Grond te koop - Ucimont

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Ucimont (6833).

Grond te koop Noirefontaine (VBA46586)
80 000 €

6831 Noirefontaine

Terrein in woonzone met een oppervlakte van 1555 m², lot 2, gelegen aan de uitgang van Noirefontaine, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Water, elektriciteit, telefoon liggen in de weg, riolering in het terrein. Een klein dorpje in de Moyenne Semois en dichtbij Bouillon, Noirefontaine is zeer goed gelegen ten opzichte van winkels, scholen, diensten en verbindingswegen. Meer weten?

1555
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Noirefontaine (VBA46585)
80 000 €

6831 Noirefontaine

Terrein in woonzone met een oppervlakte van 1820 m², lot 1, gelegen aan de uitgang van Noirefontaine, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Water, elektriciteit, telefoon liggen in de weg, riolering in het terrein. Een klein dorpje in de Moyenne Semois en dichtbij Bouillon, Noirefontaine is zeer goed gelegen ten opzichte van winkels, scholen, diensten en verbindingswegen. Meer weten?

1820
contacteer
details
E-mail
Bellen
95 000 €

6830 Bouillon

Honesty presenteert dit prachtige terrein in het hart van Noirefontaine, op een steenworp afstand van Bouillon en de Semoisvallei. Het perceel is ideaal gelegen en biedt toegang tot een breed scala aan voorzieningen, waaronder supermarkten, vervoer, scholen en de belangrijkste wegen in de regio. Het perceel is vrij van bouwvakkers en geeft je de mogelijkheid om een huis met 4 voorgevels te bouwen volgens jouw architecturale eisen. Er is ook een handige garage voor het opslaan van je spullen. Of je nu je eigen huis wilt bouwen of een tweede woning wilt opzetten, dit perceel biedt je toegankelijkheid, rust en nabijheid van de natuur. Deze kans moet je gezien hebben. Maak een afspraak en bel Honesty op ### Meer weten?

1320 43 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
99 000 €

6830 Bouillon

***OPTIE-OPTIE*** Honesty presenteert deze prachtige bouwkavel in Les Hayons. Dit mooie, typische dorpje ligt in het hart van de Ardennen en biedt echte rust en direct contact met de natuur, maar is toch gemakkelijk bereikbaar en ligt op slechts een paar minuten van Bouillon en Bertrix. Het perceel, dat vrij is van bebouwing en goed georiënteerd, biedt u de mogelijkheid om een huis te bouwen dat baadt in het licht. Het is de perfecte plek om uw huis of tweede huis te maken. Een niet te missen kans! Maak een afspraak met Honesty op ### Meer weten?

1559 59 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Bouillon (VBA18516)
45 000 €

6830 Bouillon

*** OPTIE - OPTIE *** Honesty presenteert deze prachtige bouwkavel op een steenworp afstand van Bouillon. Het terrein is zeer toegankelijk, ligt niet in een woonwijk en is vrij van bouwers. Je hebt alle vrijheid om je eigen eigendom te bouwen. De kavel is geschikt voor de bouw van een 4-zijdig gemengd of residentieel gebouw. Of je nu een woonproject plant of een etalage met een gevel aan de straat zet, de ruimte garandeert een uitzonderlijke zichtbaarheid en veel zonlicht. Het perceel is toegankelijk op de kruising van 2 straten, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen en een gebouw neer te zetten. Een bezichtiging is essentieel. Maak een afspraak en bel Honesty op ### Meer weten?

567 18 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
67 500 €

6830 Bouillon

Bouwgrond met een oppervlakte van 875 m², de bouw van een viergevel woning is voorzien, ligt op de hoogten van de stad Bouillon-sur-Semois. Het terrein maakt deel uit van een verkaveling voorzien van water, elektriciteit, telefoon en straatverlichting. Een individueel waterzuiveringsstation is te voorzien. Er is geen bouw verplichting, vrije keuze van de bouwondernemer. Dit terrein heeft een mooie ligging en geniet van een mooi zicht op het bos en het omliggende landschap. Meer weten?

875 35 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Corbion (VBA07992)
155 000 €

6838 Corbion

DE VERKOOPSOVEREENKOMST IS GETEKEND Prachtige bouwgrond met een oppervlakte van 2517 m², rustige ligging op de hoogten van het dorp Corbion, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Klein dorp dat op de hoogten ligt en 7 km van Bouillon, Corbion-sur-Semois is omgeven door bossen waarin menige wandelpaden en afgebakende wegels naar prachtige vergezichten leiden. Het terrein is voorzien van een gemeentelijke weg, waterleiding, elektriciteit en telefoon en ligt in een collectief saneringsgebied. Geniet van een prachtige belichting en een uitzonderlijk mooi panoramisch zicht aan de achterzijde, op het Ardense massief en de vallei van de Semois. Meer weten?

