Bedrijfsvastgoed te huur - Schuiferskapelle

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Schuiferskapelle (8700).

400 €

8700 Tielt

Deze commerciële ruimte (bureel/handels of kantoorruimte) is gelegen in de Neringenstraat te Aarsele. Ideaal voor een kleine zelfstandige of vrij beroep! Goede bereikbaarheid en vlotte verbinding naar invalswegen. Dit pand is onmiddellijk beschikbaar! Deze ruimte is voorzien van verwarming op aardgas (deelteller) alsook is er verlichting en zonnewering aanwezig (met lamellen). Er zijn ook inbouwkasten waar gebruik van kan gemaakt worden. Verder is er ook een sanitaire ruimte met toilet en lavabo. Tot slot is er ook een kleine bijkeuken. De oppervlakte van de totale ruimte komt neer op +/- 74m² ( bureel - inkom - zitruimte/wachtruimte ). De huurprijs is EXCLUSIEF de verbruikskosten. Hiervoor worden voorschotten opgevraagd per maand (afrekening dient nog opgemaakt te worden). De garages behoren NIET tot de eigendom. De ruimte is bereikbaar via twee opritten (via de Neringenstraat en de Oude Gentweg). EPC: label E PLUSPUNTEN: * GOEDE BEREIKBAARHEID * PARKEERGELEGENHEID VOORAAN DE RUIMTE * VERLICHTING * LAMELLEN Meer weten?

74
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
3 950 €

8700 Tielt

Kantoorgebouw met 450 m² bruikbare vloeroppervlakte. Gelijkvloers: Via de ruime inkomhal, eveneens traphal met lift bereiken we alle vertrekken. Op het gelijkvloers vinden we de vergaderzaal/bureau (18m²), met aansluitend de lichtrijke ontspanningsruimte die ook kan gebruikt worden als bureau (25m²). Er zijn nog 2 nette toiletten met handwasser als ook een berging. Eerste verdiep: Via de trap (of lift) bereiken we de eerste verdieping. Op dit verdiep bevinden er zich 2 bureaus (elk 25 m²). Ook hier zijn er 2 toiletten als ook een serverlokaal en 2 stockageruimtes (elk 7 m²). Tweede verdiep: Op het 2de verdiep vinden we 2 lichtrijke bureaus die allebei zijn uitgerust met ingebouwde kasten en een grote, vaste tafel (18m² & 32m²). Aan de overkant is er een groot kantoor die kan worden ingericht als landschapsbureau (64 m²). Er is nog een 4de kantoor (23 m²). Aansluitend vinden we 3 toiletten alsook een badkamer met douche en lavabo. Tenslotte is er nog de keuken met frigo, spoelbak en combioven. Troeven: - Kantoor ligt op 2km van het centrum van Tielt. - Lichtrijke bureaus. - Vooraan is een grote parking voorzien. - Elk bureau is voorzien van een airco en elektrische gordijnen. Meer weten?

735 135 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
450 €

8750 Wingene

Wenst u zo spoedig mogelijk een bezoek te brengen aan deze opslagruimte? Contacteer onze verhuurexpert Luca Degryse via de knop ‘Maak een afspraak’ op onze website ### ) of kom eens langs in een van onze nabijgelegen kantoren. Ruime opslagruimtes van 110m² op gunstige locatie te Wingene. De opslagruimte gelegen in de Wingenesteenweg heeft volgende kenmerken: - Ruimte: 6,30m (B) x 17,40m (D) x 4,50m (H) - Poort: 4,40m (B) x 3,10m (H) - Afsluitbare toegangsdeur aanwezig in de poort - Terrein is enkel toegankelijk voor de huurders - Toilet aanwezig - Mogelijkheid tot huren onder Btw-stelsel - Forfait van €20,- voor beperkt gebruik nutsvoorzieningen (excl. indien onder Btw-stelsel) Bent u geïnteresseerd in deze opslagruimte te Wingene? Aarzel dan niet ons te contacteren. Troeven *Gunstige ligging *110m² bruikbare ruimte *Parkeergelegenheid *Instapklaar 1) Stedenbouwkundige bestemming: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: Neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: Ja (conform) 5) Overstromingsrapport: Het onroerend goed is gelegen in: ▪ een afgebakend overstromingsgebied / een afgebakende oeverzone: Neen ▪ Een risicozone voor overstromingen: Neen ▪ een signaalgebied met bouwvrije opgave: Neen Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 47 48 47
990 €

8750 Wingene

Benaderende AFMETINGEN11m x 24m Inclusief 2 parkeerplaatsen (in klinkers) voor de deur!AFWERKING:- Metalen constructie met volledige overspanning van 11m- Vrije hoogte van 7m- Grote glaspartij en met glazen deur in de voorgevel voor inrichting van een kantoor!- Gevelwanden in isolerende (100mm PIR) betonpanelen.- Scheidingswanden in gladde betonpanelen met dikte van 15cm, dienst doende als brandmuur- Gepolierde en dubbel gewapende betonvloer- Geïsoleerd plat dak bestaande uit geprofileerde staalplaten met centrale lichtstraat (3m x 12m, voorzien van meerwandige polycarbonaat platen), voorzien van rook -en warmteafvoer systeem).- 1 geïsoleerde, automatische sectionaalpoort (h: 4,5m; b: 4m) met CODEKLAVIER- LED-verlichtingBrandklasse C: voldoet aan de strengste normen voor de preventie van brand en ontploffing!NUTSVOORZIENINGEN:Stads- en regenwater, elektriciteit (drijfkracht, 3 x 400V, 40A - nog verzwaring mogelijk), toilet met lavabo, internet (telenet).Afzonderlijke tellers per unit.LIGGING:- Ideale uitvalsbasis: op 4km van E40 (Oostende-Brussel)- Zeer toegankelijk met grote vrachtwagens (grote draaicirkel met verharding in beton)!* Bijzonderheden:- Mogelijkheid om als huurder zonnepanelen te plaatsen op het dak!!!- Mogelijkheid om een rolbrug (tot max 3,2 ton) te plaatsen (alle voorzieningen hiervoor zijn getroffen).- Vermelde prijs is exclusief onroerende voorheffing, gemene kosten (oprit, parking en groenzones) en btw (21%, die 100% recupereerbaar is voor BTW-plichtige).- Onze referentie op ### : P0432-4 of contacteer ons op ### Meer weten?

289 2 Parkeerplaats(en) 264 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 70 01 02
Handelspand te huur Tielt (RBL07837)
900 €

8700 Tielt

Uiterst commercieel en centraal gelegen handelspand te huur met mogelijkheid tot bewoning, vlakbij de Markt van Tielt, bestaande uit: - Gelijkvloers: handelspand van ca. 20 m² - Eerste verdieping: ingerichte keuken (gasfornuis, dampkap, oven, koelkast), eetplaats en een toilet - Tweede verdieping: woonkamer - Derde verdieping: slaapkamer en badkamer (douche, dubbele lavabo in meubel) - Kelder en zolder De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een handelspand met mogelijkheid tot woonst in Tielt? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

20 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 22 23
Handelspand te huur Tielt (RBK56753)
2 500 €

8700 Tielt

Commercieel gelegen handelspand in het centrum van Tielt Ligging: gelegen op de hoek van de Vredestraat en de Stoktmolenstraat, veel passage zowel van auto's, voetgangers als fietsers, nabij middelbare scholen, openbaar vervoer o.a. bus en trein,... Handelspand: De totale oppervlakte van het handelspand is 250 m². Dit pand wordt gekenmerkt door de grote raampartijen / etalage alsook de ruime winkelruimte. Bijhorend aan de winkelruimte is er een apart bureel, keuken en toilet. Daarnaast is er een tweede handelsruimte / stockageruimte van in totaal 244 m². De ingang van dit pand is gelegen langs de Stoktmolenstraat). PLUSPUNTEN: - gekend pand - altijd een goed draaiende computerwinkel geweest op een goede ligging; - Ideaal voor winkel, vrij beroep, praktijk, ... Voor meer info en een bezoek, contacteer Isabel ### Meer weten?

250 250 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
Kantoor te huur Tielt (RBK37271)
2 159 €

8700 Tielt

Kantoor Aan het Spoor of kortweg KAS is een nagelnieuw kantoorgebouw in Tielt, vlakbij het station, openbaar vervoer, winkels en het centrum van de stad. Het is de ideale uitvalsbasis voor kleinere ondernemingen, lokaal verankerde KMO's of meer nationale spelers. Deze unieke, lichtrijke kantoorruimte op de eerste verdieping die hier te huur wordt aangeboden is volledig ingebed in een uniek architecturaal concept waarbij de krachtige no nonsense uitstraling van de hedendaagse architectuur van het gebouw en de nieuwste energiebesparende technieken (op vlak van onder andere geothermie, klimaatplafonds en zonnepanelen...) een ultieme eigentijdse benadering zijn van een futureproof en duurzaam kantoor. De ultieme werkplek binnen een productieve stijlvolle werkomgeving! Op de vierde verdieping van het gebouw bevindt zich de 'rooftop box', een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met dakterras en unieke vergezichten. Hier groeit de community! Het kantoor beschikt ook over 4 eigen private parkeerplaatsen, 2 met en 2 zonder laadpaal (inbegrepen in de huurprijs) Alle aandacht is verder ook besteed aan een veilige toegang voor voetgangers en fietsers. Provisie gemeenschappelijke kosten: 80 EUR/maand Meer weten?

