Land for sale - Bachte-Maria-Leerne

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bachte-Maria-Leerne (9800).

475 000 €

9800 Astene

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een stukje paradijs op een idyllische locatie. Deze eigendom, momenteel in gebruik als vakantiewoning, biedt een zeldzame combinatie van rust, natuur en luxe. Met een betoverende vijver op het terrein, kunt u dagelijks genieten van het kalmerende uitzicht op het water en de geluiden van de natuur. De locatie is perfect voor wie op zoek is naar een vredige toevluchtsoord, weg van de drukte van het dagelijkse leven, maar toch dicht genoeg bij alle nodige voorzieningen. De woning is recent geregulariseerd naar woonst, wat betekent dat u nu de mogelijkheid heeft om een prachtige open bebouwing te realiseren. Met een toegestaan volume tot maar liefst 1000m³ kunt u uw droomhuis creëren, volledig aangepast aan uw wensen en behoeften. De combinatie van een serene bosrijke omgeving, een schitterende vijver en de flexibiliteit om een ruime woning te bouwen, maakt dit aanbod werkelijk uniek. Grijp deze kans en maak op deze uitzonderlijke plek uw woondroom een werkelijkheid! Contacteer ons snel via ### of via ### Want to know more?

3644
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
Price on request

9830 Sint-Martens-Latem

Uniek in het vastgoedaanbod van vandaag is deze sublieme bouwgrond van maar liefst 3.993 m². Deze is gelegen in een verkeersluwe, residentiële buurt in Sint-Martens-Latem. Robulken staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, terwijl het toch dichtbij alle voorzieningen ligt. Geniet van deze vredige omgeving zonder in te boeten aan bereikbaarheid. Met een royaal perceeloppervlak biedt dit stuk grond jou de vrijheid om een prachtige thuis te creëren. Je hebt voldoende ruimte voor privacy en het scheppen van jouw persoonlijke plek. Het perceel is geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning. De documentatie omtrent het ruimtelijk afwegingskader Sint-Martens-Latem, is hier van toepassing, en kan u steeds raadplegen via ons kantoor. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere documenten. Deze unieke locatie, omringd door natuur en nabij de Royal Golf van Sint-Martens-Latem biedt een uitzonderlijke kans. Want to know more?

3993
contact
details
Email
Call
+32 9 278 10 10
Development site for sale Astene (RBK35725)
162 000 €

9800 Astene

3 loten bouwgrond voor open bebouwing in Astene een deelgemeente van Deinze.Voor deze alleenstaande woningen (Lot 32-33-34) met een oppervlakte tussen de 432 m² en 456 m² is er nog een vrije keuze van ontwerp. De woningen kunnen zowel ruwbouw wind- en waterdicht als sleutel op de deur aangekocht worden. Want to know more?

contact
details
Email
Call
+32 56 98 02 71
Development site for sale Astene (RBE32395)
142 800 €

9800 Astene

In a quiet location near the center of Astene is Lot 27A. Lot for half open buildings. Type of construction: Semi-open buildings Orientation: South Plot area: 510 m² plot width: 14.4 m plot depth: 33.15 m Buildable area: approx. 168 m². Do not hesitate to contact the file manager Julie De Coninck on ### for more information about the allotment regulations. Want to know more?

510
contact
details
Email
Call
+32 9 375 33 33
Development site for sale Astene (RBE32393)
111 720 €

9800 Astene

In a quiet location near the center of Astene is Lot 29A. Lot for half open buildings. Type of construction: Semi-open buildings Orientation: South Plot area: 399 m² plot width: 12.9 m plot depth: 30.6 m Buildable area: 117 m². From the back of the plot there is a strip of easement. Want to know more?

