Grond te koop - Ransberg

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Ransberg (3470).

Bouwgrond te koop Waanrode (RBJ64161)
139 000 €

3473 Waanrode

Landelijk gelegen perceel bouwgrond voor open bebouwing op een terrein van 4a 87ca te Waanrode. Geschikt voor de bouw van een ééngezinswoning met maximum 2 bouwlagen. Inplanting: Bouwdiepte op het gelijkvloers 15m en 12m op de verdieping, zijgevel op min. 3m van de zijdelingse perceelgrens. Maximum bouwgevelbreedte 8,4m. Maximaal 126m² bebouwde oppervlakte. In optie is er ook een reeds uitgetekend plan voor de bouw van de woning. Extra troeven: Landelijke ligging voor de wandel en fietsliefhebber. Goede verbinding met E314, oprit Bekkevoort. Reeds volledig omheinde tuin. Op wandelafstand van openbaar vervoer. Kijk zeker ook op ### voor meer info en details. Meer weten?

487
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 16 64 03 21
Bouwgrond te koop Geetbets (RBJ00220)
139 000 €

3450 Geetbets

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom in Haspengouw! In de rustig gelegen Kwadestraat te Geetbets, ligt dé basis voor de rest van jouw leven! Ontdek samen met ons of dit perceel alle troeven in handen heeft om de woning waar je altijd al van hebt gedroomd te bouwen! Extra leuk om te weten is dat de bouwplannen voor een fantastische halfopen bebouwing met 3 slaapkamers reeds aanwezig zijn! Zo kan jij hier, in harmonie met de aangrenzende buur, kiezen voor een leven vol comfort en rust! Je wordt verwent met riante afmetingen. Zo beschik jij binnenkort over een perceel van 12,14 meter breed en 53,57 meter diep! Zo zal je dus aan de slag kunnen gaan met een totale perceeloppervlakte van 8a 82ca én een zalige oostelijke oriëntering. Dankzij die oostelijke oriëntatie komt het zalige ochtendzonnetje je ’s morgens maar al te graag begroeten. Met een perceeldiepte van meer dan 53 meter kan je ook nog een tweede terras installeren waar je ook de rest van de dag kan genieten van die heerlijk warme zonnestralen. De Kwadestraat is een uitzonderlijk rustige straat. Je pakt best eerst de sport- of wandelschoenen in om te verhuizen, want op enkele meters afstand vind je prachtige wandel- en fietsroutes doorheen het idyllische Haspengouw. Geetbets heeft heel wat te bieden zoals scholen, supermarkten en sport- en ontspanningsmogelijkheden. Maar ook het nabijgelegen centrum van Hasselt en Sint-Truiden hebben nog heel wat te bieden. Benieuw of jij op dit knappe perceel van 8a 82ca alle vakjes op jouw wishlist weet aan te kruisen? Aarzel dan zeker niet. Tel. ### Meer weten?

882 54 m Diepte terrein 12 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Bouwgrond te koop Geetbets (RBJ00219)
139 000 €

3450 Geetbets

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom in de Kwadestraat, waar dé perfecte basis voor de rest van jouw leven ligt. De aantrekkelijkheid van de open en bosrijke omgeving is onmiskenbaar en creëert de ideale setting voor jouw toekomstige thuis, kom maar mee. De dromen zijn er, alleen de bouwgrond ontbreekt nog. En met dat laatste kunnen wij jou helpen. De rustige en landelijke omgeving zet de puntjes hier alvast op de i. Binnenkort zal je hier genieten van elkaar en kunnen de kinderen in alle veiligheid opgroeien. En het beste van alles? Jij legt mogelijks de eerste steen van jouw nieuwe thuis! Op lot 1a word je verwent met indrukwekkende afmetingen. Met een breedte van 12,70 meter en een diepte van maar liefst 53,57 meter, kan je wegdromen van een bouwperceel met een totale oppervlakte van 8a 76ca. We voegen daar de oostelijke oriëntatie aan toe, waardoor je elke ochtend in het gezelschap vertoeft van het zonnetje. We raden je aan om tijdens het bouwproces te kiezen voor riante raampartijen die uitkijken op de tuin. Zo geniet je niet alleen van een adembenemend uitzicht op het achterliggend groen, maar profiteer je ook van de perfecte hoeveelheid natuurlijk daglicht in jouw nieuwe thuis. Wat deze kans nog aantrekkelijker maakt, is dat de bouwplannen voor een schitterende halfopen pastorijwoning met 3 volwaardige slaapkamers reeds klaarliggen. De omgeving biedt niet alleen rust en groen, maar ook toegang tot lokale voorzieningen. Scholen, supermarkten, bakkers, sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn binnen handbereik. Geetbets, gelegen tussen Hasselt en Sint-Truiden, midden in Haspengouw, is jouw uitvalsbasis voor een evenwichtig en aangenaam leven. Maak jouw droom werkelijkheid en bel ons vandaag nog voor een afspraak! Tel. ### Meer weten?

