Garage à vendre - Asper

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Asper (9890).

Parking à vendre Gavere (RBH80232)
12 000 €

9890 Gavere

Ben je op zoek om jouw wagen op een aangename plek te kunnen parkeren in centrum Gavere? Laatste parkeerplaats van res. Liefkenswegel, welke zich situeert langsheen Onderstraat 80-82 (en is dus vlakbij de Markt !). En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre De Pinte (RBH52398)

Nieuwbouw garageboxen in beton met automatische sectionaalpoort. 10 jaar garantie op de constructie. Ingebouwde elektrische voorzieningen. Alles ligt klaar voor snellader elektrische wagen. Lastenboek te verkrijgen via mail naar ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Audenarde (RBI91466)
93 000 €

9700 Audenarde

Deze 3 ruime garages zijn voorzien van elektriciteit en een automatische, sectionale poort. Interesse? Contacteer Sven van SVG Vastgoed: ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Audenarde (RBI91465)
31 000 €

9700 Audenarde

De garage is voorzien van elektriciteit en een automatische, sectionale poort. Er staan in totaal 3 garages te koop (totale prijs voor 3 garages is 93000 euro). Interesse? Contacteer Sven van SVG Vastgoed: ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Audenarde (RBI91403)
16 500 €

9700 Audenarde

Bent u op zoek naar een privatieve autostaanplaats te huur te Oudenaarde? Dan is deze plaats misschien wel iets voor u! ·Privatief ·Ondergronds ·Op wandelafstand van centrum Oudenaarde En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Zwijnaarde (RBG70096)
25 000 €

9052 Zwijnaarde

Bent u op zoek naar een veilige plaats om uw wagen/oldtimer... te plaatsen? Geniet van het comfort van snel en veilig parkeren. Wij hebben nog verschillende ondergrondse staanplaatsen te koop in residentie Heer Huis Zuid. Tevens zijn er nog bergingen te koop. De residentie is gelegen op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde en vlot bereikbaar, vlakbij E40, E17, R4 en N60. Prijs is excl. de bijkomende kosten (21% BTW op de constructiewaarde en registratie op de grondwaarde). Voor info ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Zwijnaarde (RBG70095)
25 000 €

9052 Zwijnaarde

Bent u op zoek naar een veilige plaats om uw wagen/oldtimer... te plaatsen? Geniet van het comfort van snel en veilig parkeren. Wij hebben nog verschillende ondergrondse staanplaatsen te koop in residentie Parkhoeve. De residentie is gelegen op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde en vlot bereikbaar, vlakbij E40, E17, R4 en N60. Prijs is excl. de bijkomende kosten (21% BTW op de constructiewaarde en registratie op de grondwaarde). Voor info ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Zwijnaarde (RBF78109)
7 500 €

9052 Zwijnaarde

INVESTERING: Buitenstandplaatsen te koop in Zwijnaarde. Deze laatste 6 buitenstandplaatsen, niet overdekte parkings, zijn gelegen in een moderne nieuwbouwresidentie. Bovendien zeer goed gelegen nabij het Technologiepark, de Sterre en de belangrijke invalswegen. Ook ideaal voor wie in de buurt woont. Prijs per stuk: €7.500 (verkoop onder registratierechten). Deze aankoop is een goede investering zonder zorgen !! Voor meer info en-/of bezoek contacteer ons per mail of op ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Merelbeke (RBG22081)
24 800 €

9820 Merelbeke

De parkeerplaats is gelegen onder een statig appartementencomplex, genaamd “Centrum”. De locatie is subliem! Het pand ligt direct aan het dorpsplein. Ook van buiten het dorp is de locatie goed te bereiken, door verschillende op- en afritten van de R4 en E40 die op slechts een aantal minuten afstand liggen. Deze staanplaatsen bevinden zich op verdieping -2 van de ondergrondse parking. Troeven: De staanplaatsen beschikken elk over een parkeerbeugel met eigen sleutel. De verkoop geschiedt deels onder het stelsel van verkooprechten en deels aan 21% BTW. Mogelijkheid om een berging bij te kopen voor 3000 euro. Tal van handelaars, winkels, de bibliotheek, het gemeentehuis, het cultuurhuis etc. bevinden zich op wandelafstand. Benieuwd? Kyara (BIV 514 129) organiseert hiervoor een Bordes-bezoekdag, mits het maken van een afspraak. ### ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Merelbeke (RBF78113)
10 378 €

9820 Merelbeke

Autostandplaatsen te koop in Merelbeke gelegen in een recent gebouw uit 2010. Er zijn nog 7 bovengrondse autostandplaatsen en 1 ondergrondse beschikbaar. Prijzen voor de standplaatsen vanaf €10.378 excl. kosten. Voor meer info en/of een bezoek gelieve ons te contacteren per mail of op ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
35 000 €

9000 Gand

Private garagebox te koopGaragebox met toegang langs de Sint-Lievenspoortstraat en langs de Keizervest met elektrische poorten.Het betreft 2 afgesloten garageboxen op het gelijkvloers.Voor bijkomende informatie ### of contacteer Oscar ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
30 000 €

9000 Gand

Meerdere garageboxen Martelaarslaan te koopOndergrondse garageboxen te bereiken via makkelijke toegang in de Jubileumlaan, een zijsprong van de Martelaarslaan.Het betreft ondergrondse, afgesloten boxen met verlichting en elektriciteit.De box is te bereiken via een automatische inrijpoort met afstandsbediening.Afmeting poort: 2,29m op 1,94m. Verder bieden wij ook bovengrondse staanplaatsen aan 20.000 euro.Voor bijkomende informatie ### of contacteer Oscar ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
60 000 €

9000 Gand

Garagebox Keizerpoort te koopOndergrondse garagebox te bereiken via makkelijke toegang in de Brusselsesteenweg, gelegen onder de nieuwe ontwikkelingen van project keizerpoort en Aldi.Het betreft een nieuwe ondergrondse parking, waar ruime garageboxen met elektrische poort, verlichting en elektriciteit (mogelijkheid tot opladen elektrische auto).Voor bijkomende informatie ### of contacteer Oscar ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
22 000 €

9000 Gand

Staanplaats P53 in de kelderverdieping van residentie Daskalides. De staanplaats is ideaal gelegen vlak aan de lift in het gebouw. Daarnaast is er aan de rechter zijde geen aansluitende staanplaats wat zorgt voor extra ruimte. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
19 000 €

9000 Gand

Ce box de garage est situé dans l'immeuble d'appartements Svenka dans la rue Engelbert Van Arenbergstraat et près de la gare de Dampoort. Un endroit intéressant pour garer votre voiture compte tenu du développement du quartier. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
34 000 €

9080 Lochristi

Deze garage, ondergrondse in het woonpark "Azaleapark" (die dateert van bouwjaar 2014)te Kapelleken Lochristi, nummer G62 staat te koop. Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler

Emplacement : Situé dans un endroit central de premier choix : au Korenmarkt, au Poel, au Kraanlei, au Veldstraat, au Lange Munt, ... Situé à 50m du parking public "St. Michiels". DERNIÈRE PLACE DE PARKING ! !! Place de parking souterrain à vendre au coeur de Gand, dans la nouvelle résidence "Collegehof". Idéal également comme investissement ! Prix : 50.000euro hors frais. Pour plus d'info et/ou visite ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler