Bedrijfsvastgoed te huur - Heppenbach

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Heppenbach (4771).

Handelspand te huur Büllingen (VAZ10210)
1 200 €

4760 Büllingen

Wij bieden nu deze ideale bedrijfsruimte in Büllingen te huur aan. Met 500m² biedt deze bedrijfsruimte u voldoende mogelijkheden om uw bedrijf optimaal te vestigen. Met talrijke parkeerplaatsen en een zeer centrale ligging is dit een toplocatie voor een nieuw, winstgevend hoofdkantoor. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 24 24 23
Handelspand te huur Büllingen (VAZ10209)
1 800 €

4760 Büllingen

Dit bijzondere bedrijfspand met een perfecte ligging in het centrum van Büllingen is te huur. Dankzij de totale oppervlakte van 715 m² beschikt u over voldoende mogelijkheden om uw bedrijf in te richten zoals u dat wilt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 24 24 23
Kantoor te huur Bütgenbach (VBA74907)
800 €

4750 Bütgenbach

We hebben het genoegen u een exclusieve gelegenheid te presenteren voor het huren van een commerciële ruimte op de begane grond in Elsenborn, in de pittoreske gemeente Bütgenbach. De ruime commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van 158m², naast een kelderruimte van 67m², die is uitgerust met een ruime kluis. Kenmerken van de commerciële ruimte: - Totale oppervlakte: De commerciële ruimte op de begane grond strekt zich uit over een royale 158m² en biedt voldoende ruimte voor een breed scala aan zakelijke activiteiten en presentaties. - Kelderruimte: De huurruimte omvat een kelder met een oppervlakte van 67m². Deze ruimte biedt niet alleen extra opslagruimte, maar heeft ook een grote kluis, ideaal voor het veilig opbergen van waardevolle spullen en belangrijke documenten. - Toegang voor mindervaliden: De commerciële ruimte is drempelvrij, waardoor het bijzonder aantrekkelijk is voor gebruik als praktijk. Dankzij de gelijkvloerse toegang kunnen mensen met beperkte mobiliteit het pand gemakkelijk betreden. - Locatie: De bedrijfsruimte bevindt zich in Elsenborn, in de gemeente Bütgenbach. Deze locatie biedt niet alleen een aantrekkelijke omgeving, maar ook goede transport- en infrastructuurverbindingen. - Ideaal voor zakenmensen en freelancers: Het pand is perfect voor zakenmensen en freelancers die op zoek zijn naar een prestigieuze locatie voor hun activiteiten. Het ruime pand en de kluis in de kelder bieden een uitstekende basis voor verschillende bedrijfssectoren. - Flexibiliteit: De ruimte kan worden aangepast aan individuele behoeften en eisen om huurders maximale flexibiliteit te bieden bij het organiseren van hun bedrijfsomgeving. Contact en bezichtiging: Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Neem contact met ons op via ### en ontdek het potentieel van deze aantrekkelijke en barrièrevrije bedrijfsruimte in Elsenborn, gemeente Bütgenbach. Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 94 12 51
Handelspand te huur Saint-Vith (VBB04144)
3 000 €

4780 Saint-Vith

Op zoek naar een locatie die uw bedrijf de perfecte ruimte biedt om zich optimaal te presenteren? Welkom in de Luxemburger Straße in Sankt-Vith, waar wij u een veelzijdige commerciële ruimte te huur aanbieden! Deze ruime loods strekt zich uit over indrukwekkende 500m² en biedt tal van mogelijkheden voor flexibel gebruik. Of u nu de ruimte in zijn geheel wilt gebruiken of deze wilt opdelen in meerdere zones - hier bent u vrij om uw ideeën te realiseren. De locatie kan niet beter zijn - direct aan de snelweg gelegen en voorzien van een royale glazen voorgevel voor maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. Bovendien zijn er 19 parkeerplaatsen beschikbaar op het totale perceel van 1.620 m². Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging. Meer weten?

1620 19 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 60 50 20
Handelsfonds te huur Trois-Ponts (VBA90586)
1 200 €

4980 Trois-Ponts

Antoine Immo vous proposons ce rez-de-chaussée commercial disponible à la location immédiatement, opportunité rare sur le secteur de par sa surface de 460m2 ! Idéalement située à l'entrée de Trois Ponts, offrant une visibilité maximale et un accès facile, le long d’un axe fréquenté, cet espace vous offre une multitude de possibilités pour aménager votre boutique, showroom ou bureau selon vos besoins spécifiques. La disposition ouverte permet une flexibilité dans la conception de l'aménagement intérieur. Les larges vitrines en façade offrent une excellente visibilité pour mettre en valeur vos produits et attirer l'attention. Stationnement public à proximité immédiate. Composition: surface commerciale à rue de 241m2, surface d'entreposage arrière de 135m2 avec bureau et kitchenette, hall de stockage latéral de 84m2 . Equipements: banne solaire, alarme. Loyer: 1200€/mois, bail commercial. Possibilité de louer également la surface commerciale annexe communicante pour bénéficier de 126m2 supplémentaires. Contactez-nous dès à présent pour organiser une visite: Antoine Immobilier Stavelot / Thibaut Goffart: ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 34 56 70
Kantoor te huur Saint-Vith (VBA52801)
975 €

4780 Saint-Vith

Kantoorruimte te huur in St.Vith. Centraal gelegen in het centrum van St.Vith vind je deze ruime kantoorruimte met een totale oppervlakte van 84,60 m². De ruimte bestaat uit 3 kantoren (13,70 m²/36,50 m²/14,60 m²), een kleine gang (3,90 m²), een wachtruimte (8,40 m²), een apart toilet (2,20 m²) en een etalage (5,30 m²). Het pand heeft ook een kelderruimte en een buitenparkeerplaats. Er is een grote openbare parkeerplaats aan de overkant van de straat, waardoor uw klanten in de directe omgeving optimaal kunnen parkeren. - Huurprijs: EUR 975,- - bijkomende kosten - Borg: 2 maanden huur. Voor meer informatie en/of een bezichtiging, gelieve ons te contacteren op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 60 50 20
400 €

4970 Stavelot

We Invest Malmedy heeft het genoegen u dit gelijkvloers commercieel pand in Stavelot voor te stellen. Het biedt u een ideale oppervlakte om uw commerciële activiteit op te starten of te ontwikkelen in de buurt van het hypercentrum. Indeling: commerciële ruimte met gekoelde toonbank (lengte toonbank: 2,85 m en 2,45 m), een koelruimte met rekken, een gemeenschappelijke eetzaal en een gemeenschappelijk kantoor. Technisch: voorzieningen voor water, elektriciteit en verwarmingskosten €100/maand, privéparkeerplaats aan de voorkant van de zaak (4 plaatsen), beveiligingssysteem in het gebouw. Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 66 71 45
Handelspand te huur Trois-Ponts (VBA08015)
800 €

4980 Trois-Ponts

Vous recherchez un espace commercial dynamique et bien situé pour développer votre activité ? Nous vous proposons ce rez-de-chaussée disponible à la location immédiatement. Idéalement située au cœur de Trois Ponts, offrant une visibilité maximale et un accès facile, le long d’un axe fréquenté, cet espace vous offre une multitude de possibilités pour aménager votre boutique, showroom ou bureau selon vos besoins spécifiques. La disposition ouverte permet une flexibilité dans la conception de l'aménagement intérieur. Les larges vitrines en façade offrent une excellente visibilité pour mettre en valeur vos produits et attirer l'attention. Des aménagements complémentaires tels que des espaces de stockage, des toilettes et une kitchenette sont également disponibles. Vos clients bénéficieront d'un stationnement facilement accessible à proximité immédiate. Composition: espace commercial divisé en deux, toilettes visiteurs, toilettes privées, hall avec débarras, kitchenette deux pièces arrières pouvant faire office de bureau ou stockage, cuisine équipée, salle d’eau, vaste terrasse. Equipements: chauffage central, banne solaire, clim. Loyer: 800€/mois, bail commercial. Contactez-nous dès à présent pour organiser une visite: Antoine Immobilier Stavelot / Thibaut Goffart: ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 86 34 56 70
Handelspand te huur Malmedy (VAZ13557)
950 €

4960 Malmedy

Idéalement située en plein centre de Malmedy, vous trouverez cette agréable surface commerciale au rez-de-chaussée à vendre. Le bien est composé d’une grande pièce principale (pouvant être scindée) avec de hauts plafonds permettant aisément de faire des faux plafonds, d’une petite pièce avec arrivées d’eau (actuellement petite cuisine), d’une seconde pièce (débarras ou autre) et d’un WC séparé. L’ensemble possède également une cave au sous-sol. Charges communes de 150€/mois. Charges individuelles à prendre au nom du locataire (eau et électricité). Le rez-de-chaussée fait partie d’un immeuble en copropriété. Accès facile, belle visibilité,… Belle opportunité à saisir ! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 60 51 90
Handelspand te huur Saint-Vith (VAZ81674)
1 100 €

4780 Saint-Vith

Dit geweldige bedrijfspand midden in de stad Sint Vith is te huur. De winkel geeft je de mogelijkheid om je gewenste bedrijf uit te oefenen. Inclusief de kelder heb je meer dan 100m² tot je beschikking. De stad Sankt Vith laat niets te wensen over. Alle benodigde winkels en de snelweg liggen in de directe omgeving. Hier krijg je de kans om je bedrijf te vestigen en een succesvol contactpunt voor je klanten te presenteren. Het bestaande meubilair op de foto's maakt geen deel uit van de huuraccommodatie. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 24 24 23
Handelspand te huur Saint-Vith (VAX36170)
1 750 €

4780 Saint-Vith

Dieser ehemalige Frisörsalon von ca. 150 m² und 25 m² Kellerräume, befindet sich direkt im Zentrum der Stadt St.Vith. Zählreiche Parkmöglichkeiten befinden sich in unmittelbarer Nähe. Die Geschäftsfläche bietet eine Vielzahl an Möglichkeiten, nicht nur bezüglich der Nutzung, sondern auch der Gestaltung der Räumlichkeiten. Es eignet sich beispielsweise sehr gut um ein Café-Restaurant oder ein Lebensmittelgeschäft zu eröffnen (siehe Beispiel); ebenfalls für Büroräume, ein Kleidergeschäft oder ähnliches. Die gute frequentierte Lage, sowohl durch den Straßenverkehr als auch durch Fußgänger, ist ein weiterer Bonuspunkt der Liegenschaft. Sie sind innovativ, geschäftstüchtig und möchten Ihre Ideen verwirklichen? Dann vereinbaren Sie ganz unverbindlich einen Besichtigungstermin mit uns. Wir freuen uns auf Sie! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 80 57 02 82