Bedrijfsvastgoed te huur - Kortrijk-Dutsel

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kortrijk-Dutsel (3220).

Handelspand te huur Nieuwrode (RBI99440)
1 300 €

3221 Nieuwrode

Gezellig buurtcafé te huur gelegen nabij de dorpskern van Nieuwrode. Deze ingerichte zaak is zeer goed onderhouden en instapklaar. Naast het café omvat dit gebouw ook nog een keuken, enkele bergingen, kelder, 2 garageboxen, 3 kamers op de eerste verdieping en een zolder. Naast het gebouw is er een ruime parking voorzien. Achteraan het gebouw heb je een tuin ter beschikking met mogelijkheid tot een buitenterras. Benieuwd naar meer? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Meer weten?

1290 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Industrie te huur Lubbeek (RAO53873)
10 529 €

3210 Lubbeek

Dit magazijn is gelegen in zone voor ambachtelijke bedrijven en KMO's. De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van 4m90 en is opsplitsbaar. 1 laad- en loskade. 3 sectionale poorten aanwezig. Ruimte voor buitenopslag. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Sint-Joris-Winge (RBK40621)
1 795 €

3390 Sint-Joris-Winge

HANDELSGELIJKVLOERS met een oppervlakte van 93m². Vlakbij het winkelcentrum Gouden Kruispunt met veel visibiliteit. Het handelsgelijkvloers omvat een commerciële ruimte met grote raampartijen aan de straatzijde en achterzijde, een keuken/ berging, een apart toilet, een ruim terras en een privatieve kelder. Energielabel A. Onmiddellijk beschikbaar! Oppervlakte m² cfr. epc. Huurprijs €1.795/maand + €150/maand gemeenschappelijke lasten. Uitgesloten activiteiten: bakkerij, krantenwinkel & nachtwinkel. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 62 01 05
Handelsfonds te huur Aarschot (RBM35139)
1 400 €

3200 Aarschot

Goed gelegen handelspand met garage/magazijn te huur gelegen in een commerciële straat aan de stadsrand van Aarschot. Parking in de directe omgeving. Zichtlocatie. De handelsruimte heeft een oppervlakte van 109m². De achterliggende garage heeft een oppervlakte van ca. 100m².Momenteel heeft het pand een casco afwerking. Dit geeft jou de mogelijkheid om in samenspraak met de eigenaar het pand in te richten en af te stemmen op jouw activiteit. Ondernemen in Aarschot? Het kan. Contacteer ons op ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Handelsfonds te huur Aarschot (RBM22653)
1 675 €

3200 Aarschot

Te Huur: Nieuwe KMO-unit van 335m² in Mottestraat, Aarschot Ontdek deze gloednieuwe KMO-unit van 335m², gelegen in de Mottestraat in Aarschot. Deze unit biedt een ideale oplossing voor diverse zakelijke behoeften en combineert moderne faciliteiten met een strategische locatie. Uitstekende Locatie: Deze KMO-unit is perfect gelegen op slechts 5 minuten van de autostrade E314 en het centrum van Aarschot. Deze gunstige ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, zowel voor klanten als medewerkers. Of je nu snel toegang nodig hebt tot de snelweg voor logistieke doeleinden of dichtbij het centrum wilt zijn voor extra zichtbaarheid en gemak, deze locatie biedt het allemaal. Moderne Faciliteiten: De unit is voorzien van de nieuwste faciliteiten en biedt een efficiënte en comfortabele werkomgeving. De gepolierde betonvloer zorgt voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke basis, ideaal voor intensief gebruik. De grote sectionale poort van 4 meter hoog maakt het laden en lossen van goederen eenvoudig en efficiënt. Met een vrije hoogte van 6 meter biedt deze unit volop ruimte voor opslag en andere bedrijfsactiviteiten. Flexibele Inrichting: Met een oppervlakte van 335m² biedt deze KMO-unit voldoende ruimte voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Of je nu kantoorruimte, opslagruimte of een combinatie van beide nodig hebt, deze unit kan flexibel worden ingericht naar jouw wensen en behoeften. Waarom Kiezen voor Deze Unit? Strategische ligging: Op slechts 5 minuten van de E314 en het centrum van Aarschot. Moderne en nieuwe faciliteiten: Klaar voor direct gebruik zonder extra investeringen. Duurzame gepolierde betonvloer: Onderhoudsvriendelijk en ideaal voor intensief gebruik. Grote sectionale poort: 4 meter hoog voor eenvoudig laden en lossen. Vrije hoogte van 6 meter: Biedt volop ruimte voor opslag en andere bedrijfsactiviteiten. Flexibiliteit in gebruik: Geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Mis deze kans niet om je bedrijf te vestigen in een moderne en strategisch gelegen KMO-unit in Aarschot. Neem vandaag nog contact op met DGI voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Ontdek hoe deze unit in de Mottestraat perfect kan voldoen aan jouw zakelijke behoeften en ambities. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Industrie te huur Aarschot (RBL97265)
3 000 €

