Bedrijfsvastgoed te huur - Scheldewindeke

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Scheldewindeke (9860).

Kantoor te huur Oosterzele (RBG95591)
695 €

9860 Oosterzele

Klik op BEZOEK AANVRAGEN op ### ) en boek online uw afspraak in of BEL ### Dit mooie kantoor is gelegen op het gelijkvloers en recent helemaal afgewerkt. Gezien het gelegen is op een verbindingsweg tussen Oosterzele en Wetteren, geniet dit kantoor van een vlotte bereikbaarheid, voldoende visibiliteit en steeds parkeerplaats voor de deur. Ook winkels en openbaar vervoer is in de nabijheid. Het kantoor omvat: Inkomhal met toilet, kantoorruimte (52m²) voorzien van bureau, meubilair en kasten. Keuken voorzien van veel kasten. De meubels, bureau en toebehoren kunnen blijven. Indien gewenst kunnen deze ook weggehaald worden. Ook de stickers zullen nog van het raam verdwijnen. Het kantoor is onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Merelbeke (RBI92334)
1 350 €

9820 Merelbeke

Verwarmbaar magazijn van 240m² met mezzanine van circa 50 m² + parking. Het magazijn kan gebruikt worden als opslagruimte en/of atelierruimte. (eigenaar laat geen autoherstelplaats/verkoopruimte toe) Sectionaalpoort, poly-beton vloer, sanitair, lichtstraat, verwarming airotherm op gas, TL verlichting. Onmiddellijk beschikbaar. Meer info of bezoek via Arcade Vastgoed. Meer weten?

290 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Merelbeke (RBI80846)
4 200 €

9820 Merelbeke

Magazijn van 957m² met 98m² kantoor te huur op toplocatie in Merelbeke.Vlakbij de R4 en E40 gelegen en bereikbaar met openbaar vervoer.Het magazijn bestaat uit een staalstructuur en 1 open ruimte met een vrije hoogte van 4,5m, 2 automatische sectionale poorten (1 met helling (loskade) en 1 zonder), verlichting, (warme luchtblazers kan). Het kantoor zelf bestaat uit een inkomhal en 2 aparte kantoren + sanitair H/D. Huurprijs is excl. privatieve kosten (EGW), OV, waarborg.Voor meer info of een bezoek bel ### of ### Meer weten?

1055
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI87752)
2 480 €

9820 Merelbeke

Deze kantoorruimte (281m²) gelegen in het commercieel centrum langs de Hundelgemsesteenweg te Merelbeke geniet van een unieke ligging, visibiliteit en veel natuurlijke lichtinval dankzij de vele raampartijen.De ruimte is opgedeeld in 1 kantoorruimte, 2 toiletten (regenwater voorzien), technische ruimte, goed uitgeruste kitchenette (frigo, vaatwasser, kookplaat, ...) en een berging. Achteraan treffen we een ruime tuin aan welke veel mogelijkheden biedt. Het pand is uitgerust met zonnepanelen, deze kunnen eventueel overgenomen worden door de nieuwe huurder. Parkeren kan aan beide zijden van de Hundelgemsesteenweg.1. Oppervlaktes:- GV verdieping: 281m² (volgens EPC)- Tuin: 350m²2. Financieel (excl. BTW):- Huurprijs: €2.480,- / maand- EGW ten laste van de huurder- OV ten laste van de huurder- Overname zonnepanelen mogelijkWilt u graag een afspraak inplannen of wenst u meer informatie?Contacteer Simon Vandenberghe op ### of ### 516 159 Meer weten?

689
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Merelbeke (RBI82067)
1 400 €

9820 Merelbeke

TE HUUR, commercieel gelegen RUIM HANDELSPAND CENTRUM MerelbekeDit uitermate RUIME en VEELZIJDIGE handelspand is gelegen in het CENTRUM van MERELBEKE. Deze TOPPER is gelegen op een uiterst COMMERCIELE LIGGING en voldoet aan alle eisen tot het creëren van een aangename werkcultuur! Zo is dit pand in eerste instantie zeer CENTRAAL en COMMERCIEEL gelegen (nabij E17, E40, centrum,....) . Zowel met de wagen als het openbaar vervoer is vlot navigeren mogelijk!Het handelspand kent een totale oppervlakte van 196,5m². Indeling: 2 handelsruimtes, ingerichte keuken, toilet, badkamer, 4 RUIME BUREELRUIMTES, zolder, ruim terras en tuin.Adres: Hundelgemsesteenweg 327 - 9820 MerelbekeOnmiddellijk beschikbaar!!Huurprijs: €1400/mndEPC: C label - UC: 22955051Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING IN HET CENTRUM van Merelbeke? Dan is dit het pand dat u zoekt! Meer weten?

240
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Merelbeke (RBI80969)
2 640 €

9820 Merelbeke

Op het Driekoningenplein pal in het centrum van Merelbeke, vindt u deze handelsruimte terug. Dankzij de grote raampartijen van ca. 10 meter breed en 3,43 meter hoog en de centrale ligging naast de kerk en het gemeentehuis kan deze handelsruimte rekenen op veel passage en een sterke visibiliteit. Bovendien zijn de parkeermogelijkheden uitstekend gezien er onder het Driekoningenplein een publieke parking is gesitueerd. Deze handelsruimte met een totale oppervlakte van 244 m² is momenteel ingericht als toonzaal voor buitenschrijnwerk. De indeling is als volgt: via de inkom gelegen op het Driekoningenplein bereikt u het winkelgedeelte van de handelszaak voorzien van een grote showroom. Aansluitend is er een sanitaire blok met twee toiletten, een ingerichte keuken en een bergruimte. Achterin bevinden zich 3 afzonderlijke burelen en een tweede bergruimte. In de ondergrondse parking van het Driekoningenplein zijn er twee privatieve parkeerplaatsen voorzien die inbegrepen zijn in de huurprijs. Provisie voor gemene lasten bedraagt: €230/maand. EPC: score B / Mobiscore: 8,9Beschikbaar: onmiddellijk (in overleg met huidige huurder)Gelieve bij interesse geen rechtstreeks contact op te nemen met of langs te gaan bij de huidige exploitanten. De verhuur werd door hen opgezegd wegens de verhuis naar een andere locatie. Alle kandidaturen dienen via Landbergh te lopen en kunnen enkel via deze weg worden voorgelegd aan de eigenaar na een afspraak ter plaatse. Benieuwd naar dit handelspand in centrum Merelbeke?Maak een afspraak met ### of ### Meer weten?

2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Merelbeke (RBI79141)
6 500 €

9820 Merelbeke

Wegens optimalisatie van het gebouw is er een handelsruimte (858m²) beschikbaar gekomen voor verhuur.Het gebouw is gelegen langs de Hundelgemsesteenweg tussen Gent en Merelbeke en geniet van een unieke ligging en visibiliteit.De ruimte is opgedeeld in 3 verdiepingen (lift aanwezig). De ruimte wordt in 1 geheel verhuurd daar er maar 1 ingang is. 1. Oppervlaktes:- GV verdieping: 473m² (showroom, kitchenette, kantoor, sanitair)- 1e verdieping: 235m² (showroom)- 2e verdieping: 150m² (showroom)2. Financieel (excl. BTW):- Huurprijs: €6.500,- / maand- EGW ten laste van de huurder- OV ten laste van de huurderWilt u graag een afspraak inplannen of wenst u meer informatie?Contacteer Simon Vandenberghe op ### of ### 516 159 Meer weten?

858
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI79128)
51 667 €

9820 Merelbeke

Stand-alone kantoorgebouw van 4.000 m² te huur. Uitzonderlijk goed bereikbaar dankzij de directe aansluiting met de R4 (1 km) richting Eeklo en Gent-Zeehaven, de E40 richting Brussel / Oostende-Brugge en de E17 Gent-Antwerpen (+/- 5 minuten rijafstand). Het high-end kantoorgebouw maakt deel uit van het Axxes Business Park en is gebouwd volgens de BREEAM richtlijnen. Het gebouw straalt een harmonieuze combinatie uit van modern design en duurzame architectuur. Aanwezigheid van o.a. vergaderzalen, restaurant, douches, kleedruimtes, sportfaciliteiten, fietsenstalling, ... en dit allen in een groene omgeving. Ruime parkeermogelijkheden (ratio: 1/26 m²), aanwezigheid van 58 oplaadpunten en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets. Beschikbaar per 01/03/2024. Tevens andere oppervlaktes en korte termijnhuur mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