4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 04 34
Handelspand te huur Tielt (RBK26239)
1 100 €

8700 Tielt

Eigentijds handelspand met een oppervlakte van 100 m² te huur. Uitstekend gelegen in het hart van Tielt, op slechts een steenworp afstand van de bruisende Markt, horecagelegenheden en het openbaar vervoer. Het casco handelspand bevindt zich op het gelijkvloers en is voorzien van grote strategisch geplaatste glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk lichtinval. Tevens aanwezigheid van een kelderberging. Dankzij de strategische ligging met uitstekende visibiliteit is het pand geschikt voor commerciële doeleinden zoals detailhandel, horeca of kantoorruimte en dit allen in een levendige buurt met tal van winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.Onmiddellijk beschikbaar. Mogelijkheid tot huren van ondergrondse parkeerplaatsen of handel- en/of kantoorruimtes met oppervlaktes van 100 m² tot 198 m².Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

100 1 Parkeerplaats(en) 100 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Tielt (RBK26235)
1 309 €

8700 Tielt

Eigentijds handelspand met een oppervlakte van 119 m² te huur. Uitstekend gelegen in het hart van Tielt, op slechts een steenworp afstand van de bruisende Markt, horecagelegenheden en het openbaar vervoer. Het casco handelspand bevindt zich op het gelijkvloers en is voorzien van grote strategisch geplaatste glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk lichtinval. Tevens aanwezigheid van een kelderberging. Dankzij de strategische ligging met uitstekende visibiliteit is het pand geschikt voor commerciële doeleinden zoals detailhandel, horeca of kantoorruimte en dit allen in een levendige buurt met tal van winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.Onmiddellijk beschikbaar. Mogelijkheid tot huren van ondergrondse parkeerplaatsen of handel- en/of kantoorruimtes met oppervlaktes van 100 m² tot 198 m².Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

119 1 Parkeerplaats(en) 119 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Tielt (RBK26234)
2 079 €

8700 Tielt

Eigentijds handelspand met een oppervlakte van 198 m² te huur. Uitstekend gelegen in het hart van Tielt, op slechts een steenworp afstand van de bruisende Markt, horecagelegenheden en het openbaar vervoer. Het casco handelspand bevindt zich op het gelijkvloers en is voorzien van grote strategisch geplaatste glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk lichtinval. Tevens aanwezigheid van een kelderberging. Dankzij de strategische ligging met uitstekende visibiliteit is het pand geschikt voor commerciële doeleinden zoals detailhandel, horeca of kantoorruimte en dit allen in een levendige buurt met tal van winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.Onmiddellijk beschikbaar. Mogelijkheid tot huren van ondergrondse parkeerplaatsen of handel- en/of kantoorruimtes met oppervlaktes van 100 m² tot 198 m².Contacteer PANORAMA B2B voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

198 1 Parkeerplaats(en) 198 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te huur Tielt (RBI42804)
1 309 €

8700 Tielt

Ruim handelspand gelegen op een toplocatie in het centrum van Tielt!Het handelspand is gelegen in het centrum van Tielt & op wandelafstand van de Markt, lokale horeca & openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden vlakbij. Dit casco handelspand (119m²) beschikt over een ruim gelijkvloers waar grote raampartijen voor veel lichtinval zorgen.Bijhorend is er een kelderberging & is het mogelijk om ondergrondse autostaanplaatsen bij te huren (€50/autostaanplaats)Volgende afwerking wordt nog voorzien: technieken & vloer. Huurprijs: €1.428/maand + €50/maand syndicuskosten €50/maand autostaanplaatsexcl. EGW, OV, belastingen & BTW. Onmiddellijk beschikbaarBent u op zoek naar een strategische locatie in het hart van Tielt om uw kantoor, handelspand of praktijkruimte in onder te brengen?Plan dan vandaag nog uw bezoek in met Paulien via ### of paulien@realestatebykarolien! Meer weten?

119
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 99 80
Handelspand te huur Tielt (RBJ45827)
1 100 €

8700 Tielt

Ruim handelspand gelegen op een toplocatie in het centrum van Tielt!Het handelspand is gelegen in het centrum van Tielt & op wandelafstand van de Markt, lokale horeca & openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden vlakbij. Dit casco handelspand (100m²) beschikt over een gelijkvloers waar grote raampartijen voor veel lichtinval zorgen.Bijhorend is er een kelderberging & is het mogelijk om ondergrondse autostaanplaatsen bij te huren (€50/autostaanplaats)Volgende afwerking wordt nog voorzien: technieken & vloer. Huurprijs: €1.200/maand + €50/maand syndicuskosten €50/maand autostaanplaatsexcl. EGW, OV, belastingen & BTW. Onmiddellijk beschikbaarBent u op zoek naar een strategische locatie in het hart van Tielt om uw kantoor, handelspand of praktijkruimte in onder te brengen?Plan dan vandaag nog uw bezoek in met Paulien via ### of paulien@realestatebykarolien! Meer weten?

100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 80 99 80
Handelspand te huur Tielt (RBK02805)
1 150 €

8700 Tielt

Deze eigendom is gelegen aan de Grote Hulststraat 57 te Tielt, dit met een enorme visibiliteit en heel wat ruimte aan parkeermogelijkheden. GELIJKVLOERS: Deze handelsruimte is ingedeeld als horecazaak. Dit in een gezellige sfeer met een ruime bar met ingebouwde frigo's. Verder is er vanuit de zaak toegang tot de sanitaire gedeeltes. De feestzaal/vergaderzaal is te bereiken via de achteringang. Deze omvat terug een ruime bar met ingebouwde frigo's en tapinstallatie. Tevens op het gelijkvloers is er een leefruimte/bergruimte en ingerichte keuken voorzien van een frigo, oven, kookplaat en dampkap en dubbele spoelbak. EXTERIEUR: De handelsruimte is voorzien van een ruim en gezellig terras zowel langs de voorkant als de zij- en achterkant van het gebouw is het gezellig genieten tijdens de zomermaanden. KELDERVERDIEPING: De handelsruimte beschikt tevens over een ruime kelder wat ideaal is voor stockage. EERSTE VERDIEP: Gezellige leefruimte met ingerichte keuken, berging, badkamer (douche | toilet | lavabo) en één slaapkamer. PLUSPUNTEN: * VRIJ VAN BROWERIJ * LOCATIE * CENTRAAL GELEGEN * RUIM TERRAS * FEESTRUIMTE/VERGADERZAAL AANWEZIG * MET EENGEZINSWONING Meer weten?

395
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 66 03 92
Kantoor te huur Tielt (RBJ99677)
1 615 €

8700 Tielt

Lichtrijk & instapklaar handelspand te huur op een uiterst strategische en centrale ligging in Tielt.De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een grote zichtbaarheid!Indeling: Ruime open ruimte die nu dienstdoet als landschapskantoor, andere mogelijkheden zijn hier legio.Aparte bureauruimte die volledig kan afgesloten worden. Verder vinden we achteraan het pand een aparte eetgelegenheid, kitchenette en sanitair blok.Oppervlakte van 130m². Enkele troeven:- uiterst strategische ligging- veel lichtinval - goede zichtbaarheid- instapklaar- diverse parkeermogelijkheid nabij het pand Vrij vanaf 1 mei. Prijs: 1.615 EUR / maand + 50 EUR / maand provisie syndickosten.Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.Interesse? Zin om te ondernemen?!Maak uw afspraak via ### of per mail ### Meer weten?

130
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 79 40 00
Industrie te huur Tielt (RBJ86701)
350 €

8700 Tielt

Opslagplaats in het centrum van Tielt. U weet zich geen raad met extra stock of zoekt nog een comfortabel onderdak voor uw archieven? Dan biedt deze opslagruimte alvast een oplossing! Deze opslagplaats bevindt zich ter hoogte van Vredestraat 1 net voor het wandelpad dat naar de commerciële winkelstraat Kortrijkstraat leidt. De oprit naar de opslagplaats is toegankelijk met een camionette. De opslagruimte zelf bedraagt ca 100 m² op kelderniveau en is bereikbaar met een ingesloten goederenlift (max. 1.000 kg) en trap. Aan de straatkant is de ruimte afgesloten met een automatische sectionaalpoort. Wil u meer inlichtingen. Contacteer ons op ### en ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 04 34
500 €

8700 Tielt

Ruime loods van 250 m² te huur in Tielt Ligging: op 5min rijden van centrum Tielt, dicht bij toeval wegen. Bent u geïnteresseerd in het huren van een loods neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken. Momenteel is er een loods vrij met een oppervlakte van 250². De loods kan wel enkel gebruikt worden als opslagplaats en niet als werkplek gelieve hier zeker rekening mee te houden. Er is ook veel plaats buiten voor bijvoorbeeld het parkeren van aanhangwagens/koelwagens...dit allemaal bespreekbaar. Meer weten?

