Flat - studio te koop - Nieuwpoort

21 zoekertjes (1 - 20)
130 000 €

8620 Nieuwpoort

Licht te renoveren Studio op een zeer centrale locatie in Nieuwpoort. Deze leuke studio is een mogelijke plaats waar je kan tot rust komen na de drukke werkweek, of je kan ze als investering verhuren voor mensen die eens een vakantie aan de Belgische kust voorzien. Met een kleine opfrissing kan je hier een heel leuk vakantie stekje van maken. De Franslaan in Nieuwpoort ligt om de hoek van de winkelstraat en in 2elijn van de zeedijk, ideaal dus om als uitvalsbasis van uw vakantie te dienen. Wil je een afspraak voor een bezoek, mail naar ### of maak een afspraak op het nr. ### Meer weten?

31 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 96 08 00
249 000 €

8620 Nieuwpoort

Studio met zicht op het park : Nieuwpoort-Bad! Optie tot aankopen staanplaats in de residentie! Ontdek deze prachtige, instapklare studio in het hart van Nieuwpoort-Bad. De studio beschikt over een zongericht terras waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht op het park en een deel van de havengeul. Dankzij de ideale ligging ervaart u hier een perfecte combinatie van rust en levendigheid. De residentie biedt tevens de mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats, waardoor parkeren geen probleem is. Deze studio is ideaal voor wie op zoek is naar comfort en een zorgeloze woonervaring aan de kust, of als waardevol vakantieverblijf. Grijp deze unieke kans en maak van deze studio uw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Meer informatie? Contacteer ons op ### of op ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 50 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 22 32 11
299 000 €

8620 Nieuwpoort

Studio gelegen op de 4de verdieping in residentie Spinnaker II. Zonet compleet gerenoveerd met kwalitatieve een hoogwaardige materialen. Laat u verleiden door het ZEEZICHT en geniet hier van uw vakantie. Leuk terras. Privatieve kelder. Contacteer Roeland voor meer info of een bezoek ter plaatse ### 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: ja of neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: ja of neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: ja of neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Ja Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 30 5 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 46 00 46
165 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze studio beschikt over meerdere troeven die u zeker zullen bekoren.Zo is er vooreerst de fantastische ligging. Midden in het centrum van Nieuwpoort Bad combineert u vanop deze 6de verdieping een unieke rust met de ambiance van een toeristisch centrum. Op wandelafstand zijn bakker, slager, supermarkt, horeca en nog zoveel meer bereikbaar terwijl u op de 6de verdieping geen lawaai meer gewaar wordt. Voor de actievelingen onder jullie zijn hier ook vele mogelijkheden. Een fietstocht door de polders, een wandeling over het strand of gaan lopen door de duinen, het zijn maar enkele van de vele opties die wij kunnen bedenken.De studio zelf is een stuk breder dan de meeste waardoor ze niet alleen veel licht en een ruime living bevat maar zelfs een volwaardige slaaphoek binnen in het appartement. EPC-waarde: 228. Meer weten?

46 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
Prijs op aanvraag

8620 Nieuwpoort

Deze volledig vernieuwde studio bevindt zich in de welbekende residentie 'Nereiden' te Nieuwpoort-Bad.Door zijn zuid-gerichte oriëntatie is het hier steeds zalig vertoeven op het ruime terras met zicht op de duinen.De winkelstraat en de Zeedijk bevinden zich op wandelafstand van het gebouw.De indeling is als volgt: Inkomhal met op maat gemaakte inbouwkasten en stapelbed; Nieuwe, volledig geïnstalleerde keuken met alle hedendaagse voorzieningen; Leefruimte met veel lichtinval en schuifraam naar het terras; Zuid-gericht terras met open zicht op de beschermde Simli-duinen; Frisse badkamer met toilet, wastafel en douche; Troeven: Grote kelderberging inbegrepen bij aankoop; Gratis parkeerplaatsen voor het gebouw; Mogelijkheid tot huren van plaats voor fietsen; Gunstig EPC - label B (114 kWh). Wees er snel bij en kom deze topper bezichtigen. Meer weten?

34 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 24 00 15
130 000 €

8620 Nieuwpoort

Gelegen op de 6de verdieping heeft u in dit gezellig dakappartement alle privacy.Vlakbij de winkelstraat & het zandstrand komt u hier écht tot rust...Op niveau -1 is er nog een kelder incluis.Gemeubeld.EPC-waarde: 424 (Label E) Meer weten?

29 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
159 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze leuke studio heeft zeer veel potentieel. Door zijn centrale doch rustige ligging is dit een ideaal vakantiestekje.Het gebouw bevindt zich op wandelafstand van de Zeedijk en de winkelstraat.De indeling van de studio is als volgt: Inkomhal met praktisch stapelbed; Open, ingerichte keuken met vaatwas; Leefruimte met veel lichtinval en groot schuifraam naar het terras; Badkamer met douche, wastafel en toilet; Gezellig terras; 6 slaapplaatsen in totaal; Grote kelderberging inbegrepen bij aankoop; Benieuwd? Kom een bezoek brengen en ontdek zelf het potentieel. Meer weten?

39 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 24 00 15
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBM61904)
125 000 €

8620 Nieuwpoort

Instapklare studio gelegen op de kelderverdieping van deze Residentie. Op een zeer centrale ligging in een zijstraat van de 2e lijn te Nieuwpoort-bad op enkele stappen van de zee en het strand, de winkels en openbaar vervoer. Indeling: inkom, apart toilet, woonkamer met afgesloten slaaphoek, keuken, een badkamer met inloopdouche en wastafel en toegang tot het terras met exclusief genotsrecht.Deze studio is ideaal als tweede verblijf of als investering aan de zee. Meer weten?

35 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 23 23
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBM39348)
185 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze vernieuwde studio bevindt zich in de hoog gewaardeerde residentie 'Golf Van Lo' te Nieuwpoort-Bad.Door haar uitstekende ligging langs dit mooie en rustige stuk van de Zeedijk, heeft u hier een mooi zicht op het staketsel en de havengeul.De indeling is als volgt: Inkomhal; Nieuwe, volledig geïnstalleerde keuken; Gezellige leefruimte met veel lichtinval, voorzien van een zetelbed én een opklapbed; Terras op de Zeedijk; Moderne badkamer met toilet, wastafel en douche; 2 kelderbergingen + 2 fietshaken inbegrepen bij aankoop; Mogelijkheid tot aankoop van gesloten garagebox onder het gebouw; Extra troeven: Waslokaal in het gebouw; Vuilnisberging aanwezig; Volledig gerenoveerd en bijgevolg instapklaar; Benieuwd? Aarzel niet en plan nu uw afspraak in. Meer weten?

30 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 24 00 15
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBK06255)
115 000 €

8620 Nieuwpoort

Zongerichte studio in het centrum van Nieuwpoort Bad ! Indeling: Zongerichte studio op de 2e verdieping gelegen in het centrum van Nieuwpoort Bad. Inkomhal met vestiaire en badkamer met douche, lavabo en toilet, woonkamer met open keuken uitgevend op mooi terras. De studio wordt gemeubeld verkocht. Troeven: Ideale ligging vlakbij de winkels! Zongericht! Op 150m van het strand! Aangeboden met 1 jaar ERA Comfort Garantie. Interesse? Contacteer ons voor bezoek of bijkomende info: T ### of ### Meer weten?

27
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 22 32 11
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBL09740)
165 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze ruime gemeubelde studio met zicht opt de Sint-Bernarduskerk, bevindt zich op een centrale ligging nabij de winkelstraat en de Zeedijk te Nieuwpoort-bad. Indeling: inkomhal met slaapmogelijkheid (slaaphoek), lichtrijke woonkamer met open keuken, terras en een badkamer met ligbad, enkele lavabo en toilet.Er is een gemeenschappelijke fietsenberging in de kelderverdieping. Meer weten?

45 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 23 23
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBH94776)
185 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze topstudio ligt middenin de winkel/wandelstraat en is als volgt ingedeeld: inkomhal met slaaphoek; badkamer met douche, toilet en wastafel; woonkamer met open kitchinette én zonneterras. Het pand wordt gemeubeld aangeboden.U heeft de mogelijkheid om een parking (met berging) aan te kopen in een verder gelegen residentie.EPC-waarde: 252 (C-label). Meer weten?

31 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBK57433)
179 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze volledig vernieuwde studio bevindt zich in de welbekende residentie 'Nereiden' te Nieuwpoort-Bad.Door zijn zuid-gerichte oriëntatie is het hier steeds zalig vertoeven op het ruime terras met zicht op de duinen.De winkelstraat en de Zeedijk bevinden zich op wandelafstand van het gebouw.De indeling is als volgt: Inkomhal met op maat gemaakte inbouwkasten en stapelbed; Nieuwe, volledig geïnstalleerde keuken met alle hedendaagse voorzieningen; Leefruimte met veel lichtinval en schuifraam naar het terras; Zuid-gericht terras met open zicht op de beschermde Simli-duinen; Frisse badkamer met toilet, wastafel en douche; Troeven: Grote kelderberging inbegrepen bij aankoop; Gratis parkeerplaatsen voor het gebouw; Mogelijkheid tot huren van plaats voor fietsen; Gunstig EPC - label B (114 kWh). Wees er snel bij en kom deze topper bezichtigen. Meer weten?

34 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 62 30 30
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBK46483)
125 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwpoort : ruime studio te koop in het domein Nieuweryde ! Indeling: Ruime studio gelegen op de eerste verdieping in het domein Nieuweryde. Via een comfortabele trap kom je de lichtrijke leefruimte met open keuken binnen. Door de vele ramen heb je een prachtig uitzicht op het park; de seizoenen zorgen voor een steeds wisselend decor. Het zetelbed voor twee personen is zeer praktisch. De bakamer is ingericht met douche, wastafel en toilet. Er is ook een private berging op de gemeenschappelijke gang. De knusse studio geeft je een aangenaam gevoel door de groene omgeving en de nabijheid van de havengeul. Troeven: Ideale ligging vlakbij de havengeul! Op 400m van het strand! Veel lichtinval! Aangeboden met 1 jaar ERA Comfort Garantie. Interesse? Contacteer ons voor bezoek of bijkomende info: T ### of ### Meer weten?

35 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 22 32 11
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBK43692)
195 000 €

8620 Nieuwpoort

Nieuwpoort: Studio met ingesloten slaapkamer op het gelijkvloers Indeling: studio met ingesloten slaapkamer gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad op het gelijkvloers: woonkamer met open keuken en zicht op de schildpad, badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Berging. De studio wordt gemeubeld verkocht. . Troeven: Prachtige ligging met zicht op de schildpad! Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats in de buurt! Vlakbij de winkels en het strand! Aangeboden met 1 jaar ERA Comfort Garantie. Interesse? Contacteer ons voor bezoek of bijkomende info: T ### of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 47 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 22 32 11
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBK42789)
240 000 €

8620 Nieuwpoort

Dit pand met een zuid-west oriëntatie baadt van 's middags tot 's avonds in de zon! De inkomhall heeft naast een vestiairekast ook 2 enkele bedden die men 's avonds neerklapt en 's morgens dichtklapt;de gerenoveerde badkamer is voorzien van een douche, enkele wastafel en hangtoilet; verder biedt de brede woonkamer met véél lichtinval en ingerichte kitchinette toegang tot het magistraal terras met héél leuke vergezichten! Deze topper heeft bovendien een zeer kwalitatief zetelbed in de woonkamer zodat 4 personen hier gemakkelijk hun vakantie kunnen doorbrengen.Op de benedenverdieping is er een private kelder én plaats voor de fietsen.Eénmaal buiten bent u direct op de Promenade waar u naar hartelust kan wandelen, fietsen en de voorbijvarende bootjes & het beschermd Duinenreservaat bewonderen.EPC-waarde: 184 (Label B).Bekijk hier het filmpje: ### Meer weten?

