Optimum Vastgoed & Advies (9620 Elene)

Slijpstraat 34 - 9620 Elene

Numéro IPI 502.733

optimumvastgoed.be

Maison à vendre Zottegem (RBL47756)
275 000 €

9620 Zottegem

Ruime gesloten bebouwing in het centrum van Zottegem met garage, terras en tuin. Deze woning is opgesplitst in twee wooneenheden. WOONEENHEID 1: 127m², gelijkvloers: woonkamer, gesloten keuken, garage, gastentoilet, terras, tuin; 1e verdieping: nachthal, twee slaapkamers, apart toilet en badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo) (EPC: 20230505-0002883962-RES-1 - 266kWh/m²jaar - Label C); WOONEENHEID 2: 91m², 1e verdieping: woonkamer met open keuken; 2e verdieping: bureau, slaapkamer, berging, badkamer (douche, lavabo en toilet) (EPC: 20230505-0002884166-RES-1 - 230kWh/m²jaar - Label C); GEMEENSCHAPPELIJK: gemeenschappelijke inkomhal en overloop met toilet, terras en tuin (EPC: 20230505-0002883831-GD-1). De woning is zeer goed gelegen, in het centrum van Zottegem, op wandelafstand van de markt, het station, winkels en scholen. Bovendien heeft de woning een ruime aangename tuin met tuinberging en terras. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

4 Chambre(s) 290 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Maison à louer Zottegem (RBL22600)
780 €

9620 Zottegem

*** WEGENS MASSALE INTERESSE KUNNEN OP HEDEN GEEN AFSPRAKEN MEER WORDEN GEMAAKT OM HET PAND TE BEZOEKEN *** Recent gerenoveerde woning met op het gelijkvloers een zitplaats, een eetplaats, een open keuken (geïnstalleerd met toestellen), een wasplaats en een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer (ligbad, inloopdouche, lavabomeubel en een toilet) en een ruime slaapkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Achteraan de woning is er een zonneterras en een aangename, makkelijk te onderhouden tuin met praktische tuinberging. De woning is gelegen in de nabijheid van scholen, het park van Breivelde en op wandelafstand van het station. TROEVEN: 3 slaapkamers, gerenoveerde woning, energiezuinige woning, terras en tuin, ligging! Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 138 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Maison à vendre Sint-Martens-Latem (RBK43549)
585 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Deze ruime, praktische halfopen bebouwing van 1972 is gelegen in het centrum van Sint-Martens-Latem. De woning beschikt over een tuin achteraan, een terras zonder inkijk, en een zuidwest gerichte voortuin. Daarnaast zijn er ook een grote garage (6,5m x 4,5m), een carport en een ruime oprit met extra parkeerplaatsen aanwezig, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid. Binnenin bestaat de woning op het gelijkvloers uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een riante woonkamer (46m²), een ruime gesloten keuken (ingericht met toestellen) en een wasplaats/technische berging; op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en één badkamer met bad/douche, lavabo, toilet en bidet. De woning beschikt over een zolder. De woning werd destijds zeer degelijk geconstrueerd en werd door de jaren heen zeer goed onderhouden. TROEVEN: 4 slaapkamers, ruime woonkamer en keuken, grote garage, toplocatie in het centrum van Sint-Martens-Latem. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via ### . En savoir plus ?

4 Chambre(s) 198 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Maison à vendre Sint-Martens-Latem (RBJ66568)
585 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

*** VERLAAGDE PRIJS *** Deze ruime, praktische halfopen bebouwing van 1972 is gelegen in het centrum van Sint-Martens-Latem. De woning beschikt over een tuin achteraan, een terras zonder inkijk, en een zuidwest gerichte voortuin. Daarnaast zijn er ook een grote garage (6,5m x 4,5m), een carport en een ruime oprit met extra parkeerplaatsen aanwezig, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid. Binnenin bestaat de woning op het gelijkvloers uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een riante woonkamer (46m²), een ruime gesloten keuken (ingericht met toestellen) en een wasplaats/technische berging; op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en één badkamer met bad/douche, lavabo, toilet en bidet. De woning beschikt over een zolder. De woning werd destijds zeer degelijk geconstrueerd en werd door de jaren heen zeer goed onderhouden. TROEVEN: 4 slaapkamers, ruime woonkamer en keuken, grote garage, toplocatie in het centrum van Sint-Martens-Latem. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via ### . En savoir plus ?