3200 Aarschot

Loods met een oppervlakte van 800 m² te huur. Uitstekend gelegen nabij Leuven op amper 3 km van de op- en afrit van de E314.Het magazijn met een vrije hoogte variërend tussen 4 m en 9,5 m is toegankelijk via een sectionale poort. De loods maakt deel uit van een logistieke site voorzien van o.a. lichtstraten, sprinklersysteem en brandblussers. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte op het verhard terrein. Ideaal voor opslag of lichte activiteit.Tevens mogelijkheid tot bijhuren van extra loods van 800 m² op dezelfde site. Beschikbaar na overleg.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

800 800 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 65 05 00
Handelsfonds te huur Aarschot (RBI81715)
2 167 €

3200 Aarschot

Ontdek de ideale bedrijfslocatie in Aarschot! Dit unieke pand ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het station van Aarschot, met een directe verbinding naar Hasselt, Leuven en Brussel. Daarnaast bereik je de autostrade E314 binnen 3 minuten! De troeven van dit bedrijfsgebouw omvatten energiezuinigheid, high-end afwerking, en de aanwezigheid van kantoren en magazijnen. De locatievoordelen zijn onder andere de nabijheid van het station van Aarschot, de vlotte toegang tot de E314 autosnelweg in 3 minuten, en strategische verbindingen naar Hasselt, Leuven en Brussel. Geschikt voor diverse bedrijfstakken, biedt dit gebouw kantoren voor efficiënte werkruimtes en magazijnen voor logistieke behoeften. Het is een alles-in-één oplossing voor groeiende bedrijven. Ben je klaar voor de toekomst van jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige bedrijfsgebouw. Neem vandaag nog contact op met ons op voor een rondleiding en bespreek de maatwerkopties voor jouw onderneming. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelspand te huur Aarschot (RBK09669)
2 850 €

3200 Aarschot

RUIM HANDELSPAND OP TOPLOCATIE met een winkelruimte van +/- 600 m². De totale grondoppervlakte bedraagt 3.000 m², met andere woorden het pand beschikt over een zeer ruime en praktische parking. Het pand is gelegen op een erg drukke verkeersas In de directe omgeving vinden we onder meer een Brico, Oh'Green, Freetime, ... Maandelijkse huurlast bedraagt € 2.850,00 Onroerende voorheffing ten laste van de huurder ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR! Bent u op zoek naar een ruime commerciële ruimte op een toplocatie in Aarschot? Contacteer ons via ### of bel ### ### Meer weten?

3000
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 54 33 62 52
Handelsfonds te huur Aarschot (RBK32312)
950 €

3200 Aarschot

Zeer mooi ingericht handelspand te huur gelegen op een goede locatie in het centrum van Aarschot nabij de Grote Markt. Het pand ligt op wandelafstand van de grote parking Demervallei. Instapklaar.Naast de handelsruimte is er ook een berging/technische ruimte, toilet en kitchenette aanwezig. De maandelijkse kosten bedragen 60,00 Euro.Ondernemen in Aarschot, het kan ook hier. Interesse, beschikbaarheid,....? ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Industrie te huur Aarschot (RBJ98128)
1 400 €

3200 Aarschot

KMO-unit te huur met een oppervlakte van 225m².Gelegen in het bedrijvenpark 'De Witte Molen' te Aarschot. Vlot bereikbaar, op de kruising van de Ring rond Aarschot, de Herseltsesteenweg en de Liersesteenweg.Voldoende parking en manoeuvreerruimte rondom het gebouw is voorzien.Vooropgestelde huurprijs is exclusief btw en kosten (80,00 Euro/maand)Zin in ondernemen? Voor vragen of info helpen wij u graag verder. ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Industrie te huur Aarschot (RBJ97551)
1 900 €

3200 Aarschot

KMO-unit A8 te huur op het nieuwe bedrijvenpark Pallet. Deze unit heeft een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Naast een uitstekende ligging is de unit ook goed bereikbaar.Het bedrijvenpark ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven-Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven.Magazijn en productieruimte met mogelijkheid voor kantoor en showroom. De unit is verdeeld over 2 bouwvolumes. De vrije hoogte bedraagt 8m.Het betreft een verhuring met btw. Vragen, plannen of info? Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Industrie te huur Aarschot (RBJ97550)
1 710 €

3200 Aarschot

KMO-unit B3 te huur op het nieuwe bedrijvenpark Pallet. Naast een uitstekende ligging is de unit ook goed bereikbaar.Het bedrijvenpark ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven-Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven.Magazijn en productieruimte is hier mogelijk. De vrije hoogte bedraagt 7,50m.Het betreft een verhuring met btw. Vragen, plannen of info? Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Industrie te huur Aarschot (RBJ97549)
1 570 €

3200 Aarschot

KMO-unit B4 te huur op het nieuwe bedrijvenpark Pallet. Naast een uitstekende ligging is de unit ook goed bereikbaar.Het bedrijvenpark ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven-Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven.Magazijn en productieruimte is hier mogelijk. De vrije hoogte bedraagt 7,50m.Het betreft een verhuring met btw. Vragen, plannen of info? Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via ### Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Industrie te huur Aarschot (RBJ82129)
1 900 €

3200 Aarschot

Ruim magazijn van 272m² te huur gelegen langs de verbindingsbaan Ter Heidelaan te Aarschot. Vlot bereikbaar. Nabij oprit E314. Parking is voorzien op het terrein.Het magazijn bevindt zich langs de achterkant van het bedrijfsgebouw. Het heeft een eigen toegangsdeur en sectionale poort. De vrije hoogte bedraagt 8m. Vragen of info? Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via 016/365 365.Vooropgestelde prijzen zijn excl. btw. Maandelijks wordt er een provisie van 50,00 euro gevraagd bovenop de huurprijs. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Handelsfonds te huur Aarschot (RBJ46817)
Prijs op aanvraag

