Vastgoed In Motion - Briljant (1982 Elewijt)

"SCHITTEREND in VASTGOED"
Tervuursesteenweg 762 - 1982 Elewijt

Numéro IPI 509373-511253

briljantimmo.be/vastgoed-zemst-vilvoorde-mechelen/kopen

Wil je jouw (t)huis verkopen of verhuren en wil je zeker zijn van de beste prijs? Wil je graag jouw schaarse tijd inzetten voor andere zaken dan het uitzoeken hoe je wettelijk in orde bent voor de verkoop van jouw (t)huis? Wil je doorheen het ganse verkoop- of verhuurproces begeleid en ontzorgd worden door een persoonlijke vastgoedmakelaar die thuis is in het vastgoed? Wil je graag dat kandidaat-kopers of kandidaat-huurders begeleid worden tijdens het beslissingsproces hoe ze van jouw huis hun (t)huis maken ? Kies dan voor een schitterende samenwerking met Briljantimmo! Meer info op https://www.briljantimmo.be of bel Tel +32 479 28 92 99 ! Tout voir Réduire
Wil je jouw (t)huis verkopen of verhuren en wil je zeker zijn van de beste prijs? Wil je graag jouw schaarse tijd inzetten voor andere zaken dan het uitzoeken hoe je wettelijk in orde bent voor de verkoop van jouw (t)huis? Wil je doorheen het ganse verkoop- of verhuurproces begeleid en ontzorgd worden door een persoonlijke vastgoedmakelaar die thuis is in het vastgoed? Wil je graag dat kandidaat-kopers of kandidaat-huurders begeleid worden tijdens het beslissingsproces hoe ze van jouw huis hun (t)huis maken ? Kies dan voor een schitterende samenwerking met Briljantimmo! Meer info op https://www.briljantimmo.be of bel Tel +32 479 28 92 99 !

2830 Willebroek

219 000 € - 284 500 €

Op wandelafstand van centrum Willebroek, sportcentrum en Albert Heijn bouwt RDS Construct deze energiezuinige nieuwbouwappartementen in "Residentie Camille". De werken werden gestart mei 2023. Oplevering eind 2024. ***PROMOSTUNT*** Krijg nu tijdelijk vloerverwarming cadeau! Ervaar wonen op een toplocatie, dicht bij verschillende invalswegen, winkels en Europaplein. Mag het iets sportiever? Dan kan je terecht op het sportterrein achter de hoek of zwembad Dolfijntje. Om te voldoen aan een Bijna Energie Neutraal appartement worden er voldoende zonnepanelen voorzien per appartement. DE-peil 20 of lager, wat een aanzienlijk lager energiefactuur betekent en eveneens een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. PRIJSVAST doorheen de ganse bouwwerken! Prijs is exclusief registratierechten, notariskosten, Wees er als eerste bij! Nog slechts 5 appartementen beschikbaar! Meer info? ### of ### En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 68 - 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77

2812 Muizen

575 000 €

Altijd al gedroomd om wakker te worden met het gebrul van de leeuw of het gekir van de aapjes in een woning volledig naar jouw smaak? Dan is dit jouw kans! In de achtertuin van dierenpark Planckendael bouwt RDS Construct deze 2 half open BEN woningen op iets meer dan 5 are! De tuin is Zuid georiënteerd en kijkt achteraan uit op bomen of velden. Op wandelafstand van basisschool, supermarkt, treinstation met directe verbinding naar Brussel, Mechelen en Leuven en gelegen in een straat met zone 30. De woningen beschikken vandaag over een ruime (inpandige) fietsenberging, open keuken met leefruimte met veel contact naar de tuin, gastentoilet, 3 slaapkamers op de verdieping, een badkamer met douche en bad. De ruime zolderruimte (vaste trap voorzien) biedt mogelijkheden voor speelkamer, bureauruimte, of eventueel zelfs 2 extra slaapkamers. De woningen zijn klaar voor de toekomst dankzij de superisolerende beglazing (K 1.0), zonnepanelen, de centrale vloerverwarming mbv een modulerende warmtepomp lucht water (die dus ook voor koeling kan zorgen). Zo bekomt de woning een E peil van 20 of lager. Een regenwaterput met infiltratieput worden voorzien alsook mooie budgetten om zelf je droomkeuken, badkamer en vloer te gaan uitkiezen. Dankzij RDS Construct, een gedegen en financieel gezonde firma, kies je voor vlot bouwproces en een kwalitatieve afwerking. Prijs is vast tot aan de oplevering van het project! Specifieke noden? Contacteer ons en we kijken wat kan! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 182 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77