4 Chambre(s) 198 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Maison à vendre Herzele (RBJ06424)
225 000 €

9550 Herzele

*** VERLAAGDE PRIJS *** Ruime gesloten bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhal, een lichtrijke woonkamer (34m²), een ingerichte keuken, een garage (5,75m x 2,95m) en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime overloop, een badkamer (bad, lavabo, bidet, toilet) en 4 slaapkamers (19m², 14m², 13m², 7m²). De woning beschikt bovendien nog over een ruime, eventueel in te richten zolderruimte. Achteraan de woning is er een terras en een aangename, zuidwestgerichte tuin met zicht op achterliggen landerijen. Voor de woning geldt de renovatieverplichting (energetische renovatie binnen de 5 jaar na akte). TROEVEN: ruime woning, 4 slaapkamers, renovatie staat toe om de woning aan te passen en bewoonbaar volume te vergroten (zolder), goede ligging (station Herzele, winkels), makkelijk te onderhouden tuin, garage en parkeerplaats vooraan. Voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

4 Chambre(s) 234 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Appartement à louer Nederbrakel (RBJ86573)
625 €

9660 Nederbrakel

Dit gezellig en praktisch appartement in het centrum van Brakel omvat een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken (koelkast, kookplaat; dampkap, oven, vaatwasser, spoeltafel), een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, apart toilet, 2 slaapkamers, een kelderberging, eigen overloop met bergkast en een tuin. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is goed geïsoleerd: EPC 167 kWh/m²jaar - LABEL B. Het gebouw heeft geen lift. Parkeren kan steeds aan of in de korte nabijheid van het appartement. Het appartement is vrij vanaf 01/05/2024 (of eventueel vroeger). Bijkomende kosten per maand: €125,00 voor kosten gemeenschappelijk delen, verwarming (inbegrepen!) en warm water (inbegrepen!). Voor meer informatie of voor een bezoek gelieve contact op te nemen via telefoon op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Bureaux à vendre Oosterzele (RBJ63372)
595 000 €

9860 Oosterzele

Zeer ruime woning met tandartspraktijk- of kantoor gedeelte te Balegem (Oosterzele). Deze woning is ideaal voor een zelfstandige activiteit, kantoor, praktijk voor kinesist, psycholoog, dokter, tandarts, of een (nieuw samengesteld) gezin met nood aan voldoende slaapplaatsen. Indeling gelijkvloers: kantoor- of praktijkruimte vooraan: aparte inkomhal, wachtkamer, apart toilet, bureau, 2 praktijkruimtes, kleine en grote berging. Het kantoor geeft toegang tot het woongedeelte dat als volgt is opgedeeld: ruime leefkeuken, volledig geïnstalleerd met toestellen, grote lichtrijke woonkamer in L-vorm met zicht op de tuin, toegang tot het terras, en een aparte, private inkomhal met gastentoilet. Indeling 1e verdieping: nachthal, 1 slaapkamer met plaats voor sauna/infraroodcabine of dressing, badkamer met bad, douche, lavabomeubel, apart toilet en nog 3 ruime slaapkamers. De woning beschikt over een bergzolder en is volledig onderkelderd (gecompartimenteerde droge kelder met garage voor 2 wagens, stockageruimte, werkplaats, ontspanningsruimte,... Vooraan de woning is er een parking om meerdere wagens te parkeren en achteraan ligt een zeer aangename tuin. TROEVEN: door de specifieke indeling is deze woning zeer geschikt voor een zelfstandige of vrij beroep of om een groot gezin te huisvesten. De indeling laat bovendien ook toe om de woning om te vormen tot 'kangoeroewoning'. De ligging behoort tevens tot de troeven: Balegem is een rustige, landelijke deelgemeente van Oosterzele met een goede verbinding naar de autosnelweg E40 en naar de grotere steden rondom zoals Gent en heeft bovendien alle faciliteiten zoals een school, banken, winkels en openbaar vervoer (treinstation en bushalte). Voor meer informatie gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via het e-mailadres ### . En savoir plus ?

1429 4 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Maison à vendre Oosterzele (RBJ63370)
595 000 €

9860 Oosterzele

Zeer ruime woning met praktijk- of kantoor gedeelte te Balegem (Oosterzele), ideaal voor een zelfstandige activiteit, kantoor, praktijk voor kinesist, psycholoog, dokter, tandarts, of een (nieuw samengesteld) gezin met nood aan voldoende slaapplaatsen. Indeling gelijkvloers: kantoor- of praktijkruimte vooraan: aparte inkomhal, wachtkamer, apart toilet, bureau, 2 praktijkruimtes, kleine en grote berging. Het kantoor geeft toegang tot het woongedeelte dat als volgt is opgedeeld: ruime leefkeuken, volledig geïnstalleerd met toestellen, grote lichtrijke woonkamer in L-vorm met zicht op de tuin, toegang tot het terras, en een aparte, private inkomhal met gastentoilet. Indeling 1e verdieping: nachthal, 1 slaapkamer met plaats voor sauna/infraroodcabine of dressing, badkamer met bad, douche, lavabomeubel, apart toilet en nog 3 ruime slaapkamers. De woning beschikt over een bergzolder en is volledig onderkelderd (gecompartimenteerde droge kelder met garage voor 2 wagens, stockageruimte, werkplaats, ontspanningsruimte,... Vooraan de woning is er plaats om meerdere wagens te parkeren en achteraan ligt een zeer aangename tuin. TROEVEN: door de specifieke indeling is deze woning zeer geschikt voor een zelfstandige of vrij beroep of om een groot gezin te huisvesten. De indeling laat bovendien ook toe om de woning om te vormen tot 'kangoeroewoning'. De ligging behoort tevens tot de troeven: Balegem is een rustige, landelijke deelgemeente van Oosterzele met een goede verbinding naar de autosnelweg E40 en naar de grotere steden rondom zoals Gent en heeft bovendien alle faciliteiten zoals een school, banken, winkels en openbaar vervoer (treinstation en bushalte). Voor meer informatie gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via het e-mailadres ### . En savoir plus ?

4 Chambre(s) 436 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Terrain à bâtir à vendre Grammont (RBE97353)
75 000 €

9500 Grammont

*** VERLAAGDE PRIJS *** LOT 3 (rechts, gezien vanuit de straat): bouwgrond voor gesloten bebouwing te Geraardsbergen (Goeferdinge). De bouwgrond bestaat uit de loten 3a, 3b en 6 op het opmetingsplan voor een totale oppervlakte van 625,47m². Perceelbreedte vooraan: 7,36m | Perceelbreedte achteraan: 13,66m | Perceeldiepte: ongeveer 60m | Bouwbreedte gelijkvloers vooraan: max. 8,00m | Bouwbreedte gelijkvloers achteraan: max. 9,59m | Bouwdiepte gelijkvloers: max. 15,00m | Bouwdiepte 1e verdieping: max. 12,00m | Zadeldak 45° | Kroonlijsthoogte: min. 5,60m - max. 6,20m | Tuinberging mogelijk: max. 30m² | Bouwvrije strook vooraan de woning van 6,00m diep | Bouwgrond vrij te koop, zonder bouwverplichting! Kosten (gedeelte ten laste van koper) opmetingsplan en PV van afpaling landmeter: €850,00 + 21% BTW, Kosten (gedeelte ten laste van koper) verkavelingsakte: €513,17, BTW inclusief | Indien u meer informatie wenst, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

625 60 m Profondeur du terrain 7 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Appartement à vendre Zottegem (RBH05824)
155 000 €

9620 Zottegem

Op te frissen appartement op de gelijkvloerse verdieping met een inkomhal, een ruime woonkamer, een open geïnstalleerde keuken, een nachthal, een technische berging (verwarmingstoestel op aardgas, waterontharder, zekeringkast), badkamer (lavabomeubel, douche, plaats voor wasmachine), apart toilet en 2 slaapkamers. Voor het appartement is er een staanplaats voor kort parkeren (enkel laden en lossen). Het appartement is zeer goed gelegen, op wandelafstand van alle winkels, banken, restaurants, markt, station,... Het appartement heeft een eigen, aparte ingang, los van de gemeenschappelijke inkom voor de andere appartementen uit de residentie. TROEVEN: vrij recent gebouwd (°1998), compact en onderhoudsvriendelijk, centrum Zottegem, beschikbaar na ondertekening notariële akte. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Maison à vendre Gand (RAZ75875)
389 000 €

9000 Gand

*** NIEUWE VOORWAARDEN *** Handelspand of woning op een zeer goede locatie in het centrum van Gent, tegenover het Zuidpark. Het pand omvat op het gelijkvloers een kapperszaak en een hal met een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een keuken en een woonkamer, op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De tussenverdieping verschaft toegang tot een sanitaire ruimte met toilet en lavabo. Een vaste trap leidt van de tweede verdieping naar de afgewerkte zolderkamer die dienst kan doen als derde slaapkamers of hobbykamer. De woning beschikt over een ruime kelderberging. Troeven van deze woning: zeer goede ligging, aangename, groene omgeving, in het centrum van de stad, geschikt als handelspand of als woning. Met een tramhalte nabij is het hart van de stad op enkele minuten verwijderd... Voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse gelieve contact op te nemen via het nummer ### of via e-mail ### . OPGELET: de specifieke COVID-19 maatregelen aangaande bezoeken zijn nog steeds van kracht! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 167
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10
Parking à vendre Nieuwpoort (RAP72124)
Prix sur demande

8620 Nieuwpoort

Autostaanplaats in de ondergrondse garage van Residentie Sea Port op niveau -2. De staanplaats bereikbaar via de autolift (ingang aan de Dienstweg Havengeul via Louisweg). Afmetingen van de staanplaats: breedte 2m31 (tussen steunpaal en muur, voorbij de steunpaal is de plaats nog iets breder), diepte 4m10 en hoogte 2m39 (oppervlakte 9,47m²). Residentie Sea Port is gelegen op ongeveer 1km van het strand, langs de monding van de ijzer. Ideaal voor wandel- en fietstochten... Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 279 38 10