3200 Aarschot

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bedrijf? Ontdek de moderne KMO units en kantoren in de bruisende Sint-Jozef-site te Aarschot. Met oppervlaktes variërend van 150m² tot 3000m², bieden deze eigentijdse ruimtes de ideale omgeving om jouw onderneming te laten floreren. De combinatie van magazijn met kantoor is mogelijk. In Gebouw 1 is er een ruime voorziening voor een co-working, zodanig dat kantoren kunnen gehuurd worden afhankelijk van de behoeften. Alle faciliteiten zijn hier aanwezig. Gemakkelijke toegang, strategische ligging Het industriepark ligt op slechts 5 minuten van de E314, waardoor je bedrijf gemakkelijk bereikbaar is vanuit alle richtingen. Deze strategische ligging vergemakkelijkt niet alleen het transport, maar opent ook de deuren naar nieuwe zakelijke mogelijkheden. State-of-the-art voorzieningen Onze KMO units zijn nieuw, ruim, modern en energiebewust ingericht, met aandacht voor de behoeften van moderne bedrijven. Alle ruimten zijn voorzien van fiber internet en bovendien is camera bewaking op heel de site aanwezig. Kantoren zijn beschikbaar indien nodig, waardoor je team in een professionele omgeving kan werken. Bovendien zijn alle units uitgerust met sectionale poorten voor handige toegang. De vloeren hebben voldoende draagkracht, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. Daarnaast is er 3 fase stroomvoorziening aanwezig, waardoor je bedrijf kan profiteren van een betrouwbare en krachtige energiebron. Brandbeveiliging gebeurd hier door middel van een sprinkler-installatie. Ruime parking voor jouw gemak Wij begrijpen het belang van gemak, daarom bieden we een ruime parking aan voor jou en je team. Klanten en bezoekers zullen de stressvrije toegang tot jouw bedrijf waarderen, terwijl jij zelf geniet van de comfortabele parkeermogelijkheden. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met je vastgoedadviseur van DGI om jouw ideale bedrijfsruimte in Nijverheidslaan Aarschot te reserveren. Ontdek de mogelijkheden en breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogten in deze dynamische zakelijke omgeving. Gebouw 1 Unit 1.2G.K + 12.L05 : Magazijn unit met bijhorende kantoorruimte (+- 260m²) en 6 parkeerplaatsen. Enkel in zijn geheel te huur. Co-working ruimten met kantoorfaciliteiten. Gebouw 2 2.0.06: Bij deze casco magazijn unit is het mogelijk om een deel (+- 60m²) in te richten als kantoorruimte. Waterinfo Aarschot 2, G, 0191/00F002 P-score (perceelscore) :C G-score (gebouwscore): C Aarschot, 2, G, 0191/00E002 P-score (perceelscore) : D G-score (gebouwscore) : B Ecologie Goed geïsoleerde units Eigen PV Park >500KwP Hemelwaterrecuperatie Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Aarschot (RBI99439)
2 500 €

3200 Aarschot

Zeer ruim handelspand met magazijn te huur in het centrum van Aarschot. Het pand is gelegen tussen het Schaluin en August Reyerslaan en heeft langs beide straatkanten zijn toegang. In de directe omgeving is er een grote gratis parking beschikbaar. Daarnaast heeft het pand nog een extra garage en kantoorruimte ter beschikking. Uniek is het alleszins. Deze oppervlakte kan zeer nuttig benut worden voor allerlei activiteiten. Naast een winkel of kantoor kan het pand ook recreatief gebruikt worden.Voor meer informatie: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 36 53 65
Handelsfonds te huur Rotselaar (RAO53384)
20 199 €

3110 Rotselaar

Situering / algemene gegevens : multifuncitonele bedrijvensite gelegen op de centrale weg van het Wingepark te Rotselaar. het terrein heeft een oppervlakte van 7 083 m2 en is uitstekend en file-arm beriekbaar op 2 minuten van de afrit (Rotselaar) op de E314, snelweg tussen Lummen en Leuven. er zijn drie losstaande gebouwen voorzien waarvan het voorste (“Wing Tower”) de eye-catcher is van het bedrijvenpark. de architectuur van de gebouwen is ontworpen door cvba D E Architecten uit Tervuren, meer architecturale informatie over dit kantoor in het algemeen of dit project WING TOWER in het bijzonder : zie ### Structuur : hoogwaardig kantoorgebouw met vier bouwlagen traditionele structuur, hoofdzakelijk opgebouwd uit metselwerk, en ter plaatse gestorte balken, kolommen en vloerplaten de kolommen van het gebouw zijn ingesnoerd t.o.v. de gevel, waardoor de beglazing ervan ‘kolomvrij’ is Afwerking aan de buitenzijde : (hoofd)buitenschil van het gebouw is een combinatie van glasstructuren en witte aluminium ‘Alucobond’ gevelcassettes secundaire, ingesnoerde gevelschil, in zwart gevelmetselwerk, module 50 met aluminium Reynaers buitenschrijnwerk eveneens in zwarte kleur Afwerking van de gemeenschappelijke delen : inkomsas met videofonie en badgelezers inkomhal met : - twee rolstoeltoegankelijke liften voor 8 personen - centrale hoofdtrap in zichtbeton met zwarte antislipneuzen en met een borstwering in gegalvaniseerd staal vloerbekleding en plinten in gerectificeerde keramische vloertegels 60/60 esthetische led-verlichting afgewerkt schilderwerk Modulariteit van de units (zie plannen) : elke verdieping kan één individuele kantooroppervlakte zijn; de op gelijkvloerse beschikbare kantooroppervlakte is 647 m2 groot, de eerste verdieping 693 m2, de tweede verdieping 680 m2 en de derde 710 m2 elke verdieping kan ook opgesplitst worden in 2 individuele (en volwaardige) kantoorunits. naargelang de behoefte van de gebruiker is flexibiliteit mogelijk in die opdeling van kantoorunits Afwerking van de kantooroppervlaktes : verhoogde vloer met, naar keuze, zachte vloerbekleding of tapijttegels op niveau 1, 2 en drie ; keramische tegels zonder verhoogde vloer 60/60 op het gelijkvloers plinten in aluminium 50/5mm op niveau 1,2 en 3 ; keramische plinten op het gelijkvloers. verlaagde plafonds type rockfontegels 60/60 gesloten delen van buiten- en binnenwanden in bepleisterd beton of metselwerk kitchenette met onder- en bovenkasten, RVS spoelbak met boiler , vaatwasmachine, koelkast en microwave verwarmings- en koelsysteem VRV 3-pijps, koelen of verwarmen per lokaal ventilatiesysteem D ter beschikking gestelde elektrische stopcontacten : 2 per 20m2 kantoorverlichting Zumtobel; inbouw 60/60 grondlaag schilderwerk op alle wanden zichtbaar op de verhuurplannen. Buitentrap / rookterras : buitentrap in gegalvaniseerde staalconstructie met stacco-looproosters zowel als wandbekleding leuningen en handgrepen in gegalvaniseerd staal vergrote bordesoppervlakte bedoeld als rookterras toegankelijke vanuit elke unit (zie plan) Dakterras : zuidgeoriënteerd dakterras aan de voorzijde van het gebouw toegankelijk via de traphal vanaf de bovenste (kantoor)verdieping Ipé hardhouten terras met design glazen borstwering hoogte 1.20m Afwerking van de omgevingsaanleg : rijwegen in betonverharding gepersonaliseerde parkeerplaatsen en klinkers of kiezelverharding tot 1pp per 30m² bureeloppervlakte , niet inbegrepen in de verhuurprijs van de kantoren. ruime en overdekte fietsenstalling functionele omgevingsverlichting esthetische verlichting en gebouwaanstraling kwalitatieve streekeigen groenaanleg signalisaties brievenbussen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
Handelsfonds te huur Wijgmaal (RBC93576)
7 566 €