2830 Willebroek

369 500 € - 387 500 €

Ruime energiezuinige nieuwbouw woningen van de kwalitatieve hand van RDS CONSTRUCT. Deze schitterende BEN woningen liggen op wandelafstand van scholen en centrum van Willebroek in een rustige buurt. Lidl, Aldi, Albert Heijn, Delhaize, .. met de fiets ben je er in een wip. Zeer vlotte bereikbaarheid naar A12 met directe verbinding Antwerpen - Brussel. De afwerking wordt naar eigen smaak gekozen. Hiervoor zijn ruime budgetten voorzien. De woningen zullen wind- en waterdicht zijn voor het bouwverlof. Je wagen of je fiets(en) krijgt een plek in de inpandige garage van de woning! Tijdelijke PROMO: gratis oprit voor de snelle beslissers! Kies voor jouw energiezuinige nieuwbouwwoning op maat voorzien van zonnepanelen en ventilatiesysteem D. Geniet van 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. PRIJSVAST! Meer info? Bel ### of mail naar ### En savoir plus ?

3 - 4 Chambre(s) 170 - 221 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77

1980 Eppegem

548 500 € - 564 500 €

Briljantimmo proudly presents: 4 schitterende, moderne halfopen bebouwingen op wandelafstand van centrum Eppegem. Gelegen in een residentiële wijk met enkel plaatselijk verkeer zullen deze woningen gebouwd worden door RDS Construct op Zuidwest-gerichte terreinen van ongeveer 5 are. De woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers. Aanpassingen zijn bespreekbaar. Mooie budgetten voorzien voor zowel de keuken en badkamer. Woningen voldoen volledig aan de laatste EPB normen incl. ventilatie, superisolerende materialen, zonnepanelen. Een E-peil van 30 of lager zal opgeleverd worden. Verkoop onder garantie van de Wet Breyne. Start van de werken is voorzien voor het voorjaar 2024. Oplevering uiterlijk zomer 2025. Meer informatie of plannen bel Briljantimmo ### Reeds 25% verkocht! Wees er snel bij! En savoir plus ?

3 - 4 Chambre(s) 157 - 162 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77

1840 Londerzeel

454 500 € - 515 000 €

In het prachtige Malderen bouwt RDS Construct met veel zorg deze 5 schitterende nieuwbouwwoningen met telkens 3 of 4 slaapkamers. De schitterende panden zullen vooruitstrevende en energiezuinige woningen zijn die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid. Een nieuwe modulerende warmtepomp lucht-water wordt geleverd en geïnstalleerd, compleet met buffervat, circulatoren, en regelapparatuur, en voldoet aan alle EPB-regelgevingen. De muren en plafonds worden voorzien van hoogwaardig pleisterwerk, terwijl een ventilatiesysteem D zorgt voor optimale luchtkwaliteit. De ambitie om een Bijna Energie Neutrale woning te realiseren wordt onderstreept door de installatie van voldoende zonnepanelen op het dak, gericht op het behalen van een E-peil van 20 of lager, wat een aanzienlijke meerwaarde biedt. Door deze BEN woningen bekom je eveneens een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Daarnaast wordt een uitgebreid watersysteem geïmplementeerd, inclusief een regenwaterput, infiltratievoorziening en septische put, wat de duurzaamheid verder versterkt. Het platte dak wordt voorzien van hoogwaardige isolatie en afgewerkt met duurzaam asfalt, terwijl superisolerende beglazing in alle ramen zorgt voor maximale energie-efficiëntie. Vervolgens liggen de nieuwbouwpanden in een doodlopende straat waar geen verkeer doorrijdt. De schoonheid van Malderen is ook bij deze panden te zien, hoe het gelegen is tussen prachtige velden en natuur. Al bij al worden de Karreveld 15-17 moderne, comfortabele en milieuvriendelijke woningen die klaar is voor de toekomst. Interesse? Bel ### of reageer via onderstaande contactknop! En savoir plus ?

3 - 4 Chambre(s) 159 - 175 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
589 500 €

1840 Londerzeel

Op een steenworp van hartje Malderen, omgeven door verschillende natuur -en recreatiedomeinen bouwt RDS Construct in het najaar 2023 deze energiezuinig woning met een bewoonbare opp. van 170m². Voorzien van warmtepomp (gasloze woning), ventilatie systeem D en zonnepanelen, E-peil 20 of lager maakt deze woning helemaal klaar voor de toekomst. Jouw afwerking kies je volledig zelf met de ruime budgetten voorzien in het lastenboek. De landelijke ligging en de grootte van het perceel zorgen ervoor dat je na een drukke dag op het werk helemaal kan ontspannen in je eigen oase van rust. Binnenkomen in deze woning doe je via een ruime trappenhal die voorzien is van voldoende opbergruimte en een gastentoilet. De inkomhal geeft uit op een royale leefruimte met open keuken en eetkamer. Door de open indeling voelt de leefruimte nog ruimer aan. Dit effect wordt dan nog eens versterkt door de grote raampartijen die uitgeven op de riante tuin en zorgen ervoor dat je heel de dag door geniet van natuurlijke lichtinval. Verder is er nog een inpandige garage voorzien. Op de eerste verdieping vind je een master bedroom met aansluitende dressing. Daarnaast zijn er nog 2 ruime slaapkamers, een berging, toilet en badkamer met voldoende ruimte en budget voor een ligbad en douche. Mogelijkheid tot korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Wijzigingen in het ontwerp zijn bespreekbaar. Meer weten? Contacteer Briljantimmo op de VIP nieuwbouwlijn ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 170 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
360 000 €

1982 Elewijt

Op zoek naar een betoverend thuis met uitstekende verbindingen naar bruisende steden zoals Mechelen, Brussel, Antwerpen en Leuven? Dit schitterende en uitzonderlijk energiezuinige huis, met een indrukwekkend EPC-label B en prachtig vormgegeven leefruimtes, wacht op jouw ontdekking. Bij binnenkomst omarmt de hal je met een gevoel van ruimte en verbondenheid met de rest van de woning. De royale woonkamer straalt de unieke charme van dit huis uit, terwijl de keuken alle moderne gemakken biedt, inclusief gasfornuis, koelkast, vaatwasser en oven. De handige berging herbergt niet alleen de aansluitingen voor wasmachine en droger, maar biedt ook extra opslagruimte. De badkamer is een oase van comfort, compleet met zowel een bad als een douche, en een elegante wastafel. De ultieme rustplek bevindt zich boven met twee ruime en lichte slaapkamers. Op de zolder wacht een prachtige en grote ruimte met het potentieel om extra slaapkamers te creëren, waardoor dit huis zich aanpast aan jouw behoeften en wensen. De tuin begint met een sfeervol overdekt terras, ideaal voor ontspannen avonden of zonnige dagen buiten. Een makkelijk te onderhouden gazon strekt zich uit tot aan het einde van de tuin, waar een handig tuinhuisje extra opbergruimte biedt voor al je buitenbenodigdheden. Vooraan biedt de overdekte oprit nog minstens 2 parkeergelegenheden. Op een paar minuutjes fietsen van centrum Elewijt en op 5min rijden van het blos domein in Hofstade. Bezoek? Bel Briljantimmo op ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 144 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77

Zeer mooie en grote handels- of kantoorruimte pal in het centrum van Elewijt met 2 aparte toegangsdeuren. Ideaal voor dokterspraktijk, boekhoudkantoor, tandartsenpraktijk, kinesistenpraktijd, etc.... Rolstoeltoegankelijk. Ideale ligging voor handel met veel doorstroom aan de Tervuursesteenweg. Mooie grote etalage mogelijkheden. 2 ondergrondse parkeerplaatsen, verplicht aan te kopen. Prijs is casco en excl. kosten, BTW. Afwerking bespreekbaar en mogelijk mits meerprijs. Oplevering voorzien voorjaar 2025. Voor meer info ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77

1800 Vilvorde

253 000 € - 318 000 €

Dit gebouw bestaande uit 8 appartementen met 8 bergingen en 5 binnen/buiten parkeerplaatsen is volop in aanbouw. De appartementen kunnen nog worden aangekocht indien u in aanmerking komt aan het verlaagde 6% BTW tarief. Wees er snel bij, nog slechts 3 appartementen beschikbaar. De appartementen zijn voorzien van mooie leefruimtes, een open lichtrijke keuken, een ruime hal, een gastentoilet en handige berging, badkamer met bad/douche functie. Keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot je terras, waar je kan genieten van het zonnetje. De afwerking die kies je zelf naar eigen smaak, hiervoor voorzien we ruime budgetten in het lastenboek. De appartementen zijn voorzien van een lift. Je wagen of fiets krijgt zijn plekje in de ondergrondse parkeerplaats en fietsenberging of buitenparkeerplaats. Prijzen vanaf €236000 voor het appartement, voor de berging betaal je €5150, beide exclusief BTW en kosten. En dat allemaal op een toplocatie dichtbij het park, uitvalswegen en openbaar vervoer dat je zo brengt naar de wekelijkse markt! Zin om jezelf wat extra comfort te geven? Kies voor jouw nieuwbouw appartement op maat in deze heerlijke residentie. Bouwwerken zijn reeds gestart. Vermoedelijke oplevertermijn zomer/najaar 2025. En savoir plus ?

1 - 2 Chambre(s) 78 - 107 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
Maison à vendre Malines (RBJ96281)
365 000 €

2800 Malines

Niet ver van Mechelen Centrum vind je deze charmante rijwoning met gezellige patio en 3 slaapkamers. Op de gelijkvloers vinden we de open leefruimte met een volledig uitgeruste keuken met toestellen van Whirlpool. De gezellige eethoek vormen een prachtig geheel met de aangename woonkamer dankzij de op maat gemaakte meubels. De extra ruimte die momenteel als bureau fungeert zorgt er voor dat we hier een heel ruimtelijk en open gevoel ervaren. Op de eerste verdieping treffen we de eerste slaapkamer aan. Via de aparte inloop dressing krijgen we toegang tot de badkamer. De badkamer is uitgerust met ruim ligbad, douche en een enkele lavabo. Tevens zijn hier ook de voorzieningen voor de wasmachine voorzien. Verder vinden we op de eerste verdieping ook de toegang tot een extra zonneterras. Op de tweede verdieping vinden we nog 2 extra slaapkamers terug. De droge kelder, zonnepanelen en zonovergoten patio maken van deze woning een echte must see in Mechelen. Ook de vlotte bereikbaarheid en nabijheid van de belangrijkste invalswegen zijn een echte troef. Kom deze schitterende woning ontdekken op onze Presale! Reserveer uw plaats via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 137 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
455 000 €