876 54 m Diepte terrein 13 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Bouwgrond te koop Geetbets (RBG98251)
134 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Glabbeekstraat deze ruime bouwgrond voor open bebouwing terug. Geetbets is een zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, St-Truiden, Tienen en Diest. Dit mooi bouwperceel van 8a67ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 11,34 meter. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

867
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
Bouwgrond te koop Geetbets (RBG98249)
129 000 €

3450 Geetbets

In Geetbets vinden we langsheen de Glabbeekstraat deze ruime bouwgrond voor open bebouwing terug. Geetbets is een zeer landelijk gelegen, ideaal voor wie regelmatig een frisse neus wenst te halen. Wie liever het drukke stadscentrum opzoekt geniet een schitterende verbinding naar de omliggende steden zoals Hasselt, St-Truiden, Tienen en Diest. Dit mooi bouwperceel van 7a44ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 12 meter. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

744
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
159 000 €

3440 Budingen

Unieke bouwkans: ruime bouwgrond met weiland Te koop: Bouwgrond in Budingen met een prachtig perceel van 8 a23 ca en een achterliggend weiland van 20 a, gelegen in het schilderachtige gehucht Leenhaag, een deelgemeente van Zoutleeuw. Deze bijzondere en natuurrijke omgeving bevindt zich op de grens tussen het uitgestrekte landschap van het Hageland en de glooiende, vruchtbare natuur van Haspengouw, waar tal van wandelroutes voor volop genot zorgen. De bouwgrond is perfect geschikt voor de bouw van een vrijstaande gezinswoning met een bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping. Voor de liefhebber van paarden is deze locatie bijzonder ideaal. De ligging is centraal tussen Geetbets en Linter, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Bovendien bieden de nabijgelegen plaatsen Kortenaken en Zoutleeuw nog meer mogelijkheden op slechts enkele kilometers afstand. De culturele stad Tienen en het bruisende Sint-Truiden liggen beide op minder dan 15 kilometer afstand, waardoor diverse mogelijkheden voor ontspanning binnen handbereik zijn. Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen Meer weten?

2823
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 16 22 53
Verkavelingsgrond te koop Budingen (RBH79705)
115 000 €

3440 Budingen

Landbouwgrond te Budingen, ongeveer 2HA72A89CA 5 percelen landbouwgrond gelegen langs de Heerbaan en de Saneveldstraat. Landbouwgronden zijn op dit ogenblik verpacht. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### of mail ons via ### Meer weten?

27289
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
Grond te koop Halen (RBJ40822)
180 000 €

3545 Halen

Rustig gelegen bouwgrond van 15 are 28 ca. Er is een vergunning verkregen om de bestaande woning af te breken en een nieuwe woning te bouwen. De beelden die hierbij te bekijken zijn geven de te bouwen woning weer, conform de afgeleverde stedenbouwkundige vergunning. De koper die er zelf ook gaat wonen kan de nieuwe woning bouwen aan 6% BTW. Meer weten?

1528
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 22 03 00
Bouwgrond te koop Halen (RBI90809)
99 500 €

3545 Halen

Deze bouwgrond van 4a 11ca is geschikt voor een halfopen bebouwing en is gelegen in het BPA "De Kom" - wijzigingsplan 3.De hoofdbestemming is residentieel gebruik, nevenbestemming zoals vrije beroepen en diensten zijn toegestaanmits aan bepaalde eisen wordt voldaan (zie voorschriften). Het hoofdvolume mag max. uit 2 bouwlagen bestaan.Aangebouwde bijgebouwen zijn toegelaten en kunnen maximaal uit één bouwlaag bestaan.De dakvorm is een hellend dak tussen de 30° en 45° en dient zich in te passen in de directe omgeving.De nokhoogte bedraagt max. 12,80 meter.De bouwdiepte voor het gelijkvloers is max. 17 meter, voor de verdieping 12 meter.De voorschriften kunnen geraadpleegd worden op onze website onder "downloads".Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor ### Meer weten?

411
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 30 87 00
95 300 €

3545 Halen

Te koop: weide, gelegen in Halen, ter hoogte van Bloemendaalstraat 108. Opp. 1 ha 90 are 60 ca Ideaal als paardenweide, vrij van gebruik 95.300 Euro Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 62 60 23
Bouwgrond te koop Hoeleden (RWC34148)
92 500 €

3471 Hoeleden

Mooi perceel bouwgrond voor HOB, oppervlakte: 3a 99ca in een rustige, landelijke en pittoreske omgeving. Deze bouwgrond is gunstig gelegen, ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber, met een blijvend groen vergezicht en in de buurt van winkels en scholen. Mits afbraak van 2 bestaande stallingen is deze bouwgrond geschikt voor de bouw van een ééngezinswoning met maximum 2 bouwlagen. Recentelijk werd er een opmetingsplan met een bouwvoorstel opgemaakt door een landmeter, voorgelegd aan de gemeente Kortenaken en op basis daarvan werd een gunstig stedenbouwkundig attest afgeleverd. De standaard bouwvoorschriften zijn van toepassing. • 3 m bouwvrije strook langs de linkerzijde. • 2 bouwlagen: gelijkvloers 7mx15m, verdiep 7mx12m: 189 m2 bewoonbare oppervlakte. • Kroonlijsthoogte: 7 m. • Zadeldak (dus zolder van 84m2 eventueel in te richten als woonruimte). • Bijgebouw achteraan van 35 m2. Er is nog geen woning op het aangrenzend perceel rechts. Tuin NW gericht. Perceelvorm: regelmatig. Recent stedenbouwkundig attest met bouwvoorschriften en opmetingsplannen zijn beschikbaar. Meer weten?

399 40 m Diepte terrein 10 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bouwgrond te koop Linter (RBJ54255)
125 000 €

3350 Linter

In Linter vinden we langs de Stationsstraat deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid, op enkele minuten rijden van de E40 en verbindingswegen, en de nodige rust en privacy. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Het bouwperceel heeft een mooie oppervlakte van 4A48CA. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### Meer weten?

448
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 98 88 98
Grond te koop Linter (RBJ41904)
137 500 €

3350 Linter

Bouwgrond voor open bebouwing Lot 7 van de verkaveling van 23/05/2020. Woning met gevelbreedte van 9 m mogelijk. P-sore A Meer weten?

756 50 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Grond te koop Linter (RBJ41903)
125 000 €

3350 Linter

Bouwgrond voor open bebouwing Lot 8 van de verkaveling van 23/05/2020. Woning met gevelbreedte van 12,17 m mogelijk. P-score A Meer weten?

508 46 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Grond te koop Linter (RBJ41902)
125 000 €

3350 Linter

Bouwgrond voor open bebouwing Rechts van woning met huisnummer 22 Lot 9 van de verkaveling van 23/05/2020. Woning met gevelbreedte van 11,75 m mogelijk. P-score A Meer weten?

462 38 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Grond te koop Linter (RBJ41901)
98 000 €

3350 Linter

Gelegen op het einde van een doodlopende straat (Heufstraat) te Overhespen (Linter). Gelegen links van huisnummer 11. Lot 1 van de verkaveling van 21/09/2020. Zuidelijk gerichte tuin. Woning met gevelbreedte van 7,96m mogelijk. P-score A Meer weten?

378 35 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Grond te koop Linter (RBJ41900)
95 000 €

3350 Linter

Gelegen op het einde van een doodlopende straat (Heufstraat) te Overhespen (Linter). Lot 1 van de verkaveling van 23/05/2020. Woning met gevelbreedte van 7,5m mogelijk. Gelegen rechts van Heufstraat 7 Zuidelijk gerichte tuin. P-score A Meer weten?

301 29 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Grond te koop Linter (RBJ41899)
95 000 €

3350 Linter

Gelegen op het einde van een doodlopende straat (Heufstraat) te Overhespen (Linter). Lot 1 van de verkaveling van 23/05/2020. Woning met gevelbreedte van 7,5 m mogelijk. Zuidelijk gerichte tuin. P-score A Meer weten?

325 32 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Grond te koop Linter (RBJ41898)
95 000 €

3350 Linter

Gelegen op het einde van een doodlopende straat (Heufstraat) te Overhespen (Linter). Lot 2 van de verkaveling van 21/09/2020. Zuidelijk gerichte tuin. Woning met gevelbreedte van 7,96m mogelijk. P-score A Meer weten?

353 32 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 22 81 95
Bouwgrond te koop Linter (RBG26004)
165 000 €

3350 Linter

Een bouwgrond van 15a 2ca gelegen in een rustige straat? Zo gevonden! Hartelijk welkom in het gezellige Linter! Deze bouwgrond ligt in een een rustige en kindvriendelijke zijstraat. Op minder dan 7 kilometer komt u in het levendige Tienen terecht. Hier vindt u zowel kleuterscholen, lagere scholen als middelbare scholen, maar ook een uitgebreid winkelaanbod, leuke terrasjes, brasserieën evenals een groot sport- en vrijetijdsaanbod. Stedenbouwkundige voorschriften: alleenstaande residentiële ééngezinswoning met inbegrip van een zorgwoning 2 bewoonbare niveaus de bouwdiepte bedraagt 10 m 28 het vloerpeil ligt maximaal 30 cm boven de as hellende en platte daken zijn toegelaten kroonlijsthoogte: hellende daken: 5 m tot 6 m, platte daken: 6 m - 6 m 50 ondergrondse garages en toegangen zijn niet toegelaten aangebouwde bijgebouwen achter de woning moeten binnen de voorziene inplanting vallen, 10 m 28 vanaf de bouwlijn bijgebouw in de zijltuinstrook is mogelijk indien deze dienstig is als carport bijgebouw in de achtertuin is ook mogelijk: niet dienstig als garage Enkele troeven: - Toplocatie: Gunstige ligging met andere gemeentes, zoals Tienen, Sint-Truiden en Leuven en gelegen in een rustige straat - Groot perceel: het perceel heeft maar liefst 15 a 2 ca. Perfect voor zowel baasje als beestje. Benieuwd? Contacteer ons op het nummer ### of via het mailadres ### . Meer weten?

1502
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 31 14 00