9500 2514 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
Handelspand te huur Tielt (RBJ75238)

Handelspand (300m²) met garage op topligging in Tielt! Ligging: Perfect gelegen in het centrum van Tielt met een grote zichtbaarheid in het straatbeeld! Op wandelafstand van openbaar vervoer, de lokale horeca, bank, bakker,... Handelpand & garage: Dit casco handelsgelijkvloers bestaat uit een grote winkelruimte van 190m², een bergruimte van maar liefst 80m² en een garage van 4m op 6m met automatische sectionaalpoort. Ideale opportuniteit voor iemand met een vrij beroep, winkelier, schoenenwinkel, kledingzaak, boekhoudkantoor en nog ontelbare andere mogelijkheden! Dit pand biedt ruimte om te groeien in een gebouw met uitstraling! Meer weten?

762
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
Handelspand te huur Tielt (RBI84505)
1 750 €

8700 Tielt

Zeer ruim handelspand met woonst in centrum Tielt! Ligging: Gelegen in centrum Tielt in de uitgaansbuurt. Indeling: Het handelspand bestaat uit 3 verdiepen die ingericht zijn als café. Daarboven is ook een duplexappartement aanwezig. Gelijkvloers: Op het gelijkvloers bevindt zich het eerste café gedeelte en is ook voorzien van toiletten. Eerste verdiep: Op het eerste verdiep bevindt zich het tweede café gedeelte en is voorzien van toiletten en een keukenruimte. Tweede verdiep: Op het tweede verdiep bevindt zich het derde café gedeelte Derde en vierde verdiep: Op het derde en vierde verdiep bevindt zich een casco duplexappartement met ingemaakte kasten en nette afwerking. Extra info: - Het handelspand hoeft geen café te blijven; - Indien het een café blijft, wil de brouwer de installaties terug op punt te zetten. Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
Kantoor te huur Tielt (RBH86244)
3 950 €

8700 Tielt

Kantoorgebouw met 450 m² bruikbare vloeroppervlakte. Gelijkvloers: Via de ruime inkomhal, eveneens traphal met lift bereiken we alle vertrekken. Op het gelijkvloers vinden we de vergaderzaal/bureau (18m²), met aansluitend de lichtrijke ontspanningsruimte die ook kan gebruikt worden als bureau (25m²). Er zijn nog 2 nette toiletten met handwasser als ook een berging. Eerste verdiep: Via de trap (of lift) bereiken we de eerste verdieping. Op dit verdiep bevinden er zich 2 bureaus (elk 25 m²). Ook hier zijn er 2 toiletten als ook een serverlokaal en 2 stockageruimtes (elk 7 m²). Tweede verdiep: Op het 2de verdiep vinden we 2 lichtrijke bureaus die allebei zijn uitgerust met ingebouwde kasten en een grote, vaste tafel (18m² & 32m²). Aan de overkant is er een groot kantoor die kan worden ingericht als landschapsbureau (64 m²). Er is nog een 4de kantoor (23 m²). Aansluitend vinden we 3 toiletten alsook een badkamer met douche en lavabo. Tenslotte is er nog de keuken met frigo, spoelbak en combioven. Troeven: - Kantoor ligt op 2km van het centrum van Tielt. - Lichtrijke bureaus. - Vooraan is een grote parking voorzien. - Elk bureau is voorzien van een airco en elektrische gordijnen. Meer weten?

735 135 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 40 97 92
Kantoor te huur Tielt (RBH69994)
825 €

8700 Tielt

Kantoor te huur met een nuttige oppervlakte van ca. 107 m² op een topligging in Tielt! * Ingerichte kantoorruimte op de 1ste verdieping van ca. 107 m² bestaande uit een landschapskantoor, vergaderzaal en koertje. Veel lichtinval door grote glaspartijen! Specificaties: - ingemaakte kasten - alarmsysteem - verwarming op gas (nieuwe gasketel) - airco Gelegen op een toplocatie met grote zichtbaarheid op een druk kruispunt ter hoogte van het ziekenhuis te Tielt. Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed bestaande uit een kantoor te huur in Tielt? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

107 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 21 22 23