2800 Malines

In een charmante straat in Mechelen aan de jachthaven vind je deze schitterende bel-etage woning met een bewoonbare opp van 173 m² . Bij binnenkomst in de hal vinden we een apart gastentoilet, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een extra bureauruimte uitgerust met ingebouwde kasten en uitzicht op de gezellige stadstuin en de inpandige garage ook uitgerust met ingebouwde kasten. Op de eerste verdieping is het heerlijk thuis komen dankzij de lichtrijke en open leefruimte. De ruime open keuken is uitgerust met een vaatwasser, microgolf, oven en een elektrische kookplaat. (Miele) Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping. Hier vinden we 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere kamer, perfect in te richten als kinderkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele lavabo en toilet. In de zuid georiënteerde stadstuin en ruim terras op de eerste verdieping is het heerlijk vertoeven en genieten tot de zon onder gaat. Extra troeven van deze woning zijn de ruime oprit en de zonnepanelen (met groene stroomcertificaten) Met zijn fantastische ligging gelegen aan de Jachthaven en het dijledok; +/- 10 minuten van de grote markt, nabij winkels en scholen, en de gemakkelijke verbinding met de E19 is dit een echte parel om te komen ontdekken! Reserveer dan nu snel jouw plaats op onze presale dag via ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 173 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
545 000 €

1820 Melsbroek

Op de grens van Elewijt met Perk vind je deze ongelooflijk lichtrijke en ruime woning met zowel voor als achteraan zicht op agrarisch gebied. De woning onderging reeds een aantal updates & beschikt vandaag over condensatieketel op gas, deels vernieuwde beglazing, zonnepanelen met groenestroomcertificaten tot 2032. Geschatte opbrengst ±9000 eur. De indeling van de woning is bovendien erg praktisch: Ruime inkomhal met ruimte voor vestiairehoek en gastentoilet. Zeer aangename lichtrijke leefruimte met lichte parket, grote ramen en groot schuifraam naar het natuurstenen terras en de tuin. De semi open keuken die er naadloos in overgaat beschikt over werkende toestellen(Miele) & een aansluitende koele berging. De doorlopende garage met ruimte voor technieken en was/droogmachine is een zeer handige ruimte. Op de verdieping vind je maar liefst 5 volwaardige slaapkamers met elk zijn eigenheid en ingemaakte kasten. De groene en open zichten op de velden of het Moorbos vanuit de kamers geven meteen een rustgevend gevoel. Via een uitschuifbare trap is er nog een grote stockagezolder bereikbaar. In de heerlijk open tuin is het genieten vanaf de eerste zonnestralen. En dat alles op een toplogging nabij Elewijt & Perk met alle faciliteiten (bakker, basisschool, restaurants). Vlotte bereikbaarheid naar Steenokkerzeel, E40, RING, E19, treinstation, bus. Kom deze schitterende briljant als eerste ontdekken op de pre-sale bij Briljantimmo! Bel ### voor jouw ontdekkingstijd! En savoir plus ?

5 Chambre(s) 250 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
Surface commerciale à vendre Malines (RBJ80586)
299 000 €

2800 Malines

Zoekt u een leuke plek om te ondernemen in het hartje van Mechelen? Op een perfecte locatie met veel passage? Dan is dit een unieke gelegenheid. Dit beschermd monument ‘De de kleine Engel’ omvat een handels gelijkvloers met verfijnde authentieke elementen die het verleden weerspiegelen, glasramen, openhaard, natuurstenen vloeren, wandtegels, originele trappen, hoge plafonds, een kelderluik, een prachtige voorgevel. Een stukje geschiedenis dat liefdevol bewaard is gebleven. Een plek waar je droom om te starten met een eigen zaak met woonst kan uitkomen. Alles wat je nodig hebt om het zakelijke en je thuis te combineren is aanwezig. De zaterdagsmarkt zorgt voor enorm veel passanten, hier wordt je zaak ontdekt door voorbijgangers. Profiteer van deze ligging en verhoog daardoor je zakencijfer bij de start. Achterliggend op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich ook het toilet en de aansluiting wasmachine en droogkast. Via de originele trappen bereiken we de keuken, het leefgedeelte en een klein terras. De volgende verdieping brengt ons naar de originele slaapkamer, van hieruit met een trapje naar de badkamer met toilet. Wat het EPC label F betreft er is een gedeeltelijk vrijstelling om te renoveren bij monumenten, toch is het mogelijk dat, door te moeten voldoen aan de EPB-eisen voor daken en vloeren, het aanzicht of karakter van het beschermde monument op onaanvaardbare manier zou wijzigen. In dit geval is het mogelijk een uitzondering aan te vragen bij het Vlaams Energieagentschap. Benieuwd naar wat dit handelspand te bieden heeft? Maak snel een afspraak. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
Terrain à vendre Elewijt (RBJ79048)
325 000 €

1982 Elewijt

In het midden van Elewijt city ontdek je deze unieke bouwgrond van maar liefst 11are 42ca met zicht op het agrarische gebied met zijn uitgestrekte velden aan de overzijde! Deze bouwgrond beschikt vandaag over een bouwvergunning voor een woning van maar liefst 300m². Dit terrein biedt nog andere mogelijkheden, mits bouwvergunning. Volgens de stedenbouwkundige verordening kunnen hier ook 2 appartementen of een handelsruimte op de gelijkvloers en een duplex appartement gerealiseerd worden. D.i. uiteraard onder voorwaarde van het bekomen van de geschikte bouwvergunning. Of waarom niet je eigen 'appartement' bouwen in de vorm van een bungalow? Zo hoef je alvast geen rekening te houden met gemeenschappelijke kosten en/of buren. Bouwbreedte mogelijk van 8m48 en bouwdiepte van 15meter op gelijkvloers. Straatbreedte 14,49m. Toplocatie want alle voorzieningen zoals supermarkt, openbaar vervoer, basisschool, brasserie, apotheek, groepspraktijk dokters, kinesist, … zijn bereikbaar op wandelafstand. Vlotte bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer (bus naar Mechelen, Vilvoorde en Brussels Airport) als met de wagen (oprit E19 op 5minuten) en toch thuiskomen met zicht op het agrarisch gebied aan de overzijde. Zoek je een betrouwbare bouwpartner? Ook daar kunnen we bij helpen! Voor meer informatie, bel Briljantimmo - Schitteren in Vastgoed En savoir plus ?

1142 79 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
470 000 €

1800 Peutie

Dit zeer mooi duplex appartement is gelegen in Peutie, een deelgemeente van Vilvoorde. Het in 2017 volledig nieuwgebouwde project ligt afgelegen van de drukke straten. Met als gevolg een gunstige EPC (B) en conforme elektriciteit. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met winkels, sport en cultuur in de buurt. Het bevindt zich op de 1 ste en 2 de verdieping in het appartementsblok en is te bereiken via trap en lift. Op de 1 ste verdieping kom je bij het binnentreden meteen uit op een ruime hal met het eerste toilet. Verder vinden we hier de open woonkamer en keuken met heel veel lichtinval door de vele ramen en een klein balkon. De keuken is voorzien van al de benodigdheden zoals oven, microgolf, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en een eiland met wasbak. Aansluitend vind je nog een handige berging met veel opslagruimte. De eerste slaapkamer is aansluitend aan een badkamer met 2 lavabo’s en douche. Op de 2 de verdieping kom je meteen uit op een gezellige ruimte met doorgang naar het grote L-vormige terras van meer dan 45m². Door het grote oppervlak en de vorm heb je hier bijna altijd zowel zon als schaduw. De ruime tweede en derde slaapkamer liggen naast elkaar en zijn elk voorzien van grote ramen. Met een ligbad en dubbele lavabo in de tweede badkamer biedt dit appartement alles wat je kan wensen. Er is airco voorzien en sunscreens aan de ramen in de woonkamer en slaapkamers. Beneden bevindt zich nog een grote garagebox (extra 30.000€) met plaats voor 2 auto’s, fietsen en extra opslag. De gemeenschappelijke kosten bedragen 490,86€ / 3 maand (reservekapitaal, onderhoud tuin,…). En savoir plus ?

3 Chambre(s) 129 48 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
Maison à vendre Rumst (RBJ77452)
454 500 €

2840 Rumst

Op de grens van Walem/Mechelen en Rumst/Duffel bouwt RDS Construct met veel zorg deze schitterende 7 betaalbare nieuwbouw BEN woningen. Lot 4 is een halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, gelegen op een terrein van 380m² met zuidgerichte tuin. Hier woon je volgens de nieuwste energienormen gasvrij en met warmtepomp, met een E-peil 20 of lager bespaar je ettelijk op energie en geniet je een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. Vanaf ondertekening compromis is deze woning PRIJSVAST! Benieuwd? Kom deze woning ontdekken en plan uw werfbezoek. De afwerking kies je volledig naar smaak volgens het lastenboek. De woning bevindt zich in de laatste afwerkingsfase en is snel beschikbaar, geen overbrugging nodig! Dit alles op een vlot bereikbare locatie, op wandelafstand van de basisschool, diverse trage wandel- en fietswegen, supermarkten en diverse winkels op 5min met de wagen! Tijd voor rust en ontspanning na een drukke dag? Ontdek al het natuurschoon dat Rumst rijk is, onderneem een wandel- of fietstocht op ‘De Blauwe Bruggen’. Vanaf deze fietsbruggen, aan het punt waar Dijle en Nete samenvloeien om zo de Rupel te vormen, heb je een mooi zicht op de omgeving en deze 3 rivieren. Graag wat cultuur opsnuiven? Geniet van ‘Kasteel van Laer’ omgeven door een prachtig park. Meer info bel BRILJANTIMMO ### VIP nieuwbouwlijn. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 133 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
Maison à vendre Malines (RBJ76967)
330 000 €

2800 Malines

In een zeer geliefde wijk te Battel (Mechelen) vind je in een straat met enkel plaatselijk verkeer, deze gezellige rijwoning met voortuin, stadstuin en atelier. De woning werd doorheen de jaren goed onderhouden heeft een EPC label C, hoogrendementsramen (2015), cv op gas (Viessmann, condensatieketel) en vernieuwd dak + isolatie (2013). Ook de keuken werden reeds onder handen genomen waardoor je hier nu een heerlijke maaltijd kan bereiden met alle moderne Siemens toestellen. Genieten van de eerste zonnestralen kan in de vernieuwde veranda met ingemaakte kasten voor extra opbergruimte. Dankzij de openheid van de keuken, veranda naar de leefruimte voelt het huis ruim en lichtrijk aan. Via een degelijke houten trap bereik je de eerste verdieping met 3 slaapkamers (2 grote en 1 kleinere), alsook de badkamer met voldoende plaats voor ligbad, lavabo en toilet (op te frissen). Op de zolderverdieping, te bereiken via uitvalbare trap, is er de mogelijkheid tot het maken van 1 of 2 kamers. En dat alles op een toplocatie nabij de Leuvense Vaart, Dijle, basisschool, diverse winkels, apotheek, restaurants,… Vlotte verbinding met de wagen via E19 Antwerpen-Brussel. Bushalte op wandelafstand. Vlotte fietsverbindingen en heerlijke wandel- en ontspanningsmogelijkheden net om de hoek! Kortom een topwoning op een toplocatie. Ben jij de handige Harry die deze ruwe diamant omtovert tot een schitterende briljant? Kom hem als eerste ontdekken tijdens de pre-sale dag! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
Maison à vendre Elewijt (RBJ65791)
624 000 €

1982 Elewijt

Met een indrukwekkende bewoonbare opp. van 309,62m² & een gunstig EPC B biedt deze woning een ruim aanbod aan mogelijkheden. De uitzonderlijk grote slaapkamers zorgen voor een geweldig open gevoel. Rustig gelegen, maar met uitstekende verbindingen, met als gevolg een snelle toegang tot belangrijke wegen zoals de E19 maakt het gemakkelijk om naar nabijgelegen steden te reizen. Het openbaar vervoer dichtbij de deur zorgt voor extra gemak. Bij het binnentreden kom je uit op een gezellige gang met doorgang naar de garage, keuken & woonkamer. De laatstgenoemde is met 70m² een prachtige open ruimte met veel lichtinval met als kers op de taart een hartelijke gashaard. Aansluitend vind je een gezellige veranda met uitzicht op de mooie, groene, boomrijke tuin. De 1e verdieping is verdeeld in 5 slaapkamers, 2 badkamers & een douchekamer. De 3 grootste kamers hebben een opp. van 30, 24 & 22m² en bijna allemaal kijken ze uit op de prachtige tuin. Met nog een zolder, te bereiken via een zoldertrap & een ruime kelder heb je aan opslagruimte geen gebrek. Wanneer je thuiskomt heb je na het binnenrijden door de automatische poort zowel plaats op de oprit of in de omvangrijke garage. Voorzien van airco en moderne domotica zijn nog enkele pluspunten. Op minder dan 1km ben je in Elewijt centrum voor al je inkopen en uitstapjes. Meer zin in zwemmen, lopen, wandelen,...op minder dan 5m rijden ben je in het Bloso domein van Hofstade. Met een beetje liefde maakt u van deze woning uw droomhuis! En savoir plus ?

5 Chambre(s) 310 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
  Rumst (RBJ95366)

2840 Rumst

454 500 €

In het prachtige Rumst bouwt RDS Construct met veel zorg deze 7 schitterende nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slaapkamers, waarvan reeds 6 verkocht. Het verwarmen van de woning gebeurt door middel van een modulerende warmtepomp lucht/water en wordt verdeeld door vloerverwarming, het ventilatiesysteem type D en zonnepanelen. Uw auto kan u veilig parkeren voor de deur van uw woning. Doordat bij deze BEN-woning voldaan wordt aan een E-peil 20 of lager betekent dit dat u een aanzienlijk lagere energiefactuur zal hebben en eveneens een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. De woningen bevinden zich in afwerkingsfase en zijn beschikbaar na akte! En dat alles op een vlot bereikbare locatie, op wandelafstand van de basisschool, diverse trage wandel- en fietswegen, supermarkten en diverse winkels op 5min met de wagen! Tijd voor rust en ontspanning na een drukke dag? Ontdek al het natuurschoon dat Rumst rijk is, onderneem een wandel- of fietstocht op ‘De Blauwe Bruggen’ vanaf deze fietsbruggen, aan het punt waar Dijle en Nete samenvloeien om zo de Rupel te vormen, heb je een mooi zicht op de omgeving en deze 3 rivieren. Graag wat cultuur opsnuiven? Geniet van ‘Kasteel van Laer’ omgeven door een prachtig park. Bovendien is de PRIJS VAST! Bel Briljantimmo voor meer info of werfbezoek: ### of reageer via onderstaande contactknop! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 133 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77
  Peutie (RBJ95360)

1800 Peutie

485 000 €

LAATSTE WONING! Twee stijlvolle nieuwbouwwoningen future proof ‘sleutel o/d deur’ met 4 slaapkamers en zolder. Deze energiezuinige woningen werden voorzien van vloerverwarming (warmtepomp) ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en aluminium ramen. Energieneutraal en lager. Bruto bewoonbare oppervlakte van 163m². Geen overbrugging nodig, onmiddellijk beschikbaar. Hier verhuist u zorgeloos gezien de woningen een professionele schilderbeurt kregen voor de definitieve oplevering en tevens voorzien zijn van een aangelegde tuin. Dit omvat zowel het terras, de tuinafsluitingen, het gazon. Korting van 100% op de roerende voorheffing gedurende 5 jaar. Aankoop onder 6% BTW mogelijk indien voldaan aan de voorwaarden. Prijzen zijn excl. notariskosten en kosten, aansluitingskosten nutsvoorzieningen en riolering. Indeling gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, apart toilet, ruime leef-/eetruimte met open keuken, bergruimte voor fietsen. Op de eerste verdieping: 1 master-bedroom en 2 slaapkamers/dressing, badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet. Op de 2de verdieping is er een zolder met polyvalente ruimte van 33m² voorzien van een betonnen vloer. Strategische ligging net buiten de stadskern van Vilvoorde. Openbaar vervoer, school en supermarkt op wandelafstand. Vlakbij de E19 richting Antwerpen en Brussel Contacteer ons voor de voorwaarden op de VIP nieuwbouwlijn ### en plan uw bezoek in. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 163 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 15 42 02 77