3018 Wijgmaal

Site Medix Valley Leuven North ligt in een KMO-zone binnen de industriezone Leuven-Noord, op slechts 150 m van de Wijgmaalbrug. Het is gunstig gelegen op 3 km van de oprit naar de E314-snelweg, met achteraan toegang via de Wakkerzeelsebaan. Het gebouw is opgesplitst in twee delen: vooraan een indrukwekkend kantoorgebouw met een waterpartij en achteraan de magazijnen. Er is ruime parkeergelegenheid rondom het gebouw beschikbaar. Het kantoorgedeelte omvat een royale inkomhal met receptie en wachtruimte, twee vleugels en twee verdiepingen. De ontvangstzone heeft een receptiebalie, een bezoekersruimte en een ruime volledig uitgeruste vergaderruimte die in twee afzonderlijke delen kan worden verdeeld. Op de begane grond zijn er twee sanitaire blokken, en op de verdieping is er een ruim landschapskantoor met een vergaderruimte, drie aparte kantoren en een directiekantoor met een kitchenette, sanitaire voorzieningen en een zonneterras. De vloer is voorzien van steentapijt. Het magazijn is opgetrokken uit beton en heeft een vrije hoogte van 6 meter. Locatie: Site Medix Valley Leuven North Gelegen aan de Vaartdijk in Wijgmaal (Leuven) Gelegen in de KMO-zone van industriezone Leuven-Noord Nabij de Wijgmaalbrug (op 150 m) Slechts 3 km van de oprit naar de E314-snelweg Toegang achteraan via de Wakkerzeelsebaan Gebouwindeling: Totale bebouwde oppervlakte: 2.961 m² Kantoren: 1.917 m² verdeeld over twee verdiepingen Ruime vergaderruimte die verdeeld kan worden in twee delen Sanitaire voorzieningen op zowel de begane grond als de verdieping Landschapskantoor op de verdieping met vergaderruimte Drie afzonderlijke kantoren en een directiekantoor met kitchenette, sanitair en zonneterras Voorzien van steentapijt Magazijn: 2.051 m² Betonconstructie met een vrije hoogte van 6 meter Parkeergelegenheid: Ruime parkeervoorzieningen rondom het gebouw Locatievoordelen: Nabijheid van belangrijke verkeersaders, zoals de E314-snelweg Strategische ligging in industriezone Leuven-Noord Gemakkelijke toegang tot de Wijgmaalbrug Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 15 55 68 28
1 450 €

3012 Wilsele

Op wandelafstand van Leuven station en het bruisende stadscentrum, langs de Vaart, treft men deze ruime gelijkvloerse handelszaak van ca. 100m². De zaak kan men betreden langs ofwel de gemeenschappelijke inkomhal ofwel langs de eigen privatieve toegangsdeur.Het pand bevindt zich op de hoek met de Pastoor Legrandstraat, waardoor deze enorm lichtrijk is en geniet van een grote commerciële visibiliteit. De handelszaak bestaat uit een grote ruimte met een aparte keuken, vestiaire en toilet. Er is eveneens een gezellig gemeenschappelijk terras waar men kan genieten van de buitenlucht. Er horen 2 parkeerplaatsen bij de handelszaak. Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 23 37 35
Handelspand te huur Baal (RWC34961)
8 250 €

3128 Baal

Handelspand met toonzaal, magazijn, atelier en woning Multifunctioneel goed gelegen handelspand momenteel in gebruik als motorhome service en verkooppunt van Vanomobil. Beschikbaar ten laatste 01/01/2025. (eventuele vroeger beschikbaar in overleg met huidige huurder) Het pand werd gebouwd in 2004 en beschikt de modernste technieken zoals condensatie gasbranders (toonzaal, werkplaats), vloerverwarming met warmtepomp (woning, kantoor) en 10KW zonnepanelen. Het terrein is volledig omheind en bereikbaar via een brede gemotoriseerde toegangspoort, brede toegangsweg naar de parking achteraan. Het gebouw beschikt over een grote sectionaal poort achteraan welke toegang geeft tot de toonzaal (binnenhoogte 8m). De werkplaats (bouw van 2012) van 210m2 met 2 sectionaal poorten van 4 x 4,5m hoogte, bereikbaar via geasfalteerde toegangsweg van 10m breed. De werkplaats is verbonden met het magazijn gelegen achter de toonzaal Zowel de werkplaats als de toonzaal zijn verwarmbaar met warmeluchtblazers op gas (installatie 2021). In de toonzaal zijn er 2 aparte toiletten voor klanten en een klein kantoor (bv magazijnier). Aan de ingang van het gebouw is er een ruim kantoor van 35m2 met archiefkasten en bureaumeubel (vaste installatie). • Parking: 1500m2 • Magazijn: 390 m2 • Toonzaal : 720 m2 • Werkplaats: 210 m2 • Kantoor, incl. keuken personeel en berging: 103 m2 • Gvl Appartement met 2 slaapkamers: 200 m2 Optioneel bij te huren : loft 200m2 op 1ste verdieping met werkplaats 95m2, ruime parking en aparte toeganspoort op nr 65A. Meer weten?

4500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 497 57 90 18