4000 1 Parkeerplaats(en) 4000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI79127)
7 625 €

9820 Merelbeke

Uitzonderlijk goed bereikbaar instapklare kantoren van 631 m² te huur dankzij de directe aansluiting met de R4 (1 km) richting Eeklo en Gent-Zeehaven, de E40 richting Brussel / Oostende-Brugge en de E17 Gent-Antwerpen (+/- 5 minuten rijafstand). Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping en maakt deel uit van het hoogkwalitatieve Axxes Business Park met aanwezigheid van o.a. vergaderzalen, restaurant, douches, kleedruimtes, sportfaciliteiten, fietsenstalling, ... en dit allen in een groene omgeving. Ruime parkeermogelijkheden (ratio: 1/26 m²), aanwezigheid van 58 oplaadpunten en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets. Beschikbaar per 01/01/2024. Tevens andere oppervlaktes en korte termijnhuur mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

631 1 Parkeerplaats(en) 631 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI79126)
11 013 €

9820 Merelbeke

Uitzonderlijk goed bereikbaar instapklare kantoren van 826 m² te huur dankzij de directe aansluiting met de R4 (1 km) richting Eeklo en Gent-Zeehaven, de E40 richting Brussel / Oostende-Brugge en de E17 Gent-Antwerpen (+/- 5 minuten rijafstand). Het kantoor bevindt zich op de 4de verdieping (TOP FLOOR) en maakt deel uit van het hoogkwalitatieve Axxes Business Park en is gebouwd volgens de BREEAM richtlijnen. Het gebouw straalt een harmonieuze combinatie uit van modern design en duurzame architectuur. Aanwezigheid van o.a. vergaderzalen, restaurant, douches, kleedruimtes, sportfaciliteiten, fietsenstalling, ... en dit allen in een groene omgeving. Ruime parkeermogelijkheden (ratio: 1/26 m²), aanwezigheid van 58 oplaadpunten en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets. Beschikbaar per 01/03/2024. Tevens andere oppervlaktes en korte termijnhuur mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

826 1 Parkeerplaats(en) 826 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI79125)
7 032 €

9820 Merelbeke

Uitzonderlijk goed bereikbaar instapklare kantoren van 582 m² te huur dankzij de directe aansluiting met de R4 (1 km) richting Eeklo en Gent-Zeehaven, de E40 richting Brussel / Oostende-Brugge en de E17 Gent-Antwerpen (+/- 5 minuten rijafstand). Het kantoor bevindt zich op het gelijkvloers en maakt deel uit van het hoogkwalitatieve Axxes Business Park met aanwezigheid van o.a. vergaderzalen, restaurant, douches, kleedruimtes, sportfaciliteiten, fietsenstalling, ... en dit allen in een groene omgeving. Ruime parkeermogelijkheden (ratio: 1/26 m²), aanwezigheid van 58 oplaadpunten en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets. Beschikbaar per 01/01/2024. Tevens andere oppervlaktes en korte termijnhuur mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

582 1 Parkeerplaats(en) 582 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI79124)
8 925 €

9820 Merelbeke

Uitzonderlijk goed bereikbaar instapklare kantoren van 691 m² te huur dankzij de directe aansluiting met de R4 (1 km) richting Eeklo en Gent-Zeehaven, de E40 richting Brussel / Oostende-Brugge en de E17 Gent-Antwerpen (+/- 5 minuten rijafstand). Het kantoor bevindt zich op de 3de verdieping en maakt deel uit van het hoogkwalitatieve Axxes Business Park en is gebouwd volgens de BREEAM richtlijnen. Het gebouw straalt een harmonieuze combinatie uit van modern design en duurzame architectuur. Aanwezigheid van o.a. vergaderzalen, restaurant, douches, kleedruimtes, sportfaciliteiten, fietsenstalling, ... en dit allen in een groene omgeving. Ruime parkeermogelijkheden (ratio: 1/26 m²), aanwezigheid van 58 oplaadpunten en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets. Beschikbaar per 01/03/2024. Tevens andere oppervlaktes en korte termijnhuur mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

691 1 Parkeerplaats(en) 691 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI79123)
16 300 €