32 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBJ70477)
149 500 €

8620 Nieuwpoort

Deze studio bevindt zich vlakbij de Sint-Bernarduskerk, midden in het bruisende Nieuwpoort-Bad. Door deze absolute topligging krijgt u hier tal van mogelijkheden. Een namiddag slenteren langs de vitrines van de vele boetieks, een fietstocht door de duinen of toch liever gezellig tafelen met zicht op zee? Ja hoor; al deze mogelijkheden zijn hier aanwezig, zonder dat u een wagen nodig heeft! Van hieruit kan u ten volle genieten van het bruisende centrum van Nieuwpoort.Eens we het gebouw betreden dan merken we onmiddellijk dat hier reeds fors is geïnvesteerd. De in 2022 vernieuwde inkomhal verwelkomt u in deze ruime residentie. De studio zelf beschikt over mooie ruimtes die steeds goed werden onderhouden. Mits het leggen van nieuwe frisse accenten kan hier een absolute parel van gemaakt worden.In de kelderverdieping is er een gemeenschappelijk fietslokaal en in het grote garagecomplex hebt u van tijd tot tijd de mogelijkheid een parking of garage te kopen of te huren.Wordt u de nieuwe eigenaar van deze leuke studio?!EPC: 122. Meer weten?

38 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBK11334)
150 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze studio biedt u de kans om uw eigen hand te leggen aan uw buitenverblijf aan zee! De ligging van de studio is alvast top. Op een boogscheut van de zee, midden in het centrum van Nieuwpoort hebt u vanuit de residentie Ysera I tal van mogelijkheden. Of u nu wil zonnebaden op het strand, wenst te kuieren door de winkelstraat of smakelijk uiteten wil gaan... het kan hier allemaal op wandelafstand! De studio zelf is heden verhuurd waardoor ze zowel een onmiddellijk rendement kan bieden als in de toekomst (na renovatie) een prachtig buitenverblijf kan worden. Onze favoriete plek van deze studio is zonder twijfel het terras. Zuidgericht en met schitterende verzichten over de villawijk tot helemaal aan de heuvelachtige grensstreek met Frankrijk is dit een uiterst aangename plek om te vertoeven!EPC: 180.*Foto's genomen bij intrede van de huurder* Meer weten?

41 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBJ98076)
95 000 €

8620 Nieuwpoort

Deze op te knappen studio is gelegen op het gelijkvloers, biedt een opportuniteit voor renovatie en bevindt zich op een gunstige en centrale locatie in Nieuwpoort-bad vlakbij de tram en op slechts enkele meters van zowel de winkelstraat als het strand. Ideaal als investeringspand.Indeling: woonkamer, keuken, badkamer met douche en toilet, inclusief een kelder op -1 niveau en een fietshaak in gemeenschappelijke fietsenberging. Meer weten?

32 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 23 23
Flat - Studio te koop Nieuwpoort (RBJ74274)
175 000 €

8620 Nieuwpoort

Dit zonovergoten pand heeft een oppervlakte van 35m² + 22m² terras!Indeling: inkomhall met vestiaire; badkamer met douche, toilet & wastafel; eetkamer met kitchinette; woonkamer; zuidgericht terras met fenomenale vergezichten!Deze studio (met vernieuwde ramen) wordt gemeubeld aangeboden.Bovendien heeft u de mogelijkheid om een grote kelder aan te kopen.EPC-waarde: 277 (C-label). Meer weten?

35 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 23 65 82