2517
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Les Hayons (VAZ04719)
215 000 €

6830 Les Hayons

Dit vastgoed wordt te koop aangeboden door Symbihouse - Ardenne Service (061/611.222). Het betreft een knappe bouwgrond met een totale oppervlakte van +-40 are. Oriëntatie achteraan : WEST. Elektriciteit aanwezig in de straat. Individueel zuiveringsstation te voorzien. Bestemmingsplan : woongebied met landelijk karakter. Creatie van meerdere woningen of verkavelen kan overwogen worden. Zeer mooie ligging in een rustige straat nabij de Semois, Bouillon (winkels, scholen, restaurants, …), Bertrix (winkels, station / openbaar vervoer, scholen, restaurants, zwembad, …) en Florenville. De bovenvermelde informaties en oppervlakten zijn indicatief en niet bindend. Meer weten?

4000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Dohan (VWD06834)
248 400 €

6836 Dohan

Terrain à vendre à DOHAN ( près de Bouillon Ardennes Luxembourgeoise ) . Façade rue avant +/- 266 m ET Façade rue arrière +/- 213m . Superficie +/- 1 ha 33 en zone d'habitat. Plusieurs possibilités de construction selon avis à recevoir de l'urbanisme. Tel ### et par courriel y compris le week-end. Meer weten?

13398
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Baillamont (VAZ56370)
70 000 €

5555 Baillamont

Belle parcelle de terrain en zone à caractère rural, d'une superficie totale de 10 ares, idéalement situées dans le village de Bièvre. Celle-ci bénéficient d'un environnement campagnard, calme et bucolique tout en profitant d'une vue dégagée. Largeur de la parcelle en voirie : ± 23 mètres. Les frais de raccordements et de viabilisation sont à charge de l'acquéreur (les équipements sont à route). Cadre de vie optimal avec une excellente situation géographique proche de la frontière française, des commerces, écoles, … Meer weten?

1000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Paliseul (VBA49538)
232 500 €

6850 Paliseul

Honesty presenteert dit mooie en grote perceel in de buurt van Libin, Paliseul en Bertrix in het charmante dorpje Maissin. Ideaal gelegen, de locatie biedt toegang tot de belangrijkste wegen van de regio in de buurt. Het dorp Maissin heeft een gloednieuwe Delhaize, een school en bussen voor uw gemak. Het perceel biedt een project van 4 kwaliteitswoningen met een ongelooflijk uitzicht op de natuur en veel parkeerplaatsen. U kunt genieten van de rust van het platteland, gemakkelijke toegang en een unieke woonomgeving. Of u nu een investeerder bent op zoek naar het beste huurrendement of voor een projectontwikkeling of om uw eigen huis te vestigen, de locatie is uitzonderlijk en een bezoek waard. Een bezoek is essentieel. Maak een afspraak met Honesty op ### of bel Eric Lambermont op ### Verkoop in de vorm van aankoop van bedrijfsaandelen. Meer weten?

2568 60 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Landbouwgrond te koop Paliseul (VWD01267)
90 000 €

6850 Paliseul

Au sein du village de Paliseul, Immo-Far vous propose un très bel ensemble de terres agricoles sur 3 hectares et un hangar de 375m2. Superficie totale du terrain : +- 30.000m2 Division de la parcelle par géomètre-expert à réaliser. Belle opportunité pour exploitant. Possibilité d'acquérir en supplément une parcelle agricole à proximité d'un seul tenant de +- 2ha 88ca. Dossier complet sur simple demande Plus de détails sur ### Infos et visites : ### (7j/7j) Meer weten?

30000
contacteer
details
E-mail
Bellen
Verkavelingsgrond te koop Paliseul (VWD01266)
68 000 €

6850 Paliseul

Situé dans le pittoresque village Paliseul, au lieu-dit "Carlsbourg", Immo-Far vous propose une belle parcelle de 5.900 m² qui pourra accueillir 2 à 3 logements sous réserve d'un permis d'Urbanisme. Réelle opportunité en toute fin de zone constructible. Cette parcelle est à viabiliser. Prévoir l'accès vers une voirie carrossable hydrocarburée ou non d'une largeur de 4,00 mètres. Prévoir également les impétrants comme eau et électricité sur une longueur de 150 mètres. Les constructions habitables devront être équipées de micro stations d'épuration individuelles. Prévoir 4 à 5 emplacement parking si 3 habitations. Un aménagement trottoir pourrait être exigé par l'Urbanisme. Possibilité d'acquérir à proximité en supplément une parcelle agricole d'un seul tenant de +- 2HA88CA., informations sur demande. Dossier complet sur simple demande Plus de détails sur ### Infos et visites : ### (7j/7j) Meer weten?

5900 40 m Diepte terrein 110 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Paliseul (VWD01264)
70 000 €

6850 Paliseul

Situé dans le pittoresque village Paliseul, Immo-Far vous propose une belle parcelle de 10 ares dont la division par un géomètre-expert est en cours. Façade à rue de plus ou moins 25 mètres Profondeur terrain : plus ou moins 40 mètres Eaux usées : obligation d'une micro station individuelle à prévoir pour les eaux usées. Affectation de la parcelle : zone rurale et d'habitat Notre partenaire de construction clef sur porte se tient à votre disposition pour l'étude de votre projet. Possibilité d'acquérir à proximité en supplément une parcelle agricole d'un seul tenant de +- 2HA88CA., informations sur demande. Dossier complet sur simple demande Plus de détails sur ### Infos et visites : ### (7j/7j) Meer weten?

1000 40 m Diepte terrein 25 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
85 000 €

5550 Sugny

Mooi terrein met een oppervlakte van 444 m² in een bouwzone met landelijk karakter, rustige ligging in het dorp Sugny, deelgemeente van Vresse-sur-Semois. Het pand heeft 2 tuinhuizen. Het terrein geniet van een uitgeruste weg met water, elektriciteit en riolering. Sugny is een dorp gelegen in het hart van het Ardense bosmassief, ligt in een schilderachtig landschap en dichtbij de vallei van de Semois, zodat u ten volle van de natuur kunt genieten. Meer weten?

444
contacteer
details
E-mail
Bellen
89 000 €

6890 Libin

Honesty presenteert deze prachtige bouwkavel in de gemeente Libin, in het charmante dorpje Glaireuse. Je kunt hier een huis met 4 voorgevels bouwen. De breedte en diepte van de kavel geven je volledige architectonische vrijheid. Het perceel is ook beschikbaar voor bouwers. De ligging op het zuiden is ideaal om optimaal te profiteren van het licht en de zon. Op het perceel staat momenteel een multifunctionele schuur die je naar wens kunt behouden of verwijderen. Vanuit praktisch oogpunt is de locatie zeer centraal, terwijl je toch profiteert van het platteland. Wat je plannen ook zijn, dit is de perfecte plek om je tweede huis of je thuis weg van huis te bouwen. Het is een geweldige kans. Maak een afspraak en bel Honesty ### Meer weten?

1208 51 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Voorstel vanaf 90 000 €

6890 Anloy

Prachtige bouwkavel in het kleine dorpje Wachamp (Anloy), vlak bij de E411 (afrit Eurospace-centrum). Deze kavel maakt deel uit van een verkaveling waar een huis met 4 voorgevels kan worden gebouwd. De grote omvang (33a 44ca) zorgt voor een grote tuin met uitzicht op de rivier de Lesse. Als u op zoek bent naar een paradijselijk hoekje tussen Brussel en Luxemburg, dan is dit het perceel voor u! Meer weten?

3344 30 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Jehonville (VWD07313)
9 250 €

6880 Jehonville

Très belle parcelle de fond de bois a reboiser de 51 ares. Non constructible. GSM: ### Un Fond de Bois "Entre Hermitage et longue Sipeche" n° 893 X de 51 ares 50 ca ### @49.9101648,5.2153847,5870m/data=!3m2!1e3!4b1!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x47c1d564e9780861:0x61f5bc0d8ec6c68a!2m2!1d5.2003751!2d49.9068245!1m0!3e0?hl=fr&entry=ttu Meer weten?

5600
contacteer
details
E-mail
Bellen
160 000 €

6890 Redu

L’agence ERA BLUX a le plaisir de vous présenter ce terrain de 17ares pouvant être divisé en deux terrains vu sa situation. -Calme -Situation idéale -Possibilité de diviser en deux parcelles -Nombreuses possibilités de construction -Village du livre Intéressé ? N'hésitez pas à contacter l'agence ERA B-LUX au ### Meer weten?

1700 22 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Grond te koop Florenville (VWD07277)
393 588 €

6820 Florenville

Opportunité unique d’acquérir cette parcelle de près de 68 ares située le long de la N83 à Florenville Cette magnifique parcelle est située rue de France à Florenville sur un axe routier stratégique très fréquenté et au cœur d’une rue commerçante par excellence où de grandes enseignes ont pignon sur rue (Trafic / Aldi / garages et pompes à essence/ pépiniériste, magasin de meubles, centres d’esthétique…). Il offre une largeur de +/- 70 mètres et une profondeur jusqu'à 129 mètres pour une superficie totale de 67 ares 86 ca. Situé dans un lotissement de 1967, les prescriptions permettent actuellement la construction d’un « motel ». Ce terrain a la particularité d’être situé dans une région touristique attractive à proximité d’Orval et de Bouillon. En effet, Florenville-sur-Semois accueille toute l’année de nombreux touristes grâce aux atouts que compte la région (beauté des sites et paysages, vastes étendues boisées parcourues par de nombreux chemins et sentiers de promenade, extraordinaire vallée de la Semois,…) et une clientèle frontalière grâce à l’ouverture des commerces le dimanche. Prescriptions disponibles sur simple demande. (5800€/are) Meer weten?

6786
contacteer
details
E-mail
Bellen