Bedrijfsvastgoed te huur - Ronsele

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Ronsele (9932).

Handelspand te huur Waarschoot (RBI82506)
4 200 €

9950 Waarschoot

Dit ruime handelspand te huur is gelegen aan de rand van het centrum van Lievegem. De lichtstraten in het dak zorgen ervoor dat het handelspand van veel daglicht geniet, en klanten kunnen hun wagen gemakkelijk kwijt op de ruime parking voor het gebouw. Het pand wordt ook te koop aangeboden. Oppervlaktes: - Handelspand +/- 800 m² - Ruime parking voor het handelspand Specificaties handelspand (gelijkvloers): - Bouwjaar 2005 - Inkom: automatische dubbele schuifdeur - Gepolierde betonvloer - Vrije hoogte: 3,3m - 3,8m - Dak: steeldeck (geïsoleerd) met lichtstraten Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in dit handelspand met parking te huur in Lievegem? Contacteer ons via ### of ### Meer weten?

2050 1600 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Waarschoot (RBI19631)
1 600 €

9950 Waarschoot

Uitstekend gelegen nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van +/- 339 m² te huur op amper 2,1 km van de Hendrik Consciencelaan (N9) met onmiddellijke verbinding naar de ring rond Gent (R4). De loods met een vrije hoogte van +/- 10 m is voorzien van o.a. een sectionale poort (4,20 m x 4,20 m) en lichtstraat met rookluik. Aanwezigheid van 2 privatieve parkeerplaatsen. Mogelijkheid tot plaatsen van een rolbrug. Voorziene oplevering Q1 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijbijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

339 2 Parkeerplaats(en) 339 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Waarschoot (RBI15866)
2 437 €

9950 Waarschoot

Uitstekend gelegen nieuwbouw KMO-unit met een oppervlakte van +/- 490 m² te huur op amper 2,1 km van de Hendrik Consciencelaan (N9) met onmiddellijke verbinding naar de ring rond Gent (R4). De loods met een vrije hoogte van +/- 10 m is voorzien van o.a. een sectionale poort (4,20 m x 4,20 m), lichtstraat met rookluik, een mezzanine voor opslag (+/- 42 m²) en op de tweede verdieping een kantoorruimte (+/- 74 m²). Aanwezigheid van 2 privatieve parkeerplaatsen. Mogelijkheid tot plaatsen van een rolbrug. Voorziene oplevering Q1 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijbijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

490 2 Parkeerplaats(en) 490 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Waarschoot (RBG86915)
Prijs op aanvraag

9950 Waarschoot

Mogelijkheid tot terras 50 Pers.Volledig nieuwe inrichting 2022 Vast cliënteel ook veel Nederlandse klantenProfessionele keuken met oa. Gasvuur-vaatwas – 2 Frigo & 1 Diepvriescel – Combi steamer Rational – koelingen - bains marie’s - Grills-ijsgekoelde toonbanken- friteuse – fruitpers - warmhoudkasten, etc… Omzet kan aangetoond wordenGeen vast personeel enkel flexijobs5 services per week ### : €2.800 /per maandVrij van brouwerVoor meer info en/of bezoek, bel Philip ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
5 000 €

9900 Eeklo

Dit commercieel gebouw omvat een toonzaal met magazijn/werkplaats en kantoren alsook 10 private staanplaatsen achteraan het gebouw. Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 735m² (235m² toonzaal en 500m² magazijn/werkplaats) en de eerste verdieping in de toonzaal heeft nog eens 200m² extra.In de toonzaal is nog een aparte kitchenette en gastentoilet. Tussen het eerste en tweede verdiep van de toonzaal is een trap en een lift aanwezig. Het magazijn/werkplaats is voorzien van burelen, toilet en kitchenette. Op de verdieping is er ook nog ruimte die dienst doen als stockageruimte. Bouwjaar 2006 en in perfecte staat. Het gebouw wordt casco verhuurd. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor en achter (10 private parkeerplaatsen) het gebouw. Als laatste troef van dit pand is niet te vergeten de 51 zonnepanelen goed voor 18105 Wp per jaar. Wenst u een bezoek aan dit prachtige winkelpand op centrale ligging te Eeklo? Bel ### of mail ### . Meer weten?

1235 735 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
650 €

9900 Eeklo

Dit handelsgelijkvloers langsheen de invalsweg naar het centrum van Eeklo beschikt over een bruikbare oppervlakte van ca. 113 m2. Een gunstige ligging door de vele passage. Een praktische ruimte waarbij u de invulling kan voorzien. Het nodige sanitair is voorzien en deze handelsruimte en beschikt tevens over een private parkeerplaats. Wenst u graag dit handelspand met uiterst gunstige ligging eens te bezoeken? Bel Unicum op ### of mail ### Tot binnenkort! Meer weten?

1 Parkeerplaats(en) 113 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Lievegem (RBG65719)
Prijs op aanvraag

9920 Lievegem

Deze gelijkvloerse handelsruimte bevindt zich op een uiterst gunstige locatie langs de N9 te Lievegem en geniet hierdoor van veel zichtbaarheid en passage. De grote glaspartijen brengen veel natuurlijk daglicht naar binnen. Er zijn ruime parkeergelegenheden voorzien. Oppervlakte: +/- 300 m² Bouwjaar: 2018 Specificaties: - Vloer polybeton - Wanden silexbeton - Veel lichtinval via grote raampartijen - Plafond: betongewelven - Verwarmen en koelen met warmtepomp - Sanitaire voorzieningen - Ruime parking Beschikbaarheid: Te bespreken. Hebt u interesse in dit handelspand te huur in Lievegem? Verkrijg meer info of boek je bezoek via ### of ### . Meer weten?

300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merendree (RBI92922)
700 €

9850 Merendree

Moderne handelsruimte in het centrum van Merendree, tegenover het Kerkplein. 85 m² bruikbare vloeroppervlakte. Netjes afgewerkt in instapklaar. Zeer goede visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de voorgevel (hoekgebouw), waarbij twee etalages/vitrines kunnen worden voorzien. Verschillende bestemmingen mogelijk voor winkel/ kantoor/ praktijk. Indeling: open polyvalente ruimte, toilet en kitchenette. Mogelijkheid tot huren van een private ondergrondse autostandplaats en kelderberging. Voldoende openbare parkeerplaatsen op het Kerkplein voor cliënteel (op wandelafstand - minder dan 20 meter afstand verwijderd van de handelsruimte). Beschikbaar onmiddellijk Huurprijs: 700 € per maand + Onroerende Voorheffing EPC: label C (verwarming en verkoeling door middel van aanwezige airco-units) Meer weten?

25 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Hansbeke (RBI58037)
780 €

9850 Hansbeke

Deze commerciële ruimte in Landegem Dorp is gelegen recht tegenover de kerk van Landegem. Kenmerken: Locatie: commercieel gelegen in het dorp van Landegem Type ruimte: Geschikt voor zowel winkel als kantoor. Oppervlakte: Ruim 65m², op de gelijkvloerse verdieping. Energiezuinigheid: Dit pand heeft energielabel B, wat zorgt voor efficiënt energieverbruik en lagere operationele kosten. Verwarming: Geniet van het comfort van centrale verwarming op aardgas. Voorzieningen: Een keukenwand en sanitair zijn reeds aanwezig, waardoor u tijd en geld bespaart bij het opzetten van uw bedrijf. Parkeermogelijkheden: recht tegenover pand. Deze unieke kans biedt u niet alleen een ideale locatie, maar ook de voordelen van een energiezuinig en goed uitgerust pand. Of u nu van plan bent om een winkel te openen die profiteert van de locatie of een kantoor zoekt om uw bedrijf te vestigen, deze ruimte heeft alles wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over huurvoorwaarden en ### of ### Kenmerken bouw: - gevel in betonpanelen en tradioneel metselwerk - aluminium schrijnwerk - dubbele beglazing - gepleisterd plafond - keramische tegelvloer - douche/sanitair - keukenwand - cv op gas Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBI91364)
895 €

9900 Eeklo

Commerciële energiezuinige ruimte nabij centrum Eeklo. Op heden een kapsalon, voorheen bureelruimte. Indeling: inkom, polyvalente ruimte, doucheruimte en toilet, keuken, koer en bergruimte. €895/maand + €70 onroerende voorheffing/maand. Geen syndic! Direct beschikbaar! Wees er snel bij en neem contact op via het nummer ### om een afspraak in te plannen! Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBI91378)
735 €

9900 Eeklo

Ontdek deze unieke praktijkruimte te huur nabij het centrum van het bruisende Eeklo: voldoende gratis parking aan de deur, eigen fietsenstalling , mogelijkheid om een garage bij te huren , vlakbij het centrum , het openbaar vervoer en de invalswegen van Eeklo. Ideaal qua bereikbaarheid maar ook dicht bij alle nodige voorzieningen zoals winkels, restaurants en horeca. Ideaal te gebruiken als groepspraktijk. Het pand is als volgt ingedeeld: ruime inkomhal met aansluitend wachtzaal die is uitgerust met zitbanken en spiegelglas voor de privacy. Het secretariaat is uitgerust met ingemaakte kasten en met toegang tot het apart toilet. Daarnaast zijn er 2 ingerichte spreekkamers en een bureel . Het gebouw beschikt over een EPC score B , wat resulteert in lagere energiekosten en een groenere praktijk. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact voor een bezichtiging. Mis deze kans niet om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen met een gunstige locatie en uitstekende voorzieningen. ERA THUIS, zorgt voor uw huis! Meer weten?

109 109 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBI81177)
700 €

9900 Eeklo

Dit handelsgelijkvloers langsheen de invalsweg naar het centrum van Eeklo beschikt over een bruikbare oppervlakte van 55 m2. Een ruimte aan de straatkant met grote vitrine en visibiliteit. Het nodige sanitair is voorzien en deze handelsruimte beschikt tevens over een private parkeerplaats. Wenst u graag dit handelspand met goede visibiliteit eens te bezoeken? Bel Unicum op ### of mail ### Tot binnenkort! Meer weten?

1 Parkeerplaats(en) 55 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBI74731)
1 500 €

9900 Eeklo

Stap binnen in een unieke commerciële ruimte, perfect gelegen op de bruisende markt van Eeklo. Deze opvallende locatie biedt een ongeëvenaarde kans om uw onderneming te laten floreren, met een overvloed aan passerende voetgangers die dagelijks de charme van de markt komen ervaren.Gelegen aan de levendige markt van Eeklo, is deze ruimte de ideale plek om uw bedrijf te vestigen en uw producten of diensten aan te bieden aan een breed en divers publiek. De grote, uitnodigende ramen bieden de perfecte etalagemogelijkheid om voorbijgangers te verleiden en nieuwsgierigheid op te wekken. U zult profiteren van een constante stroom van mensen die genieten van de vele winkels, cafés en restaurants in de buurt.Binnen wacht een ruime en veelzijdige ruimte, een leeg canvas dat wacht om uw visie tot leven te brengen. Deze locatie biedt de perfecte mogelijkheid om uw zakelijke dromen te verwezenlijken. De huurprijs bedraagt € 1.500 per maand en de ruimte is beschikbaar vanaf 1 april 2024.De markt van Eeklo is het kloppende hart van de stad, een ontmoetingsplaats voor bewoners, waar levendigheid en cultuur samenkomen. Hier wordt uw onderneming onderdeel van de lokale gemeenschap.Dus grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen op de markt van Eeklo, waar de locatie en de passerende bezoekers u de perfecte start bieden. Laat uw onderneming gedijen in het bruisende hart van de stad en word een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven van Eeklo. De markt wacht op u, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBI31690)
1 100 €

9900 Eeklo

Multifunctioneel en commercieel goed gelegen horecazaak recht tegen over het Krügercenter. De indeling: de horecaruimte bestaande uit drie delen, sanitair, een terras, een kelder, een professionele keuken, een vergaderruimte (woonkamer), een privaat toilet, een badkamer en een slaapkamer. Wonen en werken kan hier perfect gecombineerd worden. Wens je een afspraak, bel Unicum op ### of mail ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBI31677)
1 150 €

9900 Eeklo

Dit handelsgelijkvloers langsheen de invalsweg naar het centrum van Eeklo beschikt over een bruikbare 195 m2 verdeeld over 2 ruimtes. Een ruimte aan de straatkant met grote vitrine en visibiliteit en een ruimte achteraan als uitbreiding van de showroom of als bureelruimte. Het nodige sanitair is voorzien en deze handelsruimte beschikt tevens over 2 private parkeerplaatsen. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 195 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBH54609)
1 200 €

9900 Eeklo

Altijd al een eigen horecazaak willen opstarten om je culinaire dromen werkelijkheid te laten worden? Deze zaak, gelegen op een topligging in de winkelstraat van Eeklo, zoekt ondernemers om gasten te verwennen met heerlijke, unieke, culinaire hoogstandjes of de klassiekers. Via de inkomhal kom je binnen in het restaurant, op het gelijkvloers zijn een ruime zaal, de bar, de keuken, extra bergruimtes, een veranda en een groot terras. Op de tussenverdieping zijn gastentoiletten aanwezig. De eerste verdieping met veel lichtinval door de grote glaspartijen kan ingericht worden als 2de zaal. Op de 2de verdieping is een grote zolder, die kan ingericht worden voor verschillende doeleinden zoals vergaderzaal of eventuele feestzaal. Wenst u een bezoek te brengen aan deze prachtige brasserie? Mail dan naar Vastgoed Unicum via ### . Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBH08365)
1 250 €

9900 Eeklo

Ruim vernieuwd handelspand op TOP ligging in Eeklo. Naast panos, apotheek, Pearle,....Zeer duurzaam en trendy afgewerkt handelspand.Nieuwe vloeren, ramen, gevel, dak, technieken, elektriciteit en sanitair. Muren worden in het wit geverfd. Volledig in orde inzake ventilatie, alarm, brandweer....Ruimte vooraan: 4m op 8 m, ruimte achteraan: 5,40m op 8,80m Sanitair deel, mogelijkheid om extra ruimte te huren van 10,50m².Zeer geschikt voor zowel winkelruimte als kantoor.Interessante voorwaarden, gezien de ligging en de oppervlakte! Huurprijs per maand € 1 250.Oplevering voorzien 1 november 2023. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging: tel. ### - mail. ### Meer weten?

234
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBF92458)
895 €

9900 Eeklo

TOPPER!!! Handelspand op TOPligging in het bruisende hart van de stad Eeklo. Dit handelspand bestaat uit een mooie lichtrijke ruimte vooraan en een multifunctionele ruimte achteraan, een inloopdouche en toilet en de mogelijkheid voor een archief op de eerste verdieping. Deze open ruimte heeft de mogelijkheid tot het openen van een winkel, horecazaak, ... Interesse in dit handelspand? Stuur een e-mail naar ### of bel naar ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eeklo (RBE26881)
2 800 €

9900 Eeklo

Dit handelspand voor tijdelijke huur heeft een zeer commerciële locatie in Eeklo. Het pand geniet een goede visibiliteit dankzij de ligging langs de hoofdweg N9 Gent- Brugge. Naast de lichtrijke open ruimte beschikt het handelspand ook over een berging (met sectionaalpoort toegankelijk) met sanitair en een ruime parking. Oppervlakte: +/- 420 m² Specificaties: - sectionaalpoort - hete lucht verwarming - kitchenette met fornuis - ruime etalage Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar. Hebt u interesse in dit handelspand te huur in Eeklo? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

420 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
1 000 €

9940 Sleidinge

Deze vernieuwbouw KMO-unit te huur bevindt zich nabij de N9 te Evergem en geniet hierdoor een uitstekende bereikbaarheid met de wagen. De unit is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein 'De Melkerij': een oude zuivelsite van Campina van 6.5 hectare met een 125-jarige geschiedenis, die wordt herontwikkeld tot een innovatief en energiezuinig KMO-park. Oppervlakte: Unit 07: 204 m² Specificaties: - Ledverlichting - Poly-betonvloer (15 cm) - Betonpanelen (15cm), isolatie: PIR - Steeldeck (geïsoleerd volgens de normen) - Vrije hoogte: 4,30 m - Per 2 units: septische put (1.500 l) + regenwaterput (5.000 l) - RWA-verluchter - Sectionale poort, automatische bediening (4m x 4.2 m) - Codeklavier - Aluminium schrijnwerk - Nodige aansluitingen voorzien - Elektriciteit: 3 fasen, 400V, 40A - 2 parkeerplaatsen - 2 publieke laadpalen op site Beschikbaarheid: Beschikbaar vanaf 15/01/2024. Bent u geïnteresseerd in deze vernieuwbouw KMO-unit te huur in Evergem? Neem contact op via ### of ### voor meer info of een bezoek. Meer weten?

204 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen