Bedrijfsvastgoed te huur - Vurste

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Vurste (9890).

Handelspand te huur Eke (RBI63284)
Prijs op aanvraag

9810 Eke

Een begrip in de gemeente Eke vanwege de uitgebreide kaart met verse gerechten tegen democratische prijzen70 zitplaatsen binnen40 zitplaatsen op terrasHeel praktisch ingericht restaurantVolledig ingerichte keuken Frigocel aanwezigRuime parkingVrij van brouwerNieuw huurcontractHuurprijs: 1.750,-€ Overnameprijs op aanvraag Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
5 275 €

9840 De Pinte

Dit kantoor is verspreid over het gelijkvloers en de eerste verdieping van een verzorgd, lichtrijk pand. Het kantoor geniet van een uitstekende zichtbaarheid dankzij de ligging langs de N60. Tevens is het kantoor uitermate vlot bereikbaar door de nabijheid van de afrit De Pinte (E17). Aan het pand is er een privéparking voorzien voor personeel en klanten. Oppervlakte: 418 m² (+ 14 parkeerplaatsen) Specificaties: - Kitchenette - Vergaderzaal - Ingerichte badkamer - Moderne inrichting - Verwarming via radiatoren op stookolie - Warmtepomp: warm/koud - TL-verlichting - Alarm - EPC KNR: label C Beschikbaarheid: Beschikbaar vanaf 01/03/2024. Interesse in dit kantoor te huur in De Pinte? Vraag meer info of boek je bezoek via ### of ### . Meer weten?

418 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
890 €

9840 De Pinte

Modern handelspand met een oppervlakte van 65m² in de nabijheid van Sint-Martens-Latem dorp. Indeling: een inkomhal, 2 bureau’s, toilet en een kitchenette. Het meubilair kan verwijdert worden. Het pand is uitgerust met twee grote ramen en is goed zichtbaar vanaf de Latemstraat. Verder biedt deze handelsruimte goede parkeermogelijkheden. Onmiddellijk beschikbaar. Voor verdere inlichtingen of een bezoek contacteer Annick Van Leirberghe ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
750 €

9890 Gavere

Dit gelijkvloers handelspand heeft met zijn vlotte bereikbaarheid en uitstekende zichtbaarheid alle troeven in huis om uw eigen handelszaak in te ontwikkelen. Op slechts enkele meters van het bruisende centrum van Gavere en met parkeergelegenheid in de straat kan deze commerciële topper zeker niet onderdoen. Heeft u interesse of had u graag meer informatie gewenst? Plan dan vandaag nog uw bezoek in! Troeven *Goede zichtbaarheid *Parkeergelegenheid in de buurt *Slechts enkele meters van het centrum 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied Wche: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde Wp: Woonpark Wug: Woonuitbreidingsgebied WgLk: Woongebied met landelijke karakter Igb: Industriegebied Iab: Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen Gdr: Gebied voor dagrecreatie Gvr: Gebied voor verblijfsrecreatie Ggon: Gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut Ag: Agrarisch gebied Lwag: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied Bg: Bosgebied Ng: Natuurgebied Nr: Natuurreservaat Pg: Parkgebied Sbnb: Stedenbouwkundige bestemming niet beschikbaar 2) Beschermd erfgoed: ja of neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones Inventaris van bouwkundig erfgoed Inventaris van historische tuinen en parken Inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde Landschapsatlas niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen 5) Renovatieverplichting: ja of neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen Ligging in Signaalgebied: ja of neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: ja of neen Meer weten?

55 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Gavere (RAK31282)
2 750 €

9890 Gavere

Dit landelijk gelegen volledig ingericht restaurant biedt plaats voor +/- 90 personen binnen en mogelijkheid tot +/- 100 personen buiten. Prachtig terras met idem tuin en veel parkeergelegenheid. Mogelijkheid tot woonst in studio boven het restaurant. Meer info op aanvraag. Beschikbaarheid: te bespreken Meer weten?

2500
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Eke (RBI79138)
2 750 €

9810 Eke

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen met een totale nuttige ruimte van 380m². Op het gelijkvloers bevindt zich een grote opslagruimte van 285m². Deze ruimte is voorzien van een centrale lichtstraat. Daarnaast is er een automatische sectionaalpoort en 2 toegangsdeur aanwezig. De vrije hoogte van de opslagruimte bedraagt 7 meter.Op het gelijkvloers zijn tevens enkele faciliteiten aanwezig, zoals een technische ruimte met spoelbak, CV-installatie en bergruimte. Daarnaast zijn er twee toiletten en een badkamer met douche en wastafel aanwezig, wat het werken in het pand extra comfortabel maakt.Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte van 95m² met vier ramen en uitkijk op het magazijn. De vrije hoogte van het kantoor bedraagt 3,20 meter, wat zorgt voor een aangename en open werkomgeving. De kantoren worden verwarmd of gekoeld met een milieuvriendelijke warmtepomp, terwijl de opslagruimte wordt verlicht met energiezuinige LED high-bay lighters (9 x 150W).Het pand beschikt ook over vier privatieve parkeerplaatsen.Dit gebouw is perfect geschikt voor opslag, productie of polyvalente doeleinden, en biedt tevens een aangename kantoorruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.Locatie: het pand is gunstig gelegen nabij de N60 en E17, waardoor het vlot bereikbaar is. Het bevindt zich op slechts 15 km van Gent, 30 km van Ronse en 45 km van Kortrijk.Dit pand biedt een unieke kans om uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien in een moderne en goed uitgeruste omgeving. Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Meer weten?

380 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
2 250 €

9810 Eke

*VERHUURD* Uiterst goed gelegen nieuwbouw magazijn van 205m² met een kantoorruimte van 101m² + 3 parkings te huur. Uitstekende ligging op 500 meter van de N60 en +/ 1,5 km van E17 (vlotte ontsluiting via N60). Gelegen achteraan het KMO-park (geen doorgaand verkeer – rustige ligging). Het magazijn kan gebruikt worden als opslagruimte en/of atelierruimte.Magazijn is opgebouwd uit een stalen structuur met gevels in silexbeton-sandwishpanelen, geïsoleerde steeldeck, LED verlichting, lichtstraat, polybetonvloer, drijfkracht aanwezig, sanitair is aanwezig in het kantoor. Het kantoor bestaat uit 2 verdiepingen en is opgebouwd uit een inkomdeur, ingewerkt plafond met LED verlichting, 5 dubbele stopcontacten waarvan 4 met data-aansluiting, 1 enkel stopcontact, tegelvloer op gelijkvloers. Op het eerste verdiep zijn de aansluitingen hetzelfde als op de gelijkvloerse verdieping + wachtbuizen voor kitchenette en pvc vloer. Technieken in het kantoor zijn voorzien van ventilatiesysteem, warmtepomp (koelen/verwarmen), branddetectiesysteem, noodverlichting en aanduiding vluchtweg.Voorzieningen zijn aanwezig om laadpaal elektrische voertuigen op aan te sluitenBeschikbaar: eind april 2023 Meer weten?

306
contacteer
details
E-mail
Bellen
Kantoor te huur Eke (RBI34511)
2 750 €

9810 Eke

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen met een totale nuttige ruimte van 380m². Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte van 95m² met vier ramen en uitkijk op het magazijn. De vrije hoogte van het kantoor bedraagt 3,20 meter, wat zorgt voor een aangename en open werkomgeving. De kantoren worden verwarmd of gekoeld met een milieuvriendelijke warmtepomp, terwijl de opslagruimte wordt verlicht met energiezuinige LED high-bay lighters (9 x 150W).Op het gelijkvloers bevindt zich een grote opslagruimte van 285m². Deze ruimte is voorzien van een centrale lichtstraat, een automatische sectionaalpoort en 2 toegangsdeur aanwezig. De vrije hoogte van de opslagruimte bedraagt 7 meter en tevens zijn er enkele faciliteiten aanwezig, zoals een technische ruimte met spoelbak, CV-installatie en bergruimte. Daarnaast zijn er twee toiletten en een badkamer met douche en wastafel aanwezig, wat het werken in het pand extra comfortabel maakt.Het pand beschikt ook over vier privatieve parkeerplaatsen.Dit gebouw is perfect geschikt voor opslag, productie of polyvalente doeleinden, en biedt tevens een aangename kantoorruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.Locatie: het pand is gunstig gelegen nabij de N60 en E17, waardoor het vlot bereikbaar is. Het bevindt zich op slechts 15 km van Gent, 30 km van Ronse en 45 km van Kortrijk.Dit pand biedt een unieke kans om uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien in een moderne en goed uitgeruste omgeving. Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Meer weten?

380 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Eke (RBI06788)
2 750 €

9810 Eke

Goed gelegen nieuwbouw bedrijfsgebouw van 387m² bestaande uit 292m² magazijn met een kantoorruimte van 95m² en 3 parkeerplaatsen. Uitstekende ligging op 500 meter van de N60 en +/ 1,5 km van E17 (vlotte ontsluiting via N60). Gelegen achteraan het KMO-park (geen doorgaand verkeer – rustige ligging). Het magazijn kan gebruikt worden als opslagruimte, atelierruimte of showroom B2B.Magazijn is opgebouwd uit een stalen structuur met gevels in silexbeton-sandwishpanelen, groot raam, geïsoleerde steeldeck, LED verlichting, lichtstraat, polybetonvloer, drijfkracht aanwezig, sanitair (2 toiletten) en douche is aanwezig op het gelijkvloers. Het kantoor op de mezzanine wordt volledig afgewerkt en heeft 4 draai/kipramen (met prachtig zicht op de velden). Technieken: domotica, technische ruimte met lavabo, regenwaterput (5000L), septische put, verwarming en airco (lucht/lucht) – warmtepomp, ventilatiesysteem, voldoende stopcontacten.Bezoekje waard! Meer weten?

387
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

9810 Eke

*** VERHUURD *** Uiterst goed gelegen nieuwbouw magazijn / opslagruimte van 438m² met 4 parkeerplaatsen te huur gelegen te Sluis 2 bus 0011 in Eke.Uitstekende ligging: op 500m van de N60 en ca 1,5km van de E17 (vlotte verbinding via N60).Het magazijn bestaat uit geïsoleerde polybetonvloer met draagkracht van 2.5ton/m², staalstructuur met 7,1m vrije hoogte, automatische sectionaalpoort 4m x 4.3m), geïsoleerde steeldek dakstructuur, geïsoleerde Silexbeton sandwichpanelen, grote lichtstraat van +/- 25m, Led verlichting – in twee lichtsterktes te gebruiken, monofasige stopcontacten en drijfkracht stopcontacten voorzien over de volledige oppervlakte, draaikipramen op gelijkvloers (ook voorzien voor eventuele bureau(‘s) met verdiep), afvoer voorzien voor alle sanitair (vuil water – WC).Mogelijkheid voor elektrische laadpaal tussen 3de en 4de parkeerplaats (leiding met trekdraad voorzien).Huurprijs is excl. btw, OV, gemeenschappelijke en privatieve kosten. Bezoekje waard! Meer weten?

438
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Eke (RBH18839)
14 900 €

9810 Eke

Uniek gelegen modern bedrijfsgebouw bestaande uit 984 m² showroom in combinatie met 875 m² opslagruimte en 340 m² kantoren langs én met visibiliteit van de drukke Nieuwe Steenweg (N60) te Nazareth en nabij de E17 exit De Pinte (1 km!!). Aan de straatzijde situeert zich de lichtrijke toonzaal, kwalitatief afgewerkt en voorzien van talrijke grote glaspartijen wat resulteert in een énorme visibiliteit. Via een trap bereikt men de ruime mezzanine. Op de 1e verdieping bevinden zich de instapklare kantoren, verdeeld in verschillende burelen met oa. een vergaderzaal, kitchenette en sanitair. Aan de achterzijde van het gebouw situeert zich de loods met een vrije hoogte van +/- 6 m, voorzien van 2 sectionale poorten, een lichtstraat en een polybetonvloer. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte bij het gebouw. Dit is dé perfecte locatie om uw bedrijf in de kijker te zetten in een kwalitatief, modern bedrijfsgebouw. Tal van mogelijkheden! Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

