkamers waarvan één met dressingroom, technische ruimte/berging. Overal dubbele beglazing, alarm, 3-fase, vloerverwarming, aardgas, waterverzachter, regenwaterput. De woning is asbestvrij. Voortuin, parking, aangelegde tuin met beplanting, terras, gazon, vijvertje, verlichting, tuinhuis. Het goed is volledig omheind. EPC: 168 kWh/m²jaar. vg, wg, gdv, gvv, gdv Want to know more?

3 Bedroom(s) 240 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 16 72 05 30
Villa for sale Orp-Jauche (RWC32904)
345 872 €

1350 Orp-Jauche

Votre maison neuve tout avec confort et pour un prix TOUT compris ? C'est possible avec SERECO Pour le prix d'une maisons existante, sans le confort NOS MAISONS NEUVES SONT ENTIEREMENT CONFORMES AUX NOUVELLES NORMES DI'SOLATION ENERGETIQUE ET DE CHAUFAGE DESORMAIS OBLIGATOIRES PAR LA REGION WALLONNE Nous vous proposons plusieurs maisons àvendre avec un large choix de matériaux, toute le confort moderne équipée du chaufage au sol et d'une cuisine équipée. Nos prix sont TOUS FRAIS INCLUS: terrain, maison, frais de Notaire, frais d'architecte et TVA. 407.419 euro. Pour obtenir votre dossier de documentation complet, contactez-nous pour nu rendez-vous personnalisé au & Tel ou via el formulaire présent sur cette annonce, n'oubliez pas d' indiquer votre numéro de téléphone. Nous sommes joignables 7jours sur 7de 10 à 20 h. Vous pouvez également consulter notre site web: ### Nous pouvons également vous proposer des prêts à taux attractif à 2,60% (fixe sur 25 ans)) et la vente de votre bien actuel sans courtier, sans affiche et pour un coût de 1%TVA comprise. Présent depuis de nombreuses années en Flandre et dans el Nord de al France, SERECO n'est ni une agence immobilière innu courtier immobilier. Want to know more?

3 Bedroom(s) 2063
contact
details
Email
Call
+32 479 70 22 95
715 000 €

3380 Glabbeek

Prachtige woning met een zwembad, bijgebouw en tuin gelegen te Glabbeek, Tiensesteenweg 157. Totaal perceel oppervlakte van 25a 17ca – KI 1.541 euro. De woning is instapklaar, voorzien van alle comfort, afgewerkt met hoogwaardige materialen en energiezuinig! Tijdens de grote renovatie in 2010 werd de woning uitgerust met 45 zonnepanelen, een warmtepomp, centraal stofzuigsysteem, mooie authentieke houten vloer, isolatie in de daken, muren en vloeren, nieuwe ramen, vloerverwarming, een houtkachel, een originele houten keuken en werd de tuin met het zwembad aangelegd. Vanuit de tuin kan je genieten van het panoramisch uitzicht op de achterliggende natuur en omgeving! Recentelijk werd eveneens een automatisch rolluik geplaatst op het zwembad, nieuwe buitenverlichting in de tuin, een laadpaal en een thuisbatterij geïnstalleerd. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, gastentoilet met lavabo, een lichtrijke woonkamer van ca. 60m2, onderverdeeld in twee zithoeken, een open keuken met een kookeiland en ingebouwde toestellen, een eetplaats en een berging met inbouwkasten (aansluiting voor de wasmachine). Via de keuken en de woonkamer heb je toegang tot het gezellig overdekt terras en het groot terras van ca. 45 m2 aan het zwembad. Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers, waarbij de masterbedroom rechtstreeks toegang heeft tot de dressing en de grote badkamer. De traphallen zijn perfect geschikt om te gebruiken als bureauruimtes. Via de mooie houten trap heb je toegang tot de tweede verdieping dewelke voorzien is van een nachthal, twee ruime slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche en toilet. Een praktische kelder van ca 87m2, onderverdeeld in een traphal en twee kelderruimtes, ideaal als extra opbergruimte. Deze eigendom is volledig omheind en afgesloten met een automatische poort, veilig voor kinderen en dieren. Het zwembad wordt omringd door de grote tuin, tevens een nieuw geïnstalleerde serre en een moestuin zijn aanwezig. Het groot bijgebouw is geschikt als extra berging, fietsen- en autostalling. Verschillende parkeerplaatsen voor de woning. Voor wie op zoek is naar een ruime woning met een bruikbare oppervlakte van ca 365 m2 en volop wilt genieten van alle comfort en rust, aarzel dan zeker niet en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding! Meer info en foto’s op ### – T ### EPC 102 - VG-LWAG- GMO-GVKR-GVV - zonevreemd – rooilijnplan. Het onroerend goed is gelegen in een wetenschappelijke inventaris onroerend erfgoed: Vallei van de Velpe tussen Dalemse molen en Kortenaken: Landschappelijk. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 280 160 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
+32 474 29 37 93
Villa for sale Boutersem (RBI47941)
630 000 €

3370 Boutersem

Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bevinden zich vlakbij het centrum van Boutersem. De woningen bieden heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Achteraan de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind. Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, berging, toiletruimte Eerste verdieping: nachthal, master bedroom, 2 slaapkamers met gedeelde douchekamer, badkamer, toiletruimte, wasplaats/technische ruimte Kelderverdieping: garage en polyvalente ruimte Terras en tuin Ligging: de woningen bevinden zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km. Deze woningen zijn onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
Villa for sale Boutersem (RBI47940)
630 000 €

3370 Boutersem

Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bevinden zich vlakbij het centrum van Boutersem. De woningen bieden heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Achteraan de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind. Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, berging, toiletruimte Eerste verdieping: nachthal, master bedroom, 2 slaapkamers met gedeelde douchekamer, badkamer, toiletruimte, wasplaats/technische ruimte Kelderverdieping: garage en polyvalente ruimte Terras en tuin Ligging: de woningen bevinden zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km. Deze woningen zijn onmiddellijk beschikbaar Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
Villa for sale Boutersem (RBI47191)
655 000 €

3370 Boutersem

Deze instapklare en naar smaak af te werken woning in open bebouwing bevindt zich vlakbij het centrum van Boutersem. De woning biedt heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Naast de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind. Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, berging, toiletruimte Eerste verdieping: nachthal, master bedroom, 2 slaapkamers met gedeelde douchekamer, badkamer, toiletruimte Kelderverdieping: zeer ruime garage, technische ruimte en polyvalente ruimte (70 m2) Terras en omheinde tuin Ligging: de woning bevindt zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km. Deze woning is onmiddellijk beschikbaar. Want to know more?

3 Bedroom(s) 171 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
499 000 €

3370 Boutersem

Omschrijving: deze mooie, instapklare woning in halfopen bebouwing bevindt zich in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename, heldere en open leefruimtes en 2 polyvalente kamers op het gelijkvloers. De verdieping is ingericht met een mezzanine en 3 ruime kamers en badkamer. Achteraan de woning is er een omheinde tuin met terras en grasperk. Omvattende: Gelijkvloers: inkomhal, eetkamer en open keuken, zitkamer, 2 polyvalente (SLAAP)kamers, berging en wasplaats, toiletruimte Eerste verdieping: mezzanine, master bedroom met dressing, 3 slaapkamers, badkamer Zolderverdieping: geïsoleerde zolder Mits verbouwing zijn er uitbreidingen mogelijk op de zolderverdieping, gezien deze voorzien is van voldoende sta hoogte en de balken van plafonds (eerste verdiep) reeds voorzien zijn op extra draagvermogen. Hierdoor kan de totale woonoppervlakte aanzienlijk uitgebreid worden naar 281 m² Oprit, garage, terras en tuin CV op aardgas (recente condens-hoog rendement ketel) , Keuken toestellen van het merk Kuppersbusch, met uitzondering van de Miele Vaatwas Ligging: de woning bevindt zich in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem die een bijzonder goede bereikbaarheid biedt. Het station van Vertrijk bevindt zich op 800m en de aansluiting met de E40 op 1 km. De beschikbaarheid van deze woning is bij notariële akte . Bekijkt u dit pand via één van onze aanverwante websites, dan verwijzen wij u graag door naar onze eigen website. ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 221 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 496 42 01 04
475 000 €

1320 Beauvechain

*** OPTION - Dans l'attente de la signature du compromis ** Agréable villa de 212m² habitables implantée sur un terrain privatif de 7 ares entouré de terrains agricoles. Construite en 2007, elle se compose au rez-de-chaussée d'un hall d’entrée avec espace vestiaire et toilette visiteurs, séjour en L de 52,25m² avec feu ouvert cassette (avec récupération de chaleur) et accès vers la terrasse, une cuisine (17,80m²) super-équipée avec îlot central et une buanderie/chaufferie (9,60m²). A l'étage, hall de nuit avec placards et toilette indépendante, 4 chambres, une salle de bains et une salle de douche. DIVERS: construction T-Palm (2007), grenier (rangement), châssis en PVC double vitrage partout, chauffage central au mazout / chauffage par le sol au rez-de-chaussée, installation électrique conforme jusqu’au 10/09/2032, plusieurs emplacements de parking à l’extérieur, terrasse, citerne d’eau de pluie (5.000 litres) avec groupe hydrophore (toilette, machine-à-laver et robinet buanderie), adoucisseur d’eau, chalet de jardin, pré-câblage pour système d’alarme,... PEB.: B. Volumes et luminosité vous séduiront. Want to know more?

4 Bedroom(s) 212 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
+32 2 652 50 50