Appartement te koop - Aalter RBJ40409

Boomgaardstraat 0 9880 Aalter

Prijs op aanvraag

  • 3 Slaapkamer(s)
  • 2 Badkamer(s)
  • Tuin
Boomgaardstraat 0 9880 Aalter

Bent U op zoek naar Appartement te koop - Aalter?

Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw zoekertje wordt gevonden!

Maak een alert aan

Beschrijving

Park De Wulf - Appartement A 1.1Sommige kansen krijg je maar één keer in je leven. INFO & VERKOOP | Sara Van Belle - Tel 0472 86 02 05 of Contact Park De Wulf is gelegen op een absolute toplocatie in het CENTRUM van Aalter.Wie Aalter kent, weet dat de Boomgaardstraat centraal gelegen is, op wandelafstand van de Markt, winkels, restaurants, openbaar vervoer maar ook dichtbij de E40, waardoor Gent of Brugge snel bereikbaar zijn. Alles wat wonen in een gezellige centrumstad aantrekkelijk maakt.En toch kom je thuis in een oase van rust, dankzij de aanleg van de grote mooie parktuin die voor een aangename dosis groen zorgt in het centrum van de stad. Dankzij de ruime terrassen en de grote raampartijen geniet je elke dag van dit mooie uitzicht. Gespreid over twee volumes bieden we in Park De Wulf een ideale mix aan van lichtrijke appartementen.Je kan zelf kiezen uit verschillende types van appartementen met één tot drie slaapkamers en voorzien van mooie leefterrassen of een praktische stadstuin of opteren voor een casco handelspand. Liever toch het gevoel van een huis, maar het comfort van een appartement, dan zijn de penthouses misschien net datgene waarnaar je op zoekt bent. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd volgens de laatste energienormen en combineert een hedendaagse architectuur met een hoogwaardige uitvoering, oog voor detail en uitzonderlijk wooncomfort. De afwerking kan volledig naar wens worden uitgewerkt. De appartementen zijn allen voorzien van een warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem, maar ook een eigen zonnepaneleninstallatie. De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte voor afgesloten garageboxen en bergingen.Bovengronds is een afgesloten fietsenberging voorzien. Bovendien betreft Park De Wulf een reconversieproject (sloop van de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf) waardoor je kan genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% op de constructiekost (voor eigen en enige bewoning), wat je toch een mooie korting oplevert.BCA nv is naast de promotor ook de aannemer van Park de Wulf. Met 50 jaar bouwervaring en eigen metsersploegen zorgen we voor een constante kwaliteit en opvolging van de werken en resulteert dit in korte communicatielijnen tussen jezelf als bouwheer en de aannemer. De verkoop kent een vlotte start - informeer naar de beschikbare appartementen.INFO & VERKOOP - bespreken van plannen en prijzen.Sara Van Belle - Tel 0472 86 02 05 of Contact Toon alles Toon minder

Financiële details

  • BTW van toepassing?: Ja

Deel van een nieuwbouwproject

Park De Wulf

Park De Wulf
Park De Wulf - jouw oase van rust op een absolute toplocatie.Sommige kansen krijg je maar één keer in je leven. INFO & VERKOOP | Sara Van Belle - 0472 86 02 05 of sara@bcabouwtbeter.be Park De Wulf is gelegen op een absolute toplocatie in het CENTRUM van Aalter.Wie Aalter kent, weet dat de Boomgaardstraat centraal gelegen is, op wandelafstand van de Markt, winkels, restaurants, openbaar vervoer maar ook dichtbij de E40, waardoor Gent of Brugge snel bereikbaar zijn. Alles wat wonen in een gezellige centrumstad aantrekkelijk maakt.En toch kom je thuis in een oase van rust, dankzij de aanleg van de grote mooie parktuin die voor een aangename dosis groen zorgt in het centrum van de stad. Dankzij de ruime terrassen en de grote raampartijen geniet je elke dag van dit mooie uitzicht. Gespreid over twee volumes bieden we in Park De Wulf een ideale mix aan van lichtrijke appartementen.Je kan zelf kiezen uit verschillende types van appartementen met één tot drie slaapkamers en voorzien van mooie leefterrassen of een praktische stadstuin of opteren voor een casco handelspand. Liever toch het gevoel van een huis, maar het comfort van een appartement, dan zijn de penthouses misschien net datgene waarnaar je op zoekt bent. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd volgens de laatste energienormen en combineert een hedendaagse architectuur met een hoogwaardige uitvoering, oog voor detail en uitzonderlijk wooncomfort. De afwerking kan volledig naar wens worden uitgewerkt. De appartementen zijn allen voorzien van een warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming.De handelspanden worden casco opgeleverd, wat jou als bouwheer de kans geeft om de indeling en afwerking volledig zelf te voorzien. De mogelijkheid bestaat om de twee handelspanden om te vormen tot één geheel. De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte voor afgesloten garageboxen en bergingen.Bovengronds is een afgesloten fietsenberging voorzien. Bovendien betreft Park De Wulf een reconversieproject (sloop van de voormalige site van Vleeswarenbedrijf De Wulf) waardoor je kan genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% op de constructiekost (voor eigen en enige bewoning), wat je toch een mooie korting oplevert.BCA nv is naast de promotor ook de aannemer van Park de Wulf. Met 50 jaar bouwervaring en eigen metsersploegen zorgen we voor een constante kwaliteit en opvolging van de werken en resulteert dit in korte communicatielijnen tussen jezelf als bouwheer en de aannemer. De verkoop kent een vlotte start - informeer naar de beschikbare units.INFO & VERKOOP - bespreken van grondplannen en prijzen Sara Van Belle - 0472 86 02 05 of sara@bcabouwtbeter.be
Prijs 275 000 € tot 515 000 €
Toon het volledige project

Diensten


Extra informatie

Basisinformatie

Staat van het zoekertje

Nieuw pand

Bouwjaar

2025

Beschrijving interieur

Aantal slaapkamers

3

Keuken en sanitair

Aantal badkamers

2

Verwarming en energie

Warmtepomp

Ja

Uitrustingen

Parlofoon

Ja

Lift

Ja

Buitenkenmerken

Verdieping van het appartement

1

Aantal gevels

4

Aantal verdiepingen

2

Tuin

Ja

Oriëntatie tuin

Zuidoost

Gelijkvormigheidscertificaten en attesten

Certificaat - elektrische installatie

Geen certificaat

Omgeving

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgebied

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Ref. Immovlan: RBJ40409 Ref. verkoper: 3654393 Meld fraude

Buurtinformatie

Kinderdagverblijven

De Bereboom

412 m 2' 47'' 662 m 1' 39'' 408 m 5' 408 m 5'

Kleuterscholen

Vrije Kleuterschool Emmaüs

453 m 1' 47'' 849 m 2' 2'' 453 m 5' 453 m 5'

Basisscholen

Vrije Lagere School Emmaüs

521 m 2' 7'' 1,1 km 2' 36'' 521 m 6' 521 m 6'

Middelbare scholen

Go! Erasmusatheneum Deinze

516 m 2' 9'' 529 m 1' 16'' 516 m 6' 516 m 6'

Snelwegen

A10 / E40: Brussel - Aalst - Gent - Brugge - Oostende

1,3 km 2' 30''

Bus

De Lijn - 87 - Deinze - Aalter - Maldegem

135 m 1' 37''

De Lijn - 185 - Belbus Aalter - Maldegem - Knesselare

135 m 1' 37''

De Lijn - 64 - Aalter - Eeklo

283 m 3'

Treinstations

Aalter

1,2 km 6' 1,3 km 2' 48'' 847 m 14' 1,2 km 15'

Laadstations

Oplaadpunt Spoorweglaan

1,4 km 3'

Autodelen

Cambio - Hansbeke

6,8 km 25' 0 m 0'' 6,8 km 1º 22'

Fietsdeelsysteem

Blue-Bike - Station Aalter

1,1 km 13'

Winkels

Carrefour Market Aalter

780 m 3' 1,6 km 3' 598 m 9' 780 m 9'

Spar Aalter

708 m 3' 958 m 2' 610 m 8' 708 m 8'

Aldi Aalter

756 m 4' 1 km 2' 7'' 638 m 9' 756 m 9'

Golfen

Hole-In-One

15,9 km 15'

Boodschappen doen

Voor jouw boodschappen heb je meerdere opties: Carrefour Market Aalter (9 minuten lopen of 3 minuten rijden), Spar Aalter (8 minuten lopen of 2 minuten rijden), Aldi Aalter (9 minuten lopen of 2 minuten rijden).

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende buslijnen in de buurt van deze eigendom: De Lijn - 87 - Deinze - Aalter - Maldegem, De Lijn - 185 - Belbus Aalter - Maldegem - Knesselare met een halte op minder dan 2 minuten lopen, De Lijn - 64 - Aalter - Eeklo met een halte op 3 minuten loopafstand.

Transporten

In minder dan 3 minuten, met de auto, kan je aan "Aalter" treinstation zijn.Bij het "Blue-Bike - Station Aalter" station kun je een fiets huren op 13 minuten lopen.Het kost je maar 3 minuten om bij de snelweg A10 / E40 (Brussel - Aalst - Gent - Brugge - Oostende) te komen.Rijd je in een elektrisch voertuig of overweeg je dat? Het dichtstbijzijnde laadstation ("Oplaadpunt Spoorweglaan") is slechts 3 minuten verwijderd met de auto.Wil je geen auto bezitten, maar heb je er toch af en toe een nodig? Er is het "Cambio - Hansbeke" station waar je een gedeeld voertuig kunt huren op slechts 25 minuten fietsen.

Toerisme

Wil je golf spelen? U vindt "Hole-In-One" op 15 minuten afstand.

Nabijgelegen steden

Gent is slechts 20 minuten met de auto. Er zijn slechts 21 minuten nodig om Brugge te bereiken met de auto. Je hebt ongeveer 38 minuten nodig om Kortrijk te bereiken met de auto. In 31 minuten kun je Roeselare bereiken.

Onderwijs

Je vindt een basisschool: "Vrije Lagere School Emmaüs", op 3 minuten met de auto.De Bereboom is het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf: slechts 3 minuten afstand met de fiets.De dichtstbijzijnde kleuterschool is "Vrije Kleuterschool Emmaüs" en bevindt zich op 5 minuten loopafstand.Je kunt makkelijk een middelbare school: "Go! Erasmusatheneum Deinze" vinden, 1 minuut afstand met de auto.

Toon alles Toon minder

7 / 10

Openbaar vervoer

Goed aanbod

Onderwijs

Redelijk bereikbaar te voet of met de fiets

Winkels & diensten

Goed bereikbaar te voet of met de fiets

Ontspanning, sport & cultuur

Slecht bereikbaar te voet of met de fiets

Gezondheid & zorg

Slecht bereikbaar te voet of met de fiets