9820 Merelbeke

Uitzonderlijk goed bereikbaar instapklare kantoren van 1.262 m² te huur dankzij de directe aansluiting met de R4 (1 km) richting Eeklo en Gent-Zeehaven, de E40 richting Brussel / Oostende-Brugge en de E17 Gent-Antwerpen (+/- 5 minuten rijafstand). Het kantoor maakt deel uit van het hoogkwalitatieve Axxes Business Park en is gebouwd volgens de BREEAM richtlijnen. Het gebouw straalt een harmonieuze combinatie uit van modern design en duurzame architectuur. Aanwezigheid van o.a. vergaderzalen, restaurant, douches, kleedruimtes, sportfaciliteiten, fietsenstalling, ... en dit allen in een groene omgeving. Ruime parkeermogelijkheden (ratio: 1/26 m²), aanwezigheid van 58 oplaadpunten en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets. Beschikbaar per 01/03/2024. Tevens andere oppervlaktes en korte termijnhuur mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1262 1 Parkeerplaats(en) 1262 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI77059)
425 €

9820 Merelbeke

Flexibele kantoorruimtes te huur met tal van faciliteiten in het Axxes Business Center in Merelbeke. Het Axxes Business Center omvat verschillende kantoren op maat van de klant, gelegen in een groene, rustige omgeving.Bij het huren van een kantoorruimte wordt een volledig pakket van diensten aangeboden.De huurprijs is inclusief dienstenpakket met gemeubelde kantoren op maat van de klant, internet, poetsdienst, grondbelasting en alle nutsvoorzieningen.Deze ideale ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen als de R4, E17 en de E40. Ook vlotte bereikbaarheid via openbaar vervoer en op wandelafstand van het centrum van Merelbeke.1. Beschikbaarheden:Office unit m² Prijs/maand Ligging (Excl. BTW)Unit 4 138 €3.720,- niv 0 - Zuidvleugel Unit 5A1 15 €600,- niv 1 - WestvleugelUnit 8 44 €1.530,- niv 2 - NoordvleugelUnit 13* 14 €600,- niv 0 - OostvleugelUnit 14* 12 €510,- niv 0 - OostvleugelUnit 15* 12 €510,- niv 0 - OostvleugelUnit 16 20 €950,- niv 0 - Oostvleugel* Unit 13, 14 en 15 kunnen ook in totaliteit gehuurd worden 2. Financieel:- Exclusief BTW- Inclusief alle diensten- Servicecontracten minimum 1 jaar3. Extra's en inclusief: - Voltijdse receptiedienst- Uitgebreide parkeergelegenheid (€50,- per maand)- Extra kast en ladeblok (€30,- per maand)- Huur telefoontoestel (€25,- per maand)- Sanitair en gezellige leef- en eetruimtes (mogelijkheid om buiten te lunchen)- Vergaderzaal- Bedrijfsrestaurant in het Axxes Business ParkWilt u ook graag deel uitmaken van het Axxes Business Center? Contacteer Simon Vandenberghe op ### of ### 516 159 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI77058)
2 145 €

9820 Merelbeke

Multifunctionele kantoorruimtes gelegen in het Axxes Business Park met uitstekende bereikbaarheid via de E40, E17 en R4 en op wandelafstand van het centrum van Merelbeke.Momenteel zijn er verschillende kantoorruimtes beschikbaar op het gelijkvloers, eerste, tweede en derde verdieping.Er bevindt zich ook een bedrijfsrestaurant in het gebouwencomplex.1. Beschikbaarheden:Gebouw BOffice unit m² Prijs/maand Opmerking (Excl. BTW) Unit B0 198 €2.145,- Unit B+1 (A) 216 €2.340,- Unit B+1 (B) 415 €4.495,83 Unit B+1 (A+B) 44 €6.835,83 Unit B+3 55 €2.666,25 €135,- / m² / jaar Gebouw DOffice unit m² Prijs/maand Opmerking (Excl. BTW) Unit D+2 (A) 216 €2.340,- Unit D+2 (B) 415 €4.495,83 Unit D+2 (A+B) 631 €6.835,83 2. Financieel:- Exclusief BTW- Parking: €600,- / plaats / jaar - Archief: €65,- / m² / jaar3. Technisch:- HVAC systeem- LED verlichting- Videobewaking op de site- 2 personenliften- Douchefaciliteiten voorziening- Oplaadstations voor elektrische wagens- Kitchenette- Afzonderlijk sanitair dames / heren- Groenaanleg- Dubbele beglazingWilt u ook graag deel uitmaken van het Axxes Business Park?Contacteer Simon Vandenberghe op ### of ### 516 159 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Merelbeke (RBI61992)
2 480 €

9820 Merelbeke

Deze handelsruimte (281m²) gelegen in het commercieel centrum langs de Hundelgemsesteenweg te Merelbeke geniet van een unieke ligging, visibiliteit en veel natuurlijke lichtinval dankzij de vele raampartijen.De ruimte is opgedeeld in 1 handelsruimte, 2 toiletten (regenwater voorzien), technische ruimte, goed uitgeruste kitchenette (frigo, vaatwasser, kookplaat, ...) en een berging. Achteraan treffen we een ruime tuin aan welke veel mogelijkheden biedt. Het pand is uitgerust met zonnepanelen, deze kunnen eventueel overgenomen worden door de nieuwe huurder. Parkeren kan aan beide zijden van de Hundelgemsesteenweg.1. Oppervlaktes:- GV verdieping: 281m² (volgens EPC)- Tuin: 350m²2. Financieel (excl. BTW):- Huurprijs: €2.480,- / maand- EGW ten laste van de huurder- OV ten laste van de huurder- Overname zonnepanelen mogelijkWilt u graag een afspraak inplannen of wenst u meer informatie?Contacteer Simon Vandenberghe op ### of ### 516 159 Meer weten?

689
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI57263)
6 500 €

9820 Merelbeke

Strategisch zeer goed gelegen en lichtrijk kantoor / showroom (B2B) van 530m² en ruime parking voor 14 personenwagens te huur in Merelbeke.De kantoorruimte is opgebouwd in 2 verdiepen (250m² + 280m²), staalstructuur, betonnen panelen + glasgevels, ventilatie en airco (koelen en warmen), toiletten H/D per verdiep, steeldeck, kitchenette, epoxyvloer, verlichtingsarmaturen.Deze site is vlot toegankelijk via de R4, E40 en Zwijnaarde of via het openbaar vervoer.Contacteer ons snel voor een bezoekje ter plaatse. Meer weten?

530
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI34951)

Diverse kantoorruimtes te huur, moduleerbaar van 40m² tot 285m² in Merelbeke-Flora in een nieuw uitzonderlijk, uniek project met luxueuze uitstraling. Deze ruimte wordt casco verhuurd en kan in samenspraak met de bouwheer verder ingericht worden. Het pand beschikt over een eigen warmtepomp met zonnepanelen,.. Het project wordt opgeleverd Q2 2014. Vrije hoogte van 2,90m. parkeerplaatsen mogelijk. Voor info en bezoek, bel Philip op ### of mail naar ### Meer weten?

285
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Merelbeke (RBI34950)

Diverse kantoorruimtes te huur, moduleerbaar van 40m² tot 285m² in Merelbeke-Flora in een nieuw uitzonderlijk, uniek project met luxueuze uitstraling. Deze ruimte wordt casco verhuurd en kan in samenspraak met de bouwheer verder ingericht worden. Het pand beschikt over een eigen warmtepomp met zonnepanelen,.. Het project wordt opgeleverd Q2 2014. Vrije hoogte van 2,90m. parkeerplaatsen mogelijk. Voor info en bezoek, bel Philip op ### of mail naar ### Meer weten?

285
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Merelbeke (RBI34948)
3 000 €

9820 Merelbeke

Kantoorruimte/handelszaak van 285 m² in Merelbeke-Flora in een nieuw uitzonderlijk, uniek project met luxueuze uitstraling. Deze ruimte wordt casco verhuurd en kan in samenspraak met de bouwheer verder ingericht worden. Het pand beschikt over een eigen warmtepomp met zonnepanelen, .. Het project wordt opgeleverd Q2 2014. Mogelijkheid uitbreiding tot 430m². Vrije hoogte van 2,90m, incl parkeerplaatsen. Voor info en bezoek, bel Philip op ### of mail naar ### Meer weten?

285
contacteer
details
E-mail
Bellen