399
contact
details
Email
Call
+32 9 375 33 33
1 049 776 €

9850 Nevele

Deze zuidwestelijke georiënteerde projectgrond met een totale oppervlakte van 2.532 m², waarvoor er reeds een verkavelingsvergunning is voor 5 afzonderlijke loten, is gelegen langs de Biebuyckstraat te Nevele. Deze grond geniet van een uiterst goede ligging vanwege de nabijheid van het centrum van Nevele op wandelafstand en de vlotte bereikbaarheid met de wagen tot de E40. De projectgrond is ingedeeld in vijf loten bouwgrond variërend tussen 448 m² en 570 m², waarvan vier geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing en één voor een gesloten bebouwing. De te construeren woningen kennen een maximale breedte tussen de ca. 7,5 meter en ca. 9,33 meter, een maximale diepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Op deze grond kunnen er woningen geconstrueerd worden met een hellend dak en een maximale kroonlijsthoogte van 6 meter. Woningen met platte daken zijn eveneens niet uitgesloten waarbij de maximale kroonlijst hoogte 6,5 meter mag bedragen. De maximale bewoonbare oppervlakte per perceel ligt bijgevolg tussen de 202 m² en 252 m², zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen.De gehele oppervlakte van de voortuinstroken mogen voor maximaal 50% verhard worden. De afzonderlijke carport in de zijtuinstroken kunnen worden ingeplant op minstens 1 meter achter de voorgevel van de woningen. Benieuwd naar deze bouwgronden in Nevele? Maak een vrijblijvende en persoonlijke afspraak via ### of bel ### Want to know more?

2532
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Development site for sale Deinze (RBL06237)
195 000 €

9800 Deinze

Ben je op zoek naar een ruim perceel bouwgrond van 793m² dat geschikt is voor het bouwen van een halfopen bebouwing in Deinze? Dan hebben wij de ideale grond voor jou gevonden. Dit perceel ligt op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Deinze en op 9 minuten fietsen van het treinstation van Deinze. Bovendien bevindt het zich naast het AZ ziekenhuis en alle benodigde winkels. Een ideaal perceel om een mooie gezinswoning op te bouwen! Interesse? Neem vrijblijvend contact op! Want to know more?

793 15 m Width terrain
contact
details
Email
Call
+32 9 277 99 66
Development site for sale Deinze (RBJ66486)
450 000 €

9800 Deinze

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 751 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. De bewoonbare oppervlakte kan bijgevolg 210 m2 bedragen, zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Want to know more?

1449
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Development site for sale Deinze (RBJ66484)
230 000 €

9800 Deinze

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 751 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Want to know more?

751
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Development site for sale Deinze (RBJ66482)
220 000 €

9800 Deinze

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 698 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Want to know more?

698
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
1 049 776 €

9800 Deinze

Deze zuidwestelijke georiënteerde projectgrond met een totale oppervlakte van 2.532 m², waarvoor er reeds een verkavelingsvergunning is voor 5 afzonderlijke loten, is gelegen langs de Biebuyckstraat te Nevele. Deze grond geniet van een uiterst goede ligging vanwege de nabijheid van het centrum van Nevele op wandelafstand en de vlotte bereikbaarheid met de wagen tot de E40. De projectgrond is ingedeeld in vijf loten bouwgrond variërend tussen 448 m² en 570 m², waarvan vier geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing en één voor een gesloten bebouwing. De te construeren woningen kennen een maximale breedte tussen de ca. 7,5 meter en ca. 9,33 meter, een maximale diepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Op deze grond kunnen er woningen geconstrueerd worden met een hellend dak en een maximale kroonlijsthoogte van 6 meter. Woningen met platte daken zijn eveneens niet uitgesloten waarbij de maximale kroonlijst hoogte 6,5 meter mag bedragen. De maximale bewoonbare oppervlakte per perceel ligt bijgevolg tussen de 202 m² en 252 m², zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen.De gehele oppervlakte van de voortuinstroken mogen voor maximaal 50% verhard worden. De afzonderlijke carport in de zijtuinstroken kunnen worden ingeplant op minstens 1 meter achter de voorgevel van de woningen. Benieuwd naar deze bouwgronden in Nevele? Maak een vrijblijvende en persoonlijke afspraak via ### of bel ### Want to know more?

2532
contact
details
Email
Call
+32 9 225 25 24
Land for sale Petegem (RBK72143)
261 000 €

9800 Petegem

Deze uniek gelegen bouwgrond voor open bebouwing is gelegen op een boogscheut van het centrum van Deinze en vlakbij de belangrijkste invalswegen en openbaar vervoer. Met een oppervlakte van 529m² leent dit perceel zich tot het bouwen van een residentiële woning, mogelijk in verschillende bouwstijlen. Deze bouwgrond combineert zijn rustige ligging met een vlotte bereikbaarheid naar verbindingswegen en E17 Gent-Kortrijk!!! GEEN BOUWVERPLICHTING!!! Voor verdere informatie of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor op ### of via ### Want to know more?

529
contact
details
Email
Call
+32 9 380 09 74
496 400 €

9031 Drongen

6% BTW mogelijk! LEUK PROJECT in de charmante Brouwerijstraat te Drongen, op slechts enkele minuten van het stadscentrum. 13 sleutel-op-de-deurwoningen (met VOOR- en ACHTERTUIN): 2 open bebouwingen, 10 halfopen bebouwingen (of garage, of carport) en 1 gesloten bebouwing. INDELING: gelijkvloers: ruime inkomhal, apart toilet, een berging/wasplaats, en een royale L-vormige leefruimte met een open geïnstalleerde keuken. De eerste verdieping biedt 3 ruime slaapkamers, aparte berging, extra toilet, en een grote badkamer (douche, ligbad en dubbele lavabo).. De ideale gelegenheid om te genieten van modern wonen in een sfeervolle omgeving. Want to know more?

343
contact
details
Email
Call
+32 486 60 66 00
Development site for sale De Pinte (RBK35722)
310 000 €

9840 De Pinte

Heeft u de plannen van uw droomwoning reeds in uw hoofd? Bouw à la carte je nieuwe thuis op een perceel van 879,61 m² in De Pinte, een landelijke gemeente met als troef de vlotte bereikbaarheid en in de nabijheid van het bruisende stadsleven van Gent. U kiest zelf de afwerkingsgraad, van wind- en waterdicht tot sleutel op de deur Plan & Bouw verwerkt uw droom tot uw ware thuis. Want to know more?

880
contact
details
Email
Call
+32 56 98 02 71
Development site for sale De Pinte (RBK07680)
259 000 €

9840 De Pinte

Mooi stuk bouwgrond te koop.Total oppervlakte : 657 m².Gelegen aan het station van De Pinte.Vlotte verbinding met Gent en De Pinte.Blanco bodemattest.Geen risicozone voor overstromingen.RICHTPRIJS: 259.000 € Ligging Grond : 9840 De Pinte, op de hoek Florastraat / VarentschootMeer info of een bezoek ? Contacteer Wim van Lannimmo op ### 38Beschikbaarheid: na verlijden akte. Want to know more?

657
contact
details
Email
Call
+32 492 68 38 38
446 594 €

9800 Vinkt

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Dit nieuwbouwproject met 2 loten voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze. Dit riante perceel van 3713m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

3713
contact
details
Email
Call
+32 9 376 14 94
Development site for sale Nazareth (RBJ81571)
389 000 €

9810 Nazareth

VOLLEDIG te RENOVEREN/ AF TE BREKEN WONING op een terrein van +-1.848m2! GOED GELEGEN in de nabijheid van invalswegen/autostrade en scholen, winkels, openbaar vervoer. HANDELSACTIVITEIT MOGELIJK! VEEL POTENTIEEL! Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Want to know more?

1848
contact
details
Email
Call
+32 486 60 66 00
Farmland for sale Nazareth (RBI19157)
Price on request

9810 Nazareth

5,47 ha landbouwgrond vrij van pacht te koop te Nazareth - Eke2 blokken akkerland van respectievelijk 2 ha 85 are 20 ca en 2 ha 61 are 80 caEventueel via ruilverkaveling samen te voegenVolledig vrij van pacht Want to know more?

54700
contact
details
Email
Call
+32 475 55 58 34
277 000 €

9810 Eke

Centraal gelegen perceel bouwgrond te Eke (Nazareth) met een oppervlakte van 865 m². De grond is geschikt voor residentieel bouwen en geniet van een vlotte verbinding door de nabijheid van de N60. Geen bouwverplichting. Het is mogelijk om het naastliggende lot 2 met een oppervlakte van 1058 m² ook aan te kopen en beide loten samen te voegen. Voor meer info bel Hyboma op ### Want to know more?

865
contact
details
Email
Call
+32 51 48 09 80