3697 2199 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
3 488 €

9052 Zwijnaarde

Deze gemeubelde full-service kantoren bevinden zich in het bedrijvencentrum 3Square te Zwijnaarde. Met een zichtlocatie vlakbij Flanders Expo doch rustig gelegen in het groen, zijn deze landschapskantoren de ultieme uitvalsbasis voor uw bedrijf. 3Square is vlot bereikbaar via de N43, R4 en E40 en beschikt bovendien over ondergrondse én bovengrondse parkeermogelijkheden. Dankzij de fietssnelweg vlakbij de kantoren kunt u deze daarnaast ook vlot bereiken met de fiets. Oppervlaktes: - 323 m² (gelijkvloers) - 323 m² (1ste verdieping) - 135 m² (3e verdieping) - 17 m² (3e verdieping) Diensten: - Meubilair inbegrepen - Telefoontoestellen - Onderhoudskosten - Scheidingswanden - Verbruik EGW - Afvalverwerking - Brandverzekering Troeven en specificaties: - Aanpassing aan indeling mogelijk - 2 kleine terrassen per verdieping - Keuken voor gedeeld gebruik - Receptie - Vergaderzalen en evenementruimte - 140 parkeerplaatsen per verdieping - Sanitair en douches - Toegangscontrole met badge - Camerabewaking - Lift - Verhoogde vloer (tapijttegels) - Klimaatplafonds - Zonwerend, isolerend glas Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in dit kantoor te huur te Zwijnaarde? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### Meer weten?

135 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
950 €

9052 Zwijnaarde

Deze gemeubelde full-service kantoren bevinden zich in het bedrijvencentrum 3Square te Zwijnaarde. Met een zichtlocatie vlakbij Flanders Expo doch rustig gelegen in het groen, zijn deze landschapskantoren de ultieme uitvalsbasis voor uw bedrijf. 3Square is vlot bereikbaar via de N43, R4 en E40 en beschikt bovendien over ondergrondse én bovengrondse parkeermogelijkheden. Dankzij de fietssnelweg vlakbij de kantoren kunt u deze daarnaast ook vlot bereiken met de fiets. Oppervlaktes: - 323 m² (gelijkvloers) - 323 m² (1ste verdieping) - 135 m² (3e verdieping) - 17 m² (3e verdieping) Diensten: - Meubilair inbegrepen - Telefoontoestellen - Onderhoudskosten - Scheidingswanden - Verbruik EGW - Afvalverwerking - Brandverzekering Troeven en specificaties: - Aanpassing aan indeling mogelijk - 2 kleine terrassen per verdieping - Keuken voor gedeeld gebruik - Receptie - Vergaderzalen en evenementruimte - 140 parkeerplaatsen per verdieping - Sanitair en douches - Toegangscontrole met badge - Camerabewaking - Lift - Verhoogde vloer (tapijttegels) - Klimaatplafonds - Zonwerend, isolerend glas Beschikbaarheid: Onmiddellijk beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in dit kantoor te huur te Zwijnaarde? Aarzel dan niet ons te contacteren via ### Meer weten?

17 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

9810 Nazareth

Nieuw bedrijfsgebouw in De Prijkels nabij afrit Deinze E 17 . Magazijn 2360 m² , 2 laadkades , zonnepanelen installatie . Parking op eigen terrein. Burelencomplex : gelijkvloers : ontvangstruimte , technische ruimte , sanitaire voorzieningen . Verdieping 1 ruime ingerichte keuken met eetruimte. Verdieping 2 : archief , sanitaire voorzieningen en groot landschapsbureau 180 m² met kitchenette . Gebouw en burelen volledig ingericht , geschilderd , zonnewering , airco enz , direct instapklaar. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
1 200 €

9810 Nazareth

Lichtrijke handelsruimte met een oppervlakte van 157m². Uitstekende commerciële ligging in Nazareth. Handelsruimte is multifunctioneel (flexibele indeling mogelijk) met aparte keuken, berging en toilet. (netto breedte van 7,6 meter.) Parking zowel vóór de handelsruimte als achteraan het gebouw. Bushalte voor de deur. Treinstation op 1,4 kilometer. Autosnelweg op 2,7 kilometer. De huurder neemt jaarlijks de onroerende voorheffing voor zijn rekening. Meer weten?

7 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

9810 Nazareth

Uiterst gunstig gelegen nabij afrit E 17 Nazareth .Recent gebouw van 2014, bruikbaar voor produktie, opslag ect 4.480 m² etc, vrije hoogte 8 mt , 2 laadkades met automatische sectionaal poorten , en een extra automatische sektionaal poort . Draagvermogen polybetonvloer 2,5T/m². TL armaturen voorzien in loods.Drie verdiepingen burelen , showroom met een totaal van 648 m² . Deze bevatten tevens sanitair , kitchenette , keuken , archiefruimte , inbouwkasten en meubilair, verlichtingsarmaturen.CV op aardgas , airco /verwarming met Daikin warmtepomp. Zonnepanelen installatie 21760 wattpiek.Er zijn 15 parkeerplaatsen voorzien vóór het gebouw. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur De Pinte (RBI30835)
750 €

9840 De Pinte

DE PINTE - Bent u op zoek naar een centraal gelegen kantoor of winkelruimte in centrum DE PINTE? Dan is dit pand misschien iets voor u. De belangrijkste troeven in een notendop: - Gelijkvloerse ruimte - vlot bereikbaar en zichtbaar! - grote parking om de hoek - zeer goede locatie in centrum De Pinte! De indeling is als volgt: Grote kantoorruimte met veel lichtinval, apart toilet, kitchenette en bergruimte. Huurprijs: 750 Euro per maand + 40 Euro gemeenschappelijke kosten per maand Beschikbaar vanaf 01/11/2023 Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
Industrie te huur Kruisem (RBI82761)
3 668 €

9750 Kruisem

Fantastisch gelegen loods met kantoren met een oppervlakte van 978 m² te huur op amper 400 m van de Steenweg Deinze met een onmiddellijke verbinding naar de N60. De E17 op- en afrit Deinze bereikt men na 5 km. De loods is toegankelijk via een automatische sectionale poort en voorzien van oa. een lichtstraat, polybetonvloer en verlichting. De kantoren zijn verdeeld over 2 verdiepingen en ingedeeld in verschillende burelen. Aanwezigheid van een sociale ruimte en kitchenette. Beschikbaar vanaf 01/05/2023. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

978 978 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelsfonds te huur Kruisem (RBH96957)
630 €

9750 Kruisem

Te huur, commercieel gelegen kantoorruimte nabij centrum Kruisem (Zingem)Dit ruime en veelzijdige handelspand/ kantoorruimte is gelegen aan de aan de stadsrand van Kruisem. Uiterst COMMERCIEEL GELEGEN nabij het centrum van Kruisem (Zingem). Het handelspand kent een totale oppervlakte van 81m².Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING NABIJ HET CENTRUM van Kruisem? Dan is dit het pand dat u zoekt!Adres: Alfred Amelotstraat 39 - 9750 KruisemOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: €630/mndEPC: label C - UC: 2720531 Meer weten?

86
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Zwijnaarde (RBI86405)
1 650 €

9052 Zwijnaarde

Te huur te ZWIJNAARDE : goed gelegen winkelruimte/kantoor met achtergelegen appartement. Omvattende : mooie ruimte met drie vitrines, aansluitend appartement met drie slaapkamers en eventueel bij te huren garage. Huurprijs : 1650 € + 30 alg. onk. Garage : 50 € EPC: 270 kWh (code: 0002336390) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen